Renáta!
Ja értem. Szóval jogsi van
, csak járgány nincs!
Hát, miután megszereztem a jogsimat, nekem sem lett rögtön autóm. Majdnem 3 év telt el, mire lett!!! (nademilyen!!!
) Bár én mindig is tudtam, hogy akarok vezetni!!!
És sosem féltem. Gyerekkel sem!!! Csak annyi volt a kívánságom, hogy ne akkor kelljen először autóba ülnöm és vezetnem, mikor már megvan a gyerek!!! Na és mikor lett autóm? Hát 2004. októberében és ugye akkor Adri már ott figyelt a pociban!!!
Na, miután megvettük a tütüt
egy hétig, csak jöttem-mentem, mint a mérgezettegér!!!
Élveztem, hogy végre van saját autóm , de főleg azt, hogy vezethetek!!!
És aminek a legjobban örültem (a mai napig is!!
), hogy tehetségemet
a vezetéshez Apukámtól örököltem!!! Köszi Apa!!!
Szóval azóta nyomom élesben a vezetésipart!
De figyu Csajszikám!!! Sosem tudhatod, hogy mikor lesz szükséged a jogsidra! És hátha előbb-utóbb "becsusszan" egy autócska is a családba!!!
És persze, várd meg míg írom a levelet is és utána regényezzél nekem!!!
De nem baj, ha erre a levélre, csak hétfőn kerül sor??
Hétvégén megyünk Mamiékhoz (János szüleihez) ott nincs net és ma meg holnap vannak intéznivalóim és nem akarnám összecsapni a levkót!!
Éjszaka meg nincs kedvem hozzáfogni BOCSÁNAT, mert mostanság kidőlök elég korán!! Látod a hozzászólásaimon, hogy mikor is?!?!??
Bori!
Miért nem mernél Boggerral vezetni??? És miért baj, az, hogy hátul kell ülnie??? De Nektek van autótok....vagy rosszul emlékszem?
Én addig, amíg "babahordozósak" voltak (vagyis Jáz még ugye az!
) én mindig az anyósülésen menetiránynak háttal hurcimbáltam/om Őket!!! Ez Adrinál kb. 7 hónapos koráig volt így, mert addig belefért a hordóba
, utána meg megkapta a nagy ülését és irány hátra anyósülés mögé, mert ha valami kellett Neki, akkor oda könnyebben oda tudtam/tudok nyúlni, mintha mögém tettem volna. Mondjuk János kivolt rám, hogy miért hurcolom a gyereket az első ülésen,.... mert ők ezt nem így csinálták az exével a nagyokkal.... de megmagyaráztam Neki, hogy mivel egy kisgyereket 6 hónapos koráig (lehet nem jól tudom!) menetiránynak háttal kell utaztatni (mert ugye mondjuk egy hirtelen fékezésnél ne sérüljön-bicsakoljon a nyaka) , ezért szerinte, ha valamiért bömbizne a gyerek vagy akármi, hogyan tudnék neki segíteni vagy megnézni, hogy mi is a baja esetleg??? Na utána már nem kötözködött tovább!!
Hanem mivel felhívtam a szervizt és kértem időpontot, hogy kapcs. ki az utasoldali légzsákot..... mert a gyereket szeretném oda tenni, ha megszületik... egy szó nélkül ment és elintézte nekem!!!
Egyszóval szerintem is, tényleg a gyakorlat teszi az ember lányát
, de ha Neked az könnyebbség, akkor eleinte gyakorolgassál egyedül vagy Apával és csak ha már biztos vagy magadban, akkor ültesd Boggert be a tütübe!
De hidd el, menni fog!!!! Bízzál Magadban!!! Nem olyan nehéz ez!!! Mondja ezt Neked egy "őrült Fittipaldi-utánzat"!!!
Steff!
Na hogy sikerült a vizsga????
Judy!
Várom a folytatást!!!
Orsi!
+++++++++++++++ Gyere majd, ha tudsz!!!
Lányok! most robogok, mert felforrt a víz a túrógombinak aztán ebéd után menek a dolgomra és estefelé még visszanézek!
Szép napot Mindenkinek!