Új privát üzeneted érkezett!

Orsi
köszi a rucikat!!!!!!

jó volt ma veletek :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Mi is hazaértünk!

Orsi: Mondtam,hogy el fog aludni. Sajnálom,hogy csak az út végén tette. Petya is elaludt, aztán mikor hazaértünk felébredt és olyan hisztit levágott, hogy fel kellett cipelnem a 4. emeletre, mert nem volt hajlandó jönni a lábán.

Andi: A kocsiban maradt még Balu innivalója és a kisautó. Hogy juttasuk vissza?

Lilluska: Teljesen meglepődtem,hogy BKV-val jöttél. Nem semmi azzal a nagy babakocsival tömegközlekedni.

Veronikusz: Örülök, hogy meggyógyult Kata! Sajnálom,hogy nem jöttetek...

Lányok olyan jó volt találkozni! Remélem legközelebb mindeki el tud jönni!

KépKép

KépKép
cukorfalat

CukiBrigi!
A kulacsa???(Ja beraktam a gyerekülésbe mellé)
Sztem mondom Bálintnak hogy hazafele ugorjon fel érte, ha az nektek jó :oops: :oops: szerintem olyan 6ig dolgozik...

emano/Andi
KépKép
emano

Andi: igen a kulacsa! kb. mikor ér ide? Csak azért mert lehet, hogy lemegyünka játszira és tutira itthon legyünk.

KépKép

KépKép
cukorfalat

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 10:44-kor.
Vendég

Sziasztok!

Lányok, csinált még valaki képeket? Hadd gyönyörködjek!

Én közben felrepítettem a finneket. :) De legközelebb inkább kopaszi gát.

mtunde

Sziasztok,

Hazaértünk nagy hisztik közepette, énfiam 20 percet aludt a kocsiban, de előtte-utána ordított. Jankum csendes volt.

Andi, csomag várt az ajtóban, irtó cuki, irtóra zavarban vagyok, KÖSZÖNÖM.

Csajok, nekem is töltődés volt, igazán köszönöm. :wink: Orsi, DEHOGY kapok frászt. Kolos cukor. A gyerekek szövegeitől behaltam (Léna Bencihez: "összetalálkoztunk", na és Balu, ahogy mondta azt, "Janka"). Hálásan köszönöm azt, hogy rátok hagyhattam a kiscsajt, amíg eltűntem Bencin teljes generált végezni. :lol: Zsófinak köszönöm, hogy tolta Jankát, amíg Benedek után szaladtam... hát ilyenek. Klassz volt. Én is teszek képeket...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
vbea

Bori!
én is lenyomtam ma 2x20 percet :D igaz most oxigénpalackból veszem a levegőt :lol: ma tornáztam először :oops: .....ről is folyik a víz. :lol: Virtuális segberugás nekem is jöhet mostantól!!!! :lol: :lol: :lol:

Szerintetek kipróbálás jelleggel szabad 1 hét UPDATE kúrát csinálnom???? csak mert hogy még szoptatok :oops: és még mindig CSAK szoptatok!!! :oops: :oops: :D budöskölke ma is szembeköpött :lol: :lol: :lol: csak játszott a kajával :?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Még valamit szeretnék megosztani veletek, amelyre ezennel felhatalmazást kaptam. A HUGOM BABÁT VÁR!!! Ma hallotta először a kismazsola szívének dübörgését. Boldogok. Naná. 4 éve erre várnak... (és halkan hozzáteszem, hogy végül valóban nem volt szükség meddőségi központra, bár már időpontjuk is volt). Ilyen ez. Én is boldog vagyok tőlük.
vbea

Lilluska, nem vagy rajta a képeimen. :?
vbea

jaj de bunkó vagyok! itt olvadozok a képektől és még nem is mondtam, hogy milyen tök jók lettek!!! olyan jó látni titeket!!! irigy, irigy!!! jövő héten is lesz????? :D :D :D :D LEGYEEEEEEEEN!!!!!!!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

ENI!
SZÍVBŐL GRATULÁLUNK NEKIK!!!! :D ez nagyon jó hír!!! :D de jó!!! esetleg ő is Kútvölgyis lesz??? :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jók a képek!!!

