Új privát üzeneted érkezett!

Fanni nagyon édes!!! Tetszik a frizurája :D !

Timi, remélem csak kósza láza van Zsoltinak :( ...

Judyt, Vivi biztos élvezni fogja a gyerekek társaságát a bölcsiben, de megértem, hogy téged megvisel. Jó lesz neki, hidd el :) .

Szecs, a védőnőt én is néha időpocsékolásnak érzem. A legtöbb használható infót az internetről szerzek be. Drukk a lakáshoz!!
Az is közel lesz hozzánk? Jó lenne...

Kép

Kép
ripley

Szecs,
Remelem eleg nagy a furdoszoba :)
Semmi ujat nem tud mondani a vedoneni, viszont a vizsgalatokra o szokott elkuldeni. Eddig valahogy GI sosem volt a toppon mikor nala jartam es ha vedoneni nem szol, hogy menjek el vercukorra akkor nem megyek magamtol :) mert lusta dog vagyok. Valahogy mar igy a masodiknal nem izgat annyira a dolog.
A valas engem annyira nem visel meg, mert kb 2001 ota nem lattam a ferjem es nem is tartom vele a kapcsolatot.... :D Az is csak lustasagbol volt, hogy eddig nem kezdtem el a valast. Nem volt fontos.

Judy,
sok szerencset a bolcsihez. Azt mondjak, hogy ha az elejen nehezebb a szoktatas kesobb nem lesz semmi problema, viszont ha konnyebb akkor hetek mulva dobben ra a gyerkoc, hogy ez most mar igy marad :) De persze ez nem torvenyszeru. Annanal egyik sem lepett fel. Konnyen beszokott es szerette a kozosseget. De hat o egy csodagyerek :D Termeszetesen, mint Vivi :) :)

Holnap elmeselem mi volt GI-nel.

KépKép
sunflow

Vírusos Zsolti torka és lehet, hogy a 3 napos láza van. A lázon kívül semmi más baja nincs...tüdeje tiszta, orra nem folyik. Ha tényleg ez a baja, akkor hétvégére kiütéses lesz, jövő hétre pedig meggyógyul.

Szecs...sok szerencsét a lakáscseréhez! Remélem itt maradtok a környéken :)

Judyt...kitartás! Vivi megérzi, ha rosszul viseled a beszoktatást :)

Sunflow...várunk a hírekkel holnap :)

Timi
Kép
vt72

Timi, Zsoltinak jobbulást. Gyorsan gyógyuljon meg, mert mindjárt itt a szülinapja :-)

Judyt....... jajj bölcsi, tarts ki ügyesek vagytok. Akkor te mész vissza dolgozni? Mikortól?

Sunflow, úgy látszik G.I. amióta apuka megzavarodott, mert engem küldött vizsgálatokra rendszeresen. Majd mesélj mi volt.
Hogy tudtál magadtól vizsgálatra menni, nem kellett beutaló?

Szecs, ez ismerős, hogy fürdőszobába, konyhában beszélgetünk mi is esténként. Ez az átka a pici lakásnak. Szorítok a lakáscseréhez :-)

Ripley nagyon édesek a gyerkőcök. Küldhettél volna egy kis répatortát. Még nem ettem. Milyen volt?

Kia te hogy vagy? Reggeli émelygések? Apa feldolgozta már, hogy jön a kistesó? :wink:

Jucus uh? Izgatottan várjuk a híreket!

Kép
judit70

Sziasztok!

Timi..Jobbulást Zsoltinak!

Judyt.. Kitartás a beszoktatáshoz.
Mi is most vagyunk túl rajta ,de mi az ovival.
Most hogy beteg volt több 1hétig itthon volt velem ,nagyon rosszul viseli az első napokat ma mentünk először a betegség után.
Nem találtam ma du-án Izámat mikor érte mentem, és szegénykém asztal alatt gubbasztott ,mint az első napokban mikor már egész napra maradt. :cry:
Most nem is tudom beszokott ?,annyira sajnáltam. :(

Szecs... nálunk is ez a helyzet, a mi lakásunk is kicsi.
Gőzerővel keressük a csere lakást ,házat nem is tudjuk igazán.
Márciusig azért nagyon jó lenne megoldani,mire érkezik a kistesó.

Ripley... Édesek a fiúk.
Tetszett a tűzijáték Zalánnak?

Judit70... Örülök hogy egyre jobb a helyzet,és kevesebb a sírás. :)
Te tudsz kicsit pihenni? mert azért ez így nem könnyű.

Megvolt az Uh!
Nagyon kedves volt a Dr-nő ,előadtam hogy mi volt az előzmény,és persze átfutotta az előző leleteimet.
Nagyon nagyon alaposan átnézte a pocaklakót.Minden ujjacskáját megtudta számolni kezein-lábain,sőt még a kezecskéjén a középső ujj utolsó ujjpercét is ,ami azt mondta hogy ritkaság . Orrcsont mérete is ok.( Down -kór így kizárva mondta)
Minden belső szerv rendben.
Nagyon megnyugodtam!! :wink:
jucuss3

Sziasztok!

Hála az óraállításnak, 6 után kelek, már a 2. kávémat iszom :D És apa is hazajött!

