Új privát üzeneted érkezett!

Zsó,
jó fogkocogtatást!! :D

Kép
Kép
paklincs

Emese!
:oops: szegény drága Flórka!!! gyógypuszi neki :oops: szerintem ne okold magad! olyan töredékpillanat alatt történik az ilyen. :oops: én meg még ott se voltam egyik fogkitörésnél se. :oops:
Húsvéti megaláztatás I.-II. :? 8) nagyon bírom a dumád! zsíros haj + hónaljkutya :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Csajok, voltam ma az ötödiken, egy ismerősömet "vittem", vagyis kísértük a fél bölcsivel, gyermekeim tündérek voltak, mint mindig. Taliztam Orsival, igen, bennfogták. Aggódik, de jól van. Én is megpuszilgattam, megölelgettem kicsit. Vérezgetett, de reggel óta teljesen ok minden. Ott volt Szabi is, Orsi meg Kolosért izgult. Annyira megértettem, meg átéreztem, meg ilyesmi. Szóval ORSI ++++++++++++++++++++++++++
vbea

Eni
Kolos anyu Orsiról van szó???
mi történt???

emano/Andi
KépKép
emano

sziasztok, en is itt
Boldog Szulinapot Bori!
akkor holnap ki megy a kopaszira? mi mennenk, ha mas is...
Aproozsofi, jol ertem, h te egy masik forumal is fogsz ott talalkozni? nem aprozod? :)
valszeg a mi Zsofinknak is jon a foga, mert szornyu ejszakank volt, pedig szegeny paromat is kikuldtem aludni a nappaliba, meg van fazva szegeny, es iszonyatosan kohogott...ugyhogy en ma nagyon almos vagyok, megyek is, bocsi.

banana

Orsi,
drukk innen is! Remélem semmi komoly!
Eni,
mondott Orsi valamit, hogy miért tartják bent?

Kép
Kép
paklincs

Belopóztam, mert a lányok még alszanak.
Benn fogott kismamáknak sok sok +++++++++++++++++!!!

Kép

Kép

Kép
memme

Orsi
++++++++++++

Bori,
Boldog szülinapot!!!!

Zsó,
holnapi séta nekünk kimarad, megyünk reggel az autóért :D :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Gabi puszil mindnekit és nagyon hiányzunk neki

emano/Andi
KépKép
emano

na, igy jar, aki nem frissit
Orsinak sok drukk!

banana

sziasztok!!

Köszönöm a köszöntéseket!!! De édik vagytok!! Hát ez a szülinap most tiszta öröm, a barátosnék sem felejtették el, férjem se, és ti is köszöntötök!! :lol: :lol:

Kopaszira mi mennénk holnap, ki jön még?? Banana, akkor mi felugrunk hátra, ha úgyis útba esünk :lol: Ha nem jössz már ma, írok smst.

Bogi ma szemrebbenés nélkül kihagyta a délelőtti alvást, és délután is csak 2 órát aludt.. (ezalatt én gyorsan megcsináltam a málnás tiramisu-utánzatot emberemnek, mert neki holnapután lesz a szülinapja (de szerintem ma befaljuk :oops: ) Lehet, hogy a foga, nemtom, de sikítozás megy ezerrel.. :roll:
Vendég

Orsi
drukk megy!!!! +++++++++++++++++

Gabi
puszilunk!!

Judy,
új autó :D
használjátok egészséggel!
Vendég

Hahó!

Mi van Orsival???????? Csak fél szemmel láttam... Szegény drukk neki++++++++++

Bori!
Isten éltessen!

Csajok képek isteniek, bocs, hogy nem emelem ki őket...

Holnap 9:00 vizsga, szét izgulom már az agyam :roll: :lol:
Lesz Kopaszi séta? Mi megyünk családilag :lol:

Puszi, este ha tudok jövök, de inkább holnap!
Puszi mindenkinek!!!!! Andi holnap dobom a csomit, bocsiiiiiiiiiii Még oké a cucc!!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Jaj, Orsiról nem is tudtam, mindjárt dobok neki sms-t!