Eni: Itt is gratulálok a tesódnak! Kívánok neki problémamanets, gyönyörű terhességet!

Lilluska: Jól csinálod, hogy a helyes fiúkat szólítod leTT :lol: :wink: :P

Veronikusz: Szerintem még nem nagyon up date-zél, majd ha már Zsófi nem szopik. Tali lesz még, benne vagyok a jövő hétben is!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sziasztok Lányok!

Nagyon jók a képek, legközelebb mi is megpróbálunk elmenni 8)

Eni: Szíből gratulálok a tesódéknak :lol: :lol: !

Borsa?Zsófizsófi?Kriszta?Steffi?Tenci?Ancsa? Brigik? és a többiek merre vannak?

Most megyek mert a manókám felébredt,
V

valentina

Na mi is itthon (sajnos nem a kopasziról, de majd legközelebb), csak 2 órája könyörgöm ennek a büdöskölkének, hogy ha már leesik a feje, akkor tán aludjon :roll: végre kiterült... Na ennyit arról, hogy én is alszom, 4 óra van, mehetek vízért :roll:

Képek nagyon jók!!!!

Eni,
gratulálok a hugodéknak!!! :D
Egyébként igen, így megy ez. Volt kolléganőmék évek óta próbálkoztak, meddőségi központ, lombikprogram... túl voltak az első beültetésen, ami nem sikerült. Ekkor visszament dolgozni, szerintem lélekben már fel is adta. Na akkor persze sikerült :) A gyermek azóta másfél éves kb :D

Én nem ennyire jó híreket kaptam, hugomnál ugyanúgy kijött a terhességi diabetes :? Kedden megy dietetikushoz, kezdi a diétát. Ugyanannyi volt a cukra, mint nekem :?

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Lányok!
hol lehet olcsón kismotort venni??? van egy motorunk + egy biciklink, de mind a 2 egyszerre akar motorozni! :evil: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Judy: Sajnálom,hogy a húgodnál is kijött a diabetes.

Veronikusz: A tescoban van most akcióban kismotor 1990 Ft-ért!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Eni
nagyon szívesen :lol: nem bírtam otthagyni :lol:
Nagyon jó volt találkozni!!!!
Szívből gratulálok a tesódnak!!!!!!

LÁnyok az én fiam kb 20 percet aludt :shock: (míg hazaértünk)
azóta semmit, pedig már lenyomtunk egy 1 órás sétát!!!

Veronikusz
Tescoba láttam tegnap motort!!

emano/Andi
KépKép
emano

köszi szépen :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz, nem is mondtam, tök jó, hogy Kata rendben van.

én is benne vagyok egy jövő heti ugyan itt ugyan ekkor-ban. :lol:

Judy, sajnálom tesódat. hányadik hétben van? mikorra van kiírva?

Eni, Janka lányod nagyon tündéri volt, és mennyire jó alvókája van! vagy csak nekünk "produkálta" magát? :D

Én fiam meg jó sokat aludt, így van ez mikor mennék vlhova. végül úgy indultam útnak sógornőmhöz, hogy magamra kötöttem alva. :lol: kicsit felébredt aztán aludt tovább. végül a buszon kelt, és a játszón ebédelt.
snooopy

Tök jók a képek!!!!
Esetleg az 1-es villamos nem áll meg arrafelé???? Kicsit egyszerűbb lenne az íg eljutni :wink:

Veronix
Szerintem is várj azzal az update dologgal. Tele van édesítővelk meg ilyenek....én kihagynám....
Hamarosan 3 motor után futhatsz :lol:

Eni
Gratulálok tesódéknak!

