Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzska,
párom lába is 46-os :lol: És a születései méretei: 63 cm, 4,5 kg :roll: :lol: Szerinted én majd mire számíthatok?! :roll:
Azért utólag visszatekintve jó volt a nyaralás, persze akadtak bosszantó dolgok :roll: A tenger miatt bármikor visszamennék.

i.kata

Zsuzska!
Én szerintem úgy tűnik,hogy a 22.-e sikerülni fog!
És én úgy gondoltam,hogy aki akarja hozza a párját,aki nem az nem!
Igen,jön még férjike! :lol: :lol: :lol: :lol: Szeretettel várjuk a párod is!Köszike a jókívánságot!Be van már hűtve estére a Tokaji bor!

Jó így csajok?????

Akkor elvileg a 22.-ét meghirdetem meghívásnak!Jelezzen akinek nem jó!Jajjjjjj de várom!!!!! :lol: :wink:

phpBB: Kép
belluska

Kata!
Nálunk tuti,hogy örökletesen lettek ekkorák a gyerekek,mert apukám és testvérei mindhárman 5kg felett születtek(brutális)!És akkoriban ugye simán szült nagymamám! :?
Akkor párod akkora volt mind Barni csak hosszabb kivitelben!Barni csak 57cm és 4550gr volt! :D
Lehet számítani egy kis pufók bébire!Amúgy én imádtam,hogy ekkorák voltak! :D Simán szülve lehet nem mondanám ezt!
Mindegy Katám csak sikerüljön a mostani beültinél befészkelje magát egy kis "picúr"v. több!!!!!! :P

belluska

Jó reggelt!

Gabó,
tegnap nem jöttél a hírekkel :roll:

Belluska,
lehet ki figz nyírni, de tegnap este jutott eszembe, hogy anyum férjének 22-én lesz az 50. szülinapja. Most hívtm anyumat, de még nem tudta megmondani, melyik nap tartjuk. Holnap tudok pontosabbat :oops: Próbálok egyezkedni anyumékkal, hogy legyen pénteken.

i.kata

Kata!
Reméljük sikerül áttenni péntekre,de ha nem akkor majd megoldjuk máskor!Nekem nem gond,megértem ha van családi program is!
Csak valamennyire nekem is kell előre tudnom a programokat,mert így én sem merek sehová elígérkezni!De mindent megoldunk és ez miatt ne fájjon a fejed!Puszi!

Gabó!
HÍREK??????

belluska

Sziasztok!

Remélem, hogy még nem felejtettetek el! :D

Elnézést, hogy ilyen ritkán, de elég sok dolgom van, állandó rohanásban vagyok. Viszont így legalább telik az idő. :lol: Nem is győzök visszaolvasni!

Zsuzska, csodaszép méretei vannak a babának!

Kata, irigylem a nyaralást, csuda jók a képek is, bár a nagy hőséget annyira nem szeretem, de valahogy biztosan kibírnám. Szardíniát sajnálom, elég sok hír szól most arról, hogy milyen tűz van ott. És már mindjárt kezdesz is! Ez szuper. Ne haragudj a feledékenységemért, ez most ugye fagyibabás lesz neked? Ez hogyan megy? Ugyanúgy, mint a normál lombik, csak kevesebb szurival? Ugyanúgy ciklus közepén ültetik vissza a babókat vagy erre is van valami protokoll? Mindenesetre nagyon drukkolok, hogy sikerüljön!!!! Lassan elkezdünk szurkolni itt a háttérben!

Wepe, Minnie, vigyázzatok magatokra és a babákra!

Gabó, nagy drukkok tőlem a háttérből!

Dezsi, egyetértek, akkor érdemes elkezdeni a lombikot, ha úgy érzed, hogy valóban akarod és ideje van. Így tovább a jó hangulattal és optimizmussal! Aztán továbbra is bízom abban, hogy egyszercsak jössz a jó hírrel!

