Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Üdv. mindenkinek!

Csak gyorsan bejelentkezem.

Szirom:
Nézd a jó oldalát a dolognak. Kiderült, hogy tulkép Miksa egyedül is képes elaludni...

Nildi:
Nemtom, de szerintem ez még nem is igazán a dackorszak. Én olyanokat látok a játszótéren..., de gondolom Te is. Ezek szerintem még csak szárnypróbálgatások. Nem tudom lesz-e most végülis tali, de ha nem jöttök, nekem hiányozni fogtok.

Nyuszi:
Gratula görgéshez, lesz ebből még mászás is nemsokára.
Eséssel kapcsolatban Apának igaza van, de mi is végigaggódtunk egy egész napot az első esés után. Most meg... Az egyik seb meg kék folt még meg sem gyógyult már elkészül a következő. Ha jössz talira majd nézd meg Vikó sípcsontjait, tuti még akkor is kék-zöld foltos lesz, hogy a térdéről ne is beszéljek. A fején most csak az arca foltos kicsit, de abban mi is ludasak voltunk, mert dodgemezés közben történ a dolog.

Hanzi:
Akkor tali ügyben mi a helyzet? Mikor lesz és mit vigyünk?

Nikiről:
Ma megkapta a 4 hós oltást. Végigüvöltötte az egész vizsgálatot, mert ugyebár háton kellett volna feküdni. Szerintem az oltást már észre se vette. 5560 g és 60 cm őkelme...

Ma reggel pedig megfordul hátról hasra, de sajna nem láttam, mert letettem, míg pakoltam össze cuccait és Vikót az induláshoz, s mire visszamentem hason volt és jó messze attól ahová letettem. Gyanús is volt a nagy csönd...

Mindenkinek jó napot!
Marycus
marycus

Sziasztok!

Szirom,
Szóval a kökemény (nincs hosszú ö-m, ü-m)üvöltés, és "verés" se használ? Kép Hát nem tudom, tényleg nem tudok más tanácsot adni, egyszer úgyis kinövi Kép Na, most nem kell ám aztat gondolni rólam, hogy én agyonverem folyton öket, de nálunk is tényleg ez volt a szitu a rugdosással, és a ráütés hatásos volt. Bár én még csináltam sokat azt is, hogy ha láttam, hogy lendül a lába, odaálltam a hasammal, és odanyomtam a pelenkázó széléhez. (na, ha ezt a Gyivi olvassa...Kép ) Szóval nem úgy, hogy fájjon neki, csak hogy ne lódítsa meg, és tudja, hogy nem szabad!

Marycus,
Szép méretekkel bír már a lányzó! Kép És nagyon ügyes, hogy megfordul!! Egyébként én is minden elsö tettéröl lemaradtam Máténak Kép Kivéve a mászást Kép

Nyuszi,
Tud a csajod, ha akar, csak élvezi, hogy bosszanthatja az okos felnötteket Kép A leesés valóban megrázó élmény tud lenni, én a mai napig ettöl, meg a betonon történö esésektöl félek. Kép Pedig lassan érik az emeleteságy Reginek, úgyhogy pár éjszakát biztos nem alszom majd!

Ildi,
Sajnálom, ha nem jöttök Kép jó rég taliztunk már. Dackorszak...állítólag nagyon sok dackorszak létezik, tulképp a kölkök is benne vannak már. De az igazi, kökemény, brutál még csak most jön Kép Kb 2,5 éves korban következik be. Én már elöre rettegek, mert még elevenen él emlékeimben, hogy Regivel mit éltem át. Azért emiatt pont már lélekben készülök, és talán -remélem- jobban tudom majd kezelni a szitut. Ez most nem rémsztori akart lenni, de a nagy átlagnál sajnos jön...(én persze feszt mondogattam, hogy az én gyerekem nem lesz,ááá) És amilyen hirtelen jön, úgyis fog egy szép napon. Reginél kereken fél évig tartott. Persze akkor voltam Mátéval terhes, szóval sok mindent biztos érzékenyebben éltem meg.
Na meg ugye vannak a kivételek, a szerencsések, akiknél nem következik be, vagy nem annyira durván, hogy pl a mostanihoz képest különbség legyen. És nem utolsó sorban függ az anyuci idegrendszerétöl is Kép
És vegyük hozzá, hogy akkor már beszélni is tudnak, no kegyetlenek tudnak ám lenni! Kép Kép

Ennyit az ijesztgetésröl, kívánom mindenkinek, magamnak is, hogy lightosan éljük túl Kép

Hanzi,
Most már aztán igazán.....irgum-burgum!

Szuper volt tegnap a torna, szinte mindent végigcsináltam, és annyira kicserélt már egy alkalom, hogy ma lazán -izomlázzal- kitakarítottam, és még nehezemre se esett! Kép Úgyhogy szombaton is megyünk Kép

Kriszta

Kriszta
krisztocs

Most látom, hogy nem fejeztem be egy mondatot Kép Szóval egy szép napon menni fog Kép

Kriszta
krisztocs

Sziasztok!

Bocsánat, csak félig meddig vagyok jelen, nálunk teljes a káosz, szervezzük a költözést, de nem sok mindne akar összejönni, csütörtök délutánunk egy rohanás, egymásra szervezés, ha bárhol csúszunk egy fél órát dől a terv. Szombaton költözünk, lakás félig dobozokban van, kocsi nincs, csak mikrobusz, azzal költözünk, érdekes leszKép És még esőt is mondanakKép

Talira sajna mi nem tudunk így vasárnap menniKép

Szirom!

Irigylem türelmed hogy most először idegesített fel igazán MiksaKép, engem Emma már pár hónaposan is fel tudott, utána pedig mesteri szintre fokozta, egy időszakban (kb 1,5-2 éves koráig) mindne nap kellett ordibálnom vele és sajna sokszor a fenekére is ütöttemKép, de egyszerűen kibírhatatlan dolgokat művelt. most azért már jobb, de néha azért még próbálgat. Vagy az én tűrőképességem eltt nagyobbKépKép Komolyra fordítva nem vagyok büszke erre az időszakra, de ő nem egyszerű gyerek.

Most már azért egész más, félelmetes milyen dumája van. Szombaton anyukám játszótérre vitte és Emam lusta volt összesezdnia játékait: Mama, én itt ülök kényelmesen a csúszdánál, te meg szedd össze a játékokat. Hát lehet ennek ellenállni?Kép))

Ma a liftnél egy pincéből jövő lakóra: Anya, ő a csöves bácsi? (Nálunka pincében is van bejárat és ott vana postaláda, mi szoktuk mondnai ha össze akrja fogdosni a földet vagy be akar menni a lépcső alá, hogy ne csinálja mert ott csöves bácsik laknak, ami mellesleg igaz isKép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok!

Bocsánat, de hát most is már félig alszom, bentről meg netezni.. max suttyomban átolvasom az üziket Kép

Szóval,
Szirommal való hétvégi tanakodás eredményeképpen a tali vasárnap délután lenne, mondjuk 3-tól. Azért döntöttünk így, mert akkor minden gyerkőc túlvan az alváson (bár Csengére és Nikire nem esküszöm meg), és tele vannak életerővel, amit a kertben - ha jó idő lesz - kitölthetnek Kép Kajára pizzát gondoltam - sonkást, gombást és sonka-gombát Kép Kukoricát is tennék rá, de ha nem jó, szóljatok! Meg valami sütit is sütök, az még titok (még magamnak is Kép).

