Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ajaj, nagyon sajnálom, hogy így eltűnt mindenki. Sztem nagyon rossz ilyenkor a hosszabb szünet. Persze, sokan megbántódtak, főleg azoknak szar, akik a sodró viták szélén álldogálva kaptak egy jó nagyot, de azért jó lenne nem kihalasztani a Kútvölgyis topikot. Na, persze ezzel nem azt akarom írni, hogy a vitázók nem bántódtak meg, igenis, volt ok, de már elült a vihar, na....meg már a sebecskék is gyógyulnak picit, remélem. Olyan jól megvoltunk. Persze, hogy nem szimpi mindenki mindenkinek. És persze, hogy ha vki másnak címez egy levelet, abban lehetnek olyan áthallások, amik a többieknek is bántóak, vagy furák. Aztán ezek generálják, hogy már nem csak 2-3-4 ember szisszen föl....na, nekem pl. fel sem tűnt, amit Tünde kiemelt, pedig bevallom, tízezszer is átgondoltam és rágtam magam ezen a császárral szülés-hatás az életére dolgon, de basszus, vannak rajtunk kívül álló tényezők is. És igen, ha vki ezt félreérti, lehet bántó is. De ez most csak egy példa, mert ez volt így utoljára, ez tűnt fel....de sorolhatnám. Szóval mi lenne ha mindenki venne egy mély levegőt és feltenne a lurkókról pár képet? Csak úgy, a hétvégéről, vagy a tavalyi vakációról? Esetleg a kertről, vagy ha beszerzett vmi új, klassz, számára fontos dolgot? Bármit?

Na jó, ha ezek nem elegek, akkor még kérdeznék is, esetleg aki erre jár:
Itt is elhangzott, bevallom már nem tudom kitől (bocsi, nem megbántódni, de annyi klassz ötletet adtok) hogy a gravitáció is segítheti a termést. Vennék bilit. Na, de milyet? Számít a méret (van többféle? ) szín, forma, minta, elől kiugró műanyag nagysága, stb....?

Illetve ha választanátok: járássegítő vagy inkább olyan babataxi, ami akként is funkcionál?

És: ha érdekelne vkit, a teccsóban szerdától egy hétig szabadidős hét van. Egy csomó medence, babapacsáló, homokozó, úszógumi, kint figyfene van "ákcijósan". Péter a haját tépi, én meg már ugrásra készen berregtetem a gázpedált. :roll: :oops: :lol:

Na, ez pont sok, amit itt összehordtam, no, de hiányoztok csajok, szóval elő a bokorból.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 10:56-kor.
Vendég

Zsó, Lilluska, de jó végre vlki itt!
én raktam fől képeket, nem láttad?? az előző oldal alján van vlhol.
tényleg gáz amit itt volt/van..annyira jó volt idejönni, mindne reggel gyerek tisztábatevés-etetés-öltöztetés után az első utam ide vezetett.

majd csak lesz vlhogy...
snooopy

Jajaj, Orsi, dehogynem láttam...még akartalak is példaként írni, hogy úgy mint Te....de a lyukas agyam, pedig nekem még mentségem sincs, a terhesség óta sem nőttek vissza a memóriáért felelős agysejtjeim... :lol: :lol: :lol:
Édes K., de ezt úgyis tudod!!! :wink:

Lilluska, hajrá kicsinyítés!
Szuper Bogi csípője. Ilyenkor mindig csodálkozom, mindet egy 5 perces vizsgálattal intézett el egy mogorva doki és semmi kontroll. Sztetek ilyenkor még érdemes lenne elmenni vhova?

Nem erőltetek én semmit, de leszakad a derekam és képes 20-30 percig is sétálni már Lecsó, persze csak ha derékban meghajolva segítem és már néha nagyon fáj. A járássegítő olyan mint a babataxi ülésének végén lévő műanyag támasz. Szóval két/négykerekű és a baba maga előtt tolja. Van egyszerűbb, de van, ami zenél, kockákat kap be (sütifaló víziló. bár az is inkább taxi), meg pörög, lóg rajta egy csomó vacak....keress rá teszeveszen inkább mert így leírás alapján magam sem tudnám. :oops: :wink:

Bilis tippet köszi. fedőset érdemes vagy úgyis mindig azonnal tisztítom és ezért csak a helyet foglalja.
Inkább köralakú vagy inkább ovális?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsó
Én a babataxira voksolok! Mindenképpen olyat, aminek van támlája, hogy tudja tolni :wink: A járássegítő egy vagyon és alig használják, mert amikor már értelme van, onnantól 1-2 hónapon belül szaladnak :lol: A rengeteg csili-vili játék ami rajta van, pedig...hát mindenkitől csak azt hallottam, hogy egy helyen túl sok a kicsiknek. Szal nekem még senki nem mondta, hogy mekkora jó dolog ez és ne bánta volna meg, hogy ennyi pénzért....
Nekünk ilyen volt:
Kép

Bili...nálunk ez a fázis kimaradt, első perctől wc-szűkítőztünk, a bilit "hajtotta", mint a kisautót :lol: de sztem is a legegyszerűbb a legjobb :wink: Van egy csomó csili-vili, de valóban nagyon fontos, hogy fiúknál jó magas legyen elől a nyelvecske és kényelmesen üljön!!!! Mi Auchanban vettük, vmi 4-500 Ft volt. Azért sztem csodát ne remélj :roll: Most nem elkeseríteni akarlak ám! Csak ne sztem Levi még kicsi és elég mozgékony ahhoz, hogy pusztán azért üljön a bilin, mert az hasznos lehet...De azért drukkolok 8)

Lilluska
Járássegítő:
Kép

Orsi
Csak segít valamit a homeó és az idő!!!! Megértelek, hogy nehéz Kolos miatt :( Neki is, meg persze neked is....Még ha el is mondanád, asszem akkor sem igazán értené, hogy a kettő között mi az összefüggés...Én pl. sokszor mondanám, hogy "Azért nem, mert Linda a pocakban van...", de inkább valami mást találok ki...most fáradt vagyok, fáj a lábam, mert sokat álltam...blablabla, szal valami olyat, ami azért összefügg, de számára nem egyértelmű nyilván, hogy azért vagyok fáradékonyabb, mert pocak...Azt mondom ha nem emelhetem, hogy nagyra nőtt és már nehéz...Igyekszem kerülni, hogy azt érezze, Linda miatt van minden :roll: Pedig, de...Szal nem könnyű...Neked pláne, mert Kolos azért jóval kisebb...

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!

