Új privát üzeneted érkezett!

Belluska!
Előre is köszönöm a receptet, tényleg jó ötlet az 5l-es üveg vagy a kis vödör, majd kipróbáljuk! :)
A könyv így még inkább érdekel, én azt hittem, hogy a terhesség alatti komplikációkra fektet hangsúlyt, nem pedig a lombik próbálkozásaira. Szerintem így el fogom olvasni.
Előre is köszi a lehetőséget! :D
Már csak kettőt kell aludni... :lol:

Gabó!
Merre vagy?????????????
Pocak simi!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szép estét mindenkinek!

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Ismét egy laptető!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép

Kép
minnie manó

Azoknak, akik esetleg lemaradtak volna:
Pár kép a tetőről :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

i.kata

Minnie!
:lol: :lol: :lol: Laptető!Neked már csak hab a tortára! :P :P :P :wink:

phpBB: Kép
belluska

Kata!
Köszönjük a fantasztikus képeket!Mi csak tv-ből néztük! :D
Jó fotós vagy!!!!! :lol:

belluska

Kata!
Ez a ti tetőtökről készült?????

belluska

Jó reggelt!

Belluska,
igen. Mi egy 7 emeletes társasházban lakunk és annak a tetejéről. A repülők is, meg a tűzijáték is. Bár a repülőkből nem láttunk semmit, leginkább csak a hangjukat és azt amikor összeálltak, hogy berepüljenek a Duna fölé. A tűzijátékból meg azt lehet szépen látni, amit a Citadellától lőnek fel.

i.kata

Kata!
Tényleg szuper képeket csináltál! Nagyon jó géped lehet, és te is nagyon ügyes vagy! :D
A tetőtökre teljesen "szabályosan" mehettek fel? Én azt hittem, ez a normál embereknek tilos... :wink:
hbzs

Hbzs,
nincs kiépítve a tetőnk ilyen célra, de le sincs zárva. Vagyis a lakók kulccsal felmehetnek, legalábbis mi néha fel szoktunk menni fotózni. :lol:

i.kata

Sziasztok!

Kata!
Nagyon jók a képek :) , a párom teljesen oda meg vissza volt tőlük. :D Ő is imád fotózni, mondtam neki, hogy megkérdezem, milyen gépet és objektívet használsz. Milyet is? :wink:

Belluska!
Remélem minden rendben, gyerkőcök nem lázasodtak be. :) Holnap végre összeül a csapat, már tényleg csak egyet kell aludni. :P
Olyan izgatott vagyok, nagyon kíváncsi vagyok mindenkire!!! :lol: :lol: :lol:
Holnapra jó készülődést!!!!!!!!!!!!

Többieknek!
:D :D :D

Szép estét!

KépKép

Kép
minnie manó

Megjöttem csajok! :lol:
Nagyon várom már a holnapot!Gyerekek jól vannak,lázmentesen vagyunk!Sütik,saláták kész vannak,még majd most a husikat előkészítem,hogy holnap már csak kisütni kelljen!
Jó lesz holnap dumcsizni és mindenkit megismerni személyesen!
A kertre nem volt annyi időnk mint szerettük volna,de a melegtől az egész már nem is olyan mint pár hónapja!Sajnos!
Kerti bútort még kértünk ma a szomszédból!Mert szerencsére sokan leszünk,aminek én szívemből örülök!

Szóval saroktelek,de kivan írva az utcanév és házszám is!Párom v. én úgy is kint leszünk!Ja és a két rosszcsont! :wink:
Vigyázzatok útközben!!!!!Várunk mindannyiótokat szeretettel!!!!! :P
Pussz!

Kata!
Fényképezőt nem otthon hagyni! :lol: :wink:

Gabó!
Minden rendben?Holnap koccintunk!
Zsuzskáék hoznak benneteket?

belluska

Minnie,
Nikon D40x, de holnap megnézhetitek :lol: Azért a tegnapihoz használtunk állványt is, anélkül nem lettek volna az igazigaziak.

