Új privát üzeneted érkezett!

Orsi
oké, várom majd nagyon
igen 16-án megyünk fél8-ra éhgyomorra és egy 2,5 órás vizgálat lezs, addig nem ehet, nem ihat :shock:

emano/Andi
KépKép
emano

Orsi, jelentkezz mielőbb holnap és mesélj, kis pocaklakóról és lakásról is. Mekkora a lurkó? Hogy néz ki a lakás, elrendezés? Kert? stb...

Andi, nagyon szorítok, remélem nem allergia.
Sztem simán áttehetnénk szerdára a jövő heti Kopaszit, hogy tudjatok jönni? Persze a többiek beleegyezésével.... :roll: hm?

Na, én is megyek altatni, csak mivel tényleg a fél délutánt végigaludta Levi, most nem akaródzik rájönni a fáradtság. :wink: :roll:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

ApróZsó
drága vagy, de az sem jó, mert anyunak a hagyatéki tárgyalása lesz :?

emano/Andi
KépKép
emano

Itt jönnek a képek
már tegnap kicsinyítettem párat, de annyira apró lett, hogy semmit se lehetett látni rajtuk. aztán meg Bogi hisztitől kiakadtam.. most már egy órája alszik, ma se bírta ki fél10-ig.. még jó, hogy a reggel a férjemé :lol:
Szóval képek, remélem, most meg nem lesznek túl nagyok..

Na ezek a legjobbak, remélem tetszenek. Nagyon jól éreztem magam, tényleg. Érdemes volt elmenni. :!:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.27 20:26-kor.
Vendég

Bori
szuper képek :lol:
fűszerbazár nagyon jóóóóó

emano/Andi
KépKép
emano

Elnézést, ha sok lett. Annyira jó volt újra átélni :lol:

Jövő héten én is benevezek a kopaszi gátra, ha lesz! Mármint tali. Azt még nem tudom mondjuk, hogy hogy jutunk oda :?:
Vendég

De jók ezek a kopaszigát képek, hát órákig el lehet őket nézegetni, szépek vagytok!! Feltétlen megyünk legközelebb, ugye lesz legközelebb?? :lol:

Veronikusz
de jó hogy van nyulatok! Én is úgy szeretnék :lol: Szerinted túléli majd a zsiványok szeretetét?

VK Brigi,
hogy jöttél! Mocis pasikkal meg óvatosan :lol:

CukiBrigi
szóval pozitív lesz szerinted?? :lol: Atyaég.
:lol: Nagy pletykás banda vagytok ám, hogy így drukkoltok, hogy + legyen :lol: No majd meglássuk... Nem mondom, hogy bánnám, de azt se, ha nem. Szóval így is úgy is jól járok :lol: Leginkább arra vágyom, hogy végigizguljam, mert másodszorra nem fogom megkérdezni a nemét, ezt eldöntöttük. Majd a szülőszobán lesz a nagy találkozás :lol:
Ti hogy vagytok? mesélj kicsit!
Vendég

De jók ezek a kopaszigát képek, hát órákig el lehet őket nézegetni, szépek vagytok!! Feltétlen megyünk legközelebb, ugye lesz legközelebb?? :lol:

Veronikusz
de jó hogy van nyulatok! Én is úgy szeretnék :lol: Szerinted túléli majd a zsiványok szeretetét?

VK Brigi,

CukiBrigi
:lol: Nagy pletykás banda vagytok ám, hogy így drukkoltok, hogy + legyen :lol: No majd meglássuk... Nem mondom, hogy bánnám, de azt se, ha nem. Szóval így is úgy is jól járok :lol: Leginkább arra vágyom, hogy végigizguljam, mert másodszorra nem fogom megkérdezni a nemét, ezt eldöntöttük. Majd a szülőszobán lesz a nagy találkozás :lol:
Vendég

Veronikusz

VK Brigi,

CukiBrigi
Vendég

Na, megkattant a babanet, elhúzok én is :lol:
RR... :(
Vendég

Na megint én, itt. :lol:
Vigasztalásért és megnyugtatásért jöttem.
Kristófnak begyulladt a kukaca. Tegnap este a fürdésnél kicsit piros volt, próbáltam hátrahúzni, de szólt, hogy ne nagyon, mert fáj. Kicsit le volt még tapadva oldalt, de a szűkület már ősszel megoldódott és Doki néni azt mondta, hogy 2 éves koráig nem kell erőltetni, csak rendszeresen húzzuk, mossuk és majd oldódik magától. Hááát nem így lett. Ma délután szó szerint visszatépte neki. Annyira sírt, úúúgy fájt neki. Vérzett is, meg teli volt faggyúval, meg már kezdett gennyesedni is, attól volt a duzzanat, meg a gyulladás vagy mi. Próbált pisilni, de sikítva hagyta abba. Viszont zuhanyozni akart, engedte rá magának a langyos vizet, de sajna pisilni nem láttam. Este megitta a 300 tápit, meg még délután is 2 deci vizet, remélem éjszaka álmában tud majd pisilni. Reggel 10-re kell visszavinnem a második körre… Megszakad a szívem… :cry: :cry:
Meddig tart ez?
Kaptunk rá krémet, kenni kell majd 4 napig, meg rendesen visszahúzni, hogy vissza ne tapadjon. Most meg borogatjuk.
Reni, meg akinek van még tapasztalata, mit csináljak?
Hogy lehet segíteni neki?? Szerintetek azért bilizzünk? Ma nem kérte én meg nem is ajánlottam, nehogy azt higgye, hogy a bili… Pedig majdnem szobatiszta…
Most nem ez a legnagyobb gondom, de nem tudom mit csináljak…

Szuper volt ma Nektek, jók a képek nagyon!
Legközelebb mi is megyünk!
Na pusza
B

Kép
vkbrigi

Judy!

Ment privi! Bocsi!!! :oops: :roll:

Képek nagyon szuperek!!!

Orsi!

Csöndes-halk gratula!!! Kiskukishoz...vagy nem?!?!?!?! :wink: 8)
Na majd meglátjuk!!!!

Bébimami!

Holnap küldök privit Mésziről. Előljáróban csak annyit, hogy én most januárban szültem nála-vele! :wink:

Jó éjt Mindenkinek! 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!

Gyönyörű képek, jövő csütörtök? Addig légyszi nekem minden nap szóljatok róla! Jöhet sms, minden, mert én olyan lüke vagyok mostanában... remélem, hétvégén kiheverem magam.

El is búcsúzok, mert holnap már pakolunk, és utazunk Kiskunmajsára. Majd csak hétfőn jövünk haza.

Bori, akárhogyan is, de izgi! És szép képek!

mtunde

Tigrincs,
olvastalak, de írni már nincs energiám... :oops: Ne haragudj! Holnap válaszolok...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

jó regelt!

Bori!
Ha van még rakjál még fel képeket!!! Legalább így had lássam Törökországot! :D
Nyúl: már 2 éve is volt! Az is megúszta :lol: ezekre is vigyázunk :D

Szofi itt még nem indult el :D így csak kúszva ment a nyuszi után :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok Lányok!
Nem tudom, a hétvégi sürgés-forgás közben hogy tudok, így gyorsan szeretnék mindenkinek nagyon szép Húsvétot kivánni!

Borikám,
remélem Bogger baba jobban már...Isztambul, vágyom nálad lenni...csak próbálgatjátok ti azt a mélybabakocsi pózt...te kis pajzán!

Orsi,
remélem doki bácsid is megerősíti a jó hírt, amihez én is szeretettel gratulálok!

Nagyon jók a sétálós képek...Gabi tel.számát tudja valaki? Mert akár úgyis lehetne értesíteni a sétákról, ha nincs is neki net...

KleinBrigi,
vár a dzseki!Meg én is...Én nem engedtem Jankó kukiját"bántani", így nincs tapasztalatom, de azt hallottam, hogy ha beleülteted vízbe, kevésbé fáj a pisilés.És a pelusba vízes borogatás is jó ötlet...előfordult, hogy Jankónak is berepedt egy kicsit a bőr, akkor mi Neogranormont kentük rá vékonyan-mondjuk az lényeges kisebb sérülés volt...kitartás Nektek.

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!

Zsó, a kert fenomenális... :roll:

Brigi, nyugiiiii, ez a sírós-pisilés nem tart sokáig, remélem, azóta már meg is szűnt. Nekünk is felrántotta dokinéni legutóbb. Akkor én is megrémültem attól, hogy Benc hogy visít, de gyakorlatilag egy napig fájt neki, utána már csak nem engedte, hogy hozzáérjünk. Végül mi csak "áztattuk". Jól van.

Veronikusz, imádom a csajokat a nyuszikkal képeket...

Én Jankaszávával nemigen tudok mit kezdeni. Most már napok óta 22-23 h körül alszik el. Bár tény, hogy 4h előtt nem ébred szopizni, azért utána már kel Benedek is, így elég korán kell kelnem. Egyszerűen képtelenség letenni hamarabb, hiába fürdetem 18h körül. (Tudom ám, mi a ludas, gyakorlatilag a tegnapi napot is átaludta, hja. Láttátok.)
vbea

Sziasztok!

Eni, nálunk is hasonló volt a helyzet, mivel Levi aludt délután, este persze kidőlt, de fél10 körül csak és ébred 11kor, éjfélkor, 1kor már átvettem magam mellé, de fél3, 4, 6....szóval nem volt vmi pihis a dolog. Most meg vakarom a fejem...Ezek szerint ne hagyjam aludni délután? :roll:

Bori, vágyódóm oda, ahol voltatok, csodás!

Brigi, jaja, olvasni is rossz. Pusz Kristófnak, gyors javulást. Remélem minket ez legalább elkerül.

NA, megyek, megpróbálunk Leviből kivarázsolni némi termést, mert közben leesett, hogy napok óta bogyók, de semmi érdemleges és simán lehet, hogy ezért nem hajlandó enni. Laevolacon kívül van ötletetek?

Andi, sajnálom, akkor tényleg csak két hét múlva találkozunk, de akkor már muszáj lesz! :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 10:50-kor.
Vendég

Halihó Jányok!!!!!

Dani is elkapta Orsitól a fosóshánys vírust... :twisted: szóval tegnap délelött óta ő is nyomja...háziorvosunk már nem volt másik doki aki rendelt azt mondta nem ír neki semmi ha nagyon aggódom vigyem korházba... :shock:
Szóval jött a kóla...1 deci...azóta még nem hányt...majd meglátjuk mi lesz ma... :(
Orsi már szinte tök jól van, bár leadtam az antsznek a kakimintát, mert szalmonellára gyanakodtak, de ott 10 nap mire végeznek...

Brigi!

Ez nagyon durva, hogy visszarántja...szegényke :(
Elég sok ilyen eset van, hogy gyűlik a kukacnál a cucc aztán gyulladáshoz vezet...mi pont ezért csináltattuk meg 1 évesen a visszafejtést...de az nagyon barátságos volt, szóval nem igazán fájt neki és utána simán volt pisi (a reggeli első pisi volt egy kicsit csípős)...jajjj szegényke :( :( :(
Csak fog pisilni, hát nem fér el majd a cucc szegénykének a hólyagban ha sokat iszik....
Ezek a kisfiús gondok...jajaja....

Bori!
Nagyon klassz minden kép...én nagyon irigyirigy.... :oops:

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok

na jelentkezem, megérkeztünk, Kolos tőle szokatlan módon elaludt az úton.
Szabó nem vizsgált meg csak írt beutalót vérvételre, meg ekg-ra de tökre úgy kezelt mint várandóst, felvette az adatokat és dec 10-et mondta a szülés várható idejének.
kicsit rosszul lettem a vérvételtől, vagyis utána, hogy vagy 5 fiolával vettek le és f9ig nem tudtam enni, inni. most is feküdnöm kéne de inkább itt ülök és írok. :lol: kb olyan fanatikus lehetek mint Bori. :oops:
láttam a tablót!! annyira jó, ki csinálta?? remélem a köv. mi is rajta lehetünk.

Bori, nagyon jók a képek, szép lehetett isztambul.

Andi, jaj, együtt érzek Baluval, most, hogy én sem tudtam enni 6-f9ig.

Tigrincs, kiskukis?? miket beszélsz, nekem lány kell!!! :lol: a 3. lehet megint fiú, de előtte egy puncis.

Brigi(vk), szegény Kristóf, sajnálom hogy ilyen megpróbáltatásokon megy keresztül.