Zsó! Nekünk van ilyen chicco járássegítő, egyik sem használta igazán, nem érte meg. de még a szuper bedobós cuccokat sem rajta... A babataxi, az igen, de amint ügyesen hajtotta, már inkább a motor kellett, mert a babataxiban olyan szélesre kell tárnia a lábait, hogy elég kényelmetlen egy idő után. Viszont lehet tolni is. :)

bIli meg legegyszerűbb, csak legyen elég magas elől, ahogyan Lilluska írta. Még így is ki tudnak belőle pisilni.
Nekünk sincs fotóapparátunk... remélem, lassan megkapom a húsváti képeket anyuéktól. :(

Ja, és már délelőtt is akartam Orsinak. Ismerem, milyen vacak érzés ez, én is fetrengtem Villővel a hasamban, és közben B Bene nem értette, hova tűnt az eddig nagyon aktív anyukája. Láthatóan megérezte... igazából ez fel is készítette Villő érkezésére, és azt hiszem ezért sem ovlt neki olyan sokk, hogy amikor Villő megérkezett, akkor 2 fele ment a figyelmem, mert már előtte is félig tudtam csak vele lenni. De attól még vacak...

mtunde

Köszi Zsó. :)
nekünk is van bulink, vlmi börzén kaptuk ajándékba mert sok pelust vettünk. még a dobozában van az ágy alatt, ki sem bontottam.
nem is tudom mikor érdemes elkezdeni a bilizést, mert ő még elég kicsi, nem érti szerintem mit kell ott csinálni.

Renáta, igen én is vlmi ilyesmit szeretnék majd, h ne kapcsolja össze (már ha érti) h nem azért nem vagyok a toppon, mert kistesó jön...hanem... mind1. értitek ti. :D

nekünk chicco bébitaxink van, vaterán lőttem, és tényleg szereti tolni, most már rá is tud ülni egyedül meg leszállni. hajtani hátrafelé jobban megy mint előre :lol: , de már előre is próbálkozik.
a kormányán vannak zenélő gombok, ez a kedvence.
snooopy

Reni ez szupi járgány!
Honnan?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 10:57-kor.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 10:57-kor.
Vendég

sziasztok, én is itt, csak eddig itt volt anyósom, aztán meg elmentünk tücsök-zenére... mindjárt kicsinyítek képeket.

banana

Én is itt, csak nem tudtam, hogy írjak, ne írjak. Most már nem akarok. Szomorú vagyok. Tényleg igaz az, hogy mi nem figyeltünk Enire eléggé? Sajnálom.

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Tigrincs
A pénteket ugye nem gondoltad komolyan? :wink:
Talán a jövő hét valamelyik napja jó lesz mindkettőnknek.

Orsi
Kolos :lol: :lol: :lol: Nagyon aranyos!
Nálad meg remélem hamarosan rendeződnek a rosszullétek.

Járássegítő: Kép ilyen mutatványokat tudnak rajta, igazán mi sem használtuk, de eladó :lol: nálunk is inkább a babataxi

Majd próbálom fürcsi után folytatni.....

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Na, csak hogy ne csak kérjem:

Íme, egyedül takarítok:
Kép

És amikor már apát is tanítom:
Kép
Kép

Ja, és anyja fia....(sokan kissé tisztaságmániásnak tartanak, de most ebben az esetben egyik alkalommal sem én adtam a kezébe Levinek, magától kaparintotta meg) :lol: :lol: :lol:

Reni, én sem gondolom, hogy Levi egyhelyben ülne órákat. Csak, ha látom, hogy erőlködik, meg vörösodik, gyorsan rápattannánk. Aztán, ha úgy könnyebb, arra hamar rájönne sztem maga is.

Lilluska, grat a forgáshoz!!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok,

Részemről csak egy uff, dolgozom ezerrel már amikor géphez jutok. :roll:

Olvasgattam, de csak felületesen, úgyhogy inkább nem szólok hozzá... Ne haragudjatok érte.

Képek mind szuperek, felsorolni nem merem, mert valakit kihagynék :oops:

Egy dolog gyorsan Zsó én pont azért nem vettem járássegítőt, mert láttam már Adrinak ezt a fotóját Matyiról. Ahogy Annát ismerem, csak átesne rajta és lenne ordítás :roll: Ezért lett babytaxi, Ósanból 3000ért. De egyenlőre ott tartunk, hogy iszonyatosan örül, ha előszedem, leül mellé és előre-hátra tologatja. Vagy ráültetjük és mi toljuk. Ennyi... Majd biztos használja másra is, de eddig nem annyira jött be járássegítőként...
Adri, időközben átgondoltam, csak ha jól emlékszem nem írtam vissza :oops: ezer bocs, de szétestem kicsit. Szóval Anna már most is mindenre felmászik, és az sem tartja vissza, ha adott helyről már leesett/beverte valamijét, stb. Úgyhogy nem merem... De még egyszer köszi a képet, amit még priviben dobtál...

Na vissza a gályára. :roll: Pussz

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Nikóca
Kerestem egy hasonló képet. Lehet tippelni, ki kicsoda?
:lol: Kép Kép

Én vasárnap este óta dühöngök, inkább megosztom veletek, írjatok véleményt!
Vasárnap nem voltunk itthon. Mikor este hazajöttünk, a szomszédassszonyom a köv. történettel fogadott: velünk párhuzamos utcában lakó család (nem ismerjük őket személyesen) papagája elrepült. Keresték, és észrevették, hogy a mi tavunknál egy bokron ücsörög. Mivel nem voltunk itthon, a szomszédom segítségével, az ő kertjén keresztül bemásztak az udvarunkba, hogy megfogják a madarat. (ez nem sikerült), fontos tudni, hogy a két kutyánk szabadon mászkált ugye, hiszen őrizték a házat. Az egyik ennivalóval elcsalogatta a kutyákat, míg a másik bemászott.
Amikor ezt elmesélte, nem jutottam szóhoz. Az egyik kutyánk elég harapós, főleg mióta lefújták őket egy betörés alkalmával.
Már két nap eltelt az eset óta, de még egyik sem jött ide, legalább elnézést kérni. Nem tudom hova tenni ezt az egészet, de nagyon dühös vagyok, mert csak arra gondolok, hogy egyes emberek mit gondolnak, nekik mindent szabad????????

Na most jól kidühöngtem magam......

