Új privát üzeneted érkezett!

Drága Sheila! Megríkattál!
Persze most nagyon érzékeny vagyok.
Váltani fogok, átmegyek a Kaáliba. Ezt a hónapot most kihagyom, mert sok volt a hormon, és a következő ciklusban (szemptember) csinálunk még egy inszemet...
A Te terhességednek annál inkább örülök, és nagyon-nagyon szorítok, hogy minden a legnagyobb rendben menjen!Kép

Puszi, Dina
dina2004

Sziasztok Lányok!
Na, így már mindjárt jobb! Már azt hittem csak hetente hallhatok felőletek!
Melcsi! Örülök, hogy jó volt a nyaralás! Nagyon jó
lehet,hogy már annyit mocorog a Baba!
Dina! Sajnálom, de csatlakozom Sheilához: biztos sikerülni fog! Sok erőt és kitartást kívánok hozzá továbbra is!
A terhességi elhülyüléshez én is csatlakozom, nálam elég elképesztő mértékben jelentkezik!Kép
Puszi

KépKép
mandula35

Dina!

Nagyon-nagyon sajnálom, pedig nagyon drukkoltunk neked mind! Légy erős!!

Sheila! Biztosan jó lehetett a hétvégi nyaralásotok, én is nagyon szeretem a belföldi programokat! Én is szórakozottabb vagyok, mint eddig. De rám inkább az jellemző, hogy minden kiesik a kezemből, vagyis rendkivül ügyetlen lettem.

Nekem különös álmaim, ill álmatlanságom akkor szokott lenni, ha dokihoz megyek, mert akkor egy-két nappal előbb már idegesítem magam, hogy minden rendben lesz-e. Utána megnyugszom, annyira legalább is, hogy aludni tudok!

Pusz-pusz mindenkinek!!!

Paga

Gabi
paga

drága Dina!

Te egy csodálatos, nemeslelkű emberke vagyKép
tudom, hogy már türelmetlenül vár a Neked rendelt KisManó, hogy beköltözhessen a pocidba...

ne haragudj a kérdésemért, nem ismerem pontosan az előzményeidet, de muszály mégegy inszemet csinálnotok?
nem mehetsz ezután már a Kaáliba?
csak azért kérdezem, mert a már említett szomszédasszonyom, /Eszti/ panaszkodott anno., hogy az orvosa végigcsináltatott Vele hat(!!)
sikertelen inszemet, holott az elsők után nyilvánvaló volt, hogy tovább kell lépni, mert Nála ez nem eredményesKépKépKép
A Kaáliban megállapították, hogy a sikertelenség oka az, hogy a petesejtbe a spermium nem tud behatolni,mert a szervezete ellenanyagot termel...
tudták, hogy a lombikban történő egyesítéskor a petesjtet meg kell szúrni, hogy létrejöhessen a sikeres megtermékenyülés...
ennek ellenére először szúrás nélkül próbálkoztak, persze elhaltak a kis embriókKépKépKép
másoidszorra már összejött a baba, sőt a mostani Pocaklakó elsőre...

kérdésem: mi a francnak gyötrik szegény anyajelölteket, ha megvan a megoldás??

ne haragudj, ha indulatos vagyok,de annyira sajnállak Téged, és annak idején Esztit, hogy miért nem segítenek Nektek rögtön??
miért kell hónapokig drága és felesleges gyógyszert szedetni és depresszióba sodorni az embert?

Minden tiszteletem a modern orvostudományé, de tisztességtelen, szemét dolognak tartom, hogy olyan hülye "szabályokat" kreálnak eszement hímnemű egyedek ( csak ffi találhatta ki ) hogy hat inszemet KELL végigcsinálni, és csak MÁSODSZORRA sikerülhet a lombik isKépKépKép

mert ez a tényKép
van a közeli ismeretaségemben mégegy lány ( már 7 hónaposak a gyönyörű ikerlányai) de az első lombik Nála sem sikerülhetettKép
pedig Õ orvosKép

állítólag ennek anyagi manipulatív oka van...
nem csoda, hogy a hazai egészségügy halódik, és a szülészetek jelentős hányadán ( tisztelet a kivételnek ) katasztrofális állapotok uralkodnakKép

ne haragudjatok a kifakadásomért, trudom, hogy vannak rendes, lelkiismeretes orvosok is, de sajnos olyanok is, akik Istenként próbálnak ítélkezni mások sorsa felettKép

Drága Dina!

Nagyon köszönöm a kedves szavaid, igyekszem viszonozni, teljes szívemből kívánom, hogy legkésőbb Karácsonykor már Te is dédelgethesd a pocilakódatKép
mindennap küldöm Feléd a ++++++++++++++++++++++
energiákatKép

Paga!

Igen, gyönyörű tájai vannak ennek a szép kis országnakKép
Igazi kis gyönyszem a mi kis hazánkKép

ügyetlenség nálam is van, múlt héten két poharat is eltörtem ( leejtettem ) és már alig merek autóba ülni, pedig imádok vezetniKép

Puszi: Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sziasztok ne haragudjatok hogy betolakodom hozzátok de ugy érzem hasonló dolgok történtek és történnek velünk .Én Zsengéhez hasonlóan már 44 leszek van két gyermekem Rebeka 11 éves Áron 18.hónapos lesz.Amniócentézisen één is részt vettem aggódtam is nagyon mert a barátnőmnek biopsziát csináltak 1 óra mulva már folyt is a magzatvíz 1 hónapig bent tartották /Söfmérei/aztán meg kellett szülni. Az én orvosom avval bíztatott hogy az amnió nem olyan veszélyes ,de amikor megtudtam hogy fiú a második gyerek, még jobban aggódtam.20 hetesen csinálták Barossban .utána rögtön felállítottak hazaküldtek férjem velem volt . amikor hazaértük orvosi utasításra egy kicsi 5csillagos Metaxát megittam, ez a görcsök enyhítésére kell. 2 napig feküdtem és szerencsére itt van a fiam egészséges és boldog az egész család.Barátnőm másodszor hiába mondta a doki csináltassa meg nem vállalta /már ő is a Barossban szűlt az én dokimnál/egészséges fia van. Amikor én szültem ő ismét terhes lett most az én példámra megcsináltatta az amniót. A beavatkozás sikeres lett de a baba beteg volt dan kóros óriási szerencséje volt amiért vállalta a vizsgálatot .Röviden ennyi nem kell félni a vizsgálattól csak betartani tényleg a két napos szigoru fekvést és felállni utánna csak ugy szabad hogy oldalra fekszel és úgy ülsz fel ne feszüljön a hasfal. 2 napig a férjem és a gyerek segített felkelni de csak WC-re . Én betartottam nagyon akartam az én kis hercegemet.
Szia Zsenge én is cukros voltam napi három inzulinnal 3 hónaon keresztül 180-as diétán de nem is hiztam meg mint a lányommal 20 kg.vele nem vették észre
Dina Dina

