Új privát üzeneted érkezett!

Timi, Ripley köszi, hogy megnyugtattatok. Mondjuk felébreszteni eszembe sem jutott, akkor olyan nyűgös lenne. Így legfeljebb hosszabbak az étkezések közti idők, de hát van tartaléka a drágámnak :-) Most pl. 3 órát kibírt a 2 alvás között.

Ripley, szenzációsak ezek a gyerkőcök, hogy miket ki nem találnak, édes kis pofa, de Timinek igaza van, az életkorral kapcsolatban.
Zalán már nagyfiú, így gondolom kevesebbet alszik, meg jobban izgatja, hogy mindenre felmásszon. A rokonoknál a 15 hós kisfú 3 felnőtt mellett esett le a székről, úgy nyomták le a pukliját, mert persze, hogy essen...... fejre. Ezért voltam én betojva, amikor rám bízták a két egykorú legényt.

Én már megint éhes vagyok :evil:

Na, mék túrok valamit a hűtőből.

Kép
judit70

Sziasztok!

Kia
Köszönöm. :D

Vt
Neked is köszi. Zsolti is nagyon aranyos! :D Igazi kis uralkodó.

Szecs
Köszi. Igyekszik az ember, ugyebár. :lol: :wink: Blanka egy tündér! :) Én már nem is tudok ilyen csini képet készíteni Manómról... Ő mindig olyan nagyfiús.

Ripley
Zalán igazán helyes! És ezek a gyönyörű szemek!! Azt hiszem a seprűt készítheted az ajtófélre, hogy a lányokat el tudd majd hajtani! :lol: Igen, ha Berci belemélyed valamibe, akkor nagyon komoly képet tud vágni. A fényképezés pedig kezd igen komoly hobbivá válni nála.

Kriszti
Köszönöm. Bercikém kicsit mindig komolyabb a koránál. (Néha azt mondom, sajnos.) Persze jó, hogy ilyen nagyfiús tud lenni, de az, hogy jobban érdeklik mondjuk a csillagok, a bolygók és a naprendszer, vagy a vulkánok, mint a rajzfilmek... Hát néha még nekem is fura. De persze ennek ellenére egy igazi kis gézengúz. Az a "fajta", akire már picinek is azt mondták, hogy a szeme sem áll jól!:D
Hmmm... Remélem, hogy a prototípus hasonló lesz, csak kukac nélkül! :lol: Ami pedig a hisztit illeti... Köszönöm, ismerem. Bercikém most éli ezt az időszakot. (Na ebben a tekintetben kicsit elmaradtunk. :) )

Judit
Neked is köszönöm. :) Hát a hugi az már jöhetne szerinte akár holnap is. Kíváncsi leszek, milyen lesz, amikor már itt lesz. Mindenesetre Pocok már reagál Berci hangjára! Tegnap is 20 percig meg sem állt, miután Berci hangját meghallotta az oviban. :D

Jucuss
Igen, ha tesóról van szó, akkor nem ismer a fiam tréfát. :) Igazából a tesót mi is szerettük volna, csak Bercim után sokáig nem engedte az egészségem a babavállalást. De nem akartuk egykének. Így nem volt nehéz meggyőzni bennünket! :D Csak az időpontot választottuk meg mi. ;)

Sun
Még egyszer gratula! És ha hazaértél (és persze időd és picid engedi), akkor várjuk a képeket és a beszámolót! :D

Lányok
Most mi vagyunk soron... Bercimet elvittem reggel az oviba. A kapuig jutottam, már csörgött a mobilom. A fiacskám kitette a taccsot. Hozhattam is haza. :( Úgy néz ki, hogy ezt a hányásos-hasmenéses vírust kapta el. :( Szegénykém. :cry: Most - már órák óta - alszik. Nagyon le van eresztve. Volt itt a doki, de csak félálomban válaszolt a kérdéseire is, azután aludt tovább. Remélem, nem lázasodik be. Gyanús, amikor - az én örökmozgó fiacskám - ennyire padlóra kerül. :cry:

Az élet egy ajándék, hát minden percét élvezni kell!
Kép
Kép
Kép
nammado

Nammado...jobbulást Nektek minél előbb! Átérzem, hogy milyen rossz :(

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!!

Csajok ott a pont :lol: ,már csak azért is mert nem is vettem észre mit írtam ( azért láttátok az időt ? ...már nem voltam igazán toppon) :oops: :wink:

Judit ... Az alvás miatt ne aggódj,Iza is nagyon sokat aludt .
Engem is mindenki azzal rémített hogy lehet vmi baja van.Nekem a pociban sem volt nagyon aktív biztos ott is sokat pihent.:-)
Lillának nagyobb az alvásigénye mint más gyereknek.
A kicsi Ildikóm is nagyon nyugis,remélem kint is így lesz :wink: :)

Nammado...Jobbulást Nektek!! és vigyázz Magatokra!!

Sun ..Ha vagy ,és időd is engedi, :wink: várunk!!
Remélem minden rendben veletek.
Jó babázást!! :lol:

Jucus :-)

Kép

Kép
jucuss3

Sziasztok!