Judy
Tesód :(

Meddőségi: barátnőmék 8-án mennek. Őszintén szólva nem is értem. Van egy Iván korú természetes úton fogant gyerekük. Nyáron lesz 2 éve, hogy próbálkoznak, de volt ez idő alatt 3 vetélése :( Vagyis csak ő tudja, mert a pozitív teszt után a dokihoz már azzal ment, hogy gáz van...mindannyiszor. Utoljára júliusban volt a "baleset". November óta dolgozik, eszét nem tudja, folton stresszel a meló miatt, mert a jövőévi tervet is a nakába akasztották....És szerinte nem lelki alapon nem lesz terhes :shock: JA és a sok vetélés után ő maga mondta, hog nem mer terhes lenni, mert fél, hogy megint vetélés lesz a vége....Most azt reméli, hogy kap vmi hormoncsodát, amitől majd terhes marad....Ja és minden hormonvizsgálatuk tökéletes, volt petevezetékmosás és minden....
Sszerintem a lelki "nomor" kegyetlenül befolyásolja ezt a dolgot.....És kismillió példa is bizonítja ezt....

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Kicsit merül az elem a klaviatúrában :roll: Bocs az elütésekért....

Ezt a járgányt rendeltük:

Kép
És tök röhej, mert Pécsről 1800.-ért hozzák ki 8)

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!

Nagyon nagyon jó volt ma Veletek, köszönöm!

Orsi, azt beszéltük, hogy Zsófiéknak jobb a szerda, szóval ha az okés, akkor akár heti/kétheti rendszerességgel Kopaszolhatunk. :lol:
Mondjuk nekünk a jövő szerda pont nem jó, de utána már mehet a menet....hm?

Képek szuperek, elkérhetem őket az emílemre? :wink:

Én még délután is ráhúztam egy bő órát, most úgy érzem, mintha lebunkóztak volna, Peti megjött anyósékhoz, evett és azóta horpaszt. Szegény ma két műtétet fogott ki, mindkettő nyitott szívműtét, egy csomó mindent engednek, hogy Ő csinálja, de reggel 8tól, du. 5ig étlen-szomjan egy műtőben....na,elfáradt...

Eni, innen is hatalmas gratula és nyugis, szépséges 9 hónapot a húgodnak.
A kabátért meg ezer köszönet mégegyszer!!!!
Szegény Bene, tényleg fáradt volt, meg melege is volt bizti, de Janka, nem is értem miről beszélsz, még hogy nem alszik.... :-)
Na jó, tudod, csak viccelek, végülis Levi is majdnem végig aludt...ezek a kis átvágós zsiványok.
Telefonodat meg akartam kérdezni, csak kiesett a fejemből!

Judy, tesódnak meg kitartás!

Reni, szuper a járgány, közlekedésben sajna nem tudok segíteni.

Veronikusz, jövő héttől ott a helyed a Duna partján! Meg a Fürtöskéknek is. Léna velük is "összetalálkozna", szegény a sok vagesz mociscsávó között, bár nem volt megilletődve, sőt.....Bene-autóval akart hazamenni. :-)

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Jajjjjjjj, Benedek. Délután volt egy menetünk még (elmentünk Apjáért a dolgozóba kocsival). Elkavart a motorral kb 50 méterre tőlünk, kiabáltunk persze ketten, hogy "állj meg", de nem. Akkorát esett fejjel előre. "Szerencsére" csak a száját-arcát-orrát ütötte meg, azaz kobak ép maradt. Szája vérzett, most fel van dagadva, öröm nézni. :? :cry:

Köszönöm Trixi nevében a gratulációkat. Szegényke. Nagyon stresszel most minden miatt, naponta 2x felhív, hogy normális-e, hogy tegnap ez volt, ma meg ez nincs, de van az. :roll: Mondom mindig, hogy terhességnél minden normális a megengedett keretek között. Hogy "kútvölgyis" lesz-e? Ez egy nagyon hosszú válasz lenne, és nem is szeretnék erről beszélni. Tényszerűen annyit írok, hogy ő Miskolcon lakik.

Zsó, hát persze, egyébként elismerésem, mert a hisztiBencit még soha senki nem tudta eredményesen lecsitítani. Neked azért jól ment. Telefon nálam volt, működik jelenleg. Bár baromi jó (rengeteg zene, rengeteg kép, jó kamera), csak hát részemre nem jó. Igazából nekem egy könnyen kezelhető, "ütésálló", nem érintőképernyős darab jobban megfelelne. Ó, szegény Peti. Most még mindenféle sebész?