Banana, igen, lesz egy másik topik ott, de nem én szervezem, csak van egy Németo.-ban élő anyuka, aki a 4 gyerekével jött haza és a holnap jó neki. Szóval ha jöttök Borival, mi kinn leszünk, sógornőm is. A másik topikban meg hasonló egykorú csemeték vannak, tehát 8-9 hósak. Leszünk vagy 15-en... :wink:

Judy, hurrá!

MSE, javulgass, én kocogtatok.... :wink:

Eni, holnap? Miért mentél az ötödikre? Nincs baj, ugye?

Gabit mi is pusziljuk!

Veronikusz, azt hiszem nem írtam, Levi olyan 8300-8400 körül van, bár ő 3200-al született. Sztem nem rossz az, ahhoz képest, hogy néha levegő/napfény napot tart. :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

MSE!
Holnap téged is hívlak!!!!! Remélem még megvan minden :roll: :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

NA, akkor Steffi, Banana, Bori....talán Eni, Zsófi, Lilluska, Dorka?
Összegyűlünk csakcsak....

Andi, küldtem vissza privit, de írtam is Orsinak, hogy mizu, izgulok... :roll:
Eni, csak így bedobni a hírt a köztudatba, az emberben megáll az ütő. :roll:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

GYED-petíció! Írjátok alá ti is...

http://www.petitiononline.com/gyed01

Édik vagytok, köszi. Remekül vagyok, semmi bajom nincs. Nem én mentem, csak kísértem jó helyre egy ismerősünket, azaz Férjem munkahelyi "feleségét". Babásodnak, és nagyon nem volt jó az előző helyen, és most jóóóóóóóóóóóó. Nagyon boldogok. Nem tudok holnap kopaszizni, barinőmék ugranak be hozzánk Miskolcról. Hurrá.

Orsival tehát így taliztam, ő "szaladt" oda hozzánk. Nem akartam megkérdezni, hogy mi ez a melegítős szerelés, de mondta is rögtön, hogy mi van. Jól van, nem görcsöl, csak megfigyelik. Vérezgetett kicsit. De tőlem ne kérdezzétek, ez mi. A hugomat is emiatt fogták benn Debiben.

Jaj, most nagyon kell Jankuhoz szaladnom, veszett sírás. Pusz
vbea

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 10:52-kor.
Vendég

ok, Bori, vettem, irok privit

banana

Én inkább amondó lennék, hogy lerövidíthetik a GYED-et, de cserébe adják vissza a GYED-GYES alatti ingyenes felsőoktatási képzést képzést. Szerintem jó csere lenne, és mindenki nyerne vele.
Vendég

Bori
teljesen egyettértek veled!
Nem voltál mostanság turiba???(nem láttál fürdőgatyót, köntöst-bár nem hiszem, hogy ilyeneket néztél :roll: :oops: )

Orsi és a baba is jól van-ezt írta sms-be

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Most csak gyorsan, mert késő van...

Orsi! Mennek a drukkok!!!++++++++

Minden szülinaposnak boldog szülinapot!

Steffi! Drukkok holnapra a vizsgához!!!++++++

Jók a múlt heti képek, bár mi mintha ott se lettünk volna... (tudom, már megint késtünk... :D )
Holnap nem tudunk menni, nyílt nap lesz az egyik oviban, ami esélyes Lénának.
De nektek jó sétát.
Holnap jövök majd részletesebben.

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Emse!

Fogjunk kezet! :? Adri másfél évesen, dettó így törte le az első két fogát! :( Egyiknek a hegyéből, másiknak a közepéből tört le egy-egy hangyányi darab!!! :( Szintén csak nagyítóval látszik, de a tudat.... :( Természetesen :evil: a fűves részről borult a kövesre!!! :cry: És a legszebb a dologban, hogy ott álltam mellette közvetlenül :!: :!: és mégsem tudtam elkapni!!! :cry:
És a mai napig is, ha elesik,(bár lekopogom mostanság igen ritka!!) mindig a száját-fogát üti!!! :cry: De egyszer csak "kinövik" ezt a fogtöréses dolgot! :(
Úgy hogy én is mélyen megértem ezokból Veronixot is!

Judy!

Hajrá Pözsó!!!! :lol: :wink: Használjátok jó sokáig!!!

Orsi!

