Sziasztok!
Lányok, úgy néz ki, hogy sikerül a költözés Nemsokára mások fognak a fürdőszobánkban „beszélgetni esténként”, - Judyt után szabadon
Egyetlen fájó pont, hogy érzékeny búcsút kell vennünk a közös séták lehetőségétől a Timi-Zsolti és Ripley-Zalán párossal, mert bizony elhagyjuk a kerületet, és Újpestiek leszünk. A férjem esetében ez vissza a gyökerekhez Izgulok nagyon, új környék, új védőnő és gyerekorvos… Örülök, hogy ilyen váratlanul és gyorsan zajlik minden, így nem volt időm gondolkodni. Csak azt remélem, hogy Blanka nem fogja sokként megélni a környezetváltozást. Hosszú távon biztosan jobb lesz neki, de azért félek, hogy hogyan viseli majd… Ha minden igaz, Karácsonykor már ott ünnepelünk… Köszönjük a drukkokat!!!
Jucus, örülök, hogy minden rendben volt az uh-n! Szorítok a lakáscsere miatt!!! Tündéri Iza, megkönnyeztem amikor elképzeltem szegénykét az asztal alatt gubbasztva
Kia, jó hogy Manóci apája izgul! Biztosan olyan édesek lesznek Levivel az uh-n, majd mesélj!
Timi, nekem a répatorta az egyik kedvencem Csináltam már tortát édesburgonyából is, az is szuper. Hogy van Zsolti? A Panadolból a szuszpenziót kapja? Még nem is hallottam erről a 3 napos lázról…
Sunflow, Anna nem a MÁV-ban született? Mindenképpen nézd meg a szülőszobát, nekem nagyon megnyugtató volt. Azt mondják, hogy a szülésre való lelki felkészülésben is hasznos, ha ismered a terepet és el tudod képzelni, hogy hogyan fognak lezajlani az események. Bár gondolom a másodiknál már nem izgul annyira az ember…
Judyt, de jó, hogy Vivire ilyen jó hatással van a közösség! Te is jobban vagy? Jóképű időjós??? Melyik csatornán
Babaimado, lesz tali, csak tavaszra halasztottuk Wow, 5 liter??????
Kriszta, de jó hallani felőled! Izgultam ám érted! Az ajánlatom még áll
De nincs miért izgulnod!!!
Olyan jó, hogy megint kislányokat várunk Egészen kiegyenlítődött a nemek aránya, amikor csatlakoztam, Vivi volt az egyetlen kislány a csapatban.