Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok csajok!

Az előbb már mindent begépeltem, de véletlenül bezártam, így kezdhetem az egészet előről. Remélem most nem leszek ennyire béna... :(

Zsuzska!
Gratulálok a méretekhez, nagyon jók!!! A fotókon már most nagyon jól kivehető, hogy a kis trónörökösnek milyen édes pofikája van. Pocaksimi neki!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Tehát, ma voltunk UH-n.
Az eredmény: :D :D :D
TVS során a terhes méh üregében egy szabályos 19 mm-es petezsák ábrázolódik. Benne egy szabályos másodlagos szikhólyag és egy embryo látható. CRL: 4,7 mm. Vetületében ritmusos szívcsőpulzáció igazolható. Mindkét oldalon stimulált petefészkek, a Douglasban szabad hasűri folyadék nem látható.

Hallottuk a szívhangját, annyira csodás érzés, párom teljesen oda meg vissza volt a gyönyörtől... :D Én még el sem tudom hinni, hogy sikerült, szerintem majd csak akkor tudatosodik bennem igazán, amikor elkezd nőni a pocakom... :P Hihetetlen!!!!!!!!!!!!!!!

Íme a képek:

Kép Babócánk...

Kép Babócánk és az ő szívhangja...

Mindenkinek szép napot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Végre, végre, végre!!! Nekem is laptetőm van!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép

Kép
minnie manó

Csajok!

Hétfőn lesz a 34. születésnapom! Szerintetek kell ennél szebb ajándék?! :lol: :lol: :lol:
Szerintem ez a tökéletes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P
Az intézetben is mondták, hogy ez egy csodálatos szülinapi ajándék nekem (meg persze páromnak is), és mennyire igazuk van... :D :D :D

Minnie

KépKép

Kép
minnie manó

Sziasztok! Én csak vendég vagyok! Minnie manó nagyon boldog vagyok, örülök nektek!! :D :D Pihenj sokat és ne foglalkozz semmivel :D Puszika!! :D
sanyika

Szia sanyika!

Köszi!! :D
Majd felhívlak és beszélünk! :)
Puszi nektek!!! :P :P :P

KépKép

Kép
minnie manó

Sziasztok !

Minnie, :) :) :)
wepe

Drága Minni!
Annyira örülök Nektek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tényleg nem is lehet ennél szebb ajándékot elképzelni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Belluskáék puszilnak mindenkit, nagyon jól érzik magukat, puszil mindenkit, pocakosoknak meg pocaksimit küld :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska, nagyon édes pofija van a babátoknak ! :) :) :)
Hol voltatok 4D-n?
wepe

Wepe!
A 14. kerületben, a magzati diagnosztikánál. 14 ezer volt, kaptunk leletet, 10 képet és egy DVD-t. Belics dokinál voltunk. Nagyon aranyos, bár ez a vastag hasfalos beszólása nem esett valami jól :? :? :? :? :? :? :? De érti a dolgát nagyon :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Drága Minnie!Nemcsak a kutyusaink egyformák,van sok más egybeesésünk is...:)Nemsokára nekem is lesz a szülinapom,és akkortájt fogok én is tesztelni..Remélem ilyen ajim lesz nekem is,mint neked!Gratulálok,remélem,most már kicsikét megnyugodtál...:)Minnie,neked hány babát adtak vissza anno?Wepe,jól vagy,remélem!:)Én várom,hogy végre megjöjjön a havim,hogy kezdjek stimuzni is:)És képzeljétek,vasárnap óta egyáltalán nem cigiztem...Szép napot nektek!

salygabó

Sziasztok csajok!

salygabó!
Nekem 6 petesejtet szívtak le és abból 3 volt ami szépen fejlődött, így mindhármat visszakaptam és ebből 1 gyöngyszem volt, aki úgy döntött velünk marad... :P :P :P

Nagyon örülök, hogy így bírod cigi nélkül, ügyes vagy, csak így tovább!!! :D :D :D

Wepe! Zsuzska!
Pocaksimi a babáknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :) :)

Zsuzska!
Ha beszélsz Belluskával, én is puszilom őket!

Szép napot! :lol: :lol: :lol:

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie!
Ma már jönni fog, mert indulnak ma haza Belluskáék!!!
Nagyon szép vonalzót választottl!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia Zsuzska!

