Új privát üzeneted érkezett!

Julcsi, drukk a holnapi jelenéshez !
sikerült nadrágot venni?
bevált a botmixer?
nekünk Bea a védőnőnk, ismered?
én a tiétekről nem is tudom kicsoda. bár ti a Lakatosra jártok v. a Havannára egyáltalán?

Panni, lépcsőmászós Márk hihetetlen ügyes ! tényleg pikkpakk bepótolta, amit a kengyellel kénytelen volt elmulasztani.

Edus, Zs-k hozzák a formájukat. játékokon alvó Zsigu: :lol:
Imi, be vagy havazva? nem voltál ma, legalábbis író üzemmódban nem. na ma volt termés rendesen a Metróra mondjuk.

Anaci-család gyönyörüüek vagytok. ti is mint az orgonasípok !
a tesók le sem tagadhatnák, h. tesók !
te most dolgozol is ? mintha írtad volna egyszer, h. saját céged van. hogy bírod?? :roll:

Mircike, a turkálós csaj lakása merre található??? ha publikus persze.. ennyiért ennyi mindent én is szeretnék !

Marcsi

KépKép
alon

ja, Zsófi, akartam még írni neked, h. azoktól akiktől vettük ezt a lakást, volt egy 1 éves gyerekük. mesélték, h. 7 hós koráig semmit, de semmit nem csinált, csak feküdt. most meg, rohan ! 7 hósan kezdett forogni, aztán jött a többi, egyévesen meg .. szóval nyugi.
bár kívülállónak mindig könnyüü ezt mondani. de akkor is.. :wink:

Marcsi

KépKép
alon

Alon!
Szerintem ne izgulj a játék miatt, én is végig izgultam Emmánál a dlogt, de aztán valaki felvilágosított hogy egy ilyen korú gyerekek nem játszanak semmivel 5-10 percnél tovább. Még nem tudnak szerepjátékozni, csak rakosgatni, pakolni, rombolni és dolgokat tapogatni. Az igaz játék csak másfél éves kor körül alakul ki. A szerepjátékok meg átlagosan még később.

Igen dolgozom, de csak keveset most. Valóban saját cégem van. Részben van egy családi vállakozásunk, internetes kereskedelem, ott pénzügyeket intézek, és szerzői jogokka foglalkzozom és egy másik is egy volt munkatársammal közösen, ott meg foglalkoztató társasjátékokat tervezek ovis korú gyerekeknek, és próbálom oviknak eladni. (www.telcsi.hu, www.foto.hu és a játékos cég www.kukatunder.hu)
Szerencsére magamnak osztom be az időmet, és Liza délelőtt még alszik, ilyenkor érek rá melóval foglalkozni, mivel a nagyok oviba vannak. Majd akkor lesz bonyolultabb ha már Liza is aktívabb lesz, de szerencsére van egy pár harcra fogható nagyszülőnk majd bevetjük őket gyerekpesztrálni. :D :roll:

Most megyek aludni! Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
anaci

marcsi csak nagyon röviden. nem értem a parádat. köztudott, h a babókat nem érdeklik a szüleik által vásárolt játéhegyek, csak a távirányító, mobil, hifi, ill minden más (veszélyforrás) a lakásban. de mindenki ezt szokta írni. te el tudod képzelni, h lolo ül a sarokban és illedelmesen játszik??? ezzel a temperamentummal, h 8 hósan járdogál? na neeeeeeeeem.
tök ok h nem érdeklik az unalmas játékok, viszont egy izgi kulcs hmmmmm az valami!!!. :lol: :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

Zsófi, Nóra, nekem nem volt "köztudott". de ha többen mondjátok és többször hallom többektől, még a végén elhiszem... :wink: {és megnyugszom}.
szóval köszi.

Marcsi

KépKép
alon

tök jó, h. egymást nyugtatgatjuk... így éjnek évadján.
:D

Edus, mit "segédkezel" az oviban?
és hogy szólítanak a gyerekek??

Marcsi

KépKép
alon

mire elküldtem, olvashatam is vissza 8) :wink:

pár dolog még, aztán tűztem. :oops: 8)

Julcsi, mennek holnapra drukkok, bízok benne, h ne kelljen egy újabb beavatkozás, ha meg mégis szükség lesz rá, akkor az úgy is később lesz, addigra idősebb lesz Barnus, jobban meg tudjátok beszélni, értetni vele, meg hát akkor biztos a körülmények is tutko mások lesznek!!!!!!!!!! :P :P Sztem ne foglalkozz azzal, h mennyit fogyott. lehet, h ezt a benned lévő harcot látja Barnus! Ne foglalkozz vele! Amilyen ügyesen, szépen, egyre nagyobb adagokat eszik, hidd el, vissza fogja hízni!!!!!!!!!!!!!!! (ez azért írom, mert minket is állandóan szekálétak, h vékony a gyerek, tessék anyuka jól megtömni, meg nem etetem, éheztetem..., ki tudnék rohanni a világból! El kell fogadnuk őket olynannak, amilyenek! Én akkor fogadtam meg, h lesz..., amikor szegény gyerek látta rajtam, h állandóan szomorú vagyok ez miatt. Annyira okosak, értelemesek, mindent látnak, éreznek rajtunk...na már így is túlregéltem, nem untatlak titeket..) :oops: :oops: :oops: :? ) különben gratula, h már ilyen jó a kedve a fiatalurank, és játszik, mókázik veletek!!!!!!!!!!!! :P :P

Párna, nálunk is "nagyágyhoz dukál alapon", néha zsombornak is szoktam a feje alá tenni, ha nagyon taknyos, de alapból nem.