Jucus, örülök, hogy minden rendben az UH-on! Bocsi, én nagyon le vagyok maradva, de mi volt az előzmény? :oops:
Iza barátkozó típus? Az a baj Vivivel, hogy ő félénk, főleg ha sok a gyerek. Ugyebár a bölcsiben sok a gyerek :lol: De tegnap már focizott, szaladgált, csak el ne vegyék tőle a játékot.

Zsoltinak jobbulást! Hamar gyógyuljon meg! Az a jó, ha a tüdeje tiszta, akkor hamar túl lesztek rajta!

Judit, örülök, hogy már nincs ennyi sírás, így már sokkal könnyebb, ugye? Külön alszik babó, vagy veletek?

Nekem anno a védőnő nagyon sokat segített, mondjuk nekem szuper védőnőm volt!

Sunflow, igen, azt mondják, az a jó, ha az elején sír, mert akkor még én is ott vagyok, mintha később döbben rá, hogy itt kell maradnia. De ugye a csodagyerekek, azok csodagyerekek :lol:

KépKép
b_judyt

Jucus, szuper, hogy ilyen alapos volt az UH, és hogy teljesen rendben van a babóca :D !
Szegény Iza az asztal alatt...egyem a kis szívét. Az óvónénik helyében én ilyenkor úúúgy megdédelgetném és vigasztalnám.

Judit, finom a répatorta. Kevésbé édes, mint a cukrászdai sütik.

Timi, jobbulást kívánok Zsoltinak!
Mi ma már kimegyünk sétálni, sűrű orrtörlések közepette :roll: .

Kép

Kép
ripley

Ma már Zsolti is jobban van...most kezd belázasodni.
Tettem rá egy homlokhőmérőt...így nem kell folyton figyelgetnem.
Már néha a 38-as világít, de délelőtt sokáig normális jelzés volt :)

Mi a héten talán hétvégén megyünk sétálni, ha lesz legalább egy lázmentes napunk.

Répatortát én is nagyon szeretem :)

Judyt...lemaradtam. Hol volt Apa?

Jucuss..örülök, hogy minden rendben volt az uh-n :)

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Jucus
Örülök, hogy minden rendben volt az UH-on.

Apa tegnap "felvilágosított", hogy 30 év felett menni kell magzatvíz - mintavételre :lol: Ő, aki sokat tud a terhességről...
Hiába mondtam, hogy csak 35 fölött és ha nem oké az UH...
Ezek a pasik.... ilyenekről beszélgetnek... munka közben... :lol:
Tuti jobban izgul, mint én :D

1 hét múlva megyek a védőnőhöz, és másfél hét múlva a nődokihoz... én is nagyon várom...
Jön Apa és Levi is :P

Levinek már csak az orra folyik, így hétfőn megy bölcsibe ismét...

Ripley
Jó kis pasjaid vannak! :P

Babai
Nem sovány a kicsi lány, nekem is a pocak tűnt fel először...
Milyen hosszú a haja... :shock:

Timi
Jubbulást a kislegénynek!

Szecs
DRUKK a lakáscseréhez! :wink:

Judyt
Nektek pedig a bölcsihez!
Biztos hamar megszokja Vivi.

Judit
Apa és a kistesó... alakul... szerintem majd ha ő is látja az UH-on...
Az Levivel is nagyon hatásos volt :P
Émelygések... elmúltak... :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Timi, hogy van Zsolti? Apa sokat dolgozik, 24-ben dolgozik, és így reggel jön haza. Meg sok túlórát vállal, így örülünk, ha itthon van.

Tegnap a bölcsiben kiküldtek pisilni, de nem is hívtak vissza másfél órán át. Vivi jól elvolt, csak hallottam, hogy mindig kérdezgeti, Anya?
Én idegileg ezt nem fogom bírni, kell valami más megoldást találnom :lol:

Kia, te meddig fogsz dolgozni? Ha otthon maradsz, nem veszed ki Levit a bölcsiből? Vagy már annyira megszokta?

Ripley, a répatorta tényleg répából van? Lehet hülye a kérdés, csak nem tudom elképzelni sehogy sem... :)

KépKép
b_judyt

Judyt...az éjszaka az elég lázasan telt. Kapott fél8-kor Panadolt meg fél4-kor is adtam neki egy adagot. Viszont sokkal jobban aludt már mint az előző két éjjel.
Ha tényleg a háromnapos láza van, akkor már csak a mai nap lesz ilyen rossz. Remélem. Most reggel láztalan...jókedvű.

A répatorta tényleg répából (is) van. Le kell reszelni és úgy megsütni a tortát. A McDonalds-ban a kávézórészben ehetsz cukrászati kivitelben is...de a házi is nagyon finom :)

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Judy,
a megoldas, hogy nem maradsz ott vagy teszel a fuledbe egy fulhallgatot es radiot hallgatsz. :)

Jucuss,
Anna volt, hogy a kis muanyag hazba menekult be. De naluk volt ket hiperaktiv testverpar. Nem is minositem oket. Viszont ez meg a bolcsiben volt. Ott meg a bolcsinenik meg dedelgetnek ha ilyen van. Es mellesleg meg mikor mentek az ikrek oviba mindenki elutasitotta oket mert annyira rossz volt a hiruk. Az oviban van egy kislany aki nem beszel es nem is eszik mert az egyik ovono beszolt neki az elejen.... Az ilyen ovonok miert nem mennek mar el nyugdijba???

