Sziasztok,
Hű, jól beindult a társalgás mióta nem voltam fenn. Sok-sok kedves hasznos infó, kép, történet:) Úgy örülök, hogy ilyen aktív eszmecsere indult be Toldi dr-ról. Szombaton lesz 2 hete, hogy voltunk, és akkor azt mondta, hogy majd csak a 12 hetes genetikai uh után 2 héttel kell mennem megint, vagyis április elején. De múlt pénteken fájt a hasam elég erősen reggel, és hívtam, nem értem el, küldtem neki sms-t, visszahívott, és mondta is, hogy másnap reggel negyed 9-re menjek be. Szerencsére nem talált semmit, ami aggodalomra adna okot, csak azért írtam ezt le, hogy mennyire rendes, meg tényleg törődik az emberrel. És még Párommal azt beszéltük, hogy annyira megnyugtató hangja és viselkedése van, egyszerűen bizalmat kelt az emberben. Én eddig mindig gondban voltam, ha nőgyógyászhoz mentem, nem találtam az "igazit", és annyira örülök, hogy pont a terhességem előtt rátaláltam:)
Én a gödöllői rendelésére járok, ez nekünk közelebb van, meg Gödöllőn is dolgozom - nem mintha számítana, hisz szombaton rendel, na mindegy. Bocsi, kicsit szétszórt vagyok ma, hosszú nap volt, és már érzem magamon, hogy nem megy olyan lendülettel a nap, mint ezelőtt. De megéri:) Már 9 hetesek vagyunk, és, ami hihetetlen számunkra, hogy szerintünk már látszik a pocim...vagyis nem szerintünk, hanem, hogy tényleg. Ez lehetséges? A munkahelyen még nem jelentettem be, de már kaptam visszajelzést, miszerint van, aki sejti., épp a pocakom miatt. Na, de ez a 3 hét már csak letelik, és végre elmondhatom...legszívesebben világgá kürtölném:).
Az állandó éhségérzet, és evés elmúlik majd? Vagy ez már végigkísér? Annyira furcsa érzés, hogy hányingerem van, de közben ennék is...
Fruzsa, olyan nagyon szép a kisfiad

Nagyon helyes pasi lesz belőle
Szülésre kb. ennyire számítottam, bár én még nem kérdeztem meg. Vívódtam már, hogy hogyan s miként, végül arra jutottam, hogy legrövidebb út az egyenes, nem kertelek, nem pironkodom, egyszerűen majd mondom neki, hogy nála szeretnék szülni, és, hogy ez pontosan mennyibe kerülne? De még várok vele, úgy gondolom ráérünk ezzel.
Csanita, nagyon szurkolok én is, hogy rendben legyenek a dolgaitok, és nagyon-nagyon remélem, hogy megoldódik minden. Sok-sok kitartást és ölelést küldök!!!
Üdv Mindenkinek