Nóri, kitartást a tanuláshoz! :D megszédülés, ismerős téma! :oops: 8)

Kedves anyukák!!!!!! kitartást a rossz éjszakákhoz, sajna én sem tudok, most tanácsot adni. Én is a túlpörgésre tippelek. Annyira örülnek az újabb tudományoknak, képességeknek, h azon jár az agyuk este is még. Sztem 1 éves korukra kezd normalizálodni a dolog, legalább is nálunk így volt. De nálunk is a 8-11 hónap vacak volt, de zsombesz is akkor mozgott rengeteget!

KÖSZÖNJÜK A SOK SOK DÍCSÉRETET PASIK+MAGAM NEVÉBEN!!!!!!!!!!KÖSZIKÖSZIKÖSZI!!!!!!!BEZSEBELTÜK!!!!!!!!! :P 8)

na most már tényleg elteszem magam holnapra, mert holnap nem tudok felkelni, és Zs-t, zs kiséri el az oviba! 8) :wink:

DOMA BOLDOG 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!melba, mangó, marcsi, klári pusszok! :P :P :P (remélem, nem hagytam ki senkit! :oops: 8) )

Pusszok, jó éjt!
mazsolák

na egy uccsót marcsinak 8) :wink: (különben tök jó, h ennyien vagyunk az éterben éjnek évadján! :lol: :lol: Nekem holnap jön majd a fekete leves, szal :arrow: marcsi ez amolyan "charity" munka. Segítek a konyhában, mosogatok, elkészítem a gyermekek kajcsiját, összepakolom a játékokat, játszok a többi gyerköccel szal vmi ilyesmi (akárcsak itthon...) 8) :wink: . Zsigmond mamájának hívnak, és nagy sikerem volt, de zsombesznak még nagyobb. 8) :lol: Agyon csokdosták zsigu csoporttársnői, ő meg már a végén nem bírta a csajok hadát, és elsírta magát. :oops: 8) (mondjuk azért többször is sírt, mert nem tudtam mindig vele lenni..)

na mára eldugulok, mert holnap szívattyú lesz! :oops: :oops: :? meg megtöltöm az "esti "műszakos topikot, ja és nekem is tetszik, h körbevigasztaljuk egymást.. 8) :wink:

nóra, jó munkát neked!!!!!!!!! :D :)

na most már ne kérdezzetek semmit, v majd holnap, pusszok! :P
mazsolák

Sziasztok Baglyok! :lol:

Ezt a pörgést, ami mostanság van a topikon! :lol: Nem tudlak utolérni titeket :oops: .
Olvasgattalak titeket, de hát reagálni is...
Magamat csapdosom, hogy netfüggő vagyok, s be-be tévedek olvasgatni titeket, pedig a szakdolim írása miatt ülök le a gép elé, aztán tessék. S közben még azt is lesem, hogy nehogy lebukjak Apa előtt, mert akkor tőle is kikapok, hogy miért nem a nyomival foglalkozom. :(
Úgyhogy sorry...

A gyerkőcök tündériek!

Kata!
Utólag is Boldog szülinapot Kata!
Lizacica alvós és ujjszopis képe cukor, s a Katacsalád tényleg egy profi csapat! Annyira jó!
Sajnálom, hogy nem javult Lizus állapota, pedig egész nap ezen szurkoltam. Honap pedig a dévényi tornára gyúrok nektek agyilag! Hidd el, meg lesz a megfelelő gyógyszerkombináció, s a torna is eredményes lesz. Idő és türelem kell hozzá. Eddig is csodálatraméltóan kezeltétek az egészet. Le a kalappal előttetek!

Anaci!
De jó látni rólatok is sok-sok képet! Édesek a leányzók, meg Anyucijuk is! Tényleg 22-nek nézel ki! :lol: (Valahonnan ismerlek, vagy csak nagyon hasonlítasz valakire. Passz. :?: )

Edus!
Nem vagy semmi! Pihenned kellene, amikor csak tudsz, s elmész segíteni az oviba. :lol:
A képek fantasztikusak. Az alvós ZS a játékok között tényleg művészkép! :lol:
Rókakoma hogy van?

Marcsi!
Ez a parám nekem is megvolt, s idővel elmúlt, mert tényleg kor kérdése a dolog.Mára Bala olyan szépen el tud játszani egyedül is. S olyan jó nézni. :lol:

Mircike!
A túrkálós cím engem is érdekelne, ha publikus. Meg a munkába induló sminkes Mircike is. :lol:

Julcsi!
Holnapra nektek is mennek a drukkok!
A kilókat Barnus szép lassan, de vissza fogja szedni, s irányotokba is visszatér majd önmagához! Azért elég nagy trauma volt neki az elmúlt időszak. Nem tud szegénykém egyik napról a másikra túl lépni rajt (főleg hogy még járni sem tud :))
Az esztétikai műtét miatt pedig már nem kell izgulni annyira. Arra előre fel tudtok készülni, s úgy könnyebb. S a tétje is más. Ha kelleni fog, akkor is szerintem csak pár év múlva, de lehet, hogy tévedek. Kiváncsi leszek mit mond nektek holnap a doki.

Reni!
Nagyon szépek vagytok! S még mindig nem látom a fölös kilóidat!
Az éjszakai alvások nálunk szerencsére ennyire nem durvultak el, bár az sem volt egyszerű, úgyhogy részvétem. Próbáljátok ki azt, amit mi is csináltunk. Odafekszel az ágya mellé, s fogod a kezét. Nekünk bejött. Mostanra már nem ébred Bala éjjelente, vagy ha igen, akkor is gyorsan meg lehet nyugtatni. Az elalvás nem változott ugyan, továbbra is kell neki Apa keze, de ez legyen a legnagyobb bajunk.

