Új privát üzeneted érkezett!

Sheila!
OK Kép

Senki nem akarja szerkesztgetni is? Kép Segítek, csak az ötleteket dobjátok.

Amnióval kapcs érdekes amit írsz, hogy nem Te fogsz dönteni. Pedig pont ez a dolog, amiben csak Te tönthetsz. 35 felett a down kór esélye is nő, ehhez képest a vetélés kockázata kisebb. Nem könnyű döntés, de neked kell eldönteni, hogy mit kaphatsz és mit veszíthetsz. Engem a dokim le akart beszélni és ennek ellenére megcsináltattam. Félre ne érts, nem rábeszélni szeretnélek, csak járj utána a dolgoknak és az alapján dönts, a dokidnak meg max a véleményét hallgasd meg, mert az is fontos, de a döntés csak a tied legyen, mert bármi legyen is az eredmény a következményeit minden esetben Te viseled.
Bocs a hosszú példabeszédért Kép

Kép

KépKép
nyanya67

Sheila! Még valami. Én annak idején feltettem magamnak azt a kérdést, hogy mit tudnék könnyebben elviselni. Egy vetélést vagy egy betek gyereket és ez alapján döntöttem.

Kép

KépKép
nyanya67

Nyanya!

OK. Igazad van teljesen.
Én fogok dönteni, de nagyon reménykedem abban, hogy minden jól alakulKép

Pussz,

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sheila!
Nem lesz semmi gond, eddig sem volt.

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!
Mostmár írigyellek benneteket, hogy olyan sokáig ébren bírtok lenni!Kép
A tanulással nekem csak az a bajom,hogy a fiam átlaga tanulás nélkül 4,3 és nem hajlandó itthon leülni tanulni. Ja, és a tanárokat azóta tisztelem amióta a fiam megtanult írni! Elképesztő az írása, én nem tudom elolvasni! A kislányom igaz, hogy álmodozó, de mostmár elég szorgalmas.
Melcsi! Köszi az infókat, mi jövőhét péntekre kaptunk időpontot. Örülök, hogy a barátnőd babái jobban vannak, remélem mostmár minden rendben lesz!
Krisztanyanya! Nagyon igazad van, tényleg azt kell eldönteni, hogy mit tudunk könnyebben elviselni! Tehát én megcsináltatom! Most nagyon sokat segítettél!
R. Kriszta! Gratula a lányaidhoz, én már annak is örülnék ha középiskolában nem kéne már majd noszogatni őket!
Sheila! Én a 7. héten voltam először uh.-n, egy kis babszem látszott és meghallgattam a szívhangot! Bennünk akkor tudatosult igazán, hogy tényleg van benn valakiKép
Puszi, még jövök

KépKép
mandula35

Sziasztok Lányok!

Sheila, Era!Kép Le tudnátok írni pontosabban, hogy hogyan lehet kiszámolni ezt a kínait? Bocs, de nem ismerem, és még hallani sem hallottam róla! Úgyhogy nem tudom, mit-hogyan kell csinálni/nekikezdeni, hogy ez a módszer alapján csináljuk...

Melcsi! Kovács doktorhoz járok. Fiatal, nagyon figyelmes, mindent elmagyaráz részletesen, még azt is, amit nem kérdez az ember.Kép

KrisztaNyanya! Megkaptam a mailt, nekem is tetszik az ötlet, de én is csatlakozom az ovihoz, mert kb. nekem is azon a szinten kell elmagyarázni a dolgokat, hogy megértsem.Kép
Szerkeszteni nem tudok, úgyhogy elrontani biztos nem fogok semmitKép , amúgy a jelszó csak ebben az esetben kell??
Nagyon sajnálom, hogy megint pm gondod van! Szegénykém! Remélem, hogy azért hamar összejön a baba neked is! Egyébként ennek a pm alulműködésnek milyen tünetei voltak/vannak??
Kicsi Balázs hogy van?

Lányok! Amúgy ez a chorion/amnio dolog engem is már most nagyon aggaszt(parakirálylányKép), pedig sajna még nem tartok ott. De már engem is nagyon foglalkoztat a dolog. Vegyes érzéseim vannak effelől: egyik nap azt gondolom, hogy megcsináltatnám, másnap pedig besza..k, és azt mondom, hogy mégsem, mert ha vetélés lenne belőle, akkor azt nem is élném túl!
Most mindenesetre azt gondolom, hogy csak akkor csináltatnám meg, ha minden elővizsgálat azt támasztaná alá, hogy gond van.
A vizsgálattól nem félek, csakis a vetéléstől félek, de attól nagyon.

Sheila Kedves!KépHogy vagy? Mikor mész uh-ra?

Puszi mindenkinek
Dina
dina2004

Dina!

Jelszó csak a szerkesztéshez kell. Már szerkesztgetem Képnézzetek be

A kínai számolgatás engem is érdekel.

pm-ről 1 óra múlva lesz infóm, akkor kell telefonálnom.

Van még a vérvétel, ami szintén sok betegséget szűr, bár nem olyan tuti, mint a Chorion/amnio, de a Te esetedben lehet, hogy jobb.

Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

KrisztaNyanya!Kép
Mit értesz az alatt, hogy az én esetemben, lehet hogy jobb. ?
Dina
dina2004

Dina!
Régóta próbálkoztok és már nem vagy mai csibe (ezt ugye a topik neve is mutatjaKép) Nálad egy beavatkozásból származó vetélés nagyobb tragédia, mint egy fiatalnál, vagy egy gyerekesnél. Csak erre gondoltam. Remélem nem bántottalak meg vele. Bár ki tudja, kinél mi a döntő. Én még ebben az esetben is talán a beavatkozást választanám, mert annyira félek, hogy beteg lesz a baba. Nem tudnám bevállalni egy életre. Becsülöm azokat, akik igen, de én gyenge vagyok hozzá.
Na persze 1-2%-okról beszélünk, mielőtt itt mindenki rémeket látna. Vagyis 98%, hogy egészséges Kép
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

Dina!Kép

A kínai naptárt szívesen elfaxolom Neked, ha küldesz telcsiszámot a mailemre: gatita@freemail.hu
Holnap megyek orvoshoz, vérvétel, pisi, vizsgálat biztos lesz, remélem UH is.Majd beszámolok.Kép

Tegnap éjjel beszélgettünk a párommal az amnio-ról,
és úgy döntöttünk, hogy amennyiben az AFP, tarkóredő Uh, valamint a speciális vérvizsgálat OK lesz, NEM csináltatjuk meg.
Nekem az a minimális vetélési kockázat is sok, ahogy Dina is írta: én sem élném túl, ha emiatt elvetélnék egy egészséges babát.
szerintem, ha a fenti erdmények jók, nincs mitől rettegni, és egyébként is elmegyünk többször is 4D UH-kra.
Ott rengeteg dolgot kiszűrnek ma már, pl: egy Down kóros babánál egyéb járulékos szervi problémák is vannak, általában szívbetegség.

