Új privát üzeneted érkezett!

de jó,hogy nektek mondhatom....nem tudom,hogy bírom ki net nélkül :roll: muszáj lesz kibeszélnem még magamból a dolgokat....

ezt a linket most kaptam, a gyed rövidítéséről van szó:

http://www.babafalva.hu/portal/modules. ... le&sid=895

Kép
gablaty

(((((((((((((((GABI!)))))))))))))))))))))))))
gyere és mond! :oops: Enci szerinted felfogja, hogy mi történik? :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Borsika!
már biztos úton vagytok, de én folyton a halvány csíkjaidra gondolok :roll: :? :D :D :D
Ma is megvolt a 2x20 perc. Holonap úgyse lesz rá időm. :oops: Remélem!!!! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gabi
gondolom, kisebb gondod is nagyobb lesz, de azért remélem találsz valahol netet, jövögetsz. Tudom, vannak dolgok, amik nem tartoznak ránk, csak hogy úgy általában mi történik veletek.

Szerintem Encinek pontosan le fog jönni, hogy mi zajlik. És a maga szintjén fel fogja tenni a kérdéseit.

Nyilván minden gyerekmás. Ugyanennyi idős voltam, válás, nagyszülőkhöz költöztünk. Tudtam, hogy itt most valami visszavonhatatlan történik, nagyon nagy a szomorúság. Anyu persze nem mondta hogy "Kislányom válunk", de éreztem, hogy mostantól fogva nem az lesz ami volt, és apu ebben nem lesz benne.

Kép

Kép

Kép
memme

Mi? Halvány csíkok Borinál?

Beni kép nagyon bejön.

Csak most kérdezte valaki és tényleg, belegondoltam: augusztusban már három gyerekem lesz és a legnagyobb három éves. EZT soha nem gondoltam volna magamról.

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok,

ahogy jött a jóidő, állandóan megyünk vlhova és este alig győzom behozni a lemaradásomat.

Dorka, én biztos nem mertem volna bevállalni egy ilyet!

Lilluska, tök jó képeket csináltál.

Gabi, ++++++++ annyira...nem tudom szavakba önteni, de egy nagy nagy ölelést küldök!!

Judy, és mikor döntötök autó ügyben? ha ez a 307 ennyire tetszik, így leírva a paraméterei nem tűnnek rossznak.

Boriék mikor is jönnek vissza? csak a két csík miatt. :lol:

én is kezdek kidőlni, ez a koránkelés+egész nap a játszón...
snooopy

Orsi!
ha jól dereng akkor kedden jönnek vissza :lol: :lol: :lol: micsoda izgalmak!!! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Orsi, én is így vagyok, de sztem ez szuper, mármint, hogy mindenkinek ennyire fontos, hogy dobjon pár sort! :lol:

Eni, azért az nagyon távol volt a lenyugtatástól. Szegénykémet nagyon sajnáltam, tényleg nagyon kidőlt.
Bibikre meg nagy puszik. Gondolom nem az első és nem az utolsó.... :roll:

Bori második csíkja....izgíííí, bár Petim szerint attól is függ milyen érzékenységű. A mienkre rá volt írva hogy 2 óra múlva már nem érvényes, amit mutat. Hát, majd meglátjuk. Bogesznek tutter jól jönne az a második csíkocska, bár melyik gyerkőcnek nem.... :lol:
Nagyon jó lehet utazni. Kicsit irigy-irigy. Ugye Petiéknél hét tesó mellett, meg apuci kissé otthonülős természete mellett szóba sem jött külföld, először 2005-ben látta a tengert velem. Azóta nagy a szerelem, de nem voltunk sehol sem. Én meg nagy utazgató, nekem meg azért hiányzik....nagyon. Reménykedem, de ezen a nyáron sztem nem fog összejönni.

Lányok, aki küldött, nagyon köszönöm a képeket!
Orsi, még a tiéddel ügyködöm, mert a hülye commanderünk nem csomagol. De már töltöttem le winrar-t, hátha azzal megy.

Velünk minden okés, ma voltunk zenebölcsi, Levi nagyon nyűgös volt, mert mostanában nem akar aludni délelőtt, csak nyávog a lelkem, aztán most jöttünk a dechatlonból, Levi hangosan tapsolt a kosárlabdával gyakorlóknak és kurjongatott.

Na, lépek fürdetni, szép estét!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Lányok! Ez nem igaz :cry: :cry:
Anyukám hívott hogy Apu összeesett otthon, mentővel Honvéd kórházba mentek, most CT zik. Lehet hogy agyvérzés, vagy vmi epilepsziás roham? szóval nem akarok csúnyát írni, de k**vára elegem van!!!! :cry:

Kép
gablaty

Gabi
atyaúristen!!!!!!
remélem semmi komoly és hamar rendbe jön!!!!
(((())))

emano/Andi
KépKép
emano

Gabi!!!

Jaj Istenem, már az sem volt semmi, amit az előző oldalon írtál, annyira sajnáltam, és most még Apukád is!
Hogy van?
Remélem már jobban! és kiderült, hogy mi okozta a bajt!
Nagyon, nagyon szorítunk!!!!
Sok puszi és sok erő, és nagyon, nagyon ügyi vagy!
És most más városba is költöztök?

ancsaboszi

Lányok!

Nagyon szépek vagytok!!!!
Öröm volt nézni a képeket!!

ancsaboszi

Sziasztok Lányok!

