Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

lassan én is bekapcsolódom az iwiw-es mókába...de miután nem szeretek nagyon keresgetni, megvárom, mig Kata oldálán összegyűltök :D És akkor jövök én :D :D :D :D

Minnie!
hajrá stimu!!!!! :!:

Kriszti!
remélem megjött :!: :!:

Belluska
:D

Kata!
dezsina

behalok, újab laptető :shock: :P :P :P
dezsina

Dezsina!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Wepe!
Mennek a babaragacsok!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Minden rendben?

Zsuzska!
Gondolom már szétbombázták a fürdőt! :? :D
Kíméld magad!!!!!
Pocak simike!!!!

Mindenkit puszilok!!!! :P

phpBB: Kép
belluska

Sziasztok!

Na végeztem, 4-est kaptam a javító vizsgán :lol: Mostmár szabad vagyok, mint a madár :lol: MOst hogy nem költözünk, elmegyek majd virág beszerő körútra, pontosabban muskátlit akarok venni, de lehet ilyenkor már nem lesz.

Minnie,
írd meg a neved, akár priviben és megkeresünk. Én simán be tudok lépni az iwiw-re.
hmmm, indiait vacsiztatok? Én imádom azokat a kajákat. Néha szoktunk rendelni, lehet onnan is, ahol voltatok tegnap. Mi azt hiszem az 5 éves megismerkedésünk évfordulóján vecsiztunk egy másik indiai étteremben :lol:

Kriszta,
akkor jó, reméltem hogy te vagy az, akit megtaláltam :lol: Te is olyan csini anyuka vagy! :lol:
Itt a topicban minden anyuka nagyon csini, és kedves a képeken is :lol:
Amúgy én többnyire ilyen mosolygós vagyok. :lol: Vizsgán volt már olyan, hogy a tanár mondta a végén, hogy a jókedvemmel felvillanyoztam a napját :lol:

Dezsikém,
gyűjtsd csak szorgosan azokat a laptetőket! Nekem is sok volt a lombik alatt :wink:
i.kata

Kata!
:D akkor jó úton haladok!

Belluska!

Zsuzska!
Te inszem után a tesztig bátran kexeltél :oops: :?:
dezsina

Kata!
Gratulálok a 4-hez!!!
Van még muskátli vegyél csak!Imádom a növényeket,mi is kivagyunk virágoztatva!Barnikám előszeretettel csipkedi őket! :? :lol:

Kép

Mindenkinek szép hétvégét kívánok!!!! :lol:

belluska

Szép jó estét mindenkinek!!
Sajnos piroska még nincs itt. :?
Még van 2 napom.
Kata
Gratula a négyeshez :lol:
Belluska
Puszi, szép hétvégét :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Kata!
Gratulálok a 4-hez, nagyon ügyi voltál!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P
Szerintem is tudsz még venni ilyenkor muskátlit, nekem is kinn van az erkélyen, álló, rózsaszín és csodaszép!!! A másik, amit minden éven ültetek hatalmas cserepekbe (szintén az erkélyen tanyázik, kert hiányában) az a koktél paradicsom, és már tele van rengeteg zöld bogyóval, hamarosan beérik. Nagyon szeretem, mikor az édes kis paradicsomokat majszolhatom... :) :) :)

Kriszta!
Nagyon szorítok, hogy végre piroska megérkezzen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAJRÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Dezsina!
Mi mind a 6 inszemináció alatt kexeltünk, igaz nagyon vigyázva, nehogy baj legyen. Sajnos baba nem lett, de nem tudni minek köszönhető ez... Azért csak óvatosan!!!!!! :oops: :lol: :oops: :lol: :oops:
Megy a babaragacs is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Belluska!
Szia, puszi a gyerekeknek! Hamarosan ismét teszek fel Minnieről képet, remélem Katád örülni fog neki. :D :D :D

Szép hétvégét mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Minnie

12. nap, szurik beadva!!!