Judit, nálunk a nappali alvás régóta szinte ismeretlen fogalom :roll: Kilenc körül húsz percre beájul (kizárólag kézben, mert cicin alszik el) utána du. egy körül lefekszem vele a kanapéra és úgy legtöbbször alszik 1, szerencsés esetben 1,5 órát. Utána fürdésig semmit, persze ilyenkor már elég nyűgös, de egyszerűen nem hajlandó többet aludni :shock: A babakocsiban nézelődik, itthon forgolódik-gagyog-játszik :lol: Nem hiszem, hogy ez lenne az átlagos a kortársait tekintve, szóval tényleg minden gyerek más, különböző alvásigénnyel, ne aggódj :wink: A fürdés előtti pisi mindennapos nálunk is :lol: :lol: :lol:
Ripley, akkor nem unatkozol otthon, a kisebbik fiad fitten tart, a nagyobbik elszórakoztat :D Irigylésre méltó! Győzőnek üzenem, hogy ha nyárig nem jön össze a terve, még mindig ott a vízibicikli :lol:
Timi, remélem már jobban tudsz aludni, hogy kifelé jöttök a betegségből! Át tudom érezni, hogy milyen lehet aggódva nézni a pelust, hogy eleget pisilt-e Zsolti...
Nammado, Bercinek mielőbbi jobbulást kívánok!
Jucus, még egyszer bocsi amiért nem bírtam magammal :oops: Nem is vettem észre, hogy olyan későn írtál :shock:
Lányok, mi a véleményetek az új hivatalos ajánlásról glutén ügyben? Én már minden tanulmányon átrágtam magam, de őszintén szólva nem vagyok meggyőzve...
http://www.vedonoblog.hu/bejegyzesek/ta ... ezeteserol

KépKép
Kép
szecs

Szecs...anno én is valahogy így csináltam Zsoltinál, de ő nem háztartási kekszet kapott, hanem hébe-hóba rágcsált kiflicsücsköt. De már nem emlékszem, hogy pontosan mennyi idős volt, amikor ezt tettem. Lehet, hogy elmúlt hét hónapos, de lehet, hogy nem. Ezért most úgy döntöttem, hogy nem pánikolok...hiszen a védőnénim szerint az egy éves kort is meg kellett volna várnom a lisztes termékek adásával.

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Nammado, Bercinek jobbulást, szegénykém milyen kis elesett lehet.

Timi, pasijaid jobban vannak?

Szecs, végigrágtam magam amit feltettél, hááááát én nem tudom, te még szoptatsz, én akkor még nem adnám, bár, ugye azt írja, hogy addig jó bevezetni amíg van tejcsi.
Nálam már más a helyzet. Egyébként valamiért én is a kiflicsücsök mellett döntenék, de most még nem. Az egyik lány akivel összebarátkoztam a genetikai uh-n éppen a héten hívott, hogy most mondta neki a védőnő, hogy napi 1 kekszet adjon. (Lillánál 1 héttel fiatalabb baba) A cikkben pl. fél kekszet ír. Tehát, tényleg ahány védőnő annyi félét mond. Majd megkérdezem az enyémet is. Egyébként én is azt hallottam, hogy 1 éves korig nem ajánlott.
Babás ismerőseid mit mondanak? Látod, milyen jó, hogy itt ennyi gyakorlott babás mama van? Ők a mi segítségünk. A titkárnők gyöngye már reagált is :-) (na erről eszembe jutott, hogy engem is így hívtak egy időben)
Köszi, hogy felraktad a linket. :-)

Jucuss, nálatok papás szülés lesz?

Lillánál az az érdekes, hogy amikor kezd álmos lenni, ugye nyűgölődik (ami természetes), de amíg nem sötétítek el, addig csak nyüszög, ahogy kicsit lehúzom a redőnyt, rögtön oldalt dobja a fejecskéjét és már szuszog is. Lehet, hogy elszúrtam a sötétítéssel, de amikor hasfájós volt, a védőnő javasolta, hogy félhomály + nyugalom.
Csak nem gond? Gondolom majd kinövi.
Egyébként érdekes, én is ilyen vagyok, fénynél nem megy az alvás. :-)

Reggel kinéztem, úgy örültem, hogy szép napos idő van, erre kimentem majdnem leszedte a szél a rőzsémet. Így hogy menjünk sétálni? Dühös vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
judit70

Judit...aranyos lehet, ahogy Lilla elalszik :)
Zsolti eddig kétszer aludt el magától...de majd eljön a mi időnk is :) Nem erőltetek semmit :)

Köszi, pasik határozottan jobban vannak. Zsolti is egyre többet rosszalkodik :) Újra előszedte azt a rossz tulajdonságát, hogy a földbe veri a fejét, ha valami nem tetszik neki...de szerencsére minden nap egyre kevesebbszer, ha nem reagálom le, akkor elmúlik pár napon belül remélem. Csak rossz látni, ahogy koccolja a szőnyeget meg a parkettát. Persze, neki ez nem vészesen fáj, hiszen azért ő sem ellensége saját magának :D

Séta? Nálunk is a szél elfújta...pedig tényleg nagyon gyönyörűen süt a nap!

Nammado...hogy van Berci? Ugye jobban?

Timi
Kép
vt72

Timi, hát még ha látnád, hogy úgy altatja magát időnként, hogy odateszi a kis kezét az egyik szemére és mozgatja a kis ujjacskáit. Meg tudnám zabálni. Van olyan mostanában, hogy még hangokat is ad hozzá. Imááááááddddomm!