Ne keseredj el mi az elsőt 3hónap alatt összehoztuk, a másodikkal úgy voltunk elsőre sikerül 3 év kellett hozzá. Voltunk termékenységi vizsgálaton páromnak 5nap megtartóztatás kellett a vizsgálat miatt. utánna én mentem el hormonszint vizsgálatra.azt mondták a férjem tökéletes de nekem nagyon alacsony a hormonom igy nem lesz gyerek .41 évesen már nem akartam gyógyszerezni akkor nem lesz gyerek de még a petevezetéket átfujatom. Menstruáció után kellett menni de nem jött meg .kipróbáltuk a férjemmel az öt napos megtartóztatást pete érés időre még a kinai naptár szerint is hogy fiú legyen és sikerült 3 évig szinte minden hónapban terhes voltam éreztem a tüneteket úgy érezetm hogy terhes vagyok de mire meg kellene tapadnia elmegy.MInden kismamát irigyeltem és nem értettem nekem miért nem lehet .amig görcsösen akartam nem sikerült.A férjem már legtöbbször csődöt mondott mikor mondtam itt az idő. De sikerült ,Neked is fog erezd el magad ,és várjatok 5 napot nekem bejött.
Bocsánat ey kicsit hosszúra sikerült az írásom
Sziasztok Erika
rebaron

Helló Lányok!

Kedves Melcsi! Nem miattad hallgatok, csak egy nehéz hét van mögöttem.
Kicserélték végre a bejárati ajtót, lekövezték a teraszt, lebetonozták a kocsibeállót, elkészült a tető a terasz fölé, meg a nagykapunk is végre. Már csak festeni kellene...Kép Ráadásul határidős munkám is volt, de most már jobb lesz (bár csütörtökön meg kezdődik a suliba-járásKépKépKép).

Ma vonatra raktam Dorkát, elment gólyatáborba a félig elmosott Bakonybél környékére, Luca már a hétvégén Anyuéknél maradt Gödön, Lilivel meg talán sikerül megküzdenem a gépértKép, bár ő is egyre több időt tölt előtte. Képzeljétek, bekapcsolja, belép, leírja a saját - 3 részes - nevét!Kép

Egyébként olvastalak Titeket folyamatosan, olykor el is kezdtem írni, de aztán szólított a kötelesség, félbehagyott leveleimet pedig valamelyik lány mindig megsemmisítette.

Kedves Melcsi!
Ha valakire haragszom, az én magam vagyok! Beírtalak a telefonomba, de nem mertelek felhívni, nehogy tolakodásnak veddKép. Ha tudtam volna... Pedig miattatok igyekeztem a felfordulás közben is viszonylagos rendet tartani.
Úgy látom, az anya-téma többünket is érint (egyik el nem küldött levelemben én is kisregényt írtam belőle), talán majd személyesen beszélgetünk róla. (Melcsi, ne írd, hogy "női viszonyaim", mert kissé félreérthető!Kép)

Kedves Sheila!
Az április nagyon jó hónap! Én áprilisban (23-án) voltam 36, Dorka pedig 14-én töltötte a 14-et. (A június sem rossz, többi családtagom akkor született: 8., 11., 14.)
Azt mondjátok, 36 fölött a terhesség fokozza az elhülyülést? Sajna még nem vagyok terhes, de lehet ezt még fokozni?

Annyira örülök Nektek, vigyázz Magatokra!

Kedves Zsenge!
Először is amit egy hete nagyon akartam, de elmulasztottam: sok első szülinapi puszi a lánykádnak, és nagy grat Neked!

Nem tudom, írtam-e már, de mindhárom császáromnál altattak. Lilinél szerettem volna ébren lenni, de nem sikerült az érzéstelenítésem. Attól tartok, most már örökre kimarad az életemből az élmény, hogy halljam felsírni a gyerekemet, mert a három évvel ezelőtti próbálkozás olyan trauma volt számomra, hogy nem tudom, lesz-e merszem még egyszer belevágni: inkább negyedszerre is kérem az altatást.Kép Ha jöttök, mesélj, hátha összeszedem a bátorságomat!

Ami a koromat illeti: 36 múltam, mint már írtam. Van három lányom: Dorka 14, Luca 11, Anna Lili pedig 3 éves múlt. És van egy második férjem is, ő 46 múlt.

Kedves Druszám!
Csatlakozom én is a jobboldaliakhoz: nekem is szokott fájni, mégpedig jobb oldalon! Eddig nem tulajdonítottam neki túl nagy jelentőséget, de most majd figyelem, mikor érzem.

A táblázat készítésének gondolatát én is pártolom, mert szerencsére vagyunk már annyian, hogy egyre nehezebb eligazodni közöttünk. (Talán majd 10-e után könnyebb lesz, amikor a nevekhez majd arcokat is tudunk kapcsolni.)

Kedves Paga!
Tudom, nem kárpótol és nem vígasztal, de szept. 10-re jó időt rendeltünk!
Mikor mész dokihoz?

Kedves Mandula!
Megnyugtató tudni, hogy minden rendben veletek! Már biztosan írtad, de mikorra várod a Babócát?

Drága Dina!
Ne hagyd magad! Nem tudom, miben hiszel, a Jóistenben vagy/és az orvostudományban, vagy valami egészen másban, netán csak magatokban, de valahol van, lennie kell legalább egy Picurkának, aki titeket keres, de nagyon! Soha ne add fel, segíts neki, ahogy eddig is! Fel a fejjel, sikerülni fog!
És Apát nem eltolni, hanem imádni!KépKépKépKépKépKép

Na, mostanra ennyi! Legyetek jók, de ne nagyon!Kép

R.Kriszta
Vendég

Kép

Csak egy foto kis ZsengérölKép

Kép
zsenge

Köszike a gratokatKép addig is nézegessetek PuszikaKépKépKép}

Kép
zsenge

Drága Zsenge!

Ahogy Lili - kissé raccsolva - mondta, mikor megláttuk a képeket: "Milyen avanyos baba!"
Nagyon édes! Igazán büszkék lehettek egymásra!

Nem akarlak elkeseríteni, de ennek a gyönyörű nőszemélynek még a szeme sem áll jól, úgyhogy felköthetitek a gatyót a következő 10-15 évre: nagy csibész lesz.
Úgy megdögönyözném!KépKépKép

És végre vannak itt is fotók!!!Kép

Erika!

Nem tolakodtál be, jó helyen jársz, kapcsolódj be rendszeresen!

Sziasztok!

R.Kriszta
Vendég

Kriszti ha minden igaz alkalmad lesz ha talizunk a bulibaKép)
Csak legyen jo idöKép
Valszeg párom nélkul nagy fiammal megyekKép
Ha nem gond ird meg nekem emilbe pontosan hova kell menni.Pesti lány volnék valszeg oda találokKép
Kép puszka

Kép
zsenge

Lányok lenne egy javaslatom...mi lenne ha valameliyk estére összehoznánk egy elö ismi estet mmondjuk pl a cheten?Kép
Bensöségesebb lenne ha közvetlen tudnánk egymással társalogni. Na mit szoltok hozzá?Kép

Kép
zsenge

Sziasztok Lányok!
Nem jellemző rám nagyon az éjszakázás, de mivel du. hosszasan henyélek, 2 órát is képes vagyok aludni(nekem kettő helyett kell ugyebár...KépKépKép ), ezért este frissebb vagyok mint rég.