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Kriszta!
Reméljük elég pirikének a két nap,mert nagyon szeretném ha most kezdhetnél!!!Puszi! :D

Minnie!
Persze,biztos tetszeni fog neki!Szoktam neki mesélni rólatok,hogy itt mindenki kisbabát szeretne és hogy szorítunk nektek,de hát neki persze a kutyid érdekesebb!Várjuk a fotót!!!
Szurik beadva?Akkor most mi a folytatás?Bocsi csak már össze vagyok kavarodva!

belluska

Kriszta,
piri engem is csak kerülget, pedig tegnap már azt hittem ma megjön rendesen, de mégsem.
Van valami avivás gyakorlat, ami meghozza a mensit.

Minnie,
nyami, koktélpari...imádom :lol: :lol:

Muskátlik a helyükön :lol: Az utolsó töveket hoztam el. :roll: Az erkély teljes szélességében van piros futómuskátli és vettem egy duplavirágú, halványlila állót is :lol: Nagyon szépek. Na nem kis meló volt, amíg beállítpttam azokat az idióta kampókat :oops: :roll:
i.kata

Kriszta,
megtaláltam azt a gyakorlatot. Nekem is úgy küldte el egy ismerősöm az első lombiknál:

Kép
i.kata

Minnie,
bejelöltelek :lol: Nagyon csini menyasszony voltál :lol: Nem is gondolnám, hogy ilyen "durva" munkát végzel :roll:
Azt tudom, hogy a Maharajából lehet rendelni, már rendeltem :lol: Mia zt hiszem az Arany János utcában voltunk indiaiban. Engem már az illatok is rabul ejtettek, ahogy beléptünk az ajtón.
Én szívem szerint kipróbálnám az összes indiait, de a férjem nem igazán szereti. :roll:
Ja, és Minnie alvós képe, na az csúcs :D
i.kata

Kata!

Köszi a bejelölést meg a bókokat! :oops: :oops: :oops: Minnie tényleg nagyon édes, mikor alszik... :) :) :)

Megpróbáltam fellépni az iwiw-re, de ismét azt írta ki, hogy " iwiw karbantartás ", nem is értem, de holnap reggel ismét próbálkozom, már nagyon kíváncsi vagyok én is!!! :shock: :lol: :lol:
Szerintem egyébként a Maharajaban a férjed is találna a szájízének megfelelő fogást, én pl. imádom a vajas csirkét indiai vajas naan kenyérrel, jól lehet mártogatni a tejszínes szaftos csirke falatokat az ízletes lepény kenyérrel. Igazán mennyei! (már a gondolatától is összefut a nyál a számba... :) )

ui: Néha egyébként én is elgondolkozom azon, hogy tényleg ez a munka való-e nekem, de még mindig szeretem... :P (bár van rémes oldala...)

Belluska!
Azért írtam, hogy szurik, mert a Decapeptyl mellett egy kombi (2 amp. Fostimon + 1 amp. Merional) is megy a pocim másik oldalába. De nyugi, még nem maradtál le semmiről!!! :lol: :lol: :lol: Szerdán megyek az 1. UH-ra.

Szép estét!

KépKép

Kép
minnie manó

Verőfényes szép jó reggelt mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!

Kata!
Végre sikerült fellépnem az iwiw-re, így megtaláltam a bejelölésed! Tényleg nagyon mosolygós vagy és azok a yorkik... Szívesen elfogadnám őket!!! :lol: :lol: :lol:

Belluska!
De jó titeket is látni, Katán keresztül sikerült megtalálnom téged!!! Édesek a gyerkőcök, olyan szép család vagytok!!! :P :P :P

salygabó!
Te is megvagy, milyen nagyok és szépek a lányaid!!! :) :) :) Csinos anyuka vagy! :) :) :)

Próbálok mindenkit megtalálni, aki fent van az iwiw-en!!! :P :P :P

Szép hétvégét!

Minnie

KépKép

Kép
minnie manó

Helló kedves ujdonsült iwiwes ismerőseim!Köszönöm a bejelöléseket,arik vagytok!És képzeljétek mindegyikőtőket beazonositottam!Kata,nem is vagy te kövér,miért jösz te mindig ezzel?:)Minnie!Csináltam egy új albumot,csak neked,és Belluska kis Katájának!Remélem,megtalálod!:)Feleség....Kriszti feleség,ha jól sejtem...:)Zsuzskát megtaláltátok...?Nálam megtaláljátok,nem sok Zsuzsim van:)Mi jót csináltok ezen a félig napsütéses délután?Dezsi te hol vagy?:)

