Sziasztok
na jelentkezem, megérkeztünk, Kolos tőle szokatlan módon elaludt az úton.
Szabó nem vizsgált meg csak írt beutalót vérvételre, meg ekg-ra de tökre úgy kezelt mint várandóst, felvette az adatokat és dec 10-et mondta a szülés várható idejének.
kicsit rosszul lettem a vérvételtől, vagyis utána, hogy vagy 5 fiolával vettek le és f9ig nem tudtam enni, inni. most is feküdnöm kéne de inkább itt ülök és írok.
kb olyan fanatikus lehetek mint Bori.
láttam a tablót!! annyira jó, ki csinálta?? remélem a köv. mi is rajta lehetünk.
Bori, nagyon jók a képek, szép lehetett isztambul.
Andi, jaj, együtt érzek Baluval, most, hogy én sem tudtam enni 6-f9ig.
Tigrincs, kiskukis?? miket beszélsz, nekem lány
kell!!!
a 3. lehet megint fiú, de előtte egy puncis.
Brigi(vk), szegény Kristóf, sajnálom hogy ilyen megpróbáltatásokon megy keresztül.
Kati, jobbluást Daninak.
ház: na szóval, ez elég kinn van a 16.ker-en belül is, szinte a városhatár, de tök nyugis, madárcsicsergős környék. mellettünk az utca végén egy erdő van, meg patak... ez gey ikerház, 120nm, 3háló, 2fürdő, nagy nappalli, külön étkező-konyha. van kert, meg terasz, de a kert nem túl nagy, épp elfér egy homokozó meg vlmi játék Kolosnak. nekünk naqyon-nagyon tetszik, főleg mert az ára igen kedvező és még alkudni is lehet.
eredetileg nem ezt néztük ki, de arról kiderült, hogy nem is annyi amnnyi (drágább), meg sokkal kisebb mint ez viszont az jóval beljebb van zuglónál.
ennek egy hátrányát látom, hogy tökre el vagyok zárva mindenkitől, szüleim 22. ker, mamák 11.ker... főleg ha jön a pici, anya, meg nagyijaim jöttek annó Koloshoz, most nagyiknak fél nap mire bkv-val átjönnek.
de ez a ház olyan amire mindketten vágytunk! talán még dobolni is tudnak Szabi a padláson ha jól le lenne hangszigetelve.
hát ennyi, röviden.