Köszi az infót, már nagyon várom! :)
Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Minnie

KépKép

Kép
minnie manó

Minnikém,és te dönthetsz mennyit kérsz vissza,vagy ők mondják meg?Vannak már tüneteid,róka koma,egyéb jóságos dolgok?:)

salygabó

Sziasztok csajok!
HIÁNYOZTATOK mindannyian!!!!!! :D :D

Minnie!
Nagyon megörültem a fantasztikus hírnek a Balcsin(hálás köszönet Zsuzskának)!Nagyon gratulálok és vigyázz nagyon magatokra!!!!!
Vonalzódat elolvasva,még könnybe is lábadt a szemem!Szerintem anno én is ezt választottam volna!Puszillak mindannyiótokat és persze Minniet is!!!!Kis picikének pocak simi! :P :P :P :P

Zsuzska!
Hát ez a fiatalember a pocidban egy fergeteges helyes kis pasi! :P
Gyönyörűek a méretei!Pocak simi! :P
Köszike még egyszer!!!!! :lol: :lol: :wink:

Wepe!
Minden rendben?Sokat gondoltam ám rátok is!!!!!
Nagyon vigyázz a kicsikédre!!!!Puszillak! :P Pocak simi! :P

Dezsi!
Jó pihit neked a szabira!!!Kapcsolódj ki és hajrá spontánkodás!!!!!Puszi!Várunk vissza nagyon! :P

Gabó!
Remélem te is életed legszebb szülinapi ajándékát kapod majd,akárcsak Minnie! :P
Mindjárt itt az a stimu is meglátod!!!!!Utána meg természetesen várjuk a kétcsíkos tesztet! :lol: :wink:
Puszi!

Ladiva!
Mizujs veled?Lesz pihenés,nyaralás?
Puszillak!

Kata!
Remélem kutyussal minden rendben!
Biztos nagyon szépen telnek a napjaitok ott a messzi távolban! :D
Várunk majd!

Mindenkinek nagyon jó éjszakát kívánok!

phpBB: Kép
belluska

Zsuzskám!
Benőke vonalzó is tetszik ám!Cuki! :wink:

belluska

Szuper volt minden a Balcsin!!!!
Százszor jobban elfáradtunk párommal mint itthon,de azért felejthetetlen volt!Gyerekek élvezték nagyon a vizet! :D
Holnap rakok fel képeket!
Sajnos csak késő délután jutottunk ki mindig a strandra,mert Katánk nem volt hajlandó aludni a strandon és ő nagyon igényli a nyugodt alvást!Első két nap próbáltunk mindent úgy csinálni,ahogy férjikémmel elterveztük,de természetesen mivel a gyerkőceink az elsők,jobbnak láttuk ha a napi ritmusukból nem teljesen zökkentjük ki őket!Jobb volt így!Vittük a medencét,így azért az alvásidőben mi is kibírtuk a nagy meleget!A kocsinkat látnotok kellett volna,férjem szencségelt a sok cucctól,de azért megoldottuk,egy tűszál sem fért volna már be! :lol: :wink:
Hamar eltelt,de most jó itthon!

belluska

Belluska!
Nagyon szívesen!!!!!
Örülük, hogy minden jól sikerült és a gyereke is kiélvezhették a Balcsit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És köszi a dícséreteket is :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Szép napot mindenkinek!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia Belluska!Üdv újra itthon,hiányzott ám inenn a kis tyúkanyó:)Örülök,hogy jól éreztétek magatokat,és Barnusnak gondolom,ez volt az első igazi nyaralása,ugye?Kata,már biztos igazi nagylány módjára pancsikált!:)Neked nemsok pihi juthatott,de meglátod az önállósodásuk is eljön hamar...Túl hamar!:)Olyan jó,hogy gondoltál ránk,én örültem,hogy ilyen szép idő volt,mert tudtam,hogy legalább fürcsizhettek...Tök jó,hogy azért már megérkeztél!:)

salygabó

Gabó!
Tyúkanyó! :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem is hiányoztatok!!!!Párom kérdezte is,hogy nem hiányzik,hogy nem tudok nektek írni?
Igen,hát a gyerekeknek ez volt az igazi első nyaralás,mert tavaly még Barni pici volt nem mentünk!Katám először csak teljes védelmi felszerelésben volt hajlandó bemenni a vízbe,aztán már megnyugodott,hogy fogjuk rendesen és nem szeretnénk,hogy elmerüljön! :oops: :lol: :wink:
Rakok fel képeket,de az iwiwre rakok fel egész családosat is majd! :D
Igen az önállósodástól is félek,mert akkor már nem lesznek ilyen kis bújósak!Hiányozni fog ez a korszak is,de neked nem kell mondani!
Puszillak!

