Új privát üzeneted érkezett!

nekem az gáz, h a szülinapjáig számlál vissza és nem mutatja a hófordulókat... (ja én rólad koppintottam az oldalt..) meg hónap/nap/év így írja ki... szal nem az igazi...
kerekpocak

:lol: ja azt hittem egyszerre külön utakon ugyanott szörfölünk :lol:
igen, kicsit az zavar engem is. nembaj, most egy darabig katicás van :)

nagy kép 4U :wink:
Kép
lmkata

énisénisénis akarom az avatarod nagyban!!
(az előbb még másik volt :lol: :lol: :lol: :lol: )
lmkata

meg még ez ari szerintem... na befejezem az önsztárolást
:oops: :oops: :oops: sorry!!

Kép
lmkata

na most már kicsit írni is van időm.
szal ma voltunk baba-mama tornán. ANNYIRA NAGYON JÓ VOLT!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
1. a nő aki tartotta maga is 4 (!) gyerekes anya, mircike féle- :)-karakán, egyenes, nagyon jó fej, pörgős.
2. annyira kemény volt a torna! alig bírtam hazajönni! mert ugye sokszor a gyermek a súly.... hát ugye samu meg nem a pehelykönnyű kategória...
3. nagyon jó fej babák-mamák voltak-vannak
4. annyira jó volt társaságba lenni, kimozdulni stb.
5. samu baromi jól bírta! érdeklődően nézdegélt, játszott. meg lett dícsérve h bivalyerős (has-hátizmilag :))

ma rántott husit csináltam (életemben először ezt is, tudom gáz eléggé) és tök jó lett. nyilván nem nagyon lehet elrontani, de úúúúgy örülök.

nyitott a böszörményi úton egy angol second-hand babaruha izé, de kicsit drágálom. 100 ft alatt nem nagyon volt semmi sem. ez nem az igazi, ugye?

barnusékról van valami hír? ma látta orvos, jó lenne tudni, h mi van. sokat gondolunk rájuk!!!!

edu :shock: :shock: hol vagy?????????????
kerekpocak

kata húúúúúúú de jó kép!!!!!! (nem nyitunk egy topikot, ahol egymást dícsérjük non-stop??? :D :D :D ) Kép
kerekpocak

kicsit teátrális, pedig nem beállított kép esküszöm!!!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak

nyilván nem 100-hanem 1000 forint alatt. húúúúú lassan csak én írok, oldalakon át :oops: :oops:

kata annyira fantasztikusak vagytok a képen! annyira szép vagy! olyan béke sugárzik rólatok!
kerekpocak

sziasztok lányok!
sajna gyengélkedünk, elég rossz a helyzet. olvasni szó szó..., képek csodaklasszak, amint jobban vagyok/unk reagálok.
julcsiéknak nagyon örültem, és remélem, ma már jobb híreket kaptak! :P /ráadásul a szgép is rosszalkodik... :evil: /
mazsolák

Edus !!!!!!!!!!!
Millio pusszancs nektek!!! Ki beteg????????
jaaaaaj már ezek a nyavaják!!
Jobbulást és gyere majd ha tudsz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lmkata

Zsófi, nyissunk! :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
(mármint topikot....)
lmkata

Zsófi! de jó lehetett a torna!!!!
na látod h nincs Samuval etéren gond! most aztán egy vadidegen mondta szóval nem részrehajlás meg társai.... :wink:

a 100 ft alatton jót röhögtem. a szemetek! :P :lol:
de sztem 1000 ft nem sok értük. vagy igen????????
mondjuk nem mintha nagy szakrétő lennék :roll: de ha jó minőség...

rántott husi :arrow: gratu! :wink:
apa gondolom nagyon boldog h ilyen jó kis kajákat főzöl mostanában! neeeeem?

Zsóka! Köszi! olvastam, majd írok is ám! :wink:

többiek? jaaaaj úgy szégyellem magam h én töltöm ma meg a topikot, de hát ma nagyon nincs kedvem máshoz.... :roll:
pörgessetek át ha sok vagyok !
:wink:

pusszok megpróbálom befogni mára a számat :shock: :?
lmkata

sziasztok!!!

Kata, nagyon szép az új vonalzód!!!!!!
Kata, Zsófi!!! gyönyörűek vagytok!!!!! nagyon szépek!!!!
abba a topicba majd én is írok és dicsérlet Titeket!!!!
Kata, valóban minden képen más és más vagy!!

