Új privát üzeneted érkezett!

Róka-rudi :lol: :lol: :lol: !

Timi, Zsolti használ fogkrémet?

Sunflow, nekem úgy tűnik, teljesen rendben vagy :) . Én is küzdök hasonló (pánik) "nyavalyákkal"... és igaz a konkluzió: hosszútávon csak jól lehet belőle kijönni :) . Írok privit, amint lesz több időm.

Kép

Kép
ripley

Kriszta...hogy van Luki pocakja? :)

Ripley...mi még nem használunk fogkrémet...rendszeresen rágjuk a fogkefét :)

Rókakomát én szerencsére nem ismertem :)

Ma felszerelte Apa a szobahintát, úgyhogy nonstop játszótér feeling van :)

Timi
Kép
vt72

Ripley,
Köszi :) Próbálom nagyon lazán venni, csak olyankor mikor esik az eső és kénytelen vagyok gondolkodni (ez szerencsére ritkán fordul elő) olyankor rámtör a depi....

Mi ma este legóztunk Annával. Aztán egyedül mosott hajat és még szárítani is elkezdte egyedül.... :) Olyan jó hogy már ilyen nagy és ha itt lesz Gizike akkor majd lehet rá számítani :)

Igen jól látjátok, Tóbiásból Gizike lett. Szép név a Gizike is, na... :)

Szép estét mindenkinek.

KépKép
sunflow

Sunflow...nekem tetszik a Gizike :D

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Én Vivit vagy Husinak vagy Gizikének hívom :lol:

KépKép
b_judyt

Sziasztok!

Szecs..BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK BLANKÁNAK! így utólag is :oops:

Bocs mindenkitől hogy nem írtam,de beteg Izám úgy hogy most itthon van, vagyunk.Hétfőn érte kellett mennem az oviba ,mert belázasodott.Kb.2 .hete folydogál az orra,erre most kiütötte a láz.
A kiscsoport ezzel jár mondja mindenki.
Míg itthon volt ,nem igazán ismertük az orrszívót sem. Most meg szinte minden héten látogatjuk a Dr.néninket. :(

Azért olvaslak Titeket!! :wink: Örölök ,hogy mindenki jól van!!

Jucus :-)

Kép

Kép
jucuss3

Jucuss...jobbulást Izának!
Remélem hamar meggyógyultok.

Timi
Kép
vt72

Jucuss: Jobbulást Izának! Tudom,már közhely, de a kiscsoport tényleg ezzel jár :-), sőt a középső is :-(

Timi:
köszi, Lukács szerencsére jól van! Ő nem szokott beteg lenni (lekopogom) csak egy évben egyszer !! kb 1 hónapja adom nekik a béres cseppet és a c vitamint.
Kia: ez a kép már most is csodaszép!!! :D :D :D

sunflow: nyugi, semmi extra, a depresszió lassan már népbetegség! Tény,hogy vacak az idő, ettől én is kivagyok, pláne,hogy ágyhoz vagyok kötve. Próbáld meg csoportosítani a negatív és pozitív dolgokat, meglátod, sokkal több jó dolog van az életedben, mint rossz és ennek tessék örülni!!!!!!!!
Judit70: hát anyóca én is ezen gondolkodtam, nem olyan régen még én írtam neked,hogy mindjárt szülni fogsz, és most tessék!!!! Tényleg rohan az idő!!!!!!

szecs: Luki jól van szerencsére! Nálatok minden ok??

Puszi nektek csajszik!!!

Ja, a decemberi babaváró topikban megszületett az első baba!!! 3 nappal várták későbbre a babucit, mint én Petrust, de megrepedt a burok. 1800 gramm a csöpp és 45 cm. Szorítsatok légyszi Ti is,hogy minden rendben legyen és mielőbb hazajöhessenek!!!!

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Sziasztok!

Újra itt ,de csak azért mert ma Apa szabad.

Judit..Lillácska súlya gyönyörű! Nagyon szépen fejlődik.

Sunflow..A koleszterinre visszatérve most voltam védőnőnél ,összehasonlította az előző eredményeimet,és azt mondja a női hormonok okozzák a kol.emelkedését a terhesség alatt.
Én is Gizizem ,és Pipikézem Izabellát :lol:

Szecs.. Pihenőszéket ajánlottad a Dr-nak?
Nekem is volt Izának nagyon szerettem,órákat el volt benne,és nézegette a játékhídat ,majd próbálta elérni a játékokat.
Nem is adtam el ,most jó lesz a pocaklakónak is. :)
Etetőszékként is funkcionált az elején,persze míg nem tudott mászni a kisasszony.