No a tegnap GI-nel nagyon hosszura sikeredett. Negyed 8-ra volt idopontunk es nem is tudom mennyit vartunk. Fel 10 volt mire hazakecmeregtunk Annaval. A vizsgalat rendben volt azt mondta, hogy nincs mit hozzategyen a dolgokhoz orvosilag mert mindent ugy csinalok ahogy azt kell. Annyit mondott, hogy menjek el a MAV-ba es idejekoran merjem fel a terepet, hogy merre van a szuloszoba, hogy ne kelljen keresni. Megnezte Gizit es ott is minden oke. Azt mondta hogy nagyobb lesz mint Anna, de hat a 2870grammhoz kepest nem nehez.

Judit,
a vizsgalatokra azert tudtam elmenni, mert tudtam mire kell es kertem beutalot a korzetitol. GI meg is lepodott, hogy magamtol elmentem. :)

No mindenkinek szep napot. Es a betegeskedok pedig gyogyuljanak.

KépKép
sunflow

Sziasztok!

Sun..Ripley..Judyt
Az óvodával semmi baj.
Bűbájosak az óvónénik,és a dadusok is.
Izabella kicsit zárkózottabb,nem az a bújós kislány típus ,nehezebben nyílik meg ,és így a barátkozás is nehezebben indul .Az óvónénik nagyon babusgatósak .Bármikor megyek mindig ül az ölükbe valaki.
Sajnos Iza nem engedi,kérdeztem ...,és nem ment hogy vigasztalják...inkább maradt az asztal alatt. :cry:

Sun.. örülök hogy rendben van Gizike. Én is intézem a dolgaimat ahogy te is.Így nem is tudom mikor van jelenésem G.I-nél?
Szeretném megkérdezni ,milyen harisnyát vettél?

Nálunk is tuti hogy kislány a pocaklakó..Feladta a leckét névválasztást illetően. :roll: ,de megmenti a pénztárcánkat , :lol: nem kell ruhatárat váltanunk. :D

Timi... Jobbulást,van még láza Zsoltinak?

Kriszta... Hol vagy ???Minden Rendben??

Kia.. Az apák is izgulnak,csak nem mindig mutatják.
Nekem minden rendben volt ,írtam is feljebb,mert a Dr-nő alapos volt.Minden félelmemet eloszlatta .
Nekem most azt a meglepetést szerezte a párom,hogy bejelentett a 20hetes Uh-ra a Génklinikára.Most mit mondjak,szuper pasii nem?? :)
Mondanom sem kell mennyire boldog voltam :wink:

Puszi Mindenkinek!!
jucuss3

[quote="jucuss3"]
írta:
jucuss3Timi... Jobbulást,van még láza Zsoltinak?

Jucuss...szerencsére tegnap délután óta nincsen.
Úgyhogy ha ma teljesen láztalan lesz, holnap már elmegyünk sétálni. Elég rosszul viselem a 3 napi bezártságot :)

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Timi, örülök, hogy Zsoltika jobban van, olyan szép az idő, ki kell használni, hétfőtől sok-sok esőt mondanak!

Jucus, neked egy szuper férjed van :lol: :lol:
Gizike vajon Gizike marad? :D

Vivi tegnap is jól viselte a bölcsit, majdnem 2 órát nélkülem volt bent, de nagyon jól érezte magát, egészen leizzadt, annyit szaladgált. Megdicsérték, hogy aranyos, mosolygós kislány :lol:

Ma pedig, mikor vásároltunk, minden idegennel szóba állt. Ő nem ez a típus, még ismerős elől is bújik a szoknyám alá. DE ma egész más volt, nagyon édes. Remélem ilyen jó hatással lesz rá a bölcsi.

Ezt a répa tortát egyszer biztos kipróbálom, nagyon kíváncsi vagyok rá :D

KépKép
b_judyt

Judit...hétfőre még ne legyen eső :))
A jövő héten akkor lesz a nagyis nap, mert a héten kimaradt.
Úgyhogy eső huss :D

Örülök, hogy Vivire jó hatással van a bölcsi.
Ő Kispesten lesz bölcsis? Jó messze lesz a munkahelyedtől :(

Jucuss...tényleg jó fej férjed van! Majd ha tudsz, kérünk képet az uh-ról :)

Kriszta tényleg régen volt...remélem jól van!

Timi
Kép
vt72

Timi, nem megyek oda vissza dolgozni, máshol keresgélek, itt a közelben. Ott csak 12 órás munkát tudnak ajánlani.
Mondjuk a munkáltatóit kiadták, a bölcsiben pedig elfogadták, így nyugodtan ráérek munkát keresni, nem kell attól félnem, hogy kirakják Vivit a bölcsiből.