salygabó

Minnie!
Édes vagy!!!!!
Örülök,hogy nem maradtam le semmiről! :wink: :D :D :D

Gabó drága!
Köszönöm,hogy gondoltál Katámra!!!!!Ma kiütötte magát,de már lassan én is :? ,pedig még most kell konyhát takarítanom és vasalnom!Juniális volt itt a mi kis városkánkban(Igaz Dezsi! :lol: :wink: ) és Barni egy szemet nem aludt,tiszta nyűgi volt,de azért élvezték nagyon!Apucinak ki kellett nyitni a pénztárcáját,nem tud nekik nemet mondani! :roll: :lol: :wink: De holnap feltétlenül megmutatom neki!!!! :D
Gyönyörű kék szemed van!Remélem majd a kis picurnak is ilyen lesz!
A kis picurért tudod nagyon szorítok neked! :D

Kata!
Már én is akartam írni,hogy hol vagy te olyan nagyon kövér!
Olyan szép mosolygós csaj vagy!Igazi "baba" arcod van!!!!!
Puszillak!Jól megbolygattuk ezt az iwiwes témát,de nekem tetszik,még személyesebb a dolog!

belluska

Sziasztok
Az volt az érzésem hogy én most nem fogok kezdeni, mert nem akart megjönni. Az előbb olvstalak benneteket és láttam hogy Kata küldött egy tornagyakorlatot. Már én is nézegettem de könyv kell hozzá ezért megbeszéltük hogy ma megvesszük a könyvet. És lássatok csodát 2 percen belül megjött!!!
Tehát kezdek ma!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Olyan boldog vagyok!!!
Dezsina
Teljesen odavoltam amikor láttam mivel foglalkoztál korábban. Én szertornáztam.
Belluska
Kezdek :lol: :lol: :lol: Kb 2 hét múlva beülti :lol: :lol:
Kata
Hálás köszönet. Elég volt elolvasnom csinálnom sem kellett :lol: :lol:
Szép napot nektek :!: :!:
Vendég

Krisztám!
Éreztem,hogy be kell kukkantanom!
Fantasztikus,nem hiába szorítottam pirikéért!!!!!!
Nagyon örülök!!!!Figyelem a holdat és ha elmozdulna jó pozíciójából kikap nagyon! :wink: :D
Kép

belluska

Wepe,Dezsi!
BABARAGACSOK elküldve!!!!!! :D

Kismamik!
Pocak simik! :P

Fitie!
Millió puszi Petikének!Na és persze neked is! :P

Kata és többiek!
Szép napot nektek is! :lol:

belluska

sziasztok!

Wepe!
drukkhegyek! :wink:

Gabó, Minnie!
megkereslek Titeket az iwiw-en.... :roll:

Belluska!

Kriszti!

Ladiva!
hogy telt a hétvége? :)
dezsina

Jó reggelt mindenkinek!
Hát nálunk haladás van, de nincs kész teljesen semmi.
Fürdőszoba: csempe fent, fugázás kád felett kész, kád bent, felfalazva, járólap lent félig.
Wc: csempe fent, járólap lent, fugázás nincs.
Erkély: járólap félig lent.
Ma jön délután a vizes és felteszi a csapokat és a mosdókagylót, és remélem, már este a saját kádamban fürödhetek. És már mosni is nagyon kéne :? :? :? :? :? :? :?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kata!
Köszi a felajánlást a babaszobával kapcsolatban.... szerencsére a családom nagyon kreatív, így ötletből nincs hiányunk:-))))))
Jó a táblicsek!!!!!
Sajnálom, hogy nem költöztök, de legalább többet lehettek együtt!
Szép lehet az erkélyetek most!!!!!

Dezsi!
12-re hatalmad drukkok!!!!!!!
Nem korábban megcsinálni a tesztet!!!!!!! (én is korábban teszteltem:-)))))))))))))))))))
Hát tudod, mi inszem után már nem kekszeltünk, átpakoltuk a nagyszobát és megcsináltattuk a gardróbba a szekrényeket és pakoltunk napokig:-))))))))))))))))))))

Belluska!
Lassítottam:-))))))
Egész hétvégén nem csináltam semmit, reggelin és vacsin kívül.... na jó, elmosogattam. Még a szemetet is apa vitte le.....
Ja, apácska.... egyre többet foglalkozik pocival:-))))))))))))))))))
Ma sem ment el úgy, hogy meg ne simogatta volna pici fiát:-)))))))))))))))))
Úgy repes a szívem miatta!!!
Csók a gyerkőcöknek!!!!