Bellus, én nagyon szívesen megyek a találkozóra, bár az időpontról nem nagyon tudok még nyilatkozni. Augusztusban lesz esküvő, szülinap, hosszított hétvége, baráti hétvégék és egyéb hétvégi vízparti dolgok, amiknek az időpontjai még megbeszélés alatt vannak. De amint tudok valami biztosat, igyekszem szólni. Nem tudom, hogy férjestől vagy nélküle mennék, mert férjemnek most elég sok melója van és helyszínekre kell járnia, így nem biztos, hogy neki lesz alkalma jönni.

Velem nem sok minden történik: élek, virulok, dolgozom, pörgök, várom, hogy teljen az idő. Igyekszem többször jönni.

Puszi nektek.

L.
Vendég

Teszek fel képet a gyerkőcökről a tegnapi trambulinozásukról:
Kép Kép Kép

belluska

Ladiva!
De jó,hogy jöttél!!!!
Persze,majd írsz ha tudsz pontosabbat!!!!Szeretném ha tudnátok jönni!!!!!
Repítem én is neked az időt!!!!! :P Puszi!

belluska

Belluska,
nagyon édesek a picik, látszik hogy élvezték az ugrálást :lol:

Ladiva,
még én sem tudom pontosan, hogy zajlik a fagyis beülti, de abban szinte biztos vagyok, hogy mivel 5 naposak a pici, ezért a peteéréstől számított 5. napon fogom őket visszakapni.
Holnap ha mondanak bővebbet, akkor megírom. :lol:

i.kata

Kata, akkor ez egy furi dolog, azt hittem, hogy itt is leállítják a peteérést, de akkor ezek szerint mégsem.

Bellus, igyekszem az időpontokat összeszedni és remélem, hogy ott tudok lenni, nagyon szeretnék. Édesek a gyerekek!
Vendég

Kata,Ladiva!
:lol: :lol: :lol:
Nagyon élvezték igen!Estére már valósággal hullák voltunk,mert nem voltak hajlandóak a strandon aludni és így nem bírták sokáig!Ehhez képest fél 11-kor aludtak el!Gondolhatjátok még csak utána csináltam mindent!De jó volt fürcsizni!Hát a behűtött bort már nem szürcsölgettük el,mert ki voltunk,majd ma bepótoljuk!
:wink:

Kata!
Holnap várjuk a tudósítást!!!!! :D

belluska

Szisztok!
Én voltam ma pedikűrösnél. Volt nagy lábkényeztetés: sarokreszelés, krémezés, sikálás, francia körmök és kövek is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Csudiszép lett!!!

Mi holnap este lelépünk a Balcsira, onnan kedden átmegyünk Kikskutasra, majd szombaton vissza a Balcsira és vasárnap éjjel jövünk csak haza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ladiva!
De jó, hogy j9ttél! Hiányoztál ám!!!!
Köszike pindur nevében :lol: :lol:
Jelentkezz, amikor cak van időd!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Na tessék,már megint pörög a csajszi!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:
Érezzétek jól magatokat!!!De vigyázz nagyon magatokra!!!!!
Nekem is elég sűrűn muszáj a pedikűr,mert hát itthon a fűben sokat mezítlábazunk! :D Most nekem is francia lakkozásom van! :D
Ha tudsz a Balcsiról is adhatsz nekünk helyzetjelentést,gyors élménybeszámolót! :wink:
Pocak simi Benőkének!!!!! :D

belluska

Zsuzska,
jó pihit! Biztos nagyon csini lettél :lol:

Én 3 hete rakatta fel zselét a körmeimre, mert iszonyatosan gyengék és állandóan betörnek. Kicsit furi így, de legalább kinéz valahogy a körmöm. Pedikűrt már én is fontolgattam, és a beülti előtt szerintem meg is ejtem :lol:

i.kata

Kata!
Egy kis megújulás a kismamiság előtt!Szuper ötlet!
Sajnos a kezemen nekem is ugyan az a helyzet mint nálad,de gyerekek mellett most ezt a témát hanyagolom!Még nyáron is állandóan kivan száradva ráadásul a sok kézmosástól!De idővel én is tervezek valamit! :lol:

belluska

Wepe!
Írjál nekünk egy kicsit!!!!!!!Mizujs????
Pocak simi! :P

belluska

Fitie!
Ha időd engedi örvendeztess meg minket egy kis Petike fotóval!!!!!!
Remélem minden rendben veletek és Petike szépen fejlődik!!!! :P

belluska

Sziasztok!Itt voltam tegnap lányok,csak már fáradt voltam irni.Ma se vagyok üde már,de azért összeszedem magam:)Szerdán megtudtam,hogy valószinűleg hétfőn lesz a leszivás,és szerdán a beülti.Tegnap 7,9,11 volt a lottószám petikénél:)Holnapra remélem még nődőgélnek.A nyálkahártyám tegnap már 9 volt,remélem,ez már jobb.Kiváncsi vagyok a folytatásra,majd holnap este irok még.Belluskám!Remélem jól sikerült a görbe este apával,a Tokaji jó kis alapozó hozzá...:)Katám szeretnék veled összefutni,majd ha meglátsz ugorj rám!Én 8-ra megyek,biztos megismersz majd.!:)Puszi mindenkinek!

salygabó

Gabó,
ok, mindjárt jól "áttanulmányozlak" az iwiw-en :wink: :lol:
Ha minden igaz, akkor én farmerszoknyában és egy barack színű, bő felsőben leszek.

i.kata

Jó reggelt lányok!

Gabókám!
Kis késéssel de bepótoltuk apával! :oops: :lol:
Meglátod hétfőre olyan szuperek lesznek a petikéid!Drukk hegyek!!!! :P Remélem sikerült találkozni Katával! :wink:

Tegnap még este voltunk Katával fél óra "lovagláson",persze még csak körbe-körbe mentek,de olyan ügyesen ült rajta!Úgy tűnik meglesznek mostantól a programjaink! :roll: :D
Teszek fel egy képet:
Kép

belluska

sziasztok!
csajszikáim, most meg fogtok ölni... hát aug 22-én megyek Madonna-koncertre a barátnőmmel és már koradélutántól vidítjuk magunkat :roll: nem is tudom hogy felejthettem el, hiszen már mióta megvettük a jegyet. Minden évben egy koncertre elmegyünk... Iden Madonna volt a nyerő :)
Szóval nekem a 22. tuti nem jó :oops: :cry: ne haragudjatok!

Ladiva!
végre jöttél! Én is ki-ki hagyok napokat, mert nem történik velem semmi és igy nehezebb írni a semmiről! Belluskát csodálom, hogy vele ugyan lombikos dolgok nem történnek, de mindennap jön és megszeretget minket :)
akkor repül az idő, nem foglalkozol most a baba-dolgokkal! Úgy is kell, eljön annak is az ideje! örülök, hogy jó hangulatban vagy! :wink:

Kata!
akkor most már kicsit kárörvendően örülnék, ha neked sem lenne jó a 22 :roll: :?

Gabó!
nagy drukkok hétfőre!

Kismamik!
vigyázzatok magatokra!!!!

Belluska!
miért ilyen kékek a képek, amiket felteszel :?: Vagy csak nekem?
dezsina

Dezsi!
Hú de sajnálom,hogy nem jó!

Csajok!
Akkor most mit csináljunk?Adjatok tanácsot!!!!!!SEGÍTSÉG!!!!!! :lol:

Mindenkinél kékek a képek?Jézusom!Nálam nem! :lol:

belluska

Hát az én gép előtt ülésemről annyit,hogy állva írok mindig nektek,mert csak éppen ide rohanok hozzátok,aztán pörgés tovább!Esetleg akkor ülök le ha mindketten alszanak!De akkor is csak azért,mert akkor ülök le egész nap! :? Sosem részletezem egy napomat,mert nem bírnátok végig olvasni!Most éppen Barnit elaltattam,de előtte azon ment a harc,hogy ki eszi a piros és a sárga fagyit!Hát ez van....stb!De jó itt köztetek! :P

belluska

Sziasztok!

Gabó,
örülök, hogy találkoztunk az intézetben :lol: Nagyon szimpi vagy és jó volt elbeszélgetni az időt is:lol:
Hétfőre nagyon drukkolok!

