Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Üdv a fedélzeten újra Bori!!! Boggeretek lehet, hogy kicsit el lett kapatva, de legalább megvan, azért csak vigyáztak rá nagyiék... :roll:

Veronikusz, tényleg jó lenne, ha megúszhatnátok műtét nélkül. Neten nem találtál véletlenül "valakit", aki válaszol? Tudod, amolyan "orvos válaszol" ebben a témakörben. Nálunk működött...

Na, itthon az autónk. :D Meg a férjem is, nyilván.
vbea

Bebimami, itt a helyed! :)

Andi, a lelked... Igen. De azért kezdd el ha tudod, amikről írtál, a futás, ez az. Rosszat nem tesz. De tudod te ezt.

Dóri, hát ilyesmikre nem is gondoltam. Mindig tanulok itt valamit.

Szia Bori!

Ma is kiakadtam... Pedig csak annyi volt, hogy Eszter leült az utcán többször, hogy ő most nem... Sose szokott ilyet. Melinda meg túl fáradt volt a déli séta után, produkált egy klasszikus hisztit.
Rossz néha, hogy az ember mindent belead és mégsem elég.
Jólvan, majd elmúlik ez is.

Kép

Kép

Kép
memme

Bori!
Örülök, hogy megint itthon! Hiányoztál! :D komcsi! :D
Boginak egy hatalmas puszi és fénypostával mennek a gyógypuszik!!! Szegénykém! :cry:
Mikor nézel zebracsíkot???? :oops: :wink: :D
mikor lesz szoli? :D van új bérletem :D kaptam anyukámtól :wink:
Kati néni is a Gyöngybe jár jógára. Ő ajánlotta nekem :lol:
Csontkovács: szétmasszírozza :oops: én is masszíroztam, de nekem csak megfájdult :oops: :lol: ha más nem, majd ő vág rá gumikalapáccsal :lol:

Eni!
Már írtam DU egynek :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hali!

Veronikusz, megkérdezem a csajt, mondjuk ő még rezidens, de kiin volt külföldön is, remek sebészek keze alatt, meg itthon is műt már, szóval jó dokit tud mondani biztosan....

Andi, Neked használt a rögzítő? Nekem is ajánlották, amikor már minden mozdulat fájt,de aztán le is beszéltek róla. Azóta van egy puklim és csak egy ponton fáj, ha megütődik. Szóval nálam műtét halasztva,de a gipszre is legyintettek, állítólag csak zavar, de nem használ.

Ancsa, hali....jó hogy jöttél. Levi egy hónapja fogyott le 20 dekát, mert nem volt hajlandó szopizni, de enni sem. Lehet, hogy volt vmi pocakgond is, de pont akkor jött meg, szóval sztem az lehet a ludas.

Sajna lehet hogy a holnapi közös sétánk ugrott... :cry: :cry: :cry: :cry: Nagyon sajnálnám, de leszakadt a nád a szomszéd telke felé, amelyik kamionozik és ne tudjátok meg hogy néz ki a kertje, egy disznó is fintorogna. Én meg ezt nézni sem bírom. Szóval apum most vett nádat és részletekben kötözi fel...tegnap kezdte, de reggel derül ki, jön-e holnap. Ha igen, akkor mégsem hagynám magára, hogy egyedül dolgozzon már helyettünk.... :oops: :oops:

Dóri, képeket dobsz?

Reni, Linda, mesélj!

Bori, Te is vágj hozzánk pár képet az útról, na....és persze közécsempészhetnél egy tudodmit. :wink: :roll:

Viktor, Anna, cépek vagytok nagyon.
Valentina, én most nem küldök gólyát, lehet inkább befogom, de ha ketten vannak, irányítom :wink:

Memme, Eszter-hiszti, Melinda-hiszti :?

Eni, azért az az erkélyajtó sem picike.

Judy, detto. Tudod, összes növény le, aztán csavarhúzóval feszegetni az ablakokat, és ugye két ablakszárny=8 ablak, a tüdőm is kikopik. Utálom... :?

