Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Judy!
Szerintem remek döntés volt!!! Naddddon szép!!!
Kolléganő jól bírta!!! :lol: máskor vagy 4 vagy 2 testvérpárra szokott vigyázni a rokonságból. :D úgyhogy gyakran biztos nem tudjuk igénybe venni őt :oops:

Kriszta!
Pankának jobbulást! :oops: gyógypuszikat küldünk!
Bableves Csárda :D igen! Majdnem meg is álltunk :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Lilluska
boldog születésnapot :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Lilluska, Isten éltessen sokáig! (Andi, köszike...:-) )

Úgy tűnik szerdán délután be kell mennem a városba, így úgysem tudok babamasszázsra menni. Tehát elvileg jó lenne a Kopaszi mégis délelőtt.
Na, ki jönne?
Illetve ugye nem baj, ha hoznám a sógornőmet. Van egy 21 hós kisfia, meg egy pocaklakója....

Eni, én nem nagy celeb...voksánozni? :oops: :wink:
De a lényeg, hogy már minden okés!

Judy, nagyon szuper a járgány! Itt voltatok Áporkán és nem is szóltál? Pedig egész hétvégén egyedül voltam itthon..... :cry:

Steffi drága, hol bújkálsz? ÉS Vica? Meg persze sorolhatnám..... :cry: Gyertek elő legalább egy uff-ra!

Na, én meg szerkesztgetem a 8. hós képeket mert már túlléptünk a dolgon és dobok mindjárt párat.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Lilluska!
Boldog-boldog szülinapot!

Aprooka!
Uff :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Lilluska: Nagyon boldog szülinapot!!!!!

Andi: Megnéztem a naptejet Clinians, amit vettem tavaly Petyának. Idén is azt veszek, mert meg voltam vele elégedve.

Veronikusz: Jó,hogy kicsit ki tudtatok kapcsolódni, még akkor is, ha nem volt kézenfogva séta....

Judy: Szuper az autó!!! ( Ha érdekel egy nagyon jó pegeut szerelő, akkor tudok ajánlani)

Kriszta: Örülök, hogy Panka hamar meggyógyult!

Aprooka: Mi megyünk, ha addig kész lesz az autóm. Még jó, hogy most írtam, hogy nincs szervizkötlsége, erre tegnap hazajöttünk anyóséktól és a váltóban szétcsúszott valami lakatrész. Férj megcsinálta, de ki kell cserélni, mert máskor is szétcsúszhat én meg sokkot kapok ha nekem csúszik szét útközben.

Steffi: Jó téged is látni!!! Hogy vagytok???

Mi vettünk a gyereknek tegnap egy ágyat, kíváncsi leszek,hogy fog rajta aludni, mert a kiságyból mióta kiszedtem a rácsokat állandóan kijön és nem akar aludni. Már kész vagyok. régebban olyan este 8 fél 9 körül már aludt, most 10-11-kor még kukorékol....

KépKép

KépKép
cukorfalat

sziasztok,

Zsó,
ne haragudj!!! :oops: Eléggé az utolsó pillanatban derült ki hogy megyünk, és már nem tudtam szólni :( Meg aztán nem is tudtam volna most bemenni, mert hugomékat is rég láttam, és most ők is jöttek, nem tudtam meglógni. De járok én még arra ;)

Kopaszi nálam az utolsó pillanatban dől el, mert nem tudok még időpontot kocsiügyben, majd szólnak telefonon... Ha tudok megyek!!!

Kriszta,
Pankának gyógypuszik!!!!

Lányok, köszi a gratulációkat, de még nincs nálunk az autó... De remélem nem lesz semmi csavar a dologban...

Steffi,
játszó nincs elfelejtve, csak most folyamatosan rohanok... de megoldjuk hamarosan ;)

Lilluska,
Boldog szülinapot!!!
(köszi Andi)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Lilluska, BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Autónk műszakizik, kedd-szerdán nem lesz itthon. :? Mi kilőve.

Brigi, nekem sem alszik Benedek. Hetek óta vagy alszik, vagy nem délután. Most próbálkozom. Jankaszáva pedig este nem hajlandó a szemét becsukni 22h előtt. Szóval off vagyok.
vbea

Sziasztok!