A Zsengebaba gyönyörü! Isten éltesse, gratula Neked, kedves Zsengemama!
Nem is rossz ötlet a chatelés, de itt csináljuk a babaneten? Majd irjátok meg pontosan, hogy kell, nehogy kimaradjak belőle.
Tényleg elkel már 1 táblázat, csak kérünk hozzá haszn. ut.-t.

Kedves Rebaron, légy üdvözölve nálunk!
Gyere sürün hozzánk, kezd alakulni itt 1 baráti társaság. Jól gondolom Lányok?
Mi itt mind ilyen öregkorúak vagyunk, és olyan elvetemültek, hogy akarunk még gyereket.

Drága Dina!
Féltem ettől a hirtől, de mind Melletted állunk, ne add fel! Egyszer Nektek is lesz pici babátok!
Menj el a Kaáliba, tudok 1 rendes orvost, aki nekünk csinálta a Pöröntyöt.
Õ az első randin azt mondta, max.2 inszemet csinálnak, utána nincs értelme ugyse. De aztán maradt nálunk csak a lombik.
Viszont vki azt irta, csak most nem pörgetem már vissza, hogy az első lombik ugyse sikerül.
Ezt nem támaszthatom alá, mert nekünk elsőre sikerült az a baba, aki már nincs velünk.Pedig 1 petesejt volt csak.
A 2. nem jött össze, lelki okok miatt, mert nagyon oda kell tenni a + gondolatokat.
Aztán a 3.-ból van itt ez a Pöröntyke.
Ez az ember egy áldott jó doki, aki mindig azt mondta nekünk, hogy nem tullenni akar a lombikon, hanem gyereket csinálni. Igaza volt, ki kell várni mig minden összeáll, főleg fejben.
Ha szeretnéd, küldöm a nevét, menjetek el Hozzá.

Drága Sheila!
Hát ugy néz ki, hogy lány lesz, de hallottam már olyat, hogy aztán mire kibijt, fütyije nőtt, tehát még meglátjuk.KépKépKép
Mindegy már, hogy mi lesz, csak itt legyen velünk egészségben.
De ha lány lesz, kell szereznünk még 2 fiút. Pont annyi próbálkozásunk van még, mostmár tudom hogy kell hogy ne ússzon el.

Lányok, tényleg butit a terhesség. De nem gondoltam, hogy a kornak is szerepe lehet...Kép
Ezek szerint a gyerekem igazat mondKépKépKép
Nem tudom, hogy kell röhögős arcot csinálni.Kép

Kedves Kriszta!
Hát ez pech!
Mert ha hivtál volna, akkor nem járunk igy.Kép
Bár ahogy olvaslak, lehet hogy nem is hiányoztunk Neked annyira.
Sajnos, jövő héten tényleg suliKépKépKépKépKép
Hogy eltelt a nyár.Nem nagyon várom a szept.1-ét a gyermekem miatt. Mi mindig az iskolán csapunk össze, valahogy nem akar ugy tanulni ahogy én akarom.Nyáron meg semmi baj nincs Vele. Egyszer azt mondta, hogy az iskola a gyerekkor megkeseritője, mert tönkreteszi a gyerekek életét. Milyen igaza van...
De az anyák életét is eléggéKép
Szóval azért kár hogy nem hivtál. Na majd szept.1o-én, légyszi a nyarunkat rendeld meg.
És a kis gyerekeit mindenki hozza magával!
Zsenge, ne hagyd otthon azt a pinduri Zsengét!
Kriszta, kicsit elkalandoztam.
Igazad van, a női viszonyokat félre lehet érteni. Tudd be az állapotomnakKép
Majd beszélünk erről, de nem tudom elképzelni, egy anya a szivében hogyan tud a gyerekei között különbséget tenni. Remélem én nem fogok.

Kedves Sheila, én annyi hülyesége álmodtam már miót a Pöröntykém itt van, hogy borzasztó!
Egyszer a saját parttalan röhögésemre ébredtem fel. Azt álmodtam, bocs a részletekért, de muszáj leirnom, hogy a szegény uramat teljesen kifacsartam, de mindig jött vki, de azért befejeztük mindig.Ez igy nemt álmomban sokszor, olyan volt, mint egy vendégjárás. Aztán az utolsó menet után a férjem már ájult volt szinte, erre jött egy vénasszony, és igy kiáltott: Én vagyok a halottfeltámasztó!
Hát erre ébredtem, azóta is ha eszembe jut, nem tudom röhögés nélkül megállni.
De egyébként sok hülyeséget álmodok más témában is.

Kedves Mandula!
A babus rengeteget mocorog, persze csak ha nincs ott senki, hogy zavarja. Apát már ugy-ahogy elszórakoztatja, de Máté hiába próbálkozik, olyankor mindig hallgat. Pedig szegény ugy szeretné érezni már, de az a bestia nem mutatkozik be a bátyjának.Ma még rázogattuk is hogy felkeljen, erre Máté azt mondta, ez a gyerek olyan lesz, mint Õ, hohy ágyuval se lehet felkelteni.

Na mostmár irjatok Ti!
Puszi
Melcsi

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

A szeptember 1. az én életemben az egyik legjobb dátum is egyben, mivel 22 éve azon a napon ismertem meg az uramat.
Ezt még le kellett irjam, nem mindennapi tali volt a miénk ám!
Puszi

melcsi1967

Hát ugy látom itt mindenki kihalt mára, pedig biztam Benned kedves Nyanya! El is megyek lefektetem a Pöröntykémet.

melcsi1967

Későn értünk haza, de itt vagyok Kép

Bocsi, hogy nem szólítok meg senkit, csak belebele olvasgattam a beszélgetésbe, de ebben a korban már ki emlékszik, hogy mit ki írt. Szóval a táblázatot szívesen bevállalom, ha külditek az adatokat. Chat nem rossz ötlet. Mit szólnátok az msn-hez és oda még egy kis képecskét is felrakhatunk magunkról, amit más nem lát.
Kr

Kép

KépKép
nyanya67

Jo reggeltKép
az msn-ötlete nagyon tetszikKép mong@vnet.hu az enyém. Akinek van az vegyen fel,azon tényleg sokkal személyesebb a társalgásKép

most hajnalok hajnalán ennyi...majd még jövök
pusz

Kép
zsenge

Zsenge te igazán korán keltél.

Én sajnos nem tudom, hogy mi az az msn, és azt hogy kell csinálni?! Még chat-elni sem tudok. Fórumba is itt a babaneten kapcsolódtam be először. Így aztán a segítségetek kell majd hozzá.

Én is rengeteget álmodom mióta babát várok, illetve biztosan előtte is, csak azokat nem jegyeztem meg (csak kettőt, de azok nyomasztanak is rendesen, mindekettő 1-1 közeli hozzátartozom halála után velük kapcsolatos), de most mgjegyzem reggel még nagyon élénken élnek bennem ezek az álmok, el tudom mesélni őket, viszont ha ezt nem teszem szép lassan estére már kitörlödnek az agyamból.