Mi történt?!?!?!???? :shock: Ha publikus és van "kedved" elmondani, akkor csak hajrá!! :oops:
Jöhet privibe is, ha úgy jobb! :oops:

Steff!

Holnapra drukk ezerrel!!! :wink: Csak halkan merem megkérdezni, Te most a vezetés melyik részséből is vizsgázol? Kresz??? Jól emléxem esetleg?? :oops: :roll:

És Többiek....Boszikám, Renáta, Kriszta, Memme...Ti hogy álltok a vezetés-jogsi dologgal??? :roll:

Gabi!

Remélem a lehető legzökkenőmentesebben ment a költözködésetek!!! Enci hogy van? És TE? :roll: Remélem mihamarabb bekötik a netet nálatok!!
Andi! Tudom, hogy nem vagy postás, de tolmácsold már Gabinak légyszi jókívánságaimat!!! Köszönöm!!!
És egyébként Te hogy vagy? És az Öcséd?? :oops:
Mert azt látom, hogy Balu nagyon jól!!! :lol: :wink:

Na megyek szunnyadni! Szép álmokat Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Judy!

Én is ma zöldkártyáztattam!!! :lol: :lol: Itt Érden.... :wink: :lol:

Na most már én is léptem, de télleg, mert én is álmoska vagyok! :roll:

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Bori! Boldog Szülinapot! Bár kicsit késtem :oops:

Én nem cserélném el az egy év Gyed-et ingyen tanulásra :oops: Így is csak 2 év lenne ingyen és én mellesleg nem vagyok az éjjeltanuló típus, nappal meg inkább a gyerkőccel vagyok, főleg az első 2 évben....Egy éves kora alatt meg tuti nem hagynám otthon rendszeresen, vagy passzolnám le, ha vizsgaidőszak van és tanulni kell....Lehet megkövezni :wink: Minden elismerésem, aki kisgyerek mellet még tanul, főleg aki még melózik is mindemellett és viszi a háztartást is. Én képtelen lennék erre....
Én már azzal elégedett lennék, ha tudnám, hogy 2 év után (1gyed+1gyes) visszavesznek a munkahelyemre és a gyerekemet rendesen el tudom helyezni egy bölcsiben, ahol nem 9-re kell vinni és 3-kor elhozni :?

Tenci
Futóbringa nagyon állat! Baromira elfárad tőle, mert azért koncentrálni kell nyilván ahhoz, hogy egyenesen menjen :wink:

Kriszta
Persze, hogy megyünk az oviba reggel! Tök jó, hogy időnként látak itt kocsikázni :D

Orsi
+++++++++++++++++++++

Andi
Jó, hogy hozol hírt Gabiról :D

[/b]

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Timi
Nekem majd egy éve van jogsim, csak nem volt min gyakorolni, de úgy fest, hogy most sincs :roll: Igazából csak azt a pénzt sajnálom, amit ráköltöttem, mert most jobban hasznát venném a tárcámban 150ezernek, mint egy plasztikkártyának :?
Képek tök jók, amiket küldtél! Lusta voltam, nem válaszoltam, de gondoltam 1x csak eljutsz, hogy írjál és akkor majd egybe megírok mindent :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Jó reggelt!

Orsi!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Aprooka!
Azért még van bőven a két lurkó között súlybéli különbség :lol:

Steffi!
Drukk-drukk!!!! :D

Gabi!
Gyere majd ha tudsz!!!

Judy!
Hajrá új járgány!!!! :D

Rólunk:
Szofi ma 5.10-kor kelt és nem tudtuk visszaaltatni. :? :(

Kép

Kép

Kép
veronikusz

persze Orsi duplán vastaggal :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Csajok,
még valaki kopaszira?

Reni,
megértelek, én is csak ezért reménykedtem ebben, mert nem szeretném ugyanazt csinálni, mint szülés előtt. De 100-200 ezret nem fogok most kisajtolni félévente erre. Mire terhes lettem, kiderült, hogy ez a dolog megszünt sajna, pedig nagyon készültem rá.. :(
Jogsi meg biztos jól jön még, én is ebben bízom, mert én is így érzem, hogy kidobtam azt a pénzt, mivel nem használom semmire. Csak minél több marad ki gyakorlás nélkül, annál kevésbé valószínű, hogy ha hirtelen szükségünk lesz rá, akkor lesz merszünk használni.. Én Bogival a hátsó ülésen nem vezetnék, egyedül még csak-csak..
Vendég

Orsi
gondolunk rád! Remélem, mielőbb otthon 2in1!

