Új privát üzeneted érkezett!

Panndi, Zsófi már fára is mászik? :D Hát tényleg nagyon ügyes lányka! És még egy kis tündérke is :D
danann

Hát ez a cikk elég durvára sikerült... Megszülhetne és elláthatna jó ideig egy gyereket ez a köcsög... (bocsi...)
:twisted:

Kép
Kép
kincsesi

Iroko!
A helyes cím:www.avivamodszer.hu
Bocs!
Pálcika
pálcika

Én megírtam ennek a Zeppának vagy kinek, hogy remélem, még nincs gyereke, és mire odajut, változik a véleménye...
Vendég

Jajjjjj! :cry: :cry: :cry:
Én sehogy sem tudok feltenni ilyen szép nagy képeket! Hogy kell? Hogyan kicsinyítitek? Miben?

Olyan helyesek és szépek és gyönyörűek ezek a babák! Én meg még az uh képemet sem tudom feltenni. A nlcafén sikerül.... :roll:
SEGÍÍÍÍTSÉG! Kép

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Tessék! Csak piros x! :evil:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Panndi,
Én megtaláltam az iwiwen, és két lánya van.
Vendég

Először is nagyon édesek ezek a babafotók!!!!!!!

Márti
- remélem nincs semmi gond! Szorítok, hogy minden rendben legyen, majd írj, hogy mi volt!

Susy
- egyetértek az előttem szólóval, inkább egy felesleges vizsgákat, mint a bizonytalanság!

Cikk - én is olvastam még reggel, felháborító! Egyébként pedig csodálkoznak, hogy egyre kevesebb gyerek születik? Lehet, hogy külföldön ez másképp van, de ott tényleg nem ennyi a fizu!!! A cikk hangneméhez, stílusához, ha lehet annak nevezni, pedig no comment..........!

Minden Laurának boldog névnapot! Rózsaág, veletek mi újság? Régen írtál!

Kriszta????????

Manka

Kép

Kép
mankabi

Edina,
bubikam1@freemail.hu ha elküldöd lekicsinyítem és felteszem.
Vendég

Sziasztok!

Anyósom hazament, így most kezdem csak érezni, milyen nagy segítség is volt.( nem nagyon bírjuk egymást)

Manka, Kincsesi
Nálunk is ue a helyzet. :cry:
Este, fürcsi után (ami tök össze-vissza van), még kialussza magát, van hogy 4 órát is, de azután kész, vége! :x
órnként kér enni, jobb esetben 2 óránként, az is eltart fél órát minimum.
Mivel Zéti éjjel is produkál min. 2 fröcsögös:oops: kakis pelust, így elhúzodik akár órára is, mert hát utána újra cici kő.
2 körül kipattan a szeme, baromi fitten érzi magát. Forgatja a buksiját, nézelődik, néha még hangkiséret is van.
Nagyn édi-bédi, de egyszerűen nem tudom mit csináljak, hogy tegyem át ezt a kis hancurt nappalra?! :evil:
Nappal is van 1 óra nézelődés, de ezt meg már keveslem.

Cicinlógás: Az egyik legkényelmesebb helyünk a főnőki fotel a gép elött. :wink: (most aludt el a cicimen)

Cikk
Zappe Gábort SAJNÁLOM és SZÁNOM! :twisted: :twisted:
4. éve vagyok itthon és ha tehetném még ennyi ideig maradnék. Esteleg tovább, ha lesz még1 tesó! :wink:

Danann
Nagyon helyes srác Samu! :lol: :lol:
Jó dolog a kert! :wink:

Én a neten olvastam, hogy akkor zölt a kicsi kakija, ha váltogatjuk a cicit. Nem kapja az utótejet. Az LLL füzetek szerint meg jó, ha váltogajuk.
Vasárnap éjjel vette észre a párom, h zöld a kaki, azóta csak 1 cicizünk és már nem zöld.
Szóval lehet benne vmi....
Vendég

Ja, lányok!

