Sziasztok!
Pénteken írtam be egy jó hosszút, persze elszállt
Ilyenkor imádom a Babanetet!
Mi jól vagyuk, bár Marcus a héten itthon volt, hétfőn úgy adták ki, hogy egész nap kézben volt és nyügi, így levittem doki nénihez. Semmi igazán lényeges nincs vele, folyik csak az orra, de rám bízva inkább itthon tartottam. De egyébként zsiványabb, mint valaha
Hétfőn már megy bölcsibe. Szerdán én voltam vele itthon, mert anyuéknak dolguk volt, délután vásároltunk a Corában, élvezte, mint mindig. Cora szülinapja miatt van egy csomó akció, így bevásároltam Procterből is majd 15e Ft-ért - nyerni is lehet vele, fiúk szerint nyugodtan pályázhatok, mert egyrészt nem szerepel a szokásos szöveg sehol, másrészt a blokk az igazolás, hogy tényleg vásároltam. Tegnap meg délelőtt Ildivel is találkoztam, együtt voltunk börzén, meg piacon, bár mi hamarabb leléptünk, mert a fiatalúr mostanság ha nagyon fáradt nagyon sírós is. Ma is annyira sírt, nem tudtam, hogy mi van vele. Kb. 10-15 percig sírt - láttam, hogy fáradt, de mindig fájdalmasan felsírt. Aztán 2 dl tápi megtette hatását, bár szerintem olyan éhes nem lehetett, mert fél órával előtte vágott be másfél banánt. Ilyen nagyon rég nem volt...
Csi,
Pisilés nekem is volt, állítólag a hormonok, meg az átalakulás okozza. Vagy majd a babóca, ha pont ott fekszik
Gátmetszés: Én jól megúsztam. Volt, a varrás sem fájt eszeveszettül. Hétfőn este szültem, kedden éreztem annyira, hogy még úszógumit is berendeltem (ajánlják), szerdán este már egyáltalán nem kellett. Csütörtöki varratszedésnél meg nem volt semmi, mivel felszívódó varrattal varrt a dokim. Mindez a SOTE-n. Egyébként ha kell, inkább gátmetszés, mint repedés...ezt ítélje meg a szülésznő és a doki.
Newsee,
Ne aggódj, Marcus még most is ilyen. Volt, hogy éjjel fél 3-kor tápit kért, aztán az istenért nem aludt vissza. Fél 5-kor kijöttük Lolka-Bolkát nézni, fél 6-kor arra keltem mellette, hogy koppan a cumi a parkettán... Általában 5-6 között kel (közelebb az 5-höz) és most már 8-fél 9 között alszik el. De napközben megy a 2-3 órás alvás. És még mindig kér éjjel is tápit, ha felébred... Jó a kép Csengéről és apájáról!
Marycus,
TALI: Feldobom a témát: októberben kinek melyik hétvége jó? Nekem csak a 13-14-e utáni nem, mert akkor nem vagyok itthon...
Forgáshoz gratula!!!
Barátok: Marcusnak is van 2 a bölcsiben, akit mindig emleget. Az egyik Andriska, vagy ahogy ő hívja "Bandi", a másik pedig "Dóribaba". A kislányt nagyon szereti, vele kel és vele ébred
Sőt, a mai napig emlegeti, mikor egyszer a játszón összefutottunk, és együtt voltak a kis faházban alul bent
Manó,
Hitelhez gratula! Most már tényleg nincs sok a költözésig!
Pöttyök: hát én erről mesélni tudnék. Másfél év kellett hozzá, míg kiderítették, hogy mitől van. Úgy kezdtem, mint te - vírusra fogták, nem viszketett. Majd több és több lett, megjártam a Bőrklinikát, nekem is volt teljesen nemi kórokozós vérkép (és nem kell a te engedélyed, hogy AIDS-szűrés is benne legyen), semmit nem találtak egy hét alatt. Kaptam gombakúrát, semmit nem hatott. Végül a Sváb-hegyi gyermekallergológián állapították meg vérből, hogy tejfehérje-allergia. Addigra dagadtam már, testem alig látszott a pöttyöktől. Szigorú diétával 3 hó alatt rendeződött, a második kör fél év alatt (mert persze utána megint ettem megállás nélkül tejtermékeket). Most azért odafigyelek. Illetve kiderült, hogy volt akkor egy kemény stresszhelyzetem, az váltotta ki. 5 év kellett (!) míg teljesen feldolgoztam, akkor el is múlt az allergia, ahogy jött (kopp-kopp!). Ja és mellette a benzoát is kijött, de most azzal sincs gond.
Szirom,
Ember hogy van és Miksa? Volt vele azóta valami? Marcus is állandóan kint lógna
Duma nálunk is nagyon megy már, sok mindent tud. Pl. 2 mondóka van, amit már ő is tud - az Aludj, baba, aludjál és a Bóbita. Ezek a kedvencei
Rengeteget fejlődött 1-másfél hónap alatt
Ja és a TV: nálunk az igazi Lolka-Bolka nagyon bejött, sőt, túl jól
Lehet, hogy MIksának is tetszene...
Krisz,
Spirál: amennyire ódzkodtam tőle, most annyira meg vagyok vele elégedve és semmi másra nem cserélném le - se gyógyszerre, se Pharmatex-re, se gumira, semmire. De jobb, ha kikéred Hami véleményét is. 5 évenként ajánlott cserélni és én 6Ft körül vettem. Összevetve a gyógyszer árával... És nem okoz semmi extrém problémákat, ha kontrollálva van rendszeresen (eleinte 3 hó, fél év, utána normál szűréskor).
Most ennyi voltam. Pusz
H.