És: nevessetek ki, de én még azt is elképzeltem
( vizuális típus vagyok), hogy a babának milyen ijesztő lehet, amikor a békés kis birodalmába, ahol biztonságban érzi magát egyszercsak megjelenik egy idegen tárgy ( tű)...
Õ meg rémülten menekülKép
általában haladó szellemű, modern felfogású csaj vagyok, de úgy vélem: a baba szentélyébe nem illik betolakodni, hacsak nincs alapos okunk rá.
És ott van még a fertőzés kockázata is: hallottam már olyat, hogy valaki ezért vetélt el...
hiába fordul elő csak az esetek 0,5 százalékában, azért ez is benne van a pakliban.
Bár tudom, hogy nem garancia, de engem bizakodással tölt el, hogy az előző három gyereknél sem volt semmi gondKép

És sajnos az is megtörténhet, hogy a szüléskor üt be valami katasztrófa ( pl: oxigénhiány) és az addig rendben kihordott, egészséges baba betegen születik...az utcánkban van egy ilyen kislányKép

Bocsássatok meg, hogy leírtam a gondolataimat a témával kapcsolatban, ezzel nem szeretnék senkit rémisztgetni, sem vitát nyitni, csupán arra próbáltam célozni, hogy a mai hiper-szuper csúcstechnika sem képes garantálni, hogy VÉGIG minden jól alakulKép
mert mindannyiunknak kell az élethez SZERENCSE is,
a SORS vagy Isten ( kinek hogy tetszik) kezében vagyunk mindennap.
De remélni és hinni a jót érdemes és KELL, mert a hit hegyeket mozgat meg...
ezért én hiszem, hogy minden rendben lesz, és nyolc hónap múlva egészséges babának adok életet.Kép
Elnézést a példabeszédért, tudom , hogy vannak pro és kontra vélemények, mert ( szerencsére)nem vagyunk egyformák, és MINDENKINEK igaza lehet, mindkét oldalon.
Mert ahogy Krisztanyanya írta, mindenkinek mások az érvei pro és kontra.

Mandula!Kép

én is örülnék egy kis babszemnek az UH-nKépKépKép
Gyermekeid várják a tesót?
Mikorra vagy kiirva?

Melcsi!Kép

Nagyon boldoggá tett a hír a barátnőd pici lányárólKép
remélem mostanra már a fiúk is stabilizálódtak, és hamarosan a barátnődék boldog nagycsaládként érkeznek hazaKép szorítok, hogy így legyenKép

Puszi Mindenkinek,

remélem holnap jó hírekkel jövök,

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Kriszta!

Mi a helyzet pm ügyben?

S.

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sheila!Kép
Most mindjárt írok mailt!
Puszi
Dina
dina2004

Tényleg Krisztanyanya! Megvan már az erdményed? Remélem minden rendben van!

Sheila, Dina, Krisztanyanya! Nagyon jó olvasni titeket amnio ügyben. Én is előtte állok, nagyonsokat segít, ha hallom mások véleményét is ebben a témában. Én is most arra hajlok, hogy ha minden vizsgálatom teljesen rendben van akkor nem megyek, de tele vagyok bizonytalansággal, lehet, hogy az utolsó pillanatban bepánikolok, és mégis elmegyek. Az biztos, hogy ha nem végeztetem el a vizsgálatot, akkor tiszta para leszek végig, de ha elvégeztetem, akkor is, mert sok egyéb más baja is lehet a babámnak. Tudjátok, ahogy a Kriszta írta én parakirálylány vagyok!

Mandula, te már döntöttél a vizsgálatról?

Ja, és Sheila nem válaszoltam a kérdésedre, a 8 hetes ultrahangom a picim még csak egy kis foltocska volt, és teljesen láthatóan lüktetett a szíve. Most meg már mindenét lehetett látni, kezét lábát, izgett-mozgott, az ujját is szopta. A vizsgálat alatt teljesen jól lehetett mindent látni, de a felvétel már nem lett olyan jó, de azért jól látszik a baba. Te pénteken mégy ugye? Szerencsére az én dokim olyan rendelőben rendel, ahol ott van az UH készülék, és eddig, és remélem ez után is mindig fog készíteni felvételeket, és megnézi, hogy minden rendben van-e. AZon kívül kell majd a 16. héten, meg később is olyan UH vizsgálatra a kórházba, ahol kimondottan UH-ra specializálódott szakemberek vizsgálnak majd.

Melcsi!

Tényleg jó, hogy a barátnőd picijeiről jó hírek vannak. Irj továbbra is, hogy mi van velük.

Sziasztok!

Paga

Gabi
paga

Sziasztok Lányok!
Öröm látni, milcsoda termékenység van ismét!

Kedves Sheila!
Én is ilyen alapokon döntöttem az amnio elhagyásáról.Ill.Dezsővel döntöttük el.Azt beszéltük a Kaális dokimmal, ha minden más vizsgálat negativ, akkor nem megyünk bele, mert nagyobb az esély a vetélésre, mint a beteg babára. Én főleg félek, hiszen már volt 1, és nagy volt már... Iszonyú...
De aztán, ahogy mult az idő, és most is persze, sokat rágódom rajta, hogy mi lesz, ha mégis van baja?
De ennyi UH-n meg vizsgálaton észrevették volna, és nem 1 orvos nézte már UH-n. Hajdu Krisztinához küldtek tarkóredőre, ő genetikai szaktekintély, és azt mondta, hogy egészséges. És a 4D UH-n is azt mondták.
Az én dokimnak is van UH-ja, és mindig azzal nézi, hát már kiderült volna biztos. De pici frász mégis van bennem. Ez nem egyszerü kérdés.
Remélem, holnap fognak látni ott Neked egy szép kis babakezdeményt! Majd számolj be mindenről!

Kedves Dina, bárcsak Te is ott tartanál már, hogy erről kell döntsél!
Remélem hamarosan igy lesz, a Kovács doktornál 1x jártunk mikor érleltük a petét, és nagyon rendes volt ő is. De ott szerintem mindenki az.
Biztos jó kezekben leszel. És csinálnak Neked is gyönyörü kisbabát. Ne félj a lombiktól, igaz hogy macerásabb, és persze vannak veszélyek, de szerintem eredményesebb az inszemnél, igaz, a barátnőmet már emlitettem a 3 babussal... Az élet néha sok mindenre rácáfol...Kép
De fontos, legfontosabb a nyugodt fej, ezt tapasztalatból mondhatom, sajnos. Nekünk 2x ugy sikerült, hogy előtte elmentünk egy kis pihire, mikor már éles volt a dolog, és utána nem sokkal lett a beültetés. Talán a nyugalom is ráhangol.

Sheila, azt még nem irtam, hogy igazad van, a babusnak csupa ijedelem egy ilyen szúrás.
Megvettem Raffai -Hidas Lelki köldökzsinór- Beszélgetek a babámmal c. könyvét, amiben pont ilyet irnak le. Nagyon hasznos könyv, a pici magzat életét, érzéseit irják le UH és pszichoanalitikai tapasztalatok alapján. Nehezen jutottam hozzá, és elég drága is, 2.69o.- de ha érdekel vkit, a z ÖTYE-re elviszem és szivesen kölcsönzöm is. Mindig gondoltam, hogy bent is van már lelke,hiszen mutatja is nekem sokszor, de meglepő dolgokat azonosan irnak le, mint ahogy én érzem.
Kár hogy annak idején Mátét nem figyeltem ennyire,persze fiatal voltam még, és Õ azért könnyebben összejött kicsivel...Kép

Kedves Nyanya!
Mi a helyzet pm ügyben?
Azt hittem, azt rendbe lehet tenni, de ha lehet igy is gyerkőc, akkor hajrá!

Milyen jelszó kell ahhoz a portálhoz?
Az amit használok belépéskor?

Puszi, még lehet hogy jövök
Melcsi

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

pm-em rendben van Kép Lehet, hogy a laborban elrontottak valamit, vagy csak nálam volt pillanatnyi zavar, de az ismételt vérvétel eredménye jó lett. Kép

Kép

KépKép
nyanya67

Melcsi!
Ha sikerül teherbeesnem én Hajdu Krisztinát szeretném megkérni a chorion biopsia elvégzésére, mert Õ a legprofibb genetikus. Személyesen is ismerem, mert a Szabolcsban szultem és egy barátnőm nála szült. Nagyon rendes és profi.
Portálhoz csak akkor kell jelszó, ha szerkeszteni akarod (pl fényképet feltölteni), mert egyébként titkos (ide NE tedd fel Kép). Ha adsz egy email címet elküldöm.

Sheila!
Igazad van, tényleg ijesztő a babának, az UH-on látszik, ahogy félrehúzódik. Én is sajnáltam, de csak 1 másodperc az egész.

Kép

KépKép
nyanya67

Kedves Nyanya!
Örülök hogy rendben van a pm-ed! Mikor kezditek a gyermekgyártást?
Emil:
melcsi1967@citromail.hu
Na akkor Te is ismered a Hajdu Krisztát, bátran ajánlhatjuk Sheilának.

melcsi1967

Melcsi!
mail ment

Hajdu Krisztát bátran ajánlom bárkinek, de szerintem Sheila már döntött.
Sheila!
A Szabolcs utcai kórházban a chorion biopsziát csinálják nagy rutinnal, ehhez ajánlom Hajdu Krisztinát. Az amniocentézist a Baross u-ban csinálják profin, ahol annó én is csináltattam. Az AFP eredményére ne kalkulálj, az szerintem egy marhaság. Nem is tudom csinálják e más országban rajtunk kívül. Ha nem lenne kötelező én meg sem csináltatnám. Ha roszz az eredménye az még nem jelenti azt, hogy baj van, ha viszont jó, még mindig van 30%, hogy gubanc van. Akkor meg minek ez az egész.
A genetikai vérvétel nagyon jó, szerintem azt csináltasd meg. 4D UH-ból is sokmindent szürnek, én ezt is jó dolognak tartom.

Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Ne már, hogy engem emlegessetek! Kép Igaz, nem vagyok genetikus, de azért erre már csak felkapom a fejem! Kép
Szia Nyanya, szia Sheila! Meg a többiek! Kép
kíváncsi

Sziazstok az uh meg az amnió egy napon van ez a 20.heti genetikai uh.és amikor az eredményt megkapod akkor is elküldenek egy uh-ra ha jól emlékszem.Nem mondtak neki az uh-ról semmit csak a vizsgálat eredménye lett rossz hamarabb is értesítették mint ahogy mondták mert 4 hét múlva hivnak vissza.Megindították a szülést 22.hetes volt.Az ő dokija szabin volt aki meg csinálta egy felelőtlen dokivolt.nem foglalkozott szinte vele.........nem rémisztlek el titeket majd egyszer elmondom mert szinte hihetetlen milyen kicsi dolgok mennyi bajt okoznak .A lényeg hogy arra figyeljetek amikor szültök hogy fásli legyen a lábatokon és szülés után mindegy császár vagy normál kapjatok vérhigító injekciót amivel el lehet kerülni a trombózis veszélyt főleg ez már a mi korunkban 35 felett elengedhetetlen.Ez komoly!!!!!Én négy naoig kaptam este reggel

Paga Rebi is 9és fél volt mikor Áron született szintén elkényeztetett egyke kis oroszlán Õ ugy képzelte hogy szuper jo lesz lesz kivel játszani.nagyon maga alatt volt amikor szinte semmi időm nem jutott rá Áron rossz alvó rossz evő egész nap szoptattam aludt a mellemen ha letettem üvöltött mert kialudta magát ha nem hagytam azért szopni nem szopott eleget fejni kellett azt melegíteni .........De most már egész jól elvannak de még most is féltékeny .Hiába teszúnk bármit de azért jobban kezelhetőbb mint egy kicsi testvér kárt nem akar tenni benne,:D vissza sem küldi de megviselte nálunkApuci igért fűt fát csak legyen gyerek mégsem segít szinte semmit igaz itthon sincs mert dolgozik folyton ezért is rossz szegény lányomnak.

De jó hogy már ennyit cscsog a lÁnyod .Enyém most kezdett el intenzíven beszélni de még csk legtöbbször az első szótagot mondja de már azt is mondatba foglalja.

Nehéz ezt a vizsgálatot eldönteni főleg ha lombik biztos sebehetőbb is a baba

Mondják azok akik nézik a monitort a szúrás közbe hogy elugrik a baba de honnan tudja csukott szemmel merre ugorjon?Én oda sem mertem nézni nehogy megugorjak de szinte semmit nem éreztem.