Veronikusz, az orrmandula is a garat felől érhető el, csak akkor nem lefele, hanem felfele, az orr fele kaparnak. De az is a garatnyílásban van, az orr vége ér oda le.
Nekünk azt mondták a kórházban, hogy ők azért jobban próbálkozhatnak, mert elvileg a kaja nem éri el a sebet. De a piros dolgokat kérték, hogy ne egyenek-igyanak, meg csokit, hogy ha hánynának, és vért, akkor azt meg tudják állapítani.
Mikor hazajöttünk, nekünk már azt mondta a doki, hogy bármit ehetünk, de azért első nap ne rántott húst meg száraz kenyér héjat. :)

de hát mi is azért vagyunk ilyen okosak, mert érintettek vagyunk az ügyben. :) Nekem pl 3x vették ki az orrmandulámat, mert mindig maradt valami sejtecske ott, és visszanőtt. (kikaparják, aztán ha marad... de most már altatásban műtenek, és alaposan le tudják ellenőrizni a dolgot) szóval akkor másnap már simán zsemle volt felvágottal, meg normál kaja nekünk.

korkülönbségnél tényleg nagyon sok függ a nagyobbtól. Én akkor vállalkoztam Villőre, amikor már Bene elkezdett beszélni, önállóbban közlekedni, stb. Az már csak a fricska az egészben, hogy végül még akkor sem beszélt, amikor Villő megszületett, de ugye ez a füle miatt volt. Most is meg szeretném várni, hogy mi lesz a cserebogárból... egy másfél éves gyereknél már lehet látni, hogy mennyire lesz hisztis, mennyire akaratos, mennyire akar önálló lenni, stb.

Gyed: valamit nagyon rosszul számoltak akkor, mert elvileg semmivel nem lesz kisebb a gyed a 2. gyereknél. nekem a tgyás volt kevesebb, de az is annyi volt, mint a maximális gyedem.
Cukorfalat, ez ismerős. Benét majdnem egy évig altattuk az ágyánál, hogy ne másszon ki... :(

mtunde

Çsajok
halı mındenkınek, ısztambulbol.kıçsıt lassan megy a gepeles mert teljesen mas ıtt a bıllentyuzet. amugy mınden okeş. jofejek a helyıek. beykozban vagyunk feluton a fekete tenger fele az azsıaı oldalon. elnezunk oda ış. mar ha vısz oda meg busz.
megnezegettem ujra a kepeket,hıanyoztok

Veronıkusz es tobbıek
nyomjatok a tornat. most en felszedtem kb 5 plusz kılot, ımadom a torok konyhat, de majd ujra nekıkezdek.

vırtualıs azsıaı seggberugas MEGY!!!!

persze Bogı tegnap belazasodott, jellemzo, amınt kıtettuk a labunkat.. de a ket nagyı bıztos as helyzet magaslatan.

na megyunk, mert ıtt mar helyı latvanyossagnak szamıtunk es mındenkı beszelgetnı akar..

remelem mındenkı jol van,pusza
Vendég

Bori!
nem semmi csaj vagy!!!! :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

ja es ıgen, uj tesztet majd nyomok, ha nem jon a mıkula ıdoben.
Vendég

Lilluska!

Boldogságos szülinapot!

Renáta!

Küldtem privit! Kettőt is!!! :lol: :wink:

Aproo!

Uff!!!! :lol: :wink: 8)

Judy!

Jól néz ki az autó!!! :wink: Remélem minden rendben lesz vele (átírás, műszaki, stb.) és mihamarabb kebletekre ölelhetitek!!!! :lol: :wink: 8)
Jah, és akkor megúsztátok hitel nélkül???? :oops: Na persze csak ha nem vagyok indiszk!!!! :oops:

CukiKati!

Nekünk "kötelező" volt a fagyi, hogy hűtse a torkát, hogy a "gyulladás" is minél előbb megszünjön!!!! Jah, és a kajákat CSAK hidegen vagy max. nagyon langyosan lehetett enni!!!!

Vero!

CukiKati és Tünde mindent leírtak a mandikról, amit tudni kell! Én már nem ismétlem meg! Remélem nem baj! :wink: :lol: 8)

Na megyek!!!
Túl szép az idő van ahhoz, hogy bent senyvedjek! :wink: :lol: 8) :oops:

Szép napot Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 10:46-kor.
Vendég

Lilluska
boldog születésnapot :D

Tünde!
köszi szépen! most én is rákerestem és megdöbbentett, hogy mennyire hátul van!!! én azt hittem az orrüregben és az orrlyukon át veszik ki :shock: :shock: :oops: :oops:

Na szaladok a dolgomra, mert ma egész DE. az OEP-ben ültem, de legalább elintéztem a GYED-em :D :D

Ja! írtam, hogy a lányok kaptak 1-1 db kisnyuszit húsvétra?! :lol: persze húsvét után mennek vissza :)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Lilluska Boldog Szülinapot!!!
Bogi tényleg egkis angyalka abban a madeira csipkés ruhácskában :wink:

Bori
Nem semmi csaj vagy, hogy még onnan is :lol: Bogi lázas lett??? Hogy bírod? Én tutter azt érezném, hogy most azonnal akarok hazajönni! Ide nekem egy repcsit! Persze, tudom, a láz nem halálos, csak én ilyen vagyok....