Bea, üdv közöttünk, Bori jól szólt! Minden szülésnő szuper, dokit majd az illetékesek, kismamatornát meg nem tudok, csak ajánlom az aquanathalt, mert az elképesztően szuper, ha van a közeledben.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Lilluska, azért kérdeztem a virágzást, mert vannak sajna olyan kissé túltenyésztett tavaszi virágfajták, amit elültetsz, csodás de minden évben egyre kisebb, csofibb a virági, ha egyáltalán van. Sajna. De akkor ezek szerint ez nem olyan.... :wink: :)

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Judy hozzáállása nyert!!! Jöjjön az, akit zavar, és pucolja le helyettem. :wink: Délután kiültem a gyerekekkel az erkélyre kicsit. Janka nyomta a szunyát babakocsiban, Benci pedig alvás után volt; ettünk, néztük a szökőkutat, tologattuk a kukásautóját.

Memme, annyira tudom, annyira tudom, annyira szoktam ilyenkor zokogni és kiabálni és kétségbeesni. Belül. Aztán megyek tovább. Ilyen. Tudom, te is mész, leporoltad magad, és felálltál. Így van rendjén.
vbea

Reni, igen vlmiért bejön nekünk ez a március-dec páros. pedig megfogadtam, hogy még1x nem szülök karácsonykor hát úgy látszik nekem már csak ez adatik. :lol:

Bori, akkor te most nem vagy igen?? elég ködös voltál.
Boginak nagy puszi!

Dóri, de jó téged is itt látni. tök ügyes ez a Donát, hogy már ennyit alszik. gratula Tündinek a szobatisztasághoz.

Memme, igen valószínűleg ezért fájt/fáj még mindig a fejem. azért ez kicsit kikészít. a fáradtság még hagyján, de hogy 5. napja fáj a fejem...ez már sok.

Bebimami üdv itt!

Eni, ma mogyoróvajat ettem és rád gondoltam! nem csuklottál?? :lol:
snooopy

kétszer ment el, ezt kitörlöm.
snooopy

Sziasztok!

Orsi!
Gratulálok!!!!!!!irígykedek...... :oops: olyan jó Neked (nektek Bori??)

Nos most akkor holnap lesz kopaszi vagy nem???csak azért, hogy hogyan készüljek, mert eddig még okésnak tűnik.....csak jó messze van.... :lol: :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Orsi
na nem akartam ködös lenni, én se tudok többet mint ti. :wink: Jövőhéten tesztelek, ha 17-ig nem jön meg a kispiros.

Veronikusz,
hiányoztam? De jó! :D Mármint jó újra itt! Szoliban benne vagyok, mert feltűnt, hogy a sötétben világítok, olyan színű a bőröm, mint a krumplicsíra.. :oops:

Eni,
igen, vigyáztak Bogira, nem lehet egy szavam sem! Sokkal gondosabban is, mint én tettem volna. (ezért is visít itt a lábamnál egy félórája hogy vegyem fel... :? majdcsak visszaszokunk..)
Ti hogy vagytok? Janku?

Zsó
ha az a "tudodmi" olyan hosszú, műanyag pálcikaszerűség és két lukacska van rajta.. akkor arra még várni kell... :lol: :lol:
Leviképek jók! :lol:
Vendég

Bori, ja hogy még nem is kellett volna megjönnie?? azt hittem elmaradt csak vlmiért nem akasrz most még tesztelni. így más a helyzet.
viszont ha pozitív nem igazán gyúrhatsz a dögös anyuci címért a strandon csak a dögös kiamamáért de ebbe beszállok én is. :lol:

Dorka, köszi.
snooopy

ApróZsó
rögzítőre: gipszre vagy a sínre gondoltál?mert én azt nem engedtem...gumis fáslit adtak+ én vettem rögzítőt, de ezek sem jók!!!
Már gondolkozok azon, keresek valami jó sebészt nézze meg mert nagyon gáz

emano/Andi
KépKép
emano

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 10:49-kor.
Vendég

Lehet, hogy nekünk is jó a Kopaszi!
még benézek, legkésőbb reggel kiderül, nem?

szegény ínhüvelyesek-puklisok... ez is népbetegség...