Veronikusz
Neked küldöm a szemhéjkitámasztó varázspálcikákat.. :lol:

És köszönöm mégegyszer a köszöntéseket! :D
Vendég

Bori
Kisebb utakat simán mennék akár Ivánnal is. Mondjuk a kocsival 5 percre lévő Intersparba, ami gyalog fél óra, mert nincs innen oda semmi közlekedés, így a Profiba járok :roll: Auchanhoz, Tescohoz lenne közlekedés, de ezeket utálom, csak 2-3x megyek egy évben...

Veronikusz
Jaaaaj, bagolyból van ez a lány????? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Bori, meg tudlak érteni. Én pont becsúsztam még az ingyen tanulásba. A munkahelyem nem fizette volna ki és én se szívesen. Másrészt viszont nekem kell is a 7 évente kötelező továbbkézpés, és amúgy is állandóan frissíteni szeretem a tudásomat. Nekem az itthonlét egy szellemi vákuum (cserébe érzelmi csúcs!), és muszáj valamit az agyammal kezdenem.

A magazinban lesz erről cikk.... :) (nem a tanulásról, hanem hogyan lehet visszamenni dolgozni az otthonlét után...

mtunde

Egyébként a link, amit Eni küldött leírja, amit gondolok. :)

Csak ők jobban és bővebben fogalmaztak... :D

mtunde

Renáta!

Ja értem. Szóval jogsi van :wink:, csak járgány nincs! :? Hát, miután megszereztem a jogsimat, nekem sem lett rögtön autóm. Majdnem 3 év telt el, mire lett!!! (nademilyen!!! 8) ) Bár én mindig is tudtam, hogy akarok vezetni!!! :wink: És sosem féltem. Gyerekkel sem!!! Csak annyi volt a kívánságom, hogy ne akkor kelljen először autóba ülnöm és vezetnem, mikor már megvan a gyerek!!! Na és mikor lett autóm? Hát 2004. októberében és ugye akkor Adri már ott figyelt a pociban!!! :wink: :lol: Na, miután megvettük a tütüt :lol: egy hétig, csak jöttem-mentem, mint a mérgezettegér!!! :lol: :wink: Élveztem, hogy végre van saját autóm , de főleg azt, hogy vezethetek!!! :wink: :lol: És aminek a legjobban örültem (a mai napig is!! :lol: ), hogy tehetségemet :oops: a vezetéshez Apukámtól örököltem!!! Köszi Apa!!! :lol: :wink: 8) Szóval azóta nyomom élesben a vezetésipart! :lol: :lol: :wink:
De figyu Csajszikám!!! Sosem tudhatod, hogy mikor lesz szükséged a jogsidra! És hátha előbb-utóbb "becsusszan" egy autócska is a családba!!! :roll:
És persze, várd meg míg írom a levelet is és utána regényezzél nekem!!! :wink: :lol: 8)
De nem baj, ha erre a levélre, csak hétfőn kerül sor?? :oops: Hétvégén megyünk Mamiékhoz (János szüleihez) ott nincs net és ma meg holnap vannak intéznivalóim és nem akarnám összecsapni a levkót!! :wink: Éjszaka meg nincs kedvem hozzáfogni BOCSÁNAT, mert mostanság kidőlök elég korán!! Látod a hozzászólásaimon, hogy mikor is?!?!?? :lol: 8)

Bori!