Zsófi!
Samu mosolya lehengerlő, mint mindig! :lol:
Norbiznom kellene nekem is, de olyan nehéz elkezdeni. Pedig egyszer már én is ledobtam fele hat kilót (sajna visszajött), s tényleg nem nehéz, csak rá kell érezni. Szemléletváltás kérdése az egész. Pedig így nem lesz kistetsó. :oops: Már Apa is ezzel próbál ösztökélni. :lol:
Mozgásügyileg nekünk is ez volt az állandó parám, s én is csupa turbógyerkőcös kismamikkal vagyok körülvéve. És Balánál még csak a kilóira sem tudtam fogni. :?
A mi mérföldköveink:
6 hó: fordul
9 hó: ül, kúszik
10 hó: mászik, segítséggel feláll
12 hó: magától feláll, segítséggel jár
14 hó: elindul
Úgyhogy nem vagytok semmivel sem elkésve! NYUGI!

Nóri!
Jó tanulást, s kitartás hozzá! Nagyon együtt tudok veled érezni, pedig én még most nem is tanulgatok, csak írogatok.

Panni!
Hát Márknak is igazi huncut nézése van! :lol:
S amint látom neked is állandóan a sarkában kell már lenned. :? :wink:

Zsóka!
MArcipán mozgásán ne izgulj Te se! Minden rendben van vele!
S azok a kék szemek, meg a mosoly! Mindig elámulok tőle. :lol:

Húha, csak itt ragadtam... :oops: :roll: :wink: még nem buktam le, de úgy is látni fogja Apa, hogy itt jártam :)
Futok tova, mert Bala felsírt, s pötyögök tovább a nyomitémámban. :roll: :? :(

Puszi mindenkinek, s elnézést, ha most kihagytam valakit, de oly sok a lemaradásom, hogy már nem tudok visszaolvasgatni, s csak az emlékeimre hagyatkoztam, hogy kiről mit olvastam, láttam a napokba.

Timi

Ui.: Magunkról is akartam mesélni, de majd legközelebb.

Kép

Kép
timtom

Nóri

Isten éltessen sokáig! Sok boldogságot, jó egészséget és egy kis alvást is kívánunk szeretettel:

Kép

Panni

Kép Kép
panni_30

Szép jó reggelt mindenkinek!

Később jövök, mert itt a reggeli ideje. Most épp csak elolvastam az éjjeli műszakot. :lol:

Puszi

Panni

Kép Kép
panni_30

BOLDOG SZÜLINAPOT NÓRI!!!!

marcsi samu írt nektek levelet!!! még jövök.
kerekpocak

ISTEN ÉLTESSEN NÓRI!!!!!!

Kép

KépKép
logi

Nóri!

BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Szülinapi ajándékként egy könnyen letehető vizsgát kívánok neked!
Kép

Puszi: Timi

Kép

Kép
timtom

hűűűűűűűűaztamindenit de sokat (basszus tizedszerre sikerült hiba nélkül begépelnem ezt a szót) szóval jó sokat termeltetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mindenkinek köszi a bíztató szavakat, tudom h nem lehet mást írni mint hajrá meg kitartás meg menni fog, szóval no para :wink:
csak tudjátok nekem meg jó megosztani veletek, ezeket a rosszabb dolgokat is ........ na meg az 1000 fotóval büszkélkedni :wink: :lol: 8)

Anaci de jó végre látni rólatok is itt képet!!! Lizuknak úgy látszik a pelus a gyengéjük! :wink: tudod az enyém is azt imádja fogdosni :lol:

Edu nem írtam de nekem is a játékok közt alvós kép nagyon tetszik!!!!!! szuper a hangulata !!! :lol:

Nóri és köztetek mennyi korkülönbség van a tesóiddal? te hányadik vagy? :lol: mindannyiotoknak van gyerkóce? vagy csak kettőtöknek? attól mert nincs ilyen kép még simán jó tesók lehettek, nem ezen múlik!!!!
én csak fotózás-függő is vagyok a netfüggőségemen kívül! :wink:

Marcsi, tényleg ez a köztudott amit a többiek írtak :wink: hogy egy szimpla üres chips-es zacsi sokkal izgalmasabb tud lenni mint akármilyen barbikirálylány vagy nemtommi..... :lol: :lol:
na meg a tiltó-listás dolgok még a chips-es zacsinál is izgibbek :wink:

Mircike! jujjjj hát gondolom milyen fáradt lehetsz! :roll:
talán majd belejössz és hozzászoksz és nem leszel ilyen fáradt...?? vagy hülyeség ilyet írni? (én mindig mondtam h a koránkelést is meg lehet szokni, de életem eddigi 26 éve alatt nem sikerült... :) )

Zsófi Samu csábos! :lol: igen, ez a jó szó!!! ezeken a fotókon határozottan csábosan néz, vagy a "beállítás" olyan.. nem is tudom :lol:
nyami-nyami parajos izés gnocchi (így írják? :oops: )

Reni, bírom h Nikkancs mindig szupermenőn öltözködik :wink: :lol:
de hát kérem a divatbirodalom leendő örökösének nem is szabad alább adnia!!!!!! :lol: :lol: :P :P
a puszilós a kedvencem......... jajjj annyira jó érzés, mi?
én attól elolvadok és borzongok és imádom amikor Lizu nagy éhségében az arcom szívja be és kezdi el szopizni! istenem, én azt órák hosszat élvezném :roll: :) :) :) :)