Kép
judit70

Sziasztok

vt
Sajnos még nincs jobban. Tegnap úgy tűnt, nem lesz vészes. Talán nem is az, de még messze nem vagyunk túl rajta. Este belázasodott. 38,1-nél adtam neki lázcsillapítót. Szerencsére nem jött belőle vissza, és a láza is lement, de nagyon rosszul aludt/unk. (Forgolódott, néha öklendezett, de nem jött vissza semmi. Én meg őriztem. Mellettem meg a kistál az ágyban - végszükség esetére. :( ) Reggeliig minden rendben volt, még a kedélyállapotával sem volt gond. De a pogik és a tea visszajöttek. :( Szegénykém. Nem volt hiszti vagy kétségbeesés, csak közölte reggeli közben: "Megyek a wc-be h...ni!" És már vonult is. Utána hősiesen legyűrt még egy kispogit. Én kis hősöm! :D Most alszik. Be volt ígérve neki a kisvonatozás. Ezért volt ilyen lelkes reggel az evéssel. Több mint 1 órát gyalogolt folyamatosan. Jól elfáradt, és gondolom a vírus is rendesen legyengítette. Tegnap az ebéd és a vacsi megmaradt. Talán ma sem lesz már több gondunk, de valószínűleg az elkövetkező napokban lesz még mellékhelyiségbe vonulás . :( Na mindegy. Nem annyira vészes a dolog, és előbb-utóbb túl leszünk rajta.

Kép
Kép
Kép
nammado

Nammado...jobbulást a fiatalembernek! Tényleg kis hősként viseli a betegséget!
Zsolti nem ilyen kis hős...igaz, ő még nem tudja elmondani, hogy mi a baja. De pár napja nagyon nyűgös, nagyon hisztis...én meg már nagyon fáradt. De biztos benne van még ez a vírus, mert van még átlagban 3 kakis pelusunk és a tartalma még mindig nem a megfelelő. Sem színre, sem állagra...úgyhogy még mindig nem gyógyult, de azért talán haladunk kifelé. Egyre hosszabb jó kedélyű időszakai vannak, de azért látni rajta, hogy még beteg.
A doktor nénink szerint 1-2 hét a lefolyása ennek a vírusnak, úgyhogy remélem nem húzzuk ki a két hetet. Akkor lehet, hogy el kell halasztanunk a 15 hós oltást, hiszen ilyen betegség után lehet, hogy nem túl jó beleoltatni még a betegséget külön. De ezt majd megkérdezem a doktor nénitől jövő hét végén...az még nagyon messze van :(
Még szerencse, hogy napi 1-1,5 órát sétálgatunk, de nem merek vele semmi olyan helyre menni, ahol túl sok ember van egyszerre...hiszen nem szeretnék senkit megfertőzni, sem újabb bacikat összeszedni.
Lányok! Én annyira paraanya vagyok ilyenkor...hogy saját magam is elképedek magamon, mennyi mindent tudok összeaggódni Zsolti miatt :( :(

Timi
Kép
vt72

Sziasztok Lányok/Mamik/Asszonyok! :)

Nagyon gyorsan írok mert ma értünk haza és még szokjuk az új helyzetet és egymást. Rá kellett húznunk 1 napot a MÁV kórház vendégszeretetét élvezve mert Dudorka besárgult és gyógyszeres kezelést is kellett kapjon a kék fény mellé. De ma reggelre már jónak találta a doktornéni az eredményeit és hazaengedett minket.

Jól vagyunk és úgy tűnik minden rendben lesz. Igyekszem visszaolvasni és holnap írok is hogy mi hogyan zajlott.

Fotót gyorsan kreálok és küldök.
Addig is jó éjszakát!

KépKép
sunflow

Sun...örülök, hogy minden rendben! Inkább egy nappal legyetek bent tovább, mint bármi gond legyen :) De nem lesz semmi :)
Várjuk a képet!

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

De jó, hogy jelentkeztél Sunflow!!! Jó hallani, hogy rendben vagytok! Nagyon várjuk a képet és a beszámolót, különösen Anna első reakcióiról amikor először megnézhette a hugit :D
Timi, pánikra semmi ok, szerintem amúgy is kicsit el van túlozva annak a jelentősége, hogy napra pontosan mit és mikor vezetünk be csemetéink étrendjébe. Judit, minden ismerősöm máshogy csinálta, valószínűleg én sem sietem el a glutén adását, de nem is húzom ki egy éves korig. Meglátjuk, csak kíváncsi voltam, hogy mi a véleményetek.
Blanka sem a magától elalvó típus, de én is úgy vagyok, mint Timi: ami késik...
Nammado, szuperül viselitek ezt a csúnya betegséget mindketten! Jól látom, nemsokára szülinapja lesz a fiatalúrnak? Addigra már csak egy halvány rossz emlék lesz ez a betegség!
Timi, remélem Zsolti nyűgössége is elillan a betegséggel és fellélegezhetsz+pihenhetsz egy kicsit!

KépKép
Kép
szecs

Sziasztok Mamik!

Látom tombol a vírus.... Jobbulást a kis betegeknek és a nagyoknak is persze.

Nagyon helyesek a képek a gyerekekről. Jó volt így látni őket mind egy csokorban.

A beszámolónk igen rövid lesz :) Na jó azért annyira nem.