Veronix
Hollókő tök jó, mi osztálykiránduláson voltunk ott még 7.-ben :D

Judy
No para! Tiétek lesz a verda :wink:

Léptem. Várom, hogy Iván ébredjen :lol: Mert igen, alszik :wink: Igaz, nyakig takony :? Egész télen, mégcsak az orrát sem kellett megtörölni, mostmeg...Szal éjszakánk nem volt vmi pihentető. NAppal meg irány a szabadba! Az új bringa nagy lámúr, le sem lehet róla vakarni :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Timi
Ment ímél :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Persze egy csomó mindent írtam és jól elszállt....

Kriszta, Petya már szalad? :-)
Hozzátápival hogy álltok?

Reni, oda is adtátok a bringát? Tök szuper lehet!

Eni, sajnálom, mondanám, hogy beugrunk értetek, de kiderült, hogy Peti elviszi a kocsit kedden éjjelre ügyelni, szerdán meg ki tudja mikor ér haza....szóval nekem is feltételessé vált az egész, de igyekszem. Viszont mivel jönne a sógornőm, már nem férünk be....

:cry:

Na, és íme pár kép:
Kép anya, add ide a fényképezőt!
Kép nem adod? akkor megszerzem....
Kép fincsíííí
Kép figyelek
Képaz eddigi "legértelmesebb" fotóm :-) még a nyálam is elcsöppent...
Kép na, mizu?

bocsi, kicsit sok lettem, de nézzétek el....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Lilluska, NAGYON BOLDOG SZÜLINPOT!!! tőlünk is nagy puszi!!!!!
snooopy

Micsoda kis wanteed foto Leviről :)

Bogi télleg' kis angyalka ebben a szerelésben. Lilluska, Isten éltessen! :)

Bori, te még mindig ott a túlparton?

Eni, hát akkor most leesett az állam. Én szerintem elvágódtam volna padlón egy hét múlva, ha Melinda így (nem) aludt volna.

Mi Karcag mellett, anyóséknál, mert Apja Karcagon dolgozik és így naponta három óra vezetést meg tud spórolni. Itt van nagy udvar, fű, fa, hinta, tyúkok, akiket etetni lehet.
És el kell mondanom, hogy kicsit szorongva jöttem, Apjával beszéltük, hogy nem számíthatunk nagy tisztaságra, mert anyós el van havazva munkailag, tényleg a feje búbjáig most. Hát el kell mondanom, hogy csili-vili rend, tiszta mellékhelyiségek, udvart is rendbetették még vasárnap délután. (Két kutya van és bizony össze-vissza kutyagumi minden úgy egyébként, ha nem szedik össze.) Szóval még tegnap délután felszívták magukat és nekiálltak takeszolni, pedig aznap szóltunk, hogy jövünk. Örültem nagyon. Nem csak a tisztaságnak, hanem magának az igyekezetnek.

Melinda mesél Eszternek könyvből, mindenfélét. Leírnám mit, de nem igazán tudom követni. Ez Esztert egyáltalán nem zavarja... Kommentálja ő is. És Lánc-lánc Eszterláncot játszanak. Meg Sétálunk-sétálunk-ot. Nagyon bírom ilyenkor őket.

Kép

Kép

Kép
memme

Lilluska,
NAGYON, NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Sok, sok puszi!!

Remélem szép napod volt!

Angyalkád gyönyörű!!!
Nagyon szép szeme van!!!

ancsaboszi

Sziasztok!

Eni,

nincs mit! :wink:

Tigrincs
jövök, jövök, de hol vannak a képek??
mit kapott a nagy csaj??

Banana,

és magadban bírtad tartani?
Hú én nem tudtam volna!!
hogy ment?

Gabi drága!
Nagyon várunk vissza!!!
sok, sok puszi, és egy óriás ölelés!!!

Veronikusz,

nem kaptál mailt? De a lényeg, hogy jól éreztétek magatokat!!!
ez a kolléganő volt a csajokkal akkor is mikor Zsófi született?