belluska

[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1248008695.8632.jpg[/img

Kép

Kép

Kép Kép Kép
Kép

belluska

Belluska!
Tündériek a gyerkőcök :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Édes vagy,köszike! :P

belluska

MINNIE DRÁGA!
CSODÁS,ÖRÖMTELI SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!
ISTEN ÉLTESSEN NAGYON SOKÁIG!!!!!
Puszi!
Kép

belluska

Minnie!
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Minnie,boldog szülinapot!Hol vagytok lányok?

salygabó

Sziasztok csajok!

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a köszöntőt, annyira kedvesek vagytok!!! :D :D :D :D :D :D

Belluska!
Nagyon örülök, hogy ismét itt vagy!!! :) :) :) Édesek a gyerkőcök a fotókon, látszik, hogy jól érzik magukat. Remélem hamarosan személyesen is megismerhetem őket! :P :P :P :P :P :P

Zsuzska!
Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Gabó!
Korábban kérdezted, hogy én döntöttem-e a 3 Babóca mellett. Nem, ennyi termékenyült meg és fejlődött szépen, szerintem ha 4-en lettek volna akkor 2-őt visszakapok és 2-őt lefagyasztanak. De mivel 3-an voltak, én boldog voltam, hogy visszakapom mindannyiukat! :) :) :)

Egyébként pár napja elkezdett kísérteni az a fránya rókakoma... :lol: :lol: :lol: De hálaistennek eddig még a WC-re nem kellett szaladnom... lekopogom, kopp-kopp-kopp. Egyébként teljesen változó, hogy mikor jön rám, reggel-délbe-este... Olyan éhes leszek, mint a farkas, eszek, aztán jön a hányinger, majd ismét a farkasétvágy, és a róka... Ez a kettő nagyon jól elvan egymással... :lol: :lol: :lol: Azért megpróbálok nem falni, csak mértékkel eszek valamit, hogy ne legyek éhes, mert akkor a gyomrom is fáj. Az utóbbi napokban felébredek hajnal fél 5-kor és kénytelen vagyok felkelni, hogy bekapjak egy falat kekszet, mert különben nem bírok aludni, fáj a gyomrom...

Hát ennyi! De azért szuper, legalább tudom, hogy minden tuti odabent!!! :D :D :D

Szép napot nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie!
Örülök,hogy minden rendben veletek!Egy kis rókakoma belefér,csak lightosan legyen! :P :wink: Én Katánál annak örültem ha kijött a dolog,mert legalább megkönnyebbültem,de Barnival csak émelygés és hányinger volt!
Én is remélem,hogy hamarosan találkozunk személyesen!Augusztusra gondoltam ha jó lesz a többieknek is!
Remélem igen!
POCAK SIMI!!!!!!! :D Vigyázz nagyon a kis pocaklakódra! :P

Jó éjszakát mindenkinek!

belluska

Szép napot mindenkinek!!!!
Kép

Minnie!
Micsoda csodás tünetek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pocaksimi :!: :!: :!: :!: :!: :!:
A farkasétvágy ismerős sajna.... vigyázz nagyon, nehogy úgy járj, mint én.... már a 11. kg-nál tartok :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szép napot csajszik!

Zsuzskám!
Ne aggódj a kilók miatt,a lényeg,hogy Benőke jól van és egészséges legyen! :P
Hűsöljetek Benőkével! :lol:

Wepe!
Pocak simi!Pihizzél és vigyázz nagyon a kis drágára a pocidban! :P

Micimackó,Baby!
Nem jelentkeztek!?

Baby!
Pocaks simi neked is!

Tündi!
Babócákkal minden rendben?