Tegnap voltam dokinál, volt vizsgálat, és UH is. Azt mondta, hogy az én babámnak nincs nyakiredője, ami a fejlődési rendellenességek szempontjából a legjobb. Kaptam igazolást, amivel meg kell keresnem a védőnőt. Még ma fel is hívom. Más vizsgálat nem történt, azt mondta, hogy az első vérvétel elég 16 hetes korban, amikor az AFP miatt úgyis lesz laborvizsgálat. Akkor, illetve az AFP eredménye után (kb. 8 nap) is elég eldöntenem, hogy akarok-e genetikai vizsgálatot, arra csak 1-2 napot kell várni (mármint a vizsgálatra), tehát nem futok ki az időből. A 4D UH-ra azt mondta, hogy nem tud többet, mint a 3D-s, csak látványosabb. Nagy felbontású az is amivel ő vizsgál. A vérvételen alapuló genetikai vizsgáltról nem tudott nyilatkozni, hogy mennyire megbizható, azt mondta, hogy erre még nincsenek adatok Mo-n. Amúgy a mozgásokat nyílván én még nem érzem, de az ultrahangon úgy rúgkapált, izgett-mozgott, hogy jó volt nézni. Az ujját is szopikázta. Ja, és a fiam érzi, hogy rugkapál. A fület rendszeresen a hasamra tapasztja. Én először mondtam neki, hogy az nem a baba, de ő ragaszkodott ahhoz, hogy igenis az, így aztán azóta nem veszem el a kedvét, ráhagyom.

A szeptember 1-ét én egy kicsit azért várom, mert a fiam a nyáron teljesen szétesik, ellustul, elszemtelenedik. Kell egy kis, rendszer, fegyelem, és kötelesség nekik is. Na a minden napi vitát, vele tanulást, nyüglődést kevésbé várom. De már bevásároltunk. Még kedden este könyvosztás lesz, utána még csomagolás, és elkészültünk. Már csak tanulnia kell.

Zsenge a pici nagyon helyes! Gratula hozzá!

Erika! Gyere te is közénk, szerintem jó, hogy korban egyidősek vagyunk, jól megértjük egymást, és jó "beszélgetni" itt mindenkivel.

Sziasztok,

Paga

Gabi
paga

Sziasztok!
Hát ti tényleg bírtok termelni éjszaka!
Én örülök ha 10-ig ébren bírok lenni, hiába alszom délután! Ja és ennyi hülyeséget még én sem álmodtam mint mostanában!
Szia Erika! Üdv. köztünk! Gyere sűrűn!
Zsenge! Nagyon szép a kislányod!
Jó ötlet az msn, ha nem túl későn!
Volt valaki közületek 4D uh.-n? Mi jövőhéten szeretnénk menni, bár még nem értem el a kórházat az időpont miatt, Sokan azt mondják, hogy nem annyira jó! Nem tudom, most még csak 16 hetes vagyok, lehet, hogy később kéne menni?!
Na, felébredtek a gyerkők, reggeli!
Puszi

KépKép
mandula35

Drága Lányok!
Köszönöm a sok-sok bíztatást.KépNagyon jól esik, és az is, hogy gondoltok az én problémámra is!

Drága Sheila! Nagyon jól esik, hogy ennyit törődsz velem!Kép Igen, lelkiekben nagyon padlóra vitt a dolog, bár, nem annyira, mint amikor elvetéltem.(mikor mondta az orvos, hogy nincs szívhang, rögtön elkezdtem sírni,...az rohadt érzés volt!) Azt hiszem, ezt KrisztaNyanya is nagyon jól tudja, érzi, hiszen neki is ugyanez volt!

Melcsi!KépA Kaáliban már meg van az orvos, de köszi a felajánlást, lehet, hogy szükség lesz rá, ki tudja.

Nekem tulajdonképpen minden eredményem negatív lett anno, a páromnak is jók voltak az eredményei. Mindent megcsináltak, amit csak kell, ...úgyhogy azért kezdtünk inszemmel, mert minden rendben volt, ráadásul, amikor közvetlenül az első előtt spontán teherbe estem, gondolhatjátok, hogy hogy nézett az orvos!!
A harmadik után(ha az sem sikerül), akkor jöhet a lombik (bár ettől nagyon félek), ...és nem gyötörnek több inszemmel, de csakis a korom miatt, különben végig kellene játszani a hat kötelező inszememt.

Sheila! Amiket leírtál, mindennel teljesen egyetértek, tényleg csak egy ffi tud mondani, kitalálni olyan dolgokat, amiről halvány fi..juk sincsen. Például sokszor hallottam már azt is, hogy pl.amikor szül a nő, és az orvos ilyet mond, hogy: "ne törődjön semmivel, csak nyomja...
Na, szóval, ilyet is csak egy ffi tud mondani...

Szóval, Lányok! Jó, hogy vagytok, és segítetek nekem is!Kép

Erika! Ne érezd azt, hogy betolakodtál, sőt! Szívesen várunk téged is a jövőben!Kép

KrisztaNanya! A hasam nekem is szokott szurkálni, úgy félidő tájt szokott kezdődni, és változó, hogy mikor-meddig tart. Én azt gondolom, hogy a tüszők lehetnek a ludasak ez ügyben.
Ja! A táblázatot jó, hogy megcsinálod, ...úgy néz ki, hogy te vagy itt a legjobb ebben az egész gépezésben. Írd le, hogy milyen adatok kellenek hozzá!
Én sem tudom, hogy mi az a msn, és hogyan kell csinálni, szóval én is csatlakozom a gépanalfabétákhoz..Kép ; örülök, ha azt el tudom érni, hogy átmenjen az üzenetem.Kép

Azt hiszem, a chateléshez én nem tudok jönni, mert én csak napközben tudok írni a melóhelyről, amikor épp van egy kis időm. Úgy érzem, emiatt kimaradok a csapatból.Kép

Tifics! Tényleg vigyáznod kell majd a kis csajszira, az Apjának majd puskával a kezében kell menni mellette az utcán!Kép

Most megyek egy kicsit dolgozni.
Mindenkinek puszi, Dina
dina2004

Sziasztok!

Bocs, a bepofátlankodásért (bár lassan a korom miatt is irogathatnék ideKép
Sheila Kép gratulálok a kispocaklakóhoz!! Kép Emlékszem mennyit bíztattál, és milyen jól esett Kép Problémamentes boldog babavárást az egész családnak Kép Kép

Kriszta-Nyanya Kép remélem mielőbb gratulálhatok neked is, én nagyon szorítok Kép
Nekem is szurkál, csak nekem mindig a baloldalam. Az első terhességem óta, te is tudod, hogy két éve én is szinte minden hónaban voltam UHn, vagy ezért vagy azért, de soha nem talált semmit a doki. Most szülés után 2hónappal megint nagyon fájt, és most talált egy 3 cm-es cisztát, azt mondta, hogy ilyen nagyon sok nőnek van, álltalában magától kiürül és akkor megszünik a szurkálás. Most épp semmi nincs, persze normális ciklusom sincs. Sőt mikor a fiúk fogantak, akkor is iszonyatosan szurt a bal oldalam, és terhesség alatt is, de soha semmit nem találtak igazából ... Persze tudom ezzel nem sokat segítettem Kép de a fiúknál nekem félidőben még peteérésem se volt Kép szóval bármi lehetséges Kép Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Sziasztok!