Jankaszáva még nem alszik... ááá. Lépek.
vbea

Ja, Tigrincs, Jázmint a Királyhágóra vittétek? Nekünk is oda van időpontunk április 22-re. A sors fintora, hogy vese miatt Jankunak két uh-ja volt már, de egyszer sem nézték a csípőjét, mert az külön biznisz.
vbea

Kolos 8kor kidőlt. jól elfáradt ma.

Zsó, nekem a szerda is ok, az még jobb mint a csüt. vagy nem? végülis mind1. (na jól eldumálgatok itt :lol: )

Eni, jaj, Benci. puszi neki.

Renáta, Tuti ez a motor/bicaj ..vagy mi.

szerintem az 1es megáll a hídfőnél(pesti-a lurdy előtt, vagy tovább is megy??), de onnan én biztos nem gyalogolnék egy gyerekkel pocakosan.
vlhogy hídon nem szeretek gyalog menni. :oops:
snooopy

Orsi,
készült rá szegény lélekben, így mégse akkora katasztrófaként éli meg (mint én annak idején), mivel apu cukorbeteg, így eleve nagy esélye volt rá...meg aztán nálam is kijött, így sejtette előre, hogy nála is lesz...
július 1-re van kiírva, huszonegynehányadik hét, sose tudom követni :roll: Nálam is kb ilyentájt jött ki :( nem egyszerű végig tartani a diétát, de azért ki lehet bírni...

Renáta,
klassz a járgány ;)
1-es villamos csak a pesti hídfőig megy. Úgyhogy mindenképp át kell szállni a 106-osra (ha jól emlékszem a számára a busznak), akkor meg már jobb, ha a népligeti metrómegállónál szálltok át, mert a busznak az a végállomása... De az egyes villamosnak iszonyat hosszú a menetideje!!!! Szerintem a fél életedet elunod, mire végigmegy a városon :? :roll: Én mikor azzal jártam dolgozni (végállomástól végállomásig), akkor jó vastag regényeket cipeltem magammal, vagy zenét, mert másképp nem bírtam volna ki...

Eni,
Jaj, szegény Benedek... :( Még szerencse, hogy buksi ép maradt...
Janka, tessék alukálni!! ;)
éngyerek már szuny :D lehet megyek én is ;)

Jóéjt!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Eni
szegény Benedek :cry: :cry:
Balázs most dőlt ki....eddig rohangált+esti séta is volt :roll:

emano/Andi
KépKép
emano

Nagyon szépek a képek, jól tettétek, hogy kimozdultatok! :D

Bogi turkált az éjjeliszekrényemen és megtalálta a múltkor csinált tesztemet (nem is tudom, miért nem dobtam ki?? :oops: ) mindenesetre most van rajta egy halvány második csík.. :roll: lehet, tényleg valami hormonmizéria..

na csók mindenkinek, jövőhéten jövök, hacsak nem robbantanak fel minket.. :roll:

:lol:
Vendég

Reni! Hát, az 1-es villamost ugyan tervezik átvinni a Lágymányosi hídon, de azért ne várd meg, míg kiépítik a síneket. (pedig a hidat eleve úgy építették...) Amúgy a 103-as buszra kell átszállni a hídnál.

Igen, a lelki dolgok olyan sok mindenre hatással vannak. Egyik barátnőm minden második babája elment. Ő amint megtudta, hogy terhes, mindig nyomta magába a sárgatest hormont a 13. hétig. De ő bizony komoly depresszióba is esett a 2. gyerek után (már aki meg is született), és hosszas terápia után arra is rá kellett döbbennie, hogy ugyan megmaradt ez a 2 kislánya, és tök jó, de a vetélései azért (is) voltak, mert nem volt még érett egy gyerekre, mert még önmagával sem volt tisztában. Csak úgy érezte, ha mindenki így csinálja, neki is kell... (félreértések elkerülése végett: nem mondom, hogy minden vetélés mögött lelki dolog áll! ezt csak ő mondta, magáról)