Kedden reggel 7-kor keltem amikor készülni kellett volna Annával az oviba. Kimentem WC-re és igencsak véreztem (gondolom a nyákdugó így távozott). Szóltam anyunak hogy keljem mert nekem mennem kell. Anna is ébren volt már. Elmentem zuhanyozni, felöltöztem, hívtam taxit és vártunk. Anna nagyon ízgult és láttam hogy sírás lesz mert meg van ijedve. Kimentünk a ház elé anyuval de amikor láttam a taxit a sarkon beküldtem Annához. Addigra már bent zokogott szegény.
Gyorsan bent voltunk a kórházban és addigra már voltak 5 perces fájások. A taxis felkisért a szülőszoba ajtajáig, nagyon rendes volt. Bent fogadott egy szülésznő és bekisért CTG-re. Addigra 3 perces fájásaim voltak. Kb fél órát feküdtem amikor jött hogy GI még nincs bent de már szóltak neki és gyorsan megnézte a méhszájat mert a fájások igen erősek voltak. Felkeltett, mondta hogy öltözzek át és átmegyünk a szülőszobába és elment megint GI-nek telefonálni mert már igen csak ideje volt hogy ott legyen. Végül a szülőszobáig nem jutottunk el olyan gyorsan jöttek a fájások mire GI beért, hogy mondta hogy ha úgy gondolom hogy nyomnom kell ne tartsam vissza. Aztán harmadikra meg is volt Dorka. Olyan lila volt mint egy szilva, mert amilyen gyorsan bújt ki bevérzett az arca. A csecsemős már akkor mondta hogy be fog sárgulni. A szülésznő szerint mikor már kint volt a feje már ordított :) Aztán elvitték és már pólyában jött vissza. A kékség megmaradt még két napig aztán besárgult. 24 órás kék fény után az értékei romlottak így kapott enzimeket hogy stimulálják. Attól jobb lett de csak szombaton tudtunk hazajönni. Szopizásra kihozták 4 óránként de azért nagyon hiányzott hogy nem lehet velem.
A szobatársaim nagyon helyesek voltak. Ők is kedden szültek. Aztán pénteken amikor ők elmentek átkerültem egy másik szobába, de arról inkább nem nyilatkoznék :)
Úgy általánosságban minden rendben volt. A nővérek kedvesek voltak a csecsemősök is segítettek ha kellett. De a védőnő volt a csúcs :)
Anna minden nap bejött anyuval, de csütörtökön már nem volt kint Dorka és Anna pénteken már nem is akart bejönni. Szombaton mikor felhívtam anyut hogy jövünk haza Anna elpityeredett örömében. Azóta nagyon aranyos és segít a babával ahogy tud.

Mindjárt teszek fel képet is.
sunflow

Kép

Kép

Kép
sunflow

Sun...a két lánykás kép nagyon megható!! Dorka is olyan kis szépség lesz, mint Anna :)
Jó gyorsan kibújt Dorka :) Nagyon jó volt olvasni a történetedet!
Még egyszer sok örömöt a két lánykában Neked!

Timi
Kép
vt72

Sun....... most elpityeredtem, olyan édesek így ketten :-) majd később még írok. Fantasztikus ez a kép. Csak potyognak a könnyeim. Nagyon édesek, olyan megható. (lehet, hogy azért is mert ha nekem a méhenkívülim rendes terhesség, Annával egyidős lenne és lenne egy ilyen kis tünemény segítségem :-) ).
Sok boldogságot és jó egészséget nektek. Gyorsan elolvastam a történeted az is nagyon szép! Ügyesek voltatok mind a ketten!!!
Igazán szép babus! Puszi!

Kép
judit70

Sun ....
SOK BOLDOGSÁGOT EGÉSZSÉGET NEKTEK!!
GYÖNYÖRŰEK A LÁNYOK!!! ( nekem is kicsordultak a könnyeim.. )
Szuper kép!!
Elolvastam a történeted,nagyon gyors volt Dorka baba.Ügyes voltál!!!
:wink: :D
Nálam császár lesz! Csütörtöki találkozónál megbeszéltük a doktorral.
Már nem voltál :wink: :)
Pusziii Kép

Kép

Kép
jucuss3

Sunflow,
én is jól megitattam az egereket :D
Gratulálok, nagyon ügyesek voltatok!!! Köszönjük, hogy ilyen gyorsan és részletesen megosztottad velünk a történeteteket!
A lányok lélegzetelállítóan gyönyörűek :D

KépKép
Kép
szecs

Sun: DORKA GYÖNYÖRŰ!!!!!

Időm az nulla, majd jövök!

DE A HÚGOM BABÁT VÁR!!!!! és ezt meg kell osztanom veletek! ELSŐ BABA, ÉS NEKEM MÉG A TESÓM IS KISLÁNY!!! OLYAN FURA!!!!!!! :D :D :D :D :D

PUSSSSSZZZZIIIII

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Azt hittem, hogy csak nekem volt érzékenyebb napom, de látom, hogy más is megkönnyezett. Azért hagytam abba az írást, mert nem láttam a könnyektől, a párom meg megijedt, hogy valami rossz hírt kaptam, de megmutattam a képet és mondta, hogy már érti.
Ő is mondta, hogy nagyon megható kép.