Nem fejek!
Főleg most, hogy nagyon időn sincs rá.
Azon gondolkoztam, hogy melyik édes, kics fiamtól vegyem el rá az időt és hát ez már akkor nem volt kérdés. :wink: :wink:

Márti
Nem lesz gond!
Most vagy kb félidőben?
Nekem is volt hasonló tünetem még Dáviddal.
Sajna, tényleg a méhszáj volt, de megállt és minden rendben ment végig.:wink:
Vendég

Manka

Csak hiányolnod kell és jövök! :wink: :lol:
Vendég

Engem is felhúzott a cikk. Klinikai eset lehet ez a pasi. Egyéb hozzáfűznivalóm nincs, sajnálom a feleségét és a gyerekeit.

Zsófi nagyon aranyos a képeket, és biztosan az életben még huncutabb.

Nemrég hívott a védőnő, hogy csak jövő héten lesz oltás, mert nincs a doktornő, így a kardiológia is csúszik. Én is remélem, hogy fölösleges, de azért elvisszük.

Kép
Kép
susytunder

Kriszta, Samu mis óránként kelt és cicizett fél éjszaka, pedig féléves, szóval még jó, hogy Zéti is ezt csinálja! :lol:
A drága most ebben a pillanatban jött rá, hogy a szekrény alsó fiókja könnyen nyílik, aasz'em vehetünk valami gyerekzárat, mert simán arcon csapja magát vele! :D

Na, utolsó a cikkről, mert nem érdemes ilyen hülyékre több szót vesztegetni: azzal hajlamos vagyok egyetérteni, hogy egyre több 'problémás' gyerek van, de ha egy kicsit utánanézne valami szakirodalomban, akkor nem írna le olyan baromságot, hogy ez azért van, mert az anyjával van a gyerek! Sajnos édes kis társadalmunk egyre több nőből öli ki a természetes ösztönöket, és ezért azt hiszik, hogy születés pillanatától nekik kell uralni a gyereket, képtelen elvárásokat állítnak szegényke elé, és véletlenül sem próbálnak ők alkalmazkodni. Sokan próbálják elfelejtetni velünk, hogy a csecsemők csak ösztönlények, akiknek szükségleteik vannak, és ha azokra nem figyelünk, akkor lesznek később akár antiszociálisak. Nem azért, mert az anyjukkal vannak, hanem ANNAK ELLENÉRE! Nagy difi. Gondolom, az ő feleségét nagyon frusztrálhatták akkor a lányok, és ezért nem gondolja, hogy egy nőnek lehet természetes közege a gyerekéről gondoskodni...
danann

Sziasztok!

Manka, már annyian elmondták előttem. Nálunk Bene svájcióra volt, 3 óránként evés, stb... Villő azonban tök más. Igaz, én is más vagyok már, most, így második gyereknek könnyebb lazán venni a dolgot. A fürdés fix Bene miatt is, de amúgy, ha éhes, kap enni, stb. Eleinte elég ritkán evett, mostanában vizsont akár 2 óránként is kér. H aálmos alszik, ha nem nem. Ő is nagyon szeretett cumizni az elején, a melkasomra fektettem, betömtem a száját a cumival, és elringattam (tudom, Zoló nem kéri a cumit, neki ez lenne a cici). vagy a hordozókendőhöz hasonló pózban egy takaróba bugyolálva feküdt rajtunk, és úgy tudtuk elaltatni. Eleinte próbáltam kötni az ebet a karóhoz, hogy nem altatom, tanuljon meg egyedül aludni, a bátyja is így csinálta, de rá kellett jönnöm, hogy Bene nem miattunk aludt úgy, hanem mert olyan volt, Villő meg ilyen. Mai napig délután a mellkasomon szeret aludni, pihenni, amikor az udvaron vagyunk.
DE, ami bíztató, hogy azért most már sokkal több időt van el egyedül, nézelődik, játszik, és nem mindig én kellek neki, míg eleinte nagyon igényelte a testi közelséget is.
Szerintem a legjobb, ha egymás mellé fekszetek, úgy nem riad annyira fel, ha elalszik, és te is tudsz pihenni legalább, ez most nagyon fontos!

mtunde

Sziasztok!