Amit hozni kéne: magatokat és a gyerkőc(öke)t, meg a szokásos, mint eddig - néminemű ital, rágcsa, esetleg süti. Antialkoholista lévén tanácstalan vagyok - sört vegyünk, milyet? Szirom, mások? Egyebet?

Manó,
Nem tudnátok délután mégis átugrani lazításképpen? Jó lenne! Meg Ildivel is beszéltem, ha úgy tudnak eljönni, ők is bejönnek egy kicsit Kép

Címet, ilyesmit elküldöm emilben mindenkinek Kép

Egyéb ötletek is jöhetnek Kép

H.

Kép
hanzika

Sziasztok!

Hanzi! Úgy tűnik, hogy az ember is bír jönni, ez már fél siker, mert eddig azt se tudtam, mi van. Én bírom a sört, de gyanítom, hogy ebben az esetben nekem kell vezetnem. szóval nekem tök mindegy, úgyis üdítőzökKép. Õ egyébként a pils típúsú söröket bírja leginkább, de esküszöm, hogy bármelyiket megisszaKép Pizzát is bírjuk mindegyiket, de ha pöri mellett döntötök, szerintem azt is megfőzi. Vagy eszébe jutott a halászlé is, az jó gyorsan megvan, mit szóltok? Süssek valamit? Túrós pogi? Vagy bármi más?

Manó! Szerintem is pihiként jöhetnétek! Lécci, lécci!!!
Miksa egyébként alapvetően jó gyerek, csak az örökmozgásával tud néha baromira lefárasztani, de vajon kitől is örökölte?Kép Egyikünk se az a "tedd ki, hadd hűljön típusKép"

Ildi! Én úgy örülnék, ha tudnátok jönni! Együttérzést különben köszi, meg a tapasztalat megosztását is! Az etetőszék nálunk is bevált egy darabig, de most már csak felügyelettel működik az is, mert simán feláll az ötpontos övvel ellátott Prima Pappában is, akármilyen szorosra húzom. Mondjuk nem egy szemvillanás alatt, így legalább látom, mire készülKép

Kriszta! Ordítás meg verésKép Tényleg nekem is eszembe jutott a Gyivi, de hát nem mi vagyuk az ő ügyfeleik, kezdő vagyok ezen a téren és az is maradokKép Büdös kölke nem veszi komolyan, most azt próbálom, hogy nem szólok érte, csak megpróbálom kicselezni, hátha megunja.

Marycus! Jó, hogy most már Miksa tud egyedül aludni, de ha megpróbálnánk újra, talán megint azt hinné, hogy büntiben van. Ezért írtam, hogy hülyeséget csináltam.

Velünk egyébként annyi van, hogy Miksa mostanában zuhanyozni szeret, és nem kádban fürdeni. A kádban volt, hogy hónapokig nem ült le, de most nyaraláskor megszerette a zuhanyt (csak az volt), és most sokkal gyorsabbá is vált így a fürdetés. És imádja, ha mondjuk, hogy menjen zuhanyozni, már szalad is. Az altatása is sokat javult, max. fél óra alatt elalszik este, bár ma megint rácáfolt erre, majdnem egy órát nyűglődött Igaz, hogy délután 3 órát aludt (mostanában egy és negyed óra a standard, de ma később fektettük, mert vásárolni voltunk). Tényleg, ti hogy álltok a szobatisztasággal? Én azt gondoltam, hogy nyáron majd gyakorlunk meztelen szaladgálva az udvaron, és volt is erre példa, de hát nem volt annyit jó idő, hogy elég lett volna. Most kéne venni bilit vagy vécészűkítőt, szerintetek melyiket? Én valahogy abban a lépcsős vécészűkítőben jobban bíznék, szerintem az érdekelné. Szerintetek? Ti hogy csináljátok?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom!

Na most képzeld el, nekem a férjemmeg olyan típus (tedd ki hadd hüljönKépKépKép) és én is hajlok rá, bár azért én hozzá képest izgága vagyok, és Emma így lett izgága. Anyukám ezen szokott nagyokat mosolyogni, hogy úgy kell nekünk, legalább végre mozgósítva vagyunk.Kép

A talit nem ígérem, nem tudom hog yfogunk állni, szerintem a férjem szkrényt fog szerelni meg ilyesmi, de azért egy címet küldjetek. A mail címem valószínű csak szombatig él, így hétköznap a céges címen vecsi@rehabrt.hu vagyok elérhető, egyébként SMS-ban, telefonon, csináltam egy freemailes címet is de azt is csak innen bentről fogom tudni nézni. Pénteken valószínű már nem dolgozom.

Egyébként esőt mondanakKépKépKép. Remélem nem jön be nekik.

Szirom!

Én is wc szűkítő párti voltam, de Emam jobban szerti a bilit. pedig ha valaki én aztán nagy bili ellenes voltam. Néha pisil wc-be is azértKép

manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Továbbra is úgy fest, hogy megyünk mi is! Kép Sörözésbe az én uram is benne lesz, föleg, hogy a táv gyalog megtehetö Kép

Szirom,
Nálunk kaka-ügyileg van fejlödés, mindig szól, ha jön, de ha ráültetem a bilire, nem nyomja oda. Szóval én jövö nyárig elcsomagoltam a témát, amúgy se vagyok híve az egésznek, a gyerek magától lesz úgyis szobatiszta, nem kell "szoktatni". Legalábbis Reginél így volt. Kép Neki a lépcsös wc-szükítö volt, én azt javaslom, sztem a legjobb, mert elég hamar bele lehet ám fáradni abba, hogy a wcre rakosgatod a gyereket Kép Oda meg felmászik. Bilit ritkán használtunk, inkább az elején, amíg nem tudott még felmászni a rötyire. Úgyhogy Máténak el lett téve, majd jövöre elövesszük Kép

Ja, a 3 óra nekünk is tökély, illetve nem lehetne forma-1 után? Kép Legalábbis mi valszeg akkor mennénk....

Kriszta

Kriszta
krisztocs

Sziasztok!

Na végre, sikerült bejutnom a társalgóba, többször is próbáltam de le volt halva.

Krisztocs,
Boldog névnapot Reginek! Szobatisztaságot én sem akarom majd erőltetni, mert szerintem sincs értelme, ha megérik rá, menni fog magától is. Csak azt kell még kitalálnom, hogy szereljem le a nagyszülőket. Anyukám már (!?) nyomná, hogy vegyünk bilit meg ültessem rá, amikor Csenge még ülni alig tud!!

