Hali!
Veronikusz, megkérdezem a csajt, mondjuk ő még rezidens, de kiin volt külföldön is, remek sebészek keze alatt, meg itthon is műt már, szóval jó dokit tud mondani biztosan....
Andi, Neked használt a rögzítő? Nekem is ajánlották, amikor már minden mozdulat fájt,de aztán le is beszéltek róla. Azóta van egy puklim és csak egy ponton fáj, ha megütődik. Szóval nálam műtét halasztva,de a gipszre is legyintettek, állítólag csak zavar, de nem használ.
Ancsa, hali....jó hogy jöttél. Levi egy hónapja fogyott le 20 dekát, mert nem volt hajlandó szopizni, de enni sem. Lehet, hogy volt vmi pocakgond is, de pont akkor jött meg, szóval sztem az lehet a ludas.
Sajna lehet hogy a holnapi közös sétánk ugrott...
Nagyon sajnálnám, de leszakadt a nád a szomszéd telke felé, amelyik kamionozik és ne tudjátok meg hogy néz ki a kertje, egy disznó is fintorogna. Én meg ezt nézni sem bírom. Szóval apum most vett nádat és részletekben kötözi fel...tegnap kezdte, de reggel derül ki, jön-e holnap. Ha igen, akkor mégsem hagynám magára, hogy egyedül dolgozzon már helyettünk....
Dóri, képeket dobsz?
Reni, Linda, mesélj!
Bori, Te is vágj hozzánk pár képet az útról, na....és persze közécsempészhetnél egy tudodmit.
Viktor, Anna, cépek vagytok nagyon.
Valentina, én most nem küldök gólyát, lehet inkább befogom, de ha ketten vannak, irányítom
Memme, Eszter-hiszti, Melinda-hiszti
Eni, azért az az erkélyajtó sem picike.
Judy, detto. Tudod, összes növény le, aztán csavarhúzóval feszegetni az ablakokat, és ugye két ablakszárny=8 ablak, a tüdőm is kikopik. Utálom...
Bea, üdv közöttünk, Bori jól szólt! Minden szülésnő szuper, dokit majd az illetékesek, kismamatornát meg nem tudok, csak ajánlom az aquanathalt, mert az elképesztően szuper, ha van a közeledben.