Jó késő van megyek aludni igaz nem lesz túl kényelmes mert a lány is bekéretzkedett az ágyba már négyen leszünk az a jó hogy őriási azágyunk de azért nem ennyire élével alszunk.

Sziasztok Era
rebaron

Sziasztok!
Ma reggel arra ébredtem, hogy "kopogtat" a babámKép!
Legalábbis szerintem az volt: pici buborékok többször is! Apa szerint még nem érezhetem, még csak 16 hetes vagyok. Szerintetek?
Sheila! Ugye ma lesz vizsgálat? Majd számolj be! A gyerkőim nagyon várják a kistesót, bár a héten már meg vannak bolondulva, gondolom az iskolakezdés miatt! Ja, febr. 15-re vagyok kiírva!
Paga! Én úgy döntöttem megcsináltatom, 2 hét múlva megyünk debrecenbe, még addig gondolkodhatunk! Nekem is nagyon nehéz lenne elviselnem 1 vetélést, de még nehezebb lenne egy beteg emberkét nevelnem. Azt nem tudom végig tudnám-e csinálni?!
Era! Szörnyű ami a barátnőddel történt! Nem is tudok erre mit mondani!
KrisztaNyanya! Akkor mostmár kezdődhet a drukk? Örülök, hogy jó lett az eredményed!
Puszi mindenkinek

KépKép
mandula35

Kíváncsi!Kép De rég hallottunk Rólad! A profilodban megnéztem a kis hatodikat. Gratulálok hozzá!Kép Korábban azt írtad, hogy problémás terhesség volt. Írsz erről??
A legutolsó hozzászólásodból és a profilban található mail címről az az érzésem van, hogy a sokat emlegetett mélyen Tisztelt Hajdú Doktornőhöz van szerencsénk. Ha így van, akkor elnézést a tegezésért! Mint olvashatta(d)(?), itt sok lány ismeri már Önt, és ők jó szívvel ajánlják Önt, mint az ország egyik legjobb genetikusát.Kép
Én még nem vagyok terhes, bár minden erőnkkel azon vagyunk, hogy ez összejöjjön, de már most nagyon foglalkoztat az amniocentézis ill. chorionbiopsia megcsináltatása ill. nem megcsináltatása.
Kérjük, írjon erről bővebben! Azt gondolom, erre mindannyian szélesre nyitott szemekkel-fülekkel vagyunk kíváncsiak.

Dina
dina2004

Mandula!
Azt mondják a 6. héten már érezni, de első gyereknél nem szokták. Én nem éreztem annó illetve már korábban is minden bélmozgásra azt hittem, hogy Õ az Kép

Kiváncsi!
Jó itt látni Téged is. Kép

Kép

KépKép
nyanya67

Kiváncsi!

Igen mi is nagyon-nagyon kiváncsiak vagyuk. Tényleg várjuk a hozzáértő véleményét! Nálunk nagyon aktuális, hogy eldöntsük a vizsgálatot, hiszen 12+3 hetes terhes vagyok, és 36 éves múltam.

Paga

Gabi
paga

Paga!
Kiváncsi csak névrokon Kép Persze ettől még lehet hozzáértő.
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Krisztanyanya köszi!

Gabi
paga

Szia Nyanya szülés után egy évre lett a pm problémád?De örülök,hogy minden rendben van lehet hogy kicsit feszült voltál a vizsg miatt.Az a jó hogy jöhet a picur?Természetes lesz vagy lombik?De jó nektek én is úgy sajnálom hogy ilyen sokat vártam most ugy érzem szivesen vállalnék még gyerkőcöt de már öreg vagyok hozzá sajna fel is kell nevelni de ti még fiatalok vagytok hajrá mindent bele.A tesók között a kis korkülonbség a legjobb vagy az ha jó nagy .a kevésnél az a jó hogy nem emlékszik milyen jó volt mikor még egyedül volt.A nagy meg már megértő.

Olyan jó pocakosnak lenni .üdv minden pocakosnak és leendőnek .Vigyázzatok magatokra .Sziasztok Rebaron
rebaron

Rebaron!
Valószínű a szülés hozta elő a pm problémát, de olyan álltalános tünetei vannak a pm alulműködésnek, hogy senki nem gondol rá. Pl fáradtság, hízás, feledékenység stb. Az én koromban szülés után kinek nincs ilyen tünete? Kép A másik tünete a meddőség, vetélés, elhalt terhesség és legrosszabb esetben kretén gyerek, ha nem ismerik fel és gyógyszerszedés nélkül hordja ki egy pm-es anyuka. Nálam elhalt terhességek voltak a tünet.
Vizsgálat nem szokott lenni, csak egy síma vérvétel és ennek az eredménye lett rossz elsőre. Nem voltam feszült, sőt. A fiammal mentünk és nagyon élvezte, mert a nővérke a kezébe adta a kémcsövet, amíg elszorította a kezem. Balázs utána mindenkinek elmesélte, hogy milyen bátor volt az ő anyukája és hogy a doktornéni megjavította Kép Nagyon büszke volt rám.
Természetes lesz. A teherbeeséssel eddig nem volt problémám. Balázs 5. hónapra sikerült. A többi is hamar összejött. Remélem most sem kell sokáig várni és hogy végre meg is marad.
Nem vagy semmi 43 évesen szülni. Bár én sem vagyok sokkal fiatalabb én a 40-et húztam meg határnak, az olyan szép kerek szám Kép
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Helló Lányok!

Na, számomra elkezdődött a suli nevű őrületKép.

Lányok, az én lányaimat ne dicsérjétek, mert náluk lustább nőciket nemigen hordott a hátán a jó öreg Föld! A lényeg, vagyis amit mondani szerettem volna, hogy szerintem nem szabad állandóan a tanulással nyüstölni őket! Egyrészt nem tragédia, ha van néhány gyengébb jegye, másrészt rá kell jönnie, hogy magának tanul, az iskola az ő dolga, az ő felelőssége.
Nálunk Dorka csak 8.-ban volt hajlandó tanulni - akkorra látta be, hogy ami órán ráragad, az kevés az üdvösséghez. Luca itthon most sem tanul, rendszeresen nem készít házi feladatot, nem ismeri az órarendjét, de nem vagyok hajlandó emiatt sem őt, sem magamat idegesíteni: rá fog jönni, rá kell jönnie, hogy a képességei alapján a jelenlegi teljesítménye a nullához közelít. Ha leülnék vele tanulni - ahogy azt Anyukám szeretné -, kényszerből, a kellemetlenségek elkerülése érdekében, nekem tanulna, nem pedig egy önmaga által meghatározott távolabbi cél elérése érdekében, ráadásul kikészítenénk egymást. Inkább elviselem, hogy semmi jót nem mond rá az of-e, de tudom, hogy nem hülye a gyerek, be fog érni.
Megint összevisszaságot írtam, ráadásul nem is illik ide, de komolyan sajnálom azokat a kölyköket, akiknek megkeseríti az életét az iskola, ill. az iskola emlegetésével a szülő. Merjétek kipróbálni, hogy ÖNÁLLÓVÁ váljon iskola-ügyben! Érdeklődjetek az iskola iránt, de ne fenyegessétek vele, meg a sötét jövőjükkel őket!
Bocsánat az igehirdetésért, de még emlékszem saját iskolás élményeimre Kép, így maximálisan megértem szegény kamaszainkat!