Zsófi, milyen idős babók járnak oda tornázni?
volt, hogy unta valamelyik baba?

Edus!!! gyógyuljatok meg! hiányzol!!!
mangó

kata dehogy vagy sok. legalább vki reagál rám! azért gondolom soknak mert a h&m-ben új cuccok, nagyon jó új cuccok kerülnek ennyibe... szal sztem használtan sok. de én nem vagyok vmi nagy turis, szal lehet véleményt mondani!!

apa örül nagyon! de ő jó fej, nem izélget, h főzz már na, hanem szelíden tűri, h mi van. ha van kaja akkor örül, ha nincs akkor megértően segít szendvicset kenni, kaját rendelni :) :) :)

kicsit persze megnyugodtam, h nincs gond, de azért olyanjólenne ha kicsit forgolódna a fiatalember...

mircike olvasom a blogod annyira jóóóóóóóóóóóóóó! tessék az a hülye alacsony önbizalmat/becsülést SOKKAL magasabbra tornázni!!!! TÉLLEG!!!!!

ma újabb kísérletet teszünk a sütőtök&alma kombináció megkedvelésére... (tegnap nagyon csúfos kudarcot vallottam..)

viszont samu most már minden nap !!!! 2-5ig alszik. tök jó!!!!

edu pihizzetek aztán gyere ám!!!!
kerekpocak

Hello!

Ma valóban nagyon punnyadt a topik! :(
Leszámítva téged Kata meg egy picit Zsófit! Biztosan sok a dolga a többi maminak!Én csak olvasgattam idáig, de már nem bírom ki, hogy ne írjak!

Kata!
Olyan édesek vagytok Lizuval!!!! Ha nem tudnám, hogy szegényke milyen sokat szokott szenvedni, akko meg sem mondanám, hogy bármi baja van! Csudaszép!!!!

Zsófi!
Samu-baba is nagyon cuki! Igazi kis huncut kópé! :)
Tök jó, hogy jó volt a torna! Nem csoda hogy kifáradtál!!!
Ja! És már ezer éve meg akarlak én is dícsérni amiért konyhatündér vagy! Mondjuk nekem nem újdonság a főzés, de olyan aranyos vagy, ahogy büszkélkedsz a rántott husiddal! :lol:

Ha tippre van szükséged, szólj, mert én nagyon nagy varázsló vagyok. Soha nem főztem még semmit szakácskönyvből! Csakis improvizáció kérem!!!!!!

F.

fatima

na hát így nemtok eltünni én se, h kérdeztek tőlem... :twisted: :twisted:

szal 5 hóstól 3 évesig mindenféle baba volt. én tökre izgultam mert samu 11 körül 20 percet alszik és a torna 12-ig tartott, de teljesen feldobták a tükrök, gyerekek, zene, torna szal nagyon élvezte. egyik baba sem sírt. csak amikor vége lett (de akkor mindegyik:)). -mondták is h ne izguljak, a torna alatt nem sírnak a gyerkőcök. de amúgy abba lehet hagyni, le lehet állni, s a teremben szoptatni stb. van pelenkázó is meg nagyon nagyon kedvesek mind a személyzet, mind a mamák.
kerekpocak

akkor sem írok ma már többet... majd jegyzetelek és csak holnap fogok reagálni mindenre !!! akkor is kibírom és kész !!!
lmkata

Kata!

Mi ez???

fatima

Kata!

Mi ez???

fatima

valóban nekem a rántott husi nagyon nagy dolog :lol: :lol:
életemben nem főztem rendes kajákat (idétlen rakott cuccoktól, meg a paprikáskrumplitól eltekintve).
köszi fatima, lehet h majd szavadonfoglak!!!!!!
kerekpocak

kata tessék ez a butaságot befejezni és jönni! én gázabb vagyok mint te. szal tessék jönni és kész!!!!!!!!! hiányzol!!!!! :cry: :cry: :( :? :( :(
kerekpocak

semmi csak hülye vagyok, csendben akartam kicsivel írni de ez a hülye apró betűméret egy olvashatatlan sz@r. (elnézést!) :?

ez akart lenni a krikszkrakszom:
"akkor sem írok ma már többet, majd jegyzetelek és holnap fogok reagálni mindenre, akkor is kibírom és kész!"

na ez ciki........ :oops: nem sikerült rejtőzködnöm...... :oops:
lmkata

Zsófi köszi :wink: az előző két hsz-t tök egyszerre írtuk..... :wink:
na mentem!
lmkata

Kata, Zsófi, nem vagytok gázak!!!!!!!!!!!!!!!!!!

azért is fogok kérdezni!!!!!! :lol:
Zsófi, köszi, ez tényleg jól hangzik!!!! na most igen nagy kedvet csináltál nekem a tornához!!!! na majd 2 hó múlva!!!
mangó

Csajok!