Apropó beszólások: hét végén kikeltem magamból. Eljött hozzánk látogatóba az egyik nagynénim, aki kb. 60 éves és vénlány (a szó hagyományos értelmében, tehát se férj se gyerek). És megkérdezte, hogy szopik-e még Csenge. Gondoltam mi közöd hozzá, de azért válaszoltam hogy igen. Mire ő: akkor válasszam el, mert nem jó egy gyereket ilyen sokáig (!) szoptatni. Hááát elő kellett vennem minden tiszteletemet, hogy ne ugassam le a haját, csak akkor morogtam amikor elment... A vicc az egészben, hogy gyereket csak képeskönyvben látott, de tanácsolni, azt tud.

Manó,
Jó költözködést, ügyesek legyetek!

Marycus,
Tényleg szépek Niki paraméterei! Csenge is kb. ekkora volt ilyen idős korában, pedig ő "óriásbébinek" számított újszülött korában.

Hanzika,
Tali ügyben: nálunk sajnos Csenge alvásideje teljesen kiszámíthatatlan, pl. most alszik, tegnap meg este ötkor kezdte el... De azért igyekszünk ám ott lenni!! Mit vigyünk pontosabban? Sütit vagy inkább innivalót?

Na, feléledt a kincsem, robogok.
Legyen szép napotok!
Nyuszi

Legyen szép napotok!
Nyuszi és Csenge
newsee

Sziasztok!

Hanzika! Az én emberem is csatlakozott Krisztáék felvetéséhez, hogy a Forma-1 utánKép Hogy ez nekem nem jutott eszembeKép

Kriszta! Reginek nagyon-nagyon boldog névnapot kívánunk!

Szobatisztaság: én sem akarom erőltetni (majdnem 2 éves, aztán nem látott még bilit), de a nyáron már azért elég jókat pisilt az udvaron. Este a kádban mindig tudatosan pisil, és úgy örül neki, és hát ugye az is érdekli, hogy mi mit csinálunk a WC-n. Ha ketten vagyunk itthon, akkor ott kukucskál, mer ugye viszem magammal, nehogy addig valami marhaságot csináljon. Szerintem az a fölmászós ülőke tökre érdekelné, és ha bejön a számításom, akkor játékosan haladhatunk előre. Ha meg nem, akkor egyelőre hagyjuk a fenébe. De én azért megpróbálnám. Kakira mondjuk nem szól, de látom az arckifejezését, amikor készülődik, onnan is tovább lehet lépni talán. Még eccer mondom, ha érdekli a dologKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Még valami! Van egy tök új kiscipőnk, mi is úgy kaptuk valakitől, aki ajándékba kapta valakitől. Az ő gyereke se hordta, a miénk se tudja. Mondjuk Miksa mászkált benne kétszer 10 percet a szobában, de szorítja a lábát a rüsztnél, és nem merem ráadni. 23-as különben, az van beléje írva, hogy Fofo Kids. Sötétkék és olyan kis ünneplős fazon. Szeretettel odaadnánk valakinek, akinek ekkora lábú a kölkece, mer én megbolondulok, hogy Miksa mindig fel akarja venni, valaki meg talán hordani is tudnáKép Talira el is tudnám vinni.

Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Nekünk is jó a Forma-1 után (annyi megjegyzéssel, hogy remélem, hogy Marcus nem lesz aznap koránfekvő... bár mostanában 7-kor fürdünk, 8-kor alszik el). Az kb. 4 óra - fél 5, ugye?

Akkor veszünk Pils sört, ha senki többet, harmadszor Kép Szirom, szerintem az Ember most ne fáradjon a bográcsolással, inkább élvezze, hogy beszélgethet, sörözhet Kép Lesz még alkalom, amikor ő szakácskodhat - és remélem is, mert a pöri, a kacsa, a sültek isteniek voltak!

Newsee,
Hozzatok, amit gondoltok Kép Az eddigi két talira általában én sütit is, meg üdítőt is vittem, de rád bízom Kép És ha nem hoztok semmit, az sem gond Kép

Szirom,
Túrós pogi jól hangzik Kép Jöhet! Neked is kitaláltam ám már valamit - csak hogy ne csak nézd, ahogy mi eszünk Kép

Manó, Ildi,
Tényleg jó lenne, ha ti is be tudnátok ugrani - ha csak fél óra - órára az is jó Kép

Szirom,
Rúgás: mint mondtam, nálunk is bejátszik. Én olyankor ráfekszem úgy, hogy a lábát a mellkasommal leszorítom a pelusozóra... és piszézek vele. Eddig használt...
Szobatisztaság: szerintem sem érdemes erőltetni, mert a gyerkőc magától az lesz. Csak türelmesnek kell lenni és elhessegetni a beszólásokat majd (Cory Baluja is 3 évesen egyik napról másikra lett szobatiszta és az unokatesóm kisfia is).

A részletek emilben (itt megadott emilek) mentek. Ha valaki nem kapná meg, szóljon!

H

Kép
hanzika

Sziasztok!

Mail megjött, kinyomattom, sajna ígérni nem tudok semmit, esetleg Emmával elmegyünk BKV-val merta férjem tuti nem fog ráérni. A múltkori talin meg parkettázott, emlékeztek?Kép Pedig nem ilyen aktív ám, csak mindíg így jön ki.

Nyuszi:

Szerintem ezen mindneki átesik , a bioli témána szülőkkel, nem rosszat akarnak csak régen tényleg ezt javasolták és tartották jónak, hogy amint ülni tud bilire, ma meg nem. Nekem is sokan mondták, de mégsem eröltettem. Ez olyna mint az evés téma, nem azért mondják hogy adjunk neki 4 hetesen almát mert rosszat akarnak, hanem mert régen tényleg ezt javasolták és mivel működött a dolog, most ők ezt adják tovább. Csak közben változott a nézet. Egyébkénta bilizésnél azért hozzáteszem hog ymi tényleg feltünően hamarább voltunk szobatiszták mint amai gyerekek...de lelkileg biztso jobb ha nincs eröltetve.

Tényleg, tegnap Emma bilizett a szobájában, aztán kiabált hogy végzett. A férjem bemegy, bűz, bili félig telenyomvaKépKépKép, mire Emma: Apa, most csak ennyit tudtam.

Képzeljétek tegnap éjjel váratlanul meghalt a szomszéd néninkKép Semmi előjele nem volt, este még beszélgettünk. Annyit segített nekünk, úgy sajnáltuk. Még most is készült hogy amíg átmeneti állapotban leszünk majd hozzuk neki amosni meg vasalnivalót, meg majd nézi a psotaládánk...

Manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Cipőcske senkit nem érdekel? Nem pénzér adnám, hanem csak úgy ajiba a kedves topiktársak közül valakinek!

Manó! Nagyon sajnálom a szomszéd nénitKép

Emma bilijeKép Ki honnan nézi, félig üres vagy félig teliKép Emma végülis mikor is lett szobatiszta?

A talira gyertek lécci, én nagyon szeretném!

Hanzi! Megjött az emilke, köszi szépen! Akkor túrós pogit sütök, ha szimpi. Aztat csak zárójegyben jegyzem meg, hogy a kacsát nem az ember sütötte...Kép Legfeljebb megfordította eccerKép Abban nálunk én vagyok a Jani, és ezt ő is elismeriKép

Pelusozás: az nem jön be, ha játszok vele, akkor még jobba belelkesül, és még szebbeket rúgKép Mondjuk lent nálunk nincs pelenkázó, tudod, szóval tök nagy tere van erre a kanapén.

