Új privát üzeneted érkezett!

ja tesóim! na várjatok csak mingyá keresek képeket is róluk :wink:

szóval a legkisebb, a "Kicsi". Ő Gréti, 15 volt decemberben
ő a nagy fotós még rajtam kívül :lol: és a nem emos! :lol:
(ez is egy saját készítésű művészije saját magáról :D )
Kép
lmkata

többi tesó, családi buli(szülinapos??), még lizuról!!! panni épp akartam mondani, h rácsok?
kata sztem se érdekeljen!!
kerekpocak

na tessék szülinapos a kedvedért, de noémi nincs rajta mert már lelépett addigra... :lol:
szóval kriszti (ő 23 lesz nyáron), anyu (nem írom hány éves :wink: ), én, apu, és gréti.
Kép
lmkata

és a torta?????? őt is akarom!! mi a neve??
kerekpocak

nagyon helyes család!!! irigy irigy!!!!
kerekpocak

na meg azért hogy noémi se maradjon ki.
szóval ő meg 22 lesz a nyáron
Kép

na így vagyunk: Kati (26), Kriszti (22,5), Noémi (21,5) és Gréti (15)
:lol: :lol: :lol:
hűű hogy mit kapok ezért tőlük!!! :shock:
lmkata

:lol: a torta? hát isteni fini joghurtos túrókrémes, málnával a tetején a Daubnerből! :lol: 8)
nyammmmm de éhes lettem!
(de neked azt má' nem is szabad, almúlt 3! :wink: :P :P :P :P )
lmkata

mért van az, h ebben a családban csak én vagyok álmos?!.. :oops: :oops: :? 8)

Kata, ezek után nem is csodálom,h ilyen szépek vagyok, hiszen anyud annyira csinos, de apukád is nagyon jóképű!!!!!!!!!!!És milyen fiatalosak!!!!!!!!!!!!Baromi jó család vagytok! :P :P :P
Együttalvás!!!!!!!!!!Tudod, hányszor alszunk 4, azaz most már 5 az ágyban?! Fogak, rossz álmok! Ez legyen a legkevesebb! Én csak azt nem szeretem az együttalvásban, h a két gyerek középen király módján alszik, mi meg apjukkal lapjával, és hol a hasmaban, hol a számban van a lábuk....Pl egyik este arra ébredtem, h nem tudok fordulni, vmi nehéz van a lábamon. Elkezdtem tapogatni, mire rájöttem,h Zs. Bizti rosszat álmodott...naa megyek csekkolni, meg szokás szerint macskafogó dvd-t kér Zs. :P

Zsófi, telcsit köszönöm! :P
Bio, szintén zenész... :)
Én is sztnék a teraszon sütkérezni a találkán... :P :P
Gyümi, jaj, én is úgy szeretek "málnázni", "eprezni". Emlékszem anyuéknál nyáron tök jó volt, ahogy zsiguval szedtük a termést! Ja meg mamáéknál van futóeper, amit akár az erkélyre is lehet tenni cserépbe. Szal nézem nézem az epreket, és volt egy szem, ami a piros részéig le volt harapva, a megmaradt része meg ott virított. annyira édesek voltak benne a fognyomok. :P :P

na most már tényleg mennem kell!
mazsolák

Huuuuu, ez a torta fini lehetett!!!!!!!!!!!!! :P :P Most jól meghoztad a kedvem! :P Ja tesódnak sikerült elintézni a fiz. nélküli szabit? :shock:

zsófi hamarosan te is tortázol?! 8) :wink:
mazsolák

Kata
Nagyon szép nagy család vagytok!!!
Liza nagyon cukin durmol!!!

Apa épp most ért haza egy kis Daubneres sütivel :wink: Nyami!!!

KépKép
Kép
szuvajdzsity

daubnernél a LEGESLEGESLEGSESLEGFINIBB

a szedres charlotte EGYÉRTELMŰ H olyat kapok!!!!!!!
kerekpocak

Hard at work :)

Majd este jövök rendesen puszi, nem olvastam, csak gyorsan beléptem és most gyorsan lelépek :)
M.
mircike

Egy nagyon gyors kérdés, mert öltözök és indulok is.

Hány wattos egy normális botmixer (Marcsi és a többiek??)???