Inkább segítsetek nekem! Hogy kell beírnom a vonalzóba Tarek nevét????

fatima

Fatima, van olyan, hogy ....Text above the ticker (optional):..... és oda kellene beírni a babó nevét.
mangó

Nem találooooooooooom! Hol?????

fatima

újra kell kezdeni a vonalzót, és a harmadik lépésnél van....
mangó

Kata, Zsófi, jók az új avatarok, vonalzók. látom jól elvoltatok ma.. :)
alvós Lizi csodaszép !! szegénykém már annyira hozzászokhatott a szurihoz, h. fel se szisszen.

tök jó, h. bejött a torna !

mi is voltunk ma babatornán, mint minden hétfőn.. , és lekerültünk a színpadról.. 8)
szóval ez egy színházterem a müv.házban és ott van a színpad, ahol vannak a kisbabák, a földön lent meg a nagy babák.
ééééés mi már nagy babának lettünk minősítve, és most először lepateroltak a tényleg nagyok közé. merthogy Laura áll meg kúszik stb., és nehogy lezúgjon a színpadról v. rápörögjön egy 3 hónaposra.
na rögtön szerzett is egy udvarlót, egy két év körüli kisfiú odajött, és odaadta neki a müanyag karikáját, meg próbált vele kommunikálni, de Laura csak rágta a aji-karikát. 8) és csak Laurához jött oda ! 8) aztán persze illedelmesen visszaadtuk, meg végig azon sasoltam, mikor gázol el minket egy nagyfiú a nagy rohangálásban. szóval kicsinek még nagyok vagyunk, nagynak meg kicsinek.. :roll:

Edu ki betegedett le?
remélem nem nagy a baj?

Mangó, jól vagytok ? olyan nehéz neked írni, pedig úgy szeretnék, de sosem írsz nagyon magatokról, csak reagálsz másoknak..

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon

Jaj Edu, ki beteg??? hipermega gyógyító energyket küldtem hozzátok!!!! :wink:

Képek eszement jók!!

most megyek pancsiztatni, puszi,zsóka

KépKép
logi

SZiasztok!

Kata, Zsófi képek nagyon jók!!!!!

Tök jók lehetnek ezek a babatornák. Lehet hogy én is körülnézek a környéken.

Na és a lényeg: Julcsival beszéltem délután. Reggel bevitte az orvoshoz Barnust. Az orvos elkezdte nézni a gyereket, majd csörgött a mobilja, elkezdett beszélni, közben szólt Julcsinak, hogy: Anyuka menjen vissza a szobájába, majd jövök. Ez reggel volt, mi du fél 5-kor beszéltünk addig nem ment.....szóval semmit nem tudtak meg ma sem.
Barnus nem aludt jól az éjszaka, sokat sír. Julcsi kér mindig kúpot, erre azt mondják Anyuka minek a kúp már nem fájhat neki....agyrém. Lehet, de benne van az orrában egy félméteres cső, négy napja alig alszik, nem tud enni,és össze van varrva a szája, ínye......
ja, meg még egy: Barnus (akárcsak Farkas) 3 óránként eszik, megkérdezik anyuka mennyi idős a gyerek?10 hónapos. Akkor elég neki négy óránként enni.
:shock:
Kész. ennyi. Az nem zavarja őket, hogy ez a gyerek 3 óránként eszik, és hogy az orrszondán keresztül valószínű nem lakik úgy jól mint egy főzelékkel.
Ez még engem is iszonyúan felidegesít, képzeljétek szegény Julcsit.

Edus, már megint a betegség. Iszonyú. Gyógyuljatok meg minél hamarabb!!!!!!

Mircike, bementél végül ma? Ha igen, jó lett a babakocsi? Nadrágot sikerült venned?