Dezsina,
nekem végül jó a 22 :lol: :roll: Amúgy ma mondták reggel a híradóban, hogy lehet elmarad a Madonna koncert, mert áttették a Kincsem parkból a Puskásba (talán) és ott akkor valami foci lenne, így megy az egyezkedés, hogy ki legyen a helyszín.

Belluska,
nekem a hugim lovagol és teljesen meg is van őrülve az állatokért. Egyszer körbevitt a lovardában és volt vagy 40 ló, mindenk tudta a nevét, meg azt is hogy van-e valami baja, vagy valami különleges tulajdonsága :lol: Kata is biztos tiszta "ló mániás" lesz :lol: :lol:

Szóval az intézetben találkoztam Gabóval, aki egy nagyon csini, leendő 3 gyermekes anyuka :lol:
Vettek tőlem vért, és kaptam egy halom receptet, meg egy táblázatot, hogy mikor mit kell szúrnom, vagy bevennem. Kicsit furi volt, mert kezembenyomtak egy táblázatot és akkor majd aszerint menjek, ahogy a táblázatban áll. Megnéztem itthon, abban eleve 28 napot ír a ciklusomra, amikor nekem 31, de ezt nem kérdezték. Meg felírtak 2doboz decapaptylt, ha jól tudom egy dobozban 7 van, szóval az összesen 14, de a táblázatban eleve 16 decát kell szúrnom, és mivel hosszabb is a ciklusom, így még több is hiányzik. Stimu nem lesz, csak azt az estrofemet kell szednem, amit a leszívás után szoktam kezdeni. Még kell majd szednem prednisolon és aspirint, meg majd a 12. ciklusnaptól utrót. És a táblázat szerint aug. 26-án lesz a beültim, de ez tuti változni fog szerintem.
Szóval ennyi...

i.kata

Na tessék.... akkor legyen a 22, de nekem akkor le kell lépnem valamikor....

Kata!
lesz koncert, a 11 órási hírekben azt mondták :) De lehet, hogy estére megint nem lesz :lol: Ezt figyeljük az indexen állandóan...
nekem is estrofemet kellett szednem a fagyinál. Decapeptylt nem kellett szúrni. prednisolont szedtem, de aszpirint nem mondtak.
dezsina

Dezsina,
akkor bizos megegyeztek, ha már ezt mondják a hírekben :lol:

Olyan rossz volt ám, mert nem mondtak semmit. Doki elhadarta, mikor kell legközelebb mennem, és nem is értettem mit mond, olyan furi volt. Sokan voltak, szerintem azt sem tudták hol áll a fejük. Meg sem tudtam ott nézni a lapot, így itthon vettem észre hogy nem annyi ciklusnap van rajta, mint ahány napos a ciklusom, így a dátumok tuti átrendeződnek majd. :roll:

i.kata

Dezsi!
Azért nem kívánom,hogy elmaradjon a koncert,mert biztos szuperül éreznéd magad!Majd még meglátjuk ezt a 22.-ét!De azért titkon remélem,hogy végre talizunk!

Kata!
De jó,hogy találkoztál Gabóval!
Na akkor aug. végétől lesz dolga Belluskának szorítani értetek is! :P
Nem bánom,hogy szereti az állatokat Kata!Igaz én még bevallom nem ültem lovon,de imádom őket!
Katám nyilatkozz,hogy te is kékben látod a képeimet?Csak érdekel,mert akkor csinálok velük valamit!
Pusza!

belluska

Hú Kata,azért kicsit bonyolult!De te ügyi vagy! :wink:

belluska

Belluska,
én csak egy képet látok, de az normális :lol:

i.kata

Az én gépemen Belluska avatarja is kék, és az összes fénykép is, amit feltett. Vagyis kékek a babókái!!! :) De vonalzón nem

Kata!
sajnos nekem más volt a stimum.