Ancsa, ellopták a fényképezőgépünket.... így nehéz lesz képeket prezentálnom. De most húsvétra elutazunk nagycsaládilag, ott lesznek képek.

mtunde

Lilluska,
jelen!!! :D Szóval mi is megyünk!!! Mármint ha egyáltalán lesz séta... Na reggel még benézek mi a helyzet...

Eni,
mennyivel jobb is az erkélyen ülni ablakpucolás helyett ;) Nálunk ez ma úgy nézett ki, hogy én pucoltam a maradék ablakokat, após meg ült a teraszon Annával :? :D De legalább az ablakokkal végeztem. Itt bent azért még lenne mit tenni, de egyrészt semmi kedvem, másrészt rakás melóm van :? Aztán majd kiderül melyik győz. Ilyenkor mindig bevillan egy roppant lelkes hólapátolásom még anyuéknál matekvizsgára készülés helyett :oops: valahogy a lapátolás jobban esett mint a matektételek :D

Bori,
csatlakozom Zsóhoz: képeket!!!! :D Még sose jártam Isztambulban...
Nekem az elmúlt két napban az ablakpucolás volt a fitness, tegnap este fáslizni kellett a csuklómat, mert le akart szakadni (a vállam is, de oda nincs fásli...) Holnap kopaszi-séta, ha minden jól megy, de péntek délelőtt előszedem megint a RR dvd-t...

Memme,
azért tényleg nem lehet egyszerű két gyerekkel pocakosan... Pláne segítség nélkül. Le a kalappal, de komolyan.

Bebimami,
üdv itt. Dobok egy privit avval amit én tudok, de én végül nem szülhettem nála. De majd jönnek még Mészis anyukák :)

Ha minden igaz, egy hét múlva megvan az autónk :D :D :D Már várom ;) Csak még nem tudtak könyöklőt/karfát szerezni a vezetőülésre, mert az hiányzott róla. Ugyanis amikor egy másik Pözsót eladtak, arról hiányzott, és erről az autóról kapták le gyorsan. Pechjükre mi is szóltunk, hogy az oda azért kéne. Most rohangálnak utána, csak eddig nem kaptak feketét (márpedig fekete üléshuzathoz ne tegyenek más színűt :? )

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Lányok hahooo!

Ufff, ufff…
Néha jövök, olvasok, de bekapcsolódnom esélytelen. :oops:
Hiányoztok is néha. :lol:
Mi jól. Kristóf édes, beszélni tanul és be nem áll a szája. Vasárnap este összeírtam, hogy miket mond már. Közel 50 szónál tart (amit érteni is lehet és nem csak nekem). Bilizik, enni kizárólag egyedül hajlandó, még kanál se nagyon lehet nálam. Állandóan kint vagyunk, homokozik ezerrel (homo-nak hívja) és van egy új őrülete: „Mo-Mo” Sose találjátok ki… MOTOR. Kicsi, nagy… mindegy, üvölt az utcán ha meglátja, közért előtt álló motor előtt guggolunk vagy negyed órát és gyönyörködünk… Ő a motorban én meg helyes motoros pasikban… Áááááá nem ciki időnként…
Ja és tuti kutyakiképzőnek készül. Fogja a pórázt, húzza-vonja őket, dobálja nekik a labdát, a két lüke csajom meg imádják és hurcolják vissza Neki akár százszor is.
Itt a jó idő végre, depim hess, csak sok a dolog, megy a kutyasulizás ezerrel és a nap nagy részét kint töltjük, így mikor bennt vagyunk Kristóf alszik én meg próbálom a lakást élhetővé tenni. De ezzel gondolom nem vagyok egyedül. 8)
Jövök majd,
Pusza Nektek
B

Kép
vkbrigi

kopaszi gat: Zsófi, Zsófizsófi, Dorka, Veronikusz(?), Lilluska, Tunde, Judy, Banana...
aki meg jon, folytassa...

banana

Sziasztok!

Aprozsó: Ha hozzám is jönne kettő gólya akkor az egyiket tovább küldöm neked :lol:

Bebimami: üdv itt nálunk :P

Ancsa: Köszi hogy szoritasz nekünk,de szerintem megint akkor fog jönni amikor nem számolok utána :shock:

Kopaszi séta, most még úgy van hogy jó, de reggel még benézek és akkor válaszolok.
Tigrincs? Tenci? Steffi? Borsa?:?:

Jó éjszakát mindenkinek.
V

valentina

Orsi! Gratula (ha még csak halkan is)! Jöttök holnap?