Adrienn, most ide írok, mert a szülészetre nem lesz erőm átmenni. Szóval bocs, hogy nem küldtem el privibe az orvosomról a dolgokat. Ha gondolod, elküldöm, bár látom, hogy kettő közül választani is elég nagy dilemma, nemhogy ha még egy harmadik is bejönne a képbe.
A fiatal orvos engem sem zavarna, voltam ügyeleten egy fiatalnál a Jánosban, de abszolút nem foglalkoztam vele,de ahogy Marcsi is írta a nő annál inkább. Hú amikor én szülni mentem egy nő volt ügyeletben (ő is fiatal volt), és már majdnem bocsánatot kértem, hogy szülök....mindegy, nincs jelentősége.

Ja, átadtam minden üzenetet Julcsinak!!!Mondtam hogy mindannyian minden hszben szorítotok és sok erőt kívántok neki.
Marcsi a tiédet is mondtam, örült.

Most megyek, mert még emaileket is kell írnom.

Viszont teszek fel egy képet, most csináltam: pucér fürdős kép, csak hogy Zsófi megnyugodjon, hogy mi sem szakadunk ám át. :)

Kép

Na, puszinyuszi

Kép
nóri8

Helló, most csak írok gyorsan, majd jövök.

Voltunk benn Julcsinál, vittünk be esernyő babakocsit. Többes szám a férjemet jelöli :) Csak egy perc lett végül, fél nyolc körül. Pont vacsizott Barnus, szondán keresztül... Édes tündér, olyan jó volt látni!!! A tapaszokat már leszedték az arcáról, most már csak a varratok látszanak.
Fogalmuk nincsen mikor mehetnek haza, mert az orvos reggel azt mondta Julcsinak, hogy majd rájuk néz, és este fél nyolckor még nem tette be a lábát a kórterembe... Hihetetlen.
Na szóval, Julcsi puszil mindenkit!!!
Nóri, rajta van a nyaklánc! :) És Barnusnak remélem tetszeni fog a babakocsi, elég bizalmas nézéssel méregette :)

Jövök még. Csak annyit láttam gyors gördítésben, hogy

Edusnak +++++++++++++

Grafománoknak :) :) :)

Pusz. M.
mircike

Nóri, egyszerre írtunk de most mennem kell, majd jövök! Nacit vettem, persze nem elegánsat, hanem egy fekete Mustang-ot :)
M.
mircike

nóri írtad:
[quote]V írta:iszont teszek fel egy képet, most csináltam: pucér fürdős kép, csak hogy Zsófi megnyugodjon, hogy mi sem szakadunk ám át.

nóri ezt nem értem???????????? mi az h szakadunk át???????

farkas irtó cuki amúgy!!!!!!!!!!!!!!!!

a dokit addig ütném amig mozog..... ezt a szemétséget. julcsiéknak GIGA PUSZI!!!!
kerekpocak

nóri átküldöd nekem privibe julcsi mob. számát, egyszer már küldted de nincs meg.
köszi!
kerekpocak

hát komolyan ilyen orvost- orvosokat !
nem hiszem el !
Julcsiéknak kitartást ! és sok erőt !
tök édi, h. Barnuson ott a kabalalánc ! :) remélem segít neki a gyógyulásban ez is ! meg a Niki mackója is !

Nóri, ez a szőrös láb nem a tiéd ugye ? :wink:
nagyon cuki Farkas !!
figyelj, Farkas szokott \ tud ülni?
azért kérdezem, mert Laura is viszonylag hamar felállt, viszont ülni nem nagyon akar magától. ez vhogy kimaradt.
aztán ha ültetem, akkor előrehajolva el van egy darabig. de amúgy nem igen. csak hasonfekve imád lenni, na és állni. az a minden !

ezt a szakadást én sem értettem, de először azt hittem, h. én maradtam le vmiről.

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon

nem szakad át= nem sovány
Szokták így mondani, ha vki vékony át van szakadva, ha nem vékony nincs át szakadva... :)

Zsófi, már hálóingben vagyok, nincs erőm privit írni, de Julcsi mondta, hogy fent van a száma a wiwen.

Marcsi, Farkas üldögél is, mostmár egyre többet. Eleinte ő sem akart.

na jó éjt....

