Kata: ++++
Reni: ++++
Zsófi: Kösz a HD infót. Barátnőim nagyobb gyerekei járnak és tök vegyesek az élmények. Gondoltam, hogy egy szakértő véleményét majd tolmácsolom nekik
Mirkót tuti nem fogom járatni egyébként, ha lehet, akkor még alsóban se. Kivétel persze, ha célországban leszünk, de akkor felőlem görögül is tanulhat
Nem vagyok ellene se igazából, sőt valójában azt szeretném, ha legalább három nyelven beszélne, de valahogy úgy érzem, félig laikusként, hogy ráér később is. Amit alsóban négy évig megtanulna, azt tíz éves korában két hét alatt meg tudja majd tanulni, nem? Ööö most ezt gondolom, de nagyon kiváncsi vagyok, hogy mit válaszolsz Zsókának
Eduséknak tök jó ilyen szempontból, mert az azért egészen más helyzet!
Angolkát megnézem onlány, akkor már ugye 1 órakor nem fogok tudni tévézni brühühü.
de mtv-n ált. minden fenn szokott lenni.
Samu evése: Sztem most úgy egy éves koráig nagyon változó lesz, hogy mennyiszer és mennyit eszik. Főleg a kóstoltatás miatt, meg az összevissza alvás miatt. Nem tudok jó tippet mondani sajnos...
Panni: Dejó, hogy tudtatok szánkózni! Mi csak motoroztunk a kis hóban
Nóri: Én nagy macskás vagyok, de bőven megértem, hogy nem engeded oda Farkast. Kinti macskáink vannak, és csak az utóbbi időben engedem simogatni. Ráadásul most már tépi-rúgja őket Mirkó, úgyhogy nem nagyon barátkoznak vele
De pl. régebben, ha kimentem és hozzámdörgölőztek, akkor azonnal nadrágot cseréltem... Szóval megértem. Semmi szükség macskaszőrre, főleg ha nincs hozzászokva.
Remélem ma jobban aludtatok!!
Anaci: Te is önbizalomhiányos vagy? Nemár
Három ilyen tündér kislánnyal? Tényleg olyan nyugisan optimistán tudsz írni, hogy irigylésre méltó
Timi: Jahogy oldmens? Tudtok élni
Világgá menős Bala nagyon édes
Ez a hintaló nagyon bosszant engem is. Alapból nem akartam, apukám szerezte mittudoménhonnan. Aranyos volt, és nagyon szerette Mirkó. Mindig a gyípaciparipát kellett mondani, és ritmusra előre-hátra dülöngélt vele, nagyon szerette. Ma meglátta a kertben, és sírt utána, hogy pippap. De hát nem vagyok hajlandó még egyszer végignézni, ahogy leszaltózik. Úgy sajnálom pedig
Zsóka: Sztem nem off a nyelvtanulás, gyerektéma ez is
Én simán felírtam a táblázatba, amikor Mirkó már befelé is pakolt a vödörbe, ládába, akkora élmény volt
Marcsi: Igen, az lehet, hogy tele eszi magát, de nem tápláló. Volt idő, amikor Mirkónak tejpépet, aztán amikor már lehetett, tejbegrízt adtam estére, hogy biztosan jól tele legyen. Egyébként, hogy én nem jártam sehová, az nem azt jelenti, hogy pl. közértbe se mentünk el
Csak az elmenés ilyen kis korban max 1 óra tudott lenni. Vagy ha több volt, akkor autóval, és autóban alvással növekedett az időtartam. De ha Laura ilyen édes, és nem zavartatja magát, ha felkelted, akkor az tiszta szerencse
Nekem esélytelen lett volna.
Julcsi: Remélem jól telt az éjszaka, és nincs semmi gond!!!
Pusszok. M.