A miénk ilyen "altimét csapör" daráló kütyü, de az valahogy darabos marad, most, hogy megint pépeset eszünk muszáj vennem egy normálisat.
Ha van valaki, légyszi írjatok, vagy dobjatok már sms-t! Azért nagyon drágát nem akarok most, meg tálka nélkülit fogok szerintem.
Nagyon köszi!!!!!!

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi

jelentem ami itthon van, az 600W-os. de ez nagyon erős. szerintem. vág mint a beretva.

Marcsi

KépKép
alon

nekünkl 300w de ma is át kellett szürnöm sajna. különben öklendezik...
kerekpocak

szűrnöm nem szürnöm :oops: :oops:
kerekpocak

mircike VÁRUNK!!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak

Kata, annyira de annyira gyönyörű család vagytok, hogy csudi!!! :wink: A szüleid meg nagyon fiatalok és nagyon szépek, nem csoda, hogy három ilyen klassz csajuk született!!
Lizi csudaszépséges királykisasszonyka!!

KépKép
logi

(mi is imádunk egy ágyban durmolni a gyerekekkel, de pssszt.. :lol: )

KépKép
logi

köszi-köszi-köszi-köszi :oops: :oops: :lol: :lol: 8) 8)

(Zsóka! nem 3 hanem 4 de mindegy.... :lol: )
lmkata

Kata, én is csatlakozom az előttem szólókhoz.. nagyon helyes family vagytok. gondolom minden hónapra jut vmi ünnepelnivaló.. :wink: fincsi tortákkal stb..

Lizu meg nagyon édesen durmol az ágyban..

ezt muszáj vagyok feltenni, mai friss:

Kép \"lebuktam\"

Marcsi

KépKép
alon

Jaj de nagyon szép Laura!!!! Gyönyörű kiscsaj! A rámolás elég ismerős :roll: :lol: :lol:

Hú, ma nagyon beverte a száját Niki, még vérzett is picit :cry: Nagyon megijedtem, de szerencsére én jobban mint ő :roll:

Lányok, kérdés!

Mikortól lehet párnát rakni a gyerkőcc alá??? Nem arra a tipikus párnára gondolok, hanem arra a 2cm vékonykára.

Pusza mindenkinek!
Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Laura nagyon aranyos! :P Nagyon édes, ahogy pakol. :P Akár ha a fiaimat látnám. 8) :wink:

Na megyunk apával talalkozót szervezni, emilt írni.

Jó éjt, pusszok
Edus

[quote]H írta:ard at work :D

Or hardly :wink: :wink: :wink: (Imi)
mazsolák

Majd jövök még olvasni, írni, most csak annyi, hogy megvettem a botmixert.
Illetve, hogy csütörtökön megyünk kh-ba Barnussal.
Még jövök ma, remélem!

kisjulcsi

én elmentem a barátnőimmel vacsizni :wink: abban a reményben h hazaérve alig bírom bepótolni a millió hszek olvasását erre alig valami. csak 1 db lolo kép (CSAK 1.... MÉGMÉGMÉG!!!!!) meg 1 mzs+kj...

angolosodunk mindenki???

fine by me
kerekpocak

Csak pár kép amit már hétvégén meg akartunk mutatni:

Edus és a P-k (pocak+pasik)
Kép

Nem kell nekem etetőszék
Kép

Kép
mazsolák

Sziasztok!

Kicsit le vagyok maradva, elhavazódtam az utóbbi időben.
Amit tudtam elolvastam, a lemaradásomat meg mejd holnap pótolom.

Niki nagyon ari ahogy pakol, már el is szoktam ettől, pár hónap és nekünk is jön ez a korszak.

Lizu nagyon ari ahogy durmol a nagyágyban, nálunk is van ilyen, sőt mostanában néha olyan is van hogy reggel mind az 5-en az ágyban vagyunk. Mondjuk nem jut sok hely, de sok jó ember kis helyen is. :lol: :lol: Jók ezek a családi együtt hencsergések. Lassan beruházunk egy giga ágyra.

Párna témában: A mi gyerekeink 1-1,5 éves kor körül kaptak párnát. (akkor költöztettem ki őket a kiságyból) Az új ágyhoz dukált a párna. Jó vékonyka úgy cca 2 centi lehet. A mai napig is ezt használják.