Kép
nóri8

hát figyu nóri, samu kb akkora mint farkas, súlyra talán kicsit kevesebb de hosszra kb akkora. csak farkas függőleges, samu vízszintes. :D :D
az a baj, h nemtom julcsit hogy hívják... így nemtom megkeresni iwiwen.... :shock: :? :cry:
kerekpocak

Új avatar képek nagyon jók, meg új vonalzók is! Katicásat holnap megmutatom a gyermeknek, biztosan odáig lesz meg vissza! :)

Nóri: Nagyon édi Farkas. Úgy hasonlít valakire, de nem ugrik be, már hetek óta agyalok. De minimum Robbie Williams vagy Terence Hill az illető :)

Marcsi: Eszetlen jók a képeid a másik topikban! :) Ja, nem Barnuson van a lánc, mégcsakazkéne, szegényen elég sok karácsonyfadísz van így is. Julcsin van, nagyon édes lánc, vonzza a szemet :)
Jó lehet az a torna.
És általában fején találod a szöget, mert pl. már én is mióta írnék valamit Mangónak, és sose tudok kitalálni semmit :)

Zsófi: Torna :)
Tegye fel a kezét, aki el tudja rontani a rántott húst! [Jelen. Én kérem leégetem állandóan :)]
1000 forint, az határeset. Ha jó minőségű a cucc, akkor bőven megér annyit. Mert egy vadiúj pulcsi vagy kabát pl. simán 3-4x annyi, viszont ugyanolyan hamar secondhand kinézetű lesz. Rövidujjú pólóra sok, az biztos. Én két George inget vettem ilyen drága turiban á 1200 Ft, de csak azért, mert nagyon diszkrét csinos ingek, nem találok sehol ilyen jót.
Grat az alváshoz, ez már nagyon szuper!!!

Edus: Minden betegeskedőnek, inkluzíve gép, jobbulást! Fiúknak sok ++++++++++++

Zsóka: Kis és nagybetegek???

Kata: Nagyon édesek vagytok!!!!! Írjál, amennyi csak tetszik :)

ÉS: Pont a Julcsis sztori előtt kérdeztem kérem a very fontos dilemmámat, és senki se válaszolt brühühü, hogy meddig hordanak a nagykisfiúk/nagykislányok bodyt? Két éves kor fölött már nem felesleges? Kérvényem méltányos elbírálásában bízva köszönettel :)

M.
mircike

Body: Zsigun most is az van, mivel védi a derekát. Nyáron csak polót hordott.
:)
mazsolák

Apa gépel, mert anya gyengélkedik.

Először is köszönöm szépen a jó kívánságokat.
Elrontottam a gyomromat. Apa elvitt vacsorázni szombaton, és a kaja közben derült ki h az őzféig volt csak átsütve. Minden kijött belőlem, fel sem tudtam kelni egész vasárnap. Most már kezdek jobban lenni.

A pozitív energiák átjöttek, de egy része a srácokra hatott :) , mivel azok egy csöppet sem vettek vissza a megszokott tempójukból. Anya meg csak feküdt.Persze vasárnap apával voltak, de ma...

Reni jó utat (habár már bizti cseh/szlovák földön jártok). Tök jó h apa ilyen ötletekkel áll elő.

Mircike, Nóri, Reni: annyira klassz h bementetek Julcsihoz meg Barnushoz, és vittetek be kajcsit, meglepit, babakocsit... Most sajnálom h nem lehetek otthon és nem segíthetek nekik. Biztos örültek a meglepiknek, meg a sok finom kajcsiknak. De leginkább annak h bent voltatok. Tök jó h ilyen klassz csapat vagyunk.

A 4 óránkénti etetéssel én sem értek egyet, hiszen mi felnőttek is különbözőek vagyunk, más-más igényünk van. Honnan tudják megítélni h mennyi időnként is kell megetetni Barnust, ha nem is ismerik. Pláne a felépüléshez több energiára is lenne/van szükség.
Mircike, elhiszem h lesújtó lehetett a látvágy, a Madarászban én is tapasztaltam, amiket te is írtál, és néha nekem is a szívem szakadt meg.

Nóri: Farkas nagyon aranyos, nagyon szép kisfiú.
Jól állna neki is vmi tetkó ;)
Ja és mi értettük a "nem szakad át"-ot.

Kata: vonalzó nagyon jó, illik Lizushoz

Zsófi: Lassan írhatsz szakácskönyvet is, nem? ;)

Timi: a Bala napló nagyon klassz!!! Múlthéten megnéztük Zsigával, és nagyon tetszett neki Bala-baba.

Marcsi, a pocis képek nagyon klasszak. Laura vonalzója is nagyon kafi.