Gabi!
Ez nem lehet igaz...nem is értem, hogy miért kell ennyi rossznak történnie...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ....annyira nem érdemlitek meg....
Anyukádék egyébként hól laknak???? Csak azért kérdem, hogy most merre fogtok lakni????? Küld el a telcsiszámod és akkor majd hivogatunk... 8)

Veronikusz!
Na már okosabb lettem tejfog ügyben...szóval a gyökér az felszívódik, hogy ki tudjon esni...ezek szerint Katának még sok volt hátra, hogy még ekkora gyökér volt a fogacskának...
A férjemék 4en vannak testvérek és a 3. szülinapjukon már egyiknek sem volt meg az első két fogacskája...tök érdekes...

Orsiról:
Már jobban van, énekel, táncol...néha még fájlalja a torkát...
Viszont egyáltalán nem bírja, hogy nem mehet játszóra, nem ugrálhat, szaladgálhat. El is felejti időnként, hogy nem szabad és pl ma is leudrott párszor az ágyáról...Danival játszottak :?
A pépes kaja meg egyáltalán nem megy neki és szegénykém már fogyott is...ma már nem bírtam és adtam neki rendes kajót... :( szivem megszakad annyira éhes...egyenlőre spenót volt és azt ette meg danoninot kap meg actimelt...husileves is volt....de ma már evett melegszendót is...
Tigrincs!
Nálatok hogy volt kajadolog?????

Kép

Kép
cukipofa

Ja és Csajok!
Tudjátok, hogy júliustól nem lehet már szocpolt meg FOT-ot igényleni!!!!
Szóval ha valaki szeretett volna akár késöbb akkor még lehet júliusig...
Na csak azért szólok, mert megismertem a csajt aki nálunk intézi az ilyen hitel dolgokat és NAGYON ÜGYES!!!!! Tényleg nagyon ügyesen intézi a dolgokat, szóval ha valakinek szüksége van segítségre bármilyen hitelügyben akkor csak szóljon bátran.
Régi hiteleket is tud kedvezményesebbre váltani ha épp olyan a helyzet...

Na lelövöm magam, elég volt a reklámból... :P

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Gabi! Jajj, nagyon drukkolok, hogy ne legyen semmi komoly apukáddal!!! A többihez meg sok erőt, és egy hatalmas ölelést küldök!

Jók a képek, mi is nagyon jól éreztük magunkat. Sajnso késtünk, de Maja negyed 11-ig aludt (persze nem egyfolytában...).
A délutáni alvásból felébredve Léna közölte, hogy megint oda menjünk, ahol délelőtt voltunk, és hogy most majd a Benedek autójában fog ülni.

És tényleg rendszeresítsük! Nekünk semmi komoly baj nincs a csütörtökkel, csak akkor szoktunk járni egy játszóház-szerű helyre, amit Léna nagyon szeret. De persze nem kell oda mennünk minden héten, főleg, ha ilyen gyönyörű idő van. Szóval nekünk egy fokkal jobb a szerda, de ha csütörtök lesz, akkor is megyünk!

Veronikusz! Nem olvastam, de kaptál ötleteket az aktív kikapcsolódáshoz? Miért nem mentek a Kopaszira? Ott még nyugiban szoptatni is tudsz. Mi többen ki is próbáltuk. :lol:

Renáta! Örülök, hogy találtál futóbiciklit Ivánnak! A karcolás meg tényleg mindegy, elég hamar lesz rajta néhány! :wink:

Bori! Várunk a friss teszt eredményével! Ilyen izgalomban hagyni a fórumot... :lol:

Dorka! Egy barátnőm is kint volt a meccsen, 2,5 éves kisfiával, ők is ngyon élvezték! Nagyon jók a képek, nekem főleg Berke helye tetszik a babakocsiban.

Csajok! Én olyan ciki anyuka vagyok! Már jónéhány hete vizsgálgatom Maja ínyét alul, hogy nincs-e már foga. Tegnapelőtt vásároltam, a pénztárost ismerem (mert sokat vásárolok ott), neki is fél éves unokája van. Maja rajtam volt kendőben, épp ébren. A pénztáros mondja, hogy az unokájának már 6 foga van. Erre én, hogy Majának még egy sincs. Mire ő belenéz a szájába, és közli, hogy dehogynem, ott van felül (!!!) egy fehér pötty! Na, én azóta minden módszerrel próbáltam kideríteni, hogy tényleg fog-e, tökre szégyelltem, hogy nem én vettem észre lánykám első fogát, majd eldönteni se tudom, hogy tényleg az-e. De ma voltunk dokinál, aki azt mondta, hogy nem az... És azóta nem is látom... Szóval egyrészt nem én veszem észre, aztán nem tudom, hogy az-e, majd mégsem az... :twisted: :shock: Ciki... :oops:

És egy kis önreklám: http://www.dunatv.hu/musor/videotar?pid=566188 (nekem csak internet explorer-ben nyílik meg, firefox-ban nem)