Timi.... Nagyon jó lesz a szobahinta .
Kicsi nyugi,főleg ha egész nap esik.

Ripley....
A fogkrém használatát ne erőltesd ,mert még úgy is megeszi a manó.Mi még most jutottunk el addig ,hogy mossuk is a fogakat.. :lol:

Kriszta... Tudom ,de valahol reménykedtem benne hogy nem lesz túl sokat itthon betegség miatt.Igaz én nem is viszem ,ha már folyik az orra,de sajnos nem minden szülő ilyen körültekintő másokkal szemben.
Neked pedig kitartás ,és sok pihi. Petra pedig csak várja még odabent a Mikulást! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jucuss3 2010.10.27 09:18-kor.
jucuss3

Sziasztok!

Sunflow, ma süt a napocska félre a depivel :-)
Tessék feltöltődni!

Kriszta, mindjárt itt van Judit nap, úgyhogy kitartás! Petra addig pihengessen odabent! :-)
Szorítunk a picibabunak, hogy rendben legyen minden.
Én 7 hónapra születtem 2000 grammal és láttad mi lett belőlem :-) :-)
Tegnap voltunk 9 hetesek, nálunk a 6 hét amit írtál inkább 8-ra húzódott, de csak jobb lesz lassan. Tegnap, tegnap előtt nagyon nyügis napunk volt, nem hasfájás, csak olyan sirdogálós. Lehet, hogy frontérzékeny a Lujza, már erre is gondoltam.
Holnap megyünk az első szurira, szorítsál!!! Én jobban félek. Olyan vagyok mint Szecs.

Timi, küldök majd képeket segítesz? Te olyan ügyi vagy :-)
Jó hintázást nektek.
Babakötvényről megjött a papír, merre kell elindulnom vele?

Jucuss Izának jobbulást.

Judyt, apukám hívott husinak, husikámnak mindig, most meg a párom amióta együtt vagyunk. :-)

Ripley, Zalán mindjárt szülinapos? :-)

Délután megyünk sétálni, olyan szép idő van.

Puszi nektek

Kép
judit70

Elfelejtettem írni, hogy apja elnevezte Lillust Punka Pankának :-)

Kép
judit70

Sziasztok!

Köszönöm!

Sun
Jobbulást Neked!

Jucus
A nagylánynak is jobbulást!

Kriszta
DRUKK +++ a babának és a mamának!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Judit...küld a képeket nyugodtan :)
A babakötvénynél valamelyik kereskedelmi bankban nyiss egy számlát Lillának. Én az OTP-nél nyitottam Zsoltinak, ott volt a legegyszerűbb. De ehhez be kell kérni az Államkincstártól egy 30 napnál nem régebbi igazolást arról, hogy folyósítják a családi pótlékot. A számlát csak az nyithatja meg, akinek a nevére megy a családi. Kellenek még személyes iratok a felnőttnek és a gyereknek is :)

Kriszta...mennek a drukkok a kicsi emberkének! Minden rendben lesz :)

Mi ma voltunk a kórházi szobatársunknál, egy nappal idősebb fiúcskánál. Ő most 10 kg körül van és pár lépést már megy önállóan. De nagyon jól el voltak a fiúk...külön-külön tündérien játszottak. Egymással nem is nagyon foglalkoztak :)

Zsolti már teljesen átállt a napi egy alvásra. Ma 6kor kelt és 11 után indultunk haza a vendégségből. Indulás után 3 perccel már aludt a babakocsiban...jó két órája alszik már. Remélem még egy jó félórát ráhúz, aztán ebéd...de ilyenkor az uzsonna kimarad, mert hát óránként még sem etethetem :)

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Mindenkinek koszi a biztatast :) Ma egesz nap azon rohogok, hogy a leendo volt ferjem nevere fog kerulni Gizike :) Ma vegigzongoraztam az anyakonyvi hivatalokat es azt mondtak, hogy amennyiben a ferjem nem nyilatkozik maskent az o nevere kerul a baba. Nomarmost, o 13000 kilometerre szarik az egeszre..... Azt kell kideritenem, hogy a szuletes utan milyen papirokat kell benyujtanom, hogy az apasag velelmet megtamadjam vagy hogy kell ezt jogilag helyesen mondani es akkor a gyamhivatal ker hivatalbol dns vizsgalatot...... hm-hm-hm szegeny Gizike :) Nem tudja meg hogy hova pottyan.
Holnap a birosagot fogom felhivni, hogy mire szamitsak. A valasomat jovo ev juniusara tuztek ki miutan a terhessegre hivatkozva megsurgettuk :) Mi vagyok en elefant.... ???

