Sziasztok Baglyok!
Ezt a pörgést, ami mostanság van a topikon!
Nem tudlak utolérni titeket
.
Olvasgattalak titeket, de hát reagálni is...
Magamat csapdosom, hogy netfüggő vagyok, s be-be tévedek olvasgatni titeket, pedig a szakdolim írása miatt ülök le a gép elé, aztán tessék. S közben még azt is lesem, hogy nehogy lebukjak Apa előtt, mert akkor tőle is kikapok, hogy miért nem a nyomival foglalkozom.
Úgyhogy sorry...
A gyerkőcök tündériek!
Kata!
Utólag is Boldog szülinapot Kata!
Lizacica alvós és ujjszopis képe cukor, s a Katacsalád tényleg egy profi csapat! Annyira jó!
Sajnálom, hogy nem javult Lizus állapota, pedig egész nap ezen szurkoltam. Honap pedig a dévényi tornára gyúrok nektek agyilag! Hidd el, meg lesz a megfelelő gyógyszerkombináció, s a torna is eredményes lesz. Idő és türelem kell hozzá. Eddig is csodálatraméltóan kezeltétek az egészet. Le a kalappal előttetek!
Anaci!
De jó látni rólatok is sok-sok képet! Édesek a leányzók, meg Anyucijuk is! Tényleg 22-nek nézel ki!
(Valahonnan ismerlek, vagy csak nagyon hasonlítasz valakire. Passz. )
Edus!
Nem vagy semmi! Pihenned kellene, amikor csak tudsz, s elmész segíteni az oviba.
A képek fantasztikusak. Az alvós ZS a játékok között tényleg művészkép!
Rókakoma hogy van?
Marcsi!
Ez a parám nekem is megvolt, s idővel elmúlt, mert tényleg kor kérdése a dolog.Mára Bala olyan szépen el tud játszani egyedül is. S olyan jó nézni.
Mircike!
A túrkálós cím engem is érdekelne, ha publikus. Meg a munkába induló sminkes Mircike is.
Julcsi!
Holnapra nektek is mennek a drukkok!
A kilókat Barnus szép lassan, de vissza fogja szedni, s irányotokba is visszatér majd önmagához! Azért elég nagy trauma volt neki az elmúlt időszak. Nem tud szegénykém egyik napról a másikra túl lépni rajt (főleg hogy még járni sem tud
)
Az esztétikai műtét miatt pedig már nem kell izgulni annyira. Arra előre fel tudtok készülni, s úgy könnyebb. S a tétje is más. Ha kelleni fog, akkor is szerintem csak pár év múlva, de lehet, hogy tévedek. Kiváncsi leszek mit mond nektek holnap a doki.
Reni!
Nagyon szépek vagytok! S még mindig nem látom a fölös kilóidat!
Az éjszakai alvások nálunk szerencsére ennyire nem durvultak el, bár az sem volt egyszerű, úgyhogy részvétem. Próbáljátok ki azt, amit mi is csináltunk. Odafekszel az ágya mellé, s fogod a kezét. Nekünk bejött. Mostanra már nem ébred Bala éjjelente, vagy ha igen, akkor is gyorsan meg lehet nyugtatni. Az elalvás nem változott ugyan, továbbra is kell neki Apa keze, de ez legyen a legnagyobb bajunk.
Zsófi!
Samu mosolya lehengerlő, mint mindig!
Norbiznom kellene nekem is, de olyan nehéz elkezdeni. Pedig egyszer már én is ledobtam fele hat kilót (sajna visszajött), s tényleg nem nehéz, csak rá kell érezni. Szemléletváltás kérdése az egész. Pedig így nem lesz kistetsó.
Már Apa is ezzel próbál ösztökélni.
Mozgásügyileg nekünk is ez volt az állandó parám, s én is csupa turbógyerkőcös kismamikkal vagyok körülvéve. És Balánál még csak a kilóira sem tudtam fogni.
A mi mérföldköveink:
6 hó: fordul
9 hó: ül, kúszik
10 hó: mászik, segítséggel feláll
12 hó: magától feláll, segítséggel jár
14 hó: elindul
Úgyhogy nem vagytok semmivel sem elkésve! NYUGI!
Nóri!
Jó tanulást, s kitartás hozzá! Nagyon együtt tudok veled érezni, pedig én még most nem is tanulgatok, csak írogatok.
Panni!
Hát Márknak is igazi huncut nézése van!
S amint látom neked is állandóan a sarkában kell már lenned.
Zsóka!
MArcipán mozgásán ne izgulj Te se! Minden rendben van vele!
S azok a kék szemek, meg a mosoly! Mindig elámulok tőle.
Húha, csak itt ragadtam...
még nem buktam le, de úgy is látni fogja Apa, hogy itt jártam
Futok tova, mert Bala felsírt, s pötyögök tovább a nyomitémámban.
Puszi mindenkinek, s elnézést, ha most kihagytam valakit, de oly sok a lemaradásom, hogy már nem tudok visszaolvasgatni, s csak az emlékeimre hagyatkoztam, hogy kiről mit olvastam, láttam a napokba.
Timi
Ui.: Magunkról is akartam mesélni, de majd legközelebb.