Zsóka reméljük h az egész csald jobban van már.

Mangó: együtt nyomjátok majd Zsófianyuval a tornát? :)

Minden kis gyerkőcnek pusszancs. Meg anyukáknak is.

Drukkok Barnusnak, Julcsinak h mihamarabb elhagyhassák a kórházat.

Na a titkárnőm elfáradt, én is megyek aludni.
mazsolák

Sziasztok!

Jó éjt??? :lol: :oops: Nekem most kezdődik, azaz folytatódik a napom. :cry: Nappal könyvtár :evil: , du. torna :lol: , este Bala :lol: :P :wink: , most meg írogatnom kéne :oops: :roll: . S muszáj, mert magától nem íródik meg, úgyhogy éjszakába nyúlóan... :cry: :arrow: Irigylem a pizsamásokat :oops:

Brrrrrrrrrr............

21:40-kor kezdtem el írni a levélkém nektek, most meg 1:47 van :cry:
Először APának csináltam vacsit (fini túrógombócot, ott csurgott a nyálam, s próbáltam erős lenni, hogy nekem nem tesz jót, ha ily késő este még ilyeneket eszek :arrow: megálltam :wink: ), utána meg neki láttam holnap reggelre tojáskrémet gyártani (na azt meg kellett kóstolnom :oops: , de csak azért, hogy jó lett e :P )
Utána meg bent ragadtam a nappaliban valami hülye film előtt :evil: :roll: :evil: :oops: , aminek most lett vége. Nesze neked szakdogaírás :oops: :oops: :cry: :roll: . Na majd holnap belehúzok.

Folyt köv...

Zsóka!
Írok majd neked privit (honap).
Remélem Marcus már jobban alszik. A Maltoferről majd én is mesélek.

Zsófi!
A képeitek nagyon jók!
Olyan jó látni rajtatok is, hogy nagy a Szerelem!
Sajna nálunk is van, hogy Apa nélkül maradunk hétvégén, de szerencsére ritkán. Viszont jó későn jár haza. :cry:
10 kiló felesleg rajtad? Abszolute nem látszik!!!
Hogy van APa vérnyomása?
A torna nagyon jól hangzik. :) Úgy megnéztem volna Samut, mit szólt hozzá. Biztos végig vigyorogta a csodaszép mosolyával :)
Túrkáló: Relatív, hogy a 100.- :lol: sok vagy kevés. De ezt Mircike nagyon jól összefoglalta.
Apa nálunk is örül ha főzök, s imádja a főztöm, de ha nincs kaja, akkor sincs semmi heppáré. :lol:
2-5-ig alszik Samu? Irigyellek. :oops:

KAta!
Annyira jók a képek! Tündériek vagytok! És tényleg sugárzik rólatok a nyugodtság, minden nehézség ellenére. :lol: S ez így van jól! :lol:
NAgyon ügyik vagytok a kocsikázással!
Bala is imádja a mai napig! :lol:
Szegény Lizus -azaz valahol jó- már immunissá vált a szurikkal szemben. HAnyadik szuri volt és hány van még?
Vérnyomásmérés? És hogyan? És ez az érték jó?

Nóri!
"Mivel orvos nincs hétvégén..." Was???? Egy kórházban nincs doki? Ez kiakasztott.
Annyira jó, hogy tudtok segíteni Julcsinak! Én is úgy mennék hozzájuk, de most szét vagyok zuttyanva mindennel időben. :oops:
Laura tünemény, ahogy ott álla kádban! Mekkora már Ő is!
A julcsis doki sztorin megint kiakadtam. :evil:
Ezt az "átszakadtunk" irományt legalább tízszer olvastam el, s nem értettem. Még sose hallottam. :oops: De nem jelent semmit, mert Edus múltkori két szavát (már nem emlékszem) sem értettem. :oops: :lol:

Adrienn!
Sóvágó csak papíron 50, az életben igen sokat letagadhat. :lol: Bár ha azt nézzük, hogy a 22 éves öcskösöm is nála született már :oops: :shock: . Ezt csak viccnek szántam!
A fiatal dokikkal nekem személy szerint semmi problémám, de azt én sem tudom elképzelni, hogy nő legyen. :roll:
Írtam privit is!