Szép estét mindenkinek!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Adri,
Abszolút jogos. Én ordítottam a szomszéd néni unokáival, mikor a frissen elültetett ribizlibokraim fölé áthajítottak egy vasállványt, hogy arról vágják le a diófájuk felesleges ágait. Ja, és mikor megemlítettük nekik, hogy esetleg ha előre szólnak, akkor a férjem még segít is azt a nyomorult állványt úgy odarakni, hogy ne legyen baja a kertünkben semminek, akkor közölték, hogy ők kiabáltak, de nem jött ki senki. Könyörgöm, ezek barlangban laknak? Csengőnk is van...
Na én is kiadtam... Most már tényleg gálya... Csak nincs kedvem hozzá :?

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Köszönjük a gratulációkat! Fúúú, ez nekem is nagyon nagy dolog. Nem is reméltem, hogy így, egyik napról a másikra teljesen szobatiszta lesz. Bár azért "megdolgoztunk" érte. Nem kis macera volt a rendszeres vetkőzés-öltözés a télen pédául. De megérte.
Zsó szerintem Levi (sem) kicsi hozzá. Óvatosan próbálok fogalmazni 8) de nekem az a véleményem erről a "kései" szobatisztaságról, hogy modern korunk az oka. No meg a kényelmes pelus. Anyáink-nagyanyáink nem nagyon akartak 1-2-3 gyerkőcre évekig pelust (kézzel) mosni, így hamarabb kezdték forszírozni a bilit. Lehet megbotránkozni rajtam, de én nem nagyon kedveltem kakát törölgetni a popsiról, Kristóf se bánta, így pont 8 hós korától kakil kizárólag bilibe.
Ja, és szerintem fontos, hogy kényelmes legyen, olyan műanyag legyen ami nem "csíp", akarom mondani nem ragad hozzá a popsijához. :lol: Amit most használunk szerintem kisfiúknak tuti jó, az előzőből néha kipisilt. Bébé Comfort, tök jó, jó a háttámasza, ha visszaesik rá (mert hogy előfordult :oops: ) nem üti meg a popsiját és könnyű kiborítani belőle a cuccos, nem csurog végig az oldalán.
Na és a képek:

Kép 8 hónapos Kép 1 éves
Kép bébitaxi

bébitaxi nálunk a mai napig nagy kedvenc. Felnyithatós ülőkébe remekül lehet minden félét pakolászni. :lol:

Kép
vkbrigi

Brigi!

tényleg nagyon ügyik vagytok!!!! :D :D és ez mindkettőtök érdeme.
te is kitartó voltál, Kristóf pedig okos,hogy már ilyen korán felfogta hogy miről van szó... :lol:
én Encinél hiába próbálkoztam korán...tojt a fejemre :lol:
Nálunk totál szobatiszta 3 évesen lett.
De a gyerekek sem egyformák az biztos!!!
meg mondom,a te érdemed is nagyon!! :lol:

Adri! hasonlóság ördögi :D és ez a birtokra behatolás nagyon durva! ez tényleg olyan érzés hogy a magánszférába hatoltak idegenek! pláne egy hülye madár miatt...és tényleg, legalább utólag mondtak volna vmit...bár erre akkor sincs mentség..

nagyon eltünt a többség :shock: most bezzeg csönd van, de amikor kellett volna.......
na mindegy!

vicc: Féláron

> >>> Házaspár vásárol a szupermarketben. A férj beletesz a kocsiba egy
> >>> karton Heinekent. Az asszony döbbenten nézi. A férj mentegetodzni
> >>> kezd.
> >>> - Most akciós, csak 3000 Ft.
> >>> - Ezt nem engedhetjük meg magunknak. - mondja szigorúan az asszony
> >>> és visszateszi a sört.
> >>> Vásárolnak tovább, majd a feleség betesz egy 6000 Ft-os tégely
> >>> krémet a kocsiba. A férj rákérdez.
> >>> - Ez mi?
> >>> - Az arckrémem. Gyönyörunek fogok kinézni tole.
> >>> - Drágám ezt a Heineken féláron tudja...
>

Kép
gablaty

most jutottam vissza, akkor jöjjön pár kép, Zsófi is szeret lovagolni :D:
Kép
Kép
meg szerelni, az egyik unokatesónak most volt szülinapja, ő kapta ezt a szerszámkészletet, nagy sikere volt
Kép

banana

Aproo Drága! :lol:

Nem tüntem én sem el, csak nem volt időm jönni!! Takarítás-vasalás-szaladgálás ide-oda és estére meg kidőltem :lol: :wink: , mivel Kicsi Lányom már vagy két hete átalussza az éjszakát!! :lol: :wink: Húúúúúúú....de lehet, hogy ezt inkább csöndben kéne csak mondanom, mielőtt valaki megorrol érte!!! :wink: 8)
Alvókátokkal mi a helyzet? Levi jobban alszik már? :roll:

Kriszta!

Ne érezd magad rosszul!!! Nem arról volt szó, hogy nem figyeltünk oda eléggé Enire. :oops: De nem írok erről többet! Vita lezárva ezzel kapcsolatban is! :oops: :oops: Írjál csak nyugodtan! Ti meddig jártok még oviba? Panka nem sajnálja, hogy jön a nyári szünet? Mert Adri már azt kérdezgeti tőlem, hogy mit fog Ő itthon csinálni, ha nem mehet oviba?!?!? :shock: :lol: :wink:

Bili-téma:

Én teljesen osztom Brigi véleményét!!! Minél korábban elkezded, annál egyszerűbb lesz a dolgod. A lényeg (szerintem!!!), hogy akkor kezd el, amikor már tutira stabilan ül!!! Ez azért már kb. szerintem 8 hónapos korukra igaz. Mármint, hogy stabilan tudnak ülni! Mi is Adrival akkor kezdtük a bilizést!!! És nagyon hamar megtanulta, hogy mire is kell használni! De ha valakinek inkább a wc-ülőkés dolog jön be, mint Renátáéknak, akkor az. Hajrá!!!! És mindig nagyon megdícsértem, hogy milyen ügyes, hogy oda pisilt-kakilt!!!! Ez is nagyon fontos!!! Szerintem!!!
És tényleg nem kell csiri-vili bili....a lényeg, hogy "rendesen"-stabilan tudjon rajta ülni, biztonságosnak érezze a dolgot!!! Úgy hogy ahogy R írta az ósanos 4-500 forintos bili simán megteszi!!!

Képek Mindenkinél nagyon aranyosak!!! :lol:
Ja, Aproo én is tettem fel képet két napja....az előző oldalon láthatod!!! :wink: Igaz, hogy csak Jázról, de Adri mostanában nem hagyja magát fotózni! :?