Kopaszi gát rendszeresítése nagyon jó ötlet. Jövő szerda nekem nem jó, a Magazinnak csinálok egy interjút a Jól-lét alapítvánnyal. :)
Csütörtök viszont jó lenne, vinném Benét is, mert akkor már tavaszi szünet van. De ha Zsófinak nem jó, akkor még egy hetet várok... :)

Én ma nem mentem tornázni, helyette kapáltam az udvaron egy kicsit. :) És jól bevacsoráztam vagy 2000 kalóriát. De most jár nekem, mert megjött. :) Mostantól viszont vissza kéne fogni magam, mert több szénhidrátot eszem, mint a fogyókúrám előtt, és ennek nem lesz jó vége.

Na, megyek. férjem a bátyjával van kimenőn, azért vagyok én itten...

mtunde

Sziasztok!
Annyira sajnálom, hogy lemaradtam a Kopasziról.Legközelebb megyek, mondjuk nekem a szerdák zavarosak de megoldom.... :lol: :lol: :lol: :lol: A képek szuperek...

Köszi a dícséreteket :lol: Ami a hugomat illeti csak féltesóm (apánk egy) és van köztünk 10 év.....

Képzeljétek hol voltunk ma este.....jégkorongmérkőzésen két gyerkekkel a Papp László arénában....még karira kaptuk a jegyeket és gondoltunk egyet elvittük mind a két gyerket.Kb 10 perce tettem le őket aludni. nagyon jól viselték, de leginkább a Letti élvezte a dolgot, egy hangja sem volt :lol: A Berke néha E.T.-set játszott(haza akrt menni) de ő is jól elvolt.....Nagyon jó hangulata volt , rengetegen voltak , és a últ héten meghalt Ocskay emlékére az első magyar gólnál teledobáltuk a jeget macikkal plüss figurákkal...nagyon nagy "feeling" volt.......Berke nem értette mi van de ugrált , tapsolt....
Megyek, mert még teregetek és hulla vagyok...
Jelentem Rubint megvolt mára :lol: :lol:
Veronikusz!
Azért a fokozatosság elvét tartsd be nem egyből 40 percet nyomjál.... :lol: :lol: elég 20 is 1-2 hétig aztán majd szép lassan emeled az adagot....

KépKépKépKép
vdorka3

Eni! éreztem hogy ma még be kell néznem! nagyon örülök hugodéknak!!!elhiszem hogy nagy az öröm!!!és hányadik héten járnak??

lányok irigykedem a séta miatt, de legközelebb már mi is jövünk...remélem :)
és nagyon jók a képek!!!

na megyek, késő van....

Kép
gablaty

Eni!

Igen, Királyhágóban voltunk és a 16-20 hét között megint kell menni. Nincs semmi, de mivel én csípőfickós voltam ezért a doki néni meg akarja nézni akkor is! :roll:
Április végén kell időpontért telózni....remélem nem lesz olyan horror, mint múltkor...már azt hittem lekiabálom a fejüket!!! :evil:

Renáta!

Látom sikerült szerezni egyet! :wink: Ha nem vagyok indiszk, mennyi volt?

Judy!

Hajrá autó!!! Biztos sikerül valamennyit lealkudni! :wink: Megkérdezhetm, hogy milyen színű, mekkora moci van benne és hogy mikori gyártmány? És mit mondtál...307 sw? Vagy melyik? Ezekben a Pözsós számokban én nagyon nem vagyok otthon...mindig keverem őket! :oops:
És egyébként bevallom őszintén Apukámnak Rönó Kliója van! :wink:
Egyébként itt a nagy kocsimizérián felbuzdulva (mármint, hogy Ti is meg Mi is most szerválunk magunknak "új" autókat) megnéztem a Kiat, amit szerettél volna, meg a Peugeot-t, amit megvesztek....és szerintem külsőre jobban néz ki a Pözsó! :wink:
Bár tudod, én nem vagyok "francos" 8) , de megmondom az őszintét....szerintem tényleg szebb a dizájnja!