Miért nem mernél Boggerral vezetni??? És miért baj, az, hogy hátul kell ülnie??? De Nektek van autótok....vagy rosszul emlékszem?
Én addig, amíg "babahordozósak" voltak (vagyis Jáz még ugye az! :wink: ) én mindig az anyósülésen menetiránynak háttal hurcimbáltam/om Őket!!! Ez Adrinál kb. 7 hónapos koráig volt így, mert addig belefért a hordóba :lol: , utána meg megkapta a nagy ülését és irány hátra anyósülés mögé, mert ha valami kellett Neki, akkor oda könnyebben oda tudtam/tudok nyúlni, mintha mögém tettem volna. Mondjuk János kivolt rám, hogy miért hurcolom a gyereket az első ülésen,.... mert ők ezt nem így csinálták az exével a nagyokkal.... de megmagyaráztam Neki, hogy mivel egy kisgyereket 6 hónapos koráig (lehet nem jól tudom!) menetiránynak háttal kell utaztatni (mert ugye mondjuk egy hirtelen fékezésnél ne sérüljön-bicsakoljon a nyaka) , ezért szerinte, ha valamiért bömbizne a gyerek vagy akármi, hogyan tudnék neki segíteni vagy megnézni, hogy mi is a baja esetleg??? Na utána már nem kötözködött tovább!! :lol: :wink:
Hanem mivel felhívtam a szervizt és kértem időpontot, hogy kapcs. ki az utasoldali légzsákot..... mert a gyereket szeretném oda tenni, ha megszületik... egy szó nélkül ment és elintézte nekem!!! :lol: 8)
Egyszóval szerintem is, tényleg a gyakorlat teszi az ember lányát :wink: , de ha Neked az könnyebbség, akkor eleinte gyakorolgassál egyedül vagy Apával és csak ha már biztos vagy magadban, akkor ültesd Boggert be a tütübe! :roll: De hidd el, menni fog!!!! Bízzál Magadban!!! Nem olyan nehéz ez!!! Mondja ezt Neked egy "őrült Fittipaldi-utánzat"!!! :lol: :wink: 8)

Steff!

Na hogy sikerült a vizsga????

Judy!

Várom a folytatást!!! :wink:

Orsi!

+++++++++++++++ Gyere majd, ha tudsz!!! :roll:

Lányok! most robogok, mert felforrt a víz a túrógombinak aztán ebéd után menek a dolgomra és estefelé még visszanézek! :wink:

Szép napot Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!

3. babámat várom, a 8. hétben járok. Az előző kettőt két különböző választott és jól megfizetett orvosnál szültem (másik kórházban), de egyikkel sem voltam igazán elégedett. Most a magánrendelést (főleg anyagi okokból) szívesen kihagynám.
Tudnátok esetleg egy olyan orvost ajánlani, aki sztk-ben ingyen elvégzi a terhesgondozást, és a szülés után adok neki, amennyit tudok (olyan kb. 30 ezerre gondoltam)? Ezen kívül az lenne még a legfontosabb, h. ha lehet, semmilyen felesleges beavatkozás (pl. oxitocin) ne legyen, persze ha nem muszáj.., hagyja a dolgokat a maguk útján haladni.

Előre is köszönöm! :)

Niki
nikóca

Sziasztok!

Sikerült a vizsgám!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Elmélet volt, majd ezután jön a többi...

Próbálok visszaolvasni, de a lakás feje tetején, Kopaszira végül nem mentünk...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Szia Niki!

Szerintem Neked itt a kútvölgyiben Vida doki lenne a "nyerő". Ő mindent megcsinál a kórházban is! A többiekről nem sokat tudok ezügyből kifolyólag.
De jönnek majd a Többiek is és biztos segítenek! :wink: Ugye Csajok!!! :wink: :lol:
Bár nekem nem Ő a dokim, de volt hozzá szerencsém egy párszor az első gyerkőm születésénél! :wink: (enyém szabin volt és akkor Ő UH-zott stb. míg dokim vissza nem jött szabiról!)

Az meg, hogy mennyit adsz neki szülésnél, az már a Te dolgod!
Mindenki annyit ad, amennyit tud!!!! Nem "lóvásár" ez, hogy licitálni kelljen!!! (szerintem!!) :wink: 8) Meg különben is...... én utálom ezt az egész pénzdolgot!!!! :evil: De hát evvan! :?
Úgy hogy nyugi!!! Nem fognak megkövezni, ha nem adsz 100 ezreket!!!!! :oops: :roll:

Isten hozott a Csapatban!!! :lol: :wink:

Pussz!

Na most már télleg léptem! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Niki!

