sziasztok!
Belluska!
nagyon köszönöm a vendéglátást! Olyan nagyon közvetlen emberek vagyok!!! fantasztikus volt a számomra, hogy milyen szimpatikus családotok van!!!!
nagyon jól éreztem magam!!!!
(egy átlátszó laposkás jénai fedélke maradt csak nálad, alkalomadtán beugranék érte valamikor....)
Mindenkinek köszönöm a szombat délutánt!!! Mindannyian nagyon kedvesek vagytok és olyan klassz, hogy férjecskéitek is eljöttek veletek!
kislányok! aki nem babás még, az húzzon bele
Kata!
sajnálom a mnyh-t. Méhpempő + aspirin... azt hiszem ezek a tutik, talán még a palástfű tea.
Drukkhegyek!!!!
Gabó!
micsoda szép nagylánykád van!!! Úgy irigyeltelek
és nagyon hasonlítotok!
Kriszti!
téged is nagyon irigyeltelek, mert annyira hasolított rád a kislányod, hogy elámultam!!!
Koncert!
miután felvettem a célszemélyt, páromhoz mentünk, ahol adtunk a hangulatnak és felöntöttünk a garatra
(hogy tudjunk csápolni, harminc felett már csak gyorsítóval megy
) Este 8kor vitt be bennünket a Kincsem Parkhoz. A koncert 8-kor kezdődött, de mi rutinosak vagyunk, nem kell ám elhinni mindent
szóval negyedkor már kiszálltunk a kocsiból mert nem lehetett kocsival oda menni. gyalogoltunk kb 3/4 órát illuminált állapotban
majd végre bekeveregtünk a helyünkre... Addigra már negyed 10 volt. Picit leheveredtünk a fűbe, mert gondoltuk, hogy 10kor kezd a nagysága.
Igy is lett. nagyon tuti volt! Őt magát csak úgy láttam, ha a népek mögött ugráltam és akkor egy hangyanagyságú szőkét láttam aki ugrándozott egy csapat sráccal. a kivetítőt bambásztuk táncikáztunk.... Persze nem bírtuk szusszal. Aztán 11től elkezdett esni, no de a felkészültek esőkabátot is visznek magukkal
Éjfélig tartott. nagyon klassz volt, megérte elmenni, jó volt a hangulat! hallottam rossz kritikákat is, de igazából nem értem, hgoy egy koncerten még mit lehet azonkívűl csinálni, hogy táncol és énekel
szóval ne higgyetek a kételkedőknek, jó volt!
Mire kikeveredtünk a nézőtérről a Tesco parkolójáig, már 3/4 egy volt, mert emberem nem tudta megközelíteni a parkot
sz@rrá áztunk kabáttal együtt.
De akkor is nagyon jó volt!!!! Még esővel is! sőt....
remélem kimerítő voltam...