Manka, hallgass a férjedre és Pálcikára! Én is HALLOTTAM már olyan babáról, akihez két hetes korában órát lehetett igazítani, de még nem találkoztam egyel sem
Az én drágám még most, majdnem fél évesen is csak max. 3 hétig tart egyfolytában valami rendszer-félét, aztán kitalál egy másikat - anyja legnagyobb örömére
Kezdd el megszokni, hogy Zoló ébren van, mert tényleg egyre többet fog kukucsolni, és szórakoztatni kell - na nem feltétlenül neked kell majd bohóckodni neki, de kell neki valami néznivaló, ami esetleg mozog is, naponta egy kicsit hallgathattok valami kis zenét, amikor ébren van. Esetleg próbáld ki kedvenc vesszőparipámat, a hordozókendőt, mi is kb kéthetesen tettük bele először itthon, amikor nagyon nyügi volt. Első alkalommal utálta, de másodszorra már rájött, hogy ez szuperjó, mert anyához bújik, meg sétáltatják is és ezzel ringatják, és hatalmasat aludt benne. Itt egy kép, így volt benne, így akár 3 órát is aludt, 'kint' meg csak félórát:
Aztán ez is elmúlt hamar, és nyugodtabb lett. Ennyire az elején még mi sem tudtuk pontosan betartani a fürdetést sem, de most is van egy kb félórás játéka a dolognak, attól függ, mikor kezd nyűgös lenni, mikor evett nagyjából. Nálunk a szopi is csak 3-4 hónapos kora között lett nagyjából rendszeres, azaz fél órás pontossággal lehetett tudni, most meg megint kaotikus, mert a fiatalúr lusta szopizni, illetve unatkozik, ha 10 percnél tovább feküdni kell, emiatt megint sűrítenem kellett direkt, plusz beiktattuk ugye a gyümiket... szóval ne aggódj, mostmár nemsokára jobb lesz, de az sem baj, ha sosem lesz egy svájcióra, gondold meg, a felnőttek sincsenek mind beidőzítve
Pandácska: ami a vastagságot illeti, az egy nagyon előnyös szögből készült kép
és hát tényleg befolyásolja az összhatást Samu
valójában sajnos vagy 20 kiló feleslegem, vagy 15-20 centi hiányom van
Panndi: Gratula Zsófinak! Mi még csak most kezdünk 4kézlábazni:
Amiről meg korábban volt szó: az emberek legtöbbje tényleg csak szelektívezik, de talán azért, mert az az egyetlen, aminek van marketingje! Erről lehet tudni, hogy létezik, egyszerű, nem kerül semmibe. Bio-mosópor reklámot még nem láttam sehol, pl. Meg textilpelus sem megy a tévében. A férjem találta meg valahol a neten azt az adatot, hogy a TV stand by üzemmódban 20%át fogyasztja annak, mint ha be lenne kapcsolva, azaz ha 4 órát nézed, és utána tényleg kikapcsolod, teljesen, akkor a TV fogyasztását eleve felére csökentetted! Persze nem az a legnagyobb fogyasztó egy háztartásban, de sok kicsi, mint tudjuk, nagyra megy. Ott van még a számítógép monitorja, amit a legtöbben bekapcsolva hagynak, stb. Sok ember hajlana rá, hogy többet tegyen, csak hát nem is tudja, mit lehetne.
Bettyna, csinos a te pocakod is!
Iroko, szerintem az ikrek csak egyszerűen szerencsésebb csillagzatot keresnek maguknak. Ők tudják, mikor jött el az idejük. Mert el fog, az biztos!