Kriszta, gratulálok a húgodnak. Menny idős a húgod? és Mennyi idős a terhessége?

Betegeink gyógyulgatnak már?

Farsangolók kifarsangolták magukat?

Kép
judit70

Sziasztok!

Timi
A doki... hogy nem mentem... szerintem nem gond...

4 hetente szoktam menni, most 5 hét lesz... :roll:

Jucus
Sajnálom a házat...
A következővel több szerencsétek legyen..

Március 10 -én császár...
DRUKK!!
A férjem is márciusi :lol:

Gratula a névválasztáshoz!

Nammado
Jobbulást nektek!
Remélem azóta már jobban vagytok..

Kriszta
Gratula a tesódnak!
Hányéves, hogy gyerek? :roll:

Sun
Nagyon szépek a lányaid!
Nem volt túl hosszú szülés...
Gratulálok!
Sajnálom a sárgaságot...
Levinek is volt egy kicsi, amikor megszületett... mi a decemberi napfényben fürdőztünk/napoztunk..

A bölcsiben is lesz szerdán farsang... azt hittem, hogy ott nincs...
A keresztlányomnak van 3 db jelmeze, de azok nem jók...
(menyasszony - lányos, bohóc - túl nagy, katicabogár - szintén lányos, szoknyás... )
Ma elmegyek Levivel egy - két boltba szétnézni...
Ki tudja mit fog kitalálni... mi akar lenni.. :roll:

A ház átvezetékelése kész.. Apa már elkezdte eltüntetni a vésésnyomokat... remélem a héten ki tudok takarítani... bár még hétvégén jön a villanyszerelő egy kis külső munka van még hátra..
Számolom visszafelé a napokat... főleg, hogy Apóssal bő fél év után ismét sikerült jól összeveszni..
Csak egyszer költözzek el... :roll:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

kia: Drukk++++++++++++++++++++++++++

.... hát, a hugicám, már nem kislány, csak nekem :-) 23 éves, és még csak ma lett pozitív a teszt :oops: , de nem bírtam magammal!!!!

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

sun: hogy lehet ilyen gyorsan szülni???? :shock: :shock: :shock: , húúúúúúú!!!! Bálinttal, mi egy hétig voltunk bent a sárgaság miatt.....sz...r, de a lényeg, hogy otthon vagytok!!!!!!

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Kriszta
Köszi!

A hugicád már tényleg nem kislány :lol:
Gratu még1x.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Ezt egy barátnőmtől kaptam...hátha valakinek nincs túl messze :)http://www.jatszohaz.hu/huszperc.html

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Ha Ti bögtök én is bögök :) Nekem meg miattatok lett könnyes a szemem :) Úgy meghatódtam!

Kriszta,
Gratulálok a húgodnak :)

Jucuss,
vissza kellett olvasnom mert lemaradtam Ildikóról. :) Szép neve van nagyon.

Holnap jön a doktornéni megnézni Dodót (Anna új beceneve Dorkára). Én kicsit aggódom, mert sárgának látom. De majd a doktornéni eldönti. Holnap után pedig a védőnő jön. Ma jött volna de lebeszéltem róla, mert Annáért mentem az oviba inkább. Voltam délelőtt a gyógyszertárban is szép lassan. A hatalmas :) sétától jól el is fáradtam úgyhogy aludtam is egy jót ebéd helyett.

Most megyek mert lassan fürdés és alvás Annának és keltés-fürdés-szopi Dodónak.

KépKép
sunflow

Sun....., Dodó 1 hetes :-)
Amikor tudsz pihenj, de azért egyél is, mert nem lesz tejcsid!!!

Kia, kitartás, mindjárt költözés!!!!!!!!

Kriszta, igen, tényleg nem kislány csak neked, de ez így helyén való :-)

Timi, köszi a linket!

Megyek frankfurti levest gyártani! Van még a vadasból is, de keddenként apa focizni jár esténként és utána mindig levest kíván, na most ezt találtam ki :-)

Kép
judit70

Sziasztok!!

Sun.....Jóóó a vonalzód!! Dodó :lol: Anna ügyes !! Mit szóltak az oviban ,alig 1héttel a szülés után ,te már ilyen ügyesen,merészen mész érte ??
Pihenj míg ott van Anyukád!! Ne legyél még virgonc. :wink: :roll:
A bőgés nálam Izánál ,nagyon gyakori volt...a csúnya hormonok dolgoztak. :roll:
Végre eldőlt a név,már ideje volt :oops:

Kriszta ... Gratula a Hugidnak!!
Így telik az idő :) hogy már ő is szül.Akkor a kor különbség nálatok is nagy.
Az én hugom is ,14évvel fiatalabb :D Most ő lesz a legnagyobb segítségem ,mert szerencsére már itt lakik Bp-en.. :lol:

Timi ... Jó a link amit küldtél,meg is kukkoltam .
Jobban vagytok!!

Jó hogy írtad a játszóházat!
:) Én is rakom amit tudok,itt már voltunk többször .
Iza nagyon szereti. :wink:
http://www.jatek-mester.hu/?content=allatkert
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jucuss3 2011.02.15 13:09-kor.

Kép

Kép
jucuss3

SZiasztok!!