Belluska!
természetesen jövök én 22én, csak hamarább megyek el... :wink:
dezsina

Dezsina,
jééé, nekem teljesen normálisak a képek is és az avatar is :roll:

i.kata

Ez igen lányok,nem tudom hol lehet a hiba! :lol: :lol: :lol: :lol: :roll:
Dezsi!Túl közel lakunk az lehet a baj! :lol: :wink:
Remélem másnál normál színűek a bébikéim! :D
Szerinted hány körül kellene elindulj tőlünk????Mert amúgy én 4 körülre terveztem a találkozót!De akkor előrébb toljuk időben!Mindent érted Dezsi! :lol: :wink: Várni foglak nagyon!

Kata!
Bíztam benned,hogy te jó színben látod a képeimet!Köszi,hogy válaszoltál! :D

Ma hallottam,hogy az egyik ismerőseinknél is most sikerült a harmadik lombik!Úgy örültem a hírnek! :D

Év végére legkésőbb mindenkinek a Kata féle táblázat legtetején kell szerepelnie!

belluska

Belluska!
Visszük a laptopot, úgyhogy lesz velünk net és majd jövök időnként helyzetet jelenteni!
Kata nagyon pepecen ül a pacin!!!!
Nálam sem kékek a képek!!
Nekünk is korán, hat körü le kell lépnünk, mert megyünk még Szolnokra. Tegnap tudtuk meg, hogy vasárnap meg keresztelőre vagyunk hivatalosak Debrecenbe:-(((( pedig csak szeptemberre számítottunk. És nem is szóltak, hogy változott az időpont:-((((((

Kata!
Most én is nagyon elgondokodtam egy kis zselés körmön. Évekig volt műkörmöm, és most nagyon hiányzik a szép kezem.
Szép kis táblázatod van!!!!

Gabó!
Nagyon drukkolok neked jövő hétre! Hajrá petikék!!!!

Dezsi!
Nagyon sajnálom, hogy 22-én nem tudunk találkozni. De érezzétek nagyon jól magatokat a koncerten!!!!! Vagy mégis talizunk???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!Katám drága!Te is szimpi voltál nekem nagyon,tök jó volt dumcsizni veled!De te hogy milyen szemtelenül fiatal vagy,és szépséges !Nem szeretném ha önbizalom hiányal küszködnél,mert kifenekellek!:)Szóval hétfőn tuti leszivás,mert már van sok tüszőke!:)Katám ugye egy kicsit csalódás volt az ottlét,amit meséltem...:(Ne aggódj a Deca miatt,tudod nekem maradt,szivesen kisegitelek...Belluskám,te kis tyúkanyó....Nálam is kékek a képek,de nem számit,a lényeg igy is ari,és látható...:)Dezsi,Wepe puszika nektek!

salygabó

Gabó,
kb. 5 perce olvastam a hozzászólásodat és még mindig fülig ér a szám :lol: :oops: :oops: Nem vagyok sokkal fiatalabb nálad és hát tudod, én is szeretnék olyan csini anyuka lenni 2 nagylánnyal a hátam mögött, mint te :lol: :wink:
Igen, ez a mai napi várakozás kicsit csalódás volt nekem is... de nekem sajnos a bentlét is az volt.
Ha minden igaz és jól értettem, akkor nem kell annál a 2 doboz decánál többet beadnom. Bár ha meg is jön 31 napra a ciklusom, akkor a következő ciklus 3. napjára el is fogy a szurim, pedig ma a telefonban megkérdeztem a dokit és azt mondta, ha nem lesz elég, akkor se adjak be többet, viszont csökkentsem a 3. naptól 1/2-re az adagot. Na de ha elfogy, akkor mit csökkentsek? Na nem szenvedek tovább, ha már fogyóban lesz, akkor megint betelefonálok :lol:
Izgulsz a hétfő miatt? Mert ha igen, akkor fölösleges :lol: Minden rendben lesz, és kevesebb, mint 3 hét múlva már itt örülhetünk együtt a pozitív tesztednek :lol:

Tali:
Ha valakinek még nem jó, és mégis áttesszük az időpontot, akkor szóljatok, mert leszervezünk magunknak a férjecskémmel egy kirándulást arra a hosszú hétvégére :roll: De ha marad, akkor az sem gond, ne (csak) rajtam múljon :oops:

i.kata

Zsuzska!
Oké,szuper!Várunk az élménybeszámolókkal!
Vigyázni magatokra! :P

Gabó!
:lol: :lol: :lol:
Nagyon sok drukk hétfőre! :D
Tyúkanyó gondol rád majd sokat!Hétfőn korán is,Barnikám úgy is kel időben! :wink: Csak nyugi!!!!!!!