Jucuss,
Izanak jobbulast.

Mindenkinek nagyon szep napot kivanok!!

KépKép
sunflow

Sziasztok!

Köszönjük az újonnan érkező névnapi köszöntéseket!!! Minden rendben velünk, apa tegnap egy hangérzékelős csodalámpával állított be, ami zenél és különféle színekben pompázik, úgyhogy a lányom egész nap egy lámpatestnek udvarol, én meg már kívülről fújom az egész repertoárt :lol:
Timi, kapunk hintás képet?
Jucus, izának mielőbbi gyógyulást kívánok! A játékhidat még nem éri el szegénykém, ezért most a szoptatós párna+ikeás tornaszer combo a sláger, mindjárt rakok fel képet...
Kriszta, jó hogy bejelentkeztél! Örülök, hogy Lukács jól van!
Judit, szorítunk, ügyesek lesztek!
Judyt, jöhetnél hosszabban ha lesz időd. Hogy vagytok?
Sunflow, Gizus nagyon jó helyre pottyan! Egy egészséges ön- és társadalomkritikát gyakorló, kivételes humorral megáldott anyukához érkezik. Én hiszek benne, hogy a gyerekeink választanak minket és szerintem jó vásárt csinált
:wink:

KépKép
Kép
szecs

Kép új szerelem

KépKép
Kép
szecs

Blankának boldog negyedéves születésnapot :D

Timi
Kép
vt72

Szecs,
:) köszönöm!!! Ez nagyon jó esik :) Különösen a humorommal kapcsolatos pozitív kritikát.... :) Néha olyan jókat nevetek magamon (is)

Nagyon cuki ez a kép Blankáról.

KépKép
sunflow

Sziasztok!

Én is úgy gondolom, hogy a gyerekeink választanak minket... :)

Jucus, jobbulást kívánok Izának!
És magunknak is :roll: : Zalán tök taknyos, Győző köhög és nehezen veszi a levegőt. Úgyhogy ma itthon leszek velük és gyógyulgatunk. Timi, tartok tőle, így holnap nem sétálunk veletek :( .

Szecs, nagggggyon cuki Blanka, ahogy elmélyülten figyeli a szerkentyűt :D !

Kriszta, szorítok, hogy a kisbaba rendben legyen+++++!!!

Sunflow, ez a jogi apasági dolog elég nyakatekertnek tűnik :? .

Kép

Kép
ripley

Ripley...gyógyuljatok meg hamar!
Holnap még én sem tudom, hogy mikor megyünk sétálni, mert holnap jön a futár Zsolti karácsonyi ajándékával és ajánlott itthon lenni :)

Szecs...nem is írtam (bocsánat), de tényleg nagyon édes Blanka a játékkal.
Hintázós kép még nincs...de ahogy leaz, felteszem :)

Sunflow...tényleg nem "szokványos" anyakönyvezés elé nézel :)

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Tegnap megvolt az első oltásunk. Túléltük egy kis sírással. Azóta olyan kis bágyadt és többet alszik. Különösen más gond nem volt.
Azt mondta a doki, hogy minden rendben szépen fejlődik, a sírások pedig egy babával járnak. Időnként elég sokat sír. Miután minden lelet rendben volt, így mást nem tudott mondani. A kakira (2 naponta van) azt mondta, hogy a tápszer miatt és ezért is lehet sírósabb. Na, bummm.

Most 2 napja minden evésnél félre nyeli a tápszert, jön egy nagy síró roham és nem akar tovább enni, csak kb. 10 perc után. Erre azt mondta, hogy megijed és azért. Eddig ez nem volt, most miért van. Cumisüvegen a cumit nem váltottam, ugyanakkora. Hát, én nem értem. Sokszor ha pukizik is sír, vagy ha büfi jön akkor is.
Nálunk most ezek vannak.

Szecs, Blanka nagyon édes. Milyen jó játékot szerzett be apája.
Blanka is bágyadtabb volt az oltás után? Mi tegnap este 6-kor kaptuk meg.

Jobbulást minden kis betegnek.

Puszi nektek.

Kép
judit70

Sziasztok!

Szecs....Blanka édes,köszi a fotót :wink:

Ripley...gyógyulást nektek is.Mi már lábadozunk.