Ezt meg kell mutatnom!!
Izabella tegnap kapta meg a farsangi ruháját.Nem vette le, egész este .... :lol: :D a jövőhét pénteken lesz...,és én azt hittem most pénteken..... :-)

Kép

Kép

Kép
jucuss3

Iza nagyon szép lányka!

Sun
Jó a vonalzód!
Sárgaság - doktornéni? ...mit mondott?

Frankfurti leves... húúú de rég ettem...
Jó ötlet!
...bár ma zöldségleves készült és egy kis paprikás krumpli, mert arra vágyakoztam már pár napja... :roll:

Nemsokára megyek a keresztlányomért az oviba, hazahozom, aztán Leviért és megyünk kettesben a dokihoz...
Apa az ágyat nyomja... tüdőgyuszi :(

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Iza nagyon csini, nem csodálom, hogy nem akarta levenni ezt a szép ruhát :-)

Kia, húúú tüdőgyuszi, jobbulást a párodnak. Gondolom jó magas láza van. Hogy sikerült összeszednie? Szegény!
Mesélj majd mi volt a dokinál!
Nálunk is rég volt frankfurti leves, tudod a K-s kajcsikat sokáig nem ehettem, na de mooooooosttt pebótolom! :-)

Kép
judit70

Sun...mit mondott a doktor néni a sárgaságra?
Tényleg pihenj, ha tudsz...később Dodó már nem fog ilyen sokat aludni :)
És egyél rendesen!

Judit...biztos finom lett a frankfurti leves. Na azt én a kelkáposzta miatt nem enném meg :)

Jucuss...köszi a linket! Épp ma kaptam meg az IKEA kártyámat, azzal még kedvezmény is igénybe vehető ott...úgyhogy tavasszal szerintem megyek majd Zsoltival. Talán ez lesz a névnapi ajándéka :)
Iza mesésen néz ki! Remélem nyerni fog :) Nálam abszolút befutó!

Kia...jobbulást a párodnak!
Dokinál mi volt?

Timi
Kép
vt72

Nálunk még a héten főleg itthon lét van, kicsit próbálom Zsoltit fokozatosan visszavinni a külvilágba. De lehet, hogy egyszerűen túl paraanya vagyok, de a héten nem megyek vele boltba, csak itt a ház környékén sétálunk. De tegnap meg ma ezt babakocsi nélkül tettük. Izgalmas volt :)
Tegnap tovább bírta, ma fél óra után hisztizett és ilyenkor a szigorú anyukája hóna alá veszi és hazahozza. Így remélem hamar megtanulja, hogy arra megyünk, amerre én szeretnék :)

Jövő héten ilyenkor már túl leszünk a 15 hós oltáson. Reggel mi leszünk a rendelésen az elsők. 10.10-re van időpontunk :(

Timi
Kép
vt72

Timi nem vagy egyedül paraanya, vagy én is nagyon az vagyok. Amióta influenza vírus van, sehova nem megyek zárt helyre Lillával, ha séta, akkor az utcán, ott talán kevesebb az esély, hogy elkapjunk bármit, így a vásárlás csak apa feladata, eddig mindig 3-ban mentünk amikor itthon volt, ha nagyobb vásárlás volt, de amíg tombol ez a nyavalya + még az a vírus is amit ti kaptatok el, addig inkább így csinálom.
Inkább legyünk parásak :-)

Jövőhéten gondolok a szuris hősre :-(

Kép
judit70

Sunflow, hogy csináltad ezt a tömeges sírókázást :o ?!
Én is megkönnyeztem a soraidat, és a fotókat...
Elképesztően gyorsan ment minden :o . Ügyes vagy :) ! És persze Dodótól is szép teljesítmény :) ! Anna nagyon együttérző, és jó tesó. Szép napokat és sok örömöt kívánok nektek!

Timi, csak keményen!! :D

Jucus, megértem Izát. Én sem akarnám levenni ezt a ruhát :) .
Van már időpontod a császárra?

Kép

Kép
ripley

Sziasztok!

Köszi!
Apa biztos éjszaka szedte össze, amikor dolgozott....

Nődoki
Levivel mentünk kettesben..
Nagyon jól viselkedett.
A tesó már több, mint 600 g. , a feje 61 mm, minden rendben vele...
Megnéztük a nemét is... először takarta az egyik lábával, de a második próbálkozásra megmutatta... szétdobta a lábait.. szépen látszottak a szeméremajkak :lol: :lol:

A nyuszit reggel nem kellett sokáig ébresztgetni...
Nagyon élvezte a festést - festettem egy kis bajuszt, foltokat, bár alig látszik..
..ez a jelmez is a keresztlányomé volt...
Kép

Indulok lassan egy kis vérvételre...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia, Jucus,

Nagyon edesek a jelmezesek es Kia gratulalok a "szemeremajkakhoz" :) :)

A sargasagra azt mondta a doktorneni hogy Dodonal normalis mert amig nem szivodik fel a dudor a buksijan (van egy hematoma a feje tetejen a szules miatt) addig sarga lesz (kb egy honapos koraig). Egyebkent mindent rendben talalt o is es a vedoneni is nagyon meg voltak elegedve. Kicsit szaraz a bore de arra meg a korhazban ajanlottak a csecsemosok a panthenol gelt. A vandorpottyokre pedig amik hol itt hol ott bukkannak fel kapott calcimusk-ot.
Jovo hettol vihetem ki szep lassan, eloszor a teraszra 5-10 percre utana fokozatosan hosszabb idore.