Drága Sziszus!Kép

Milyen kellemes meglepetésKépKépKép
Köszönöm a jókívánságot, nagyon jólesikKép

Valahogy úgy érzem, hogy ezeknek az őszinte jókívánságoknak varázsereje van, így nem történhet semmi baj...
nagyon hiszek ebben, és igyekszem kevesebbet stresszelni, mint az előző várandósságoknálKép

Sziszus, nagyon boldog vagyok, hogy ilyen szépen alakult az életetekKép
Gyönyörűek a fiúk, és Te igazi hős voltál az utóbbi két évben, ezért nagyon tisztellekKépKépKép
lám: elnyerted méltó jutalmadatKép

gyere máskor is, mesélj a KisHercegekrőlKép

Drága Dina!

Nagyon örülök, hogy megőrizted az optimizmusodat,
így kell ezt csinálniKép
Annak is örülök, hogy Nálad nem lesz hat inszemKép
Elnézést kell kérnem azon kijelentésemért, hogy csak a második lombik sikerülhet...
tényleg, én is hallottam olyat is, hogy sikerült az első...
csak a környezetben pont két olyan eset volt, akinél csak a második, de ez biztosan nem törvényszerű.
Még az is lehet, hogy szép csendben spontán összejön a babóKép
Vannak még csodák, látod Sziszussal is megtörténtKép

Drága Melcsi!Kép

Jól értettem, hogy Pöröntyke kisasszony után szeretnél még két fiút?
Te aztán vagány csajszi vagy a javábólKépKépKép

Erika!Kép

Üdv köztünk, gyere máskor is!KépKépKép
Melissa is a kínai naptár szerint készült, sőt a Kistesó is, eszerint Melissának kishúga kell, hogy legyen...hát kíváncsi leszekKép
Én nagyon félek a biopsziátólKépKépKép
nem nagyon van lehetőségem pihenni Melissa mellett...
de ha indokolttá válik, természetesen megcsináltatom.

Zsenge!Kép

ZsengeBaba gyönyörű!!!!KépKépKép
Te pedig ügyes csaj vagyKép

Kriszta!Kép

Mi Melissával áprilisi bolondok (Bikák ) vagyunkKép
Kistesó április 21-re várható, de én eddig mindig megszültem a terminus előtt...
eszerint Kos lenne a Pici...
félek ettől a jegytől, mert az exem is Kos volt és a mostani apósom is...mindkettő elég gázKép

nyugtass meg, hogy mégsem olyan rossz, Dorkád is akkor született ugye?
bár biztos különböznek a ffi és női Kosok, és az aszcendens is számítKép

Paga!Kép

Te is most voltál először dokinál?
Én pénteken megyek, nagyon izgulok...
aztán jövő kedden a védőnőnél végre kiskönyvet is kapokKép
akkor talán majd elhiszem, hogy baba lesz, mert még nem teljesen fogtuk fel a párommalKép

a gyerekek viszont nagyon aranyosan reagáltakKép

Puszi Mindenkinek,

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sheila!

Nem először jártam dokinál, voltam már 4 hete is akkor voltam 8 hetes terhes. Előzetesen azt beszéltük meg, hogy elég ekkor mennem. Akkor is volt már ultrahang, meg most is. De a védőnőhöz igazolást csak most adott, azt mondta elég most keresnem. Kerestem is, és a jövő héten kedden reggel megyek hozzá. Nem keltették túl jó hírét az ismerősök, de azért megpróbálom vele megbeszélni a problémáimat, ha nem vagyunk közös nevezőn, akkor a továbbiakban a szükséges formaságokat elintézzük, és megy mindenki a maga útján.

Szia,

Paga

Gabi
paga

msn vigyázat most hallottam, hogy az msn plusz vírust terjeszt, tehát ezt ne töltsétek le. Érdemes egy régi változatot. Aki már letöltötte, a nod32 vírusölővel (ami szintén letölthető) kiírthatja a vírust.

Kép

KépKép
nyanya67

Na én ellenőriztem és vírusos vagyok Kép
Szerintem msn-en keresztül átadhatom, de nem vagyok benne biztos. Utána nézek, de addig pihentessük chat témát, mert senkit nem szeretnék megfertőzni. Mostanában tényleg elég gyatra volt a gépem, és már egy hete csak mentek és karbantartok (scan, töredezettségmentesítés, vírusírtás) Kissé már unom, de most már rendberakom.

Kép

KépKép
nyanya67

Sziszus!
De jó, hogy látlak. Örülök, hogy a fiúk jól vannak, már nagyon megérdemeltétek egymást Kép Köszi a drukkot. Sajnos most megint gáz van, mert már 2 hónapja megkaptam a startjelet (babázásra) a pm dokimtól, de tegnap voltam újabb ellenőrzésen és már megint nincs rendben a pajzsmirigyem. Pedig a doki azt mondta, hogy beállt és most ő sem érti miért omlott össsze. Megismételték a vérvételt és sűrgösséggel holnapra már meglesz az eredmény. Abban reménykedem, hogy a labor tévedett és most jó lesz az eredmény.
Cistám nekem is volt, mindkét abortuszom előtt, de azt akkor biztos eltávolították. Nekem is azt mondta a dokim, hogy az sok nőnek van és ne foglalkozzak vele. Lehet, hogy megint van és ezért szúrkál.

"bár lassan a korom miatt is irogathatnék ide"
Most már el ne menj, ha idetaláltál. Lényeg, hogy elég öregnek érezd magad a topikhoz Kép Bár mi még fiatalok vagyun Kép

Erika! Üdv a csapatban Kép

Kép

KépKép
nyanya67

Dina!

Nagyon drukkolok neked, biztos összejön. Fontos, hogy ne idegeskedj, mert a lelki állapotod is sokat befolyásol az ügyben. Ugyan nekem is volt 2 elhalt terhességem, és az elsőnél már volt 1 szívhang ami egy hét múlva (9. héten) már nem volt, de azt hiszem közel sem azt éltem át, mint Te, hisz engem itthon várt a fiam. Viszont nagyon át tudom érezni a helyzeted. Nálunk a fiam keresztszülei mennek át ezeken. 3 inszem után az első lombik összejött nekik, csak félidőben elhalt a terhessége. Engem sokkal jobban megviselt, mint a saját bajom. Azt valahogy nem is éltem meg tragédiának. De Õ azt mondta, hogy muszáj lelkileg felépülnie, mert különben nem sikerülhet a következő. Itt van Sziszus is, aki annyi borzalmon ment keresztül és most itt van a két gyönyörű iker fia.
Lehet, hogy kicsit többet kell várnod, de nemsokára ott lesz a pocakodban a kismanó, érzem.