Kata!
Sértődés nélkül mondom,hogy nehogy átszervezd a jó kis programot!Akkor tegyük át máskorra!Mindegy,csak a jó időben jobb lenne!De ha nem megy,akkor majd ősszel!

Csak akkor segítsetek rajtam csajok,hogy a legjobbat találjuk ki! :roll: :lol:

belluska

Kata!
Az intézetet kérdezd mindenképpen ha valami kételyed felmerül az adagokkal kapcsolatban majd ha aktuális!Nehogy azon múljon!!!!!
Puszi!Jó éjt! :P

Minnie!Pocó simi! :D

belluska

Belluska,
reméltem még megelőzlek, mielőtt elolvasod amit írtam az előbb, de látom nem sikerült.
Megkérdeztem páromat, hogy akkor mikor megyünk, erre közölte, hogy 14-én :roll: Csak azt mondta délután, hogy 2 hét múlva, én meg jól elszámoltam magam :oops:
Sajnálom, nem akartam kavarni :oops: :oops: Lesül a pofimról a bőr.....
Ezer bocsi!!!!!!
Szóval 22-e még mindig szabad :lol:

i.kata

Kata!
Na azért! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Itt a helyetek nálunk!!!!! :D

belluska

Sziasztok csajok!

Belluska!
Nálam nem kékek a képek! Kata tündéri azon a pacis képen!!! :D :D :D
Nekem még aktuális a 22.-e, bár azt nem tudom, hogy párosan vagy egyedül megyek. Ha aznap nem dolgozik a párom, akkor ő is jön! :D

Gabó!
Hajrá petikék!!! Nagyon szorítok hétfőn és gondolok rád. Ne izgulj!!! :) :) :)

Kata!
Egy kalappal a kezdéshez, remélem minden rendben fog menni és a szurik is elegek lesznek! Hajrá!!! :P :P :P

Ladiva!
:) :) :)

Én holnap elutazok párommal pár napra családlátogatásra, ott sajnos nincs netünk, így addig mellőznöm kell titeket, de azért gondolni fogok rátok serényen!!!
Ha megjöttem jövök az élménybeszámolóval!

Ui.: Képzeljétek már kétszer rohantam a WC-re, közelebbről megismerkedni klotyó manóval, de eddig hál isten róka koma még a helyén maradt... :oops: :lol: :oops:

Szép hétvégét mindenkinek!!! :) :) :)

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie drága!

Örülök,hogy jó az időpont továbbra is,reméljük párod is szabad lesz! :P
Jó pihenést és rokonlátogatást nektek,biztos örömmel fogadják majd az újdonsült kismamát! :D
Várunk majd és mesélj!!!!!!!!
Addig is vigyázzatok magatokra nagyon és millió pocak simi! :P
Bennem is idéz fel emlékeket a kis róka koma! :wink:

belluska

Sziasztok!Minnikém,nos létezik-e klotyó manó,vagycsak a reklámba van?:)Bár én is ott tartanék már...Azt mikor tudom meg lányok,hogy hány kis Salykánk lett?Csak a beülti napján?Katám akkor nemcsak én voltam kicsit csalodott akkor épp..Majdcsak lesz valahogy:)Már izgulok a hétfőn nagyon...:)

salygabó

Gabókám!
A leszívás utáni nap be kell majd telefonálnod,hogy hány petikének sikerült az apa katonáival való találkozás!Reméljük soknak majd! :wink: De persze a beülti napján már tuti lesz a létszám!
Gabó!Tényleg ne izgulj,higgyél nekünk!Csak rendben mehet minden!!!!!!!Puszillak!

belluska

Sziasztok csajok!

