Jó reggelt!
Ma megyünk fát venni. Remélem találunk szépet. Belegondoltam, hogy mennyi fát kivágnak ilyenkor, aztán egy csomó megmarad. Tudom, h. ezeket direkt erre ültetik, de akkor is. Olyan földlabdásat v. cserepeset kéne venni, persze Egomban olyan tuti nincs. Na, nem is parázom ezen tovább.
Kata,
A szomszédban mindig hosszú levelű van, az tényleg nem hullik. Nem szúr az jobban, mint a rövid tüskés?
Ecsv,
De jó, h. megvagy.
Rahel,
Köszi, jól, gyanítottam, hogy talán nem elég már neki a tejcsi, ezért kakil nehezen, de a doki azt mondta, hogy jól néz ki, semmi gond. Aztán ette a kezét, és 2 hét alatt már csak 100-at hízott. Úgy döntöttem kap pótlást. Napi 1x eszik tápszert este a szopi után és teljesen rendbe jöttünk kakiilag is.
Úgy örülök h. megoldódott ez a probléma, kevés volt neki a folyadék és a tápanyag, ezért a kis szervezete megpróbált mindent felhasználni, a kaki pedig jól besűrűsödött és már nem jött ki.
Igen, Egomban, de ezt már írtam.
Szerintem 11 hónaposan már biztosan értékeli a csillogó fát és a játékot is. Persze a csomagolópapír is a fő számok között van még ilyenkor.