éjszakáink nekünk is többnyire kiakasztóak :roll:
2 óránként kel Lizu és semmi nem nyugtatja meg csak ha eszik! :shock:
sajnos az ACTH szuri mellékhatása h ekkora étvágya lett, és azért is olyan kis hörcsögpofi :oops: :lol:
de úgyis abbahagyjuk jövőhéten mert ugye nem vált be :cry: és akkor lehúzódik róla ez a pufiság, meg remélem az étvágya is picit alábbhagy!

na elküldöm mielőtt tovaszáll az éterben :wink:
lmkata

elküldtem a hsz-em és ezt látom a fejlécben időpontnál:
2006 December 21 Csütörtök - 23:05

ti is??? :shock: :shock: hátezhülye! :lol:
lmkata

na már nem azt látom, csak átmeneti zavar volt...

Timi, hát akkor Bala sem kapkodta el mozgásügyileg :lol:
és milyen klassz kis turbó-nyuszi lett mégis! :lol:

na mi ma voltunk ugye margitnál a dévényes gyógytornásznál.
hát nagyon nagyon szimpi, ari, jófej, stbstb :lol:
lizu még mikor várakoztunk elkezdett sírni (2,5 órája evett és éhes volt :shock: ) szóval így kezdtük, de ő állt vele, ringatta, rázta, és úgy masszírozta h ne sírjon annyira. meg volt h én közben etettem cuclisüvegből, ő masszírozta....
nem ígér semmit, mert nagyon extrém eset vagyunk (kezdek hozzászokni :? ), de nem is ígéreteket várunk hanem azt h csináljuk a maximumot, és hozzuk ki belőle amit csak ki lehet!
heti 2* megyünk majd 1 órás kezelésre.
első körben a merev, feszes, rossz C alakú tartását, ferdeségét próbálja oldani- erre elég jók ez esélyek h menni fog.
aztán ha megvan, akkor próbálkozunk mozgás téren is.
ugye nem tudni h az ingerek az ő buksijában hogyan fognak hatni, plusz az epilepszia úgy műxik, hogy ha vmi kapcsolat létrejön a buksiban, tehát fejlődik, azt is képes törölni! ezért mondják h amíg görcsöl, nem fejlődik.......
de mi fogunk! :wink: bízunk benne 1000-rel! és megint egy pozitív feedback: ismeri jól a bethesdás társaságot, van akit személyesen is, meg volt már epilepsziás babája (mondjuk más ok miatt és másképp epis, de akkor is....) szóval tuti jó kezekben vagyunk nála. aztána többi Lizun múlik! meg a kis buksiján!!!
:roll:

édesdrágakincsem remélem menni fog neki! olyan kis ügyes! :lol:
lmkata

megyek, felébredt. gondolom éhes. 9-kor evett...............
(most 11:23 van no comment. :? )

ja sorry az érintettektől, de nekem meg valahol megnyugtató, hogy "normál" babók közt is akad aki 5-6 hósan fordult meg először... :oops: :oops: :oops: :roll: :wink:
lmkata

sziasztok!

Liza nagyon cuki!!!! nekem az alvós tetszik nagyon!
Másik pici Liza is édesfalatka :)

Samu, megint csak szuper pasi!!!

Reni, Niki, nagyon jól néztek ki!!

Edus!! Ti is nagyon szépek vagytok!!

Julcsi, írj, hogy mi volt dokinál?

Mircike, kitartás a melóhoz!

no hát megvolt az oltás, olyan édes volt Bende, mosolygott nagyokat a dokinénire, minden ok volt, aztán úgy megsértődött, amikor megkapta a szurit, annyira sajnáltam!!!! :cry:

Zsófi mi ugyan még nem tartunk ott, de a paramami csoportba én is beíratkozom!! Bende nem szeret a hasán feküdni, aludni azon szokott napközben, de ha ébren van akkor nagyon nem szereti.....pedig kellene neki!
mangó

Sziasztok!

Bendének is boldog hófordulót, kicsit megkésve :oops: !!!!
Nyugi! Niki egyáltalán nem volt hason több mint 5hós koráig 1 percet sem!!!! No para :D !

BOLDOG SZÜLINAPOT NÓRI!!!!

Kép

Zsófi
Lemaradt tegnap... A hajam volt már ilyen hosszú, de nem sokszor. Mivel állandóan összevan fogva ezért fel sem tünt, hogy mekkora már :roll: Meg frizura is fölös az öszefogás miatt...

Nikipuszit úgy képzeljétek el, hogy odanyal az arcomra :lol: :lol:

Az este képzeljétek 1.30-kor kelt fel először :shock: ! Na persze én meg nem tudtam aludni mert elfelejtettem bekapcsolni a légzésfigyelőt és paráztam, hogy mi van má! Bemenni meg nem mertem, nehogy felébredjen :roll:

Ma volunk a Westend-be! Bátyámnak segítettem csajozós ruhákat venni :lol:

Timi, jó, hogy jelentkeztél végre!!!

Köszönjük a sok dícséretet!!!!!!!!!

Megyek kajálni!

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Kata, hajrá a Dévénnyel ! remélem beválik ! mikor lesz az első alkalom, amikor mentek?

Nóri, boldog születésnapot ! neked is lesz fincsi tortád?

Mangó, szegény Bende, remélem most jobban viseli majd a szurit, mint első alkalommal.