A Millenáris a talira tök jó ötlet, csak ha emlékeim nem csalnak, ott a kávézó az emeleten van jó sok lépcsővel. Az mondjuk a babakocsikhoz nem túl jó. Bár lehet hogy rosszak az emlékeim, és az is lehet h van lift. Ha gondoljátok utána nézek a dolognak.

Kata! Gyönyörű családod van. Jó lehetett ilyen nagy családban felnőni. Remélem az én gyerekeimnek is ilyen jó lesz. Én mondjuk egyke vagyok, bár van két mostoha tesóm, de ez bonyolult történet. Jóban is vagyunk, de nem olyan mintha igazi tesók lennének.

Nálunk végre mindenki meggyógyult, Lizával ma voltam vissza kontrolon, Ő is rendben van. Már mosolyog rám, amitől teljesen elolvadok. Ma mértem a súlyát, 5770 gramm. Nagyon jó kondiban van. Emma éppen 6 kg volt fél évesen, Flóra meg 6 és fél. Remélem nem lesz ilyen dundus majd nagyobb korában. Apa is meg én is jó dagik vagyunk, szegénynek van esélye. :(

Most eldugulok, holnap megpróbálok megint jönni, bár dolgoznom kell, de majd igyekszem.

Jó éjszakát mindenkinek!!!!
Minden babának sok puszi a pocakjára.

Ja és bocsi a sok hibáért, nem érek rá visszaolvasni. (nem mintha akkor nem maradnának hibák. Fránya diszlexia) :( :roll:

Kép
Kép
Kép
anaci

Reni!
Mi az, h eü mozgás? :shock: Torna? Mit tornáztok?
Hogy van Niki szájacskája? Fel is dagadt? Szegényke, gondolom sírt is! :cry:
Párna. Nem tudom, h ez annak minősül-e, remélem még nem. Nekünk olyan van, ami az ágyneműs csomagban volt, hát az még 1 cm-s sincs, egy kis lapka az egész, mi azt használjuk amióta megszületett, illetve nagyritkán pelust. Vagy mit kellene? Csak pelust?

Zsófi!
Én is állandóan Norbiztam. Szeretem is, csak mindig valami miatt abbahagyom, lsd kh. El kellene kezdeni újra, na majd kicsit később, most még annyi mindenre éhes vagyok, addig úgysem nyugszom. :wink:
Ki volt a szülésznőd akiről ilyen rossz véleménnyel vagy?

Imi/ Edus!
Tök jó, hogy Te is írsz, szegény Edus most olyan ritkán tud jönni! Persze első a pihi!!! :) Köszi a magyarázzam meg ötletet, már egy csomószor mondtam neki, még a kh-ban is. Azért még mondom majd neki. Illetve, azt h imádom, szeretem, azt napjában többször is mondom. Remélem egyszer majd csak megenyhül már! :roll:
Tök helyesek a fiúk Veled Edus! :D A tali szervezése még nem égető probléma, messze van még április, inkább aludj nyugodtan! :wink:

Kata! Nagyon aranyos ahogy Lizus alszik a nagyágyban! :D Nyugodtan aludj vele, amennyiszer csak lehetséges! :D Úgy biztos ő is jobban érzi, hogy veled van! :wink:
Nagyon helyes a családod!

Panni! Ez a lépcsőre mászás nem semmi! :shock: :wink: Még jó, hogy nálunk ilyen nincs. Akkor nagyon kell ám figyelni! :roll:
9100 gr és 78 cm? :shock: Aztaaaa!!! :D
Hát mi olyan 75 és most, h lefogyott fogalmam sincs, előtte olyan 8,3-8,5 lehetett. Most simán meg tudom számolni az összes bordáját! Meg ha hason van, tök belapul a pocija és a rekeszizva meg alsó borda totál kilátszik. Baromi sokat fogyhatott, pedig most már tényleg eszik rendesen!