Szóval csak azt akartam még mondani, hogy nem tudom, hogy V dokin kívül ki csinálja még így "ingyen" a kórházban a dolgokat!
De mindegyik doki jó (na persze ki kinél mit tapasztalt!!) a szülésznők meg egyenesen "Istenkék"!!! :lol: :wink: És szülésnél inkább Ők a lényegek!!!! :wink:

Na most már menek, mert odaég a zsemlemorzsi! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

sziasztok,

Steffi,
GRATULA!!!!! Meglesz a többi is meglásd ;)

Tigrincs,
meglesz a hétvégén, csak ezer a melóm :?

Megvan az autó!!!! Most kint van Érden (zöldkártyáztatja apu), de holnap hozzuk haza. Még csak párom vezette, de nagyon élvezte a dolgot :D

Majd visszaolvasok rendesen is, csak az örökmozgó lányom kifogásolja, hogy egész délelőtt az autósülésében kellett ülnie, úgyhogy mindjárt a plafonról kell leszednem, annyira örül hogy mehet végre :roll: :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Köszönöm, Tigrincs :)
Én Vida dokiról hallottam sajnos azért rosszat is, azért nem kizárt, de várok más ajánlatot is esetleg, ha akad! :)
Köszönöm mégegyszer!

Niki
nikóca

Niki,
Hegedűs doki is a rendelőintézetben rendel (onkológián, kedden délelőtt) én odajártam, és 1x sem fizettem neki a terhesgondozás alatt. Szülés után adtunk neki. Szerintem Ő is szuper orvos, én mindkét lányomat nála szültem! Gratula a pocaklakóhoz!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Szivesen Niki! :wink:

Na erre írtam azt, hogy ki mit tapasztal a dokiknál!! És hiába olyan "szuper" V doki, azért van olyan is aki "megjárta" vele.
Nekem Mészáros a dokim egyébként. Ha itt megkérdeznél róla másokat is, róla is hallanál "rosszat". :roll: De hát kiről nem?!?!
Más. Kérdezhetek? :oops: Kérdezek, aztán majd válaszolsz, ha gondolod! :wink: :lol:
Nagyobb Gyerkők mekkorák Nálatok? Fiúk-lányok vagy vegyesen? :wink: Csinálsz majd Nekik vonalzót? És az Első két Gyerkőt hol szülted?
Na jó, egyenlőre ennyi! Nem akarlak ilyen gyorsan "elkergetni"!!! :wink: :lol: 8)

Steff!

Nagy gratula!!!! :lol: Azt tudod, hogy mennyit hibáztál...hány hibapontod lett?? :twisted: :wink: :lol: Na jó, nem szenyózok!! :oops: :roll: Pusszantás!!!! :lol: :wink: És a többi is menni fog!!! No para!!!! :wink:

Judy!

Okés, ráér!!! Nem vagyok én hajcsár!!! :lol: :wink: 8) Hol nézhetném meg legújabb szerzeményeteket??? :lol: :lol: :wink: :twisted:
Ha már úgysem kell bemennem a "nagyfővárosba" ) :lol:

Renáta!

Apa hívott, hogy mégsem kell mennem oda,ahova kellett volna!! Hurrrrááááá!!! :lol: :wink: Úgy hogy csak a gyógyszertár maradt, de azt meg elintézem gyalog (2km! :lol: ) vagyis jól megbabakocsiztatom Jázt kajálás után. :wink:
Ettől függetlenül nem baj, ha csak hétfőn megy a levél? Találtam magamnak helyette más elfoglaltságot! :twisted: :wink: Elpakolom Adri téli és kinőtt cuccait és előszedem Neki a nyáriakat! :lol: 8) :wink: Na jó, Jáznak is!! :lol: :wink:

Orsi!

Még mindig küldöm ++++++++++++++++++++++++++ :roll:

Mennem kell, mert Kisasszony felébredt és követeli a cickóit! :lol: 8)
Pussz Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Vica!

Szia elveszett bárányka!!! :lol: :lol: De jó "látni" Téged is!!!

Bocsi, de robogok, mert kitört a "parasztgyalázat" :lol: :lol: a cicikért!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tigrincs
dobtam egy címet priviben

Vica,
de jó hogy jöttél. Hogy vagytok?