Mindenkinek puszi!
:P

belluska

Belluska!
Én most nem aggódok miatta egy cseppet sem.... szerencsére cukros sem vagyok, meg vizesedek is... szóval azért nagyon odafigyelek magunkra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Akkor jó,persze valamennyire oda kell figyelnie az embernek,de hallottam már olyan kismamiról is, aki mindenféle sok evés és cukorfogyasztás nélkül is cukros lett a terhessége alatt,van aki meg ehet akármennyit nem lesz az!Engem is inkább csak utána zavartak a felszedett kilók!De lemegy az meglátod majd!
Most ez nem lényeges,csak a ti egészségetek! :D

belluska

Belluska milyen kilók?Hova dugtad őket?Viccelsz!!!!!!!!!!:)Direkt megnéztem az iwiwen azokat a bizonyos kilókat!:)Lányok,holnap megyek a 3.-ik napi vérvételre,kicsit várom már,mert legalább telik az idő,és történik valami.:)Azt hittem pirikém késni fog a szuriktól,de hajszál pontosan beálitott:)És valahogy nem volt annyi szenvedés előtte,mint máskor..Lehet,hogy a szuri kicsit visszafogta?Holnap elvileg kapom ugye a másik fajta szurikat?Kicsit izgulok,hogy rendben haladjon minden tovább...

salygabó

Gabó!
Már lementek a kilók,de kemény fogyival!Most már majdnem jól érzem magam a bőrömben,de a hasamat azért takargatom,de az sosem lesz tökéletes(de nem érdekel) :lol: ,a lényeg,hogy nem maradtam 80kg(mert annyi voltam) :? :D Máson nem,de magamon soknak tűnt,mert mindig vékony voltam!Amúgy meg ha a gyerekeknek a plusz kilók lennének az ára,akkor is bármikor elviselném magamon!Mindent megér a baba!
Húúú már 3. napi vv.?Szuper,akkor már kapod a szurcsikat és lehet növeszteni a tüsziket!
:P :wink: Drukkolok nagyon-nagyon!

belluska

Kép

Pusszantás! :P
Kismamik vigyázni magatokra!!!!!!

belluska

Sziasztok csajok!

Gabó!
Örülök, hogy eljött ez a nap is... :) Remélem minden rendben ment a vérvételen és megkaptad a következő szuri adagokat. Neked is egyszerre kell szúrni egy időbe a a pocid két oldalába?
Hajrá szurik, hajrá tüszőnövelés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Belluska!
:P :P :P :P :P :P

Zsuzska!
Pocak simi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Mindenkinek szép napot!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép

Kép
minnie manó

Szia Minnie!Puregon pen az új szuri,és hétfőig kell szúrnom belőle,reggel.A decapeptylt pedig este mondta a Sipos doki.Hétfőn kell mennem,akkor lesz uhu.Reggel mikor felkeltem,olyan furán éreztem magam,nagyon fájtak az izületeim.Végig vártam a sorom,de addigra már szarabbul voltam.Utána hazajöttem,és azóta is szarul vagyok.lázas vagyok,hányok,és megy a hasam.Biztos bekaptam vmi bacit az óviba.Szerinted ez most nem befolyásolja a szurikat?Jövő héttől terveztem itthon maradni,de úgy érzem,már holnap se tudok bemenni.Örülni fog a fönöknőm:):(

salygabó

Gabókám!Hát mielőbbi gyógyulást,reméljük hamar kimászol belőle!
Nem tudom,hogy befolyásolja-e a szurikat,de csak nem!Igyál rengeteget!!!!!Minél előbb helyre kell jönnöd és megtiltom,hogy holnap dolgozzál! :evil: :D :wink:
Most a kezdésig a csúcsformában levés a fontos!!!!!Teljes siker a cél!!!!!!Gyógyulgass,kúráld magad!!!!!Érted????Parancs kiadva! :D
Puszi!

Minnie!
Pihengess ebben a nagy melegben!!!! :P

belluska

Dezsi,Kata!
Már nagyon hiányoztok!!!!! :D

Wepe!
Pocak simi!Pihenj sokat!

Ladiva és többiek!
Puszi nektek!