Banana!

Apaci!!! :lol: :lol:

Judy!

A sok munka mellett kell egy kis kikapcsolódás is!!! Gyere csak nyugodtan olvasni és írni is!!! :wink: :lol:

Adri!

Persze, hogy a péntek nem volt komoly!! :wink: Látom vetted a lapot!!! :lol: :wink: Én sem gondoltam, hogy amikor a munkát kell ünnepelni egymással talizunk helyette!!! :lol: :lol: :wink: 8)
De jövő héten valamelyik nap, ha csak 1 órácskára is, de összefuthatnánk.... tényleg!!! :wink:
Szerda kivételével, mert azt már lefoglalta más! :wink:

Lillus!

Örülök, hogy Bogival minden okés! :wink: Forgáshoz nagy gratula!!! Az első csípőszűrésre én is elfelejtettem a beutalót vinni-kérni az időpont macera miatt! :roll: De pótoltam! :wink:

Eni, Bori, Boszi, Tenci, Arwen, meg a Többiek! Tudom, hogy szép az idő és inkább odakint "lebzseltek" :wink: 8) :lol: de két szóra azért jöhetnétek!! :roll: Vagy ahogy múltkor Aproo írta....legalább egy uff-ra!!! :roll: :oops:

Megyek etetni! Szép napot Mindenkinek! :lol: :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

És ami az előbb kimaradt..... :lol:
Bocsánat a Többiektől a külön "kiemelésért" :oops: :roll: , de mi az "együttszülős vízöntős" Bandába tartozunk!!! :lol: :wink:
Na remélem nem bántottam meg senkit!!! Nem állt szándékomban! És nem is bandázunk külön....de ezt úgy is tudjátok....ez csak az éjszakai agymenésem szüleménye!!! :lol:

Eni!

Minden rendben? :oops: :roll: JaSza mikor kapja a 3 hónapos oltást? Mi holnap megyünk délelőtt!!! Remélem most is megússzuk láz nélkül! Ordítás biztos lesz!!! :shock: :oops: :roll: De hát ez azzal jár! :?
BüdösBenccel :roll: minden okés?

Tencikém!

És Benedek vejem??? :lol: :wink: Ő már megkapta? Vagy a héten kapjátok Ti is? És Mikey hogy van? :roll: Most már lassan összefuthatnánk....csónakázni...mert ugye a "jégkorszaknak" :lol: egyenlőre vége!!! 8) :wink: :lol:

Judit!

És Ti? Szonja oltás? Szopizás-alvás? Hogy álltok vele?? És Csajszikák egyébként hogy vannak? Ezer éve nem voltál!!! :oops: :roll: Heni! Ha találkozol velük üdv Nekik és mondd Juditnak, ha van egy kis ideje jöjjön! Kössz!

Na most már tényleg léptem! :wink:

Sok puszi Minden SZÁJBERANYUNAK!!! :wink: :lol: 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!

Egy UFF-nál azért többre jövök..... :lol: :lol: :lol:

Brigi-dejóóóóó ügyik vagytok!nálunk Mikey teljesen tisztában van a dolgokkal de egyszerűen nem hajlandó a bilire ülni-csak szórakozik vele,van egy FP bilink azonkívül hogy beleönti az iszikét forgatja emelgeti aútókat szállít benne nemigazán a célnak megfelelően használja :lol: :lol: úgyhogy tényleg a legegyszerűbb a legjobb...de persze a pelust csak tisztán...jobbb pelenkafogyasztó mint Benedek...de én is aztmondom jön a nyár talán könyebb lesz,lehet kimarad a bili és egyből wc-re pattan :lol: :lol:

Timi-köszi jólvagyunk Mikey egyre jobban ördög-nemtudom hova tudja még fokozni... :lol: de minden mozdulatát imádom,pedig néha elmenekülnék úgy kiakaszt-valamelyik nap bezárta magát a fürdőbe éééés röhög milyen jóóóó anya kint Mikey bennt :shock: mire rájött nem is olyan vicces ez a dolog....én meg hát ne tudjátok meg,csak azon aggodtam ki ne vegye a kulcsot mert még mi is nehezen tesszük vissza...na mindegy végülis próbáltam tök viccesre venni a dolgot lazán beszéltünk mondtam mit csináljon,persze ha már kettőre lehet zárni az ajtót Mikey ezt is kihasználta..végül okosan kinyitotta a zárat-de én annyira paráztam-azóta kulcs kivéve mindenhonnan-tanulunk folyamatosan...
Benedekem tök jól szív mindent amit lehet,hétfőn megyünk Királyhágóra KÖSZI :lol: kedden kapja az oltásokat! nagyon sokat fentvan szinte egész nap sokat igényli hogy beszéljünk hozzá de ez nem probléma duma megy ezerrel sokat kintvagyunk mindenki csak beszél és akkora mosolyokat dobál :lol: éééés visszabeszél-mááár most :lol:
Jázmin csodaszép,Adriról is jöhetne kép...nyáron jár oviba Adri???tudom hogy szeret de mégis...a nyár az nyár :wink: :lol:

Adri-merre járt apátok???? :wink: nagyon hasonlítanak-Érdi buliba bevesztek??? :lol: :lol:

Banana-sztem Zsófit lassan viheted lovagolni-már most tudja mi a tuti :wink:

Zsó-jaaaa így könnyű ha helyetted dolgoznak!!!!! :lol: :lol: mi is ilyennel nyomjuk-tök szeretem,meg Mikey is-de jobb szeretem egyedül csinálni-hamarabb végzek,kevesebb víz fogy :wink:

Gabi-vicc :lol: :lol: és láttátok már a Heinekenes reklámot-csajok-ruha ,fickók-sör-nem gyenge :lol: :lol: :lol:

Kriszta-vezetés??nyomod ezerrel??

Orsi-jól vagytok???vagy jobban???-Koliképek :lol: neaggodj nálunk is a tolatás ment először....hogy miért????nem tudom,de hamar rájön -és akkor véged :lol: :lol: :wink:

Lilluska!Bogiforgáshoz gratula! nálunk Benedek nagyon nyomja úgy erőlködik sztem nemsokára sikerülni fog neki,jár keze lába mintakit felhúztak.csak ne legyen rajta sok ruha :lol:

Tünde-mi ez a könyv amit írsz???asszem erről is lemaradtam :oops: :oops:

Steffi-merre vagytok????minden ok???ennyire nyomod a vezetést???? :wink:
Veronikusz-én még nem is hallottam ilyenről-könnycsatorna-mi is van vele??? :oops: amúgy csajok ???ők is ördögök???Zsófi is kapja a kiképzést??? :wink: :lol:

Kismamik-hol vagytok???Brigi???Gyuzsó???Memme???Renáta??-minden ok??

Valentina-írtam nálunk is hasonló a bilibuli :wink: Viktor jólvan???

lépek mert már folyik a harc.....jövök ha tudok...

Kép
Kép
etenci
Ercsi

remélem most már elküldi, reggel óta próbálok belépni, frissíteni, de az bbnet elég gáz
nagyon tetszenek a képek, Levi-felmos ismerős, Zsófi lovagol, Kristóf a bilin. :lol: és tényleg megdöbbentő a hasonlóság a két srác között.

Tenci, mindne nap más. vlmikor jobb, ma igen. tegnap rosszabb volt.
ma megyünk gyöngyösre...talán a nagyszülők kicsit megszabadítanak K-tól. :oops:

Kolos játszott a nivea krémemmel..persze nem én adtam neki oda. :lol:
Kép Kép
snooopy

remélem most már elküldi, reggel óta próbálok belépni, frissíteni, de ez a bbnet elég gáz
nagyon tetszenek a képek, Levi-felmos ismerős, Zsófi lovagol, Kristóf a bilin. :lol: és tényleg megdöbbentő a hasonlóság a két srác között.

Kép Kép
snooopy

Sziasztok!

Tenci, nem könyv, magazin, és nem én írom, hanem sokan. :) Majd nemsokára jön a link!!!

Képzeljétek, ma telefonáltam a bölcsibe, hogy hát tudom, hogy 2010 szeptemberére van helyük, már 1 éve beszéltünk, de nekem azért januártól illene visszamennem.... és hogy esetleg... erre közölte a vezetőnő, hogy hát 2009 szeptemberére van beírva Villő... Mondom, ohh, és akkor mehet januárban? Nem, már ősszel mennie kell. Azt tudjuk csak csinálni, hogy 2 hetente szoktatják be apránként a lurkókat, és ő lesz majd az utolsó, október-november táján... Gondolom, amíg csak szabin leszek, addig majd csak fél napra viszem, vagy korán el hozom alvás után, meglátjuk. Ha vizsont most nem viszem, akkor csak 1 év múlva ősszel lehet, nekem meg tanárként augusztus 21-től szigorúan ott kell lennem, nem mondhatom, hogy én csak októbertől megyek tanítani... Úgyhogy nagylány lesz a drága, de őt aztán végképp nem féltem ettől, mert amúgy is nagyon társasági, és nagyon a gyerekek után megy.

Nekem meg menni kell dolgozni, nincs mese. :)

mtunde

Sziasztok!

Tenci, nem könyv, magazin, és nem én írom, hanem sokan. :) Majd nemsokára jön a link!!!

Képzeljétek, ma telefonáltam a bölcsibe, hogy hát tudom, hogy 2010 szeptemberére van helyük, már 1 éve beszéltünk, de nekem azért januártól illene visszamennem.... és hogy esetleg... erre közölte a vezetőnő, hogy hát 2009 szeptemberére van beírva Villő... Mondom, ohh, és akkor mehet januárban? Nem, már ősszel mennie kell. Azt tudjuk csak csinálni, hogy 2 hetente szoktatják be apránként a lurkókat, és ő lesz majd az utolsó, október-november táján... Gondolom, amíg csak szabin leszek, addig majd csak fél napra viszem, vagy korán el hozom alvás után, meglátjuk. Ha vizsont most nem viszem, akkor csak 1 év múlva ősszel lehet, nekem meg tanárként augusztus 21-től szigorúan ott kell lennem, nem mondhatom, hogy én csak októbertől megyek tanítani... Úgyhogy nagylány lesz a drága, de őt aztán végképp nem féltem ettől, mert amúgy is nagyon társasági, és nagyon a gyerekek után megy.

Nekem meg menni kell dolgozni, nincs mese. :)

mtunde

remélem most már elküldi, reggel óta próbálok belépni, frissíteni, de a bbnet elég gáz

Kép Kép
snooopy

Orsi, most aztán mindketten jól elküldtük! :)

mtunde

na jó, most jött be az oldal teljesen, látom 3x is elment. :evil: asszem ma már nem bbnetezek, ez sz@r.
snooopy

Sziasztok!

Csak egy Uff-ra jöttem

Tenci: Sajnos Viktor beteg, csúnyán köhög és az oltást se kaptuk me :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Bocsika kicsit szita az agyam, visszaolvastam. :oops:

Szép álmosat csajok.
V

valentina

Ez a babanet ma tényleg nagyon kis tetü volt :twisted:

Képek tök jók, de nálam Kolos új hajbalzsamja viszi el a pálmát :lol:
Orsi Meddig tartott mire kimostad neki????

bilizés
Szerintem mondjuk tök mindegy mikor ülteti az ember bilire a gyereket. Hiába csurog bele a pisi, potyog oda a kaki, dícsérheted is, de amíg nem érett meg rá, addig úgysem lesz szobatiszta :wink: Úgy értem, amíg nem képes tartani, addig csak mosogathatod a kakis bilit :? És mennyire nem vagyunk egyformák :D Sztem pl. inkább kakis pelus pikapak törlök csomagolok és kidobom, mint sikamikáljam a kakis bilit. Az nekem jobban blőőőőőőő. Nem is bánom, hogy nálunk wc-feeling van. Törlünk, húzunk, kész :D
Bocs Brigi, tényleg klassz srác Kristóf, mert a fiúk általában 2 éves kor után lesznek szobatiszták (átlagosan), de ti is pl. bő 1 évig biliztetek, mire szobatiszta lett, szóval sztem nincs komoly összefüggés...És tényleg bocs, de én így látom...De mindegy is, mert Te azt írod, hogy neked jobban feküdt a bilibekaki, mint a peluscsere :wink:
Sztem ez gyerekfüggő. Iván pl. már 17 hónaposan szólt kaki előtt, aztán hamarosan a pisi is wc-be ment. Egy hónapig. Aztán gondolt egyet és többet nem volt hajlandó se szólni, se ráülni. Se bilire, se wc-re. Viszont mikor kedve lett 2 évesen, akkor 1 héten belül szoba és ágytiszta lett :wink: Valszeg Tenci Mikey-ja is képes lenne már rá, mert csak száraz pelusban érzi jól magát, de nincs kedve...Főleg úgy, hogy Benedeken meg pelus van...Érthető.
A nagyokosok szerint tök mindegy mikor kezdi az ember, mert a gyerekek nagy százaléka úgyis 2-3 éves kora között lesz szobatiszta. Ha próbálkozol, ha nem. Ezt alátámasztják a játszótéren hallottak :lol: Amúgy a mi kisjátszinkon az átlagos életkor a szobatisztaságban 20-21 hónap...magától, úgy értem a gyerek unta meg a pelust :wink:
Egy anyuka pl. azt mesélte, hogy a gyerek mindig szólt kaki előtt. llyenkor megkérdezte, hogy "Ráülsz a bilire/wc-re?" sosem erőltette, csak kérdezte. Több lehetőséget is kínált (2 bilijük van+wc szűkítő) Ennek az ő gyerekénél az lett az eredménye, hogy egy idő után a gyerek már nem is szólt, hogy kell kakilni :shock: Na ilyen is van...