Julcsi, majd jelentkezz, mi volt !
ja, képzeld találtam itt Lőrincen egy boltot, ahol tartanak Hollét. csak mert kérdezted te is a múltkor, h. hol lehet venni. vettem is kölespépet, meg van nekik még többfajta Holle is. a kék SZTK melletti lakótelepen van. ha érdekel, leírom priviben pontosan, h. hol van a bót - csak h. ne untassam itt ezzel a többieket.

főzés-recept:
én nem bonyolítom nagyon túl. többségbe alap a krumpli {kivéve a rizses kaja} süürítésnek, bár a védőnő szerint már lehet rántást is csinálni. na én inkább ezzel várok még.
ja, én húst meg májat szoktam előregyártani, és jégkockatartóba lefagyasztom, szóval nem egybe főzöm a zöldségekkel. nekem így kényelmesebb. én a husit is meg a májat is főztem egyelőre, nem pirítom még.
szóval: krumpli+2 egyéb fajta zöldség v. gyümi pici olivaolajon és vízen megdinsztelem-párolom. ha kész, kb.2 jégkockányi husi és összebotmixerelem. ha nem felejtem el, szoktam bele szárított petr.zöldet is tenni.
sütőtököt és céklát sütőben sütöm, de sütőben pl karalábé is finom, múltkor így csináltam. sült krumpli+ sült karalábé + sült répa.
meg sütve más íze is van, hajrá ínyencek.. :wink:

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon

ma egészen kaotikus napunk vlt. sajnos mióta samu beteg volt és még most is gyakran bedugul az orra, nem tudtunk visszarázódni. kezdte azzal h 5kor kelt, evett és f6kor én viszatettem. f8kor ébredt megint, azaz h valszin nem kapott levegőt, mert egy reggeli orrszívás után nagyon álmosnak tűnt és aludt is 9ig. aztán mentünk a libribe, vettem néhány könyvet majd viszafelé megint elaludt és a városmajori parkban szundizott 30 percet, amíg én olvastam. aztn f3óta alszik megint.
nem akarom elkiabálni és csak csöndeskén, óvatosan jelzem h mintha (de télleg csak mintha) tolatnánk. a köv képpen előre-hátra előre-hátra rázkódás, popsi az égben, nagy taszajtás és hátrébb is van. nektek volt ilyen???? tapasztalatok?
hátára még mindig nem megy, nem jön rá, h a karját hova tegye. lassan az egész gyerek az égben, a popsija már már lebeg de a nyavajás kezétől nem tud fordulni, pedig nagyon erlködik. utána meg nagyon bosszús. ezt ált. sírásig ismétli...

marcsi láttad? olvastad?
timi, imi köszönöm a megnyugtatásokat!!! imi olvastalak ám cseten, csak too late volt már.

puszik

kata torna majd írj, h mik voltak még! a régi tornát is csinálni fogjátok?
kerekpocak

jaj, Zsófi, de egy szitafejem van ! olvastuk ! és köszönjük a levelet ! jól esett, h. mi is kaptunk egyet. Laura akart is rá kommentelni, de csak usernévvel lehetett volna. arra meg nem jöttem rá, h. lehet kreálni, ha lehet-e egyáltalán.

Marcsi

KépKép
alon

:D :D
kerekpocak

Egy kis "itteni" hangulat, (erre ébredtünk...) 8)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
mazsolák

Katának+LizaCicának+Mindnenkinek!!! :wink: :wink: . Ezt a hóembert építettük Zsiguval! :P
Kép

Kép

"Anya ugye építünk hóembert?!"
Kép

még mindig vágynak a hóra...
Kép
mazsolák

Kata, írtam neked! :D

különben Zsigu hiányolta a hóember kalapját, azzal az ötlettel állt elő, h én adjam kölcsön a hóembernek a sapkámat... :roll: :oops: :? 8) Szal majd sapit máskor kap a hóember! 8) :wink:
mazsolák

Sziasztok Lányok!

Nagyon nagyon köszönöm a szülinapi jókívánságokat!!!!! Olyan aranyosak vagytok, mindannyian hamarabb köszöntöttetek, mint a "hús-vér" :) barátaim! NAgyon jól esett! :) :) Köszönöm.

Sajnos semmit nem tudtam olvasni csak pörgettem, így reagálni sem tudok, de vmelyik nap, megint jövök egy hosszúra.

Csak annyit írok, hogy eddigi legrosszabb éjszakánkat éltük meg tegnap. Farkas vagy sírt vagy visított. Teljesen berekedt és kimerült. Elaludt fél órácskákra, de volt hogy le sem tudtam tenni már felébredt és újra kezdte a sírást, vagy ha le tudtam tenni fél óra múlva ébredt. Napközben azért aludt több mint három órát, de én persze nem. Egészen hátra dugja a szájában a kezét, úgyhogy lehet, hogy a hátsó foga jön. Már én is rettegek az éjszakától.
NAgyon sajnálom.

MOst mennem kell, sok puszi nektek! Hiányoztok ám! Ha levizsgázok, le sem tudtok majd lőni... :) :)

JA, Edus nem kaptam levelet, pedig az összes forrásomat megnéztem. :(

Kép
nóri8

NÓRI HAJRÁ-HAJRÁ!!! Mikor vizsgázol?
Egy jobb éjszakát kívánok Nektek!!

Edu, annyira jók a képek, én is akarok ilyen havazást!!! :( :wink:
Bár úgy általában nem szeretem a telet meg a hideget, de idén még nem is volt olyan igazi hó, a szánkó és a sígatya még sértetlenek :? .