Belluska,
biztos minden szuper lesz, de mostmár sipirc pihenni! :lol: Gépet nem hagyom itthon :lol:

Várjatok csak, akkor mikorra is kell menni? :oops:

i.kata

Kata!
:lol: :lol: :lol: :lol: Még nem megyek pihizni,de hamarosan!Még mosogatógépet pakolok mindjárt! :D
Kettőre jöttök Katám!!!!!! :lol: :wink:

belluska

Belluska,
köszi, akkor holnap kettőkor. :lol:

i.kata

Belluska!
Tessék pihenni is, holnap nagy nap lesz!!!! :lol: :lol: :lol:

Kata!
Köszi az infót, holnap párom is hozza a gépét és fotózhattok kedvetekre!!! :) :) :)

Szép álmokat!

KépKép

Kép
minnie manó

:lol: :lol: :lol:

Nagyon jó volt! :lol: :lol: :lol:

i.kata

Belluska,
még1x nagyon köszönjük, hogy ennyit fáradoztatok értünk. Nagyon jól éreztük magunkat, minden tökéletes volt. :lol: :lol:

Csajok, olyan jó volt találkozni veletek! Mintha nem is ez lett volna az első alkalom, amit együtt töltöttünk :lol: :lol:

i.kata

Drága Belluska!Szeretném megköszönni a lánykám nevében is a vendéglátást.Igazán gyönyörű életed,családod van.Ez igy kerek,egész,hisz te magad is gyönyörű vagy.Nem csak külsőleg,de belsőleg is.Számomra képviselted azt,ami egy jó anya,és feleség mércéje.Sokszor a könnyeimmel küszködtem,mert a szivem melengedted!Boldogan néztem rád,és az összes jelenlévőre.Jó dolog az,mikor ennyi értékes,és intelligens ember együtt van.Lányok köszönöm nektek is,szeretettel gondolok rátok,jó éjt!

salygabó

Katám,nem okoztál csalódást :lol:

salygabó

Sziasztok!!!!!!!

Mindenkinek köszönünk mindent, finomságokat és a társaságot, Belluskáéknak a vendéglátást még pluszban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) Minden szuper volt, nagyon jól éreztük magunkat, isteni finomakat ettünk!!! :D :D :D

64 kg voltam még indulás előtt, hazaérve megmértem magam, most 66 kg vagyok :? , szerintem egy "kicsit" sokat falatozhattam... :oops: :oops: :oops:

Belluska, légyszi mondd meg apának, hogy most az út csak 25 percbe telt, sikerült egyből megtalálnunk a haza vezető utat. :P

Kriszta!
Remélem hamarosan újra találkozunk. Pocak simi a babónak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Dezsina!
Milyen volt a koncert? Majd várunk az élménybeszámolóval! :D

Kata! Gabó! Zsuzska! Hbzs!
Örülök, hogy megismerhettelek benneteket!!! :) :) :)

Babásoknak!
Pocak simi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Többieknek!
Csuriban kezem-lábam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Szép estét mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

KépKép

Kép
minnie manó

Sziasztok!

Mi is nagyon jól éreztük magunkat! :D Várjuk a folytatást! :wink:

Belluska! Nagyon szépen köszönjük a szervezést, s hogy helyt adtatok a találkozónak!

Puszilunk mindenkit!
hbzs

Belluska,
a kis leveledért külön köszönet! Kár volt ott elolvasni, mert nehéz volt a könnyeimet visszatartani :oops: Ha nem baj, az idézetet felhasználom :wink:

Minnie,
kis pocaklakód ma 2kg-ot nőtt? :lol: :lol: Tudtam hogy manapság gyosan nőnek a bébik, de hogy ennyire?! :wink:

Gabó :lol: :lol: :lol:

i.kata

Kata!
Szerintem csak egy "kicsit" többet nassoltam a kelleténél, de most meg is van a böjtje, elkezdett hányingerem lenni... :oops: :? :oops:
De annyira finom volt minden, hogy nem tudtam nekik ellenállni... :lol:
Egyébként direkt indulás előtt megmértem magam, hogy ha kérdezitek, mennyit híztam pontosan tudjam mondani. :)

Minnie

KépKép

Kép
minnie manó

Csajok!
Esküszöm elvagyok érzékenyülve tőletek!!!! :oops:
Köszönöm a kedves szavakat,dicséretet,de legfőképp,hogy eljöttetek!
Annyira jó volt,hogy kell,hogy folytatása legyen!!!!És közös erővel :D babások lesztek!!!!!!!Én a fő imádkozó még jobban fogok fohászkodni értetek,olyan szimpatikus mindenki,párocskástól együtt!!!!!
Könnyeimmel küszködöm,mert valahogy most még jobban a szívemhez nőttetek!