Veronikusz! Ilyen volt anyu kezén is, megkérdezzem, ki műtötte? Neki nem nőtt vissza! Lehet, hogy jártunk együtt tornázni??? :shock:

Mi megyünk holnap, megpróbálunk most tényleg 10-re odaérni, de múltkor is keresztbetett (aludt) Maja. Viszem egy barátnőmet egy 3 hetes picilánnyal, meg lehet, hogy még egyet, egy Lénakorú fiúval és egy naaagy pocakkal.

Eni, ha megvan az autó, akkor jöttök ti is?

De jó lesz holnap megint!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 10:49-kor.
Vendég

Kopaszi: mi is megyünk. Bár Janka még alszik... F5kor keltünk, én azóta fent, mert Janka után kelt Bene is... 10h körülre mi is megpróbálunk.

Bebimami, még nem üdvözöltelek, jó helyen vagy!

Brigi, dejóóóóóó végre. A lényeg, hogy jól vagytok. Nem szedtél le még senkit a mociról? :lol:

Bori, visszarázódik mindenki.

Judy, irigy az ablakok miatt.

Zsó? Ez a nádas-sztori elég durva. Szomszéd mintha a Balcsin lenne, nem? :roll:
vbea

Sziasztok!

Na, én még itthon, várom apum telóját,hogy jön-e, de bármilyen hihetetlen, reggel arra keltem, hogy Peti mellettem horpaszt és félálomban közölte, hogy ma nem megy be, mert kevés a műtő.... :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
Helyette füvet nyír, amihez meg úgysem kellek, szóval nekünk, ha nincs nádkötözés, akkor ott a helyünk a Duna partján.

Valentina, akkor lassan befogjuk majd őket, bár nekünk még nagyon ráér.
Orsi, én is megfogadtam, hogy nyáron soha többet nem szülök, de mégis lehet, hogy ez lesz belőle. Ez az augusztus nekem kissé betett a 40 fokjával. :oops: :lol:

NA, megyek ellátom a fiúkat vmi kajával.....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok,

mi nem megyünk, pakolnom kell mert holnap reggel indulunk gyöngyösre. délután meg házat nézünk és jó lenne ha K-t időben le tudnám rakni aludni.

Zsó, hát igen, inkább dec-ben szülök még 3mat mint nyáron. Anya engem meg öcsémet is nyáron szült, és nagyon rossz emlékei voltak, nagy pocak hőség...szóval ezt próbáltam elkerülni.
snooopy

Jó reggelt!

Akkor mi is indulunk hamarosan :D

Zsó,
remélem tudtok jönni.

Orsi,
és most merre néztek házat? Jó utat Gyöngyösre.

Veronikusz,
hogy van Szofi? A kezed :( Tényleg nem szép az a dudor... :?

Valentina,
Viktor nagyon vagány :D

VkBrigi,
Dejó hogy jöttél!!! Kristóf édes lehet, ahogy motort néz meg ahogy magyaráz.. :D Telek, építkezés hogy áll?

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Jó reggelt!
fúúú! jó sokan leszünk :lol: :wink:
AproZsó, Zsófizsófi, Dorka, Veronikusz, Lilluska, Tünde, Judy, Banana, Eni, Valentina (?)

Nem baj ha mi is megyünk? már javulgatunk. A két kicsivel mgyek, de majd ügyelek, hogy senkit ne nyaljanak össze!!! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Judy, most épp 16.ker zuglóhoz közel. találtunk egy elég jó sorházat, 105nm, és nem is drága. újépítésű, így nem is lenne annyi illeték.
snooopy

Na, én nagyon szégyellem magam... nemhogy nem mentünk, de nem is szóltunk, és erre egy mentségem van. Most jutott eszembe, hogy végre lehuppantam a gép elé. Kicsit jobb is, mert Bene sokáig aludt, és most is elég nyűgös, és hát én 3 napja nagyon fáradt vagyok. Nem sikerült még a cikket sem összeütnöm a tegnapi interjú után, de az agykapacitásomat elnézve most sem fogom...