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Ehhez a gyed-gyes lerövidítés témához annyit szeretnék hozzászólni, hogy lehet, hogy én vagyok hiperérzékeny,de eddig bőszen fikázták és karrierista antianyáknak kiáltották ki azokat, akik nem kényszerből, pusztán munkájuk szeretetéből vagy azért, mert nem elégítette ki őket a gyerekkel való foglalkozás, pár hónap után bölcsibe-nagyira bízva a gyerköket, visszamentek dolgozni. És legyek teljesen őszinte, én is köpködtem az összes médiaszereplő celebanyucira, aki így tett. Most viszont, hogy ráébrettünk, mi pénzbe van az államnak, hogy 3 évig otthon van az anyuka,hirtelen úgy érzem, tulajdonképpen azok a jó fejek, akik szülés után pár hónappal visszatértek a munka frontjára, én meg lusta, munkakerülő élősködő vagyok az állam nyakán, aki kipottyantott egy-két lurkót azért, hogy addig se kelljen 9-től 5-ig a multinacionálisnál nyomni az ipart...
Tudom, hogy megint kiélezem a dolgot, és arról is sokszor írtam már, hogy én bizony nem vagyok ösztönanya, nem érzem mindig, hogy mivel teszek jót vagy rosszat a gyerekemnek. És nincs is akkora önbizalmam a gyerekneveléshez, így túl a másodikon, mint sokaknak kezdő anyukaként...de rettenetesen zavar, hogy eddig akkor lettem volna jó anya, ha 6 hónapos koráig csak anyatejet kap a gyerekem, és igény szerint tudom szoptatni akár óránként is, most meg akkor leszek jó fej, ha minél előbb közösségbe vágom és keresem neki-magunknak a nagy pénzeket, édes hazámnak pedig az adóforintokat-eurokat(egyszer biztos).
Szóval engem nem az zavar, hogy pénzt vesznek el, írtam korábban, hogy én sem tartom normálisnak, hogy ennyi ideig támogatja a kismamákat az állam. De csak azért, mert éltünk a jogunkkal meg a lehetőséggel, hogy minél erősebb kötődést alakítsunk ki a gyerekeinkkel, hogy minél több időt tölthessünk velük, ne vegyenek egy kalap alá azokkal, akik leszázalékoltatták magukat, bár nem volt semmi bajuk.Sztem...
És igenis , végre vegye valaki a fáradtságot, és az ilyen abszolút amatőr anyáknak is, mint én, segítsen, hogy akkor most mivel is teszek jót a gyereknek. Mikor ideális, ha közösségbe kerül, meddig van kizárólagosan rám szüksége, mikor a többi a gyerekre,ha mondjuk féléves korától csak este és hétvégen tudunk hosszabb időt együtt tölteni akkor is családcentrikus, egészséges lelkű, boldog ember válik e belőle...mert nekem ez számítana, a pénz része inkább sokadlagos...és a szakemberek véleménye ne trendek, meg asszerint változzon már, hogy világválság van e vagy nincs. Na kifakadtam, mint egy gennyes pattanás.

Kép
Kép
paklincs

Köszönöm Vica, írtam privit.
Köszönöm az érdeklődést Tigrincs :),
A "nagylányom" 4 éves volt nemrég, a kicsi fiam pedig 2 éves lesz május elején. Először a Nyírőben szültem, ott se az orvos, se a körülmények nem igazán voltak megfelelőek, aztán a másodikat a Szt. Imrében, ott a kórházzal minden nagyon rendben volt (most sincs még kizárva, h. oda megyek), csak a Dr.nővel nem volt minden ok, akihez jártam.
A Kútvölgyi elég közel lenne nekünk (Solymáron lakunk) és sok jót hallottam róla, meglátjuk mi lesz. :)
nikóca

Sziasztok!
na megjöttünk a klinikáról(8.30-13.30ig voltunk)
Tejfehérje allergia nincs,de május 14én még lesz egy tejcukortesz :?
Ma vettek vért is, meg majd kaki mintát kell vinni
így ennyi egyenlőre, ja meg írnom kell mit eszik, és hogy volt-e kaki

Nikóca
üdv köztünk

Kopaszin ki volt végül????