Minnie!
Párocskádnak üzenem(már majdnem nevet írtam) :oops: ,hogy ha tudom,hogy szakács akkor nem olyan merészen pakoltam volna ki a kajákat! :oops: :lol: :wink: Főzőcskézést megoldjuk valamikor!!!!
Leteszteljük őt is! :lol:

Kata!
:oops: :oops: :oops:
Na hát az idézet láttán volt a következő bekönnyezésem,persze hogy nem gond!Tessék mindig ezt mondogatni,de hajrá fagyi babók!!!!!!SIKERÜLNIE KELL!!!!!!

Gabó!
Köszönöm a kedves szavaid,nagyon jól estek! :oops: :oops: :oops: :lol: Legjobbakat nektek!!!Lánykád gyönyörű!!!!!!

Hbzs és többiek!
Mindenkinek köszönjük,hogy itt voltatok!!!

Kriszta!
Katád egy álomszép lány!!!!!

Wepe,Ladiva,Baby!
Gondoltam,gondoltunk rátok sokat!!!!!Legközelebb találkozunk!!!!!
Képeket majd küldünk!

Wepe!
Pihenj és millió pocak simi!

NAGYON JÓ VOLT!!!!!!!

belluska

Minnie!
Kilókat felejtsd el,nagyon csini vagy!!!!! :D

belluska

Dezsi!
Várjuk az élménybeszámolót! :lol:
A te személyre szabott ajándékod is itt van,de majd az edényekkel oda adom! :D
Kár,hogy nem tudtunk ilyen rövid idő alatt dumcsizni,de bepótoljuk! :wink:

belluska

Csajok!

Ma 193 db képet sikerült fotóznunk, ebből most kiválogattam a homályosakat, stb., jelenleg 171 db fotó maradt, de holnap még ismét átnézem, mert most már egy kicsit káprázik a szemem... :lol:

Szavazást kérek!!!
Mindenkinek csak a saját családjáról készült fotók kellenek vagy mehet az összes kép egy cd-re, persze mindenkinek külön-külön??? :D

Minnie

KépKép

Kép
minnie manó

Sziasztok!
Megkésve bár de mi is nagyon köszönjük Belluskának és családjának ezt a nagyon szíves vendéglátást. Mi is nagyon jól éreztük magunkat és Katának igaza van mintha már régóta ismernénk egymást. Szuper volt. Lánykám mire hazaértünk kipurcant ja és a párom is :lol: :lol: :lol:
Én pedig a szokásos hányingerrel küzdöttem :( :(
De reggel mindig új erővel kelek :lol: :lol:

Kata
Szerinted a gyerek mit reggelizett :?: :?: Igen maffint :lol: :lol:

Én nagyon szeretném ha még találkozhatnánk. Párom is ezen az állásponton van :lol:

Belluska mégegyszer nagyon-nagyon köszönjük :!: :!:
Vendég

sziasztok!Kata vagyok! :lol: :lol:

Belluska !
nagyon jó volt.jó volt hogy mindenkit megismerhettem :lol: :lol: :lol: nagyon aranyosak a csemetéitek :lol: :lol:
Vendég

Minnie
Mi szívesen vennénk a többiekről készült képet is.
Csak így tovább lesz ez még 5 kg is :lol: :lol: :lol:
Vendég

Minnie!
Természetesen mi mindegyik képre igényt tartanánk!Feltétlen! :D
Nekünk csak pár darab kép van,de azt majd küldöm emailben!
Férjikém nevetett a 25 percen! :lol: :wink: Ügyik voltatok! :P

Krisztám!
Mi is örülünk,hogy találkozhattunk veletek!
Kata már a Hbzs-től kapott mesekönyv olvasás közben megadta magát!Kilencig aludt! :lol:
Kis lánykádnak üzeni Katám,hogy nagyon örül a hűtőmágnesnek! :lol:

Zsuzska!
Pocak simi a kis csuklós Bencének! :P :wink:

Jó volt veletek,még mindig olyan boldog vagyok!!!!!!!! :P

belluska

Sziasztok csajok!