Bori
de aranyos vagy, hogy a nagy utazásban is benéztél!!

Kati,
jajj szegény Orsi, még ez is. Remélem már jobban!!!
sok gyógypuszi!!!

Reni,
köszönöm az infókat!átadom nekik!!!
Képzeld fotoztam egy kismamát a 30. és a 36 hétben is, és ez volt a fehérneműs. Mikor szeretnéd?
Ivánnak sok gyógypuszi!!!

Aprooka,
nagy, nagy puszi Levinek a bibire!!!
annyira édes!!!!

Judy,
nagyon szép autó!
Gratula hozzá!
Mikortól a tiétek?

Kriszta
de akkor most már jól van Panka??

Cukorfalat,
Nálunk már elalszik, igaz többször az ajtó előtt mint a kiságyban, de éjszaka is többször kimászik, és hajnalban már jön, pedig régebben jól aludt. De most hogy nincs rács jön! (január óta)
és milyen az ágy???

Steffi
jól vagytok?
Látom azért itt vagy olvasó módban. :wink:
De mért csak úgy?

Gyed:
Az én egyik barátnőmnek is kevesebb, náluk is úgy volt, hogy az első kisfia novemberi(2006) a második meg 2008 augusztusi és ott azt mondja már ugye a jövedelme az a GYED volt, és hát azt vették alapul, és ez alapján kapja most a Gyedet Ő is.

ancsaboszi

Sziasztok!

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!

Aprooka: Levi-baba nagyon cuki :lol: :lol: :lol:

Rólunk: Meg vagyunk, szerencsére nem vagyunk betegek, csak nyügősek :? ,. Állandóan kint akar lenni és homokozni, meg csúzdázni.

Tigrincs? Tenci? Steffi? Brigik? Zsófizsofi? és a többiek merre vannak?

Betegeskedőknek Jobbulást kívánunk és küldjük a gyógypuszikat.
Mindenkinek jó éjszakát
V

valentina

Jó reggelt!

Ancsa!
én sem értem mért nem kaptam meg a mail-ed :? :shock: :oops:
igen! ez a nő vigyázott az egyik nap rájuk, mikor én a kórházban Zsófiztam :D (minden nap más vigyázott rájuk 8) )

Aprooka!
Levi fiú :lol: csúúúúcs :lol: ezt a pofit!!! :lol:

Dorka? Tünde? Kriszta? Cukipofa? Borsa? :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hahó!

Veronikusz!
Vagyok, vagyok, ma már csak egy gyerekkel, de megyek 10-kor vezetni. Nem tudom, hogy megy, még mindig nem tudom elképzelni magam egyedül a forgalomban, de az oktató azt mondta, hogy most már jó lenne azzal az autóval is gyakorololni, amit fogok vezetni. Hát, az meg még nincs.

Petya rá van izgulva az egérre. Most szerzi meg éppen. Na igen, világít. Most még. A múltkor már nem nagyon akart működni, valszeg nyálas volt az érintkezője.

Aproo!
Még nem szalad. Most tér át a mászásra, de ha sürgős dolga van, még mindig hasra vágja magát és úgy teper. de nincs biztonságban semmi. Érik MSE papírboltja, mert már gyurmát is evett. (De javasolnám megfontolni a virágüzletet is, Bogira alapítva.)Vagy legalábbis megkóstolta, de most gyorsabb voltam, mint a festéknél. Hozzátáp: Hát, lassacskán. Lassan elfogy a fagyasztott tejem, úgyhogy kénytelen leszek tápszerrel pótolni. De úgy tűnik, az én főztöm jobban megy, mint az üveges bébikaják, vagy a teljesen bébizű kaják. Külön főzök neki, de azért megsózom, meg ilyenek.
Nektek van már fog? Petinál még se híre se hamva. Anyós meg mondta, hogy adjak neki falatkákat. :roll:

Azt monda a doktornő, hogy tejterméket csak 1 éves kor fölött. De azért kóstolgatunk. Módjával. Főleg, ha kinézi a számból.

Bori!
Ez már a függőség!? :lol:

Lilluska!
Boldog szülinapot! Nagyon édes Boglárka! Kertre meg irigyirigy. Én most ültettem uborkát, meg petrezselymet, meg palántánal való magokat, de hogy mi lesz belőle? Elég béna vagyokkertügyileg, mindenhol fű van.

Jaj Judy!
Autó nagyon szép. Szorítok, hogy OK legyen minden.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

sziasztok,

na végre idejutottam :) Nem engedett írni a bnet... hogy miért csinál ilyeneket??