Zsófi, ügyes ez a tolató Samu, csak próbálja titkolni :lol: .
( Marci ma feltérdelt egy pillanatra a járókában. :P .)

Marcsi, a karalábét Marci is imádja, pedig azt hittem nem fogja szeretni, olyan kis válogatós pasas. Ha megérzi, hogy belekevertem valamibe, csak úgy tátog, mint a halacska. Nálunk a sütőtök+csirkemáj a másik nagy kedvenc, csak hát ezt ugyi max heti 1x kaphatja. Tényleg más íze van a sült zöldségnek, mintha főzném. Pl a főtt krumpli nálunk nem menő, bezzeg ha sütőben hajában megsütöm...

Nóra, nagyon helyes család vagytok, tündériek a csajok!! :wink: Hol műtötték a nagylány szemét?

mircike, nem eltűnni ám!!!!

puszi, jó éjt mindenkinek, Zsóka

KépKép
logi

Jaj, Timcsinek akartam még egy nagy pusszancsot küldeni :wink: :) :P .

KépKép
logi

Meg Katáéknak!!!!!!!!!
meg akit kihagytam.. :roll: :P

KépKép
logi

Sziasztok Lányok!

Azon gondolkodtam, hogy mivel tudnám szinesíteni mindennapi életeteket és a következőre jutottam: mivel sokszor úgy érzitek hogy elszakad a cérna, töltsétek le ezt a dalt ( http://olahibolyamuzeum.oiro.hu/6_multi ... k_hiba.avi ) adjatok bele apait anyait és rázzatok egy jót...

Puszi Csabi
kerekpocak

sziasztok!

Csabi töltöm. kíváncsi vagyok mi ez :lol:

hóember! király!!!! :wink: :wink: :wink:
azért jó dolog ez a tél, meg hó, én imádom, de most h eddig nem volt, bevallom őszintén ne is jöjjön! :P
bár egy jó hóembert én is szívesen építenék :wink:

hmmm nyamiiii Marcsi ! milyen jó ötlet a jégkockatartó!

haaaaaaajráááááááá marcipán!!!!!!!
no meg samu :)
nyugtassátok már meg anyáitokat mielőtt agyon aggódják magukat szegények !!!!!!!!! :lol: :P

Zsóka Puszi! :wink:

Nóri :cry: szegény farkónap csak kibújnak már...........

megyek mert apa épp hozza a vacsit tálcán nekem :) :wink:
lmkata

hm fini volt ;)

mangó! drága pici bende milyen ügyes volt az oltáson! :lol:
figyu, hasonfekvés miatt aztán végképp ne aggódj, hogy nem szereti, 10ből 9 baba utálja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tök természetes, mert nem elég erősek még, és hanyatt fekve sokkal többet látnak a világból, kényelmesebb mint a nagy nehéz golyót emelgetni a nyakukon.
azért mindig picit tedd hasra ha ébren van, szokja csak.... nagyon jót tesz a mozgásfejlődésnek...
de látod Reni is amit rírt, meg Márk is 3 hónapig csak háton feküdt oszt' mégis milyen ügyik már :wink:
szóval no para, de azért trenírozd csak a fiatalurat! :lol: :lol:
pusszancs nektek, bunkó vagyok nem is reagáltam, de nagyon köszi a smst :wink: jól esett :wink:
lmkata

most meg ezt írta dátumnak az első hsz-emhez: 2006 December 22 Péntek - 8:55
:?: :?: :?: :?:
látjátok ti is??? :?:
lmkata

meghallgattam! jajj de jó kis dal! tetszik!
alapvetően utálom oláh ibolya eltúzott pimaszságát és fittyet-hányását a világra, valahogy túl poftálan nekem a stílusa, ugyanakkor mintha igaza ia lenne. szóval ambivalens vagyok vele, de ez a dal tetszik :)
lmkata

csak én vagyok itt ??? :lol: :lol: :lol:

ja Zsófi! a régi tornát már rég nem csináljuk........... nem is fogjuk már sztem. most elég lesz lizunak ez.

ma olyan kis murci-morci volt egész nap :roll:
na és sztem az a maci pont olyan a pólóján mint a kisasszony maga :arrow: pocakos! :lol: (most nézem még a tartásuk is ugyanaz :lol: :lol: :lol: )

Kép

na megyek gyereket meglesni :wink:
jóéjt ha ma már nem jönnék :wink:
lmkata

mi se szeretjük , de ez a dal sztem rohadt jó!
zs
kerekpocak

Végre helyreállt itthon a net, egész nap nem tudtam jönni, mert vmiért nem látta a gép a kártyát.

Na voltunk dokinál. Nem tudom! Fura volt, nekem nem szimpi így első blikre. (Egyébként hasonlít a Mézga Gézához)
Bementünk egy vizsgálóba, kb 3-4 perc volt. Mondta, h tegyük le az asztalra B-t, aki szegény egyből elkezdett sírni (üvölteni), éppencsak hozzáért és Zsolti már fel is vehette. Mondta, h igen, látja a sírásnál, h nem tudja rendesen nyitni a száját, tehát azt műteni kell. Illetve, h nagyon kemény a belső varrások miatt (különben ezt már akartam is írni, h tényleg tiszta csomós a szája belül és lehet, h ezért "fér bele" a cumi meg a cici.)

