Sziasztok
mzsperx
Látogatás- Sajnos, igen ki-be járkálnak a látogatók, de ez nagyban függ a szobatársak IQ-jától.(bocsesz)
Minden értelmes anya óvja a gyerekét és nem teszi ki idegen emberek(nagyobb gyerekek) bacijának.
Próbáld meg rögtön tisztázi a helyzetet velük. Cumit és cumisüveget is dugnak a babák szájába. Volt is egy afférom emiatt.
Fürcsi után úgy aludt a manóm, mint a tej. Próbáltam felébreszteni szopizni(sárga volt), de "kóma" volt. Magamhoz vettem és ekkor sugárba hányta rám, meg a lepedőre a tápszert. Rohantam feldúlva a csecsmősőkhöz, megkértem őket, hogy az én fiamnak ne dugjanak SEMMIT a szájába!!!:twisted:
Ha látják rajtad, hogy elszánt vagy akkor talán sikerül cumi nélkül a pár nap.
Köszi a fejős linket.Bár nekem egy ilyen szaporítás alatt is talán ha 10 ml jön össze.
Mára aggasztó lett a helyzet!
2 napja már majdnem jöttem és örömködtem nektek, hogy csuhaj, de jó ez a fejés!
Tegnap ismét hiszti volt este, kevés volt neki a tej.
Elkeseredésemben adtam neki 60 ml tápit. Beszopizta és aludt, mint a tej. Én meg egész este fejtem, hogy reggelre legyen benne valami.
Az éjszakai etetés tök jól ment, de reggelre megint kevésnek bizonyult a tejem.
Én már nem tudom mit tegyek.
Tudom, hogy én vagyok a hibás, hogy nem fejtem rendesen az elején, de tegnap is csak azt látta a fiam belőlem, hogy anya fej, anya fej....
Összefojnak a napok is. Etetek, fejek, főzők, etetek, fejek, nagyot etetek, játékra alig van időm.
És ehez még jön, hogy a cicim sebes lett és fáj még ruha érintése is.
Tudom, hogy másoknak is nehéz, de sajna nekem nincs segítségem és az ovi is felújítás alatt....
Dávidkámban hamarosan robban a felgyülemlett energia.
Mondtam már apának, hogy rá kéne kötni egy erőműre és meglenne 1 évi áramunk.
Vége!!! Nem síránkozom!
Bettyna
Nagy élmény lehetett London.
Egyszer én is elmegyek.
Vitamin
Tényleg így leszívja az embert ez az időszak???
Akkor nekem is kéne vmit szednem.
A gravidát kihánytam, az elevitettől meg remegtem a terhesség alatt.
Gravidám még maradt, kipróbálom.
Remélem jó anya leszek akkor is ha tápival pótólok....