Na, nem is szabadkozok, mert egy ronda, feledékeny anyuka vagyok, aki ráadásul nem is terhes, hogy mentsége legyen rá... :(

BOCSÁNAT!

mtunde

Tünde, a várandósság mentség mindenre?? ez tök, megjegyzem. :lol:
snooopy

Sziasztok!

Bocsánat, hogy mostanában nem jövök. :oops: :oops:
Elkezdtünk úszni járni. :)
Tündike írtam privit!!!!
Hova szoktatok menni sétálni????

Csatolok egy képet a "nagylányomról" ha nem gond!!!

Puszilok mindenkit!!!!!!!!

Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!

Veronikusz: Sajnálom a kezedet, de remélem, hogy nem kell műteni.

Eni: Szuper a kép a gyerekekről!

Ancsa: Rendes "felnőtt" ágyat vettünk már neki. 90X200-asat, mert úgy voltunk vele, hogy a gyerekágyat hamar kinövi, így remélem ez elég lesz neki, amíg felnőtt nem lesz.

Bori: Üdv újra itthon!!! Szerintem a 2. teszt is + lesz :lol:

Brigi: Jó rólatok is olvasni! De jó, hogy Kristóf már beszél. Nekem Petya még mindig nem, csak maugli nyelven. Mosnjuk most kezdte a fejét rázni az igennél és a nemnél. A motorok nálunk is nyerők. a Múltkor fel akart ülni egy nagy motorra.

Valnetina, Judy, Kiscsillag: Szuperek a képek!

Bea: Csak azt tudom mondani, hogy bármelyik szülésznőt választhatód, mindegyik szuper a kórházban!

Sajnálom, hogy nem tudunk menni a Kopaszira ma. Bárcsak oda mentünk volna, helyette a heim pálba mentünk az ortophediára és kaptunk egy gyönyörű kerékbilincset az autóra. Olyan, de olyan mérges vagyok, nem hiányzott most ez a 17.000 ft-os kiadás....

KépKép

KépKép
cukorfalat

Tünde!
ne szabadkozz! van ilyen! :D nem történt tragédia, csak hiányoztatok nekünk! :oops: no de majd legközelebb!!!! :wink: :wink: :wink:

hamarosan remélem lesznek képek! már töltöm le őket. Most viszont viszem Szofit aludni. Mi már meg is ebédeltünk. :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Na mi is hazaértünk, csak kisasszony kidőlt a kocsiban. Most meg hiába maradt álmos, esélyem nincs hogy aludjon :?
Képek:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

nagyon jó volt veletek találkozni végre élőben is! :wink:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép

Kép
veronikusz

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 10:50-kor.
Vendég

és pár nyuszis kép :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép

és akit ma nem láttatok: Kata zsivány :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hát kisbüdös rajtam lógva sziesztázik...már kezd leragadni a szeme :D
Jó volt veletek találkozni nagyon. Máskor is megyünk!!!
Még két kép lemaradt az előbb...
Kép Kép

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

:D :D :D
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
vbea

jajjj de jóóók a képek!!!!
szépek vagytok!!!!!!!!!!!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Klassz volt, csajok!!! Máskor is, sokszor... részemről sajnálom, h kevés beszélgetésben tudtam ott lenni. De azért csupasz felsőtestű tinédzserek vannak a háttérben...

Dorka, köszönöm. :wink: Ja, és Benc Berkét keresi a képeken. Szofi pedig nagyon tündér volt. KicsiZsófi és Anna meg tök édin mászkáltak... :roll:

Én összefutottam egy régi ismerősömmel. Nem vicc, anno Leninvárosban együtt homokoztunk, később egy gimibe jártunk, ilyenek...szóval tiszta bridzsitésmark, leszámítva a boldogságos részt. Szóval, ülök a padon, Janku szopizik, mondom: "szia... nem ismersz meg?" Szegény leizzadt a másodperc törtrésze alatt. Képzelem, egy nő két gyerekkel...

