Jucus,
köszönöm a tippet, megnéztem a honlapot és tényleg találtam olyan dolgot ami tetszik, ráadásul szerintem olcsóbban mint máskor. Jól olvastam, hogy ti voltatok ott, mert a honalapon azt olvastam, hogy ott nagykereskedés van, ezek szerint oda bárki elmehet?
Köszi mindenkinek a védőnős infót. Sajnos nekem úgy látom nem volt szerencsém a védőnénivel.
De én igazából azért nem keresem vele a kapcsolatot, mert nem látom sok értelmét az átala tanácsadásnak nevezett dolognak. Én megpróbáltam a neten, meg könyvekből infókat megtudni, a vizsgálatokat elvégezte a dokim, vagy ha valamit nem, akkor megkértem, hogy végezzük el, a védőnő meg annyit csinált, hogy kb. 10 perc alatt lerázott, ezalatt megnézte a vérnyomásom, megmértük a súlyom és egyszer meghallgattuk a baba szívhangját. A vérnyomásmérést és a súlymérést magam is el tudom intézni, uh meg van a dokimnak, minden alkalommal megnézzük az én kis falatkámat.Én igazából csak attól tartok, hogy a baba megszületése után sem fog változni a dolog, akkor pedig lehet, hogy jó lenne a segítsége. De sajnos hallottam ott nálunk olyan anyukáktól, akik szintén hozzá tartoznak, hogy nem hogy magától nem megy ki, de telefonon szinte soha nem lehet elérni, ha meg véletlenül felveszi a telefont, akkor meg lehet, hogy nem megy ki.
Lehet, hogy nálam is annak köszönhető ez, hogy én sem adtam neki pénzt? Pedig a jövőben sem szándékozom, az biztos! A netten olvastam valahol, hogy ha valaki nincs megelégedve a védőnővel, akkor körzeti vezető védőnőnél kérheti, hogy tegyék át másik védőnőhöz. Lehet, hogy kénytelen leszek ezzel a lehetőséggel élni a babuci érdekében?!
Egyébként a szopis kérdéshez még visszakanyarodva, vagyis az előtejhez, nekem már elég régóta van csepegésem, de csak az egyik cicimből. Azt olvastam ez természetes. Hát nem tudom, remélem.