Tegnap ejjel sokat sirt, majdnem en is, mert annyira bekemenyedett a mellem hogy nem birt szopizni. Melegvizes borogatas es fejes es mindosszesen 40 perc kinlodas utan vegre majd egy orat evett, de utana olyan hangosan csuklott hogy olbe kellett vegyem hogy Annat ne keltse fel..... de aztan rendes gyerek modjan fel 6-ig aludt.

Most mar ne sirdogaljatok :) Majd Jucussnal :) hamarosan.
Nagyon szep napot es nagyon keves bacit/virust kivanok mindenkinek.

KépKép
sunflow

Kedves Topiklakók!

Ismét jó szándékkal spammelek itt (is): folytatódik a Babanet kommentjátéka, azok között, akik a héten kommentelnek, a Jaffa Kiadó könyvcsomagját sorsoljuk ki!

Facebook csoportunkhoz is megéri csatlakozni, így nemcsak a cikkekről kaptok értesítést, de további nyereményjátékokban is részt vehettek.

És végül, de nem utolsósorban: várjuk a Ti történeteiteket is A Te történeted rovatba. Kinek ne lenne a tarsolyában egy olyan történet, amit 1-2 oldalban meg lehet írni? Lehet vicces, tanulságos, dühítő, szomorú, elgondolkodtató, szüléses, gyerekneveléses, párkapcsolatos, családos. Akiből kikívánkozik a grafomán énje, történetét Word dokumentumban küldje el erre a címre: szerkeszto kukac babanet pont hu.

Köszi a figyelmet!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Judit...én is így látom, hogy próbálom kivédeni a lehetséges fertőzés-forrásokat. Persze tudom, hogy nem lehet teljesen bezárkózni, nem is akarok egy kis Michael Jacksont nevelni...de mondjuk direkt nem megyünk játszóházba meg játszótérre :)

Kia...gratula a kis hölgyhöz!
Levi mit szólt?
Jól áll neki a nyuszi jelmez :)

Ripley...ma már egy órát voltunk sétálni.
Ha így haladunk, pár hét és már Hozzátok is el merünk indulni gyalog :D

Sun...örülök, hogy Dodóval minden rendben! Remélem a tejcsi-gond nem lesz gyakori.

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Kriszta, gratulálok az unokaöcsihez/unokahúgihoz!!! De jó, mi is sokkal közelebb kerültünk a nővéremmel, hogy kis különbséggel estünk teherbe. :D Tegnap is egész nap itt voltak Vilivel, olyan klassz látni, hogy a gyerekek egyre jobban élvezik egymás társaságát. :D
Kia, kitartás!!! Nemsokára halovány emlék lesz a sok vita apósoddal...
Levi nagyon cuki nyuszi :lol: Gratula a nagylányhoz! A férjednek jobbulást!
Jucus, csúcs ez a ruha és annyira illik a viselőjéhez :D Gyönyörűűűű a kis hölgy!
Timi, úgy megnézném a tipegő Zsoltit! Eddig te döntötted el, hogy merre tolod a babakocsit, most biztosan azt szeretné, ha ő határozhatná meg az útvonalat :lol: Drukkolok, hogy minden rendben legyen az oltásnál (de minden rendben lesz, ígérem :D )!
Sunflow, látod végül mégis Anna választott nevet Dodónak! Ilyen aranyos becenevet úgyis csak a gyerekek tudnak kitalálni, nekem nagyon tetszik :D Örülök, hogy minden rendben! Hihetetlen, hogy milyen jó alvókája van, hogy Krisztával ezt hogy csináljátok :shock: Remélem nem lesz több ilyen szopizós gond! Ha gondolod szívesen leírom a száraz bőrre való krém receptjét amit Krisztának is ajánlgattunk Timivel (bármelyik gyógyszertárban kikeverik).

KépKép
Kép
szecs

[quote="sunflow"]A írta:sunflownnara anyukam vigyaz. Bekoltozik hozzank 8-an es mivel beprogramoztam a 9-t a szulesre, ami mellesleg anyu szulinapja is ezert o marad is Annaval.

Sunflow, majdnem bejött :D Vegyünk lottószelvényt felesben, ha négy találatunk lesz, még az is szép summa :lol:

KépKép
Kép
szecs

Sziasztok

Sun
Csodásak a lányok! :lol: És ez a gyors szülés! Gratulálok nektek! :)
Még, még! Ha lehet hozd ezeket a gyönyörű leányzókat nekünk! :lol:

Lányok
Köszönöm, már jól vagyunk. Aránylag csendesen átment a családon a vírus. Bercim már kedden ment oviba is.
Most ismét új dilemma a láthatáron. Óvodaváltásra készülünk... :roll: Eddig kb. 20 km-re jártunk oviba vonattal, most már 3. éve (bölcsibe kezdtük), mert ott dolgoztam. De már kétszer úgy jöttem haza, hogy nem éreztem jól magam... Szeptemberre terveztük az új ovit, de végül összeült a családi kupaktanács és döntöttünk. 7.-étől Manóm a helyi oviba fog járni. Ma voltunk Apával az oviban, beszéltünk az ovivezetővel. Azonnal átvette volna, de mivel most lesz a szülinapja, így gondoltuk, hogy az még a régi csopiban legyen. Így alakult a 7-e. Hát nem tudom... :? Nekem jobb és könnyebb lesz, de Manómnak? :shock: Most még lelkes, és nagyon megértő. :)

Kép
Kép
Kép
nammado

Nammado...ha Nektek Apával tetszett az ovi meg az ott lévő légkör, akkor Berci is biztos jól érzi magát ott majd. Hamar talál új barátokat szerintem.
Biztos néha emlegeti majd a régi barátokat, de neki is jobb lesz, kevesebbet utazik majd és több ideje lesz veletek lenni.