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Kati! XV,kerbe megyünk,Rákos útra.
Azért örültem amikor meglett a megyeri híd,mert 20 perc alatt átértünk Sz.endre-Rákospalota.
Anyu hívott: Aput bent tartották, gépek vannak rajta, ekg meg még vmi. Szóval néznek mindent, és további kivizsgálások lesznek,hogy mi okozhatta....1er a Lehel piacon esett így össze,hogy se kép se hang, és akkor sem emlékezett semmire, most sem.
de az kb. 8 éve történt, akkor is vizsgálták és mivel negatív lett a CT eredmény, nem is vizsgálták tovább. Majd most.
úgyhogy röviden ennyi....én meg nem tudok aludni...
a költözés miatt sem, meg ugye most Apu is....
úgy rágyújtottam volna...... :oops: ehelyett most csokit eszem... :oops:
este még anyós is meg páromis kiborított, hogy miért voltunk olyan sokáig a szomszédban, mondom: elbúcsúztunk a barátainktól...
és ezután telefonált Anyukám...én olyan ideges lettem,hogy elküldtem a csába mind a kettőt. nincs elég bajom, még szívatnak, meg ők lelkiznek. Persze megint ki az áldozat? hát anyósom, mert mikor fogja látni kicsi unokáját? én meg mondtam ha felemeli a seggét, és bejön Pestre.... :twisted:
persze sértődés lett a vége, de ezek után nem érdekel, tehet egy szívességet. :twisted:

Kép
gablaty

Gabi!

Szegénykém!!!
Ne is törödj velük!
És egyél még egy csokit!!!
nem tudom miért, azt hittem hogy a TE szüleid is a közelben laknak.
És már meg is van az új ovi? mikortól megy oda?

Apukándnak mielőbbi gyógyulást!!!

ancsaboszi

Sziasztok!

hát igen, jól eltüntem!
Bocsánat!

és először is mindenkinek nagyon, nagyon köszönjük a Lara köszöntésket! Nagyon aranyosak vagytok!

és nagyon köszönöm a hiányolást!
és Orsi neked köszönöm a levelet is! de c2 behalt, így 1 hétbe telt mire be tudtam lépni, így létrehoztam egy új emil címet!
szóval zajlik itt is az élet!HIányzásom okai:
Ma voltunk doki néninél, mert Lara elkezdett hörögni, de szerencsére tüdeje rendben, "csak" egy kis virus!
Jelentem szórólapom elkészült,és a honlap is készülget!
Ha valakit érdekel, akkor küldöm a szórólapom szívesen, kérek mail címet!
Kedden sajnos megbukktam vezetésből, na mindegy, majd legközelebb!
közben meg próbáljuk rendezni a kertet, hogy legyen benne egy kis fű is, mert az még nem nagyon van.

Eni,
Annyira de anynria felnézek rád, mert azért olvastam,hogy miket csináltok! És TE is és a LÁnyod is egy hős!
És hihetetlen hogy mennyire hasonlít a Bátyóra!
De jó, de jó!
Hatalmas gratula Hugodéknak!!!!

Kati,
Orsi szintén egy kis hősnő! nagyon sokat godnoltam ám rátok, mert olvastalak, csak erőm nem volt írni!
és az ikrekkel mi van? Ők most nincsnek?
És akkor miket eszik?

Dorka
De jó lehetett ez a meccs!

Veronikuszvégül hova mentek?
megkaptad az emilt?

Reni,
Van egy barátunk, akinek augusztus elején lesz kisbabájuk, és Vida doki az orvosa! :lol: és meséltem neki, hogy TE béreltél olyan kütyűt, amivel hallod a szivecskéjét! Kérdezte, hogy hol lehet olyat? tudnál segíteni!
Iván nagyon nagyot nőtt, igazi nagy vagyány fiú!!!

Memme,
Gratulálok a 3. kislányhoz!
Most mondjam hogy én megmondtam :lol:

Tünde
tök jó!! nagyon kiváncsi vagyok már a lapra!!!

Bocsánat, hgoy a többire most nem reagálok, de mennem kell!

ja, és akivel még nem "találkoztam" annak nagyon nagy üdvözlet!

Mindenkinek sok puszi

ancsaboszi

Töltöttem a meccsről képket a blogra: http://berke-letti-dorka.blogspot.com/

Gabi!
Annyira sajnálom...nagyon :oops: :oops: gyere ha tudsz :!: :!:

megyek mert hulla vagyok,
szép hétvégét mindenkinek.!Itt a tavasz!
Nálunk holnap családi buli, mert Balázsnak szülinapja lesz

KépKépKépKép
vdorka3

CukiKati!

Most már hulla vagyok...csak benéztem és olvastam. De neked válaszolok.....
Orsinak is mind a két mandiját kivették? :shock: Bocsánat, de én azt hittem, hogy csak az orrmandit.
A kaja nálunk is elég szarul ment.....már bocsánat....nagyon fájt Adrinak az első 3-4 nap. :cry: Nurofent és cataflamot szedett felváltva, hogy ne fájjon annyira a torka. Kaja pedig csak pépes 5 napig!!!! Szerdán műtötték, csütörtökön jöttek haza és hétfőig csak pépes. Danette puding vaniliás, mert csokisat nem ehetett, meg epres-meggyes-barackos joghurt, husileves meg főzelékek leve. Kakaóba áztatott kenyér meg kalács bele. Kompót, mert ugye gyümit sem ehetett, hogy ne csípje meg "karcolja" a torkát semmi. Párizsi meg sonka. Ez a két felvágott mehetett.
Egyébként Ti nem kaptatok listát arról, hogy mit ehet Orsi? Mert mi kaptunk!
Aztán hétfőn már nem bírta Ő sem, meg én sem meg apa sem és adtunk neki már darabosabb kaját is, de csak nagyon óvatosan. Aztán szerdán (Egy hét múlva) visszamentünk kontrolra és akkor azt mondta doki néni, hogy most már óvatosan, de ehet darabosat is és hétfőtől elengedte oviba.
Ja és szombaton (3 nappal műtét után) már szaladgált is, mert nem bírta ki. Én meg egész nap mondogattam, hogy csak - óvatosan, ne szaladj, stbstbstb.- de azért vigyázott magára! :roll:
És azért kb. másfél hét volt, mire azt tudom mondani, hogy már nem fájt a torka, mikor evett. :roll:
Kati! Ha valami érdekel még, kérdezz nyugodtan. :wink:
Akkor majd privit írok, hogy ne zargassuk itt a többieket! :wink: 8)

