elmondom mi volt ma tok vicces:
mentem volna 5-6ig tornazni szules utan eloszor es vegre ki is mozdultam volna;mivel anyukam beteg ugy volt h viszem a torpet
aztan mondta apuka h o ugyan nem engedi h elvigyem inkabb jon vigyazni;azt mondtam rendicsek
termeszetesen 3 korul kuldott smst h kesik aztan nem is jelentkezett nem is irt ugyh nem tudtam menni mert a kajalasok is ugy jottek pont a torpenek h nem tudtam csak olyan egyszeruen utolso pilanatban felpakolni (mi tapszeresek vagyunk) meg hat ugye vartam h jojjon
ezt mar eljatszottuk mult heten amikoris a barataimmal talalkoztam volna este akkor is valahogy ugy allitott be keson h mar nem lehetett menni ellenben jot veszekedtunk
neki pontosan annyi kell h en innen ne tudjak sehova se menni hanem varjam itt stb o meg babazik amikor kenye-kedve tartja;itt legyen mindig sor neki meg kaja es altalaban legyen nyugi me o legyen ajnarozva - es termeszetesen ha kedve tartja ugyan ugorjak is mar vele agyba;teljesen elborult elkepzelesei vannak a dolgokrol
azt mondta soha nem fog lemondani a gyerekerol
tegnap ejjel meg jol felhivott a felesege apuka mobiljarol es jol ki lettem oktatva;nem akartam elmeselni neki h a tortenet nem arrol szol amirol o gondolja h szol es h o itt meglehetosen mellekszereplo akar tetszik neki akar nem
a baratnom kerdezte h miert bizok meg benne minden alkalommal es aztan csodalkozom h milyen;csak azta n ha az ember nem ker a segitsegebol es megoldja magatol akkor jon az erzelmi zsarolas h elveszem a fiat ot kizarom es ha kell itt ul majd az ajto elott - csak epp velunk nincs ill amikor szukseg van ra akkor nem jon
de megha el is szarta a tornamat (raadasul csak 10alkalmas beutaloval jo kis intim torna;ergo egy alkalom ugrott) akkor is jo nap volt mert NEM JOTT es ilyenkor mindig sokkal nyugodtabb az egesz

ha nem keresne minket es eltunne teljesen nem perelnem mert anyuval ketten ha nem tul fenyesen is de eddig meg tudtuk oldani (kipp-kopp) anyagilag es tobbet er a nyugalmam mint az egesz herce-hurca.azzal h itthon ulok nem koltunk sokat,persze babakocsit meg nem vettunk de mar kov honapra beterveztem vmi jo konnyut h menni lehessen

tenyleg biztos van ezeknel is szarabb helyzet - a pasik szemetsege akkoris ugyanaz
es azt hiszem amit mi megtanultunk az az h nem igazan lehet bizni - ha egy kapcsolat hazassag nem mukodik es ugy lep le apuka h mar elkezdtek egyutt valamit az sokkal szarabb (kicsit nalunk is ez volt de szerencsere csak kicsit)
nekem egyszer nagyon rovid idore volt egy olyan kapcsolatom ahol a pasi megmondta h ha terhes maradok o nem akarja a gyereket de en megtarthatom nevere veszi meg ad penzt de mast nem - ez tiszta beszed volt (mas kerdes h egy fereg volt egyebkent)
kicsi nem nagyon alszik sokaig fent van aztan meg 8-9kor kel...ejnye-bejnye
Kriszta a 111mm tok jo annyira jo babat varni ugyh elvezd ki minden pillanatat;ha beszeltem ugyveddel (koszi Csilla!!!) majd ha gondolod leirom amit elmond apasagival kapcs. kicsit keson jutunk hozza de meg mindig jobb keson,neked meg Tmoninak viszont meg idoben van

udddddddv!!!