Helló Lányok!
Na, számomra elkezdődött a suli nevű őrület
.
Lányok, az én lányaimat ne dicsérjétek, mert náluk lustább nőciket nemigen hordott a hátán a jó öreg Föld! A lényeg, vagyis amit mondani szerettem volna, hogy szerintem nem szabad állandóan a tanulással nyüstölni őket! Egyrészt nem tragédia, ha van néhány gyengébb jegye, másrészt rá kell jönnie, hogy magának tanul, az iskola az ő dolga, az ő felelőssége.
Nálunk Dorka csak 8.-ban volt hajlandó tanulni - akkorra látta be, hogy ami órán ráragad, az kevés az üdvösséghez. Luca itthon most sem tanul, rendszeresen nem készít házi feladatot, nem ismeri az órarendjét, de nem vagyok hajlandó emiatt sem őt, sem magamat idegesíteni: rá fog jönni, rá kell jönnie, hogy a képességei alapján a jelenlegi teljesítménye a nullához közelít. Ha leülnék vele tanulni - ahogy azt Anyukám szeretné -, kényszerből, a kellemetlenségek elkerülése érdekében, nekem tanulna, nem pedig egy önmaga által meghatározott távolabbi cél elérése érdekében, ráadásul kikészítenénk egymást. Inkább elviselem, hogy semmi jót nem mond rá az of-e, de tudom, hogy nem hülye a gyerek, be fog érni.
Megint összevisszaságot írtam, ráadásul nem is illik ide, de komolyan sajnálom azokat a kölyköket, akiknek megkeseríti az életét az iskola, ill. az iskola emlegetésével a szülő. Merjétek kipróbálni, hogy ÖNÁLLÓVÁ váljon iskola-ügyben! Érdeklődjetek az iskola iránt, de ne fenyegessétek vele, meg a sötét jövőjükkel őket!
Bocsánat az igehirdetésért, de még emlékszem saját iskolás élményeimre
, így maximálisan megértem szegény kamaszainkat!
Druszám!
Már tegnap megnéztem, nagyon ígéretes! Kérek szépen jelszót, ha lehet! Én is béna vagyok, de ha tudok, segítek, csak szólj!
Csodálom a rengeteg energiádat!
Meglestem a képeket, láttalak Téged is, bi-bi-bi, de igazándiból Balázs varázsolt el! Nagyon helyes kis krapek! Majd 10-én vigyázhatsz rá, szét ne szedje őt a két korban hozzáillő nőszemély, Melissa és Lili!
Laikus kérdés: a vérvétel eredményében mi utal pajzsmirigy-problémára? Vagy ez speciális, direkt erre irányuló vizsgálat? Csak egy kicsit vagyok hipochonder
, de a tünetek némelyike rám is illik...
Mandula!
Teljesen egyetértek a vizsgálatokhoz való hozzáállásoddal! Ismeretségi körünkben egy anyuka nem vállalata a vizsgálatot, és Down-kóros babája született: a kislány tündéri, de tönkrement a családi életük. Ha még nem lenne gyerekem, közel a 40-hez már mindenáron szülnék, de ha van családom, felelősséggel tartozom nekik, rájuk is tekintettel kell lennem, nem áldozhatom fel az addigi nyugalmukat.
Az viszont nagyszerű, hogy érzed Babóca ficánkolását! Igen, többedik gyereknél, amikor már tudod, mit kell érezned, már ilyen korán érezheted őt!
Melcsi!
"Rossz szonográfiai viszonyok"... Nekem is ismerős
, és nagggggggyon diplomatikus
... A tökéletes UH-nak nagyon örülök!
A közösen elbénázott múlt hetet én is nagyon sajnálom, de majd bepótoljuk, bár olyan példás rendet a csajszik szobájában már nem merek ígérni: félek, megismételhetetlen produkció volt
Azt írtad, hogy a fiadnak van érzéke az üzlet viteléhez, de kedve is van hozzá?
Sheila!
Jól emlékszem, ma mentél UH-ra? Mi újság?
Alig ismerlek, de ha eszembe jutsz, mindig mosolygok, olyan jó érzés, hogy sikerült Nektek!
Paga!
Nemsokára Te is érzed majd a mocorgását! Hogy látod, meddig akarsz, meddig bírsz dolgozni?
Dina!
Nem tudom már, ki írta, de egyetértek vele: szerintem is próbálj lazítani, kikapcsolni! Nagyon szorítunk Nektek!
Rebaron!
Ti tök egyszerűn, az adonyi révvel itt tudnátok lenni nálunk 10-én... Gondolkodtál már rajta? Ha nem, hát tedd meg!
Szenilis vagyok, de Áron hány hónapos? Lehet már őt is dögönyözni?
Zsenge!
Hol vagy? Kérjük a híreket KisZsengéről!!!
Hú, de sokat írtam!
Sziasztok!
R.Kriszta