A cikkről csak annyit, hogy ez a pasi egy igazi kretén!

viszont lenne egy kérdésem: totál hazavégtam a derekamat, szerintem a vasárnapi két órás vasalással, legalább is erre gyanakszom, mivel mást nem csináltam. A jobb oldalamon a gerincem fáj, már-már görcsösen néha, egész éjjel nem aludtam, végül 3-kor bevettem egy algoflexet, úgy döntöttem nem kínzom magam tovább. Az még egy kis bónusz, hogy ez a drága kis tündér itt a pocakomban úgy döntött, hogy ma lesz a legaktyvabb eddigi pocaklakó élete során, és megállás nélkül fúrkálja az oldalamat, nyomkodja a gyomromat, és mindent, amire csak képes lehet egy ilyen csöppség. Nem tudtok valami jobb módszert a gyógyszernél? Bár tudom, hogy egy-egy fájdalomcsillapítótól nem lesz semmi baja, de mégis hanyagolnám inkább, ha lenne valami más. Esetleg valami krém, vagy borogatás, vagy bármi. A masszázs nem jön be, attól csak utána még jobban fáj. Se feküdni, se ülni, se járkálni nem igazán tudom, mindenhogy baromira fáj! Ha van köztekek krónikus hátfájós, derákfájós, akkor várnám az ötleteket!

Előre is köszi!

Marcsi

Kép
marcsi0503

Marcsi
Terhességem utolsó hetében én is nagyon derékfájós voltam. Én kaptam apától derékmelegítőt, de sima termo tasak is jó volt. A meleg oldja a görcsöket és a fájdalmat enyhíti. Esetleg, ha van rá lehetőséged próbáld ki. Termo tasakot a gyógyszertárban vettem a szüléshez, de akkor nem volt rá szükség.

Danann
Most látom, hogy ti ma vagytok 6 hónaposak! Isten éltessen titeket is sokáig! :)

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Nagyon édik a képek! Szeretem nézehetni őket!

Isten éltesse Laurát!

Fogamzás - nálunk a legnagyobb meglepetésemre elsőre összejött a kis pocakbitorló, pedig a lehető legzűrösebb heteket éltük a suliban. Stressz volt a köbön. SZóval kb. 1 hete szedtem az Elevitet, a mensi első napjától számított 13-14. napon voltunk együtt és a angypárna végig a fenekem alatt volt, meg még utána amíg bírtam pisislás nélkül (nekem szex után mindig kell :oops: ). Gondolom semmi újat nem mondtam, de a jó szándék vezérelt.

Márti - Drukk-drukk!!!!

A cikkről minden gondolatomat leírtátok már. :twisted:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Kriszta!

Én egy mellből etetem Adélt, mégis van zöld kaki, de csak néha. Nekem a védőnő mondta, hogy azért van, mert vagy sokat vagy keveset eszik... :) Azért ez vicces, nem? Szóval nem tudom miért van már :)

Márti!

Remélem, minden ok volt a dokinál! Írj majd légyszí!

ildi

Kép
Kép
kincsesi

Sziasztok!!
Köszönjük a névnapi köszöntéseket!
Manka-Drukkolok hogy minden rendben legyen!!
Lívia-Samu nagyon cuki..
Panndi-Zsófi igazi kis királylány, tündéri..
Susy-Szerintem is vidd el Kristófot,de reméljük hogy nálatok sem találnak semmit..Mi a Madarászban voltunk a kardiológián és két hétre rá kaptunk időpontot.Lehet hogy már időpontot kérhetnél előre.

Kép
nóri16

Szalamandra - akkor holnap fórum találkozó lesz :) Tessék rám szólni, ha megismersz (te már láttál fotót rólam :) )

Pepitanna, ez Rád is vonatkozik :)

Panndi - Zsófi nagyon bájos baba :)

Pálcika - akkor Nektek is szorítok a tesóhoz :)

Marcsi - a hátfájásodra nem tudok semmit, de szerintem érdemes gyógytornászhoz is fordulni, ha belefér az idődbe. (A dokid írhat "beutalót"). A kórházi gyógytornászokat csak ajánlani tudom (Forgács Kati és Keresztes Ági). Mindenre van "orvosságuk" :)

Livi -Samunak boldog feledik szülinapot :)

dytke

Sziasztok!

