Sziasztok csajok!
Gabó!
Azt, hogy hány petikét sikerült leszívni, már a leszívás után megmondják míg bent pihensz. Utána ha hétköznap következik, minden nap de-t 10:00 körül be kell telefonálni, hogy megmondják, hogyan fejlődnek a gyerkőcök, ha hétvége is benne van, akkor ugyan ebben az időpontban az embriológusok fognak hívni az eredménnyel. Azért ők, mert ilyenkor bemennek pár órára és megnézik a babák állapotát, de ha esetleg nem abban az időpontban telefonálsz, amikor bent vannak, akkor nem tudod meg, mert nincs bent már senki.
Szorítok nagyon!!!
Belluska!
Már nagyon várom a holnapot, április óta nem voltunk otthon és már hiányzik a család.
Azért ha minden jól megy előtte beiktatjuk a tervezett 1-2 napos balatoni pihenést, de nekem az sem fontos, fő, hogy hamar hazaérjünk már.
Én is nagyon remélem, hogy páromnak is jó lesz a 22.-e!
Képzeljétek, ma van párom egyik kollégájának esküvője, hivatalosak voltunk a szertartásra és a lagzira is, párom készítette volna a képek egy részét.
Sajnos én az egészből kimaradtam, mert délelőtt olyan rosszul voltam, majd elpusztultam és így nem mertem bevállalni az esküvőt, nem akartam senki kedvét elrontani. Kicsit csalódott vagyok, mert szívesen elmentem volna.
De párom megígérte, hogy hoz finom csemegéket, remélem mire hazaér velük már képes leszek falatozgatni...
Olvastam interneten, hogy van egy homeopátiás készítmény, amit kismamák is szedhetnek és nagyon jó hányingerre, émelygésre. A neve "Sepia", vettem egyet, kicsi kék hengerben vannak apró édes kis golyócskák, kb. 600 ft-ba került, napi kétszer lehet 5-5 golyócskát elszopogatni belőle, nagyon fincsi, édes... Én úgy vettem észre, nekem használt!
Belluska!
Még küldök egy képet Katának Minnie-ről, ahogy épp az üres tejfölös dobozt nyalogatja, imádja a tejfölt...
Imádja a tejfölt...
Ha megjöttem jelentkezem!!!
Sziasztok!!!!!
Minnie