Sziasztok!
Kia
Köszönöm.
Vt
Neked is köszi. Zsolti is nagyon aranyos!
Igazi kis uralkodó.
Szecs
Köszi. Igyekszik az ember, ugyebár.
Blanka egy tündér!
Én már nem is tudok ilyen csini képet készíteni Manómról... Ő mindig olyan
nagyfiús.
Ripley
Zalán igazán helyes! És ezek a gyönyörű szemek!! Azt hiszem a seprűt készítheted az ajtófélre, hogy a lányokat el tudd majd hajtani!
Igen, ha Berci belemélyed valamibe, akkor nagyon komoly képet tud vágni. A fényképezés pedig kezd igen komoly hobbivá válni nála.
Kriszti
Köszönöm. Bercikém kicsit mindig komolyabb a koránál. (Néha azt mondom, sajnos.) Persze jó, hogy ilyen nagyfiús tud lenni, de az, hogy jobban érdeklik mondjuk a csillagok, a bolygók és a naprendszer, vagy a vulkánok, mint a rajzfilmek... Hát néha még nekem is fura. De persze ennek ellenére egy igazi kis gézengúz. Az a "fajta", akire már picinek is azt mondták, hogy a szeme sem áll jól!:D
Hmmm... Remélem, hogy a prototípus hasonló lesz, csak kukac nélkül!
Ami pedig a hisztit illeti... Köszönöm, ismerem. Bercikém most éli ezt az időszakot. (Na ebben a tekintetben kicsit elmaradtunk.
)
Judit
Neked is köszönöm.
Hát a hugi az már jöhetne szerinte akár holnap is. Kíváncsi leszek, milyen lesz, amikor már itt lesz. Mindenesetre Pocok már reagál Berci hangjára! Tegnap is 20 percig meg sem állt, miután Berci hangját meghallotta az oviban.
Jucuss
Igen, ha tesóról van szó, akkor nem ismer a fiam tréfát.
Igazából a tesót mi is szerettük volna, csak Bercim után sokáig nem engedte az egészségem a babavállalást. De nem akartuk egykének. Így nem volt nehéz meggyőzni bennünket!
Csak az időpontot választottuk meg mi.
Sun
Még egyszer gratula! És ha hazaértél (és persze időd és picid engedi), akkor várjuk a képeket és a beszámolót!
Lányok
Most mi vagyunk soron... Bercimet elvittem reggel az oviba. A kapuig jutottam, már csörgött a mobilom. A fiacskám kitette a taccsot. Hozhattam is haza.
Úgy néz ki, hogy ezt a hányásos-hasmenéses vírust kapta el.
Szegénykém.
Most - már órák óta - alszik. Nagyon le van eresztve. Volt itt a doki, de csak félálomban válaszolt a kérdéseire is, azután aludt tovább. Remélem, nem lázasodik be. Gyanús, amikor - az én örökmozgó fiacskám - ennyire padlóra kerül.