Csavargók merre vagytok?????
Pl. Steffi, Dorka, Andi, Zsu...csak hiretelen :oops:

Timi
Elolvastam és belekezdtem a válaszba, de jó hosszú lesz :oops: Készülj :lol: Jöttök a Bábanapra? Mi megyünk :wink: Úgy 10-12-ig leszünk nagyjából....

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!
Csak a bilizéshez gyorsan(miközben Kristófnak én is gratulálok):azzal egyet értek, hogy a mai pelusok segítenek egy kicsit elhúzni a folyamatokat. Ettől függetlenül én hiába próbálkozom Flórkánál, nem hajlandó ráülni sem a bilire, sem a wcre, pedig hát nálunk ugye a bátyus is wcbe pisil, kakil ügyesen...mostanra jutottunk el odaáig, hogy nem feszíti meg magát, ha megkérem, üljön rá, időnként hajlandó rácsüccseni-de nem enged belőle rendszert csinálni. Szóval gyerekfüggő is ez, mert Jankónál semmi ilyen gondom nem volt...Flórkánál még az is nehézség, hogy Jankó tök kiszámíthatóan kakeszolt(két naponta sok szenvedés után egyszer), addig Flórka naponta-kétszer háromszor randa nagyot-tehát a pelust a lakásban nem is nagyon merem levenni róla-nekünk is marad nyáron az udvar...ember meg még kutyát akar... :roll: így is lesz mit szedegetni...

Kép
Kép
paklincs

Szia Renáta!

Készülök-készülök!!!! Alig várom!!!! :lol: :lol: :wink:
Hát még nem tudom pontosan, hogy megyünk-e, mert aznap van Adriéknál anyáknapja. Úgy hogy még meggondolás tárgyává teszem a dolgot. De a levélbe dobj majd egy telószámot és akkor felhívlak és mondom, hogy mi a pálya.....megyünk-e vagy sem. Okés? :wink:

Bilihez még:

Igen, az is nagyon igaz, hogy ki mikorra érik meg a dologra!!! És erőltetni meg tényleg nem kell és nem szabad, mert csak annál jobban megmakacsolják magukat!!!! Úgy hogy mindenki tegyen belátása szerint! :wink:

Ez a babanet ma tényleg nagyon sz@rul működött!!! :evil:

Látom Orsinak meg Tündének is :wink: sikerült 2-3-szor elküldeni a hsz-et!!! :lol: Szép volt Lányok!!! :wink: De ez a tuti!!! :lol: 8)

Orsi!

Képek édik! Remélem tudtál ma pihenni Gyöngyösön! :roll:

Vali!

Viktornak jobbulást!!!

És most tényleg Lányok!!!! Merre bóklásztok már, hogy nem jöttök?!?!?!?! Csak nem elfújt Mindenkit ez a nagy szél??? 8) :roll:
Ne csináljátok már!!!! Elő a háttérből és tessék írni egy kicsikét!!!
Lécciléccilécci!!!! :roll:

Sok puszi Mindenkinek! Szép álmokat!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Na látom Emse előmerészkedett!!!! :lol: :lol:
Szia Csaj! :lol: :lol:

Még valaki???? :roll: :wink:

De most már tényleg léptem!

Pussz! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 10:58-kor.
Vendég

Tegnap nálunk is babanet győzött. :cry: Nem tudtam írni.

Brigi
Nagy-nagy gratula Kristófnak a szobatisztasághoz. Ő már megérett rá. :D :D :D Ha az akarat megvan, akkor megy a dolog.

Kriszta
Tegnap tartottátok Petya névnapját? Mert akkor boldog névnapot neki! :lol: :lol: :lol:

Veronikusz
Tudom, már többször írtad, melyik lánynak mikor tartjátok a névnapját, de már nem emlékszem. Ha Katának ma, akkor neki is boldog névnapot!

Etenci
Persze, hogy beveszünk a buliba(eddig még nem volt egy sem :wink: ), csak egyeztessünk időpontot. Nektek a de. vagy a du. lenne jobb? És apa nem tudom merre jár, de Matyi a rokonság szerint rám hasonlít! :lol: :lol: :lol:

Lilluska
Jó utat és jó időt a kiránduláshoz!

Snoopy/Orsi
Nem baj, hogy háromszor jött át, háromszor szórakoztam Kolos képein. Hogy mikre képesek! :lol: :lol: :lol:

Gabi, Judy
Köszi a hozzászólást. Tegnap eljött a csaj, mert hallotta, hogy kerestük. Annyit mondott, hogy mit kell ezt így felfújni. :oops: :oops: :oops: Na erre inkább nem mondtam semmit, mert nagy vita lett volna.

Renáta
Teljesen egyetértek veled abban, hogy a bilizés egy önálló döntés a gyerek részéről, nem lehet és nem is szabad erőltetni. Valaki előbb, valaki később, de előbb-utóbb mindenki szobatiszta lesz. :D
Azt mondják az okosok, hogy a lányok előbb, a fiúk később. Ez nálunk eddig bejött, de pl. a szomszéd kislány most töltötte a hármat, és most kezd pelusmentes lenni.