Most megyek etetni, aztán alvászat, mert holnap Adri-buli és jönnek a vendégek! :twisted: :lol: 8) :wink:

Dorka!

Akkor Nektek is jó bulizást!! :wink: :lol: Balázs mikor született?
Adri április 1. De ezt úgy is tudod, mert Te is megköszöntötted! :wink: Köszi mégeccer! :wink:

Szép álmokat Mindenkinek!

Ancsám!

Örülök, hogy végre jöttél!! :wink: 8) Puszi Nektek!!! :lol:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jah Kati!

A LÉNYEG!!! :wink: Vanilia fagyi mehet egy nap 2 gombóc! :wink:

Na most már télleg léptem! Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

sziasztok
en is itt
Veronikusz, de igen!
Gabi, jajj, nagyon drukkolok apukadnak, h jobban legyen, es nektek is, h jol menjen a koltozes, es megtalaljatok az uj helyeteket!
Kopaszi gatas kepek tok jok, legkozelebb mi is jovunk!
Zsofizsofi, mikor az en Zsofimnak kijott az elso foga, mentunk a dokihoz, es mutattam nagy buszken, h van egy foga, erre megnezi, es kozli velem, h az ketto...jah es gratulalok, hires lettel! :)
Bori teszt, izgi, nekem is az elso teszten csak kesobb lett halvany masodik csik, nem is mertem szolni a paromnak, csak par nap mulva, mikor mar tobbszor is megismeteltem...
most ennyi voltam, bocsi, tobb nem jut eszembe....

banana

Óóóó. :(
Gabi, bízom benne, hogy nem komoly. Szorítok. (Anyósod problémáját nem kommentálnám, de a hajam égnek áll, és zöldül a fejem...)

Zsó, tényleg ügyi voltál. Idővel beletanul az ember. Mármint én már immunis vagyok a Beneüvöltésre.

Köszönöm, Ancsa.

Zsofesz, Léna és Benedek bimbózó kapcsolatában talán az "összetalálkoztunk" lehetett a fordulópont. Lénát szívesen látjuk az autóban, ezt üzenjük.

Ezek a lányos anyukák... és a fogak. :roll:

Tegnap itt volt a hugom. Édes a gyerekeimmel...

Kép
vbea

jó reggelt lányok

elköszönni jöttem, mert hamarosan elpakolom a gépet is,meg minden kábelköteget :D .
Szóval mindenki vigyázzon magára!!!!! Remélem hamarosan tudok jelentkezni!
Szép hétvégét mindenkinek!
Menjetek kirándulni, vagy ki a kertbe...stb. Használjátok ki a tavasz első meleg napjait! lélekben mi is ott leszünk, aztán később már csatlakozunk mi is a sétákhoz!!!
Legyetek jók!
sok puszi mindenkinek!!! :D :D

Kép
gablaty

Vigyázzatok magatokra! Várunk Benneteket...
vbea

Jóreggelt,

már 1 óraja fenn vagyok VLKI jóvoltából. :evil: miért nem tud 8igm aludni a büdöskölke??? (Eni után szabadon :lol: )

Zsó, igen vlmi vonz, hogy ide üljek és elolvassam kivel mi volt. :lol:

tesztekről: szerintem mindegyikre rá van írva, hogy csak bizonyos idő eltelte alatt érvényes. Mert később fals pozitív eredményt adhat. Gondolom itt is lehetnek kivételek. Én anno pár nappal mensi előtt csináltam akkor rögtön lett halvány csík.

Gabi, még apukád is! annyira sajnálom, remélem nincs semmi komoly baja!

Ancsa, nekem jöhet a szórólap! mailcímem elvileg tudod, nem?

Dorka, nagyon jók a képek!
snooopy

Gabi
várunk nagyon!!!!!!SOkat gondolok rád/rátok!!!
Apukádról van valami hír???

Dorka
jók a képek!!

Ancsa
nekem is jöhet a szórólap, emailt tudod :lol:

Orsi
jól vagytok???

emano/Andi
KépKép
emano

Ancsa!
úgy néz ki Hollókőre megyünk :D
mail-t nem kaptam :? :shock: :oops: :oops:

(((((((((GABI))))))))
hát nem is tudom mit írja! :oops: mintha még nem lenne épp elég ... :oops: :oops: :oops:

Banana!
már mikor írtad, hogy mi történt, selytettem :oops: öszíntén sajnálom! :cry:

Eni!
kép nagyon megható, főleg így hogy tudjuk lakó van a pocijában :D hasonlítotok egymásra :D

megyek, mert lassan hazaér a férjem (most is dolgozik :oops: :? :cry: ) és indulunk leadni a "nagyokat" mi meg tovább, kirándulni :D :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Gabi, nagyon sajnálom, papádnak jobbulást, és várunk sétálni!