Edus!
Apának köszönjük a titkárnői szolgálatait :lol: !
Remélem hamar rendeződik a gyomrod. Én mindig is írtóztam a félig átsütött husiktól, azt hiszem a sztorid csak tovább erősítette ezt a félszem.
Kitartás, s gondolatban Zsi&Zso-val majd megdumcsizom éjjel, hogy hagyjanak egy kicsit regenerálódni, s csak fél tempóval pörögjenek. :wink:
JObbulást, s ha jobban vagy már, írjál, mert nagyon hiányzol a csapatból!
Balababa portál dicséretét meg köszönjük, de az az igazság, hogy igen csak el vagyok azzal is maradva, úgyhogy igyekszem, hogy újabb képeket is lássatok majd rólunk.

Marcsi!
Végülis nem mentünk el BAlámmal röntgenre, meggyőztem Apát. Ugyanis lehet hogy ronda, de fájlalni nem fájlalja, nem áll félre, nem hasadt fel, s szerintem a röntgensugárral csak többet ártanánk neki. Meg már kezd szépen felszívódni. MOstmár nem feketés kék a színe, hanem kezd sárgállani :)
"Lekerültünk a színpadról." :lol: :cry:

Reni!
Jó utat (bár már rég úton vagytok, s nem is tudsz minket olvasgatni valszeg), s vigyázzatok nagyon magatokra! Aztán várjuk a képeket és az élménybeszámolókat!

Mircike!
Gratulálok a blog-díjhoz! :lol: Bár én sajna mostanában nem tudtam ránézni, mert csak otthon van meg a kedvencek között a címe, s arrafele meg már igen csak régen jártunk. :oops: De most azt hiszem annyira ez nem is gond, mert akkor azt hiszem megint nem írogatnám a dolgomat. :) MAjd bepótolom utána.
Body témában én arra szavazok, hogy ameddig csak lehet kapni majd Balára rávaló méretet, addig mi hordani fogjuk, legalább is télen, mert védi a derekát. Nyáron persze más a szitu. Akkor minnél lengébben. Az pedig nem a body tulajdonsága.
Vérzett, meg azóta is vérzik a szívem a gyerkőcök miatt, akiket nem látogatnak a kórházban. :shock: :cry: :evil: S akkor még nekünk vannak néha azirányú paráink, hogy rossz anyák vagyunk? Bár azt hiszem, aki ilyet megtesz a gyerekével, abban egyszer sem merül fel ez a kérdés. Sajnos.
Apum kifagattam a fi-reléről, tudván, hogy hogyan is történt az eset. Sajnos ilyen esetben nem véd. Csak akkor, ha valami nem várt földelés történik (pl.: hajszárító-víz). Ebben az esetben az áram Barnust nézte lámpának, ezért égette meg. S így jobban belegondolva hatalmas szerencse, hogy "csak" ekkora a baj. :?
Én is azt hittem, hogy Reniékhez mész :lol:

Fatima!
Gratula a fiú pocaklakóhoz és jó gömbölyödést!

Julcsiéknak nagy pusszancs, ha valaki dumcsizik vele, vagy be tud hozzá menni!

Jó éjt mindenkinek, azaz jó reggelt! :lol:

Timi

Ui.: :shock: HOgy fogok holnap ébren maradni? :oops:

Kép

Kép
timtom

Timi!

"Laura tünemény, ahogy ott álla kádban! Mekkora már Ő is! "

FARKAS! :lol: :lol: :lol:

Kép
nóri8

Jaaaajaaaaaaajaaaaaaaj de gyönyörűűűűűűű Farkas. Annyira szépséges pofija van. Na Nóri Te is tarthatod majd a vállad a síró csajoknak :lol: :wink: .

Timcsi, köszi, várom :wink: .
Baláról újabb sorozat??

Edu sok sok puszi Nektek, gyógyulgass, diétázz, teázgass (bár sok időd nincs a kúrálásra, gondolom a két Zs nem nagyon engedi.)

Marci reggelre belázasodott, taknyos, köhög, u.az, mint apának :( .
Nagyon pechesek vagyunk az év első hónapjában :cry: .

Panni, hogy vagytok? Elmúlt Márk hőemelkedése?

Kriszta???????? Merre jársz? Hiányoztok Nórikával!

puszi, még jövök

KépKép
logi

Az a pocak, behalás!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Hát tényleg nem egy átszakadós fajta!! :P :lol:

KépKép
logi

Jó reggelt!