Druszám!
Már tegnap megnéztem, nagyon ígéretes! Kérek szépen jelszót, ha lehet! Én is béna vagyok, de ha tudok, segítek, csak szólj!
Csodálom a rengeteg energiádat!
Meglestem a képeket, láttalak Téged is, bi-bi-bi, de igazándiból Balázs varázsolt el! Nagyon helyes kis krapek! Majd 10-én vigyázhatsz rá, szét ne szedje őt a két korban hozzáillő nőszemély, Melissa és Lili!
Laikus kérdés: a vérvétel eredményében mi utal pajzsmirigy-problémára? Vagy ez speciális, direkt erre irányuló vizsgálat? Csak egy kicsit vagyok hipochonderKép, de a tünetek némelyike rám is illik...

Mandula!
Teljesen egyetértek a vizsgálatokhoz való hozzáállásoddal! Ismeretségi körünkben egy anyuka nem vállalata a vizsgálatot, és Down-kóros babája született: a kislány tündéri, de tönkrement a családi életük. Ha még nem lenne gyerekem, közel a 40-hez már mindenáron szülnék, de ha van családom, felelősséggel tartozom nekik, rájuk is tekintettel kell lennem, nem áldozhatom fel az addigi nyugalmukat.
Az viszont nagyszerű, hogy érzed Babóca ficánkolását! Igen, többedik gyereknél, amikor már tudod, mit kell érezned, már ilyen korán érezheted őt!

Melcsi!
"Rossz szonográfiai viszonyok"... Nekem is ismerősKép, és nagggggggyon diplomatikusKép... A tökéletes UH-nak nagyon örülök!
A közösen elbénázott múlt hetet én is nagyon sajnálom, de majd bepótoljuk, bár olyan példás rendet a csajszik szobájában már nem merek ígérni: félek, megismételhetetlen produkció voltKép
Azt írtad, hogy a fiadnak van érzéke az üzlet viteléhez, de kedve is van hozzá?

Sheila!
Jól emlékszem, ma mentél UH-ra? Mi újság?
Alig ismerlek, de ha eszembe jutsz, mindig mosolygok, olyan jó érzés, hogy sikerült Nektek!

Paga!
Nemsokára Te is érzed majd a mocorgását! Hogy látod, meddig akarsz, meddig bírsz dolgozni?

Dina!
Nem tudom már, ki írta, de egyetértek vele: szerintem is próbálj lazítani, kikapcsolni! Nagyon szorítunk Nektek!

Rebaron!
Ti tök egyszerűn, az adonyi révvel itt tudnátok lenni nálunk 10-én... Gondolkodtál már rajta? Ha nem, hát tedd meg!
Szenilis vagyok, de Áron hány hónapos? Lehet már őt is dögönyözni?

Zsenge!
Hol vagy? Kérjük a híreket KisZsengéről!!!Kép

Hú, de sokat írtam!
Sziasztok!

R.Kriszta
Vendég

Sziasztok Lányok!
Végre hogy megjavult ez a vacak!
Nyanya, én is azt hittem először, hogy a dr-nő az! Pedig jó lett volna!
Korábban én is 4o-et huztam meg, de módositottam.

Tegnap megnéztem a Barátok közt-öt, az egyetlen sorozatot amit követek.
Sajnos a Tildának elment a babaája, mint várható volt, az én lelki nyomorom pedig ujból előjött!KépKépKép Miért történt ez velünk? Pöröntyke pont a 2.kicsi lenne, ugy számoltuk annak idején. Nagyon fáj még mindigKép Orditani tudnék, de tudom, hogy ez a Pörinek nem jó. Nem rudom, hogy valaha el fog-e ez mulni belőlem.Nagyon sirtam tegnap este.Látod kedves Nyanya, hiába van már 1 gyerekem, ezt a fájdalmat nem tudja enyhiteni. Ez a hiányérzet és csalódás mindig velem lesz.
Dezső nagyon rendes volt velem, most nem kezdte el, hogy zárjam le, stb, fogta a kezem, amig sirtam. Csak mondta, hogy gondoljak a Pörire, és abba is hagytam, mert tényleg elcsendesedett. Kértem hogy ne haragudjon rám, és vissza is kopogott, hogy megérti.
Éjjel meg valami rendetlenség lehetett bent, mert nagyon pakolt.Egyre erősebbeket rugdos, és ez olyan jólesik.

Kedves Mandula!
Szerintem jól érezted, én már a 15.héten éreztem abuborékokat. A többedik terhességnél igy van ez. NApról napra biztosabban fogod érezni!Kép

Kedves Rebaron!
Szörnyü ami a barátnőddel történt!
Amikor tavaly felvágta a hentes a hasamat mióma mütét ürügyén, nekem is tekertek fáslit, és szurit is kaptam utána. A lombikkal pedig 12 hétig kellett szurni, még jó hogy Dezső gyakorlott az inzulinmiatt, mert én nem tudnám beadni magamnak.
Azt mondod, kérjek a szülésnél is?
A sulyom miatt nem lenne hátrány.

Na megyek mert jön a Barátok!
Még visszanézek
Melcsi

melcsi1967

Látom megint teleraktam hibával. Hiába a terhesség...

melcsi1967

Kriszta!
Nagyon tetszik a sulihoz való hozzáállásod. Valahogy így képzeltem én és a jövőbeli suliéveinket. Nem az a lényeg, hogy magoljon, hanem hogy tanuljon meg tanulni és érezze, hogy szüksége van rá, mert én ezt soha nem éreztem.
Pm egy speciális vérvétel, direkt a pajzsmirigy hormonra irányul. Csak úgy nem csinálják. Ha pl a családban van pajzsmirigy beteg, akkor indokolt, mert egyenes ágon öröklödhet. Vagy ha vannak rá utaló tünetek. Nem is értem miért nem csinálják alapból mindenkinek, hisz már népbetegség. AFP helyett pl. mert hogy annak meg semmi értelme.