Chat miatt ne aggódj, semmiről nem maradsz le. Ahogy elnézem elég nehezen is fog összejönni, mert mindenki más időpontban ír. Na majd kitalálok valami mást Kép
Most félrevonulok gondolkodni Kép

Kép

KépKép
nyanya67

Sheila, Erika! Mi az a kínai módszer????
Kíváncsi lettem!

KrisztaNyanya!KépKöszi, hogy írtál.
Én is azt hiszem, hogy lelkileg muszáj felépülni, és akkor könnyebben összejön.
Habár, nem mondhatnám, hogy amikor terhes lettem, akkor lelkileg a topon voltam.
Ki érti ezt?

Puszi mindenkinek
Dina
dina2004

Sziasztok köszönöm ,hogy szivesen fogadtok .Melcsi Rabkri Paga kedvesek vagytok.Zsengének gratulálok a tündéri szép kislányához,és az egy éves szülinaphoz.A torta olyan finom is volt amilyen szép?
Mit szoltok ehhez az időhöz?Reméljük ahogy mondátok a mi nyarunk szép lesz.Mármint a vénasszonyoké .
Paga fiad mennyi idős?
Melcsi a te gyerköcöd sem alszik 8-kor?Anyósom az a drága képtelen megérteni miért nem alszik a gyerek. Szerencsére őt nem kell 5-kor kelteni mint az apukáját amikor gyerek volt, nem megy bölcsibe .ugy könnyü volt már nyolckor altatni.
Lányom is éjféli bagoly amikor elküldjük aludni maga a fájdalom a hátrányos meg nem értett gyerek.
Nálatok hogy viselik a kis tesót?
Sziasztok megyek kotyvasztok amig gyermek tentizik.majd jövök kukkolni helló

Era
rebaron

Kitaláltam Kép
Nem tudom itt írjam e? Egyenlőre nem.
mail ment, akinek tudtam a címét. (Kriszta, Zsenge, Sheila)
Többiek küldjetek címet, vagy inkább Kriszta, légyszi küldd tovább nekik, mert Te úgyis tudod sokakét a találka miatt. Címet majd küldjél légyszi, hogy 10.-én hová kell menni.
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Helló Druszám!

Kérlek, küldd át még1X, mert tele volt a postafiókom, aztán küldöm a többieknek!

Köszi!

R.Kriszta
Vendég

Kriszta!
mail ment még1x

Kép

KépKép
nyanya67

Druszám!

Megkaptam, köszönöm, továbbítottam!

Nekem tetszik az ötlet, még jövök!

R.Kriszta
Vendég

Sheila biopsziát vagy amniocentézist csinálnak nálad nem mindegy mert az egyiknél korházba fektetnek mert a placntábol vesznek ki egy darabot .Az amnió-nál csak vizet vesznek ez nem olyan kockázatos .De a pihenést tényleg meg kellene oldanod ha mégis megcsináltatod.Pici lányodat nagyszülő nem szokta elvinni?Mit érzel a babával kapcsolatban?őrülsz és boldog vagy vag y vagy vannak kétségeid?Nekem nem voltak, csak nem tudtam a vizsgálatig beleélni magam a terhességbe.De éreztem hogy nincs semmi baj és felesleges a vizsgálat, de nem volt kiút mindenki küldött,még az utolsó percben is azt mondtam az orvosnak köszönöm mégsem akarom .de jött a szülésznőm és betuszkolt a vizsgálóba.
A barátnőm a beteg babával nem igen volt boldog kiegyensúlyozott, valamit titkon érezhetett igy utólag ahogy megbeszéltük.
_Dina a kínai naptár ban megvan határozva hogy mikor kell megfoganni a gyereknek napra ,hogy milyen lesz a neme A te születési évedhez viszonyítva adott hónapban pl fiú vagy lány gyerek a várható.
Nyanya milyen pajzsmirigy prob.van?túl mük?Mióta?
Itt aztán tényleg folyik az élet nem győzöm követni örülök hogy rátok találtam.És még a gyerekek is korban egymáshoz valók

Pusz Era
rebaron

Sziasztok!
Szia Era! Na, most megint afelé hajlok, hogy mindenképp megcsináltatom az amniot. A barátnődnek a többi vizsgálat rendben volt? Mármint a nyakiredő, AFP? És hanyadik héten derült ki? Befejezték a terhességet? Ne haragudj, hogy ennyit kérdezek, de most vagyok 15 hetes és mivel 35 éves múltam érint a dolog! És kb. 2 hónapja folyton azon vacilálok, hogy megcsináltassam-e a magzatvízvizsgálatot. Most úgy gondolom igen!
R.Kriszta! Megkaptam a mailt, csak majd mondjátok el, hogy megy ez, én sem vagyok egy zseni!
Puszi mindenkinek

KépKép
mandula35

Haho nyanyuska nekem semmi nem jött át Kép
légyszi ujra köszike

Kép
zsenge

Zsenge!

Ha jó vagyok én is, átküldtem a freemailos címedreKép.

R.Kriszta
Vendég

Kriszta!
Befizettem a belépőt az oldalra, most már tuti megmarad. El is kezdtem szerkeszteni, de gondoltam, Ti is raktok hozzá, ezért küldök jelszót és felhasználó nevet, annak aki kér. Vigyázat egy mozdulattal lehet törölni az egész portált, aki nem tuti magában az ne kérjen jelszót Kép Jelszó nélkül is aktív résztvevő lehet bárki, csak a képeit nem tudja maga feltölteni, ill új dolgot hozzárakni az oldalhoz.
És a fórum része jobb mint a chet, mivel mi vagyunk a rendszergazdák, bármilyen hozzászólást törölhetünk (chet-nél sem marad meg) viszont nem szükséges egy időben a gépnél ülni (mint a chat-nél) és a munkahelyről pletyizők sem maradnak ki semmiből (DinaKép)
Hogy igazából milyen az majd a használat közben elválik.

Kép

KépKép
nyanya67

chet=chat, csak megszoktam, hogy néha csetet írok és már kutyulom Kép

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

A mailt megkaptam, de nekem is segítségre lesz szükségem a használathoz.

Mandula! Még én is gondolkodom az amnio-n, de én egyre inkább afelé hajlok hogy nem csináltatom meg, ha minden egyebet rendben találnak.

Era! A fiam 10 éves múlt, és Barnabásnak hívják! Nagyon várja a picit és remélem minden ilyen rendben lesz vele akkor is, ha már lesz tesó. Õ ugyanis egy teljesen elkényeztetett gyerek, igazi egyke. Hozzá van szokva, hogy körülötte forog a világ, az kivánságait lesik a szülők, nagyszülők dédik. Most mindenesetre nagyon várja a kicsit!

Szilvi , lehet hogy írtad, csak elkerülte a figyelmemet, de mennyi idős is vagy a profilodban nem találtam.

Pusz mindenkinek

Paga

Gabi
paga

Era!
pm alulműködésem van. Valószínű a szülés óta, mert előtte nem volt semmi gond és a gyerekkel is minden ok. Utána viszont volt két elhalt terhesség és ezek okának vizsgálódása közben derült ki a pajzsmirigy alulműködés. Most gyógyszerbeállításon vagyok.
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Helló Lányok!

Druszám, Te nem vagy semmi! Szerintem vágjunk bele, de 10-én valamiféle fejtágítást kéne tartanod nekünk...
És egyre nagyobb szükségét érzem a táblázatnak is... (már ha belefér mostanság az életedbe).

Melcsi!
Ez tetszik! Még két próbálkozásKépKépKép
Egyébként meg igenis hiányoztatok, számítottam Rátok! Kaja is volt, sőt a lányok is rendet raktak a szobájukban - ezt pedig csak kiemelt alkalmakkor teszik meg!Kép

Ami az iskola kérdést illeti - mert ez Pagánál is szóba került: én Dorka iskolai dolgaival első osztály szeptemberének kb. 3. hete óta nem foglalkozom, Lucáéval pedig soha nem is foglalkoztam. A harmadik hétre ugyanis már teljesen kiborultam. Ideológiának gyártottam hozzá az "önállóságra nevelést", de most úgy érzem, tényleg bejött: érzi, hogy nem nekem tanul, és így valóban tanul. Egy éve ugyan még eléggé el voltam keseredve az eredményei láttán, de mostanra, úgy tűnik, beérett. Luca kicsit más tészta, mert ő 4 és fél éves kora óta ír és olvas, és még mindig úgy gondolja, neki nem kell tanulni, de még van 3 éve, és nagyon bízom benne is.
Szerintem egyébként minden gyerek előbb vagy utóbb, de kihozza magából azt, ami benne van - csak (és itt van szükség a szülőre) hinni kell benne, hogy ő is tudjon hinni önmagában!
Ja, és érés szempontjából nagy különbség van fiúk és lányok között, de ezt sajna nem saját tapasztalatból mondomKép.
A lányoknak egyébként, amikor fölsősök lettek, azt mondtam, válasszanak 1-2 tantárgyat (persze ne a tesit meg a technikátKép), és azt tessék nyomni, de nagyon.
Na, most kicsit kusza, amit írtam, sokkal több gondolat kering bennem ezzel kapcsolatban, de majd személyesen!

Rebaronnál (ötletes a neved!)is szóba került az alvás téma: szerintem a kölykök, ha máshogy nem, saját kárukon rájönnek, mennyit is kell aludniuk. Nálunk csak az van meghatározva, hogy fél 10-re legyenek ágyban, akkor már nincs tv, de még olvashatnak. Aztán az is előfordult, hogy Dorka már álmos volt, és lekapcsolta a lámpát, Luca viszont a mobiljával világítva még olvasott a paplan alattKép.

Kedves Sheila!
Nem vagyok teljesen biztos abban, hogy a horoszkópunk miatt, de én bikaként egészen jól kijövök a kos lányommal. Vele tkp. csak az ikrek Lucával kapcsolatos konfliktusai miatt szoktunk összezörreni, ugyanakkor a szintén ikrek Lilivel egészen jól elvan...

Képzeljétek, szilvát szedtem, Lili a homokozóban pakolászott, aztán megszólalt, hogy a szilva a gravitáció miatt esik le a fáról...Hát, először azt hittem, rosszul hallok, de elmondta mégegyszer. Megkérdeztem, azt mondta, a Dorkától tudja. Aztán hozzátette, hogy a kavics meg azért nem esik ki a szatyorból, ha megpörgetjük, mert van centrifugája... Én mindig tök hülye voltam a fizikához, úgyhogy már most lepipáltKép

Ja, és ma a zöldségesnél közölte, hogy most menjünk a kékségeshez isKép

Most ennyi, vigyázzatok magatokra!

Sziasztok!

R.Kriszta
Vendég

Hát Kriszta! Rendes lányaid vannak hogy önállóan tanulnak. A fiam maximálisan lusta, pedig esze lenne. A fogalmazásnál pl. képes egy szón 10 percet vitatkozni, ha az általam elmondott akár csak 2 betűvel is több (de lehet, hogy jobb), de nehogy feleslegesen leírjon egy hosszabb szót. Lili lányod aranyos lehetett a kékségével. Az én fiam amikor emeletes óvodába került 3 évesen, akkor meg volt győződve róla, hogy az emelet a földszint, mert abban benne van a föl szó, és amikor kérdeztem, hogy a lenti részt hogyan hívják, akkor természetes hangon közölte hogy lentszint.

Ne haragudjatok, de tőlem ez a max. hogy ébren tudok maradni. Ez is azért sikerült, mert Barna elfoglalta a helyem az ágyban, mert onnan nézi a meccset, az apja meg már durmol mellette.

Jó éjszakát mindenkinek!

Paga

Gabi
paga

Sziasztok Lányok!
Na ezt szeretem, mikor ennyit kell 1 napra visszaolvasni!
Már aggódtam a halódás miatt. De most nem is tudom, ki miket irt, mehetek vissza.
Bizony, mindenki jól értette, még 2 próbálkozásunk van és szeretnénk kihasználni. Mindig is 3-4 gyereket akartunk, csak ugy tünik kicsit később kezdtünk a konkrét megvalósitáshoz mint mások. De még egy gyors hajrával összejöhet, ha 2 évenként szülnék, akkor is 42-re befejeznénk. És akkor mehetnék majd főállású anyának, és járna ingyen tankönyv, meg havaj-DJ- napszemüveg...
De nem ezért akarjuk. Én erre vagyok igazán alkalmas, Dezső pedig képes megteremteni a biztos anyagi hátterét, és már lenne ideje Neki is igazán velünk lenni. Ezért nem is rossz ez a késői gyerekvállalás.

Kedves Era!
Az én fiam már 16 éves, hát sose volt az a kimondott korán fekvő, de muszáj a közelharc, egy 16 évesnek is kell aludni 8 órát, ha megcélozzuk a 1o-et, akkor 1/2 11-kor esetleg elalszik, másnap pedig 1/4 7-kor kelés van.

Kedves Kriszta!
Mielőtt belemegyünk ebbe a magánchatbe v.mi, beszéljük már meg, hogy kell, mert nekem ez a portál nem müködött. A gyermekem msn-ezik a barátaival, arról már némi fogalmam van, ill. tudok válaszolni nekik, mikor azt hiszik hogy Máté gépezik.
A Lililány nem semmi a kékségessel! Nagyon várom már, hogy megismerjelek Benneteket, bizony kár, hogy elbénáztam a mult hetet, már csak a rend miatt is.Kép
Tudnék mesélni a fiuk tanulási akaratáról. Máté 2.-ban közölte, hogy Õ utálja a tanulást. Egyébként ez már 1.-ben is kiviláglott.Kép
Mivel magától nem volt hajlandó, bizony ott ültem Mellette, és a mai napig is ellenőrzés alatt áll.Azt gondoltam, hogy majd könnyebb lesz ahogy nő, de sajnos a 9.osztály sem ezt mutatta.
Még jó, hogy nagyon "lesajnálja" a szakmunkásképzősöket, semmiképp sem akar oda "süllyedni", igy némileg szinten tartja a dolgokat, le akar érettségizni, és a technikumot is el akarja végezni. Persze gondolom, az apja majd felajánlja Neki hogy dolgozzon velünk, ehhez lenne is érzéke, kitünően helyt áll a boltban és a szállitásban is. Jövőre beiratjuk autóvezetésre, hogy teljesen elláthassa a boltot, ha nem vagyunk jelen.De addig csak tanuljon, nem kell még tudnia, hogy munkanélküli nem lesz belőle semmiképp...