Jucussék is most váltottak ovit, ha jól emlékszem :)

Timi
Kép
vt72

Sziasztok Lányok!

Tejci gond megoldódni látszik. Kezd beállni a kereslet-kínálat arány :) Dodóka még mindig rendesen alszik viszont egy-egy alkalommal küszködik a pocakjával, de csak diszkréten és csendesen nyöszörög. Annával több a gond mert nem alszik az oviban és emiatt kialvatlan és zizeg. Jövő héten elviszi az apukája és utána már marad majd aludni is délután mert egyedül leszek és nem fogom bírni a fegyelmezést.

Timi,
el is felejtettem, hogy néhány hete ajánlgattad a receptet másoknak. Légyszi küld már el nekem is és akkor megcsináltatom, mert a panthenol és a napraforgó olaj nem igazán váltja ki a hozzá fűzött reményeket.
Lottózhatunk, de az ötösig nem állhatunk meg :)

Nammado,
köszönöm, én meg várom a kispasikat a kiscsajsziknak :)

Lányok, én akkorát csalódtam ebben az új oviban.... nincs foglalkozás és Anna ahoz van szokva hogy lekösség az agyát, unatkozik. Az udvarra sem mennek ki és a mozgás nagyon hiányzik neki. Valószinüleg ezek is közrejátszanak abban, hogy itthon nagyon zaklatott. Úgy döntöttem, hogy nem csak az alvással kapcsolatban lesznek változások hanem szerdánként nem fogom vinni amikor már jobb idő lesz. Szépen megyünk játszóra és nagyokat sétálunk. Akkor a közelben lakókkal össze is futhatnánk. Olyan jó kis játszóterek vannak ahol el lehet tölteni 20-25 percet és akkor még a baba sem unja el az állást és Anna is tud játszani mozogni, rohangálni.....

No kipanaszkodtam magam. Menek eszem egy kis uzsit.

KépKép
sunflow

Sun Dudorkának (tudom, most már Dodó) dudorka van a fején? Látod, már előre így nevezted el. Szép lassan helyre fog jönni.
Nekem Lillusnak a 2. hét végétől indult be a pocifájás, addig diszkréten nyöszörgött Ő is. Reméljük te megúszod. Ráadásul szerencsére nálad nincs ami jobban kiváltsa. (tejcsi+tápszer) Nálunk ez volt a bűnös.

Timi, azt mondtad, hogy szép lassan szoktatod vissza a friss levegőhöz, ahhoz képest, jó nagyot sétáltatok :-)

Kia, örülök, hogy ilyen szépen fejlődik a kisasszony a pociban :-)

Nammado, biztos, jó lesz Bercinek az új ovi, + így legalább többet tud reggel aludni is, hogy nem kell annyit utazni.

Képzeljétek!
Tegnap Lilla az 1. névnapján megajándékozott minket az első fordulással. Kimentem a konyhába, mire visszamentem hason volt. Gondoltam, ott volt a paplan belekapaszkodott és segítséggel ment. Na, de délután, kimentem pi....lni, megyek vissza, hallom, hogy nagyokat nyög, azt hittem kaki, de bekukucskáltam és láttam, hogy oldalt van, még egy nyögés és már hason. (semmi segítség nem volt mellette).
Este pedig 1x apának is megmutatta, aki nagy izgalommal a fényképezővel elkezdte kamerázni :-) Igaz, még elég nyögősen, de megy :lol:

Kép
judit70

Judit,
Gratulalok az elso fordulashoz. :) Nagy dolgok ezek :)
Dudorkanak hematoma van a fejen, a szules miatt osszegyult ver ami igy odadudorodott.
Egyebkent Dodo is majdnem megfordult amikor itt volt a vedono. Csodalkozott is es en is csodalkoztam volna ha tenyleg atfordul, mert az azt jelentene hogy nem szabad mar egyedul hagyni ha nincs korulotte racs vagy egyeb kerites.... de csak mubalhe volt :)

Szakad ez az undorito havaseso..... utalom!!!

KépKép
sunflow

Sziasztok!

Köszönöm!

Judit Gratulálok a forduláshoz!

Bocsi, rövid leszek...

..ugye Apának tüdőgyulladása van... tegnap már én is köhögtem néha... ma reggel 37.5 - hőemelkedésem volt, fáj a hátam, mellkasom... elmentem dokihoz... hörgőgyulladás...
Kaptam Augmentint, köhögéscsillapítót... és Panadolt is kell szednem..
Így holnap nem tudok elmenni a cukros vizet meginni..
...és sajnos már Levi is köhög néha...
...és Anyós, Após is...

Szerdán megvolt a tesztebédes cukor- vérvétel 3.8 lett

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia, jobbulást!

babaimádó
Kép
babaimado