Eső szerintem is huss, de ezt mondta tegnap az a jóképű időjós :lol:

KépKép
b_judyt

Jucuss,
A harisnya "Solidea" olasz marka. Kenyelmes es bokanal szorosabb a viszerek vegett. Kenyelmes. Az Ulloi uton vettem a Kalvin terhez kozel. De gondolom van mashol is. Kb 6000 forint volt.
Gratulalok a masodik Gizikehez :) Iza egy onallo kis egyeniseg ha nem hagyja magat egy spontan olelessel levenni a labarol :)

KépKép
sunflow

Az utolsó 1,5 oldalt végre átfutottam.. :oops:

Kia, micsodaaaaaa???!!!!!!!!!!!!Kistesó?????ÓÓÓÓÓÓÓ, hurrááá! :D ez ám a hír!!!!!!

Dícséreteket köszi.Talink nem lesz??

Judit, pocifájás nálunk talán elmúlt, Infacolt abbahagytuk.
Tejcit szopizza már a baba és 9 nap alatt képzeljétek több, mint 5 liter a fagyóba is került. Búúúúúúúúúúúúúúúú :lol: :lol:

Juccus, hurrá, egészséges!grt.

babaimádó
Kép
babaimado

[quote="babaimado"] írta:babaimadoBúúúúúúúúúúúúúúúú :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Vivi jár bölcsibe és én lettem beteg, hogy is van ez? :shock:
Vivi és a kedvenc babája Kép

KépKép
b_judyt

Aztaa, mekkora már Vivi!!! :shock:

babaimádó
Kép
babaimado

jajjjjjjjjjj lányok, bocsi itt vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kezdek egy kicsit ellustulni az az igazság, de azért időnként olvasgatok ám titokban :wink: :roll: :wink:

A decemberi babaváró topikba is be-be nézek, képzeljétek már két baba született 32 hétre!!!!!!!!! Nagyon izgulok értük.

GI a 35 hetet szabta határvonalnak, és íme :lol: :lol: :lol: elértük!!!
A gyógyszert amit kaptam a méhösszehúzódásokra már nem szedem, kíváncsi leszek a fejleményekre!!!
Én úgy tervezem,hogy két hét múlva babázunk, de persze ezt Petra majd eldönti!!! :P

Judyt: Vivi tényleg nagyot nőtt!!! hiába: öregszünk :D :D :lol: :lol:

Juccus: 20 hetes UH?? Szuper ajándék!!!! Örülhetsz, hogy ilyen férjed van!!!

Legközelebb 18-án megyek GI-hez, ha egyáltalán egyben leszünk addig!! Ezt GI mondta, nem én!! :shock: :shock: :shock:

Judit70: hogy vagytok??? Pocifájás???

jaj lányok, olyan izgi így a végén!!! Már nagyon várom a szülést!!! Kíváncsi vagyok Petrusra!!! Két fiú után egy kislány!!!!!! :D :D :D :D :D :D Annyira izgulok, mint az első szülésnél, vagy talán még akkor sem!!!!
Remélem minden ok lesz!!!!! és nem fogom megbánni,hogy nem kértem szecs csodaszereiből!!! :wink:

Puszi nektek, ígérem jönni fogok!!!! Ez egy igazán jó kis csapat!!!!!!

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

[quote="mkriszta75"] öregszünk :D :D :lol: :lol:

Kicsoda???
Mi egyre fiatalabbak és szépek leszünk! :)

KépKép
b_judyt

Sziasztok!

Lányok, úgy néz ki, hogy sikerül a költözés    Nemsokára mások fognak a fürdőszobánkban „beszélgetni esténként”, - Judyt után szabadon ;) Egyetlen fájó pont, hogy érzékeny búcsút kell vennünk a közös séták lehetőségétől a Timi-Zsolti és Ripley-Zalán párossal, mert bizony elhagyjuk a kerületet, és Újpestiek leszünk. A férjem esetében ez vissza a gyökerekhez  Izgulok nagyon, új környék, új védőnő és gyerekorvos… Örülök, hogy ilyen váratlanul és gyorsan zajlik minden, így nem volt időm gondolkodni. Csak azt remélem, hogy Blanka nem fogja sokként megélni a környezetváltozást. Hosszú távon biztosan jobb lesz neki, de azért félek, hogy hogyan viseli majd… Ha minden igaz, Karácsonykor már ott ünnepelünk… Köszönjük a drukkokat!!!
Jucus, örülök, hogy minden rendben volt az uh-n! Szorítok a lakáscsere miatt!!! Tündéri Iza, megkönnyeztem amikor elképzeltem szegénykét az asztal alatt gubbasztva 
Kia, jó hogy Manóci apája izgul! Biztosan olyan édesek lesznek Levivel az uh-n, majd mesélj!
Timi, nekem a répatorta az egyik kedvencem  Csináltam már tortát édesburgonyából is, az is szuper. Hogy van Zsolti? A Panadolból a szuszpenziót kapja? Még nem is hallottam erről a 3 napos lázról…
Sunflow, Anna nem a MÁV-ban született? Mindenképpen nézd meg a szülőszobát, nekem nagyon megnyugtató volt. Azt mondják, hogy a szülésre való lelki felkészülésben is hasznos, ha ismered a terepet és el tudod képzelni, hogy hogyan fognak lezajlani az események. Bár gondolom a másodiknál már nem izgul annyira az ember…
Judyt, de jó, hogy Vivire ilyen jó hatással van a közösség! Te is jobban vagy? Jóképű időjós??? Melyik csatornán :D
Babaimado, lesz tali, csak tavaszra halasztottuk  Wow, 5 liter?????? 
Kriszta, de jó hallani felőled! Izgultam ám érted! Az ajánlatom még áll ;) De nincs miért izgulnod!!!
Olyan jó, hogy megint kislányokat várunk  Egészen kiegyenlítődött a nemek aránya, amikor csatlakoztam, Vivi volt az egyetlen kislány a csapatban.