Marcsi! Pakolós Laura rózsaszín ruhaköltemények közepén nagyon édi! :D :wink: Tényleg olyan "lebuktam" nézése van, tök cuki lehetett! :D
A mi védőnőnk a NAgyné Simon Anikó. Miért, nektek kicsoda?
Pohár. Nem tudom. Olyan 5,5-6 hósan kezdtük. Akkor kezdtük el a sinlacot és azt is az avent pohárból kanalaztam előszor, de úgy nagyon lassan ment, ő meg állandóan nyúlkált a pohárért, akkor elkezdte azt is kortyolgatni, elég ügyesen, persze az előkére is ment. :P Aztán a vizet is így adtam neki vagy ebből v a cumisüveg (avent) kupakból. Azt jobban szereti. Nálunk a cumisüveget összekötötte a tápszerrel (sajnos én sem tudok rá jobb szót), azt meg mivel utálta, semmit (víz, tea) nem volt hajlandó inni belőle.
Az a botmixer ami neked van, az inkább 10e körül van, mint a passzírozó 2-3e közelében.

Én amit most vettem Moulinex 300w-os, van hozzá pohár és 4790 volt. Ha lett volna nagyobb w-os azt vettem volna, de nem volt. Bár a srác szerint ez is pépes nagyon. Most Zsófi elbizonytalanított, h még utána passzírozott is. Na majd holnap kiderül.

Pusz mindenkinek!
Mircike! Aztán végül nem írtál!

kisjulcsi

Nóra! Tök jó, h rendben van a család! :D Liza jó nagy baba! :wink:

Ja, még a kh.
Találtunk egy "csókost" a Budai GYermek kh-ban, barátnőm volt főnökének (most jött el az EüMin-ból a dr, mert nem jött ki a Molnárral - szóval elég nagy név) az ismerőse ez a plasztikai sebész. Ma kellett hívnom és csütre beszéltük meg, hogy megnézi BArnust, illetve ha kell majd még műteni, akkor ő megcsinálja, de ahhoz már nem kell elmennünk oda, elég ha a Heim Pálba jövünk, mert ő jár ide is. Na ez nekünk sokkal közelebb van!
Szóval nagyon izgulunk, hogy mit fog mondani. Én nem bánnám, ha nem lenne több műtét, bár azért így még látszik. Csak már annyit szenvedett B, én már nem akarom többet így látni! Meg megint az a szonda-dolog. Megőrülök! De azért tök jó, hgy megnézi! :)

Ma már kicsit jobb napunk volt, bár reggel most sem aludt vissza. Viszont 10.10-kor elaltattam, aludt is 20 percet, aztán felsírt. Kivettem, de letenni már nem tudtam, mert ahogy emeltem be, kezdett nyöszörögni. Így félkézzel kipárnáztam a nagyágyat egyik oldalról és melléfeküdtem. Nagyon jó volt, odafordult álmában, de nem ölelgetett meg ilyesmi, csak én simiztem a hátát, lábiját...
Ő meg "csak" hozzámért a két kis kezével és aludt (én nem mertem elaludni), szóval csak ő aludt, de még másfél órát!!!
(Közben meg én még sokszor elorrdugulok, persze most is, már alig kaptam levegőt, kb 1 órát nyitott szájjal voltam, akkor meg már úgy kiszáradtam a szám, hogy majd megőrültem, de nem akartam kimászni mellőle, mert akkor tuti felébredt volna).
Haladunk! Du-n viszont csak félórát aludt, dehát az már mindegy is.

Holnap megyek a picra nacit venni Barnusnak, Imi "parancsa" alapján kikapcsolódok 1 órcskára.

Puszi

kisjulcsi

LÁNYOK, IGAZ A HÍR, HOGY MEGSZŰNIK A BUDAI GYEREKKÓRHÁZ?? BASSZUS, MI ODAJÁRUNK MINDKÉT GYEREKKEL ORR-FÜL-GÉGÉRE, MEG HA BÁRMI NAGYOBB GOND VAN A GYEREKEKKEL. DE GÁZ, PEDIG MINDIG TELTHÁZASAK. NEM ÉRTEM MIÉRT KELL BEZÁRNI??!! NA MOST JÓL FELHÚZTAM MAGAM....... :twisted: :evil: :( :? :cry: :( :?: :?: :?:
PEDIG MOST, AMIKOR BENT VOLTUNK MARCIVAL, AZT MONDTÁK, HOGY NEM ZÁRJÁK BE ŐKET, SŐT MÉG ÁGYAKAT IS KAPNAK :?:

KépKép
logi

félelmetes dolgok történnek itt.