Ladiva!
Hát drukkolok, hogy a család a leges legjobban fogadja a híreket!!!!!! És úgy drukkoljanak nektek, mint ahogy mi is!!!!!!
Amúgy mi is titkolóztunk egy ideig a család előtt. De mivel annyit kérdezték, hogy mért nem jön már? Mikor jön már? Mi van már? Még mindig semmi???? Hát én nem bírtam tovább és elmondtuk mindenkinek. Ezek után mindenki tiszteletben tartotta, és nem faggattak minket tovább. Csak csendben drukkoltak.

Minnie!
Utólag is nagyon boldog házassági évfordulót kívánok!!!!!!!
Jesszusom!!!!
Ennyi szurit megjegyezni!!!!!! Hajrá hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hajrá stimu!!!!!!
Szerdára meg drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

Kriszta!
Hajrá piri!!!!!!!!!!!!!!!
Hát megjötT????? HURRÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabó!
Nekem már megvagy az iwiwen;)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kriszta!
Gyönyörű a kicsi szöszid :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szépek vagytok!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Dezsi!
Már nincs sok hátra!Lassan ellőheted a tesztet,aztán jöhet a két csíkos fotó ide nekünk! :D Pihizel azért? :roll:

Wepe!
Mizujs?Gondolom már te is nagyon várod a tesztelést!
Nagyon szorítok!!!!! :D

Zsuzska!
Szépüljetek,szépüljetek! :lol:
Várjuk majd a végkifejleti fotót!
Örülök,hogy apa foglalkozik már most a pici fiúval!Nálunk is szerintem Kata már a pocakomban szerelmes volt az apjába! :lol: :wink:
Vigyázz magadra továbbra is!

belluska

Zsuzska!
köszi az infót!
jól haladtok!!

Belluska!
hát persze, hogy nem pihenek :D :!:
dezsina

Dezsina!
Dolgozol?(én is dolgoztam az inszem alatt),de nem stresszes a munkád?Remélem nem,mert az az egy ami biztosan nem tesz jót a dolognak!Mondjuk én hiszem,hogy amelyik babó kapaszkodni akar,az kapaszkodni is fog!De Dezsina, téged szerintem már nagyon kell,hogy akarjon anyukájának egy babó!!!!!Nagyon mennek a drukkok!!!!!!! :D :wink:

belluska

Sziasztok!

Kriszta,
szuper, akkor kezdhettek is:-))
Nekem nem akar rendesen megjönni, csak barnázgatok, de csak nagyon enyhén. :roll:

Belluska,
tényleg nagyon jó, hogy mostmár tudunk arcot is kötni a nevek mellé :lol:

Zsuzska,
nagyon jól haladtok:-) Nálunk óriás selejtezés van, készülök lelkileg a festésre.

Ma láttam Sipos dokit, gondolom éppen ment a magán rendelőjébe. Vittem vissza könyveket a Szabó Ervinbe, és akkor láttam.

Duciságom: Tudjátok, az iwiw-re mindig igyekszem az előnyösebb képeket feltenni, na és ha jól emlékszem, akkor nincs is egész alakos képem fent :lol:
i.kata

Kata!
Az iwiwes képek alapján én azt gondolom,hogy egy helyes csajszi vagy!De nekünk bármilyen is vagy,kedves vagy és szeretünk!Ez a legfontosabb!A párod is valamiért beléd szeretett nem?
Kis mosolygós Katánk!!!!! :D :wink:

Biztos Sipos doki oda autózott,idő van!
Nekem is menni kellene hozzá kontrollra!Majd fel is hívom valamelyik nap! :D

belluska

Kata!
a fóbiából elég :!: :D ketten ültünk a fotelban :D :D :wink:

Belluska!
egyáltalán nem stresszes.... sőt második családom :D

Kriszti!
mikor mennek el a dokik a Forgácsból és mennyi ideig lesznek elmenve?
dezsina

Dezsi!
Akkor jóóóóóó!
Vigyázz magatokra! :lol:

belluska

Gabó!
ment a jelőlés az iwiw-en :wink:

Belluska!