KépKép
Kép
szecs

[quote="b_judyt"] írta:b_judyt
[quote="mkriszta75"] írta:mkriszta75öregszünk :D :D :lol: :lol:

Kicsoda???
Mi egyre fiatalabbak és szépek leszünk! :)

Szebbek, vagy szépek? :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
szecs

Sziasztok!

Judyt
A bölcsihez továbbra is DRUKK!!
Már nem dolgozok... kb. 2 hete :P
Levi jár bölcsibe, de ha látom, hogy beteg lesz, akkor így könnyebb, itthon marad velem... :roll:
Most nem volt 2 hétig, azt hittem gond lesz, de reggel szépen, sírás nélkül bement a többiekhez :P

Vivi szép nagylány!

A rosszullétek (szinte teljesen) elmúltak, kivéve a gyomorsavat...
Nem bírok annyit enni, mint előtte. A mérleg is majdnem 2 kilóval kevesebbet mutat...

Sun
Örülök, hogy jól vagytok!

Jucus
A plussz UH nem rossz :)

Babai
Köszi :lol:

5 liter? :shock: Gratula!
Én nem fagyasztottam le soha... (Apa megitta) :lol:

Szecs
Gratula - költözés! :D

Mi nézegettünk házakat, ma is megyünk egy ingatlanossal...
Felkerestük a szabolcsing. egyik munkatársát, mert ott jó árakon hirdetnek...

(de most van egy esélyes házikó itt Anyóséktól 2 utcányira)

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Timi, örülök, hogy Zsolti már jobban van. Tudtatok ma nagyizni?

Kriszta, de jó végre rólad is hallani. Nálam is a 35. hetet tűzte ki célul, hogy addig ki kell húznunk. G.I. Ne izgulj, lesz még 39. és 40. hét is. :-)
Már jobb Lillus pocija is. Időnként még fájdogál neki, de 2 hete már ég és föld a különbség ahhoz képest ami volt. Megmondom őszintén, hogy a kiborulás határán voltam. Reggeltől estig sírt szegényke, még a kezemben is. Én meg a fáradtságtól és tehetetlenségtől vele sírtam.

Jucus, akkor a te férjed is olyan jó fej mint az enyém, illetve itt minden anyuka párja ilyen!
Kérünk majd képet az uh-ról.

Babaim, te is előkerültél? Hogy vagytok? Nagyon irigykedem rád a sok tejci miatt. Sajnos nekem nem sok van. Sőőőőőt egyre kevesebb. Lillus pedig lustul, mert tudja, hogy az üvegből jobban jön a tápszer. Próbálom fejéssel szaporítani.
Füllyukasztásról nem írtál, hogy hogy viselte Fannika. Hol csináltátok? Én is szeretném már minél hamarabb, csak vártam, hogy jobb legyen a pocija.

Szecs, te nem akarsz Blankának fülbevalót?

Judyt jobbulást neked és Vivit ne fertőzd meg! Könnyű mondanom.

Sunflow örülök, hogy Gizike szépen növekszik. Mikorra várható? Március? Április?

Kép
judit70

Sziasztok!

Szecs,
Gratulalok az uj otthonhoz. Blanka nem fogja megerezni, mert ha nektek jo es tetszik akkor neki mindegy :) Szerencsere a gyerekek mar csak ilyenek. Annaval harom evesen koltoztunk, de megtartottuk a doktornenit egy ideig, viszont oviba is akkor ment. Ezert dontottem vegul ugy hogy abba az oviba viszem ahova a bolcsis pajtik is mentek.
Anna a SOTE II-n szuletett. Igen, igazad van. Mindenkeppen meg akarom nezni hogy merre a szuloszoba hogy ne akkor kelljen keresni.

Kriszta,
Nagyon drukkolok neked :) Legyen szep es esemenytelen a kislany vilagrajovetele ;)

Judit,
Gizike februar kozepere varhato, de az asztrologus szerint ferbuar 9. Vicces lenne mert az anyukam szulinapja is. :) Orulok nagyon hogy Lilla jobban van es tulvagytok a nehezen.

Kia,
Koszi, a regebbi dokinenink ajanlotta az echinacea homeopatias bogyokat 6D-s potencialban. Abbol kapott es kap is Anna a szutykosabb idoben (szeptembertol kb aprilisig) minden reggel hetfotol csutortokig 5 bogyot (azert csak h-tol cs-ig, mert az echinacea tuladagolva immungyengito). Ez immunerosito es nagyon keveset beteg. Ha meg elkapja a gepszij az oviban akkor is hamarabb atmegy rajta a korsag.