Nyuszi! Ááá, hagyd a nagynénit, gyereknevelésben mindenki okoskodik. Meg rossz lehet neki nézni más gyerekét, ha neki nincs, és ilyenkor elég furákat is tudnak a népek produkálni. Anyukám ikertesója sem ment férjhez, és ővele is mindig óvatos vagyok. Mondjuk ő mindannyiunkra vigyázott annak idején, sőt az egyik uncsitesóm néhány hónaposan vele volt hónapokig ( az anyja kórházba került), szóval neki van némi ismerete. Néha belekérdez a dolgokba, ilyesmiket is, mint a tiéd, de amíg csak kérdez és nem javasol, addig szerintem nincs baj. Nem rosszindulatból csinálják ám! Miksa meg különben imádja őtKép

Marycus! Merre vagy?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Regi nevében köszönjük a köszöntéseket! Kép Ma megy a nö a második jazzbalett órájára, még mindig lelkes Kép

Manó,
Szomszéd néni Kép
Jó lenne azért, ha el tudnátok jönni! Kép

Szirom,
Sajnos nekünk már nem jó a csuka, 24-es méret kell Mutyinak. Pedig cuki! Kép

Csajok, nem ördögöt festek stb., de Máténak tegnap este elkezdett folyni az orra Kép Na most tudjátok, én ezzel hogy vagyok, ez nálam nem betegség, sztem nem is fertöz, miután megfázás, semmi baja (remélem, nem is lesz), szívom neki, meg kap calciumot. Most igazából még nem is folyik nagyon, csak ugye szeretném megelözni a bajt. Szóval továbbra is okés részünkröl a tali (persze, emelje fel a kezét, aki így nem kíváncsi ránk Kép ), de vasárnapig még sok minden történhet minden irányban ugye.

Kriszta

Kriszta
krisztocs

Sziasztok!

Megkaptam a mailt, köszi Hanzika! Akkor viszünk sütit is meg üdítőt is. Azt azért nem ígérem hogy saját sütést viszek, de nincs kizárva... Valakinek ellenérzés a light kólák valamelyik típusa iránt?

Manó,
Szegény szomszéd néni...
Jó lenne ha találkozhatnánk élőben vasárnap!

Ildi,
Ha jól gondolom, Ti gyakrabban találkoztok Hanzival. Ha elvinném a könyvet a talira és ha Hanzi elvállalná a megőrzést amíg felveszed az úgy jó lenne vagy gondolkozzunk más irányba?

Szirom,
Csengének kb. 17-18-as lába van, így gőzöm sincs, mikorra nőne bele egy 23 bakkancsba...

Kriszta,
Nem baj ám ha folyik egy kicsit a nózi, Csipi úgyis szopizik még, az elméletileg védi, nem?

Legyen szép napotok!
Nyuszi

Legyen szép napotok!
Nyuszi és Csenge
newsee

Sziasztok!

Üdv. mindenkinek!

Hanzi:
Mail megjött. Köszi.
Nekünk elvileg jó a 4 óra. Mondjuk Vikó aznap nemtom meddig alszik, de igyekszünk előbb letenni és akkor kialussza magát. Niki meg kiszámíthatatlan, vagy tök jó fej lesz és nézelődik, meg vigyorog a többi gyerekre meg kurjongat és jár keze-lába, mert ezt szokta vagy irtó nyűgös lesz. De viszem a kendőt, aztán abban remélhetőleg ellesz egy darabig.

Viszünk rágcsát, meg üdítőt.

Antialkoholisták lévén, mi sörügybe nem szólnánk bele, kajcsiilag meg azt válaszd, amelyik neked kényelmesebb. Na, jól megmondtam a tutit, mi?

Manó, Ildi:
Remélem sikerül úgy szervezni, hogy tudjatok jönni, akkor végre mindenki ott lenne.

Manó:
Sikeres költözést!

Szirom:
Szobatisztaság:
Mi is WC szűkítő pártiak vagyunk, illetve voltunk. Eleinte élvezte is Vikó, de úgy 1 hónapja nem szívesen ül fel, pedig mindig csak akkor és annyi ideig ültettük, amíg ő szerette volna. Mintha elvesztette volna a varázsát a dolog. A másik problémánk, hogy Vikó annyit nem tud rajta üldögélni, amíg kellene. Képtelen ennyit ülni... Ennek fényében beszereztünk bilit, de arra meg végképp nem ül rá. Úgyhogy mi megfeneklettünk azt hiszem egy időre, pedig a kakit szinte mindig kb. 5-6 perccel érkezés előtt jelzi, dehát ennyit nem tud kivárni a WC-n, így még nem volt sikerélménye, pedig tudja és mondja is, hogy a WC-be kellene tenni. A pisit azután jelezte, hogy bugyiban futkoshatott itthon és érezte, hogy pisil, de mióta pelusozva van, hol jelzi, hol nem. Szóval úgy vagyunk vele, hogy Vikó visszakozott, mi meg elfogadjuk.

Cipő:
Elméletileg Vikó 22-23-as cipőt hord, de látatlanban nem szeretnék nyilatkozni, mert ha neki nem kényelmes, akkor nekem hiába tetszik... Ha talira elhozod megnézzük, márha neked így megfelel. Köszi.

Nyuszi:
A nagyszülők márcsak ilyenek. Manónak igaza van abban amit írt. Engem is a nagymamám már 6 hónaposan biliztetett úgy, hogy még alig ültem és az ölében tartott közben. Ja, igaz 1 évesen szobatiszta voltam. Most meg feszt ezt hallgatom. Aztán mindig mondom, hogy Vikó kicsit butácskább, de szerintem attól, hogy még pelusos klassz kisgyerek, én így szeretem és kész.

Azért azt megjegyezném, hogy a mai pelusok nem olyanok, mint a mi időnkben. Rajtam szinte nem is volt, mert állandóan pöttyös voltam. A másik, hogy abban azért jobban lehetett érezni és kényelmetlenebb volt, ha tettünk bele valamit. A mosásról nem is beszélve. Nekünk és a gyerekeknek is kényelmesebb a pelusos helyzet és ez bizony kitolja a szobatisztaság elérkeztének idejét.

Kriszta:
Remélem semmi komoly nem lesz ebből a nózifolyásból, remélem tudtok jönni, mert az nem járja, hogy még nem is találkoztunk!!!

Remélem mindenkihez szóltam!
Mindenkinek jó napot!
Marycus
marycus

Sziasztok!

Marycus! Persze, elviszem a cipőcskét, hátha jó! Köszi a választ bilitémában, megpróbáljuk mi is a vécészűkítőt, aztán majd meglátjuk. A fene tudja, mi jár a kiskölkecek fejébenKép

Kriszta! Most Miksának is 24-est vettünk, de a mostani szandija még 23-as. Határeset, szóval még fölvehetné azt a cipőt, ha máshol nem szorítaná.
Nózifolyás: ha azt mondod, megfázás, akkor az nem fertőz, és semmi okotok rá, hogy ne gyertek! Necsináld má!