Kati, jobbluást Daninak.

ház: na szóval, ez elég kinn van a 16.ker-en belül is, szinte a városhatár, de tök nyugis, madárcsicsergős környék. mellettünk az utca végén egy erdő van, meg patak... ez gey ikerház, 120nm, 3háló, 2fürdő, nagy nappalli, külön étkező-konyha. van kert, meg terasz, de a kert nem túl nagy, épp elfér egy homokozó meg vlmi játék Kolosnak. nekünk naqyon-nagyon tetszik, főleg mert az ára igen kedvező és még alkudni is lehet. :lol: :oops:
eredetileg nem ezt néztük ki, de arról kiderült, hogy nem is annyi amnnyi (drágább), meg sokkal kisebb mint ez viszont az jóval beljebb van zuglónál.
ennek egy hátrányát látom, hogy tökre el vagyok zárva mindenkitől, szüleim 22. ker, mamák 11.ker... főleg ha jön a pici, anya, meg nagyijaim jöttek annó Koloshoz, most nagyiknak fél nap mire bkv-val átjönnek. :cry:
de ez a ház olyan amire mindketten vágytunk! talán még dobolni is tudnak Szabi a padláson ha jól le lenne hangszigetelve.

hát ennyi, röviden. :)
snooopy

Orsi, tetsz a ház így nagyon. 16. kerület nagyon szép. Cinkota felé? Mi Kistarcsán agyalunk sokat... A mamik, hááát, nehéz kérdés, de ha akarnak, úgyis mennek, nem? Tény, hogy nekem 220/270 km-re vannak nagyszülők, azaz nálam ez nem szempont, hogy Bp-en belül hol... szóval értem én. A babának örülök még mindig, nagyon, és hurrá, most ennyi tőled, röviden, de lesz ez hosszabb is! :wink:
vbea

Eni, köszi. :) igen, mamákat meg nem lehetne állítani, hogy lássák a dédunokáikat. :)

találtam képet róla a beruházó honlapján, már jobban kész van mint itt. ja és mi választhatjuk ki a burkolatokat, meg mindent. (amúgy így képen nekünk nem tetszett a ház, de élőben nagyon)
Kép
snooopy

nem tudjátok, hogy mit lehet beszedni terhesség alatt: ibuprofen vagy paracetamol...vagy egyéb? elfelejtettem megkérdezni Szabót. és a fejfájás néha már elég gáz.
snooopy

kék panadolt!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Snoopy!!!!!!
Hát csak most olvastam vissza!!!!!
Nagy nagy GRATULA!!!!!!! Nagyon klassz!!!!!!!
De izgi.... :D
Ház tök szép...nekem nagybátyámék laknak a 16 kerben...meg a legjobb barinőm...sztem nincs az olyan messze...ház meg tök jól néz ki...
MI is néztünk házakat, de itt a környéken 50 millánál kezdődnek a 2-3 szobásak s mi olyat szeretnénk amiben elfér mindenki kényelmesen...talán majd ha sikerül átvariáltatni a hitelünket akkor belefér majd valami olcsóbb megoldás...

Kép

Kép
cukipofa

Orsi!
Nekem Zsu azt mondta, hogy nurofent lehet!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Kati!
mielőbbi jobbulást nektek!!! :oops:
esetleg jövő héten ti is jöttök Kopaszira? :wink: akár kettesben is Danival! addig is millió gyógypuszi nektek!!! :oops:

Orsi!
ház tényleg nagyon jól néz ki! :D
fejfájás: reggel szó volt az RTL Klub-on, hogy mimindent ad a természet és élnünk kéne vele. Csalán:vértiszító, ...... ibolya: migrénes fejfájásra! keress rá az oldalukon! a Sütő Enikő "rovatában" volt :) Bocsi, de nem figyeltem pontosan, mert csak fél füllet hallgattam, de érdemes lenne utána nézni!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Köszi mindenkinek. a panadolt én is gondoltam, de nem mertem. nurofen is van itthon. na majd ha estig nem lesz jobb..addig még elvagyok.

