Timi
Én nem félek vezetni, hanem nem szeretek
Vagyis szeretnék, de de csak a pusztában
Ez a piros lámpa, sok autó dolog ez uncsi, én inkább a vadulás részét csípem, mint gyorsulni, fékbe taposni, jatű kanyar
Ez mindig így volt, tudtam, hogy nem vagyok városi vezetőnek való, ezért nem is forszíroztam a jogsit. Meg...iki, de főzök már egy pár éve, de 1xre kétfélébe nem szoktam belefogni, mert az 1iket fix, hogy elrontom
Valahogy a több helyre figyelés nem megy nekem igazán. Persze Iván mellett ez sokat javult, de sz@rabbul is főzök, mióta őt is figyelem főzés közben
Zsó
Áááááááááá, mi tuti nem költözünk ki soha. Akkor sem, ha milliomosok lennénk
Én ilyen fura csaj vagyok, mert amire az átlag vágyik, az engem pont hogy taszít, mint pl. wellness, tengerpart és a családi ház
Életem nagy részét ebben a lakásban töltöttem. Sehol nem voltam ilyen boldog, mint itt. Mikor Zsoltival költöztünk ide én szóltam...innen engem lábbal kifelé visznek csak
Központi, de csendes hely, zöldre néz (ami takarja a panelokat szemben), fél órán belül a belváros, sok a játszó, az ovira néz az ablakunk, és még a sulit is látom
, két jó gimi is 5 percen belül. A lakás persze lehetne jobb elrendezésű, mert 80m2-n lehetne 3 szoba a hatalmas előszoba és fürdő helyett, de 4,2 belmagasságba bőven fér galéria
A kertészkedési vágyamat meg kiélem 4 virágládában
Kb. ennyi a kapacitásom
A lakásban 1 növény sincs. Nem bírjuk egymást
Már sokszor próbálkoztam, de nem élnek túl
Még az igénytelenebb fajta is csak 2 évig bírta
Mire úgy alakul, hogy vehetnénk autót, addigra kevésbé lesz szükséges...Mert melőzni egyikünk sem járna vele...
Orsi
Örülök, hogy otthon! Gondoltam, hogy beugrom hozzás, mert voltam ma Vidadokinál, de aztán annyit vártam, hogy rohannom kellett, de mind1 is, mert már otthon voltál
Szerintem is csajos a vonalzó
De miért is baj ez?
Ovi nálunk is királyság!!! Iván imádja, akár le is léphettem volna
Csak úgy tudtam elhozni, hogy az ovónéni segített, mert én hiába mondtam ugyanazt, mint az ovónéni, rám nem hallgatott
SZal megígérte neki, hogy a hiperszuper garázs tényleg megvárja majd, másik napon meg az "oviskenyér" mentett meg. Margarint nem eszi meg ugyan, de a szent oviskenyér az más
Azzal boldogan lobogott haza, hogy ezt az oviban kapta
Élesben majd meglátjuk...Ha rájön, hogy ez rendszer, akkor lehet, hogy lesz tiltakozás...
Memme
Mit értesz azon, hogy hagyományos beszoktatás?