Hanzi! Különben mit találtál ki nekem?Kép Az előbb erre nem is reagáltam, pedig jól esett ám!

Jajj, és ne Pils nevű sört keressél, nem ám félrevezetlekKép Hanem pils típusút, tudod, van a pils meg a lager. Olyan mondjuk a zöld Dreher, a neve is Dreher pilsKép Sörtudóst játszokKép

Miksa megint valszeg a fogával nyűglődik, majdnem 2 óra alatt aludt el. Szegénykém, pedig az első órában még haragudtam rá, mert csak bohóckodott. Aztán már nem. Adtam neki Nurofent, negyedóra alatt belaudt. Remélem tényleg a foga, csak nem lesz más baja...Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Istnem ments, nem csinálok én semmit, én úgy készülök, hogy megyünk, csak azért írtam, hogy nehogy másnak gáz legyen! Kép

Kriszta
krisztocs

Krisz,
Kissé megkésve mi is boldog névnapot kívánunk Reginek!!!!!

Marycus,
Niki Nikolett, ugye? És jöttök, mikor tudtok, hisz ti is csak egy köpésre laktok - majdnem Kép

Szirom,
Pils típus, értettem KépKépKép

Manó,
Ha BKV-val is, jó lenne, ha jönnétek! Szomszéd nénit sajnálom.......

Newsee,
Nekem jó a light kóla Kép Meg nem kötelező neked sütni ám Kép Hozhatsz rágcsát is, az is ugyanolyan jó, de az üdítő is elég Kép

H.

Kép
hanzika

SZolgálati közlemény!

Marcus tüszős mandulagyulladást kapott mára viorradóra, így a vasárnapi találkozó elmarad. A kellemetlenségekér elnézést kérünk!!

H & Co.

Kép
hanzika

Sziasztok!

Most beszéltem Hanzival, szegény Marcus elkapott egy tüszős, bakteriális támadót, lázas, hány, úgyhogy értelemszerűen a talit most el kell halasztaniKép. Később, amint tud, Hanzi jön, és ír bővebben. Most azért kért meg, hogy szóljak nektek, hogy mielőbb tudjatok vele kalkulálni.

Én is majd este jövök, vasalok, amíg Miksa alszik.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Szegény Marcus!! Jobbulást neki! Tali Kép, de lesz még rá alkalom...

Legyen szép napotok!
Nyuszi és Csenge
newsee

MSZiasztok!

Még egy kérés: aki esetleg tudja Manó elérhetőségét, értesítse, mert nem tudtuk elérni! Köszi!

H & Co.

Kép
hanzika

Hanzi,

Innen is jobbulást Marcusnak, sajnos nem találtam meg Manó telefonszámát Kép

Kriszta
krisztocs

MÉg annyit tudok tenni, hogy a babaszobás csajoktól érdeklődöm, ha van fejlemény, hívlak!

Kriszta
krisztocs

Sziasztok!

Hanzi, jobban van Marcus? Gyógyuljatok hamar!

Szerintem a friss babáknál, akik átmentek az izgire, meg kell lennie Manó számának! Nem kérdezed meg tőlük?

Muszáj mennem húst pácolni holnapra. Szegény Miksa fél órán át nem tudott elaludni, mert csuklott, de aztán elmúlt végre és az előbb beborultKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Üdv. mindenkinek!

Hanzi:
Marcus remélem jobban van már!

Bocs', hogy kicsit zavart voltam, de alig hallottam valamit, mert pont egy völgyféleségben voltunk és ott visszhangzik a telefon plussz Vikó ott motorozott nem kis zajjal.

Még itthon is utána néztem, de Manó száma sajnos nincsen meg nekem sem. Remélem azóta már valahogy sikerült őt is elérni.

Szirom:
Miksa jól van?
Csuklás támában jól állunk mi is. Már a hasamban mindkettő csuklós volt és ez nem változott azóta se. Szerencsére elfogadják, bár az alvást nálunk is megnehezíti.

Kriszta:
Ti hogy álltok nózifolyás ügyileg?

Hogy mi van itt megint! Remélem több ilyen hír nem lesz és mindenki hamar gyógyul!

Mindenkinek jobbulást és jó hétvégét!
Marycus
marycus

Sziasztok!

Túl egy nehéz napon és most egy nehéz altatáson...

Tegnapelőtt még semmi baja nem volt a gyerkőcnek, sőt, rosszabb volt, mint valaha. Anyu ki is borult tőle 1 óra alatt...

Másnap reggelre már hőemelkedése volt, mikor dolgozni mentem 37,8, Ádám maradt vele. Fél napot dolgoztam, épp a metrón rostokoltam az Árpád-híd és a Forgách u. között (a gázömlés miatt), mikor Ádám kétségbeesetten hívott, hogy hány a gyerek. 20 perc alatt értem haza onnan, addig sírt... 39,7 volt a láza, gyorsan kúp, hívtam a doki nénit. Nem tudott már kijönni, de azt mondta, hogy ha lejjebb megy a láza és beviszem, soron kívül fogad. Így is volt, diagnózis: tüszős torok- vagy mandulanyuszi. Kaptunk antibigyót, meg lázcsillapítót.... Estétől szerencsére 38,5-nél nem lett magasabb a láza.

Most viszont extra nyügi volt, a végén olyat tettem, mint soha. Beraktam az ágyba és hagytam, hogy sírjon.... már álmos volt, de nem akart aludni, mert tudja, hogy jönnek anyósomék. Ma is 38,2 volt idáig a legmagasabb, viszont alig eszik, csak iszik (bár a húslevest megette, meg a tápi is megy).

Hát ennyi... én is nagyon sajnálom, hogy így történt...

Manót azóta sem értem el Kép Remélem, hogy legalább ő fog hívni...

H.

Kép
hanzika

Sziasztok!

Üdv. mindenkinek!

Hanzi:
Ha Marcus iszik, meg a tápit is elfogadja akkor az jó. Szerintem biztosan fáj a torka és ezért nem eszik szívesen. A láz miatt meg jó hogy iszik sokat.
Remélem hamar rendbe jön és a tali miatt meg ne idegeld magad. Marcus mindennél fontosabb!

Vigyázzatok magatokra és jobbulást!
Marycus
marycus

Eltelt egy év, és Te még mindig 20 kg-ot cipelsz 30 lépcsőfokon?
Lejárt a törvényben előírt határidő és Téged néhány lépcsőfok még mindig elválaszt a világtól?
Szeretnél egy olyan országban élni, ahol a választott vezetők betartják az általuk hozott törvényeket?
Ki szeretnéd fejezni szolidaritásodat a hátrányos helyzetűekkel és elesettekkel?
Ha igen, akkor várunk 2005. szeptember 20-án 16:00 órakor a Kossuth térre a Parlament elé, ahol ismét felemeljük szavunkat a
MAGYARORSZÁGI KÖZLEKEDÉS ÉS KÖZÉPÜLETEK AKADÁLYMENTESSÉGÉÉRT!
A demonstrációt a TAVASZ (Tegyünk A Világért! - Anyák Szövetsége) Egyesület szervezi, csatlakozott hozzá a Fehér Kereszt Gyermekvédő Alapítvány, a Habeas Corpus Munkacsoport, a Levegő Munkacsoport, a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége, a NaNE Egyesület, a Terézvárosi Zöld Kör, a Városi Biciklizés Barátai, a Védegylet és a Zöld Fiatalok. Az eseményt támogatja a Humanista Mozgalom.
Médiatámogatónk a Civil Rádió és a www.tusarok.org
tavasz

Sziasztok!