Ma voltunk az uj oviban ahova, vegul igy dontottunk, Anna februar 1-tol jarni fog. Eloszor nagyon izgult es mikor odaertunk a hatam moge bujt el. Aztan mikor en a papirmunkat inteztem felbatorodott, kikeredzkedett es elment terepszemlere. Nagyon jo volt latni, hogy ilyen kis bator Nyul :) A meglepi persze az volt, hogy talalkoztam egy regi ovonenimmel (pedig mar en sem vagyok mai csirke) :) Olyan meghato volt latni, meg is konnyeztem. Persze ez Annanak is pozitiv volt mert latta, hogy ott nekem is jo volt annak idejen. Nagyon nagy ko esett le a szivemrol mert nagyon aggodtam, hogy hogyan fog reagalni.

Nos, mindenkinek szep napot kivanok tovabbra is.

KépKép
sunflow

Sziasztok!

Szecs, a te figyelmed semmi nem kerüli el?? :wink: :wink: :wink:
Szebbek-et akartam írni, csak már nem maradt időm helyesbíteni :D
Jóképű időjós az rtl klub-on van, most nem jut eszembe milyen István.

Vivin nagyon csodálkozom. Ma 9-re vittem, de eljöttem fél 10-kor, játszik, magyaráz, vigyorog, sokkal közvetlenebb lett, aminek örülök. Eddig még nem sírt, de gondolom majd ezután jön a java. Minél tovább otthagyom, egyszer csak rádöbben, hogy ott marad egész napra.

Kia, és ilyenkor nem rakják ki a bölcsiből a gyereket, ha Anyuka otthon van a pocival, majd a picivel?
A kisbetűs részt is el tudjuk ám olvasni, igaz közelebb kell hajolni a képernyőhöz :lol: :lol:

Judit, de jó hallani, hogy már sokkal jobb a helyzet, nagyon rossz érzés, mikor nem tudsz segíteni. Most már tudsz te is többet pihenni?

Sunflow, ügyesek vagytok, Anna biztos nagyon jól fogja érezni magát az új oviban.
Te ismerted meg a régi óvónőt, vagy ő téged?

Ez a bunkószomszéd kopácsol fönt, Vivi meg alszik, fel fog kelni rá...

KépKép
b_judyt

Szecs, de jó, hogy új lakásotok lesz. Milyen sikerül? Panel, vagy kertes?
Timi sűrűn szokott menni Újpestre nagyizni, úgyhogy ott talizhattok.
Újpesten merre? Én pont Újpest határán lakom, Rákospalotán.
Most akkor sok izgi dolgon mész keresztül, de nagyon jó lesz. Szorítok, hogy sikeresen és gyorsan menjen minden.
Ripley-t pedig majd meglátogatod időnként!

Kép
judit70

Judyt... bunkó szomszédot üsd le gyorsan!

Most akkor új munkahelyet keresel?

Pihenni nem nagyon tudok, mert mire én elaludnék Ő felébred, de legalább nyugodtabb vagyok, már nagyon feszült voltam a fáradtságtól. Ilyenkor teszek veszek itthon, és végre hétköznap is kerül meleg étel az asztalra időnként. Bár a párom nem mondta eddig, hogy miért nincs csak hétvégén meleg étel, sőt azt mondta, hogy minden elismerése az enyém, amiért ilyen türelmesen bírom azt a sok sírást. (napközben nem látta, hogy én is sírok Lillussal)
Ő is el volt keseredve, hogy nem tudunk jobban segíteni szegénykén. Most már azért sokkal jobb :-)
Kezd babásodni :-)
Látszik rajtam is, mert most már eszem rendesen. 1 hónapos korára visszafogytam az induló súlyomra, mert nem tudtam enni, csak sajnos így a tejem is még kevesebb lett.
Sokszor eszembe jutottál, hogy a 6 hetet bírjam ki. Nálunk 8 hét lett a legvészesebb. Mindegy, a lényeg, hogy most már jobb! :-)

Kép
judit70

Bunkószomszéd egyre csak kalapál, Vivi is ébredezik :evil:
Tisztában vagyok a panel hibáival. Csak még régebben a mellettünk lévő lakásban 3 hétig felújítottak. Nincs is ezzel baj. Csak éppen vasárnap(!) megfúrták a mellettünk lévő falat, ott, ahol Vivi aludt. Szegény kislány üvöltött a félelemtől, hónapokig a legkisebb zajra sírva fakadt.
Én a szemetet is próbálom halkan kivinni, vagy az ajtót halkan nyitom, ne zavarjak senkit. Más meg mit törődik vele...
No mindegy. Legalább Vivi hamarabb elalszik este, és mehetünk a fürdőbe beszélgetni apával :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Judit, jó lenne, ha nem kellene keresnem munkahelyet..., és itthon maradhatnék..., érted?? :wink: :wink: :wink:

Lemaradt egy édes kép Viviről...
Kép

KépKép
b_judyt

Judyt, nagyon édesen alszik Vivi, itt még látszik, hogy a bunkó szomszéd nem keltette fel.