Minnie!
téged nem talállak! Írnál privit?

Zsuzska!
Te fent vagy az iwiw-en?
dezsina

Belluska,
köszi! :lol: :oops: :oops:
Amikor a párom belémszeretett, akkor még vékony voltam.

Dezsina,
Zsuzskát megtalálod az ismerőseim között: N. Zs.
i.kata

Kata!
Én Szabó Ervinben dolgozom!!!! Melyikbee jársz?????

Képzeljétek, hogy jártam... anyumék jöttek este és mondták, hogy ne legyek nagyon mérges, de nagyanyám az összes gyerekruhát, amit unokatesóm nekem rakott össze, oda adta apum unokatesójának!!!!!! Fel tudnék robbanni!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!
Dezsina
Nem tudom pontosan szerintem 26 körül és talán 3 nap? Drukkolok a teszteléshez!
Wepe
Neked is mennek a drukkok.
Zsuzska
Ne izgasd magad miatta lehet hogy nem is tetszettek volna a ruhácskák. Tudom persze nagy segítség lett volna :?
Belluska
Mennek a szurik. Nektek a puszik :lol: :lol:
Szóval pénteken kell mennem uh ra. Majd kiderül miket növesztgettem addig.
Zsuzska
Fotókat várjuk!!!
Kata
Nekem akkor is a cickafark és palástfű tea segített. Fele-felében kevertem a teafüvet és 2-3 bögrét megittam másnapra megjött rendesen. Tényleg jó.
Minnie
Gondolom már belejöttél a szurizásba. Mikor kell menned legközelebb?
Vendég

Kriszta!
Igazából a gesztus bosszant nagyon. De nem baj, mert így anyummal mehetünk egy csomót shoppingolni együtt a pindurnak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kata!
Láttam ám az apró betűs részt!Igaz,hogy majd kiguvadt a szemem! :D Ha igazi a szerelem,akkor nem számít semmi!Biztos vagyok benne hogy párod imád! :wink:

Kriszta!
Puszi!Hajrá szurcsik!!!!!! :lol: :wink:

Zsuzska!
Rá se ránts!Úgy sem bírnád megállni a shoppingolást! :wink:
Jó éjt nektek!

belluska

Sziasztok csajok!!!

Kriszta!
Szerdán megyek az első UH-ra, utána szerintem pénteken, akkor, lehet, hogy fogunk találkozni?! :P :P :P Tök izgi!!!

Belluska!
Katának nem felejtettem el feltenni Minnie-ről képet, csak sajnos olyan nagy felbontásúak, amiket a babanet nem enged. Viszont azt elfelejtettem, hogy a vágóprogram még nincs újra telepítve a gépre. Amióta elszállt párom még nem telepített vissza. De hamarosan, ígérem!!! :D :D :D

Dezsina, Wepe!
Mennek a babaragacsok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Zsuzsa!
Ne szomorkodj a ruhácskák miatt, lesz még helyettük sok-sok szép darab a fiúcskának!!! :D :D :D Pocaksimi neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lehet kérni pocakfotót, légyszi, légyszi!!! :wink: :wink: :wink:

Sajnos az iwiw-re ismét nem sikerült felmennem a karbantartás miatt, már kezdem unni :evil:, de azért remélem hamarosan mindenkit megtalálok, vagy rám talál!!! :lol: :lol: :lol:

Ma vettem Femibion vitamint és E vitamint, mit szóltok hozzá, szerintetek jó ötlet szedni őket?

Ma volt a 20. szuri beadva!

Mindenkinek szép holnapot!

Minnie

KépKép

Kép
minnie manó

Jó reggelt!

Zsuszka,
a központiban voltam, a Szabó Ervin téren. :lol: Kis késéssel ugyan, de végre sikerült visszavinnem a könyveket :oops: Ma még mennem kell a Pedagógiai Könyvtárba is, mert az tegnap nem volt nyitva. :?

Belluska,
:lol: :lol:

Dezsina,
hogy bírod tesztelés nélkül? :lol:

Wepe,
már neked sincs sok hátra a tesztig :lol: Hogy érzed magad?