Kedves Mandula!
Én voltam ilyen UH-n, csak az volt a bibi, hogy "nehezek a szonográfiai viszonyok", vagyis hájas a hasam és nem látszik tőle a Pöri rendesen, ill. élvezhetően. Azt a tanácsot kaptam, hogy próbálkozzunk a 30.hét körül.Viszont azt meg tudta nézni, hogy valóban mindene megvan, még az ujjperceket is látta. A 4. dimenzió az idő, mozgásban is megmutatja a babát a soványaknak. Engem eléggé megnyugtatott, de tényleg elmegyünk még 1x.
Nem akartam az amniót, mivel minden jó volt, nem is csináltuk, most mégis azon aggódom, minden rendben van-e Vele, és nem voltam-e felelőtlen, amikor nem végeztettem el. De mi lett volna, ha kiderül hogy van vmi baj? Lett volna erőm elvetetni? Reménykedem, hogy valóban egészséges lesz.
Nem egyszerü kérdés ez az egész.

A brátnőm a 3 babával irt sms-t, hogy a kislányt levették a lélegeztetőről, és önállóan evett 2 g-ot, a fiukat holnap akarják levenni a gépről.Szóval szép lassan és reménykeltően javul a helyzetük.

Kedves Dina!
Látom jobban vagy már kicsit, ennek örülökKép
Tudom milyen érzés, mikor nem sikerülKép
De majd a következő, és a Kaáliban jó lesz, meglátod.A barátnőmnek is ott inszeminálták a 3-as ikreit...KépKépKép
Nem a Krizsa doktorhoz mész véletlenül?

Én ma voltam a dokimnál, aki mindent rendben talált, a Pöröntykém viszont folyton bukfencezik, most megint a fenekén ül. Jó lenne már, ha döntene a fejenállás mellett, de állitólag erre még helye és ideje van bőven.
Dezső pedig azt modta, hogy ez azért van, mert netfüggő lettem, és a Pöri azért ül a fenekén, hogy Õ is lássa a gépet. Azt hiszem a férjem féltékeny erre az 1 órácskára... Mindig csak azt akarja, hogy henyéljek.

Kedves Nyanya!
Szörnyen sajnálom, hogy megint előjött a pajzsmirigybaj. Hogy lesz ez rendben?
Állandó gyógyszer mellett lehet baba?
Nem irtad meg, hogy lehet röhögős arcot csinálni.

Isten Veletek irjatok Lányok!
Melcsi

melcsi1967

Kriszta!
10-ét hagyjuk meg jobb témára Kép Majd inkább leírom, hogy mit hogy kell, az jobb, mert mint tudod írás megmarad. Így többször visszaolvasható Kép Egyébként nem bonyolult. Ez egy majdnem ingyenes weboldal. Ill. 200 Ft belépőt kellett fizetni egy emelt díjas sms-en keresztül. Szerkesztése nem bonyolultabb, mint mondjuk egy word használata. Táblázatot megcsinálom, ha jönnek az adatok. Mondjuk kép formájában fel is tudnám tenni a képek közé.

Kép

KépKép
nyanya67

Paga!
Az én gyerekem ugyanezt csinálja! Egy betüvel sem lehet többet irni, mint amennyit muszáj, olvasni pedig egyáltalán rémes baromság!
Ha veszek egy könyvet, már jön a megjegyzés, hogy 1 kacattal több, minek olvasok még ilyen vén fejjel is, nem tudok még eleget?, meg itt az ujabb tüzrevaló, stb. Rémes ahogy ehhez a kérdéshez hozzááll, de szerintem az iskola ennek az oka.Miért kell karácsonyra minden betüt tudni? Már akkor megutálta, mert Neki nem ment olyan gyorsan. És ez sajnos azóta se változott, félek hogy igy is marad.

melcsi1967

Nyanya!
Akkor irjál le mindent dedós módra, hogy a terhes szőkék is felfogják!
Mondjuk kezdd a gép bekapcsolásánál...Kép

melcsi1967

Nyanya!
Akkor irjál le mindent dedós módra, hogy a terhes szőkék is felfogják!
Mondjuk kezdd a gép bekapcsolásánál...Kép

melcsi1967

bocs,vhogy 2x ment el.

melcsi1967

Sziasztok!

NyanyaKriszta!Kép

Mail ment!KépTetszik a dologKép
Remélem a pm-el kapcsolatban jó híreket kapsz, nagyon szurkolok Neked a babához!

Paga!Kép

Figyelmetlen vagyok, persze hisz Te már 12 hetes vagyKép
mit láttál 8 hetesen az UH-n?
már kivehető volt a babuci?
olyan jó lenne, ha nálam is csinálnának Uh-t pénteken, bár aznap mégcsak 6.hetet töltöm, így valószínű, hogy mégcsak halacskának látszik szegényKép
az én pasijaim is meccseznekKép

Kriszta!

Nagyon tetszik, ahogy a lányokat neveled, jövök én még Hozzád tanácsokértKép
Lilike beszólásai nagyon édesek, hát ezért érdemes élnünk, és küzdeni a gyermekáldásért, hogy édes pici szájacskákból ilyen aranyos dolgokat halljunkKép

Erika!Kép

Most jól elbizonytalanodtam, akárcsak MandulaKép
meg is csináltatnám az amniot, meg nem is...
persze nem én fogok dönteni, ezt meghagyom a leendő doktornőmnek az egyéb vizsgálati eredményekbirtokában.
ha mégis sor kerül rá, Melissa a mamánál tölt pár napot ( jó, hogy szent a béke köztünkKép )
de annyira fog hiányozniKép

egyébként NAGYON BOLDOG vagyok PocakBabával és úgy érzem, minden rendben leszKép
bár még nem igazán tudatosult bennem a babavárás, talán majd ha meglátom Õt az UH-nKép

Puszi és jó éjt Mindenkinek:

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Melcsi!
Szerintem ez a chat-et (nem is chat fórum) max arra kéne használni, ha valami bizalmasabb téma, mert tudjuk törölni, nem úgy mint itt. Arra jó az oldal, hogy képeket felrakjunk egymásnak. MSN nagyon jó én is használom. Vigyor az egy kettőspont és egy nagy O betű egymás mellett Kép

pm nem előjött, csak rosszabbodott, mivel ez nálam autoimmun betegség, már életem végéig gyógyszert szedek rá. A lényeg, hogy a megfelelő mennyiséget szedjem. Elvileg már beállt a hormonszintem, de most utóbb nem volt jó az eredmény. Baba csak gyógyszer mellett lehet. Terhesség alatt valószínű az adagot is emelni kell, ezért havonta ellenőrzik. Holnap kiderül, hogy mi lett a tegnapi vérvétel eredménye, csak el ne felejtsek betelefonálni kettőkor.

Kép

KépKép
nyanya67

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?