Jóóóóó éjt!!!!! :P

belluska

Sehol senki :!: :?:
Tudjátok:

Kép

belluska

Sziasztok Kislányok :D
megjöttem a szabiból!!!! nagyon jó volt! igaz otthon voltam, de csak pihiztem, rendeztem a gondolataimat és újúlt erővel vágok neki a spontánkodásnak! :) mellesleg lekattantam a babatémáról és csak nézelődök már az oldalon, egyáltalán nem akarok már csak ennek a gondolatnak élni... ha sikerül sikerül, ha nem, nem... Most boldog vagyok igy ahogy vagyok, végre kisimultak a ráncaim :) és természetesen már elő is veszem a középidős LH tesztjeimet, hgoy megnézzem mi a pálya... A többi már nem rajtam múlik!

Minnie!
ennél boldogabb szülinapot nem kívánhatnék!!!! Isten életessen! És sok boldogságot! :)
dezsina

Dezsi!
Örülök,hogy jól telt a szabi!A lényeg,hogy kikapcsolódtál!
És ami még jobb,hogy így látod a helyzetet!HAJRÁ SPONTÁNKODÁS!!!!! :lol: :wink:
Már hiányoztál ám! :D

belluska

Üdv Dezsi!:)Belluska bementem reggel dolgozni,mert nem akartam kiszúrni a lányokkal:(Már oké vagyok,a gyomrom még fáj,de alapvetően már jól vagyok...Hol vagytok csajok?Wepe,Ladiva?Katánk még biztos nyaral?Zsuzska meg valahol biztos pörög megint!:)

salygabó

Sziasztok csajok!

Gabó!
Örülök, hogy már jobban vagy, de azért én a helyedbe betelefonálnék az intézetbe, hogy ők mit mondanak. Remélem minden rendben lesz és hamarosan meggyógyulsz! A petikéid meg csak nőnek, nőnek, nőnek... :) :) :)
Jobbulást kívánok!!! :D :D :D

Belluska!
Te vagy az egyetlen, aki mindig itt vagy, és bárkinek bármi baja van segítesz... Jó, hogy vagy nekünk!!! Köszi! :P :P :P

Dezsina!
Jó, hogy ismét hallhatok felőled, örülök, hogy jól telt a szabid! Hajrá spontánkodás!!! :) :) :)

Zsuzska! Wepe!
Pocak simi!!!

Ladiva!
:?: :?: :?:
Szia!!!

Szép napot nektek!!!

KépKép

Kép
minnie manó

Gabó!
Hát kikapsz,de nagyon örülök,hogy jobban vagy már!Most nagyon kell vigyáznod magadra!Már tervezem kitűzni a találkozó időpontját,de most azon gondolkodom,hogy neked hogy is lenne jó!
De biztos találunk megfelelő időpontot,mert amúgy augusztus elejére,közepére gondoltam!

Holnap felröppentek egy időpontot,párocskámmal megdumcsizzuk!
Vagy javasoljatok ti is valamit,ha gondoljátok!Remélem hamarosan találkozunk és lehet jót dumcsizni!Meg persze kényeztessem a kismamikat! :D

Jó éjszakát lánykák!

belluska

Minnie!
:P :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :wink:
Köszönöm! :lol:
Hogy vagy kismami?????Remélem minden a legnagyobb rendben! :D
Puszillak benneteket! :D

belluska

Most éppen egyébként teljesen benáthásodtam,de kúrálom magam!Biztos a klímától!
Levegőt nem kapok,de azért remélem tudok valamit aludni az éjjel,mert a mai nap elég húzós volt ebben a nagy melegben! :?

belluska

sziasztok!
micsoda fogadtatás :D jól esik, hogy hiányoztam :oops: :P

Gabó!
csak óvatosan, de én is pont ilyen vagyok :)

Belluska!
gyógyulj meg mielőbb! Olyan furin hangzik, hogy az ember 40 fokban náthás :? :roll: , de hát ez van! Kúrálgasd magad!!! :wink:

Minnie!
:)
dezsina

Dezsi!
Igyekszem!De biztosan a klímától van,mert más bajom nincsen!A telet gyerekestől egy orrfolyás nélkül megúsztuk!Ez van!

Puszi mindenkinek!

Kata!
Te nem ma érkezel?Remélem igen,már jó lesz újra ha jössz!
Remélem szuper volt a kiruccanás! :D

belluska

Csajok!
Én komolyan gondoltam és mit szólnátok az AUGUSZTUS 8.-hoz egy talira?????
Próbáljuk meg összehozni!Szeretném ha mindenki itt lenne és eljönne!Várom a visszajelzéseteket! :lol:

belluska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?