A mai nappal befejeztem a vizsgaidőszakom!

Hunci!
Sajnálom,hogy betegek vagytok! Jobban vagytok már? A mandulagyuszira kell az antibio mindenképpen,szerintem is. Neked van még lázad?
Boni!
Szerintem jó az az ülés,amit felraktál. Megvettétek már? Energiaelnyelő pánt mire jó?

Katica!
Örülök,hogy Léna ilyen jó kislány!

Nők!
mi is a szemfogakkal szenvedünk,már csak 1 van,aminek ki kell jönnie,de az nagyon nehezen akar. Aztán már csak 4 fog kell, a 4 hátső,hogy kijöjjön!

Szöcske!
Ismerős,ez a semmire nem jut idő...Úgy eltellik egy nap,hogy csak na...
Elküldöd nekem is privit?
Többen kérdeztétek még a múltkor a bárányhimlő oltást,hogy miért csak 1et akarok Grétinek beadatni. Mert a 1 oltással már kivédtem a mellékhatásokat,remélhetőleg és én szeretném,ha elkapné,ha túlesne rajta. Kérdeztem a dokinkat,hogy ha 2t kap,akkor meddig lesz védett,és azt mondta,hogy erre nincsenek adatok,nem tudja megmondani. Ezek után döntöttem úgy,hogy akkor mellékhatások remélhetőleg tényleg kivédve,de legalább átesik rajta!

Gréti 3 hete kezdte a bölcsit, járt 2 hetet és most a héten már itthon volt,mert csúnyán köhögött és lázas volt,már Hál Istennek jól van!
3délelőttöt jár egy héten. Nem mentem vissza dolgozni,nem is tervezem még, kistesóprojekt miatt!

Egyszerűen azért kezdtük el,mert nem tudtam volna máshogy tanulni és dolgokat intézni. Ott jó helyen van,gyerekek között,szereti is. Fél 9-fél 1ig van,tehát nem egész nap.
Rakok fel képeket is: