Reni!
Mi az, h eü mozgás?
Torna? Mit tornáztok?
Hogy van Niki szájacskája? Fel is dagadt? Szegényke, gondolom sírt is!
Párna. Nem tudom, h ez annak minősül-e, remélem még nem. Nekünk olyan van, ami az ágyneműs csomagban volt, hát az még 1 cm-s sincs, egy kis lapka az egész, mi azt használjuk amióta megszületett, illetve nagyritkán pelust. Vagy mit kellene? Csak pelust?
Zsófi!
Én is állandóan Norbiztam. Szeretem is, csak mindig valami miatt abbahagyom, lsd kh. El kellene kezdeni újra, na majd kicsit később, most még annyi mindenre éhes vagyok, addig úgysem nyugszom.
Ki volt a szülésznőd akiről ilyen rossz véleménnyel vagy?
Imi/ Edus!
Tök jó, hogy Te is írsz, szegény Edus most olyan ritkán tud jönni! Persze első a pihi!!!
Köszi a magyarázzam meg ötletet, már egy csomószor mondtam neki, még a kh-ban is. Azért még mondom majd neki. Illetve, azt h imádom, szeretem, azt napjában többször is mondom. Remélem egyszer majd csak megenyhül már!
Tök helyesek a fiúk Veled Edus!
A tali szervezése még nem égető probléma, messze van még április, inkább aludj nyugodtan!
Kata! Nagyon aranyos ahogy Lizus alszik a nagyágyban!
Nyugodtan aludj vele, amennyiszer csak lehetséges!
Úgy biztos ő is jobban érzi, hogy veled van!
Nagyon helyes a családod!
Panni! Ez a lépcsőre mászás nem semmi!
Még jó, hogy nálunk ilyen nincs. Akkor nagyon kell ám figyelni!
9100 gr és 78 cm?
Aztaaaa!!!
Hát mi olyan 75 és most, h lefogyott fogalmam sincs, előtte olyan 8,3-8,5 lehetett. Most simán meg tudom számolni az összes bordáját! Meg ha hason van, tök belapul a pocija és a rekeszizva meg alsó borda totál kilátszik. Baromi sokat fogyhatott, pedig most már tényleg eszik rendesen!
Marcsi! Pakolós Laura rózsaszín ruhaköltemények közepén nagyon édi!
Tényleg olyan "lebuktam" nézése van, tök cuki lehetett!
A mi védőnőnk a NAgyné Simon Anikó. Miért, nektek kicsoda?
Pohár. Nem tudom. Olyan 5,5-6 hósan kezdtük. Akkor kezdtük el a sinlacot és azt is az avent pohárból kanalaztam előszor, de úgy nagyon lassan ment, ő meg állandóan nyúlkált a pohárért, akkor elkezdte azt is kortyolgatni, elég ügyesen, persze az előkére is ment.
Aztán a vizet is így adtam neki vagy ebből v a cumisüveg (avent) kupakból. Azt jobban szereti. Nálunk a cumisüveget összekötötte a tápszerrel (sajnos én sem tudok rá jobb szót), azt meg mivel utálta, semmit (víz, tea) nem volt hajlandó inni belőle.
Az a botmixer ami neked van, az inkább 10e körül van, mint a passzírozó 2-3e közelében.
Én amit most vettem Moulinex 300w-os, van hozzá pohár és 4790 volt. Ha lett volna nagyobb w-os azt vettem volna, de nem volt. Bár a srác szerint ez is pépes nagyon. Most Zsófi elbizonytalanított, h még utána passzírozott is. Na majd holnap kiderül.
Pusz mindenkinek!
Mircike! Aztán végül nem írtál!