Új privát üzeneted érkezett!

Hbzs,
szedek én mindent. Még a palástfű tea jutott az eszembe, hátha az még segíthet.

i.kata

sziasztok!

Belluska!
nagyon köszönöm a vendéglátást! Olyan nagyon közvetlen emberek vagyok!!! fantasztikus volt a számomra, hogy milyen szimpatikus családotok van!!!! :P nagyon jól éreztem magam!!!!
(egy átlátszó laposkás jénai fedélke maradt csak nálad, alkalomadtán beugranék érte valamikor....)

Mindenkinek köszönöm a szombat délutánt!!! Mindannyian nagyon kedvesek vagytok és olyan klassz, hogy férjecskéitek is eljöttek veletek!

kislányok! aki nem babás még, az húzzon bele :D :!:

Kata!
sajnálom a mnyh-t. Méhpempő + aspirin... azt hiszem ezek a tutik, talán még a palástfű tea. :roll: Drukkhegyek!!!!

Gabó!
micsoda szép nagylánykád van!!! Úgy irigyeltelek :D :!: és nagyon hasonlítotok!

Kriszti!
téged is nagyon irigyeltelek, mert annyira hasolított rád a kislányod, hogy elámultam!!! :)

Koncert!
miután felvettem a célszemélyt, páromhoz mentünk, ahol adtunk a hangulatnak és felöntöttünk a garatra :P (hogy tudjunk csápolni, harminc felett már csak gyorsítóval megy :lol: ) Este 8kor vitt be bennünket a Kincsem Parkhoz. A koncert 8-kor kezdődött, de mi rutinosak vagyunk, nem kell ám elhinni mindent :twisted: :P szóval negyedkor már kiszálltunk a kocsiból mert nem lehetett kocsival oda menni. gyalogoltunk kb 3/4 órát illuminált állapotban :P majd végre bekeveregtünk a helyünkre... Addigra már negyed 10 volt. Picit leheveredtünk a fűbe, mert gondoltuk, hogy 10kor kezd a nagysága. :D Igy is lett. nagyon tuti volt! Őt magát csak úgy láttam, ha a népek mögött ugráltam és akkor egy hangyanagyságú szőkét láttam aki ugrándozott egy csapat sráccal. a kivetítőt bambásztuk táncikáztunk.... Persze nem bírtuk szusszal. Aztán 11től elkezdett esni, no de a felkészültek esőkabátot is visznek magukkal :lol: Éjfélig tartott. nagyon klassz volt, megérte elmenni, jó volt a hangulat! hallottam rossz kritikákat is, de igazából nem értem, hgoy egy koncerten még mit lehet azonkívűl csinálni, hogy táncol és énekel :shock: :roll: :?: :!: szóval ne higgyetek a kételkedőknek, jó volt! :D Mire kikeveredtünk a nézőtérről a Tesco parkolójáig, már 3/4 egy volt, mert emberem nem tudta megközelíteni a parkot :P sz@rrá áztunk kabáttal együtt. :P De akkor is nagyon jó volt!!!! Még esővel is! sőt....
remélem kimerítő voltam... 8)
dezsina

Kata!
Én még 1 dl vörösbort ittam esténként,állítólag ez is használ. És arra figyeljél ebben a melegben ,hogy sose legyél szomjas!!!!(3-4 l naponta)Használni fog!!!!Hidd el!
Lányok! Olyan jó volt olvasni,hogy milyen jól éreztétek magatokat!!!
Következőre szerintem már nem fogok tudni elmenni ( sztem Zsuzska sem) :lol: :lol: :lol: de tényleg ritka ennyi jó ember egy helyen. :D :D :D

Kép
babyonboard77

Kata!
Laptető!Azt hiszem pont jókor! :D :wink:

Dezsi!
Nagyon szívesen,de olyan rövidnek tűnt amíg ott voltál,nem is tudtunk dumcsizni!Már be van téve egy szatyorba a tálkád és a személyre szóló ajándék! :D
Ha jössz érte,igazán bejöhetnél egy picit beszélgetni! :wink:
Eső ide vagy oda,egy koncerten így van, jól kell magát éreznie az embernek!Örülök,hogy nektek tetszett és jól éreztétek magatokat!
A legközelebbi talin végig kell maradnod! :lol:

phpBB: Kép
belluska

Baby!
Nagyon sajnálom,hogy nem tudtál eljönni!
Mehetünk babalátogatóba is!(Csak vicc volt) :lol: :wink:
Szerintem még egy bográcsozás belefér a szülés előtt! :wink:

Na jó csajok,nem nyomulok ennyire,de olyan jó volt veletek! :lol: :lol: :lol: De benne vagyok!Akarom,hogy Minnie párja kibontakozzon! :D

belluska

tyőőőő

látom sok mindenről lemaradhattam.... :P

Belluskám!
igyekszem...
dezsina

Dezsi!
:lol: :lol: :lol:

Lányok!
VÖDRÖS SAVANYÚ RECEPT (Minnie és akik kérték)
-6l víz
-1l 20%-os ecet
-60dkg cukor
-20dkg só
-2 kiskanál szalicil
-2 kiskanál szódabikarbóna
-2 kiskanál borkénpor

Fűszerek ízlés szerint:bors,mustármag,babérlevél,torma,,,stb...
A lényeg,hogy a hozzávalók mindig 6l vízhez kerüljenek!

belluska

Sziasztok lánykáim!:)Kata!Ne aggódj a nyh-án,majd megnő az,tudod mindig erősődik az!Úgy izgulok érted,meglátod jó lesz az a csütörtök!Képzeljétek,csütörtökön megyek uh-ra,ahhoz a dokihoz,aki mütött engem nemrég.Nem birom ki,ha legalább azt nem tudom,hogy jó helyen vannak,és minden oké.Mégha csak pöttyöcskék is...Minnie,irtam privit,megkaptad?

salygabó

Gabó!
Nagyon izgulok,nagyon kíváncsi vagyok hányan kapaszkodnak odabent!De izgi! :P Gondolok majd rád sokat csütörtökön!Pussz!

belluska

Gabó,
annyira tudtam, hogy nem fogod kibírni :lol: :lol:

Belluska,
köszi a receptet. Én sajnos nem tudom hogy kell egy savanyúságot ízlés szerint fűszerezni, mert még csak kovi ubit tettem el eddig, meg lekvárokat. Borkénport hol lehet kapni? :roll:

Dezsina,
örülök, hogy jól éreztétek magatokat a koncerten. Tesóm kolléganője is kint volt és amíg a kocsihoz gyalogolt, addig tiszta beteg lett.
Azért sajnálhatod, hogy lemaradtál a jó kis társaságunkról :lol: Katát már majdnem hazahoztuk :lol: :lol: (csak sajnos Belluskáék végig résen voltak) :wink:

Kriszta,
amúgy leánykád is egy tündér. A végén odajött hozzám és megkérdezte, hogy az én pocimban van-e baba? Mondtam hogy nekem még nincs és olyan aranyos, együttérző tekintete volt ettől :lol:

i.kata

Kriszta,
most láttam az előbb Katádat a kacsával:lol: Annyira édes volt :lol:

i.kata

Kata!
Mi mezőgazdasági boltban vettük a borkénport,de szerintem sima vegyes boltban is kapni(talán :roll: ).

Kriszta!
Kikapsz!Nem is mondtad,hogy már a kacsával látni lánykádat!Már úgy vártam!Csak nem nézek tv-t! :? :D

Hát igen nem sikerült a "gyermek csempészet",de a végén már Krisztáék autójában ült Katánk!
:lol: :lol: :lol: :wink:

belluska

Belluska,
na jó, de Krisztáéknál elég erős tényező volt az ő Katájuk is :lol: Mi max. egy gyereküléssel tudtuk csalogatni :lol:

i.kata

Sziasztok csajok!