Veronikusz jó utat és kikapcsolódást Nektek!

Eni, nagyon kedves kép!
Kérdezted, Péter általános belgyógyász rezidens, de van fél év intenzív kardió gyakszija is. Ilyenkor pár havonta vándorolnak más kórházba....

Ancsa, szíjjjaa, végre! Jobbulást Larának és nekem is jöhet a szórólap, nagyon kíváncsi vagyok!

Zsófi, én nem tudom megnézni, de még teperek érte, ha Levi kissé lenyugszik....sztem úgy 80 év múlva fent lesz még? :lol:

NA, megyek, ez a szép idő úgy vonz kifelé...pusz és szép hétvégét!

Ja, Dorka, Isten éltesse az ünnepeltet!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Látom nagy a pangás, de nem is csoda ebben az időben :lol: Tegnap délután lementünk 4-kor és 3/4 8-kor indultunk haza :shock: Kissé horror volt, ami ezután következett, de megérte, asszem mindkettőnknek, mert anniyra jól érezte magát! A leendő ovistársakkal rohangáltak, fociztak, bringa-motor verseny, krétázás, szóval klassz volt :D
Tiszta nyár van, annyira élvezem, csak a lábaim lázadnak :roll: Már napok óta szörnyen fáradékonyak, fájdogálnak. Pedig a pocim az aztán tényleg nem vmi méretes :lol: Persze, ettől még fizikailag ott tartok, ahol....Mi lesz később?????

Ancsa
Szórólap engem is : maszatfalat@gmail.com
A hallgató: http://www.merlegelj.gportal.hu/
A babaszoba apróhirdetés, műszaki cikkek rovatában akadtam rá. Mostmár nem használom, csak nagyon ritkán. Már annyit mocorog, hogy tudom, minden oké :wink:
A kölcsönzés amúgy min. 2 hónap és havi 2ezer forint+ 3ezer letét, amit ugye visszakapsz.

Gabi
Tudom, ezt kitudja mikor olvasod....de várunk vissza mielőbb és nem is tudom mit mondjak :roll: Annira sajnálom/sajnállak. Enciről nem is szólva :cry: Apukádnak meg mielőbbi gyógyulást! Remélem semmi komoly!

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!

Veronikusz!
szép napot!!!!

Lányok, egy kérdés, és nem akarok pánikot kelteni... jól tudom, hogy a gyed is a táppénz szabályok alapján van számolva? A tgyás tutira! Asszem a gyed is, csak az meg van még spékelve azzal, hogy maximálva is van a mindenkori minimálbér 2x-ének 70%-ban.
Nos, ha a táppénzt leviszik 60%-ra, akkor ez érinti a tgyást, és gyedet is, nem???
Tényleg nem riogatás, pánikkeltés, csak hátha valaki ért hozzá...

Zsófi! elfelejtettem neked tegnapelőtt. Szóval előre is köszi. 1-2000 karakternyi kellene és április 21 a határidő. De ha hamarabb, az sem baj. :)

Puszi mindenkinek.

mtunde

Sziasztok!

Orsinak éjszaka 40 fokos láza volt és hányt :(
Nem tudtam mit tegyünk, de szerencsére agyerekdokink fogadott ma a rendelőjében. Összeszedett egy vírusfertőzést ami járhat hányással, fosással és van egy iszonyat nagy afta szegénynek jól hátúl a szájában...tudjátok azon az izén ami középen ott lóg mindenkinek...na szóval szerencsére nem utóhatása a műtétnek, de azért ez sem éppmegnyugtató...

emano!
Asszem Te kérdezted anyósomat....a Lehel téren dolgozik, de jár házhoz is.

Tigrincs!
Csak az orrmandulát vették ki, de ugyanaz az eljárás mintha mindkettőt kivették volna, mert ugyanúgy a garatonkeresztül kaparják le a manulát és ugyanolyan ramaty állapotban van ilyenkor a garat...fgyi teljesen tiltólistán van, mert nagyon sok a fagyi miatti elfertőződés kisgyermekeknél én meg nem merek kockáztatni. Amikor bent voltunk akkor is volt bent 2 gyerek akik visszakerültek a fagyi miatt :?

Eni!
Annyira édes a Tesód...biztos nagyon boldogok...jahj...ezek olyan szép dolgok...most visszanosztalgiáztam arra amikor kiderűlt, hogy nem lehetek simán terhes, hogy akkor mit éreztem és akkor amikor kiderűlt, hogy összejött Lujzikánk :D irigyirigy... :D

Rohanok, majd még jövök...

Kép

Kép
cukipofa

Jól látom, hogy délután 2 óta senki??? Szép idő volt, oké, de most már fél10... :D

Kati! Jobbulást Orsinak!

Veronikusz! Hogy telt a kiruccanás?

Tünde! Igyekszem... :wink:

Eni! Nem is írtam, hogy nagy gratula hugodéknak! Nagyon meghitt, ahogy nézi Jankát! De jó lesz nekik!!!