Kép

KépKép
nyanya67

Kriszta!
Látom Nálad is megjavult.
A suliról: ha én elereszteném félő hogy megbukna! Soha semmi lecke nincs, és nem is kell készülni semmire, aztán mindig kiderül hogy mégis!
Tényleg rengeteg a vita emiatt köztünk, ezért már idegfeszültségben várom a jövő hetet, ill.nem várom!
De nem merem hagyni, mert nem csinálja meg!

A bolthoz szerintem kedve is lenne, mert pl. mikor a multr héten nem voltunk itthon, és Õ volt, magától beállt, nem is kértük.Meg egyébként is megteszi magától, ha látja hogy többen vannak, beáll.
Nyáron is saját akaratából dolgozott 3 hetet, persze kifizette Dezső,de nyomta rendesen, nem kellett noszogatni

melcsi1967

Melcsi!
Útálom a sorozatokat, egyedül a Barátok közt-öt és néha a Jóbarátok-at nézem. Kép
Csak nem Te is terhességi cukros voltál? Lehet, hogy már beszéltünk róla. Én 2 hónapig napi 3x insulinoztam és 11x mértem. Ezért is érdekes Tilda esete, ugyanis a valóságba a cukorbetegeket a 12. terhességi hétig befektetik cukorbeállításra és ez nála nem történt meg, úgyhogy ne sírj ez csak film Kép

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok Lányok!

Holnap jövök bővebben és mindenkihez szólóan, most szeretném megköszönni a drukkokat, hogy gondoltatok rám.
Igyekszem majd viszonozni a jóságotokatKépKöszönömKép
Velünk minden OK, elég részletes vizsgálat volt, olyan, amiről itt a győri viszonylatban álmodni sem mertem volna...

szóval: az UH-n (hüvelyi) látszott egy 6mm-es szabályos petezsák, a doktornéni kb. 4 hetesre becsülte a kis babszemet, 3 hét múlva UH újra.
volt még teljes vérkép+toxoplazma szűrés, méhszáj vizsgálat és kenetvétel.

holnap írok Nektek, most fürdetnem kell Melissát,

puszi: Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Megnéztem a Barátokat, de nem tett jót megint.Mert igaz, amit a Vili bá mondott a Palinak, hogy sose fogja elfelejteni. Én se fogomKépKépKépKépKép
Viszont a Pöröntyke végig azt kiabálta, hogy Õt se felejtsem el.Hullámzott a hasam annyira ficánkolt.
Most mi lesz azzal a portállal? Ott chatelünk inkább? Kettőt egyszerre nem birok követni.

melcsi1967

Szia Sheila!
Gratula a jó hirekhez! 3 hét mulva már egy emberformáju kis csomag lesz!

Nyanya Kedves!
Nem cukros voltam, hanem trombózis elkerülésére adtak injekciót.
A cukrom először 7,4 volt terhelésre, azt mondták, határhoz közeli, ezért szénhidrát megszoritáson vagyok, ami a gyakorlatban minimális kenyér és tészta fogyasztást jelent, gyümölcs-zöldség jöhet.
Most ugy eszem, ahogy Dezső, és a 2. eredmény már csak 6,3 volt.
3 hét mulva megint megnézik, de mindent betartok,és emiatt fogytam is 1,5 kilót, ugyhogy most 1,5 kiló plusznál tartok összesen. Nem tul nagy áldozat, ahhoz képest hogy Dezső 4x szurja Magát élete végéig, ezt nem tudnám csinálniKép
Neked a szülés után nyomtalanul elmúlt?

melcsi1967

Igaz, ez tényleg csak 1 film, de sajnos át tudom élni nagyon.
Tudom hogy kell ugrálni onnan-ideKép

melcsi1967

Sziasztok Lányok!
Na, nálunk sem tudom mi lenne ha ráhagynám a gyerkőkre az iskola-dolgot!? Egyenlőre ott tartunk, hogy ha nincs suli akkor minden nap meg kell küzdenem azért is, hogy elpakoljanak maguk után! Hát még ha elkezdődik a suli!
Ma egész nap figyeltem magam, de egyenlőre nem éreztem újabb jeleket!
Melcsi! Biztos nagyon rossz érzés lehet,és Õ egész életedben veled lesz belül! De tényleg Pöröntykére kell most a legjobban figyelned! Õ biztos fentről vigyáz rátok!
Sheila! KépKépKép Nagyon jó hír! Vigyázz magatokra!
Na, még megpróbálom megkeresni azt a portált aztán megyek aludni!
Jó éjt mindenkinek!
Puszi

KépKép
mandula35

Sziasztok! Kép

Sheila Kép Kriszta Kép kösz a kedves marasztalást, de a két 4hónapos mellett nem mindig arra jut időm amire szeretném Kép

De végülis, ha a többiek se bánják, néha benézek Kép és ha valakinek egy kis biztatás kell, hogy csodák még vannak akkor gondoljon ránk Kép én nem hittem benne, még pozitívan sem tudtam a dolgokhoz állni, de most itt szuszogank a szomszéd szobában Kép

Szilvi

Kép

Sz.

KépKép
sziszus

Én is ilyet akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szilvi, most csak bezárni jöttem ide, de gondoskodtál arról, hogy szépet álmodjak!
Gyönyörűek! A legszebb férfikorban vannak!Kép

Nem ismerem, csak sejtem az előzményeket, úgyhogy nagyon nagy grat!!!

Jó éjt!

R. Kriszta
Vendég

Sziszus!
Gyönyörűek a fiúk
Olyan jó látni őket Kép
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Sziszus minden elismerésem a tiéd gyönyörüek ezek a bébik micsoda formásak elbüvölően édesek?
Rabikri nem csodálom hogy irigyled én is elfogadnám őket mindig is szerettem volna ikreket ,maj a lányom én meg majd besegítek.Gondolom nem egyszerü az életed Sziszus.Én evvelaz egyel sem bírok .
Köszi az invitálást Rabikri kedves vagy jólesik hiszen még nem is ismersz.Az adonyi rév az merre van? a 6-os út mellett?
Áron ma ill.26-án volt 18 hónapos igen aktiv gyermek dögönyözhető Rebi Luca lányoddal egy idős

Melcsi szülés után adni kellene mindenkinek főleg idősebb korban nem bántani akarlak meg súlyosabb embereknél is de a barátnőmne elfelejtették pedig a kartonján szerepelt a trombózis veszély.Ezért írtam hogy figyelj oda mert feledékenyek a dokik a temi kontónkra.Írtad a miuma mütétet csak egy volt?Nekem is találtak még amikor a terhességet megállapították 1jó hir meg a mioma de neke több kicsi van azt sajnos iy nem lehet megoldani vagy igen?mI MÉG VÁRUNK HOGY NÕJÖN 15mmvolt legutobb 3honapja.

