Sziasztok!
Megpróbálok én is hozzáadni a napi terméshez.
Nekem a mai nap a vasalásé+főzésé volt, így csak most tudtam jönni....persze ameddig nem tör ki a lázadás.
Zsóka, mi van veletek??!!!!Már nagyon régen nem írtál!!!!!!!!!!!!!!!!
Kata, sztem is nagyon klassz, hogy ilyen lélekjelenléted van! Nagyon jól tudsz reagálni!!!!!!!!!!!!!
Remélem, egyik hugid sem lesz emos tag, mert én is nagyon megbotránkoztam a cikken...., nem szeretnék ma 10ni lenni!
Meg amúgy a gyönyörű hugaidat nem tudom elképzelni ilyen szerkóban...
Anaci, jobbulást a családnak!
napotok nem volt semmi!
Olyan rossz látni a saját gyermeked arcán a csalódottságot, de hát néha nem tudunk tenni a dolgok ellen.
Apa elment végül a dokihoz?!
Reni, gratula a középhaladósághoz!!!!!!!!!!!!!
Mangó, Bende gyönyörű kiskrapek!!!!!!!!!!!!!
Várunk gyakrabban képeket!!!!!!!!!!!!!
Sztem próbáld mérni Bendét, de tudod, ahány gyerek, annyi...Nálam pl Zsigu a mai napig többször eszik keveset. Próbáltunk belé nagyobb adagokat tömni, de több jött vissza, így nem láttuk értelmét.
Érdemes lenne mérni, h mennyit szopizik, és azok alapján jobban látnád te is, h mennyit eszik, valóban kell-e a pótlás. Vagy nagyobb szüneteket tartani, tud-e többet enni, vagy marad a sokszor keveset...
Zsófi, usziról nyilatoztak, ha jól tudom
ezúton is üdv közöttünk régiújtag!
Szék nekünk nagyon bevált! Zsigu pl nem szeretett sem az "asztalra felhelyezhető", sem a fa etetőszékben nagyon megmaradni.Ezt viszont szereti, mert kényelmes, sőt most, h Zsombeszé, néha beleül, mert kényelmes neki, odatolja az asztalhoz, és rajzol. A magassága meg állítható, ami nekem és nekik is jó. Sztem a fenti etetőszékhez - ami nagyon jól néz ki -, tartozik feltét is, azaz tálca, mert a miénk is hasonló.
Zsombi kimondottan szereti a pohártartó részét, mindig odapakolja az italát.
De van, akinek tökéletes az ikeás, sztem is jó, mi is haszáltuk elég gyakran, amikor ott vásároltunk.
Szóval, ha nem akarsz annyi "funkciót" feleslegesen megfizetni, akkor...(dönthető rész: nálunk bejött az is, mert amikor még nem ült igazán zsombesz, én meg főztem, akkor beletettem 30-45 percre, hasonló, mint az autós bizt. ülés.
Zsigunál ekkor még nem volt meg a szék)
A régiúj tagnak, akkor üdv!
Julcsi, szopitéma jó kérdés?én sem tudom...
, viszont az izmok erösödése miatt jó lenne, ha vagy a cicit, vagy a cumit újra tudná "használni". Lehet, h érdemes lenne fejned, h vissszahozható-e a tejci, és ha beindul, akkor talán, ha elkezdi szívni, és jön a tejci, akkor nagyobb kedvet kap hozzá, nagyobb lesz az ösztönzés.
Reni, Nikis képek csúcsszuperek!
Kata, tök jó, h újra vagytok!!!!!!!!!!
Melba, Ganti-Klári, merre jártok???!!!Szoktatok még olvasni minket?!
Akit kihagytam, annak bocsi, de közben polip vagyok (karokkal, kezekkel, szemekkel...)
Mircike, milyen volt a szgép wellnes??
Panni, neked majd később, mert idejött zsigu kérdezni, és elfelejtettem...