Nem jó a link, amit tegnap betettem, így már működik: http://www.dunatv.hu/video/videoplayer?vid=547411

Szép estét!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Tünde
Szerintem összefügg a dolog, de én mostmár azt mondom, hogy lassan a testel! Tényleg rijogatják itt a jónépet, pedig még hivatalosan miniszterelnök sincs és mindent el kell fogadni a parlamentnek is. Szóval nem eszik olyan forrón a kását!!! Komoly változások tutira lesznek, de szerintem nem egyik napról a másikra...bár valszeg drasztikusabban, mint ahogy a családi kassza szeretné :roll:

Kati
Jaaaj, szegény Orsi! Én 18 voltam, mikor kivették a torok mandulámat, de nekem is azt mondta a doki, hog ha lehet, inkább ne egyek fagyit. Ehettem volna párizsit, de bazira csípte a sebet. Any okos barátja műtét után 2 nappal valami isteni kaját hozott be nekem, már nemtom mi volt, de tefölös ubisalival. Betoltam :roll: Semmi bajom nem lett és nagyon jól esett, pedig ez is csípett, mint a párizsi. De ami a legjobban megmaradt, hogy szedret is hozott a műtét másnapjan. Megkérdeztem, hog ehetek-e. Össze-vissza beszéltek...egyik doki szerint simán, másik meg szigorúa elzárkózott :shock: Mindezt az orrom előtt :lol:

Zsó
Azért sztem egy 15 hós még nem örül annyira a tesónak....A szülőnek viszont valszeg bazinehéz!!! Szal én inkább a negatív Bori-tesztnek drukkolok, bár én úgy gondolom, hogy akármiklyen halvány és akármilyen későn is jelenik meg, ott van. Ami azt jelenti, hogy HCG van a pisiben. Ha nem speciális ciszta, ami termeli, akkor viszont....Szerintem azért írják rá, hogy később nem értékelhető, mert ezzel magukat szeretnék védeni, mint mennyi vackon rajta van, hogy terhesség és szoptatás alatt....blablabla és simán használhatod.
Az én elméletem szerint ez úg működhet, hogy ahog telik az idő, párolog a oisi, ezáltal uge nő a koncentráció, de lehet nem így van...Viszont még megan az a teszt, amit Ivánnal csináltam, 3 és 1/2 éve. Még mindig pozitív :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Zsófi
Hihihihi kis médiasztárok :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

jóreggelt,

Reni, egyetértek veled, iszonyú nehéz egy 15hós+egy újszülöttel. egyik ismerőmnél pont 15 hós volt a lányuk mikor megszületett öcsiket(aki most 2hetes) és nagyon nagyon kivan. de azt mondja nem adná oda senkinek őket.

Kati, szegny Orsi! már jobban van??

[quote]O írta:rsi
jól vagytok???

Andi, mi hogy vagyunk vagy Kati Orsija??
mert mi jól! :lol:
Állandóan megyünk vlhova, játszi, anyáékhoz... Kolos rendszerint este 8kor már kidőlt. van, hogy én vele, fárasztó rohangálni utána a játszón. :wink:
snooopy

Hali!

Orsinak jobbulást, ez tényleg eléggé rosszkor jön. :-(

Én nem tudtam tegnap jönni, mert Levi állal ráesett a komódfiók élére. Eshetett volna bele, mellé vagy legalább nem az élére, na, de sajna ez nem kívánságműsor.... :?
Kezdem megtanulni, melyik a "ténylegfáj" sírás.....nagyon bújt, aztán, amikor elvettem magamtól, láttam, hogy jól össze is vérzett.
Nem nagy bibi, de sztem jó mély, mert lilás körülötte. Persze röpke 3 perc múlva már vigyorgott és nem értette mit akarok én a betadinnal.

Reni, Bori azt mondta, nyáron már belevágnak a kistesó projektbe, szóval amúgy sem terveznek nagy korkülönbséget. :wink:

Amúgy este mondták a hírekbe, hogy azokra fog vonatkozni a szigorítás(gyes, gyed, tgyás) akik július (remélem nem értettem félre, de lehet, hogy már június)-tól esnek teherbe, mert akkor akarják elfogadtatni a törvényt....Orsi, sietnünk kell...:-)
Sajna, ha megválasztják ezt az újabb díszmajomot, akkor tuti keresztülmennek a szigorítások a parlamenten, ezt a célt szolgálja, hogy mindenkivel hűségnyilatkozatot irat alá, szóval van esze. Erre bármikor hivatkozhat. Ma kiderül, befekszik-e alá az abszolút többséget biztosító párt is. Mert akkor biztosak a megszorítások. Sajna....akkor meg nem tudom mi lesz, mert azért ez a nyár még nekünk is korai lenne kistesónak.

JA, akivel sétálni szoktam, mondta, hogy a második gyerek után alig 30 ezer a gyed-e, mert ugye azt a tavalyi gyedből számolják....az első gyerek után járóból....többgyerekes anyucik, ez így stimmel? Tényleg ennyire durva lesz a második gyed meg tgyás? :shock: :?:

Zsófi, nekem vmi bővítményt kellene letöltenem, de azt meg nem engedi... :cry: elmondod mi van a filmen?

Ma van a hordozós délelőtt? Mettől meddig? HA esetleg még vki otthon lenne, aki megy.