a fiatalembert leteszem egy helyen és egy teljesen másikon találom meg.. látom hasra fordul de pár perccel később már a hátán van. az ügy azért titokzatos és rejtélyes mert sem én sem apája el nem tudjuk képzelni, h hogyan s miként csinálja.
én egész nap árgus szemekkel a gyermeket lesem. semmi. konszolidáltan fekszik és /vagy szelíden eljátszik. ha 10 percre kimegyek vmiért történik valami egészen elképesztő. a múltkor is. gyerek a habtapilapon fekszik a hasán. leülök a karosszékbe, elfordítom a fejemet 1 pillanatra erre érzem h vmi kaparássza a szék alját. odanézek a gyermek az oldalán fekve piszkálja a széket. ehhez 1 méterrel arrébb kellett mozdulnia úgy, h közben hátárafordul (amit még önállóan- motiválás nélkül- szemünk láttára soha) majd újra az oldalára a jobb oldalán át, amire szintén nem volt még példa.

szal nem értjük.
sztem az ufók.
kerekpocak

zsóka sztem nem. nem kevered a svábhegyivel? azt akarják bezárni.
kerekpocak

Szép jó reggelt!

Csak gyors bekukk...

Zsóka - NO COMMENT!!! Én már tegnap kidühöngtem magam! (Mi is ide jártunk csípőszűrésre és több mint elégedett voltam!) Mire mi pl. a Heim Pálba érünk... akármi is lehet.

Zsófi - ufók :lol: :lol: :lol:

Kata - privi megy, csak Márk úgy döntött, hogy ma 7-kor kel. :lol:

Puszi mindenkinek, szép napot!

Tegnapi képek...

Lépcsőmászás...

Kép

Akkor most kipakolhatom? (Mi még nem tartunk ott ahol Laura :lol: )

Kép

Panni

Kép Kép
panni_30

kerekpocak

és itt azt írják h nem szűnik meg:::::::

http://www.hegyvidekujsag.hu/index.php? ... 702/cikkek
kerekpocak

ezt írja:

" Megmarad a Budai Gyermekkórház
Az eddiginél több ágy várja a betegeket
Úgy tűnik, minden korábbi kedvezőtlen előjel ellenére rendeződik a Budai Gyermekkórház helyzete. A szaktárca javaslata értelmében ugyanis nem kell az intézmény megszűnésével számolni, sőt a korábbinál magasabb ágyszámmal dolgozhat a budai régió gyermekellátásában központi helyet elfoglaló intézmény. "
kerekpocak

Az ágyszámcsata vége: hét kórház szűnik meg
Népszabadság • Danó Anna • 2007. február 6.Teljes körű megállapodás született a kórházi ágyszámok csökkentéséről a hétvégi informális lovasberényi fórumon - értesült a Népszabadság. Ebben Molnár Lajos 26 intézményt szerepeltetett a megszüntetendő, illetve az aktív ágy nélküli, kizárólag krónikus betegeket ellátók között. Lapunk úgy tudja, hogy ez a lista alig változott: így az említett 26 kórház közül 10-15 krónikus ellátást végezhet, hét bezár. A fennmaradók esetében még születhet olyan döntés, hogy bizonyos szakmákkal megtarthatnak krónikus ágyakat. Ennek feltétele, hogy a régióban más intézmények lemondjanak a javukra.

"A változások a legnagyobb feszültséget a közép-magyarországi régióban okozhatják. A döntés szerint ugyanis megszűnik a Budai és Svábhegyi Gyermekkórház :?: :?: :?: :evil: :evil: :evil: , a Schöpf-Merei Kórház, az Országos Pszichiátriai és Neurológia Intézet, a kecskeméti repülőkórház, a miskolci dialíziscenter, valamint a Budai MÁV-kórház. (Az utóbbi sorsáról még folynak a tárgyalások a MÁV szakszervezeteivel.) ..."

No comment :!: :!: :!:

Mi is voltunk ott Zsiggel párszor. Nagyon jó kórház (minden szempontból)
mazsolák

Én is u.ezt olvastam, amit Edu írt. Na most akkor mi van????
Mi az igazság?? Lehet, hogy még ők sem tudják...
Panni, ja, én is pont erre gondoltam, mire innen beérünk valamelyik belső gyerekkórházba...na nem is dühítem magam....
Annyira ügyes Márk, hihetetlen gyorsan kezdett fejlődni mozgásilag, ugye Panni? Csudacsini a pasi :wink: .
Már annyiszor akartam írni, hogy nagyon tetszik a házatok, tök jól néz ki a belül(már amennyit láttam a fotókon) Te tervezted??