Bocsi Nóri!
Kép
Nem tudom miért írtam Laurát :oops: , de így utólag olyan jót kacagtam rajta. :) SZegény Farkast lecsajoztam.
Azt hiszem már túl fáradt voltam.
Bocsi még 1x. :oops:

Zsóka!
Szegény Marcus!
Nagyon nehezen tudtok kimászni ebből a nyavajás dologból. Én azt hittem, hogy Apa is a korábbi nyavaját kapta el. De ezek szerint valami más víruscsaládot hozott haza a másik mellé?
Jobbulást Marcusnak, s remélem nem fog ez is végigmenni az egész családon.
A privit még nem írtam meg. :oops:

Puszi: Timi

Kép

Kép
timtom

Köszi Timcsi!!!
...ráérsz,első Bala! :wink:

KépKép
logi

Kata, mit (kit) néztetek ilyen csábosan? :P :wink:
logi

sziasztok!!!!

Zsóka!!!! szegény Marcus meg Apa!!! jobbulást nekik!!! vigyázzatok magatokra, Borka és Te jól vagytok?

Edus!!!!! Neked is jobbulást!!!!!!
hát igen, lehet, hogy majd Zsófiékkal járunk együtt tornázni :)

Timi, milyen volt a vacsi apával, írtad már :oops: , ha igen bocsi :?

Marcsi, Mircike! most ez bután hangzik, de olyan jól esett a hozzászólásotok!!!!!! :oops: :oops: :oops:

annyi van velünk, hogy a mai éjszaka nagyon nehéz volt, nagyon rosszul aludt a pici fiam, sokszor felébredt.... szerintem a hasa fájhatott :( , most viszont már jó 2,5 órája alszik :) nekem is le kellett volna feküdnöm egy kicsit, de persze mindig van valami amit csinálok.

Fatima, látom a másik vonalzón nem sikerült megtalálni a név helyét, de szerintem ez a vonalzó is nagyon vagány!!!

szaladok, mert felébredt....
pusz
mangó

sziasztok!!!

szegény Julcsi :cry: paraszt doki! de komolyan! hogy tehet ilyet???
és az ember annyira kiszolgáltatott, hogy nem akar, nem mer erőszakoskodni csak ha télleg nagyon muszáj
(legalábbis én ilyen vagyok, de kezdem levetkőzni mert a gyerek érdeke az első)

hát igen, sajnos magyar eü vagy nem magyar eü de egy kórházban tudni kell h HÉTVÉGÉN NEM TÖRTÉNIK SEMMI AZ ÉGVILÁGON !!!!!!!!!!!!! minden és mindenki megáll, leáll...
nem egyszer tapasztaltam. az ügyeletest meg jobb nem kérdezni fontos dolgokban, én eddig csak rosszabbul jártam mint jobban.
mondjuk ezek sote I-es tapasztalatok!

nem is írtam: a neurológus dokinéninkkel taliztunk múlt péntek amikor volt a soros szuri. mondta h jövőhéten azaz ezen a mostanin nincs mert szabira megy, ekutazik.
namármost lizi ugye szarabbul volt hétvégén :arrow: írtam neki smst h bocsi de ezek vannak. válaszolt smsben. ez volt szombaton.
majd vasárnap Ő ÍRT SMSt!!!!! hogy hogy van a Liza???!!!!!
én meg felhívtam mert hosszú lett volna és tök alaposan megbeszéltük a dolgot és mondta h akkor este beszél még a helyettesével is h hétfőn ha megyünk (azaz tegnap) akkor tudjon ő is mindent. És TUDOTT. mert télleg beszéltek.
ÉS MÉG EGY FILLÉRT NEM ADTUNK NEKI ! megjegyzem, h nemtom elfogadná e direktbe, sztem nem....

úgyhogy szar a helyzet és ki kell fogni azt a keveset aki viszont egy eszméletlen nagy mák!!!
na de nem mélyedek bele a magyar eü témába mert épp az előbb veséztük ki a barátosnémmal aki épp orvos lesz mingyá :):):)
és arra jutottunk h hagyjuk abba a témát mert 220 volt a vérnyomásunk és nem ittunk még kávét.....

na megyek is mert épp az előadását rakjuk össze powerpointban :D:D:D cska telefonált a lelkem.....

majd jövök még!!!! a sokat beszélős !!! hihi
pusszok!!

ui
Zsóka, semmit csak Lizi arra bambult és gondoltam így olyan művészi lesz! :lol: 8) :wink: :oops:
lmkata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?