Sziasztok csajok!
Reggel ismét megmértem magam, nem hiszitek el, de most megint 64 kg-ot mutatott a mérleg. Nem értem...
Este volt másfél-2 óra, amikor azt hittem, hogy majd meghalok, émelyegtem, rázott a hideg és görcsölt a gyomrom. Mikor elkezdtem belegondolni, hogy mi minden ettem meg délután, hát véget nem ért a lista...
Azt hittem a sok össze evéstől a végén még gyomorrontást kapok, de szerencsére pár óra múlva elmúlt... Nagy megkönnyebbülésemre...
Szerintem én mindent megkóstoltam, amit az asztalon találtam, pedig nem szoktam ilyen mohó lenni...
Belluska!
Párom, azt üzeni, hogy nyugi, minden isteni volt, reggel a göngyölt husival, fasírozottal és paprikával kezdte a napot.
Persze a husit Minnie kinézte a szájából, úgy, hogy ő is kapott, neki is nagyon ízlett!!!
Párom imád bográcsban főzni, azt mondta, hogy nagyon várja a lehetőséget!!!
Nem tudom, mi van nálatok (milyen levegő), de szinte alig fújtam az ott orrom és nem köhögtem, amint hazaértünk elkezdődött újra minden... Éjjel fent voltam 02:30-03:45-ig, annyira folyt az orrom és köhögtem, 05:15-07:00-ig kimentem a nappaliba tv-t nézni, mert nem bírtam aludni, egyfolytában trombitáltam, szegény párom, már a fejére húzott párnával aludt...
A képeket még átnézem és a jókat kiírom cd-re, majd megbeszéljük, hogy jut el hozzátok. Katáról és Barnusról tündéri képek vannak!!!
Van pár db kissé homályos kép is, mert volt, hogy menet közben fotóztam őket, amit ugye nem olyan könnyű, ha épp mozgásban vannak, de azokon is édesek nagyon!!!
Mindenkinek szép vasárnapot, remélem most, hogy esett az eső egy kicsit lehűl a levegő, nagyon jó volna.