Sziasztok Lányok!
Nem jellemző rám nagyon az éjszakázás, de mivel du. hosszasan henyélek, 2 órát is képes vagyok aludni(nekem kettő helyett kell ugyebár...
), ezért este frissebb vagyok mint rég.
A Zsengebaba gyönyörü! Isten éltesse, gratula Neked, kedves Zsengemama!
Nem is rossz ötlet a chatelés, de itt csináljuk a babaneten? Majd irjátok meg pontosan, hogy kell, nehogy kimaradjak belőle.
Tényleg elkel már 1 táblázat, csak kérünk hozzá haszn. ut.-t.
Kedves Rebaron, légy üdvözölve nálunk!
Gyere sürün hozzánk, kezd alakulni itt 1 baráti társaság. Jól gondolom Lányok?
Mi itt mind ilyen öregkorúak vagyunk, és olyan elvetemültek, hogy akarunk még gyereket.
Drága Dina!
Féltem ettől a hirtől, de mind Melletted állunk, ne add fel! Egyszer Nektek is lesz pici babátok!
Menj el a Kaáliba, tudok 1 rendes orvost, aki nekünk csinálta a Pöröntyöt.
Õ az első randin azt mondta, max.2 inszemet csinálnak, utána nincs értelme ugyse. De aztán maradt nálunk csak a lombik.
Viszont vki azt irta, csak most nem pörgetem már vissza, hogy az első lombik ugyse sikerül.
Ezt nem támaszthatom alá, mert nekünk elsőre sikerült az a baba, aki már nincs velünk.Pedig 1 petesejt volt csak.
A 2. nem jött össze, lelki okok miatt, mert nagyon oda kell tenni a + gondolatokat.
Aztán a 3.-ból van itt ez a Pöröntyke.
Ez az ember egy áldott jó doki, aki mindig azt mondta nekünk, hogy nem tullenni akar a lombikon, hanem gyereket csinálni. Igaza volt, ki kell várni mig minden összeáll, főleg fejben.
Ha szeretnéd, küldöm a nevét, menjetek el Hozzá.
Drága Sheila!
Hát ugy néz ki, hogy lány lesz, de hallottam már olyat, hogy aztán mire kibijt, fütyije nőtt, tehát még meglátjuk.
Mindegy már, hogy mi lesz, csak itt legyen velünk egészségben.
De ha lány lesz, kell szereznünk még 2 fiút. Pont annyi próbálkozásunk van még, mostmár tudom hogy kell hogy ne ússzon el.
Lányok, tényleg butit a terhesség. De nem gondoltam, hogy a kornak is szerepe lehet...
Ezek szerint a gyerekem igazat mond
Nem tudom, hogy kell röhögős arcot csinálni.
Kedves Kriszta!
Hát ez pech!
Mert ha hivtál volna, akkor nem járunk igy.
Bár ahogy olvaslak, lehet hogy nem is hiányoztunk Neked annyira.
Sajnos, jövő héten tényleg suli
Hogy eltelt a nyár.Nem nagyon várom a szept.1-ét a gyermekem miatt. Mi mindig az iskolán csapunk össze, valahogy nem akar ugy tanulni ahogy én akarom.Nyáron meg semmi baj nincs Vele. Egyszer azt mondta, hogy az iskola a gyerekkor megkeseritője, mert tönkreteszi a gyerekek életét. Milyen igaza van...
De az anyák életét is eléggé
Szóval azért kár hogy nem hivtál. Na majd szept.1o-én, légyszi a nyarunkat rendeld meg.
És a kis gyerekeit mindenki hozza magával!
Zsenge, ne hagyd otthon azt a pinduri Zsengét!
Kriszta, kicsit elkalandoztam.
Igazad van, a női viszonyokat félre lehet érteni. Tudd be az állapotomnak
Majd beszélünk erről, de nem tudom elképzelni, egy anya a szivében hogyan tud a gyerekei között különbséget tenni. Remélem én nem fogok.
Kedves Sheila, én annyi hülyesége álmodtam már miót a Pöröntykém itt van, hogy borzasztó!
Egyszer a saját parttalan röhögésemre ébredtem fel. Azt álmodtam, bocs a részletekért, de muszáj leirnom, hogy a szegény uramat teljesen kifacsartam, de mindig jött vki, de azért befejeztük mindig.Ez igy nemt álmomban sokszor, olyan volt, mint egy vendégjárás. Aztán az utolsó menet után a férjem már ájult volt szinte, erre jött egy vénasszony, és igy kiáltott: Én vagyok a halottfeltámasztó!
Hát erre ébredtem, azóta is ha eszembe jut, nem tudom röhögés nélkül megállni.
De egyébként sok hülyeséget álmodok más témában is.
Kedves Mandula!
A babus rengeteget mocorog, persze csak ha nincs ott senki, hogy zavarja. Apát már ugy-ahogy elszórakoztatja, de Máté hiába próbálkozik, olyankor mindig hallgat. Pedig szegény ugy szeretné érezni már, de az a bestia nem mutatkozik be a bátyjának.Ma még rázogattuk is hogy felkeljen, erre Máté azt mondta, ez a gyerek olyan lesz, mint Õ, hohy ágyuval se lehet felkelteni.
Na mostmár irjatok Ti!
Puszi
Melcsi