Az autó úgy 1-2 hét múlva lesz a mienk :)

Anna nagyjából átaludta az éjszakát, 3 körül ébredt, 1-2 korty tea és szunya tovább... Most aludt félórát, de hulla fáradt. Nem engedtem mászkálni, mert ilyenkor megy neki mindennek, erre most meg a vállamon szuny :roll: namindegy, legalább alszik...

Eni,
na, ha meglenne az új autó beugranék értetek... Még nagyjából útba is esnétek... De a Suzuki továbbra is 4 személyes :?

Zsó, akkor lehet hogy te sem??? Akkor ki jön holnap Kopaszira? Ne legyen inkább csütörtök, ha már többeknek nem jó a szerda?? Nekem jelen állás szerint a csütörtök picit jobb lenne, de a szerda is megoldható talán...

Kriszta,
fog az menni ne félj!!! És van már terv, hogy milyen autó lesz?

Tigrincs,
ment privi.
Ja most hogy mondtad, megnéztem a Zafirát meg a Galaxyt és a Galaxy tényleg jóval nagyobb. ;)

Renáta,
ezek szerint jól sikerült a bicajválasztás ;)

Ablakpucolást terveztem mára... szép felhős idő lett :roll:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Judy!
csapj bele! :lol: én már túl vagyok az ablakok felén :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz,
mindjárt kezdem, amint nagyapa lefoglalja a lányomat... ;) De én nem leszek kész ma szerintem, egyszer megszámoltam, 17 ablakom van plusz a dupla erkélyajtó, meg a két bejárati ajtó :? Az nekem mindig 2 nap (mivel nagyapa max 2-3 órán át bírja az unokáját követni...)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

sziasztok.
küldött nekem valaki privit? sikeresen kitöröltem az egészet... :( légyszi mégegyszer...

mtunde

Lányok Gabi mindenkit puszil!!!

Meg tudjátok nekem mondani, hogy egy gyerekágyneműnek mi a mérete???(van valami szabvány?)
mert kb 4 féle méretet találtam :roll: :roll:

Valakit zaklathatok adóbevallással????(enyimet és anyuét is meg kell csinálnom, de van mindenféle, életbiztosítás, részvényeladás... :shock: és nem tom hogy kell)

Én a gyesemet intézem......persze, cég nem segít ebben sem

Kopaszigát: még nem tom

AproZsó
Levi zabálnivaló!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Andi,
írj bátran ;) sz_judy@freemail.hu Azt nem ígérem, hogy rögtön válaszolok, de igyekszem :oops:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Zsó és Judy, nagyon klasszak vagytok a felajánlással! :wink: Köszönöm. De van jövő hét is.

Levi nacccccerűűűű srác. Nagyon ott van!

Benedeket próbálom alvásra bírni, tegnap ugyanezt írtam... Közben Jankaszávát csendben tartom, és a Juno-t nézem. Fetrengek rajta. :D

Judy, Janka is 3h körül ébred szopizni, de ma kivételesen 2h és 5h volt. Azóta nulla alvás, én meg K.O.
vbea

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 10:47-kor.
Vendég

Lilluska
ez gyönyörűűűű!!(irigy vagyok :oops: )
Az alsó képen milyen virág van??????

emano/Andi
KépKép
emano

Lilluska, fantasztikus!!! Nálunk a templomkertben van aranyeső, de nincs pofám onnan "lopni". Tuti lebuknék. Ciki. De ma vettem egy csokor barkát. Ez is valami, mégiscsak húsvét jövő héten vagy mi.
vbea

Anna most szerzett valahonnan egy marék virágföldet és persze egyből betömte a szájába :roll: számomra felfoghatatlan, a cserepeknek közelében sem járt :? Honnan a fenéből??? reggel porszívóztam... :roll: :? :oops:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Lilluska,
ez gyönyörű!!! :D Nekem sajnos se aranyesőm (jójó, tudom, ez aranyvessző), se barkám... De a liliomfát már nagyon várom. Kíváncsi vagyok, az enyémen lesz-e idén virág (tavaly ültettük, kb 50centi az egész fa :) )

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

"... már gyurmát is evett... de mostgyorsabb voltam mint a feséknél..." Nagyon jó.... :D Hajrá Kriszta...

Kép

Kép

Kép
memme

két mai:
Kép
Kép
vbea

Eni,
nagyon jó!!!!!!! :D :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Eni
nagyon szépek :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 10:47-kor.
Vendég

Sziasztok!