Reggel ismét megmértem magam, nem hiszitek el, de most megint 64 kg-ot mutatott a mérleg. Nem értem... :shock: :shock: :shock:
Este volt másfél-2 óra, amikor azt hittem, hogy majd meghalok, émelyegtem, rázott a hideg és görcsölt a gyomrom. Mikor elkezdtem belegondolni, hogy mi minden ettem meg délután, hát véget nem ért a lista... :? Azt hittem a sok össze evéstől a végén még gyomorrontást kapok, de szerencsére pár óra múlva elmúlt... Nagy megkönnyebbülésemre... :D :D :D Szerintem én mindent megkóstoltam, amit az asztalon találtam, pedig nem szoktam ilyen mohó lenni... :oops: :oops: :oops:

Belluska!
Párom, azt üzeni, hogy nyugi, minden isteni volt, reggel a göngyölt husival, fasírozottal és paprikával kezdte a napot. :) Persze a husit Minnie kinézte a szájából, úgy, hogy ő is kapott, neki is nagyon ízlett!!! :D
Párom imád bográcsban főzni, azt mondta, hogy nagyon várja a lehetőséget!!! :P

Nem tudom, mi van nálatok (milyen levegő), de szinte alig fújtam az ott orrom és nem köhögtem, amint hazaértünk elkezdődött újra minden... Éjjel fent voltam 02:30-03:45-ig, annyira folyt az orrom és köhögtem, 05:15-07:00-ig kimentem a nappaliba tv-t nézni, mert nem bírtam aludni, egyfolytában trombitáltam, szegény párom, már a fejére húzott párnával aludt... :(

A képeket még átnézem és a jókat kiírom cd-re, majd megbeszéljük, hogy jut el hozzátok. Katáról és Barnusról tündéri képek vannak!!! :D :D :D Van pár db kissé homályos kép is, mert volt, hogy menet közben fotóztam őket, amit ugye nem olyan könnyű, ha épp mozgásban vannak, de azokon is édesek nagyon!!! :D

Mindenkinek szép vasárnapot, remélem most, hogy esett az eső egy kicsit lehűl a levegő, nagyon jó volna. :P

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie!
Örülök,hogy jó tett az itteni levegő!
Én mikor kiskoromban asztmás voltam, Gödöllőn laktunk és mikor ideköltöztünk 5 éves koromban semmi bajom nem volt már!
Hát igen nem biztos,hogy kismamiként az első időben pláne jó az össze-vissza evés,de én nagyon örültem párommal együtt,hogy nem kellett könyörögni hogy egyetek!Minnie!Kisem raktam amit ti hoztatok!Bocsi!Elfeledkeztünk róla,ne haragudjatok!

Az utolsó "turnusnak" :lol: úgy örültem,hogy pakolhattam kaját!
Még így is sok minden maradt!De azért eszünk mi is! :lol:
Ti is isteni finomságokat hoztatok!!!!!!!!!Köszönjük!

Bográcsozás,hát mi is imádjuk,úgy hogy adunk párodnak lehetőséget Minnie!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

belluska

Sziasztok !

Gondoltam rátok, hogy ne legyen rossz idő, és jót tudjatok beszélgetni !
Várom nagyon a képeket!

Minnie, köszi a receptet!
Hbzs, még nincs választott orvosom, de mindenképpen szeretnék valakit, csak most nincs kedvem keresni.
Kata, nagyon jó képeket csináltál ismételten a tűzi játékról, pedig arról biztos nehéz :lol:
wepe

Lányok, bejelöltelek benneteket az iwiw-en, akiket - Belluska segítségével :wink: - megtaláltam. 8) Belluska, köszi! :D

Belluska, köszi szépen a 2 csoportképet is, amit átküldtél a találkozóról! Nagyon jó rátekinteni! Aki látja, biztos nem gondolja, hogy tegnap találkoztunk először! :wink:

Wepe, Ladiva, Babyonboard, Lilla, Fitie és mind a többiek, akik sajnos nem voltatok jelen!
Hiányoztatok nagyon közülünk! :(
hbzs

Sziasztok!