Gabó!
Azt, hogy hány petikét sikerült leszívni, már a leszívás után megmondják míg bent pihensz. Utána ha hétköznap következik, minden nap de-t 10:00 körül be kell telefonálni, hogy megmondják, hogyan fejlődnek a gyerkőcök, ha hétvége is benne van, akkor ugyan ebben az időpontban az embriológusok fognak hívni az eredménnyel. Azért ők, mert ilyenkor bemennek pár órára és megnézik a babák állapotát, de ha esetleg nem abban az időpontban telefonálsz, amikor bent vannak, akkor nem tudod meg, mert nincs bent már senki. :)
Szorítok nagyon!!! :D :D :D

Belluska!
Már nagyon várom a holnapot, április óta nem voltunk otthon és már hiányzik a család. :P
Azért ha minden jól megy előtte beiktatjuk a tervezett 1-2 napos balatoni pihenést, de nekem az sem fontos, fő, hogy hamar hazaérjünk már. :) :) :)
Én is nagyon remélem, hogy páromnak is jó lesz a 22.-e! :D

Képzeljétek, ma van párom egyik kollégájának esküvője, hivatalosak voltunk a szertartásra és a lagzira is, párom készítette volna a képek egy részét.
Sajnos én az egészből kimaradtam, mert délelőtt olyan rosszul voltam, majd elpusztultam és így nem mertem bevállalni az esküvőt, nem akartam senki kedvét elrontani. Kicsit csalódott vagyok, mert szívesen elmentem volna. :( De párom megígérte, hogy hoz finom csemegéket, remélem mire hazaér velük már képes leszek falatozgatni...

Olvastam interneten, hogy van egy homeopátiás készítmény, amit kismamák is szedhetnek és nagyon jó hányingerre, émelygésre. A neve "Sepia", vettem egyet, kicsi kék hengerben vannak apró édes kis golyócskák, kb. 600 ft-ba került, napi kétszer lehet 5-5 golyócskát elszopogatni belőle, nagyon fincsi, édes... Én úgy vettem észre, nekem használt! :) :) :)

Belluska!
Még küldök egy képet Katának Minnie-ről, ahogy épp az üres tejfölös dobozt nyalogatja, imádja a tejfölt... :P :P :P

Kép Imádja a tejfölt... :D

Ha megjöttem jelentkezem!!!

Sziasztok!!!!! :P :P :P

Minnie

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie!
Sajnálom,hogy a rosszullét miatt nem tudtál elmenni az esküvőre,de most ennek örülünk kicsit!A falatozás pedig reméljük sikerül majd!
A lényeg,hogy növeszted a babódat a pocakban!!!!!! :P

Gabó!
Bocsi,én csak azért írtam a másnapot,mert hogy akkor már tudod a konkrétabb, kis startra készen álló babókat!De persze a leszívott mennyiséget aznap megmondják! :P

belluska

Gabó!
Holnap megy a rád gondolás és a sok-sok drukk!!!!!
Jó éjszakát neked és ne izgulj!!!!!

Húúúú lányok ma besokaltam a melegtől! :evil:
Zsuzskám sokat gondolok rád!Milyen jó lehet most a Balcsin!Puszillak!Pocak simi!

Kismamik vigyázni magatokra!
Jó éjt mindenkinek!!!!!!! :P

belluska

Sziasztok!

Gabó,
óriás kalappal holnapra! Ne izgulj, rengeteg tüsződ lesz, még kistesóra is marad :wink:

Minnie,
ha homeós bogyókat szedsz, akkor pár jótanács, hogy jobban hasson:
Ne használj most mentolos fogkrémet;
Ne egyél-igyál fél órával a bevétele előtt és után;
Most ennyi jut eszembe, de ha beugrik valami, megírom :lol:
Na, inkább megkerestem a jótanácsokat:
http://www.homeopatika.hu/homeopatia_praktikus_tudnivalok.htm

i.kata

Jó reggelt!

Gabó,
majd gyere a hírekkel, hány petikét sikerült leszívni :lol:

i.kata

Gabókám!
Már biztos felébredtél a szundiból!Gondoltam rád sokat!
Nagyon várunk!!!!!!!Puszi!

Szép napot mindenkinek!!!!!

belluska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?