Hanzi,
Sztem is az a lényeg, hogy igyon!! Barátnőm kislánya (11hós), kereken 1 hétig volt lázas, átlag 38 fokkal. És még csak gyulladása se volt sehol, "sima" baci. Na a lényeg, hogy ő is csak ivott szinte egy hétig, ma már jobban van szerencsére Kép
Remélem, Marcus még ennél is gyorsabban meggyógyul! Kép

Na viszont képzeljétek, mi amúgy se mentünk volna, mert én nyakig takony vagyok Kép A kölkök minimálisan, ugyanis közben Regi is fújja az orrát, de végülis ha nem mondom, észre nem venné senki rajtuk. Én viszont tegnap elmentem boxedzésre, persze szétizzadtam az agyam, utána bementünk a barátnőmmel vásárolni a Matchba (Duna Plaza), na kb 10 fok volt a légkonditól, szétfagytunk, mire kijöttünk. Szóval tuti ott fáztam meg Kép
Nyomom a c-vitamin, calciumot, gőzöltem stb., remélem, holnapra jobb lesz!

Manó nickje az istennek nem jutott eszembe a mai napig a babaszobán, szóval nem tudtam utánaérdeklődni Kép

Kriszta

Kriszta
krisztocs

Sziasztok!

Most 12 hetes terhes vagyok, és Dr Kovács Péter az orvosom (a XV ker. sztk-ban is rendel) Tud valaki valami információval szolgálni róla és a szülészetről? Akár magánban is. Szerintetek kb. mennyit szoktak kérni/kapni az orvosok a szülésért?
Előre is köszi
csi25

Sziasztok!

Megvagyok ámKép

Köszönöm hogy ennyire kerestetek, jól esik ám, Hanzival beszéltem is tegnap este, bár kissé zilált állapotban épp akkor költözködtünk be az ideiglenes lakásunkba. Végül nem is kérdeztem hogy lett meg a számom? Egyébként itt a babaneten a korosztályos topikban vagyok leginkább elérhető, ott tudjákla számom, de a friss babákban is mert ott van táblázat, de oda már nem írok, nincs időm. És a babaszobán freeship, férjem találmányaKépKépKépKépKép

Szóval Hanzinak már mondtam, de nem indultam talira, mert sajnos nagyon elhúzódott ez a költözés, ráaádul Emma 1/2 3-kor aludt el vasárnap, tehát épp amikor talira kellett volna indulni, 1/2 6-kor úgy ébresztettük hogy induljunk már Zuglóba mert sose költözünk be.

Most ennyi, majd jövök:

Manó

KépKép
manó

Ja, tüszős mandula:

Nekem volt, enyhe de folyamatos hányingerrel jár, így tényleg nem tud enni az ember tőle, a lényeg hogy igyon. De az antibogyó viszonylag gyorsan szokott rá hatni, ha bakteriális és nem vírusos. A férjemnek is volt télen, neki hányingere nem volt de azt mondta úgy fájt a torka mint még életében soha.Kép Kb 3 nap a mélypont, utána javulgat.

Gyors gyógyulást!

Manó

Egyébként tüszős mandula járvány van, Hanzinak már mondtam a telefonba, de a babszobán is van egy ilyen topik.

KépKép
manó

Sziasztok!

Manó, jó, hogy végül meglettélKép Én javasoltam különben valami hasonló telefonszámforrást, mint amit mondtálKép
Ház milyen? Költözés rendben ment? Meséljél márKép

Hanzi! Marcus jobban van?

Krisztocs! Jobbulást az egész családnak! Most akkor viszont mégiscsak vissza kell vinnünk valamikor az ágyat!Kép Ahogy a múltkor mondtad, valamelyik este 6 után jó?

Marycus! Köszi a kérdésed, Miksa tök jól van! Nyűgösködik már 2 napja, de amúgy kutya baja. Most már baromira várjuk a szemfogakat. Mondhatom, hogy hónapok óta fehéredik a helyük.

Egyébként én is ezzel vigasztaltam Hanzit, amivel te, hogy az nagyon jó, hogy Marcus sokat iszik.

És ti hogy vagytok a kiscsajokkal?

Csi25! Gyere sokat, ha van kedved! Én nem ismerem Kovács Pétert, bár a nevét már hallottam. A kórházról elég sokat beszélgettünk annak idején, olvass picit vissza, és megtalálod! Többségünk 2003 őszén-telén szült, szóval azon a tavaszon-nyáron volt szó sokat a körülményekről. De ha konkrét kérdésed van, arra nagyon szívesen válaszolok én is meg szerintem más is, csak én arra nem vállalkozom most, hogy úgy ánblokk próbáljam jellemezni a szülőotthont.

És még azt nem meséltem, hogy betöltöttem a 36-otKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Szirom, nagyon boldog szülinapot kívánunk Csengével!!

Nyuszi

Legyen szép napotok!
Nyuszi és Csenge
newsee

Szirom,

Csatlakozunk Nyuszihoz! KépBoldog születésnapot!

Marcus jól van, tegnap is meg ma is élt, mint az ördög Kép Úgyhogy nincs mentsége a doki néninek a bölcsibe küldés alól ;) Persze van, de ha ilyen kívülről a gyerkőc, milyen belülről Kép

Most viszont megyek, vár a vasalnivaló...

H.

Kép
hanzika

Köszi csajok, nem azé írtam ámKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Szirom,
Sok boldogságot! Kép Lesz buli?

Ágytéma...nekem még mindig bazira ráér, úgyhogy ha amúgy nem jártok erre, feleslegeg becuccolni Kép Viszont a 6 után kicsit változott, mert ugye kedd-csüt jazzbaletten vagyok a csajjal, és 6 után érünk haza, ha vásárolunk is, úgyhogy inkább csúszik 7 órára kb. Hétfőnként nem vagyok a torna miatt, most a héten a szerda se jó Kép Szóval zsufis...De pl a héten a péntek jónak tűnik. De tényleg, hangsúlyozom, nekünk nem kell most egyáltalán, úgyhogy ha jövő hét, ha két hét...mindegy! Kép

Hanzi,
Sejtettük, hogy megmarad Kép Kép Örülök, hogy jobban van!!!!

Képzeljétek, szombi este kijött rajtam ugye ez a nyavalya, na a c-vitinek, calciumnak, teáknak, gőzölésnek köszönhetően, hétfő este úgy keltem, hogy semmi bajom nem volt! Pedig vasi este még lázas is voltam, és a szoba-rötyi táv is nehézkes volt.
No, és ezt megünnepeltem mingyá a hétfői edzésen. Persze, mindenki "lehülyézett", hogy elmentem, de annyira jól esett, hogy csak na! Kép És már veszettül csinosnak és izmosnak érzem magam 3 alkalom után Kép Kép (persze a mérleg mást mutat)

A kölköknek sincs bajuk szerencsére, kis takony van, de szinte fújni, szívni se kell, néha "fénylik" Kép

Kriszta

Kriszta
krisztocs

Sziasztok!