Hát.............. persze, hogy értem.!!!!!!!!! Ha nyerek a lottón adok belőle és otthon maradhatsz :-)

Este jó dumcsizást a fürdőszobában! :lol:
Ha jól sikerül a beszélgetés apával, otthon maradhatsz még 3 évig. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
judit70

Judy,
tudok egy jo verolegenyt :D
Az ovonenimet en ismertem fel es hangosan racsodalkoztam. Aztan o is ramnezett es mondta is a nevem, meg a jelem, meg megmutatta a szekrenyemet. Meg az ocsemet :)
Jo beszelgetest apaval estere :)
A furdoszobaban van a mosogep is? Remelem eloltoltos :)

KépKép
sunflow

Szecs…egyik szemem sír, a másik meg nevet. Örülök, hogy nagyobb lakásba költözhettek, de nagyon sajnálom, hogy nem sétálhatunk már együtt. De hátha Újpesten összefutunk majd…bár a nagyis napok mindig olyan gyorsan eltelnek.
Biztos hamar lesznek arra is új sétapartnerek :)
Panadolból a Baby-t kapta…én úgy láttam, hogy hatott neki. Az íze is jó…finom epres. A Nurophen narancsos. De abból is van epres, de most narancsost vettünk. Nehogy túl unalmas legyen a lázcsillapítók ízvilága itthon :D

Kia….remélem sikerül a házikó megszerzése. :)

Judyt…Vivi nagyon szép kislány! Örülök, hogy így feloldódik a bölcsiben.
Az alvós kép nagyon tündéri.
Remélem most már „beszélgettek” apával a fürdőben a munkakeresésről :D :D

Judit…örülök, hogy Lillácska jobban van már és Te is jobb hangulatú vagy. Az evés fontos…próbálkozz többször a szopival, hátha visszahozható még a tejcsi.

Kriszta..nagyon izgalmas már ez a pár hét! Legyen minden úgy, ahogy szeretnéd!

Sunflow…Anna nagyon jól vette az oviváltást! Én nem tudom, hogy megismerném-e a régi óvónénimet :D

Mi jót nagyiztunk, Zsolti aludt 3 órát, én meg nem érzem a lábam. Már tegnap is ennyit aludt a séta alatt :) Jó fogyókúra :D

Timi
Kép
vt72

Jóreggelt!

Kriszta remélem nem csapsz agyon...de Nagyon Boldog Születésnapot Neked! Pocakos szülinap :)

Petra! Rúgd anyut jól oldalba köszöntésképpen :D

Timi
Kép
vt72

Kriszta!

Mi is nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!

Kép

KépKép
b_judyt

Kriszta!

Boldog születésnapot kívánok!

Kép
judit70

Timi! Igen, már most nekem is jobb a kedvem. Azért sokat számít, hogy nem egész nap csak a sírást hallom, hanem néha elrúgkapál, beszélget magában. Most már alszik is. Amíg fájt a pocija szegény aludni is alig tudott napközben.

Kép
judit70

Csajok!

Nagyon-nagyon szépen köszönöm!!!!!!!!!!!!

Timi: az oldalba rúgásért külön köszönet!!! :D :D

Puszi nektek!!!!

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Kriszta,
csatlakoznek az elottem szolo tomeghez. Boldog szulinapot!

KépKép
sunflow

[quote="sunflow"] írta:sunflowtomeghez.

Ez tetszik :) :)

Timi
Kép
vt72

Kriszta!!
Neked!! :wink: Kép
jucuss3

Judyt
Nem mondták, hogy kirakják Levit, mert már nem dolgozok.. :roll:

Nem szerettem én sem az ilyen szomszédokat.... akik tudnak időzíteni...
Ezért sem megyünk még 1x társas házba :evil:

Vivi tényleg édesen alszik.

Judit
További pocakfájás nélküli napokat kívánok!

Kriszta
Boldog Szülinapot!

Timi
Mikor tartjátok a szülinapi bulit?

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!!

Nagyon sokat írtatok mióta nem voltam,nem győztem olvasni.. :P ,de túl vagyok rajta. :wink:

Örülök Kriszta hogy Petra ilyen ügyes,és túl vagy a 35.héten!! :)

Judit ..Nagyon jó hogy túl vagy a nehezén.Nem csodálom hogy már ki voltál fáradva.Nagyon türelmes,megértő férjed van! Nekem sem szólt ha nem volt kaja csak vmi.hideg,csak a babával legyek :oops:

Judyt... Nagyon Édes Vivi a képeken! A bölcsit nagyon jól szokja,Ügyes gyerek :wink: nem akar neked szomorú perceket okozni.
A fürdőszobás sztori tetszik,látom sokan nem hagyták szó nélkül :lol:

Szecs....Gratulálok az új lakáshoz!!
Ügyesek vagytok ha ilyen gyorsan zajlik minden,nincs időd gondolkozni hogy legyenek a dolgok.A Karácsony már ott!! nem semmi :wink:
Blanka nem igazán fogja megérezni,hisz neki ott lesz a kicsi megszokott "fészke" a kicsiágya,és minden fontos baby kellék. :)

Jucus :-)

Kép

Kép
jucuss3

Sziasztok!