Kopaszi-Képek szuperek és örülök, hogy jó időtök volt! :wink:

Na megyek, mert hulla vagyok. Egy adag süti kész szombatra meg a takarítás is....holnap meg jön a többi sütiadag!!! :wink:

Szép estét Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Gabikám, ölelés. Azon filóztam, hogy bizonyos szempontból Encinek talán jobb, hogy nem ketten lesztek, hanem így valamivel több figyelmet kap. Meg arra gondoltam, amit Eni írt. Gondolok rátok. puszi.

Bori, jó utat, regenereálódj.

Irigykedek mindenkire aki Kopaszi, torna, akármi.
Bár hál Istennek most ebben a szép időben mi is ki tudunk menni többet, rengeteget számít.
Eszter lassan elhagyja a délelőtti alvását. De így, hogy kimegyünk, nem baj.
Sajnos szomszédasszonyom,a ki le-lejövögetett legalább egy estét hetente, jó ideje nem jön, mert az anyósa (80 valahány éves néni) combnyaktöréssel kórház, állandóan felügyelet kell neki ha hazaviszik, még nem dőlt el mi lesz. Szegény szomszédasszonyom teljesen kész van, meó előtt-után rögtön a nénihez, egy perc pihenőideje sincs, nemhogy mi. De tegnap a ház előtt egy húsz percet velünk volt, látom, hogy hiányoznak neki a lányok. (Nincs gyereke, mi vagyunk a pót). Talán majd nyárra visszakapjuk. Remélem.

Melinda olyan aranyos. Amellett, hogy gyakran nekünk feszül az akarata, már kezdi megkérdezgetni, hogy mit lehet, mit nem. És ha azt mondom nem, és meg is mondom mért, szót fogad. Vagy a talált labdát a játszón visszaadta szó nélkül a nagyfiúknak - kértem, hogy jöjjenek oda és kérjék ők, ne én vegyem el. Kicsit meg is voltak illetődve a fiúk is, Melinda meg így szó nélkül megvált a labdától és mondogatta magának, hogy az a fiúké... És amikor megdícsérem ilyenkor, látom, hogy büszke magára. Azért ez könnyebbség.
Eszter éli világát, a babakocsi elfelejtve vagy csak hazafelé sétából, ha már lefáradt. És beszél lassan egyre több szót. És ő viszont levetette már egyszer a földre magát, mert Apja közölte, hogy ezt most nem... Majd kialakul ez is.

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 10:45-kor.
Vendég

Eni!
Benc bibikre hatalmas pussz! :oops:

Bori!
Nem akarlak ijesztgetni, de a kis csík is csík!!! :oops: :D:D:D én hazajövetel után csinálnék még 1-et!!!

Dorka!
WOW! Hova jártok ti!!! :lol:

Banana!
Hogy vagy??? Lelked? :oops: kérdezhetek valamit??? Lehet írtad már, de akkor én lemaradtam. A papád művész ember volt? :roll: nem lehetett benne tegnap a TV-ben? :oops:

(((((((Gabi)))))))

Jelentem: Zsófi kezd lassan megbarátkozni a kanállal és a benne lévő kajával! :D:D:D már ritkábban kapom meg a képembe, bár imád malackodni. :lol: Remekül köp :lol: Kis TEVE!!! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Lilluska!
de jók, de jók a képek!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Nagyon jó képek :lol: :lol: ma letöltöm én is a mienket :lol:

Balázs este 3/4 9-aludt reggel 7ig :roll:
S mióta felkelt Jankát és Lénát emlegeti :oops:

Bori
én csinálnék még 1 tesztet (anno nekem is ilyen volt :lol: )

Dorka
Jó kis meccs lehetett!
Én egyszer Mo-Kanada meccsen voltam ( a mai napig emlegetjük...)
Voltál kinziológusnál?

Tegnap kértem időpontot gastro-ra(ápr. 16)

Gabi
írjál nyugodtan, ha akarsz beszélgetni

emano/Andi
KépKép
emano

Jó reggelt Anyucik!

Na mielőtt nekiveselkedem a sütésnek.....