Mai napból akkor is a legemlékezetesebb, hogy együtt mentem pisilni Berkével és Bencivel. Remélem, semmi maradandó lelki károsodás... :D
vbea

mi is hazaertunk, Zsofi bealudt a kocsiban, aztan mikor ki akartam venni az ulesbol, persze felebredt, most sikerult ujra elaltatnom.:)
rakok par kepet, sajnos nem fenykepeztem tobbet, mert allandoan a homokot kellett kilapatolnom Zsofi szajabol...
Kép
Kép
Kép

banana

Na az én büdöskölköm csak most dőlt ki :roll:

Banana, az utolsó kép olyan, mintha Anna ki lett volna tiltva a homokozóból, csak nézi mit csinál Zsófi :D Nagyon jó :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

vagy mint az allatkertben, nezi a vadat...:D

banana

Sziasztok!

Mi is itthon már rég, csak küzdöttünk az úrfival....bepörgött totálisan, szóval le kellett nyomni az ágyban, hogy aludjon, így meg 2 órát szunyált, persze csak úgy, hogy kettőnk között...de abszolút nem volt ám fáradt. :roll:

Dorka, nagyon édesek a rucik, ezer köszönetem.....és naddon fincsi az öblítőd, mit használsz?

Sajnálom, hogy késtünk, meg nem nagyon tudtunk dumálni, de ezek a nem eszem, nem iszom, és aludni sem vagyok hajlandó napok eléggé kikészítik az embert sajna. Mert ugye nem igaz, hogy 60 fokban nem szomjas órákig..... :?: :shock: :? Na, nem baj, itthon magára öntött 2 deci vizet, jutott abból a bendőbe is sztem.

Két kérdés: Ti mivel méretezitek át a képeket, mert az enyém írtó lassú, és nem enged forgatni, bár lehet, a gépünk a ludas.

A másik, ígértem sógornőmnek, hogy megkérdezem: melyik az a bolt, ahol lehet övvezetőt bérelni úgy pocakosoknak, hogy utána levásárolható az összeg?

És íme a képek, hoztam itthoni tavaszt is, meg Levit is, remélem nem baj :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Kép
Kép bocsi, ez fejforgatós :-)
Kép
Kép
Kép

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Kép
Kép
Kép kis bulldogom

picike tavasz, vagy nyár?
Kép
Kép
Kép

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

NA, lelövöm magam, bocsánat a sok képért, de nem tudtam válogatni, így sem került fel mind.....
De holnap nem ússzátok meg a virágzó japán birs képét, mert álomszép. :oops: :lol: :wink:

Eni, köszi az sms-t, írtó rendi vagy ám!
Janka meg egyre csajosabb.

Dorka, Te is kendőzni fogsz? Nagyon jól állt Letti a hátadon. Csodás a leányzó!

Annácska kendőjéért meg odavagyok ám!
Meg Bogi sapijáért!
Meg Zsófik kobakjáért.
Meg Beni kendőjéért...
Tuti kihagytam egy csomó lurkót, főleg, akik már játszótereztek, mert őket nem sokat láttam, de puszi Szofinak és Berkének is, és még aki most kimaradt.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

jaj, annyira jó volt nézni titeket, a nagy gyereksereget...kár, hogy nem lehettem ott, de majd jövő héten.

képzeljétek, lehet megtaláltuk végleges otthonunk, még a nyáron költözhetnénk, így nem kéne kisbabával meg egy örökmozgó Kolossal hurcolkodni.
most számolgatjuk mennyink van, de ha minden jól megy jövő héten szerződéskötés. hurrrráááá!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

izgatott vagyok a holnap miatt mint mond Szabó. :)
snooopy

Orsi
gondolok rád holnap!!Mikor mész???
Lakásról mesélj :lol: merre?Milyen?

Annyira jók a képek!!KÁr, hogy nem tudtunk menni, és sajnos jövőhéten sem tudunk menni :cry:

ApróZsó
szépek a képek!

emano/Andi
KépKép
emano

Andi, köszi aranyos vagy! majd gyöngyösről jelentkezem. f8-ra megyek, vérvétel is lesz.

lakásról majd holnap mert altatnom kell.

Balunak mikor lesz a doki? 16?
snooopy

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?