Laura a csuparózsaszín rucikkal nagyon édes, és gyönyörűűű.

MMZs-k szokás szerint iszonyat cukkancsok és nagy kópék :lol: , Edu csodaszép kismami vagy!!!!! :wink:

KépKép
logi

most légy okos domonkos....
kerekpocak

Egyébként a kórházban az orvosok/nővérek maguk sem tudják most, hogy mi lesz, de bíznak benne, hogy a Zsófi által idézettek a valósak (meg én is ebben reménykedem).
Állítólag a Bethesdát is be akarják zárni, mert ugye az református kórház és nincs pénz a fenntartásra. De azért az eg.miniszter úr unokáját most ott ápolják..... :?

KépKép
logi

sziasztok!

Edus annyira süt, sugárzik, ragyog rólad a boldogság hogy csak na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nagyon szép vagy a 3 gyermekkel egyetemben! :wink: :wink: :wink: :wink:

Lolo drága, hogy kipakolt! :shock: cuki!! :lol: ákos kérdezte is h mennyi idős??
(ez a mániája, mindig ha megmutatom neki valamelyik baba fotóját, h mennyi idős mert akkor nagyjából be tudja lőni hogy mennyit kell még várnia h az ő pici lánya is hasonlókat műveljen! mert nagyon várja ám már ne csak az ágyiban feküdjön... :lol: :lol: :lol: :lol: meg én is de psssszt. fő a türelem, nem sürgetjük az időt, stbstb :lol: )

Márk édes ahogy mássza a lépcsőket! neki is nagyon megy már az álldigálás témája :lol:
nem félsz Panni h beveri magát vminek az éles szélébe? én már most rosszul vagyok, mert a kandallónk párkányának az éle iszonyat éles!!!!!!! sztem nem csiszolták le elég jól anno.
úgyhgy még mondjuk nem holnap, de mindenképp kell vele valamit tennünk majd, mert el sem merem képzelni h abba beverje a fejét....jaaaaaaajjjjj.. :? :? :?

kórház ügyben passz, a svábhegyiről tudok. de őszintén: meghallom a nevét és a hideg futkos a hátamon!!!!!!!!!!!! gyűlölöm azt a helyet! biztos a tüdős része nagyon jó, nemtom de nekem a neurológia élén a vezetőjével ne jöjjön elő többé (rém)álmomban sem! :evil: :evil: :evil:
(őőő asszem ideje lenne ezt a dolgot egy pszihológussal kitárgyalnom, mert ahogy látomszép mély heget hagyott a lelkivilágomban! :? :shock: :roll: :lol: )

mi ma megyünk EEG-re, meg a szuri. nemtom, lehet szólok hogy nem kéne e már abbahagyni vagy ritkábban kapni, mert aznap mikor kap lizi szurit, sokkal több görcse van mint példul másnap vagy harmadnap :shock: . régebben meg pont akkor volt kevesebb, szóval lehet h elég lesz már szép lassan .... :roll: majd kibeszélem a drnővel.

elküldöm... :lol:
lmkata

sziasztok! :P

ma nem tudom, h jövök-e még, mert megyek zsig ovijába segíteni. utána nem tudom, mennyire leszek kidőlve. De azért rápróbálok! 8) :wink:

Puszok+szép napot!!!!!!!!!!!!! :P

Márk nagyon helyes kiskópé!!!!!!!!!!!!! :P :P

Julcsi, jó vásárlást! Képet kérünk Barnusról+új naciról!!!!!!!!!! :P :P
mazsolák

KATA, DRUKKOK, H JÓL ALAKULJON A NAPOTOK!!!!!!!!!!!HALLGASS AZ ÖSZTÖNEIDRE!!!!!!!!!!!! :P
mazsolák

Julcsi, tényleg, tegyél fel majd légyszi képet Barnusról!!! Én még csak egy fotót láttam a kispasiról...
Kíváncsi vagyok, mit mond holnap a plasztikai sebész.

Kata-Lizi, Edu-Zsombor jó utat. :wink:

Kata, teljesen megértelek, a helyedben én is utálnám őket :roll: .