Kriszta,
de alapból a cickafark teát a ciklus első felében kellene inni, a palástot pedig a ciklus 2. felében, nem? Így keverve még nem hallottam róla, de ha neked bejött, akkor kipróbálom. :lol:

Minnie,
a prividre: az én kutyáim: a kisfiú 2,0kg, a kiscsaj 2,2kg :lol:
Nálad lehet a gond, mert nekem simán bejön az iwiw.
i.kata

Minnie!
:lol: :lol: :lol:

Wepe!
Hol vagy eltűnve,írjál nekünk!!!!!
Drukkok továbbra is mennek! :P

Dezsikém!
Kitartás,ügyi vagy,hogy bírod még!!!!! :lol: :wink:

SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!!!! :lol:

belluska

Szép napot mindenkinek!!!!!

Belluska!
Na az tuti, hogy így is, úgy is vásárolgatnánk a picinek.... most legalább igazán kiélhetjük magunkat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Minnie!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
LEsz ma friss Benőke fotó :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziasztok!

hát nem bírtam. teszteltem. persze nega volt. de akkor is bízom benne....

Minnie!
visszajelőltelek!!! :wink: :D :D

Zsuzska!
és most megkereslek téged is!!! :)

drukkokat kérek, hogy holnap már jöjjön a második csík!!!!
dezsina

Dezsina!
Mennek a drukkok ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Remélem csak azért volt nega, mert korai volt a tesztelés. Kitartás 12.-e még odébb van!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) Babaragacs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Kata!
Az éjjel sikerült felmennem az iwiw-re és bejelölnöm a többieket, kivéve Wepét és Ladivát, mert őket nem találtam. :P :P :P

Wepe, Ladiva!
Légyszi küldjetek privit, hogy megtaláljalak benneteket is!!! :lol: :lol: :lol:

Wepe!
Babaragacs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Zsuzska!
Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Olyan jó, hogy most már arcokat is tudok kötni a nevekhez! :D

Remélem szép napunk lesz, mindenkinek kívánom ugyanezt!!!

Minnie

KépKép

Kép
minnie manó

Dezsina!
Na látod ezért nem szeretem a gyors tesztelést,ez még nem hiszem hogy valós eredmény!Én nagyon drukkolok a 2. csíkért!!!!!!Puszillak!!!!Amúgy tudom,hogy nehéz kibírni!

Zsuzska!
Szupi!Lesz fotó!!!!Várjuk!!!!! :P

belluska

szerintem akkor is sikerül...
rendesen érzem a hasam inszem óta folyamatosan. be fog csíkozódni! muszáj neki :D (vagy megjön a mesi :lol: :twisted: )
dezsina

Zsuzska!
megtaláltalak és bejelöltelek! :wink: :)
dezsina

Dezsina,
:evil: :evil: Már megint rosszalkodtál?! Az a szerencséd, hogy optimista maradtál, mert különben jött volna a fenékbebillentés :evil: :wink:

Minnie,
úgy rémlik Ladiva nincs fent iwiw-en, Wepét nem tudom.
i.kata

Dezsi!Persze,hogy sikerülnie kell!!!
Nagyon bízunk benne!!!!!

belluska

Dezsi!
Holanpra: %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%5
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Máris nézlek!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A melltartó szól a bugyihoz:
- Kikapcsolódásra vágyom...
- Ne mááá, tegnap is miattad toltak le!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Miután megalkotta Isten Ádámot és Évát, azt mondta nekik:
- Még két adományom maradt. Az egyik, az állva pisilés művészete és.....
-Én!!! Én!!! Én!!!! Én akarom Istenem, kérlek, kérlek, kérlek!!!!! - szakította félbe azonnal Ádám
- ez annyira leegyszerűsítené az életemet....
Éva beleegyezett, neki nem volt fontos ez. Isten Ádámnak adta az első ajándékot. Ádám kiáltozott örömében, szaladgált az édenkertben, minden fa mellett megállt pisilni, kiszaladt a tengerpartra, pisilve rajzolt a homokba.... Isten és Éva nézték egy darabig a boldog férfit, aztán Éva a Teremtő felé fordult és megkérdezte :

- Melyik a másik ajándék?
- Az agy, Éva, az agy....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?