Eni, Benedek pici szája?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Orsi-Kolos anyuja :lol:
rátok gondoltam :lol: :lol:

De Kati Orsija is érdekel, hogy jobban van-e

ApróZsó
Levinek gyógypuszi

Mi is állandóan rohangászunk, tegnap-tegnapelőtt is csavarogtunk a városba, ma délután megyünk a városligetbe :lol:

szép napot!!

emano/Andi
KépKép
emano

Zsó
Igen, tudom, hogy Boriék nyáron már belevágnak....Merészek. Őszintén szólva én még nem hallottam olyat, aki azt mondta volna, hogy nem halt bele. Meg azért fél év az fél év. Legalábbis sztem úgy gondolták, hogy nyáron hajrá, aztán majd összejön 1x...
És persze, senki el nem cserélné, de én csak magamból indulok ki (mint mindenki :wink: ), ha most lenne egy éppen elinduló egy-másfél évesem, az megahalál lenne!!!! Még a 3 évre is azt mondják, hogy nagyon húzós bír lenni, pedig akkor már általában a nagy oviban van, legalább délelőtt. Leginkább a fáradtság, ami kikészítő és a 2 évesek hiszti- és dackorszaka a pici mellett. Na nem mintha ezek önmagukban nem lennének elegek. Hát ez az én véleményem és mindenki tegyen, ahogy jónak látja :wink: :lol:
Nekem spec. most sokkal jobb lesz a gyed-em, mint Ivánnal volt. Nemtom hogy számolják, de nekem a munkaügyis csajszi kiszámolta (kifizetőhely a mhelyem). Lehet, hogy ha 2 év a korkülönbség, akkor tényleg a gyed-et veszil alapul, nemtom. Nekem úg számolta a csajszi, hogy a jelenleg papíron lévő béremből. AMi több, mint amikor eljöttem, mert 3 év alatt volt rendesen fizuemelés...papíron. Az is igaz, a táppénz nagyon rontja a tgyás és a gyed összegét, én meg több mint 2 hónapig voltam táppénzen....

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Melinda 15 hónapos volt, amikor Eszter megszületett.
De én úgy érzem, nem azért volt nehéz elsősorban, mert 15 hónapos volt. Sőt. Nem bántotta Esztert, nagyon hamar megtanult vigyázni rá (pl. soha nem lépett rá, amikor Esztert letettem a földre.) Igen, megvolt a rettentő nehéz fázis, amikor zavart szoptatás közben, hívta fel magára a figyelmet. De ez így utólag, hogy olvasom, miket csinálnak gyerkőcök, azokhoz képest nem volt durva.
Egy ismerős családnál két és fél éves volt a kislány, amikor jött a tesó, rettenet dolgokat művelt, állandóan bántotta.
Szóval szerintem nem az abszolút korosztály a lényeg.
Nekem az iszonyú nehéz, hogy soha egy percnyi kilépésem nem volt, mert csak a férjem segít, és ő néha későn ért haza. Soha nem tudtunk regenerálódni.

Kép

Kép

Kép
memme

Jó reggelt!

KAti!
jaj! szegény Orsi!!! :cry: hogy van most? javulgat azóta? :oops: gyógypuszikat fénypostáztuk! :oops:

Gabi!
:oops: remélem semmi komoly és hamar hazaengedik! :oops:

Aprooka!
:oops: nagyon töri magát a fiú! :cry: sok-sok gyógypuszi oda is!

ZsófiZsófi!
média stár! :lol: Már csak Györgyinek kellett volna a kommentárt mondania :lol: :lol: :lol:

Rólunk:
jó volt a tegnapi kirándulást. Férjem teljesen belelkesedett. :D Ő akarta, hogy menjünk messzebbre és hosszabb időre. Bár a kézenfogvaandalgásból nem lett semmi :? :D Nagyonkat otthagytuk a kolléganőnél. (nehezen hagytam őket ott, mert Szofi eleinte kiabálta, hogy ő is jön és szaladt az autóhoz, de aztán lenyugodott és még integetett is :oops: :D ) Elég későn indultunk és még Gödöllőnél bele is kerültünk egy bő 30 perces totális dugóba. Se előre, se hátra. Még utána jöttek csak a rendőrök, mentő, trélerek. :oops: Hollókőn meg Zsófit jóóól beleraktuk a babakocsibe, majd a "belvárosban" kiderült, hogy végig nagy kövekkel kirakott utcák vannak. Így én toltam a babakocsit, férjem meg cipelte Zsófit. Nem akartuk kirázni belőle a szuszt. :D (ezért írtam, hogy andalgánból nem volt semmi :D ) Nagyon kis szép palóc házacskák vannak. SVoltak is sokan. Zsófi élvezte. Végigtornázta a nézelődést. Járt keze-lába. :lol: Hazafele meg akartam szoptatni a kocsiban, de nem tetszett neki. Mi fekve szoktunk enni. Így csak két kortyot ivott, majd nézelődött. :? :D
Szóval nagyon jó volt, de legközelebb inkább rövidebb időre mennék. Úgy talán jobban lesz aki elvállja őket! talán következő alkalommal már Zsófit is ott tudjuk hagyni valakire. :D Igaz nagyon élveztük a kis "hógolyót". (= fehér is + gömböc is :lol: ) Férjem agyon dögönyözte.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kati!
szegény Orsi! meddig nem szagadna rendesen ennie??? :oops: de ezt nem értem!!! :shock: nem az orrát műtötték??? akkor a torkára mért kell vigyázni??? nem ott van a seb!!!! :shock: :shock: :shock: jaj de tudatlan vagyok!!! :oops:
A fogas dolog meg tényleg így lehet! ezt az is bizonyítja, hogy a korábban kiesettnek hosszabb a gyökere! :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Lányos Anyucik!
ti hova hordjátok/hordtátok a 3-4 éves lányaitokat ovin kívül még mozogni??? valami tornára, művészi tornára, balettre, klasszikus táncra gondoltam!!! szeptembertől szeretném a két nagyot! akkor már Zsófival se lesz gond az időre történő etetés. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Memme
Ez a bántás dolog sztem gyereke válogatja, nem korosztály függő, de igen, a lényeg, hog még a "nagy" is fársztó egymagában is és akkor még jön a pici és ténleg nem jut idő a töltődésre. Erre próbáltam kilyukadni.