Kata!
Nekem anno ajánlotta valaki a túró, camping sajt, majonéz összeállítást. Isteni finom és tényleg igazi fehérje bomba!!!
Borként mi a CBA-ban vettünk, de szerintem bármelyik bevásárlóközpontba kapsz a tartósítószereknél keresd. :)

Gondolok rád sokat és nagyon szorítok a csütörtökhöz!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Gabó!
Ment a privi!
Ha lesz Uh kép, tessék feltenni nekünk!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Pocak simi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Bellsuka!
Köszi a receptet, azt még hadd kérdezzem meg, hogy ez a lémennyiség mennyi zöldséghez van? Egyébként ma láttunk olyan műanyag hordót, mint a tiétek 2600 Ft-ért, szerintem veszünk egyet és egész évben savanyút majszolunk... :lol: :lol: :lol:
A bográcsozás részünkről tuti!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Dezsina!
Örülök, hogy megismertelek, de legközelebb tényleg tessék végig maradni, nagyon jó volt a buli, képek neked is mehetnek mind? :P

Wepe! Baby!
Pocak simi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

A képeket lassan írom ki annak, aki kérte!!! :)

Ma voltunk a nőgyógyásznál terhesgondozáson, holnap megyünk a 12. heti UH-ra, de mivel ott nem kaptunk volna képet, ezért nagyon rendi volt a doki bácsi és csinált mai is UH-t, hogy legyenek fotóink. :P :P :P
Babócánk a fejtetőtől a popsijáig már 5,5 cm!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Olyan édes volt, ahogy a kezeivel kalimpált és megfogta a fejecskéjét, mintha azt akarta volna mondani, hogy "Úristen én ebbe a családba fogok kerülni...?!"

Íme a képek:

Kép Babóca 12 hetes, fogja a fejét...

Kép Babóca 12 hetes, oldalról

Kép Babóca 12 hetes, szemből

Szép estét mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Jó reggelt!

Minnie,
hűűű, szépen növekszik a babátok :lol: Nem semmi :lol: Mindegyik kép tök jó, na de az amelyiken a fejét fogja, az szuper.
Köszi ezt a túros receptet, már el is felejtettem :oops: Mindjárt el is megyek boltba, aztán megnézem a borként is. :lol:

i.kata

sziasztok!

Minnie!
jöhetnek a képek... e-mailem iwiwen van :)
nagyon szépen fejlődik a baba! Klasszak az UH-s képek :D

Kata!
drukkhegyek és mnyh növelő!

Gabó!
én sem bírnám ki! Nagyon kiváncsi vagyok!!! :wink:

Belluska!
jövő kedden ugranék be a tálkámért munka után kb fél7kor... remélem nem késő egy pillanat zavarásra :roll: :?:
dezsina

Sziasztok!

Hol lehet látni Kriszta Katáját kacsával :?: A TV-ben :?: :idea:

Minnie!
Olyan csodaszép fotókat küldtél!!! Babóca tényleg nagyon édes, ahol fogja a fejét! :lol: Már 5,5 centi! Húha! :D
hbzs

Jó reggelt mindenkinek!!!

Minnie!
Annyira édes Babóca :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És milyen nagy már :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Minnie!
Édes a kis babátok,nagyon jól látszik és hát a fejmegfogás! :lol:
Jó nagy már a drága!
A receptnél,hát annyit vegyetek savanyúságot amekkora a vödör és először 6 l vizet megcsinálsz,aztán ha kell még lehet csinálni hozzá!De a vödör a mérvadó!

Dezsi!
Persze jó a kedd és maradnod kell legalább pár percet!KÖTELEZŐ!!!!!

belluska

Belluska,
és akkor ezeket a hozzávalókat ugye nem kell összeforralni? Jól emlékszem?

i.kata

Igen,nem kell,mi nem szoktuk,de lehet úgy is,de hát ha ilyen jól sikerül nekünk,akkor felesleges!A lényeg még amit beszéltünk,hogy nagyon alaposan ki kell vágni pl. az almapaprikából is a fekete cuccokat,mert akkor megromlik!Remélem sikerrel jártok vele,mi télen imádjuk!De Minnie párja ahogy ette,olyan jól esett,hogy ilyen természetesen viselkedett mindenki,köszönöm nektek még egyszer!

belluska

Sziasztok!