Mandula jól érzed ez már ő én már nagyon korán éreztem a mozgását mert mindig a hasfalamra tapadt/nállam a placenta a hátsó falon tapadt/teljesen hozzám simult ki lehetett tapogatni merre jár most is szeret hozzám bujni ráteszi a fejét a karomra befordul az oldalamhoz hozzám simul ugy alszik el.

Nyanya nagyon aranyos ahogy vigasztalsz de igazad van de az a baj hogy én is annyira bele élem magam ezekbe a filmekbe én még akkor is tudok

sirni ha jó a vége nem még ha baj van.
Én 1 év után szülésre tulmüködő lettem aza fordítottja nagyon"okos"leszel fogysz nkem a szememre húzodott szemész küldtt vizsgálatra a fogyás jól jött meg a tudás is épp vizsgáztam a stresz a gyerek kihozta belőlem .Légszomjam volt nem birtam lépcsőzni sivem nagyon dobogott kezem reszketett a doki avval vigasztalt hogy a túlmöködést sokszor a diliházban találjk meg mert megblondulnak a betegek ha nem veszik észre mert nem gondolnak rá szerintem se ártana ilyem vizsgálat a terheseknél.Ma már jól vagyok gyogyszert sem szedek csak ellenörzésre járok.Ezért is vártunk a gyerek gyártással pedig nem kelltt volnamert vannak ó gyogy.amik nem szivódnak be a placentába.

Sheilla gratula a jó hirhez csodálatos érzés volt látni a kis tojást én arra emlékszem és dobog a szive középen vagy az késöbb van mindegy szuper hogy már ott van.és láttad őt.Jó hogy ilyen alaposak,az megnyugtató.Most ez a fontos.

Jó éjszakát sziasztok Era

acenta a hátsó falon tapadt/
rebaron

Sziszus minden elismerésem a tiéd gyönyörüek ezek a bébik micsoda formásak elbüvölően édesek?
Rabikri nem csodálom hogy irigyled én is elfogadnám őket mindig is szerettem volna ikreket ,maj a lányom én meg majd besegítek.Gondolom nem egyszerü az életed Sziszus.Én evvelaz egyel sem bírok .
Köszi az invitálást Rabikri kedves vagy jólesik hiszen még nem is ismersz.Az adonyi rév az merre van? a 6-os út mellett?
Áron ma ill.26-án volt 18 hónapos igen aktiv gyermek dögönyözhető Rebi Luca lányoddal egy idős

Melcsi szülés után adni kellene mindenkinek főleg idősebb korban nem bántani akarlak meg súlyosabb embereknél is de a barátnőmne elfelejtették pedig a kartonján szerepelt a trombózis veszély.Ezért írtam hogy figyelj oda mert feledékenyek a dokik a temi kontónkra.Írtad a miuma mütétet csak egy volt?Nekem is találtak még amikor a terhességet megállapították 1jó hir meg a mioma de neke több kicsi van azt sajnos iy nem lehet megoldani vagy igen?mI MÉG VÁRUNK HOGY NÕJÖN 15mmvolt legutobb 3honapja.

Mandula jól érzed ez már ő én már nagyon korán éreztem a mozgását mert mindig a hasfalamra tapadt/nállam a placenta a hátsó falon tapadt/teljesen hozzám simult ki lehetett tapogatni merre jár most is szeret hozzám bujni ráteszi a fejét a karomra befordul az oldalamhoz hozzám simul ugy alszik el.

Nyanya nagyon aranyos ahogy vigasztalsz de igazad van de az a baj hogy én is annyira bele élem magam ezekbe a filmekbe én még akkor is tudok

sirni ha jó a vége nem még ha baj van.
Én 1 év után szülésre tulmüködő lettem aza fordítottja nagyon"okos"leszel fogysz nkem a szememre húzodott szemész küldtt vizsgálatra a fogyás jól jött meg a tudás is épp vizsgáztam a stresz a gyerek kihozta belőlem .Légszomjam volt nem birtam lépcsőzni sivem nagyon dobogott kezem reszketett a doki avval vigasztalt hogy a túlmöködést sokszor a diliházban találjk meg mert megblondulnak a betegek ha nem veszik észre mert nem gondolnak rá szerintem se ártana ilyem vizsgálat a terheseknél.Ma már jól vagyok gyogyszert sem szedek csak ellenörzésre járok.Ezért is vártunk a gyerek gyártással pedig nem kelltt volnamert vannak ó gyogy.amik nem szivódnak be a placentába.

Sheilla gratula a jó hirhez csodálatos érzés volt látni a kis tojást én arra emlékszem és dobog a szive középen vagy az késöbb van mindegy szuper hogy már ott van.és láttad őt.Jó hogy ilyen alaposak,az megnyugtató.Most ez a fontos.

Jó éjszakát sziasztok Era

acenta a hátsó falon tapadt/
rebaron

Szép jó reggelt, Lányok!

Érdekes, hogy fél 2 körül Rebaron volt az utolsó hozzászóló a topikban, aztán most én jövök. Hiába, no, a mi korunkban már kezdődnek az alvásproblémákKép

Rebaron! Igen, a 6-os út mellett, óránként jön a komp, Lórévtől mi kb. 10 percre lakunk.

Még jövök, megpróbálok visszaaludni, ha már így felkeltett ApaKép Õ persze kiment pecázni, majd 8 körül jön, lehet, nem is aludnom, inkább takarítanom kéne, jönnek ma a szüleim, hazahozzák Lucát (neki holnap évnyitó, hétfőtől suli), este pedig megyek a Délibe Dorkáért.

Sziasztok!