Mi holnap készülünk Kemencére kisvasutazni. Járt már arra valaki közületek? Mi még ott nem voltunk, de újabban meg vannak bolondulva a vonatozásért. A múltkor gyermekvasutaztunk Budán. Az is nagyon tetszett nekik.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!

bizony, a bilizés nálunk sem volt egyszerű menet. Én direkt megvártam vele a tavasz-nyarat, pláne, hogy télen született Villő. Elkezdtük, semmi. Annyi volt, hogy az udvaron simán bepisilhetett, de ha elmentünk valahova, muszály volt ráadnom pelust, mert lépten nyomon bepisilt, kb 20 percenként. kaki dettó. Akik olvastak akkoriban, tudják, hogy egész nyáron ezen paráztam, miközben igyekeztem Benénél azt mutatni, hogy ez nem olyan nagy gond nekem... :D

Szóval elkezdtük az ovit, ott is sokat bepisilt, de irtó jól kezelték bent, sőt mondták, hogy fontosabb, hogy járjon, mint hogy szobatiszta legyen. És aztán a pisi megoldódott, és a kaki decemberig húzódott, majdnem 3,5 éves volt!!! És bizony, még nem ágytiszta. A délutáni alvásoknál már ovikezdettől, de éjjel még mindig bepisil, alig van 2 nap, hogy egymás után száraz pelus lenne, de 3. nap akkor is tuti pisis. Én azt olvastam erről, hogy ráadásul az éjszakai bepisilés azon múlik, hogy mikor és mennyi hormon kezd el alváskor termelődni nála, ami ellazítja az izmokat, és amitől a hólyag bent tudja tartani a több pisit is reggelig, vagy megtanul felébredni rá, ha már túl feszül... És ezt aztán végképp nem tudjuk szabályozni.

Én arról is meg vagyok győződve, hogy szegénykémnek sokkal fontosabb volt, hogy a csökkent hallásával így-vagy úgy boldoguljon, mintsem hogy bilibe-vécébe pisiljen... Persze ezt nyáron még nem tudtam, mármint, hogy nem is hall jól...

Nekem 2 barátnőm tök máshogyan kezdte el szobatisztaságra nevelni a gyerekeit. Azonos korúak, mindkettő lány. Az egyik 1 évig bilizett előtte, a másik 2 hétig, nyáron, és végül egyszerre, 2 év körül lettek szobatiszták.
Bevallom, nekem is sokkal kényelmesebb a pelenka, akkor nem kell figyelnem, mennyi idő telt el, és esedékes a következő bilire ülés, hogy mikor esedékes a kaki, stb. Tényleg sokkal kényelmesebb lesz tőle gyerek és anya, de szégyen nem szégyen, én ezt nem bánom...

Villő most kezdi el néha mondani, ha termelt valamit, hogy kaka. De a bilire csak motorozás céljából akarna ráülni... azt meg nem akarom, hogy játékká váljon.

Az egésztől függetlenül viszont, amit Brigi és Kristóf együttesen elértek, az szuper, és le a kalappal!!!

MSE, és más kiváncsiskodók. Ha most elmentek a tehogyan.hu-ra, a címlap már látható. :) Más még nem. :D

mtunde

sziasztok

a nagy többség tényleg eltünt :shock: úgy látszik kell egy kis idő hogy lenyugodjanak a kedélyek....

Bili nálunk is kettő volt, és wc szűkítő is...már másfél éves korában elkezdtem vele....(de akkor ugye terhes is voltam, aztán nem volt türelmem meg idegem szórakozni vele, meg nyáron mindegy volt hogy a kertbe pisil vagy kakil..) szóval nálunk sem működött...
de mostmár az... a lényeg, hogy előbb utóbb minden gyerek az lesz :lol:

Kép
gablaty

Tünde megnéztem a honlapot. CUKIIIII

Kép
gablaty

Sziasztok!
Vagyunk ám, csak keddig Balcsin voltunk, ma Ballagásra megyünk, arra tegnap kellett kicsit segíteni.........
most pedig adóbevallást próbálok csinálni, de nem találok 1 papírt :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

emano/Andi
KépKép
emano

Eni!

Küldtem privit!!! Remélem legalább a "bokrok mögül" :lol: :wink: olvasol!!! :oops: :roll:

Mennem kell, mert kiabálás van a cicikért! :lol: :wink:

Majd még jövök!

Pussz Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

sziasztok

vagyunk ám mi is, csak mostanság megint rohanás az életem :( De lesz ez jobb. Már csak egy hónap... :roll:

Brigi,
gratula a bilizéshez!!! Nagyon ügyesek vagytok!!!
Nálunk anyukám kérdezgeti, hogy nem próbálkozom-e még. Annak idején engem már onnantól biliztetett, hogy ülni tudtam. Minden etetés után ráültetett, aztán vagy sikerült valami vagy nem. De azt nem tudom mikorra lettem szobatiszta. Majd megkérdezem...

Orsi,
nagyon jók a képek Kolosról!!! Hogy vagy? Használnak a homeós cuccok?

Zsó,
Levi felmos :D :D
Ma Anna új produkciót mutatott... Ráhasalt a babytaxira és keresztülmászott rajta. A frász állt belém, hogy fejreesik közben :roll:

Tünde,
klassz a címlap :)

Na akkor még Zsónak külön pár kép ;)
Kép pakolászok Kép ebéd Kép uszikálok Kép már nem szeretek ücsörögni... Kép Anyaaa, most már kijönnék...

És akkor még egy... Kisautóm. Most lett meghirdetve... A szívem megszakad :( Mégiscsak az első autóm volt, rajta tanultam meg igazából vezetni... :(
Kép

Na megyek, őfelsége felébredt. Szavam sincs, másfél órát szunyált ;)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Adri!
de rendes vagy! :D igen! Kata ma tartja! ahogy Zsófi is :wink: SZofi meg Zsófi szülinapja előtt, szept 17.-én :wink:
Kemence: nem oda járnak Ancsáék??? :roll: :oops:

Tenci!
Ez a könnycsatorna mosás, valami ezüstszondával megy és nagyon durván hangzik NEKEM!!! Bár tudom, ha kell akkor kell. :oops: egyelőre úgy néz ki Zsófinál még nem kell.
Mikey bilis és kulcsos mókázása :lol: :lol:
Benedeknek pedig hajrá! Drukkolunk a forgáshoz!!!