Kérdezte, h mivel kenjük, mondtuk semmivel, meglepődött, h miért nem, mert kéne. De ugye én a Beth-ban direkt rákérdeztem, mondták nem kell semmi. Úgyhogy ajánlott 2 kenőcsöt, ami ezeket a görcsöket, hegeket majd fellízítja, mert igazán majd akkor lehet látni, h mennyit kell rajta korrigálni.

Ja, először megnézte a leletet, és mondta, h nincs leírva semmi, h miképp történt a műtét, mit csináltak igazából, itt én akartam mondani, de ő akkor már kérdezte, h mivel kenjük stb. Aztán erre meg már nem tértünk vissza.
Aztán mondta, h akkor 2 hét(!!!) múlva menjünk megint és megnézi, h mennyire lazult fel, és ha ok, akkor ad időpontot a műtétre, az majd a HeimP-ban lesz.
Totál rám jött a frász, mert én is abban bíztam, h sokkal később lesz, és most azon parázok, h mivel nem mondtam, h belül (mert ugye bent nem is nézte) mi történt, tehát, h kivágtak egy részt, izmot húztak oda, még nem zár tökéletesen stb., lehet, hogy azt hiszi, h "csak" ennyi a hiba, h a szájszél nem nyílik jól. Szóval, h érthetőbb legyek, lehet, hogyha van alkalmam elmondani, akkor mondjuk azt mondja, h 2-3 hónap múlva menjünk, hogy az izom addig alakulhasson. Vagy nem is tudom. A lelet tényleg olyan hiányos, bár ott van, hogy szájzugot képeztünk, lebenyplasztika meg ilyenek.
De most akkor is félek,én még nem akarom egyből megint kitenni egy műtétnek, még az előző is annyira benne van. Lehet, hogy hamarabb túl leszünk rajta meg ilyenek, de akkor is sok ez még így neki egyszerre, meg még tényleg kicsi hozzá, h normálisan felfogja. Nem akarok szondát, tápszert, injekciókat, egész napos sírásokat, nem alvásokat stb. Biztos harag!

Ja és ugye úgy lettünk neki beajánlva, amikor "kitessékelt" bennünket már a kilincset is fogta, gondoltam csak rákérdezek az illem kedvéért, h mivel tartozunk, bár ez nekem annyira evidens volt, h semmi, mert barát által mentünk, és nem is csinált semmit, csak ránézett, erre ilyet mondott, h amennyit gondolunk. Aztán igazából reagálni nem tudtunk, mert aztán meg egyből rávágta, h semmivel. Azért azt beszéltük apával, h lehet, h várta, h azért csak adunk valami borítékot (amivel mi nem is készültünk - megmondom őszintén). Szóval kicsit fura nekem ez a pasi, meg öreg is. Egy mosoly nem volt rajta még Barnushoz sem szólt egy sziamiát sem.

elküldöm...

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi

Sziasztok!

Julcsi, most lehet, hogy vitát fogok kiváltani amit írok, de azért remélem nem. Szóval, a mi családunk olyan, még a nagymamám is ilyen volt, hogy orvosra mindig tett félre pénzt. Úgy neveltek minket, hogy az orvosnak fizetni kell, ha azt akarom, hogy olyan ellátást kapjak, amilyet elvárok, hogy ne szenvedjek, és hogy ha pl műtenek ne varrják belém a szikét. Nekem volt egy elég nagy fájdalommal járó időszakom (arcüreg), akkor pl voltunk egy idegorvosnál,hátha idegzsába, mert már elviselhetetlen volt. Felnőtt voltam, de Apukámmal mentem. A pasi le se sz@rt, fel se nézett a számítógép mögül, úgy mondta, hogy semmi bajom. Akkor apukám becsúsztatott egy borítékot a zsebébe, és mintha elvágták volna, felnézett, felállt,kikérdezett, elküldött ilyen olyan orvos barátaihoz kivizsgálásra. A rohadék. Én meg csak álltam és én égtem helyette, hogy ekkora paraszt.
Olyannal is találkoztam , hogy a zsebe melett volt a keze és az ujjait nyitogatta, hogy elkapja a borítékot.
És persze olyannal is aki vérig sértődött a borítéktól, de ilyennel ritkábban.
Szóval én mindig borítékkal megyek az orvoshoz, ha látom, hogy bunkó, akkor jelzem, hogy "hálás lennék, ha megvizsgálna..stb. " Ezt értik.
Ha meg nem bunkó és jó orvos akkor is odaadom, mert akkor meg megérdemli. Kb feleannyit keresnek mint én, aki ülök egy hivatalban nulla felelősséggel a vállamon.plusz, 5ször annyit tanultak az egyetemen, mint én.... :oops: :)
Zsoltival nehéz volt annak idején ezt megértetnem, mert ő is nagyon ellene volt a pénzadásnak, de egyszer átbeszéltünk egy estét ezzel kapcsolatban, s az egyetlen indokom nekem is az, hogy ha nem akarok szenvedni, vagy mostmár nem akarom hogy a gyerekem szenvedjen, akkor fizetni kell.
A szülésért is fizettünk, mégsem kérték a dokik.
Szóval Julcsi, én a helyedben, két hét múlva, visszamennék, elmondanám, azt amit tegnap nem engedett elmondani, és belefűzném, hogy hálás lennék ha megnézné. A végén meg 5 ropi egy borítékba....

