Sajtine,
igen, Te vagy az én emberem!!!
Hagytam. És most utálok körbenézni, főleg azzal a tudattal, hogy holnap délelőtt jönnek Anyuék. Na mindegy.
Vvolga,
Andriska nagyon aranyos, kérünk friss képeket is! És tök jó, hogy Téged is látni!
Natasa,
nem találok szavakat, én még hasonlót se tudnék soha megkötni. És ez a minta! Nekem az egy sima egy fordítottal is gondjaim voltak.
Nagyon ügyes vagy!!!
Egyébként jól elcsesztem a mai napot, ugye 10kor indult eleve, Beni végre ráérzett az evésre
így 4 óránként volt csak éhes, meg nem is nagyon aludt napközben. Hazafelé a kocsiban úgy 6 körül elaludt és 9kor én keltettem, eleve szopi idő is volt és fürdeni is kellett. Fürdött, evett is elég szépen, és ugye nagyon kipihent volt. Felborult a kis kialakult esti rend, játék, fürdés, szopi, alvás. Nézelődött, kínlódott, nem értette, miért van rajta hálózsák, aztán 11körül ráraktam cicire és teljesen oda, meg vissza volt tőle, rajtam lógott, csak most tudtam letenni. Így is csak 4x evett napközben.
Eddig fekve szoptattam, de most, hogy alig akart enni, próbáltam ülve is, hátha. Ma délelőtt fekve szopizott szokás szerint, aztán valami nem volt jó, így ülve folytattam sikerrel. Mintha másképp szopna, azóta csak ülve etetek, teljesen élvezi, simiz közben, olyan aranyos!!!
És elaltatja magát a cicin.
Lehet, hogy így 2 hónap körül változik valami?
Na megyek, elaludt az én kis cicimanóm, megyek én is alukálni!