Megjöttem! Hát, megrövidült a méhnyak, ujjnyira nyitva a külső méhszáj, szerencsére a belső zárt! Nem örült nekem a doki bácsi... Az ítélet:2x1/2 Terbutalin, 3x1 Magnerot, 3x1 Semmicillin+ 1 hét múlva vissza kell mennem. Azt mondta, azért ez így nagyon nem jó! Nálam volt már ez Bercinél, akkor elég volt a Magnerot, de az még nem 4. terhesség volt, hiába, ez is számít!
Nagyon köszi a drukkokat, jó hogy itt vagyrok nekem, tényleg!

Susy!

Aranyos vagy, de a szeptemberi topicban az egyik lány feltette már tegnap a linket és elkövettem azt a hibát, hogy elolvastam... hát tényleg fájt utána a pocim, felhúztam magam rendesen!

Jaj, nagyon édesek a babák! Tegyetek csak fel jó sok képet!

Lívia!

Nam előszőr veszem észre, hogy nagyon hasonlóan gondolkozunk! Érdemes a szeptemberi topicot is megnézni, ott tegnap este jól kitárgyaltuk ezt a "cikket"!

Márti
borossné becz márta

Márta,
Akkor amikor csak tudsz pihenjél, persze könnyű mondani, gyerekek melett ez lehetetlen tudom. Drukkolok, hogy legalább így maradjon a méhszájad!

Zöld kaki:
Nálunk is volt amikor picike volt Dóri, pedig egy ciciből evett. Szerintem ez a legtöbb babánál van, én úgy olvastam.

Kép
Vendég

ez lemaradt:
Kép
Kép
Vendég

Márti - vigyázz magatokra!!!!!

Pandácska - Dóri még mindig gyönyörű :D

dytke

Márti: drukkolunk továbbra is, pihenj sokat!

Pandácska: Dóri nagyon szép :lol:
Vendég

Márti - Nem túl jó hírek! Vigyázz magatokra!

Pandácska - Nagyon cuki!!!!!

11.30-ra megyek a dokihoz. Szorítsatok, hgoy mindent rendben találjon és elengedjen Londonba! Köszi!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Márti, vigyázz nagyon, amennyire csak lehet 3 lurkó mellett. Gondolom, feküdni úgysem tudnál egész nap! Bár azt nem is írta elő a dokid, ugye?

A cikkre a férjem is válaszolt a fickónak!

mtunde

Köszi, Lányok!

Úgy tűnik, ez a Terbutalin hat, bár ne néztem volna meg a neten, mit írnak róla! Többnyire asztmás betegeknek adják, mert ellazítja a simaizmokat és tágítja a hörgőket, na meg fenyegető koraszülés megelőzésére...
Reggel megint fájogatott, de nem görcsölt, gyógyszer után viszont tényleg elmúlt!

mtünde!

Hmmm, nem írta elő, tudod, neki is van 3 elég nem túl nagy gyereke... :lol:

Betty!

Minden ok. lesz, Londonban meg használd ki, hogy jó áron lehet babarucikat kapni!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Panda-Már épp hiányolni akartam a gyönyörű kiscsajszid képeit! :D

Annyira szépek a babáitok!! Na most már majd keresek a Bernusról is egy sztárfotót! :D

Márti- Nagyon vigyázz magadra!
Betty- Tuti minden rendben lesz, biztos elenged! De azért szorítok, hogy így legyen! :)

Laurának Boldog Névnapot! :D
Lívia- Nektek Nagyon Boldog 6. hónapos fordulót!! :D

Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm a sok-sok tippet,alig győzök jegyzetelni! Mindent ki fogok sorra próbálni! :wink:

Szentpyr- Merre jársz?? Rég nem hallottunk Rólatok!!!

Ági

Kép
iroko

Köszönjük mindenknek :D

Márta,
Nekem is kellett ilyen gyógyszert szednem, csak más neve volt. Az meg szív betegségekre van. Jobb nem olvasni róla, de nagyon hatásosak tudnak lenni. Mellékhatás nincs?