oláh ibolya: tegnap le akartam tölteni, már rá is kattintottam, mire zsolti rám kiabált, le ne töltsd azt a retket! :) (csak a linket látta, azt nem, hogy Csabi ezzel jó akart nekünk :) ) ő nagyon utálja oláh ibolyát. :) én se szeretem, pont azért amit Kata írt, de a megasztárban anno nagyon tetszett a hangja. Zs. egyébként amikor terhesen Sean Pault hallgattam, kétségbeeseve mondta, hogy nehogy hiphoppost csináljak majd a gyerekből. :) (Fatima szerintem neked ez ismerős :) )
na de ma délelőtt letöltöm, mert kíváncsi vagyok rá....:)

most megyek, ja nem: LIzu Maci gyönyörű !!!!!!!

most megyek, mert a kezemben van Farkó...
puszi, Nóri

Kép
nóri8

nem győzöm ismételni: mi is utáljuk de ez jóóóóóóóóó.
kerekpocak

tényleg jó! meghallgattuk Farkóval, táncoltunk is rá :)

Kép
nóri8

Köszi Csabi, hogy gondoltál ránk!!!!!! :wink: :) :
Marcival táncoltunk egy jót :P .

Liza csudacsini, nagyon szépen öltözteted a csajt Kata. :wink: Majd nyáron a kis buggyos csipkés bugyeszban+kisruciban lesz még zabálnivaló. Elképzeltem egy ilyen szerkóban Liziribizlit :P :wink: :D ...

KépKép
logi

Julcsi, jaaaj Ti mindig kifogjátok a dokikat :x :roll: . Lehet, hogy igaza van Nórinak, és a pénz lágyítana egy kicsit a doktor bácsi stílusán, bár ez esetben a vizsgálat alatt aranyosnak kellett volna lennie, mivel akkor még nem tudhatta, hogy lóvé nyista. Én nagyon utálom ezt a hálapénz dolgot, inkább egy ajándékkosár vagy bármi, de sajna sokszor elkerülhetetlen :( .
Viszont ha műteni kell Barnust, akkor jobb minél előbb túllenni rajta. Nem Julcsi? Pesze én könnyen beszélek... :oops:
Gratula az álláshoz!!!!!!!

KépKép
logi

julcsi elhiszem h ez megint tök szar volt.. én legközelebb azért jó alaposan mindenre rákérdeznék. a lelki oldalára is! tényleg végül melyik kórházban voltatok?

én soha életemben nem adtam hálapénzt senkinek, a szülésen kívül.
bár amit nóra leírt az mind igaz, de sztem a rendszer szar. mi a fenének és főleg mire fizetjük azt a rohadt sok tébét?
nekem az tetszene h 0 a tébé választok egy biztosítót választok egy díjcsomagot, ami legyen akár jó drága és az orvosomnak meg fizet a biztosító jó sokat és kész. nemtom h valami ilyesmit nem lehetne e. v valamelyest tisztább rendszert.

nagyon helyre kis hóemberetek van edu!!!! és hogy nézik a fiatalok a havat! hógolyócsata???

lizu annyira édes!!!!!! nekünk is van ám hasonló képünk!!! mingyá ide is másolom. itt is hason maci =samu (ja a képen kb 1 hetes)

Kép
kerekpocak

zsóka marcinak gratula!!! én minden reggel úgy kelek, h na, vajon ma lesz vmi hihetetlen előrelépés? hátha hátha!!!!!!!
aztán persze általában semmi :(

lányok, ill már több gyermekes anyukák, v már nem szoptató anyukák. sok véleményt hallottam pro és kontra. naszal. az ember melle visszamegy? v ha lefogyok és már nem is szoptatok, akkor két köldökömig lógó bőrszütyőre számítsak??? hmm mostanában foglalkoztat ez a téma. előtte se volt éppen kicsi a mellem , de a szoptatással tripla lett, és utálom!!! legalább kicsit visszaáll, ugye? arra emlékszem h anyunak tök ok lett amikor az öcsémet már nem szoptatta. (emlékszem mert addigra 7 éves lettem) ez vajon öröklődik? v én örökre "játszhatsz vele, csak ne vidd messzire" típus leszek? hehe rossz belegondolni is...
kerekpocak

Zsófi, nekem alapállapotban normálméretű melleim vannak (B kosarat hordok). Mindkét gyereknél a hasamon lógnak/lógtak a melleim a szoptatás alatt, ráadásul a bal mellem valahogy jobban műkszik, ezért az kb 2x nagyobb a jobbnál :? szóval képzelheted(a c kosár éppen jó).Nyáron nem győztem palástolni magam mellileg :P .
..és persze Borcsinál én is azon aggódtam, hogy vajon visszamegy ez a tömlő valaha?? DE VISSZAMENT!!!! Nem mondom, hogy olyan telt lett,mint 17 évesen, de normálisan visszahúzódott,nem lett lógós, és a méretek is kiegyenlítődtek :D . Most u.az a helyzet, mint anno, bal mellem köldökömnél, jobb feleakkora :roll: Remélem nem hagynak cserben e kötőszöveteim most sem. :wink: Biztos van benne alkati/örökletes tényező, anyukám is tök jól regenerálódott szopik után.
"két köldökömig lógó bőrszütyőre számítsak??? " :lol: 8) :lol: szépen vissza fog húzódni alapállapotba.
Zsófi, Te striásodtál pocakosan?

No azért Marci tegnap délelőtt óta nem térdelt ám föl..Nem eszik olyan forrón a kását :roll: :lol: .

KépKép
logi

Újszülött Samu éééédes. Ő is mennyit változott!!!
logi

zsóka szerencsére nem! van össz 3 csíkom a csípőmön, de szinte alig látszik. hú ez jó hí. ebben remnykedem!!
kerekpocak

hí=hír

mazsolak 2 ??? imi régen nem írtál!!!
kerekpocak

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?