Sziasztok!
Nyuszi,
Persze, hogy jöhettek, sőt! Elvárás
Gasztro: megértelek, én sem voltam elájulva tőlük. Szerencsére minket terhelésre az osztályra küldtek, ott nagyon profin vettek vért, de a laborról én is horrorsztorikat hallottam. Egyébként pl. az is hülyeség, hogy éhgyomorra kell vinni, azt mondták, hogy evés után 3 órával már simán vihetem, akkor is jó lesz az eredmény. Szegény Csipi
Én biztosan kiakadtam volna és jól megmondtam volna a véleményem már a doktornőnek, hogy ne gondolja, hogy a 6-7 hós gyerkőcömet éhgyomorra viszem oda! Õk még ezt nem tudják úgy kezelni, mint mondjuk egy 3-4 éves gyerkőc (még ők se mindig).
Zárójelben megjegyzem, hogy tejallergia okozhat kakilási gondokat...
Manó,
Én is érzékenyebb vagyok, ha állatokról van szó. Pl. tavaly télen egy kóbor kutyust akartunk itt befogni (ha jól emlékszem, egy kaukázusi volt tán), de nem tudtuk, mert nagyon félt. Másfél óráig kergettük Ádámmal felváltva este, de reménytelenül. Apukám segítségével mentettünk már meg 2 kutyust és több cicát is (mindig találtunk neki gazdikat, sajnos Füli, aki bátyámékhoz került, rá 2 évre megszökött és nem találták
Az egyik megmentett csöpp cica, akit Ádám nagynénjéhez vittünk, most fialt 5 kiscicát és gyönyörű makka lett belőle! Amikor itt volt nálunk egy éjszakát - Erdőkertesről vittük Pomázra - döntöttem el, hogy lesz cicám. Végül is Szemit is megmentettük, mert ahonnan elhoztuk, az nem tenyészet volt, inkább macskatelep...).
Lehet, hogy azért nem akar most másik állatkát Emma, mert már elég nagy hozzá, hogy felfogja, mi is történik az állatokkal (csak gondolkodom, engem is érdekel, hogy ha Szemi meghalna, Marcust hogyan érintené... én kiborulnék, az tuti)?
Megértem, hogy anyósod még nincs olyan állapotban, hogy Emmára vigyázzon, de ha a tesójáék szívesen teszik, nincs gond
Krisz,
Azt számolom itt magamnak, hogy ha van minden évben durván 25 napod és négy évig nem dolgoztál (ugye?), akkor kb 5 hónapot lennél szabin
Tehát szerintem elég télen (dec-feb) tájban beszéled a Ferivel, de ahogy gondolod
Azért dobj neki egy emilt (takacs.f - kukac - pg.com) és érdeklődj tőle!
Szirom írt, Ildiékek még mindig rossz a gépük sajnos, de jól vannak és itthon! Majd a talit tőle is megkérdezem.
Szirom,
Köszi, hogy hívtál
Itt bár nem lehet mezitláb rohangálni, de van hinta, homokozó és libikóka is, lehet labdázni stb. És jó nagy a kert
Szobatisztaság: Marcus csupaszkodott hétfőn és rá is kakilt a homokra, meg is lepődött
Anyu úgy szedte össze. A vízbe ő is szokott pisilni és nagyokat kacag rajta
Na, most megyek, még vár egy munka rám...
H.