Eni, én nem tudom mi van ma, hogy nálatok is....olyan gyönyörűen kezdtünk beállni a délelőtt is alvás és délután is pici szunyára. Aztán végre tegnap nem 10kor aludt el Levi hanem negyed9kor már pihizett. És reggel fél9ig egyfolytában vízszintben voltunk, persze azért jópár ébredéssel, de akkor is. Már kezdtem örülni....korán.
Hajnali 3 óta nem evett, nem ivott és 20 percet aludt. Ja, és dél óta ordít gyakorlatilag folyamatosan, csak a helyszín változik. Mindig akkor, amikor már kezdek vmi napirend félében reménykedni..... :cry: :cry: :cry: :? :? :?
Most valahogy a napsütés sem olyan szép....kissé megtépázottnak érzem magam. :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Na, most frissített ez a vacak....Eni, de szépek a csemeték és az a Jankaruci! NAddon naddon!!!

Hűha én a nagy virágimádó....aranyeső és aranyvessző között mi a különbség?
Lilluska, nálad minden évben nyílik az a pici virágú?

Na, megyek, megpróbálom újfent legyűrni Levit. Aki persze irul-pirul és nagyon köszöni a dicséreteket!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsó,
nem csodálom... az ordítás engem is kikészít, szerencsére nálunk most már ritka... Viszont én is korán örültem az 1órás délelőtti és 2órás délutáni szunyának. 3 napig így ment, ma már csak fél óra délelőtt, szűk 1 óra délután. És persze álmos :? de azért megy, mint a veszedelem, neki mindennek, fejjel előre le a kanapéról, stb :? :roll: Na nem panaszkodom, mert Levihez képest Anna így is rengeteget alszik... :oops:
Após eddig bírta... Pedig már azt hittem mégiscsak befejezem egy nap alatt az ablakpucolást :oops:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Zsó,
az aranyeső csüngő virágú, ilyen:
Kép
Egyébként én is mindig aranyesőnek hívom azt is amit Lilluska feltett, csak volt már aki kikérte magának :roll: többek között a gimis biosztanárom (na nála mondjuk érthető). Azóta tudom mi a különbség...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Csak pik-pakk olvastam :oops:

Kriszta
Örülök, hogy ma délelőtt nem voltam bamba :lol:

Ancsa
Még nem tudom, de jelenleg mélg csakj úg nézek ki, miunt akji nayon teleette magát :roll: Sokszor nem merik megkérdezni, hog csak felszedtem pár kilót a télen vagy......Szóval majd vmikor nyáron...
Kösz a szórólapot! Sztem tök jó!

Köszi az aranyesős képeket! Én is tudtam, hogy nem az az araneső, amit annak hívunk, de azt nem tudtam, hog melyik az avlójában...és hogy amit mi annak hívunk, azt hog hívják :oops:

Igen, a bringa most nagy király, nameg a postás bácsi, merthogy ő hozta :roll: Odaadtuk, nem is terveztük máshogy. Ezt azért kapta, mert nagyon ügyes és hát nyárra kell az ilyesmi, nem őszre (szülinap uge augusztus, az több szempontból is ugrott) :wink: A nyuszi nem hoz nagy ajándékot...tőlünk pl. Teszveszen szerzett Lego Márkus markolót+Bob figurát, Anyutól kis táviránítós autót, anyóséktól kéz-láb fej formájú homokozóformákat, dédiéktől kicsi úthenger homokozóba...Semmi komoly...

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

xxx
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 10:48-kor.
Vendég

Na akkor én is tanultam valami újat ;) Egyébként szerintem szebb is, mint az igazi aranyeső...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Köszi az infokat, már okés a különbség! :-)

Ablakmosás, sajna nincs most segítségem, Levi meg ugye nem egyhelyben levős, így szégyenszemre csúszik....:-( Pedig nagyon kéne csak nálunk nehéz, falusi csavarozós ablakok...utálom.

Ancsa, megnéztem, sztem irtó klassz!!! Csak így tovább!!!!

Levi végre evett magához képest szép mennyiséget, de 2 pulcsi bánja, kissé rá kellett beszélni, majd elkezdett túrót majszolni, egyszer csak azt látom, folyik ki a száján, mert elaludt... :shock: :roll:
Mint Eni mocis képe, csak én gyorsan letettem, végre végre végre!!!Nem mertem fotózni....pedig megérte volna, az én fiam, ülve, cumi, simi nélkül.... :shock: :lol: :lol: :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?