Nagyon sajnálom, hogy nem lehettem ott a találkozón, pedig nagyon igyekeztem a szervezéssel. Sajnos Murphy törvénye mindig működik. Biztos, hogy nagyon szuper lehetett, remélem, hogy lesz következő alkalom, amin már én is ott leszek.

Kata, ne aggódj, biztosan fog a mny-d vastagodni. Gondolok rád csütörtökön!

Minnie, micsoda csodaszép kép a babáról! Úristen, már mekkorát nőtt!

Gabó, kíváncsi vagyok, hogy hányan lapulnak odabenn.
Vendég

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A KÉPEKET :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Olyan jó volt végig nézni őket :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kriszta!
Egyszerűen GYÖNYÖRŰSÉGESEK a virágok :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Nagyon ügyes kézügyességed van ám!!!!! Le a kalappal!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ladiva!
Belluska már lassan szervezi a következőt! :lol: :wink: :wink: :wink: :wink:
És reméljük te is és párod is eltudtok jönni,mert a párocskák is jól érezték ám magukat! :P

belluska

Sziasztok
Hűűű de sokat írtatok!

Hbzs
Kata a TV ben reklámblokkokban szokott menni, tegnap volt még csak először.

Minnie
Ez nem semmi, gyönyörű babóca, nagyon kiváncsi vagyok hétfőn mi mit fogunk látni?

Kata
Én méhpempőt ettem és a cickafark és palástfű teát kevertem fele fele és legalább 3 bögrével megittam egy nap. De aspirin protectet én is szedtem. Szerintem rendben leszel. :lol: :lol:

Tudom még tartozom a padlizsánkrém recepttel. Küldöm majd.

Belluska :lol: :lol: :lol:
Vendég

Helló lányok,asszonyok!:)Már várom a csütörtököt,az első babamozim!Ti hogy vagytok többi kismami?Kata izgulsz már nagyon?Mi is szoritunk neked,akkor már tuti a csütörtök,vagy holnap tudod meg?Szia Hbzs,Zsuzskám:)

salygabó

Kriszta,
akkor én elcsíptem a "premiert" :lol:

Gabó,
majd csak holnap derül ki, hogy mi lesz csütörtökön. Ha hazaértem egyből jövök. :lol: Most is itt majszolom azt a túrós kaját, amit Minnie írt :lol:

i.kata

Kata!
Egyed és meglátod holnap azt mondják,mehet a dolog!
Ennél többet már nem tudsz tenni,rajtad nem múlik!Szorítok nagyon-nagyon-nagyon-nagyon! :D

Gabó!
Gondolom,hogy már alig bírsz magaddal az uh.-ig!
Puszillak és már én is alig várom! :D

Krisztám!
Ahogy nézem a fiúk jól érezték volna magukat kint a meccsen,na majd legközelebb! :lol: :wink: Mondjuk hulla fáradt,talán nem is baj,hogy így alakult! :wink:

belluska

Fitie!
Ismét eszembe jutottatok és hát légyszi-légyszi egy képet kérünk Petikéről!!!!!!Minden rendben veletek?Növöget a fiúcska?

belluska

Sziasztok!

Ma voltunk 12 hetes UH-on, most pontosabban le tudta mérni a baba hosszát a doki, mert ez jobb Uh gép, mint a magánrendelőjében lévő, 60 mm volt az ülőmagassága, a tartóredő érték mérete. a normál értéken belül van. :) :) :)
Azt mondta minden rendben, a babóca szépen fejlődik!!! :D :D :D

Képzeljétek ma az ujját szopta, de sajnos erről nem kaptunk képet, viszont apa a telójával lefotózta, igaz kicsit homályos lett, de azért látszik, ha sikerül valahogy felvarázsolnom a gépre, akkor azt is felteszem nektek... :lol: :lol: :lol:

Dezsina!
A képeket cd-re írom ki, mert 159 db van, ha neked úgy jó. :)

Kata!
Remélem segít a fehérjebomba + a többi csodaszer, nagyon-nagyon szurkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Belluska!
Apa ma is felemlegette a savanyúságot, mikor mondtam neki a receptet. A képeken majd látni fogod, milyen élvezettel majszolta... :lol: :lol: :lol: Ki akartam törölni őket, de azt mondta rá, hogy legalább Belluska látni fogja, hogy milyen finom volt... :D :D :D

Gabó!
Pocak simi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kriszta!
Én is figyelni fogom a reklámokat, hogy Katát elcsípjem. :)
Pocak simi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzska!
Hogy vagy? Benőke sokat fészkelődik?
Poca simi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ladiva! Hbzs!
:) :) :)

Szép estét!!!

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie!
Szuper,hogy minden rendben a babával!!!!
Most lett pozitív a teszt és már lassan Afp-re kell menjél,úgy repül az idő!!!!A lényeg,hogy egy egészséges kis picurka van a pocidban!Nem is olyan sokára már mocorogni is fog! :lol:
Hú,még a savanyúság evés is meglett örökítve!? :lol: :lol: :lol: :wink:

belluska

Kép

belluska

Jó reggelt mindenkinek!!!

Kriszta!
Most láttam Katát a kacsás reklámban..... hát elolvadtam tőle :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Gabó!
NAgyon jó babamozizást nektek holnapra, ha elfelejteném!!!

Kata!
Mennek a gigamegadrukkhegyek holnapra!!!!!!!!!!

Kriszta!
Pocaksimi!

Minni!
Köszike, Bencus nagyon mozgékony, bár érezhetően kezd egyre kevesebb helye lenni odabent, kezd lelassulni a drágám... de időnként olyan hülye helyeken akar kijönni a drágám, mint pl. a torkom, vagy a cicim :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Most a kedvence a bordáim és a gyomromon való fekvés :? :? :? :? :? :? És sokat csuklunk.
Ti??? Babóca bugyborékol már???
Nagyon szép értékeket mértek!!!! Szépen növögettek!!!
Pocaksimi!!!!

Belluska!
Csók mindenkinek!!!! Apának tegnap elküldtem a képeket, és kérdezte egyből, hogy "Na, milyen volt a visszhang? Mikor taliztok legközelebb???"

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziasztok!

most akkor mondjátok el nekem is mi az a kacsás bigyó :shock: :?:

Minnie!
CD-re? de azt hogy küldöd át e-mailen :shock: :?:
már megint gondoltam rád, amikor beszéltek a tv-ben, hogy milyen ügyesek a helyszínelők!!! :D

persze a többiekre is gondolok....

Kata!
megagigadrukk holnapra! :wink: Nyomasd a mnyh növelőt!!!!

Gabókám!
jó mozizást a babával! irigykedem ám rendesen! :D
dezsina

Gabó, hajrá babamozi! Gyere aztán a hírekkel, hogy hányan vannak odabenn!

Kriszta, mire én hazaérek, már reklámok se nagyon vannak a TV-ben, áruld el, hogy milyenben szerepel a lánykád.

Minnie, örülök, hogy szuperek az értékek. Aranyos lehetett, ahogy az ujját szopta a bébid. Mindenféle képnek nagyon örülünk, még ha homályos is.

Kata, nagyon drukkolok, hogy minden OK legyen.

Zsuzska, Benőkének már nem sok ideig kell benne helyezkedni, nemsokára már kinn fogja a lábait nyújtogatni.

Bellus, bár én nem voltam a találkozón, de annyira dícséritek a savanyúságot, hogy mi is megcsináljuk.
Vendég

Zsuzska!
Mi is puszilunk benneteket!