Most 12 hetes terhes vagyok, és Dr Kovács Péter az orvosom (a XV ker. sztk-ban is rendel) Tud valaki valami információval szolgálni róla és a szülészetről? Akár magánban is. Szerintetek kb. mennyit szoktak kérni/kapni az orvosok a szülésért?
Előre is köszi
csi25

Sziasztok!

Próbálok ide is eljutniKép Köszöntéseket köszike!Kép

Csi25! Én már egyszer írtam neked itt, nem olvastad? Magánban nem tudok írni neked, mert nincs emilcím a profilodban, bár a te orvosodról tényleg nem sokat tudnék mondani.

Kriszta! Akkor hívlak majd! A péntek az nekünk nem jó, mert rádiós hírszerkes buli van Pilisborosjenőn. Tök jó, időnként összejövünk velük, és olyan jó fejek a volt kollégáim, hogy már nagyon várom!
Edzést te tudod, érzedKép Én nem hülyézlek leKép Nálunk annak idején egyébként az volt, hogy ha az ember nem lázas, akkor mehet a dolog minden további nélkül.
Akartam már kérdezni, hogy Máté mit csinált a repülőn? Mászkáltatok vagy üldögélt? Télen tán elmegyünk MadeiráraKép Most küzdök az irodákkal, Miksa akkor már elmúlik 2 éves, oszt így elég drága lesz. Bár az egyik irodában ma azt mondták, hogy szeptember végéig tesznek még föl új ajánlatokat, és általában van olyan szállodájuk, ahol nem vagy csak keveset kell fizetni az ilyen törpékért. Kifejezetten gáznak találom, hogy 2-13 évesig ugyannnyit kérnek a gyerekért (20%kedvezményt adnak), pedig a mi kölkünk még reggelit se kérne elvileg, hiszen tápit iszik, az ebéd meg vacsi is csak töredékében fogyna el. Nagyjából elég lenne neki, ha a miénkből kapna. A karácsonyi felár meg fejenként 14 ezerrel dobja meg a költséget, gyerek esetében 7 ezerrel, és a repülőre is rátesznek 10 ezret. Pedig az ember szerint akkor kéne elhúzniKép

Hanzi! Tök jó, hogy Marcus jobban van! Meg gondolom te is fellélegeztél kicsit!

Nálunk annyi van, hogy Miksáról kiderült, hogy imdja a UB40-et, úgyhogy egész nap az megyKép Követeli, hogy kapcsoljuk be. Mondjuk este is, mikor tévéznénk, de nem annyira zavar, mert tegnap pl. így este legalább 20 percen át eljátszott a szőnyegen egy nagy fazékkal. Levest főzött fakanállal a kockákból, kevergette, kóstolgatta, sőt, velünk is megkóstoltatta többszörKép baromira furcsa volt, hogy az ember tudott netezni, én meg kaját csinálni.
Gond csak annyi van, hogy megint elözönlöttek minket a szúnyogok, alig bírom kivinni, szerintem van rajta vagy 30-40 csípés, pedig kenegetem valami bioriasztóval. Rajzanak, állat sok van. Holnap állítólag irtanak, hát nagyon remélem.

Írjatok ám!Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom,
Máté a Hooligans-ért rajong Kép
Szúnyog itt is rengeteg van, a játszón tegnap 10 perc alatt szereztünk fejenként 3-4 csípést Kép

Dehogy mászkáltunk, képtelenség! Mire eléri a gép az utazómagasságot, addig ugye nem lehet felállni, ha meg már fent van a gép, jön a kaja. Utána mindenki rötyire jár (mert ha kell, ha nem pisilni, milyen izgalmas már 10 ezer méter magasságban brunyálni...sose fogom megérteni), na szóval ölemben ült végig, de ti már kaptok ugye saját helyet neki majd Kép
Max annyi volt, hogy ha nem kellett a biztonsági öv, mert se fel- se leszállás nem volt, se turbulencia etc., akkor ott a lábunknál rámolt, meg Regivel ökörködött, már ahogy a hely engedte.
Ja, és nem tudom, hogy ott lehet-e csapvizet inni, de mi vittünk merülőforralót a tápinak vagyis a víznek(mert akkor tej helyett azt kapott ugyi).

Kriszta
krisztocs

Sziasztok!

Csi!

Én 2 éve 30 ezret adtam, voltza szobában aki 50-et. Én most sem adnék többet, de orvostól függ. Én szülés előtt megkérdeztema dokim magánrendelőjében az aszisztenst hogy mi a szokás, ő mondta hogy az én dokim nem szokott pénzt kérni, adjak emennyit jónak látok.

Kovács Pétert csak névről ismerem, azt hiszem ő is a Rákospalotai sztk-ban rendelt, talán 1x voltam is nála, de nem emlékszem. Nem lóversenyezik? Volt egy doki aki amikor bementem lovi tippeket kért tőlemKépKépKép Mondtam neki hogy gőzöm sincs a lóversenyről.

Szirom!

Madeira? Na az biztso szupi lesz, apukám járt arra régen, mindíg ámúlva néztema képeslapokat, na ahog y állunk továbbra is csak azat fogom nézni egyenlőreKép
Szerintem ott simán lehet csapvizet inni.

Szúnyog az nálunk is volt a lakótelepen, pedig eddig soha, 5 évig laktunk ott,idén szörnyű. Ha levittük a kuytát egy csomó megcsípett. Szerencsére Emmát nem nagyon scípi, a múltkor megcsípet egy elszánt szúnyog, hát mit össze nyafogott nekem este hogy viszket, elkezdett zokogni, mert eddig ilyenje nem volt. Szerencsére másnapra elmúlt neki és azóta nem csípte meg. Biztos sós a vére. A háznákl azt hittük majd több súnyog elsz, de nem, vannak, d enem vészes mnnyiségben.3

Manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Áá, még nem biztos sz egész ám. Csak még nem voltunk nászútonKép
Egyébként én a víz miatt nem aggódom, hiszen az Adrián is ásványvízből kapta a tápit, az útra meg vittem neki meleg vizet termoszban, aztán sitty-sutty csináltam tápit. Meg hát a gépen szinte bármiből ehet. Csak hát mi a fenét csinálok vele 5 órán át? Felszállás, leszállás, kaja, az még elfoglaltság, de akkor is marad 2-3 üres óraKép És a kocsiban ugyi be volt kötve, de itt nem lesz. Vagy ha muszáj, akkor azzal a kis vacak övvel, namost ő az ötpontosból is kibújik, ha nincs kedve ott ülni...

Manó! Annyira különben nem drága, repjeggyel 130 körül van egy hét, ettől az ártól indul.
Hááát, ha Miksát csak egy szúnyog csípte volna meg...

Most azt mondják, csütörtökön lesz irtás. No comment.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom!