Micsoda fotóáradat....!!!! :lol: :wink: Mégmégmég!!!! 8)

Jogosítványra törő Csajszik!

Bocsánat, hogy most nem sorollak fel Benneteket :oops: , de csak azért, nehogy kihagyjak valakit....hogy áltok a KRESZ-szel, rutinnal, forgalommal??? Ki mikor vizsgázik? Mikor szorítsak értetek?? Itt a jóidő, könnyebb is lesz vezetni....mert világos van még este is :lol: nem csúsznak az utak :lol: .....meg a kedvetek is sokkal jobb ebben a napsütéses időben :lol: .... meglássátok ügyesek lesztek és mindenkinek sikerülni fog! :wink:

Banana-Andi!

Hogy vagytok? Lelketek javulgat? Itt a jóidő....hátha most könnyebb lesz mosolyt csalni az arcotokra!!! :roll: :oops:

Dorka!

Akár féltesó, akár egész :wink: ha jók a gének..... :lol: 8) Egyszóval, tényleg szépek vagytok!!! De nehogymá 10 év :!: :!: legyen köztetek?!?!?! :shock: :shock: Ha nem vagyok indiszk hány éves(ek) vagy(tok)? Mert hogy 25-nél többnek nem néznélek.... 8) az biztos!!!! :wink: De azért azt nem gondolom, hogy a tesód 15 lenne....bár a mai fiatalok.... :lol: :shock: :wink:

Na robogok, mert sütök, meg vasalok, meg még ki tudja mit hoz a mai nap! :wink:

Szép napot Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Bori
Hát tudom, mostmár Isztambul felé, de ha visszajösz....Amikor írtad, hogy negatív a tesz, hurrá,m nekjem lett volna még az a kérdésem, hogy és mikor kéne megjöjjön? ÉS barátnőmnek is ugyanígy volt. Rápillantott, negatív, de nem dobta ki. Egy óra múlva már volt halvány csík, aki már elmúlt 4 éves :D

Timi
12900+1800.- potsaköltség :wink: Sztem nagyon megérte! Szépséghibás. VAn rajta valami kis karcolás. NAgy ügy.....

Kopaszit legközelebb én is! Bár szerda? Akkor nílt nap az oviban, pont a kiszemelt csoportban, de látom ez viszonylag rendszeresnek tervezett dolog lesz :)

Tünde
Háááát, őszintén. Totál egyetértek veled és nekem szent meggyőződésem, hogy a barátnőm pont az, akinek még korai lett volna 2 évvel ezelőtt egy várandósság. Bocs mindenkitől, de aki 3hóssal Horvátország úgy, hogy napi 3-4x látta a gyereket, mert a nagymami volt vele és ez 1 hétig, aztán 8 hóstól minden hónapban egy 7végére ment a gyerek a mamához....mert kell a szabadság. Ezzel alapban nekem semmi bajom, de akkor aki így érez, az miért akar meghalni, mert nem sikerült az alig 2 év korkülönbség????? Hogy kettőt passzolgasson a nagyinak? Oké, így is felnő, de nem azért szüljük a gyerekeinket, hogy nagyi nyakába sózzuk....Sztem. ÉS mindenkitől bocs, akinek a lelkébe gázoltam. Jöhetnek az ellenérvek :D

Dorka
Húúúú, de bátor húzás volt! Nem is Letti miatt....Iván mondjuk 5 perc után kibírhatatlan lett volna :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok,

Várom a hugomat, nemsokára itt... :roll: Gabi, köszönöm, tőled különösen. Nagyon apró még, de annál erősebb és lelkesebb, sztem még nincsen 6 hetes.

Judy, kitartást a tesódnak, remélem jól alakul minden. :wink:

Benedekről egy kép. Úgy gondolom, hogy amíg így vigyorog, eszi a csokit és a ropit (ami azért csíphet), addig én sem aggódom.

Kép
vbea

Sziasztok!

Bocs a betolakodásért, azok olvassák tovább, akik szeretik a természetet, a kirándulást, és szívesen járják / járnák az erdőt kisbabával is.