Bettyna,
Drukkolok!
Vendég

Edina tündérkéi:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Pandácska!

De, a szívemet nagyon megdobogtatja, álmos vagyok és remeg kezem-lábam! De a dokim és a gyógyszerészbarátném szerint ez simán belefér, pár nap múlva elmúlik!

Iroko!

Nem tudom, írta-e valaki, de nekem nagyon bejött a hőmérőzés+váladék megfigyelése a tüszőrepedés megállapításához! És cickafarktea a ciklus első felében!

Este megyünk az István a király bemutatójára! Már annyira várom!!! :lol:

Márti
borossné becz márta

Pandácska! Nagyon köszönöm, hogy feltetted a lányokat! Mej mond el. hogy te hogy csinálod. Milyen progiban?
Köszi! :lol:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Betty - remélem a doki mindent rendben talált, és elengedett :)

Edina - nagyon szépek a gyerekeid!!!! :)

Iroko - hajrá!!!!!!!!!! :wink:

Márti - jó szórakozást estére. Majd meséld el milyen volt.

dytke

Márti, ez tök jó program, jó szórakozást :)

Edina: szépek a csajszik :lol:
Vendég

Köszönöm! :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Sziasztok!

CSak egy gyors bekukk a nagy paoklásban! Hél'isten minden ok! Méhszáj teljsen zárt, méretei rendben. Az uh-s nő jó bumburnya volt, még 2 perc és beszólok neki! A doki viszont megint jó fej. Természetesen még mindig nem tudom, hogy fütyis vagy nem, mert zárt lábbal bicskázott a drága, fent voltak a lábai szinte teljsen nyújtava az orránál.
Köszönöm a drukkokat!
Szaladok pakolni, szendvicsnekvalót vásárolni és évzáróra! Ha este már hulla lennék, akkor 1 hét múlva jelentkezem, addig is vigyázzatok magatokra!
Cukik a képek!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Márti!

Jajj, ne tudd meg mennyire irigyellek az István a király miatt.... Annyira meg szeretném én is nézni! Nem tudod, itt Pesten mikor és hol játszák még? A honlapon nem találtam róla infót. (bár lehet, hogy nem néztem alaposan körül)
Remélem a gyógyszerek segítenek és minden ok lesz! A pihenést ha meg tudod oldani... biztos segít!

ildi

Kép
Kép
kincsesi

Sziasztok!
Végre sikerült belépnem! Ma valahogy nem ment nekem ez a babanetezés, pedig többször is próbáltam. Csak gyorsban reagálok, hátha megint kidob...

Bettyna, előbb-utóbb kiderül, csak szétrakja a kis lábait! És jó utat! London nagyon szép város, én is jártam ott. Ha van lehetőségetek (és benézel, mielőtt mentek), akkor tegyetek egy kört az Eye-jal, baromi jól néz ki a város madártávlatból!

Edina, tényleg helyesek a lányok, nekem úgy tűnik, jól megvannak együtt.

Márti, de jó nektek, hogy ki tudtok mozdulni! Hamarosan persze megint lemondhattok a hasonló programokról, úgyhogy addig meg hajrá! de csak óvatosan... és soha se olvass el gyógyszerleírást! Rosszabb, mint a híradó, pedig az sem kutya! Jó tudni, hogy az elgondolásaim az anyaságról pl nem teljesen elfuseráltak, ha egy ilyen tapasztalt anyuka is hasonlóan gondolkozik sokmindenben! Persze nem mindig tudom én sem 100%osan kivitelezni, amit kellene, hiába, engem sem az ősanya szerepre szocializált a mi kis társadalmunk, de igyekszem!