Hát nem fogjátok elhinni d emi sem voltunk még nászútonKép Valahogy nem jön össze, mindíg másra kell a pénz. És mivel most belevágunk ebbe a hitelbe meg építkezésbe tuti nem jutunk el sehová. Még a görögökig sem sikerült idén sem vagy Horvátországba. Ez van. Mi 1x voltunk összesen külfödön a férjemmel, az is összesen kijött 100 e -ből, Görögország. Na majd ha kész a házunkKépKépKép

Manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Utólag is boldog névnapot reginek és szülinapot Sziromnak!!! (remélem még nem késtem le nagyon)

Nyuszi,
hát a könyvátadásra nem lett volna rossz ötlet a találka! Október végéig még jó vagyok ilyen helybeli randevúkra, bár valszeg autót vezetni pl. akkor már nem fogok!

Szirom,
engem ilyenek riasztanának el egy úttól, amikor pici gyerekre annyi pénzt felszámolnak szinte a semmiért!
Amikor mi a nyárra néztük a helyeket, kellemesen meglepődtünk, hogy az osztrákok pl. mennyire jól állnak ehhez a témához. Nagyon sok helyen 4-6 éves korig ingyenes!!

Kriszta,
nem semmi hogy bevállaltad Mátéval a repülő utat!
Attól azért én is tartanék. Bár lehet hogy nem lenne semmi gond. Végülis attól is függ, hány óra a konkrétan repüléssel töltött idő.

Hanzi,
végülis mikor mehet bölcsibe Marci??

Sajnálom, hogy el maradt a találka. Bár így utólag látva a dolgokat valszeg nem jutottunk volna el. Apukámnál voltunk hétvégén, s vasárnap (is) Tomi felborította az alvásrendjét. Nem aludt, mint szokott. S négy órakor szó szerint beájult, ülve. Nem lehetett lefektetni sem, mert akkor nagyon sírt. Így ülve szenvedett, míg el nem bóbiskolt. Akkor már le tudtuk fekteteni, s így aludt két órát.

Még lesz egy hétvégénk a barátokkal, amikor elutazunk, aztán már csak szülni megyek!

Tominak ma nagy sikerélménye volt. A nagy csúszdán csúszdázott. Életében először neki indult megmászni. Hát én eddig ezt nem szorgalmaztam!! Amúgy sem érem fel a tetejét, pláne nehezebb pocakkal. De most visszafogni sem akartam, mert ő amúgy is elég óvatos, s ha most jött el az ideje, hát próbálja meg!!!
Nagyon élvezte, nagyokat kacagott!!! Vagy húsz percig ott voltunk, alig bírta kivárni ha előtte más is ment. A végére már a kezét sem kellett megfognom a tetején. Sőt még úgy kellett sírva elcipelni, hogy most már menjünk haza.

Na most megyek pihizek egy kicsit, míg alszik Tomi. Ma fél hétkor már húzott ki az ágyból hogy kelljek fel!! Nem szokott ilyet csinálni, s nagyon zokon is vettem, mert nagyon álmos voltam még. De most aludni sem tudok, mert főznöm kell!! Ez van!

Ildikó
(33)
nildikoka

Sziasztok!

Ildi, örülök, hogy jelentkeztél! Köszi a köszöntést, erről nem lehet lekésni, még egy évig 36 leszekKép
Tomi aranyos lehetett a csúszdánKép Miksa is szereti, de azért haza bírom hozniKép
Utazás: nem sajnálom én a pénzt a gyerekre, csak tényleg az háborít fel, hogy tulképp nem nyújtanak érte semmi szolgáltatást, és amit meg nyújtanak, arra nincs szükség.

Manó! Ez se lesz (ha lesz) igazi nászút, már bejelentkezett még egy család, hogy jönnének. Akikkel Adrián voltunk, csak most az anyuka is jönne. Ilyen a mi formánkKép

Képzeljétek, Miksa altatás közben kis híján kimászott a kiságyból. Épp elbambulva fekszem mellette, amikor felnézek, és látom, hogy kis gombóc formára gömbölyödve felhúzta magát a peremre. Rögtön leparancsoltam (az arcáról az jött le, hogy büszke magára, bár tudja, hogy ezt nem szabad), és magyaráztam, hogy ilyet soha többet ne csináljon, de hát fogalmam sincs, mi van a kis fejében. Az egyik rémálmom, hogy fejreesik, ha megpróbál kimászni, a másik meg az, hogy ügyesen esik, de kijön a szobájából. Az ajtót simán ki tudja nyitni, a lépcsőn meg még mindig nincs korlát és kiskapu felül. Most hívtam az embert, hogy azonnal kell kiskapu, most megint mondja, hogy megcsinálja. Csak alig van már idő, mert kedden megy a térdműtétjére, tele van elintéznivalókkal, közben meg dolgozik, a gyerek viszont MA próbált meg kimászni. Nem is tudom, mit csináljak, ha venni akarok, akkor azt veszi le ebből, hogy én azt feltételezem, hogy nem akarja vagy tudja megcsinálni. Pedig dehogy, én csak nyugalmat meg biztonságot szeretnék. A lenti kiskaput is tök jól megcsinálta, pedig az sokkal bonyolultabb volt. Már megint kis gombóc lett a gyomrom.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Csak egy gyors..Szirom, az jutott eszembe, hogy biztos viszitek Miksát? Mert én egész nyáron rettegtem, hogy "jaj, csak nehogy akkor legyenek betegek", mikor indulnánk, és ugye ez nyár volt. (na akkor is lehet betegnek lenni) Szóval azt akarom az egészből kihozni, hogy télen elég sok nyavalya van, stb., és nehogy beleessen Miksa éppen, mert akkor ugye....Na, a lényeg, hogy én nem akarom az ördögöt a falra festeni, meg okoskodni se szeretnék, csak nekem nyaralás előtt emiatt voltak rémálmaim Kép

Kriszta
krisztocs

Sziasztok!

jelentkezem hogynem vesztem elKép Emam náthás, eddig bírta a bölcsit takony nélkül, ez vanKép 2 napja emiatt tök rosszul alszunk, mai s fent volt 3-4-ig hajnalban, majd visszaaludt erre 6 előtt 10 perccel leesett az ágyrólKép Mert msot sima felnőtt heverőn alszik hogy ideiglenes helyen lakunk. Beesett a heverő és a mi ágyunk közé, kb 30 cm-es helyre, persze üvöltött a férjem meg rászólt hogy fejezze be, mert felébrednek a szomszédok, mondtam neki hogy azért nehogy már elvárja hogy ezt Emam felfogja hogy eza lakás nem a miénk és ezért ha leesik sem lehet üvölteni. Aztán visszaludt.

Szirom!

A férjem direkt megmutatat Emmának hogy hogy kell kimászni meg bemászni ügyesen a ksiágyba, hogy jól csinálja és nem történjen baj. De reggel sose mászott ki mindíg kiabált. Lusta a drágám, mint tudjuk.

Képzeljétek tegnap szóltak a bölcsiben hogy vigyünk munkáltatói igazolást, eddig nem ekllett akinek meg otthon van az anyukája kistesóval egyik napróla másikra kitették, mert sok a gyerek, azt is aki már 1 éve járt bölcsibe...

Manó

KépKép
manó

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?