sziasztok lányok!
muszáj ennyi szeretetre reagálnom.köszönöm mindannyiótoknak.
nem akartam leirni,mert annyira rossz az eredmény,de hátha más is igy lesz,persze nem kivánom senkinek,és olvassa,akkor estleg nem érzi magát olyan egyedül.
nyaki redő vastagság,kapaszkodjatok:7,4mm szerdán,és 11mm csütörtökön!!!!!!!!!!!
ez katasztrófális!!!2 orvos is megnézett,1 adjunktus,aki észrevette szerdán,majd csütörtökön a genetikán Ferenczi főorvos,aki a Schöpfm.-ben dolgozott,és az egyik legeslegjobb UH-orvos.sajnos ez annyira gáz,hogy még én is láttam az UH-on,a nyaka körül van egy nagy feketeség
,(tudom,hogy nem tud még levegőt venni),de olyan,mintha fojtogatná ez a ....
jövő hetem:
kedd reggel: méhlepény(korion)biopszia-ez azért kell,hogy megnézzék vajon mitől történt ez.lehet kromoszóma rendellenesség,virusfertőzés,és még ez csomó minden.ezáltal felkészülhetünk majd a köv. terhességre.
szerda este:bevonulok a bajcsyba,ahol előkészitenek
csüt. vmikor:megtörténik,altatásban,és fájdalom nélkül,azt hiszem estefelé haza is jöhetek.ha pár nappal később derül ki,akkor már nem ilyen kiméletes lenne,hanem infúzióval beinditanák...nem tudom az milyen,de rosszul hangzik.
ezt is Dr.Ferenczi végzi el.szóval nagyon jó kezekben leszek.egyébként nagyon ajánlom mindenkinek,aki szeretne amúgy is menni amnióra,vagy csak genetikai tanácsadásra ezt a kis bajcsys(söfis) team-et,mert fantasztikusan empatikusak,türelmesek,tényleg éreztem,hogy itt értem vannak,és mindenre válaszolnak,és nem utolsósorban több évtizedes tapasztalat áll mögöttük.
hát ennyi.
nagyon szomorúak vagyunk,de mindenképp jobb,hogy most kiderült,mintha pár hónap múlva,elvetéltem volna,ne adja a jóisten a hatodik,hetedik hónapban,amikor már mindene kifejlődött volna.bár azt mondták,hogy odáig nem jutottunk volna el...
még az is borzasztó lett volna,ha nekünk kellett volna eldöntenünk,hogy megtartjuk,vagy sem,ha mondjuk csak egy kisebb valami lenne ott,de igy annyira egyértelmű,csak szenved szegényke
ennyire tellett tőlem,köszönöm az együttérzéseteket,azért azt hiszem hogy néha majd felnézek,bár nem tudom,mennyire leszek lelkileg,és meddig.ezúttal egy új oldalamról kell magammal ismerkedni,mert gőzöm sincs,hogy fogom viselni.
puszilok mindenki
cukorka,külön köszi,hogy pont most előkerültél.remélem misikéd növekszik rendesen?
B.B.