Készítettem egy kirándulós-babakocsis honlapot, ahol összegyűjtöttem azokat a túrákat, amik babakocsival bejárhatóak. Vannak könnyű, bármilyen kocsival megtehető utak, és nehezebb, csak sportbabakocsival teljesíthető kirándulások is.

www.kirandulababa.turistautak.hu

Remélem sokaknak hasznos lesz a honlap.
Nagyon várom a ti útvonalaitokat is, hogy még több túralehetőség közül lehessen választani. Ha valakinek van kedve küldeni útvonalat, vagy töltse ki a honlapon található táblázatot, vagy csak írja le pontosan, hogy merre járt, és én elkészítem a túraleírást.

Kirándulós fórumot is nyitottam, mert a honlapon még nincs ilyen:
Társalgó - Programok, ajánlatok - "KIRÁNDUL A BABA" - babával kirándulók fóruma

Itt a tavasz, jó túrázást kíván a KIRANDULABABA!
Kép

sushy

Sushy, részemről nagy köszönet, klassz!!! :D
vbea

sziasztok,

csak egy szóra, mert ezerfelé rohanok...

Tigrincs,
egyetértek ;) a Pözsónak a dizájnjába szerettünk bele, a Kiának meg a motorjába... ezek a koreaiak valahogy sokkal több pacit pakolnak ugyanakkora motorba, az az autó úgy ment mint a nyíl a német autópályán (160-170 körül kaptam észbe, addig fel se tűnt hogy gyorsan megyek :oops: ) ;)
Pözsó: 307 sw. sötétszürke metál, 2006-os évjárat, 1600köbcenti, 110 lóerő. diesel. Franciaországból hozták be, most lesz először forgalomba helyezve itthon. 80ezer km van benne, szóval nincs is agyonhajtva. Nagy a szerelem :oops: ;)

Lilluska,
nagyon jók a képek!!!! :D

Bori,
Jó utat!!! Majd rakj fel néhány képet ;)
(a tesztet én is megismételném a biztonság kedvéért :oops: )

Na mennem kell, ma megint kint leszünk a kertben szerintem ;) Szép napot!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Helló csajok,
nincs netünk 2 hete - meg még kb. 1 hét mire a másikat bekötik ezért tűntem el.
Remélem mindenkivel minden oké.
Tigrincs, majd üzenj!
Puszi

Heni

Kép

Kép
cancan

Andi Te Drága!
Nagyon-nagyon-nagyon köszönöm!!!! Irtó cukiiiiiii! Nem kicsit lepődtem meg, mikor a postás odaadta :lol: Pusziiiiii
Holnap én is postázok!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi
:lol: :lol:
remélem jó lesz Mircire :lol: :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

sziasztok

ma még beköszönök, kihasználom az uccsó napot is amig netközelben vagyok, mert nem tudom mikor lesz .....
Nem akartam sírni,. de megríkattak az oviban,,, :cry: :cry:
Minden gyerek úgy ölelte puszilta Encit, és készítettek egy kis füzetecskét, amibe mindegyik gyerek rajzolt,ragasztott,festett valamit. Na meg ovónénik is bőgtek....szóval kész vagyok..
eddig tartottam magam, de ahogy közeledik a holnap....... :cry:
Enci is kérdezte miért sírok...hát most mit mondjak erre?
Sírok,hogy itt kell hagynunk a barátait, látom mennyire szeretik...
Sírok, hogy itt hagyjuk a házat,kertet,kutyát. Ma amikor felhívott a párom ,mondtam is neki,hogy UTÁLOM ezért!
na most megyek. nem akarok nektek is panaszkodni, meg elrontani ezt a szép napot!

Kép

Kép
gablaty

Jajjjj Gabi!!!!!
Nem találok szavakat!!!!!!
(((((())))))))

emano/Andi
KépKép
emano

Az óvodát is ott kellett hagyni?! Erre nem is gondoltam.
Gabi, akkor se szólnék rád semmit, ha most azt írtad volna ide, hogy "a rohadt életbe".

Kép

Kép

Kép
memme

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?