Köszönöm a biztatást, én is remélem, hogy Blanka minél kevesebbet fog megérezni a változásból. Majd az ő dolgait pakolom el utoljára és azokat pakoljuk ki először az új helyen. Nagyon várom, mert nekünk is vannak ám "érdekes szomszédaink" és mind közül a "legérdekesebb" sajnos mellettünk lakik: ha hisztiznek, kicsapja a két gyerekét a folyosóra (1,5 és 3,5 évesek), de akkor is kint vannak, ha biciklizni/kismotorozni támad kedvük (a féket nem ismerik, csak a csengőt), ha pedig nem a gyerekek zajonganak a folyosón, akkor egymással üvöltöznek és káromkodnak a férjével a lakásban - halkan jegyzem meg, hogy azt is olyan hangosan csinálják, mintha a folyosón lennének. Amikor a férjem szóvá tette, annyit mondott a nő, hogy ő így ereszti ki a gőzt :twisted: Na de ennyit a VOLT szomszédainkról :lol:

Képzeljétek, abban a hatalmas örömben van részünk mostanában, hogy Blankánk végre hangosan kacag, vagy gurgulázva nevet, nem is tudom leírni. Annyira gyönyörű és a világ legcsodálatosabb érzése :D
Kia, vigyázz magatokra! Nem tudom, hogy drukkoljak-e egy anyósékhoz ennyire közel fekvő házhoz, de ha nektek biztosan nem gond, akkor DRUKK! Nálam a két kerület sem lenne elég :lol:
Judit, szeretnék Blankának fülbevalót, meg is vettük még pocakosként, de még nem volt szívem belövetni. Majd talán félévesen... Vagy az első szülinapján... Esetleg ha oviba megy, vagy elkezdi a sulit... Legkésőbb a gimiben, bár akkor furcsán fog mutatni a fülében az extra biztonsági zárral ellátott csecsemő fülbevaló :lol: :lol: :lol:
Sunflow, minden elismerésem, én nem is találnék oda a régi ovimhoz :oops: :D Ügyes nagylányod van!!!
Judyt, bárhogy erőlködök, nekem valahogy mindig Gál Noémi vezeti az időjárás jelentést... Egyszer csak belefutok ebbe az Istvánodba :D
Timi, ezek a 3 órás alvások jól hangzanak! Éjszaka hányszor ébredtek mostanában?
Kriszta, Isten éltessen sokáig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hogy vagy?
Jucus, mikor lesz a következő uh?

KépKép
Kép
szecs

Szecs... Véber Istvánnak hívják a meteorológust és tegnap is ő volt a híradó után az RTL-n :)

Ez a szomszédotok a közös ismerősünk? Remélem nem...nekem olyan rendesnek látszott. Igaz, háromszor találkoztam vele még csak.

A kacagás nagy élmény marad mindig. Én még most is imádom, mikor Zsolti kacag :)

Mi ma 7kor keltünk...eddig délelőtt egy 1,5 órás alvásunk volt. Majd még délután is lesz egy kicsi szerintem. Most visszaálltunk a napi kettőre :) Szerencsére (kopp-kopp-kopp a fejemen) két keléses éjszakáink vannak...úgyhogy egész kipihentek vagyunk mindannyian :)

Ma nem megyünk ki...ez a hülye időjárás. Hol süt a nap, hol esik az eső. Pont az, amikor a legkönnyebben meg lehet fázni.

Kia...szombaton lesz anyuméknál egy családi ebéd...aztán majd jövő szerdán hármasban apájával. Eddig úgy volt, hogy szabin lesz pont...de ma hívott, hogy sajnos nem :( Úgyhogy majd csak délután lesz a mi kis köszöntésünk. Úgy is 20.21-kor született...de akkor már ő alszik :D[/img]

Timi
Kép
vt72

Timi, nem, a kis Marci és a szülei tündériek! De ők sajnos a folyosó másik végén laknak :( Mindig meg akarom invitálni ide a fórumra, elvégre Marci is Gulyás-bébi :lol: Szeptemberben volt egy éves.
És a te köszöntésed mikor lesz :wink: ?
Nálunk mostanában az egy hosszúcska délelőtti alvás a jellemző (2-2,5 óra), utána csak cicin hajlandó kisebbeket szunyókálni. Ha eljutunk valahová (főleg autóval :D ) akkor hajlandó délután is bealudni hosszabb időre.
Viszont az éjszakáink rosszabbak lettek, háromszor minimum kelünk és nem is mindig sikerül elsőre visszaaltatni :(
Nem tudom, hogy nem korai-e, de fog-, vagy inkább ínyfájós "tüneteink" vannak. Folyik szegénykémnek a nyála és mindent a szájába tömköd :shock: Ha más nincs a keze ügyében és a ruháját sem tudja valahogy "megbontani", akkor a két ujját veszi a szájába :D Nem szopizza, csak masszírozza vele az ínyét. Onnan tudjuk, hogy múltkor apája kezében volt, aki éppen valamit mutatni akart, mire a kisasszony rábukott az ujjára és hozzádörgölte az ínyét :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
szecs

Szecs...édes lehet Blanka :)
A fogak jöhetnek ilyen korán...Zsoltinak fél évesen 8 foga volt. Most 12 van és már készülődik a 13. is.
Van szintén tavaly novemberi ismerősünk, akinek még csak 1 foga van. Ez babánként különböző :)

Az én köszöntésem is szombaton lesz...bár ennek már nincs olyan jelentősége :oops:

Timi
Kép
vt72

Szecs, nyálzás, tömködős ujjak, stb..nálunk is befigyelt már jó ideje.

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?