Dezsi!
Hát a cd-t majd Minniék nem emailben küldik,hanem mondjuk ha hozzánk eljut valahogy,akkor mivel te is Péceli vagy akkor a tiédet is eljuttatjuk hozzád v. a következő talin! :lol: :lol: :lol: :wink:
Kriszta lánykája a tv-ben egy reklámban szerepel,amit még én sajnos nem láttam(ilyen sokat nézek tv-t) :roll: :D De remélem ha pár percig majd este rányomulok a tv-re akkor fogom látni a gyönyörűt! :lol:

belluska

Sziasztok !

Kata, már várunk ám, hogy mi volt :D

Minnie, nagyon édes a babátok ! :D :D :D :D

Zsuzska, nagyon köszönöm a rövidítéseket, már kimásoltam magamnak.
Hihetetlen, hogy Neked milyen gyorsan pörög a 9 hónapod, kicsit irigyellek :) Mi volt a védőnőnél ? Ő volt, vagy Te voltál nála ?
Hozzák szeptemberbe jön látogatóba 8) :o Hát kíváncsi leszek milyen lesz ? 8)

Mindenkinek szép napot ! :D
wepe

Wepe!
Olyan jó,hogy most már többször jössz írni nekünk!!!!!!!Hiányoztál amíg nem voltál!
Pocak simi!!!!!Lassan már kiderül nálatok is ,hogy fiú v. lány van a pocakban(persze mindegy,de olyan izgi)! :P :wink: Puszi!!!!

belluska

Kata!
Remélem rábólintanak a holnapi napra!!!!Várunk nagyon! :P

belluska

Sziasztok!

Kata!
Nagyon várlak a jó hírekkel! Írjál hamar! :D

Minnie!
Várjuk nagyon a ujjszopogatós képet is! Biztos nagyon édes a babóca azon is! :D
hbzs

Sziasztok!

Sajnos tolódunk egy hónapot. :cry: Talán 1 mm-rel volt vastagabb a nyálkahártya, és S. doki megmutatta hova transzferálná a piciket és ott még ennél is sokkal vékonyabb volt. Szóval a legvastagabb részen volt 8,4 és így nem lesz holnap semmi. Következő ciklusban máshogy kapom a gyógyszereket és meglátjuk úgy jobb lesz-e az eredmény. Azt mondták olyan szép az a 2 emri, hogy nem akarják elpazarolni, amivel én egyet is értek. Csak azt nem értem hogy volt múlthét szerdán 9,5.... Tanár úr lehet elmért valamit, de nagyon. Szóval ez van. Ez nem a mi hónapunk volt.

i.kata

Kata, sajnálom, hogy most nem jött össze :( De jobb ha rábízod magadat rájuk/Siposra ! :D
wepe

Kata!
sajnálom nagyon :cry:
dezsina

Wepe!
Egyenlőre nekem kell mennem még hozzá. De most csak holnap megyek, csak kissé össze kevertem a dátumokat. Még jó, hogy a kiskönyvemben megnézem, mielőtt elindultam.

Kata!
Úgy sajnálom, hogy most nem jött össze :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Voltam ma a körzetis dokimnál a táppénzes papíromért a vizeletes beutalóért. Ennek a nőnek az a mániája, hogy túl hatalmas pocakom van és szerinte korábban meg kéne császározni engem :x :x :x :x :x :x :x :x

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska,a körzetis dokid nőgyógyász is egyben,vagy mi a szösz? :oops: Katám!Sajnálom...ez azt jelenti,hogy következő hónapban újabb szurik?Szia Belluskám!:)

salygabó

Kat!
Annyira bíztam pedig benne,de nyilván valóban ne pazaroljátok el a babócákat ha így kevés az esély a sikerre!Reméljük a következő menetben szuper nyh. növesztesz és mehet a dolog!Siposra hallgatni kell most szerintem is,úgy ahogy írtad!

Zsuzska!
Ne foglalkozz ilyen hülyeségekkel,ott van jó helye Bencének a pocidban!Hát még ilyet! :evil:

belluska

Zsuzska!
szerintem ez hülyeség :? Persze laikus vagyok :? 8)
dezsina

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?