Kati, köszi.
[quote]i írta:tt a környéken 50 millánál kezdődnek
ez hol van?? mi is néztük budafokot, meg zuglót kb ott vannak ilyen árban, ez majdnem kétszer annyi mint a 16 ker. szívem szerint én is oda költöztem volna, de életben nem ennyi pénzünk, hogy ott lakjunk. így marad vlmi olcsóbb kerület.
snooopy

sziasztok!

Szuperek a kopaszi-gátos képek! Sajnálom,hogy mi nem voltunk ott.

Orsi: Nagyon szuper a ház! (Anyumék is a 16. kerben laknak) Én úgy tudom,hogy algopirint lehet bevenni. Szorítok, hogy kislány legyen!!!

Brigi: Nagyon sajnálom Kristóf kukacát! Nem tudok sajnos segíteni.

Emese: Nem vagy elfeljtve, csak 1 hónapja nem jöhetnek a lányok, így nem megyünk Dunakeszi felé. Esetleg ti nem jöttök Pestre vmikor?

Veronikusz: Jók a lányokról a képek!

Eni: Ismerős a helyzet. nekem is ezt csinálta Petya. Átaludta az egész napot, aztán fürsé után 2-3-4 órán keresztül ordított és nem akart aludni. Nem akarlak elkeseríteni, de nekünk az esti lefekvés még mindig nehézkes. Remélem nálatok nem így lesz.

Andi: Ha lesz megint Kopaszi és megyünk, akkor természetesen megint elviszünk!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Még Renátától akartam kérdezni,hogy mi volt a 4D-n? Remélem nincs baj, mert pár napja nem jelentkezel.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Na megint lehagytam valamit

Bori: Nagyon jók a képek! Köszönöm jól vagyok, végre tavasz-nyár van, így a hangulatom is javulget. Sokat vagyunk Petyával a játszótéren és ez nekem is jót tesz. Mondjuk kicsit kiborít, hogy Petya belépett a hiszti korszakba és nem hajlandó feljönni a lépcsőn, illetve alkalmi süket, de ezek a gyerekneveléssel járnak.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Kopaszi gátas képek szuperek! De ki az a kiscsaj hello kittys kalapban? :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!
:lol: :lol: :lol: tudtam hogy behúzunk valakit a csőbe :lol: őt nem kell ismerned! :lol: ők nem velünk voltak :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

NEkem fel sem tünt az a kislány, most néztem vissza a képeket :oops:

Veronikusz: Még neked akartam,hogy pont olyan esernyőkocsim volt (ugyanaban a színben), mint neked!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Steff, én is akartam írni, hogy idegenlégiós volt, ezer gyerek volt a játszótéren egyébként...

Zsó, én a FastStone Photo Resizer-t használom, nagyon gyors és jó.

Brigi, igen, mint a bátyja. Nem merem nagyra nyitni a számat, mert így is elkényeztet Janku Benedekhez képest, de azért jó lenne olykor, ha 21h-kor csoportos szunya lenne...

Na, egy tegnapi...
Kép
vbea

sziasztok,

csak gyorsan átfutottam az oldalt - rohanásban már megint...

Orsi,
Klasszul néz ki a ház!!! Drukk, hogy sikerüljön :)
Szerintem nagyon jó hely a 16 ker, anyósék a Centenáriumin laktak, nekem nagyon tetszett ott is a környék :) Csak mi kijjebb jöttünk eggyel :)

Eni,
naggyon jó ez a fotó!!! Milyen édesen mosolyog Janka :D

Steffi,
hogy vagytok?

Tigrincs,
este jövök és írok ;)

Zsó,
képzeld, mióta tegnap látta Anna Levitől a két lábon, anya kezét fogva sétálást, azóta ő is... Előtte hiába fogtam a kezét ment le négykézlábra :)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Eni!
jaj de édesek! :D nem is írtam milyen jófej kisfiad van! nagyon tetszett ott a bringán! keményen nyomja! :lol: nagyon vagesz volt :lol: :lol: :lol: Janku meg egy kis angyal! egy szavad nem lehet! :lol: kár hogy nem láttunk belőle többet! :roll: :oops: :D
Benedeknek milyen szupi hálózsákja van! :D ilyen szép mintásat én még nem láttam. :roll: :shock: :D látom az ágy IKEÁS :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Brigi!
mért csak volt? csak nem szétesett? :shock:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz :wink: Köszi. A jófejség nem áll messze a zsiványságtól, de tudod... Jankaszávánál legközelebb opcionális megoldás lesz a kendő, hátha kevesebb ruha is lesz rajta, szóval ígérem. Most sem szándékosan rejtegettem előletek, becsszó. :lol:
vbea

Köszi lányok a drukkokat a házhoz! már úgy válogatnám a bútorokat, meg rendezném be... :oops:
holnap apa is megnézi, ő a műszaki elem a családban, ért hozzá mivel építőmérnök. remélem nem talál benne hibát.