Zsó
Jaaaaaj, nagyon meredek amiket Levi produkál :roll: :(

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok,

Zsó, igen, bele kell húznunk! hajrá tesóprojekt. :lol: már csak apákat kell meggyőzni igaz?

Veronikusz, örülök, hogy jól éreztétek magatokat. nekünk is kéne egy ilyen kiskirándulás.

Andi, köszi, még mindig megvagyunk! :)
és ti? jók lettek a ruhák? túl hamar jött ez a jó idő, így a hosszú ujjúakat már nem tudja hordani, még jó, hogy nagyokat vettem.

tök jó volt a hordozós klub, találkoztam Bananával, Gyuzsóval, Zsófival...
snooopy

sziasztok,

Mi meg lent voltunk a nyaralóban, ha már ilyen jó az idő ;) Meg párom kicsit kertészkedett is szombaton (na túlzásba nem vitte, csak leásta a 4db betonoszlopot, ami a szőlőlugas fő tartóeleme lesz) ÉÉÉÉS: Anna 1 órát aludt délelőtt (a kocsiban) és kettőt délután (az utazóágyban EGYEDÜL!!!!). Ugyanez volt tegnap, délután 2 óra szunya a saját ágyában... Olyan furcsa volt, hogy szép nyugodtan megebédeltem, összesöpörtem, felmostam, kivasaltam, még a kádat is kimostam és még mindig semmi ordítás... :D :D Na remélem nem kiabáltam el, mint múltkor az éjszaka átalvását (újabban megint kelünk 1x enni)

Orsi,
már döntöttünk. Lefoglalóztuk ;) Ő az
Kép
Úgyhogy még egy kis idő kell és a mienk ;) (csak a cég hitelre hozta be, úgyhogy most kiváltják a lízingcégtől, utána regisztrációs adó befizetés, eredetvizsgálat, műszaki vizsga, átírás, ilyesmik...)

Kati,
szegény Orsi...gyógypuszik mennek.

Zsó,
Levinek is gyógypuszik az állára...jujj

Veronikusz,
örülök, hogy jól sikerült a kirándulás ;) Bébisitter kolléganő hogy bírta a nagyokat? :)

Gabi,
jajj ne... Remélem semmi komolyabb és hamar hazaengedik!!!

Zsófizsófi,
nem tudom megnyitni :roll: Elmeséli valaki miről szól???

Andi,
Te hogy vagy?

Asszem ennyi voltam most hirtelen, nemcsak a törpét nyomta el a friss levegő ;) :D Jóéjt!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!
Én is itt :oops: , majd megpróbálok jönni többet. Panka megint beteg lett, most valami olyan torokvírus van a doktornő szerint, ami 2-3 nap alatt gyógyul és mindenkinek ilyen van. Iszonyúan nézett ki a lány torka, a szájpadlása is tiszta pötty volt. De tényleg 2-3 nap volt, tegnap meg ma már kint rohangáltak a szomszéd kislánnyal.

Kati! Orsinak jobbulást! Szegényke. És beszél már?

Veronikusz!
Hollókő tök jó hely, mi is voltunk régebben. És visszafelé van a Bableves Csárda (vagy ilyesmi)! :lol:

Andi!
Hogy sikerült a délután? Nem futottatok a tüntetőkbe?

Memme!
Elég rossz lehet segítség nélkül. Én is mindig szidom anyóst, de nagy (és egyetlen!) segítségem.

És elmaradások: Szülinaposoknak, névnaposoknak soksok puszi!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta
nem voltunk végül, mert hallotuk, hogy tüntetés lesz :cry: :cry: barátnőméknél voltunk, jót rohangáltak a kölkök

Judy
gratula az autóhoz
hogy hogy vagyok??.........

Orsi-Kolosanyu :lol: :lol:
jók a ruhák, majd összel lesznek pont jók!!

Vica???Linocs???és a többiek???

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok,

Mindenkinek soksok gyógypuszi! Orsi és Panka jobban?

Szép idő volt, viszont nekünk szombaton nem jött össze a kinnlét, csak tegnap. :?

Zsó, Levi álla? Jajjjj. Benedek szája teljesen ok, tegnap már nem is "voksánoztam". Neki is nagyon sokszor bánta az álla és a homloka, de idővel ez is csökkenni fog. Azt hiszem.

Judy, gratula, bizony, nagyon szép!
vbea

Jóreggelt,

Judy, jaj de szép. tetszik a színe. :lol:

Kriszta, szegény Panka, még, hogy nem tartott sokáig ez a betegség. Petya hogy van?
snooopy

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?