Panndi, boldog 3/4 évet Zsófinak! :-)

Pandácska, Dorka egy igazi kis hölgy azokban a kalapokban! Nagyon elegáns! :-)

Zöld kaki: nálunk meg sosem volt, pedig 99%ban 2mellből eszik a kis haspókom, bár szerintem bőőőven túllép az előtejen :lol:

Szerintem az én gyerekem az egyetlen, aki nem hajlandó megenni a sütőtököt, pedig egy halommal tettem el, a férjem szüleinek a kertjéből van. Ehetem meg én, legfeljebb, nyami! :-D

És végül, de nem utolsó sorban köszönjük a köszöntéseket! :-)
danann

Ildi!

Pesten elkelt már az összes jegy, de úgy tudom, többfelé megy majd a nyáron nagy szabadtéri színpadokon! Nézz körül a www.atarsulat.hu-n, hátha van infó! Mi április legelején az utolsó jegyeket csíptük meg, pedig az Arénában lesz, oda meg jó sok ember befér!
Gyógyszer eddig úgy tűnik, hogy jó, nem fáj a pocak, de majd a doki mondja ki jövő kedden a végső szót!

Márti
borossné becz márta

Istenem olyan édesek a képek...

Mindig lemaradok... A cikk :evil: borzalom ez az ember
Márti- remélem minden rendben lessz veletek :)
Iroko- szurkolok, mondjuk nekünk 2,5 év után jött össze a kicsi, nem mintha nagyon védekeztünk volna az elején, pedig akkor még suliba jártunk... És most is csak akkor jött össze amikor problémák voltak és nem figyeltünk rá. (Lehet, hogy a bajok segítik a babák létrejöttét?)

Szertnék nekiálni elkezdeni összeállítani a korházi csomagomat, de nem tudom mit kell vinni pontosan. Tudnátok nekem segíteni? Nem tudtam még 1 előadásra se elmenni a korházba, hogy tudjak akármit is... Azt se tudom mi hogy működik...

Kép

Üdv: Kinga
KépKép
KépKép[/ur]l]
[url=https://lilypie.com]KépKép
KépKép
eBizsu képviselõ lettem így ha valakinek kell valami csak szóljon minden alkalomra van! http://www.ebizsu.hu/katalogus/online-katalogusok.html
liliommanó
Budapest IV. kerület (Káp 1.)

Edina! Tündériek a babáid! Gratulálok hozzájuk!!!!! :D

Cikk: Én is szörnyülködve olvastam. Nagyon szűk látókörű embernek tartom Z.G.-t, aki nem csak a stiilusa miatt szégyenkezhet. Egyébként az is felmerült bennem, hogy egy pszichiátriai estről van szó, de sajnos a pszichiátriával is alaposan elbántak. Sok egykor gondozott most gondozatlanul éli az életét.....

Márti! A legjobbakat kiivánom Nektek! Tudom, hogy kicsik mellett nehéz pihenni, nem egyszerű a helyzeted.
(Vonalzót még mindig nemszeretnél késziiteni magatoknak?)

Bettyna! Én is ennyi idős kismamaként -Gabókával a pocakomban- voltam Londonban pár napig. Vétek lett volna kihagyni!:lol:

Zöld kaki nálunk akkor volt, amikor a fiúk túlették magukat. Kis kamilla tea segiitett ekkor is.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Sziasztok!

Nagyon édesek a babák a képeken, mindíg olyan jó babás képeket nézni. :)

Márti
Örülök, hogy semmi komoly, és remélem a gyógyszerek mellékhatása is elmúlik hamar.

Liliommanó
Már egyszer volt téma, hogy ki mit pakol a kórházi pakkba, nagyjából írok neked, ami eszembe jut, a többiek meg majd kiegészítik. :wink:
A babának csak pelust és popsitörlőt kellett vinni, ill. a saját cumisüvegét, ha akarod. Neked tisztálkodási cuccok, betét, általában eldobható bugyi, szopis melltartó, van aki mellszívót is vitt, evőeszköz, pohár is. Természetesen hálóingek, vagy, amibe ott szeretnél lenni. Papucs 2, mert kell egy tusolni is. Nagyjából ennyi. Törölközőt és hasonlót nem írok, mert azt úgy is tudod.

Teszek fel én is képet kristófról.
Kép

Apával babaúszáson.

Kép

Kép
Kép
susytunder

Kriszta - jó hallani rólad!