Brigi, mikor a játszón mondtam a negatív tesztet, nem is gondoltam volna, hogy pár nap múlva pozitív lesz. :lol:

Veronikusz, köszi utána fogok nézni.
snooopy

Veronikusz:
Eladtam, mert benne hagytam az autó csomagtartójában, az meg beázott, a kocsi kupolája kicsit bepenészesedett. Sikerült rendbe tennem és nem maradt penészes, de úgy döntöttem, hogy inkább eladom. Egyébként nagyon strapabíró volt. Én is használtan vettem és előttünk 2 gyereket szolgált ki.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Orsi: Látod-látod!! Hogy beletrafáltam, hogy rákérdeztem a kistesóra! Valamiért úgy gondolom, hogy Borinak is + lesz.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Ancsa!
ha olvasnál! :D legközelebb nem jössz Kopaszira???? :D had lássuk már azt a nagylányt!!! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Brigi, tudsz Te vlmit. :lol:
snooopy

Lányok!
nem kell valakinek egy szakállas agáma??? :oops: :oops: :oops:
megbeszéltük a férjemmel, hogy ha az agáma elkerül a háztól akkor lesznek deguk. Erre ma pironkodva hazahoz 2 gedut. :oops: kidorítosz :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Eni, még nem is mondtam, köszi a kertet ( persze mindenkinek köszi! :-) ), bár még van mit csinálni...de az mindig van.
Baromi jó Bene hálózsákja, de hogyhogy ki tudja dugni a lábát? Ott zipzáras?

Veronikusz, deguk? Sógornőméknél is volt, aztán az egyik elpusztult, elmentek egy újért, ami csak lány lehetett, a másik mellé...majd hirtelen lett 8 kisdegu. Azt mondták, tuti vemhesen került már ki, hiszen mindkettő csajszi.....azóta már vagy 4-5 alom keveredik ott a ketrecbe, fincsi kis beltenyészet. Na jó, nem bíztatásul írtam, de figyeljetek oda, hogy egyneműek legyenek. HA nem azok, akkor cseréljetek, mielőtt nagyban elkezdik a hancúrt!
Én hüllőimádó vagyok, a pitonok a gyengéim, amikor gyerekként kutyakiállításra vittek, végigfutottam a cuki kis bolognese kölykök között és mentem a 8 méteres pitont simizni. Szóval tőlem jöhetne, de Peti.....:-(

Judy, hurrá!!! Mi meg el kellett volna hogy tanuljuk a pici dolgok megfogását. Mióta megy az ilyen szépen Annának? Mármint, hogy minden apró kavics azonnal és be a szájba? Na jó, nem mintha erre vágynék, de Levinek még nem ilyen jó a koordinációja, ha olyan pici falatokkal kínálom, amit le is tudna nyelni, nem bírja még megfogni és a szájába gyömöszölni. :roll: :?:

Orsi, ház szuper!
Dokid meg sem vizsgált? Furi.....pedig jó lett volna látni már vmit, nem? Mikor mész legközelebb?

Reni, 4d engem is, nagyon!!!!!!Ugye nincs baj?

Steffi, az uff-ot nem szó szerint értettem ám! Jogsi, Kopaszi?

Remélem holnap még befutok, de előre is Csodás, Verőfényes Húsvétot Kívánok Nektek!!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Szakállas agáma... :roll:
Azt sem tudtam idáig, hogy létezik ilyen. :oops: :oops:
Milyen állat ő? Nem mintha be tudnánk fogadni ide kis panelunkba, de kíváncsi vagyok.

Jó ez a Kopaszi gát, kár, hogy nekünk kicsit kiesik... (Kecskemét).