R.Kriszta
Vendég

Jo reggelt HölgyeimKép
Megvagyok-unk cak elég ritkán kerülök gépközelbe,de most potolomKép
R.Kriszti én cáfolom azt a jelenséget hogy a kor elöre haladtával kevesebb alszik az em,ber:D amugy köszike emiledet megkaptam..... de én betudtam lépni a saját nevemmel és jelszavammal....akkor azt most változtassam meg arra amit irtál? vagy hogy legyen? lehet tényleg szöke vagyokKép
Nyanya nem tom emlitettem-e de Én is terhességi cukros voltam és Én is a Szabolcsba feküdtem anno egyhuzamba 9 hetet.Gondolhatod,hát nem álmaim ne továbja volt.Nekem Hajdu Kriszta volt az osztályos föorvosom....volt egy két olyan megjegyzése ami akkor ott sziven ütött, pl a kismamák nem azért vannak itt hogy jol érezzék magukat(igaz nem nekem mondta) szoval tudnák mesélni. Nekem mint orvos bejött és félek ha most olvassa félre fogja érteni,de egy olyan Hölgy aki még nem volt terhes és ráadásul nögyogyász az igazábol legalábbis szerintem nem tudja átérezni mit érezz egy kismama,vagy rosszul gondolom?
Tudod nagyon arik meg minden voltak az orvosok de néha olyan érzéssem volt velük kapcsolatba,hogy szivességet tesznek nekünk azzal hogy válaszolnak a kérdésekre már amikor válaszoltak.magyarul nem Ök hanem Te voltál értük!
ha egy doki leállt veled és beszélgetett az már hiradásba ment...ugynais nem volt megszokott dolog.Persze elhiszem rengeteg melojuk van és volt de ott mikor bent fekszel ugy érzed a Te problémád a legelsö és neked egy életen át kell hordanod viselned a döntéseik következményét. Mig sajnos mi csak egy beteg vagyunk a sok közül az ök számra. Nem tudom elég érthetöen fogalmaztam-e meg?
Én is szurtam magam naponta 4* amit a szülés után már nem kellet mert elmult a cukrom.Ellenben mikor babám 6 honapos lett ujra az egekbe szököt a cukrom azt mondták van ijenKép a lényeg a mai napig szedek rá gyogyszer naponta kétszer)
Dokim szerint nem az a cukros akinek magas a szintje hanem az akinek miután eszik nem megy vissza az eredetire.pl kaja elött 8,1em volt majd kaja és utána mérés...5,2 Kép Emlékszel ?átjártunk Baranyi dktnöhöz...hát tod Ö se a kedvencem egyike voltKép egyzser nem mentem vissza a megbeszélt idöre mert közbe jött valami ,na mentem másnap ugy leteremtett hogy huha....mint az ovodába! Kép ma már csak mosolygok az egészen de ott totál kiakadtam,biztos az idegállapotommal volt baj...amugy is elég hirtelen haragu vagyok és terhesen az ember mindent másképp lát,másként érezz.Nyanya Te mikor feküdtél bent?
Na most ennyit irtam egy szavatok se lehet rámKép
puszika Zsenge

Kép
zsenge

Rebaron!
Jó neked, hogy fogysz és okosodsz, az alulműködők meg híznak és hülyülnek Kép Na azért a túlműködés rosszabb, mert könnyebb valamihez hozzáadni (gyógyzsert) mint elvenni. Nekem életem végéig kell a bogyókat szedni, mert nálam autóimmun betegség van és az nem gyógyítható, de nem okoz problémát, mert olyan a gyógyszer, hogy a természetes hormont pótolja és nem kavar be semmibe. Na most már befejezem a pm témát Kép
Aranyos lehet Áron ahogy bújik. Nincs róla képed?
Kr

Kép

KépKép
nyanya67

Zsenge!
Nem ne változtasd meg. Azt hiszem én fogom megváltoztatni az elküldött jelszót és majd aki szerkeszteni akarja a weboldalt külön elkéri. Ez így biztonságosabb Kép Majd a talin megbeszéljük.

Mi már régebben megbeszéltük ezt a cukor dolgot, de már én is csak halványan emlékszem. Kinél is szültél? Te utánam szültél. Balázs 2002 decemberében született és én 2 hónapot feküdtem a kórházban. Hajdu Krisztával nekem csak pozitív élményeim vannak. Nagyon kedves és emberséges, ezen kívül profi a területén. Biztos csak rossz napja volt. Férfi nődokik sem szültek, ettől még jó orvos. Lehet, hogy nem lehetett gyereke, szerintem át tudja érezni. Más területen se kell az orvosoknak átélni a betegséget, ahhoz, hogy tudják, mit érez a beteg.
Orvosokkal kapcs. igazad van én is így éreztem, éltem meg annó, de utólag rájöttem, hogy nincs igazam. Az a kórház iszonyúan túl van terhelve, mert akkor még az egyetlen cukrosokat befogadó kórház volt. Az orvosok szakmailag felkészültek és nagyon odafigyelnek a betegek bajaira, de a lelkükre egyáltalán nem és ez kismamáknál nagyon rosszul csapódik le.

Baranyi viszont nem volt szimpatikus. Nekem a vége felé annyira leesett a cukrom, hogy minden éjjel fel kellett kelnem kekszet enni, meg egy kis tejet inni, hogy ne hypozzak be. Mondtam Baranyinak, hogy visszább kéne venni az esti inzulint, de fölényesen kijelentette, hogy nem. Én ennek ellenére 1 egységgel kevesebbet adtam be magamnak. A következő ellenőrzéskor pedig még ehhez képest is visszább vette 1 egységgel (ami akkor már 2 volt) Csak akkor már Õ mondta. Úgy éreztem teljesen hülyének nézi a terhességi cukrosokat. Azt gondolja, hogy azok semmit nem tudnak a cukorbetegségről. Még ha így is lenne, korrektebb lenne a tájékoztatás, mint a lenézés.

Balázs hív mennem kell
Kr

Kép

KépKép
nyanya67

Rabkri Kép Nem vagyok képbe kinek hány és milyen gyereke van itt Kép de ha jól láttam neked három lányod van, úgyhogy én is irigykedem Kép
(Előzmények: a kislányunk halva születet, utána volt egy vetélésem, aztán spontán jöttek a fiúk)

Kriszta Kép köszi.

Era Kép én valahogy soha nem akartam ikreket, vagyis nem igen gondolkodtam rajta. De már sokkal könnyebb mint az elején Kép bár még nem uralják az egész lakást Kép

Én is cukros voltam a fiúkkal Kép eszelősen diétáztam, egyik orvos sem hitte el, hogy nem kell inzulin, de valahogy sikerült, bár korábban jöttek a fiúk így nem tudom mi lett volna az utolsó hónapban.

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Sziszus!
Én is csak az utolsó 2 hónapban voltam inzulinos, de nálam a 41. héten indították a szülést, mert Balázs kicsit lusta volt és jól érezte magát odabent. Elötte 1 hónap eszelős (160g ch) diétán voltam én is. Lehet, hogy Te is inzulinos lettél volna, ha a fiúk nem jönnek előbb, dehát az ikrek ilyen sietősek Kép
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?