Nagyon édes Dóri baba! :lol: :lol: :lol: Eszter és Zsófi is tündériek! Kristóf milyen szép nagy legény, cukorfalat abban a kis úszósapiban!

Márti
- pihenj sokat és ne idegeskedj, remélem segít a gyógyszer! Jó szórakozást estére!

Bettyna
- örülök, hogy minden oké, jó utat nektek!

Dannan - London Eye? HÚÚÚÚÚÚÚÚ, én olyan tériszonyos vagyok, irigyellek, hogy te nem és fel tudtatok menni. :lol: Egyébként megrendeltem a kendőt, Nandu XL-es méret és az utolsó linkedről, ahol adnak hozzá DVD-t is (r-med, azt hiszem a cég). Majd megkötésben még biztosan foglak faggatni. :wink:

Lányok én ma nagyon rosszul vagyok, tegnap este óta valamitől nagyon megy a hasam, a gyerekorvos pont ma volt itt, mondta is milyen sápadt vagyok. Semmi nem marad meg bennem és félek, hogy a Picurka is elkapja, szerintem a tejserkentő tea lehet a ludas, de ma már nem ittam, mégis rosszul vagyok még. van valami természetes módszeretek az elmulasztására?

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

Manka, nyugodtan kérdezz, bár én bevallom, 3 kötözési módot használtam eddig, de az pont elég volt eddig. A hasmenésre a klasszikus reszelt alma, kis főtt krumpli, esetleg pár falat étcsoki lehet hatással, amelyiket sikerül legyűrnöd. Zoló elméletileg nem kapja el, mert a tejben benne vannak az antitestek, amiket a te szervezeted termel, így ő védve van, de legalábbis pikk-pakkra túllesz rajta, ha mégis, sokkal gyorsabban, mint te. Most viszont még jobban figyelj oda a megfelelő folyadékbevitelre! Kell a tejcsi miatt is, meg te se száradj ki. Szerezz be normaflore-t, az helyreállítja a bélflórát, illetve nyugodtan próbálj meg valami élőflórás tejterméket, joghurtot enni, ha Zolót nem zavarja. Én tériszonyos csak széken meg létrán vagyok, ott valahogy valósabb a 'veszély', hogy leesek, nade az Eye-ból nem könnyű kizuhanni :-D és a kilátás tényleg valami fantasztikus!

Susy, nagyon nagyfiú már Kristóf is! Tényleg jól áll neki a sapec, meg az a kis rosszallás a pofiján is, mintha azt mondaná, hogy nem akar még kijönni a vízből :-)
danann

Köszönjük a köszöntéseket :)
Kristóf is szép baba :D
Vendég

Susy!

Jaj, de szép ez a kisfickó is! a jövő úszóbajnoka! :lol:

Lányok!

Eszméletlen jó volt az előadás! Bródy szerint is jobb, mint az eredeti!
Szuper a rendezés, fergetesek a szereplők, látszik, hogy hosszú idő alatt választották ki a legmegfelelőbbeket!
Viszont odafelé az úton, meg az előadás első felében folyamatosan keményedett a pocakom, néha fájt is! Rettegek attól, hogy befektet a dokim a kórházba, drukkoljatok, hogy ne nyíljon tovább a méhszáj!
Tényleg nem sajnáltatni akarom magam, de ijesztő volt, hogy az esti gyógyszer bevétele előtt már ilyen tüneteket produkálok! Főleg, mert már 3x vártam babát és nem volt eddig ilyen!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

SEGÍTSETEK!!!!!

A MÁV (ÁEK) C épületébe kell mennem ma CTG-re de nem tudom merről közelítsem meg a "bázist". Ha valaki már tapasztalt ctg-ző akkor kérem segítsen!!
Köszi!
kk01

kk01 - C épületről még nem hallottam, de a ctg-t ott csinálják ahol az uh-t (mellette). a rippl rónai u. felől ha bemész, felmész lépcsővel az első emeletre, ott az ambulancia, bemész a folyosóra és ott szólsz, hogy ott vagy. Jobb oldalt a 2. ajtó a ctg.

dytke

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?