Orsi!
Kolos :lol:

Ja! Még amit tegnap írtam, hogy Szofival ovis nyílt napon voltunk DE. Csajt alig tudtam hazarángatni. Egy perc alatt eltűnt mellőlem és bejárta az egész ovit. :lol: Minden csoportban volt. Míg a dirinő a tornateremben beszélt, ő simán bordásfalazott addig. :lol: (na jó! Nem ő volt az egyetlen :D )

Tünde!
Nektek meg hatalmas gratula!!! Hiába! Nagy lány már Villő! Tök jó hogy felvették bölcsibe! Szeretni fogja szerintem! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tünde!
NADDDDON ÉÉÉDES!!! :lol: :lol: :lol:

Judy!
de jók ezek a képek! jól látom hogy van egy harci sérülés a homlokán? :roll: :oops:

csend: szerintem nem azért van csend, mert vita volt, hanem mert sokan kint vannak a szabadban. Csinálják a teendőket. Én legalábbis :oops: :lol: a babanet tegnapi bénázásáról már nem is beszélve. :twisted: Írtam volna én, de nem engedte. :twisted:

fincsi aprósütis/sütis egyszerű, de mennyei recepteket nem tudnátok nekem ajánlani??? :roll: :oops: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok,

megvagyok én is csak kolos nem bír magával egész nap a kertben vagyunk, meg segítünk nagyinak főzni... már reggel 9kor bevágott 2 tál zöldborsóleves. :shock: most meg ebédel... Szabira hagytam a dolgot, még sosem etette, én szabin vagyok. :lol:
sokat segít nagyi, reggel 6kor kelt a kisördög ők voltak vele, míg én életet leheltem magamba. (Szabi ma még dolgozik)

Renéta, nem tudtam neki rendesen kimostni, csak épphogy lemostam, este volt nagy hajmosás amit utál.

Judy, jók a képek, kolosnál is volt egy idő amikor már nem szeretett ülve pancsizni, csak állva. most már beleül.

Veronikusz, nem lesz gond Szofi ovibaszoktatásával asszem. :D

ki kérdeztem a homeós bogyókat?? :oops: vlmit használnak, mert jobb, nem vagyok úgy letaglózni mint mikor Kolost vártam. ha nem is teljesen múlik el a rosszullét, jobb. de állandóan van... :cry:
snooopy

Veronikusz,
jól látod :oops: Lefejelte a polc szélét. Pedig a párom ott volt mellette, de nem tudta már elkapni :oops:
Lányoknak boldog névnapot!!!! Nem tudtam hogy ma Zsófi nap is van :oops:

Orsi,
én kérdeztem a homeót. Az jó ha valamit használ, de azért jobb lenne, ha teljesen elmúlna...

Mi megjöttünk cipővásárlásból.. Kapott Anna egy zárt cipőt (leginkább bentre, mert a kövön én mindig félek, hogy felfázik), meg egy szandit. Remélem nyárra már letudtuk a cipővételt... :roll: Mennyire nő gyorsan a lábuk? Kihúzhat egy szandi egy szezont? 18-ast vettem, ha teljesen előretolom a lábát benne, akkor még a mutatóujjam simán befér a sarka mögé. Szóval még nőhet benne a lába...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Tünde,
ne viccelj, már két napja kiszúrtam Villőcsajszit! Nagyon aranyos!
Következő számon meg lehetnék én a címlaplány...hurkáim nekem is vannak! :? :)

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok megint! :lol:

Veronix!

Akkor....Nagyon boldog névnapot kívánok Katának és Zsófinak is!
Pont ma van mind a kettőjüknek? Mert ugye Zsófi az lesz május 15-én is....na de utánanéztem a névutóskönyvben :lol: a Csajszik névnapjainak és látom, hogy a mai napohoz Szofit is írja! :lol:
Vero! Nem lenne akkor egyszerűbb Mind3nak ma tartani??? :lol: :wink: Így Szofi sem lógna ki a sorból! :wink: Na nem belepofázás....csak kérdés!!! :lol: :wink: És látom azt is, hogy a Szofi a Zsófia név francia formájából származik. Akkor a két kisebbik Csajszinak végülis ugyanaz a neve!!! :lol: Na jó, befejezem a hüleségemet!!! 8)
Ovihoz meg Szofihoz gratula!!! :lol: :wink: Hiába....vagányak ezek a Csajok!!! :wink: Akkor már csak Zsófi maradt....végül majd rohangálhatsz három felé az oviban! :lol: :wink: Na jó, végüis csak kettő, mert Kata addigra mire Zsófi oviba megy, már iskolás lesz. Ha jól számolom! :lol: :wink:

Judy!

Képek!!! :lol: Hát tünemény ez a Csajszi!!! :lol: :wink:
Kisautóddal való érzéseidet meg nagyon megértem.. :cry: bár én még (hál'Istennek!!) nem tartok ott, hogy Macimtól meg kelljen válnaom. Bár tudjuk, ami késik....az egyszer eljön. :?

Orsi!

Na örülök, hogy azért kicsit jobban vagy!!! Lesz ez még jobb!!! :roll: Mikor mész legközelebb dokihoz? Lassacskán majd megmutatkozik, hogy ki is lakik odabent!!! :lol: :wink:
Két tál borsóleves reggel 9-kor???? :shock: :lol: Nem semmi a Kiscsávó!!! :wink:

Andi!

Örülök, hogy újra itt. :wink: Balcsin milyen volt? A mai ballagáshoz meg.....mit is lehet ilyenkor kívánni?? :roll: Jó szórakozást-kitartást-vagy ballagást?!?! :oops: :wink:
Na mindegy....a lényeg, hogy érezzétek jól magatokat!!! És persze NE essen az eső!!!

Egyébként csak annyit még, hogy képzeljétek....

Ma reggel 3.35-kor megszületett uncsitesóék kisfia Dani! :lol: 3860g és 55 cm. :wink: Csak azért bátorkodtam megosztani örömömet veletek ezügyből kifolyólag, mert láttam már mások is tettek hasonlót! :oops: :roll:
De a Szent Imre kórházról inkább nem nyilatkozom!!! :evil:

Úgy hogy Emse!

Számíthatsz majd tőlem újabb fotókra..... Danibabával kapcs.!!! :wink: :lol:
Bár azért nem lesz az olyan hamar, mert az 1 hónapos "várakozási időt" , míg mehetek látogatóba azért betartom! :wink: :lol:
Bár Emő mondta, hogy menjek csak nyugodtan Őt nem zavarja! :wink: Mondtam neki jah, engem sem zavartál volna, de nem jöttél, úgy hogy én sem megyek. :lol: 8) :wink: Jót röhögtünk délelőtt a telóba!! :lol: (legalább feldobtam vele egy kicsit!!! :roll: )
De azért holnap berobogok Hozzájuk a kórházba és megnézem magamnak a Fiatalurat!!! :lol: :wink:

Na de menek, mert akár hiszitek akár nem megint éhes a Kisasszony!!! :lol: :wink: bár ha az órára nézek, akkor pont kajaidő van.....egyébként is!!!! :wink: :lol:

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Emese én is szeretnélek címlapon látni!! :lol:

Kép
gablaty

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X