Minnie,
ha lehet, én is szeretném az összes képet :lol: Nekem még mindig ég a fejem, hogy a kártyát nem tettem vissza a gépbe :oops: Pedig egyből vissza szoktam tenni, ha letöltöttem a képeket, de most mégis kimaradt :oops: :roll:
Tegnap a kilók miatt aggódtál, de látom már a következő dőzsölésen töritek a fejeteket :lol:

Kriszta, Kata,
örülök, hogy ízlett a muffin, érdemes volt sütnöm :lol:
Jajj, és a csodásak a díszek, meg csokrok, amiket átküldtél. Le a kalappal előtted, tényleg nagyon ügyes vagy! :lol:

Belluska,
köszi a képeket! Nagyon jók lettek, kivéve amiken én is rajta vagyok :oops:
Gondolom ma egész nap mosogattataok utánunk:oops:

Wepe,
jól vagytok? Növöget a pocid?

i.kata

Wepe!
Vigyázzál nagyon magadra és a babócádra!Hiányoztál a csapatból,akárcsak azok akik még nem tudtak eljönni!
Én is kíváncsi vagyok,hogy mekkora már a pocid! :D
Minnienek és Krisztának is olyan helyes pocija van!Zsuzska már jó nagyot növesztett! :wink:

Kata!
Mikor elmentetek, na hát én akkor kóstolgattam meg mindent,a muffint ma és nagyon ízlett nekem is(olyan jó könnyű volt),tényleg fincsi volt!
A mosogatást még tegnap megoldottuk!De ez nem volt fáradtság,mindent megért ez a találkozás!!!!!!! :P
Teljesen kész voltam,hogy Katánk minden áron elakart menni haza valakivel! :lol: :wink: Párod nagyon bejött neki,akárcsak Kriszta párja! :lol:

Hbzs!
Szívesen!!!!! :lol: :wink:
Párod remélem nem bánta meg,hogy maradt! :D :wink:

belluska

Kata, Belluska szerintem még elég kicsi a pocim, estére növekszik meg :lol: Majd lehet, hogy teszek fel este képeket.
Kata, Neked nagyon szorítok :!: :!: :!: :) :) :)
wepe

Belluska!
Dehogy bánta meg a férjem, hogy ott maradt! Ő is nagyon jól érezte magát! 8) Csak hát neki ugye közben dolgoznia is kellett... :(
hbzs

No szép napot mindenkinek!!!!

Végre itten vagyok!!!!
mindjárt vissza olvasok!

Anita Drága!
Mindenek előtt szeretném megköszönni a vendéglátást, és a gyönyörű ajándékot. Nagyon nagyon jl éreztük magunkat!!!!!

Lányok! Én annyira örültem, hogy személyesen is sikerült végre találkoznunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csajok!
Örülök nagyon,hogy jól éreztétek magatokat!Párom nem hiába mondta,hogy ne izgulj már annyit,na és ti is! :oops: :lol:

Zsuzska!
Én is már nagyon vártam,hogy lássam a "leghamarabb"anyukává váló kismaminkat! :P

Wepe!
Várjuk a képeket! :P
Pocak simi!

Dezsi!
Na ,milyen volt a koncert?

belluska

Kata!
Neked csütörtökre nagy drukkok!!!!!!Nyugi,minden rendben lesz!

Kriszta,Minnie!
Most ti mikor is mentek uh.-ra?

belluska

Sziasztok!

Belluska,
köszi a videót! Ezt meséltétek, ugye? :lol: :lol: Nem semmi a kiscsaj, hogy mennyit dumál, na de a kisfiú :oops:

Zsuzska,
milyen volt a keresztelő?