KépKép
logi

ja igen zsóka, hallottam h a bethesdába vitték....... állítólag előtte 3 másik hely nem fogadta be. meg Kanadába vitték ki ám műteni vagy mi :shock:
tudjátok kapjabe - hogyhogy nem itthon ????????????????????

úúúú hagyjuk a témát inkább mert asszem mindenki magasvérnyomásos lesz pillanatok alatt :?

Zsófi :arrow: ufók :lol: :lol: :lol:
télleg nem tudod meglesni ? ne a fotelbe ülj, hanem menj ki a szobából és az ajtóból less vissza, hátha tetten éred Samut! :lol:

Julcsi drukkolok h jókat mondjon a plasztikai sebész! figyu, persze szar még egy műtétet végig csinálni, de gondolj arra, hogy neki mekkora hatalmas előny lenne ha nem lenne túl nagy látható nyoma a későbbiekben.... és az a műtét azért már kicsit más hangulatban zajlana, persze biztos agyonaggódnád akkor is magad, de más jellegű totál mint amikor egy baleset után beesik az ember a kh-ba. erre tudsz kicsit gyúrni lelkileg :wink:

Anaci! hűűű télleg szép nagy Lizusotok! :shock:

az én Lizim 1 hete volt 6400 gramm. és én meg azon okoskodok épp, hogy hogyan tudnék kevesebb kaját adni neki, mert őrület mennyiségeket eszik meg újabban!!!!!!!!
napi 6-7 * 200 ml tápszert ! az sok! az istennek sem akar 3 óránál többet kihúzni 2 evés közt! éjjel sem! :shock:

ma reggel azt csináltam h csak 150 ml-t adtam neki, és még üres vizet. de basszus a vizet is úgy beszlopálta h csak néztem!
:shock: de azt legalább kipisili, és annyi.
(ráadásul nálunk víztisztító berendezés van, ami kiszed minden anyagot a csapvízből a H2O-n kívül, és így elég érdekes íze van. újaknak elsőre kicsit kesernyés. én már megszoktam, mert csak ezt iszom 6 hónapja, és én meg már mást meg sem tudok inni! se ásványvizet, se sima csapvizet.....)

na dugulok, megyek készülődni!

pusszok majd írok mi volt, remélem sikerül az EEG felvétel (ehhez aludnia kéne Lizinek) és javulást látnak majd rajta..... :roll: :!: :!: :!:
lmkata

KATA NAGYON SZORÍTOK, HOGY JAVULJANAK AZOK A KIS AGYHULLÁMOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

KépKép
logi

Sziasztok!

Alvás van...elfáradt a lelkem.

Kata - nagyon szép család vagytok! De jó ennyi testvér. Nekem 1 öcsém van, de a férjemnek 4 testvére van (3 fiú, 1 lány). És ez olyan nagyon jó. Nem írtad még mit intézett a hugod. És a mai naphoz mennek a drukkok, hogy minden OK legyen az EEG-vel!!!
Sarkok - hát nálunk is vannak. De amitóta esett pár nagyot (le a lépcsőről, székben kapaszkodván elharapta a nyelvét) azóta folyamatosan ott állok, ülök mötötte, ha álldigál. Legalább az esélyt megadom, hogy el tudjam kapni. De ha nem sikerül, akkor legalább kisebbet essen.

Edus - egyszerűen sugárzol, átjön a képen is!!! Etetőszék tényleg nem is kell. Egyszer úgy megnézném én is, hogy Márk elalszik játék közben. Zsigu édes, ahogy összegömbölyödik a sok játék között.

Julcsi - 300 W szerintem elég, nekem 400 W-os, de van rajta egy kisebb fokozat is az is visz mindent. Másik orvos szerintem jó dolog, főleg ha ismerős. Remélem meg is nyugtat, és több szem többet lát!

Zsóka - ház nem az én érdemem. Apósom tervezte, ötletek pedig a férjemé és Apukámé is. Nálunk az egész család mérnök, kivéve engem, meg Anyukámat.
Mozgás - hát igen, de van mit behoznia, hiszen 3 hóanpig csak az eget, a plafont és játszószőnyeget nézte. Ja és ne felejtsem, hogy a karomból nézelődött. Húúú de nehéz volt, de elmúlt és most annak örülök, hogy alig győzöm utolérni, ha elindul valahova. És lesz ez még így se.