Steffi, veletek mi újság? Kresz? Martin, Mirci? Gondolom, van eleged-meleged neked is.

Valamiket akartam írni, de kissé elfáradtam. Takeszolok, méga dolgozószoba hátravan. A legutálatosabb. (Számítógép, zsinórok, tervrajzok, viseletek, cd-k, ááááááá......)
Így is nagyon rossz, hogy nagypénteken csinálom. De egyszerűen nem tudtuk máskor elpaterolni a lányokat. Velük nem lehet már ilyesmit csinálni. Azaz lehet, csak kissé lassan halad. Hosszú hétvége, nagyszülőknél. Én majd csak később megyek utánuk.

MINDENKINEK SZÉP ÜNNEPET KÍVÁNUNK!

Kép

Kép

Kép
memme

na ideértem ismét... úgy döntöttem, hogy nincs kedvem dolgozni, úgyhogy csak beugrottam és inkább szunyálok egyet :)

Orsi,
az jó, ha szakember megnézi!! Vigyázni kell nagyon. Főleg, mivel a szavaidból úgy veszem ki, nagy a szerelem ;) Nagyon drukkolok nektek!!!
De fura, hogy nem vizsgált meg... Hugomnál is annyira fura, hogy még csak 3x volt uh-n a huszonegynehanyadik héten... Engem ultrahangoztak ha kell ha nem :?

Zsó,
azért nem tudja azonnal felvenni, annyira még nem jó az a koordináció ;) De folyamatosan gyakorol. Akármi apró szöszt talál a padlón, azt szedi fel és gyűri a szájába :roll: Nem tudom mióta, valahogy nem volt olyan pont, amit úgy megjegyeztem volna... Amióta felfedezte a kezeit nyúlkál minden után, és folyamatosan alakult... Menni fog Levinek is, ne aggódj ;)

Steffi,
mesélj, mi újság? Mostanában csak olvasó üzemmódban?

Tigrincs,
írtam. Kissé regényes lett :oops: legalábbis hosszra... ;)

Még akartam... Agyam szita. Sokan eltűntek mostanság... Borsa, Vica, Vali, Durca? Ancsát is rég láttam... Meg akit még kihagytam :oops:

Képzeljétek, ma elmentünk egy 50 év körüli hölgyhöz, aki a vaterán hirdetett "egy gyűszűnyi" virágmagot (a párom kitalálta, hogy ő tollas celóziát akar ültetni (kakastaréj), és sehol nem találtam magot, csak a vaterán), erre kaptunk egy szatyornyi virágmagot (szép nagy gyűszű :D ), egy virágládányi hajtást és Anna kapott még egy motort is, amit valaki kidobott, de a hölgy elrakta, mivel egy karcolás sincs rajta, csak a kerekén látszik hogy használt... Vicces volt :D Most már csak azt kéne kitalálnom, hova teszem ezt a rengeteg növényt.. (meg a motort, mert ahhoz Anna még kicsi...)

Na menek szunyálni. Ha nem jönnék holnap, akkor mindenkinek NAGYON SZÉP ÜNNEPET KÍVÁNUNK!!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Memme!
az illető egy csík :lol:
http://diszhaldiszkont.hu/system/files/ ... gama_3.jpg
jó takeszolást! :? :)

AproZsó!
igen, igen! nagyon szép a kert! :D nem vagy semmi hogy Levi mellett még erre is van erengiád!!! :shock: :D
degu: :D két kisfiú! :D és nekem már 3x volt degu PÁROM!!! ez a 3. :D és mindig két egynemű volt :D olyan édik! :D beraktam a fekete baby-nyuszit hozzájuk, az a kis luke :lol: egyik degu-baby, rögtön ment havarkodni, meg gondolta nagyobb és szőrös akkor az anyu és kereste a cicijét. Legalábbis bögdöste alulról a hasát. :lol: :lol: :lol: (na jó! persze biztos nem hitte anyunak de úgy nézett ki :lol: )
agáma: győzd meg és vihetitek!!! :lol: :lol: :lol: ingyen odaadjuk!!! (csak mondom, hogy különben én 16-ért láttam! :shock: :shock: :shock: speciel nekem ingyen se kellene, de hát nem én szereztem :lol: :lol: :lol: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?