Sziasztok!
Szirom,
Szóval a kökemény (nincs hosszú ö-m, ü-m)üvöltés, és "verés" se használ?
Hát nem tudom, tényleg nem tudok más tanácsot adni, egyszer úgyis kinövi
Na, most nem kell ám aztat gondolni rólam, hogy én agyonverem folyton öket, de nálunk is tényleg ez volt a szitu a rugdosással, és a ráütés hatásos volt. Bár én még csináltam sokat azt is, hogy ha láttam, hogy lendül a lába, odaálltam a hasammal, és odanyomtam a pelenkázó széléhez. (na, ha ezt a Gyivi olvassa...
) Szóval nem úgy, hogy fájjon neki, csak hogy ne lódítsa meg, és tudja, hogy nem szabad!
Marycus,
Szép méretekkel bír már a lányzó!
És nagyon ügyes, hogy megfordul!! Egyébként én is minden elsö tettéröl lemaradtam Máténak
Kivéve a mászást
Nyuszi,
Tud a csajod, ha akar, csak élvezi, hogy bosszanthatja az okos felnötteket
A leesés valóban megrázó élmény tud lenni, én a mai napig ettöl, meg a betonon történö esésektöl félek.
Pedig lassan érik az emeleteságy Reginek, úgyhogy pár éjszakát biztos nem alszom majd!
Ildi,
Sajnálom, ha nem jöttök
jó rég taliztunk már. Dackorszak...állítólag nagyon sok dackorszak létezik, tulképp a kölkök is benne vannak már. De az igazi, kökemény, brutál még csak most jön
Kb 2,5 éves korban következik be. Én már elöre rettegek, mert még elevenen él emlékeimben, hogy Regivel mit éltem át. Azért emiatt pont már lélekben készülök, és talán -remélem- jobban tudom majd kezelni a szitut. Ez most nem rémsztori akart lenni, de a nagy átlagnál sajnos jön...(én persze feszt mondogattam, hogy az én gyerekem nem lesz,ááá) És amilyen hirtelen jön, úgyis fog egy szép napon. Reginél kereken fél évig tartott. Persze akkor voltam Mátéval terhes, szóval sok mindent biztos érzékenyebben éltem meg.
Na meg ugye vannak a kivételek, a szerencsések, akiknél nem következik be, vagy nem annyira durván, hogy pl a mostanihoz képest különbség legyen. És nem utolsó sorban függ az anyuci idegrendszerétöl is
És vegyük hozzá, hogy akkor már beszélni is tudnak, no kegyetlenek tudnak ám lenni!
Ennyit az ijesztgetésröl, kívánom mindenkinek, magamnak is, hogy lightosan éljük túl
Hanzi,
Most már aztán igazán.....irgum-burgum!
Szuper volt tegnap a torna, szinte mindent végigcsináltam, és annyira kicserélt már egy alkalom, hogy ma lazán -izomlázzal- kitakarítottam, és még nehezemre se esett!
Úgyhogy szombaton is megyünk
Kriszta