Wepe,
nem baj, hamarosan már szép nagy pocid lesz :wink:

Ma nagyon letörtem.... Voltam uh-on és ma vékonyabb a mnyh, mint múlthét szerdán. Megemelték a gyógyszeradagomat, és szerdán megyek megint uh-ra. Ha vastagszik, akkor csütörtökön beülti, ha nem, akkor újabb próbálkozás 1 hónap múlva. :cry: Mit csináljak, amivel tuti vastagszik a méhnyálkahártyám?

i.kata

Gabó,
neked még tartoztam ezzel:

Kép

i.kata

Wepe!
Mi voltunk a Magzatiban a kombinált teszten, 4D-n és magzati szívvizsgálaton.
Rövidítések:
AC = haskörfogat
AD = has-átmérő
APAD = a has hosszanti irányú átmérője,
APD = gerinctől a hasfalig mért távolság
APTD = a has kereszt irányú átmérője
BPD = biparietális átmérő. két halánték közti távolság
CRL = fejtető-far hosszúság (ülőmagasságnak is hívják)
FIB = szárkapocscsont
Fl vagy FL = combcsont hossza
FRO/OFD = a koponya hosszanti átmérője (tarkó-homlok távolság)
Gest. hét terhességi hét
HC = fejkörfogat
HU/HUM = felkarcsont hossza
NT= nyakiredő vastagság
OFD homlok és tarkó közti távolság
RAD = alkarcsont hossza
SD = standard deviációk (az életkori átlagtól való eltérések)
THQ/TTD/TAD = mellkas átmérő
TIB = sípcsont
YS = szikhólyag
FL/BPD = ez egy arányszám, amelynek %-ban megadott értéke 71-87% között normális. Ha ettől alacsonyabb, az a 15-22. terhességi hét között vizsgálva Down kórra utalhat, de ez a lelet önmagában nem diagnózis és csak a többi lelettel együtt értelmezhető

Kata!
Köszi a képeket a tüzijátékról!!! Biztosan szép volt.
Jól sikerült a keresztelő. Nagyon édesek voltak a fiúk. Fényképezőt persze elfelejtettük elvinni magunkkal:-(((( Uncsitesóméknél volt a kerti party. Olyan gyönyörűen meg volt terítve az asztal a kertben, de az eső teljesen elmosta a dekorációt. Szerencsére marha nagy házban laknak, úgyhogy végül kénytelenek voltunk bemenekülni. Ettünk, ittunk, beszélgettünk, aztán fél háromkor elindultunk haza. Szegény apa nagyon fáradt volt.

Minnie!
Ha lehet, én is szeretném kérni az összes képet!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kata!
Köszi a táblicskut!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kata!
Ettől a táblázattól mindig elérzékenyülök! :oops:
Mitől lehet most ez,hogy vékonyabb a nyh.-ád,nem is értem! :roll: De bízzunk benne,hogy a megemelt adaggal beindul és mehet csütörtökön a beülti!Nagyon szorítok!
Ja és még ki sem kaptál a jók a képek csak amin te rajta vagy.... című mondatért!Mert annyira üde és mosolygós,igazi szép arcú,helyes lány vagy és ugyan anyumnak mindenki szimpatikus volt,de téged kérdezett külön,hogy hogy hívták azt a szép arcú lányt!A férjikéden pedig messziről látszik,hogy hogy szeret téged!
Az idézetet mindig szem előtt tartani!!!!! :P

belluska

Belluska,
:oops: :oops: :oops: Én is imádom ám a férjikémet :lol: :lol:
Nem tudom én sem, miért lett vékonyabb, de abban reménykedem, hogy Tanár úr elmért valamit. Bár azért több, mint 1mm-t tévedni szerintem sok lenne. Most döntöm magamba a vizet és majd a fehérjét. Remélem ezek segítenek majd.

i.kata

Kata!
Az Aspirin Protectet szeded? És a méhpempőt (vagy pempős mézet)? Drukkolok nagyon!

Minnie!
Természetesen mi is nagyon örülnénk az összes képnek! :D
hbzs

Katám!
Bízzunk benne!

Gabó!
Az állatos könyvecske nagyon tetszik gyerkőcöknek,állandóan olvasni kell belőle!Köszike! :P

Megyünk sétálni egy jó nagyot alvás előtt!Pusza nektek! :P

belluska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?