Vica
de jóóó, hogy jöttél, múltkor voltunk a templomtérrel szembeni játszón :lol: :lol: figyeltelek nemvagytok-e ott

Körkérdés:
Úszópelenka-erről szeretnék megtudni dolgokat :oops:
melyik fajta jó?minden pancsolás után cserélni kell-e, stb :oops: :oops:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Itt is egy elveszett bárányka... Nagyon ritkán jutok el idáig, de akkor pár oldalt el tudok olvasni. Anditól is szoktam kérdezni, hogy mi a helyzet veletek, tehát azért kb. naprakész vagyok. 8) Írni azért nem írok, mert tudom, hogy nem tudok maradni, ezért inkább nem kotyogok belétek. :oops:

Üdv. az újaknak is, akik bizony már nem is újak, inkább csak én lógok ki a sorból...

Nikócának írtam drTelekiről, sztem Ő is belefér ebbe a kategóriába, nagyon korrekt doki.

Magunkról: Ákosom nyomja a másodikat ezerrel, az utóbbi időben gyönyörűen remekel. Ádám ágyáról már le kellett szedni a rácsot, mert kimászott többször, most már nagyfiúsan nyomja az alvást. Beszélni nem beszél, csak pár szót mond, viszont olyan ügyesen megérteti magát... Már nem alszik olyan sokat, a vérével minden rendben van szerencsére. Sokat vagyunk a szabadban, állandóan motorozik, legmenőbb jármű a traktor! Hihetetlen, hogy meg van értük őrülve. Tegnap is nem messze tőlünk szántottak, kimentünk megnézni, s simán felült rá, ment az emberrel egy kört. Azt hittem űvöltés lesz, ehelyett olyan boldog volt! :D
WC-re minden peluscserekor rá kell ülni, sztem május-június környékén majd megpróbáljuk a pelusmentességet.

Megyek is, maradok továbbra is veletek a háttérben, majd eljön az az idő is, hogy aktívabb lehetek. :D

Addig is szép napokat, s ha az elmaradozott régi régiek esetleg hasonló cipőben járnak, azért jelentkezzenek már be, mert jó lenne tudni mi a helyzet veletek, a gyerkőkkel!!! De tényleg!

üdv., vali

S azért pár friss kép a csibészekről:

Kép Kép

Kép Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
v30

Judy-Niki!

Mentek privik! :wink:

Na robogunk a gyógytárba! :lol:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Paklincs, így van. De hát tudod, az ideológiát mindig legyártják. tenni kell nagy ívben az egészre.

Összesen annyival nem értenék egyet, hogy úgymond nem volnál ösztön-anyuka. Nem nyilvánosan akarlak körbetáncolni, de én speciel egy csomó dolgot tanultam tőled szemléletben, gyakorlatban. Pedig nem ugyanúgy élünk. De talán épp azért.

Vali, hát téged is?!! :) Jóképű. Tetszik nekünk nagyon ez a szöszi. és külön jó, hogy rendbejött a vére.

Steffikém, hát vastaps! nagy fegyvertény ez.

Nikóca, üdv itt is.

Tigrincs,én most az utolsó óráimat vezetem, aztán pótórák és ha beférek még a volán mögé, kb. egy hónap és vizsgázok. Volt olyan forgalmi helyzet, hogy az oktatóm dudált a jobbról záróvonalon előző bunkó után, hogy álljon meg és fontolgatta, hogy feljelenti. És sikeresen mentettem már meg biciklist attól, hogy a kocsi alá kerüljön (pirosnál jött elém a drága), szo, nő a pálma a teher alatt.

Eszterrel szemészet mert kancsít a jobb szeme néha. (Ettől függetlenül kiválóan veszi le a lábáról a jónépet. :wink: ). Melinda.... Nos, ő minden nap készít fel engem a szülésre, pózolgat (négykézláb, fekve, ülve, guggolva) mutogatja, hogy így kel majd tolnia babát, aki fog kijönni a puncin és bőszen szoptat hol egy macit, hol a Jancsibohócot, hol a télapót.

Hétvégén Apja és após építettek nekik a kertben egy házat. Beoperálok néhány képet, mert dagad a mellem. (Átvitt értelemben is. 8) )

Kép

Kép

Kép
memme

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?