Anaci - de jó, hogy meggyógyultatok!!! Liza súlya :D Márk ennyi idősen 5470 volt.

Puszi mindenkinek, szép napot!

Panni

Kép Kép
panni_30

Sziasztok!

Kata! Drukk az EEG-hez és a mai szurihoz is.

Julcsi! Örülök h Barnust megnézi egy plasztikai sebész. Drukk Nektek!!! Gondolom ha kell is műteni még Őt, az akkor sem hiszem h most lesz. Gondolom el kell teljen egy adag idő a műtétek között.
Emmának már kétszer műtötték a szemét, de 2 évet kellett várnunk a kettő között, hogy kiderüljön az izom hogy regenerálódik. Gondolom ez a száj környékén is így van. (Emmának kancsalsági szöget műtöttek, és vár rá még egy műtét majd 8 éves kora körül)

Márk nagyon aranyosan ácsorog. És édes ahogy lépcsőzik.

A Budai Gyerekkorházról nekünk azt mondta a dokinénink tegnap, hogy megmarad. Mi ebben a hónapban többször is megyünk oda. Csípőszűrésre, és poci-UH-ra. Remélem tényleg megmarad, mi sokat járunk oda. (Ortopédia, gyógytorna, füll-orr-gége)

Na most dolgozom kicsit, mert Liza alszik, és nem haladok.

Kép
Kép
Kép
anaci

Sziasztok Kedves Anyukák!

El sem hiszem, hogy van 2 percem írni! :)

Csak gondoltam beköszönök hozzátok és adok életjelet magamról, mert már asszem legalább 2 hete nem írtam.

Iszonyat el vagyok havazva a munkával és így sajnos max arra jut időm, hogy olvassalak benneteket.
Mindig megfogadom, hogy na most erre reagálok, de nem jut rá időm. Most meg már persze elfelejtettem (meg hát aktualitását vesztette) a dolog.

Így hát csak annyit, hogy velünk minden OK.

Tarek szépen növöget és állandóan izeg-mozog. Nem tudom mit csinál odabent, de az tuti, hogy sosem pihen! :)
Én is jól vagyok, csak hát a sok munka és stressz nem tesz ugye jót. Érzem is magamon, hogy kicsit túl vagyok hajszolva és kéne egy kicsit lassítani, de most még nem tehetem! Még ezt a hónapot muszáj jól zárni! :)

Remélem veletek is minden OK.

Ugye mostanra minden baba jól van?!? Senki nem beteg már?!?

Julcsi- Barnusnak sok sikert a gyógyuláshoz!

Kata - nagyon szép a családod és Liza baba is nagyon cuki. Olyan sokat változott az arca amióta én itt vagyok és látom a kis képeket róla. Drukkolok, hogy mihamarabb múljanak a görcsök is!

Marcsi- Laura igazi kis boszi! Tudja, hogy nem kéne, mégis csinálja!!! Nagyon édi!!!! :)

Panni- Márk egyenesen szívdöglesztő! Azok a szemek!!! Én is szeretném, ha ilyen gyönyörű szemei lennének Tareknek!

Edus- kell mondanom nekem is, hogy nagyon szépek vagytok??? Tök jó, hogy már a harmadik baba is útban van! És hogy érzed magad??? Hányinger? Émelygés? Vagy múlóban van már?
Ígértél nekem mailt, de nem kaptam semmit. :( Ha lesz időd írj, mert tőled mindig jó kapni egy kis infot. :)
Ja! Amúgy tesódat már felhívta az egyik kolléganőm. Remélem tud neki segíteni!

Nóri - veletek mi van? Farkas drága jól van? És a viszgáid?

Zsófi - hogy megy Samu étkezése és alvása? Kezd beállni???

Zsóka - remélem nálatok is minden OK! na lesz babaprojekt? :oops: :)

Mircike - meló? Milyen újra dolgozni? És Mirkó hogy bírja a bölcsit?

Hűűűű! Jó hosszúra sikeredett ez a levél, de sebaj: megérte!!!!

Mindenki másnak is puszi,a kit esetleg kihagytam!

Fatima

fatima

Kata - privi ment!

Puszi

Panni

Kép Kép
panni_30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?