Sziasztok!
Jó éjt???
Nekem most kezdődik, azaz folytatódik a napom.
Nappal könyvtár
, du. torna
, este Bala
, most meg írogatnom kéne
. S muszáj, mert magától nem íródik meg, úgyhogy éjszakába nyúlóan...
Irigylem a pizsamásokat
Brrrrrrrrrr............
21:40-kor kezdtem el írni a levélkém nektek, most meg 1:47 van
Először APának csináltam vacsit (fini túrógombócot, ott csurgott a nyálam, s próbáltam erős lenni, hogy nekem nem tesz jót, ha ily késő este még ilyeneket eszek
megálltam
), utána meg neki láttam holnap reggelre tojáskrémet gyártani (na azt meg kellett kóstolnom
, de csak azért, hogy jó lett e
)
Utána meg bent ragadtam a nappaliban valami hülye film előtt
, aminek most lett vége. Nesze neked szakdogaírás
. Na majd holnap belehúzok.
Folyt köv...
Zsóka!
Írok majd neked privit (honap).
Remélem Marcus már jobban alszik. A Maltoferről majd én is mesélek.
Zsófi!
A képeitek nagyon jók!
Olyan jó látni rajtatok is, hogy nagy a Szerelem!
Sajna nálunk is van, hogy Apa nélkül maradunk hétvégén, de szerencsére ritkán. Viszont jó későn jár haza.
10 kiló felesleg rajtad? Abszolute nem látszik!!!
Hogy van APa vérnyomása?
A torna nagyon jól hangzik.
Úgy megnéztem volna Samut, mit szólt hozzá. Biztos végig vigyorogta a csodaszép mosolyával
Túrkáló: Relatív, hogy a 100.-
sok vagy kevés. De ezt Mircike nagyon jól összefoglalta.
Apa nálunk is örül ha főzök, s imádja a főztöm, de ha nincs kaja, akkor sincs semmi heppáré.
2-5-ig alszik Samu? Irigyellek.
KAta!
Annyira jók a képek! Tündériek vagytok! És tényleg sugárzik rólatok a nyugodtság, minden nehézség ellenére.
S ez így van jól!
NAgyon ügyik vagytok a kocsikázással!
Bala is imádja a mai napig!
Szegény Lizus -azaz valahol jó- már immunissá vált a szurikkal szemben. HAnyadik szuri volt és hány van még?
Vérnyomásmérés? És hogyan? És ez az érték jó?
Nóri!
"Mivel orvos nincs hétvégén..." Was???? Egy kórházban nincs doki? Ez kiakasztott.
Annyira jó, hogy tudtok segíteni Julcsinak! Én is úgy mennék hozzájuk, de most szét vagyok zuttyanva mindennel időben.
Laura tünemény, ahogy ott álla kádban! Mekkora már Ő is!
A julcsis doki sztorin megint kiakadtam.
Ezt az "átszakadtunk" irományt legalább tízszer olvastam el, s nem értettem. Még sose hallottam.
De nem jelent semmit, mert Edus múltkori két szavát (már nem emlékszem) sem értettem.
Adrienn!
Sóvágó csak papíron 50, az életben igen sokat letagadhat.
Bár ha azt nézzük, hogy a 22 éves öcskösöm is nála született már
. Ezt csak viccnek szántam!
A fiatal dokikkal nekem személy szerint semmi problémám, de azt én sem tudom elképzelni, hogy nő legyen.
Írtam privit is!
Edus!
Apának köszönjük a titkárnői szolgálatait
!
Remélem hamar rendeződik a gyomrod. Én mindig is írtóztam a félig átsütött husiktól, azt hiszem a sztorid csak tovább erősítette ezt a félszem.
Kitartás, s gondolatban Zsi&Zso-val majd megdumcsizom éjjel, hogy hagyjanak egy kicsit regenerálódni, s csak fél tempóval pörögjenek.
JObbulást, s ha jobban vagy már, írjál, mert nagyon hiányzol a csapatból!
Balababa portál dicséretét meg köszönjük, de az az igazság, hogy igen csak el vagyok azzal is maradva, úgyhogy igyekszem, hogy újabb képeket is lássatok majd rólunk.
Marcsi!
Végülis nem mentünk el BAlámmal röntgenre, meggyőztem Apát. Ugyanis lehet hogy ronda, de fájlalni nem fájlalja, nem áll félre, nem hasadt fel, s szerintem a röntgensugárral csak többet ártanánk neki. Meg már kezd szépen felszívódni. MOstmár nem feketés kék a színe, hanem kezd sárgállani
"Lekerültünk a színpadról."
Reni!
Jó utat (bár már rég úton vagytok, s nem is tudsz minket olvasgatni valszeg), s vigyázzatok nagyon magatokra! Aztán várjuk a képeket és az élménybeszámolókat!
Mircike!
Gratulálok a blog-díjhoz!
Bár én sajna mostanában nem tudtam ránézni, mert csak otthon van meg a kedvencek között a címe, s arrafele meg már igen csak régen jártunk.
De most azt hiszem annyira ez nem is gond, mert akkor azt hiszem megint nem írogatnám a dolgomat.
MAjd bepótolom utána.
Body témában én arra szavazok, hogy ameddig csak lehet kapni majd Balára rávaló méretet, addig mi hordani fogjuk, legalább is télen, mert védi a derekát. Nyáron persze más a szitu. Akkor minnél lengébben. Az pedig nem a body tulajdonsága.
Vérzett, meg azóta is vérzik a szívem a gyerkőcök miatt, akiket nem látogatnak a kórházban.
S akkor még nekünk vannak néha azirányú paráink, hogy rossz anyák vagyunk? Bár azt hiszem, aki ilyet megtesz a gyerekével, abban egyszer sem merül fel ez a kérdés. Sajnos.
Apum kifagattam a fi-reléről, tudván, hogy hogyan is történt az eset. Sajnos ilyen esetben nem véd. Csak akkor, ha valami nem várt földelés történik (pl.: hajszárító-víz). Ebben az esetben az áram Barnust nézte lámpának, ezért égette meg. S így jobban belegondolva hatalmas szerencse, hogy "csak" ekkora a baj.
Én is azt hittem, hogy Reniékhez mész
Fatima!
Gratula a fiú pocaklakóhoz és jó gömbölyödést!
Julcsiéknak nagy pusszancs, ha valaki dumcsizik vele, vagy be tud hozzá menni!
Jó éjt mindenkinek, azaz jó reggelt!
Timi
Ui.:
HOgy fogok holnap ébren maradni?