Sunflow... Olvastalak,nagyon körülményes valóban Gizike anyakönyvezése ,de szerencse hogy még időben vagy és utána tudsz járni a dolgoknak,már amennyire lehet.

Köszönöm Mindenkinek hogy így aggódtok értünk,és úgy látom Mindenki a másikért!!
Jó kis csapat Vagyunk!!

Magunkról: Gyógyulgatunk.
Nem volt rossz a megérzésem ,hogy ez Izánál nem egy banális megfázás+torokfájásról van szó.
Nem egy lázongó típus ,azért is volt furcsa hogy belázasodott.
Dr-nénink megvizsgálta persze csak szerdán tudtam vinni,mert kedden potya utat tettünk,már nem vették ki a kartonunkat ,annyian voltak előttünk. :oops: így hazajöttünk.
Sajnos tüszős mandulagyulladása van.
Antibiotikum kúra ,de szerencsére hatásos.Láza nincs.
Tegnaptól már a kedve is jobb,és eszik is.

Puszi Mindenkinek! :wink:
jucuss3

Míg aludt a babám nosztalgiáztam ,és ezt találtam :lol: Kép
[/img]
jucuss3

Első Karácsonyunk! :D
Ez volt a kedvenc pihiszékünk ,mindenhova vittük,mert 3vagy 4 pozicióban állítható ,és ha elaludt sem kellett kivennünk. :)

Jucus :-)

Kép

Kép
jucuss3

Sziasztok!

Sunflow, nem akarok beleszólni, csak eszembe jutott, hogy ha esetleg felhívod a leendő volt férjed figyelmét, hogy a pici édesapja kilétének tisztázása az ő érdeke is - mivel ellenkező esetben a válás után gyerektartás megfizetésére is kötelezhető - talán jobban motiválva érezné magát, még 13000 km-re is, hm?
Timi, köszönjük szépen!!! A három hónap még csak-csak, de ez a negyedév olyan ijesztő :shock: Gyorsan megy az idő nagyon :) Megesz a kíváncsiság, hogy milyen ajándékot hozott a futár :D
Ripley, Isten éltesse a kis Zalánt születésének első évfordulóján!!! Remélem már egészségesen ünnepel a család!
Judit, Blanka is bebódult az oltás utáni nap a homeós bogyóktól. Lillácska hamar kiheveri, nem kell aggódnod!
Jucus, nem semmi, hogy nem volt ideje rátok a dokinak :shock: Szerencse, hogy az ösztöneidre hallgattál. Cuki ez a kép!!! Én is úgy várom az első karácsonyt :D Nekünk ennél egyszerűbb pihiszékünk van, ami nem állítható, hanem a baba saját súlya húzza le. De abban is bealszik, ha elég fáradt :) Kép Nagyon zen :D

KépKép
Kép
szecs

Ripley...Isten éltesse Zalánt! Legyen nagyon szép napotok :)

Szecs..Olyan Blanka mint egy kis virág :)
A futár két ajándékot hozott.
Szülinapra:
http://www.tulli.hu/product_info.php?products_id=17354

Karácsonyra:
http://www.tulli.hu/product_info.php?products_id=16586

Timi
Kép
vt72

:lol:
Ripley....ISTEN ÉLTESSE ZALÁNT 1ÉVES SZÜLETÉSNAPJA ALKALMÁBÓL!! Kép
jucuss3

Nagyon sok boldogságot kívánunk Zalánnal a születésnapja alkalmából!!! Puszi az arcára!!

Timi, látom a tulli-tól vásároltatok. Milyen? Jók a termékek? Én konyhát keresek Vivinek, de még nem sikerült döntenem. Először használtat akartam, de addig gondolkoztam rajtuk, hogy elvittél előlem :lol:
Úgyhogy maradok az újnál, csak még nem tudom hol vegyek!

KépKép
b_judyt

Judyt...nekem jónak tűnnek a játékok. Használatba még nem kerültek, most "elrejtett" állapotban vannak a félszobába. Persze, mikor megjött, akkor megnéztem, hogy nem sérült-e.
Nekem tetszene, ha ilyen dömpert kapnék :D

Timi
Kép
vt72

Nagyon szépen köszönöm mindannyiotoknak a szülinapi köszöntéseket!!!
Jucus, ez a virtuális torta Zalán első tortája :) , mert az igazit csak hétfőn kapja; a nagymamánál lesz a köszöntés répatortával.
Bárcsak én is elücsöröghetnék egy ilyen pihenőszékben nyugalomban, csendben... :)

Timi, ha ilyen dömpert szeretnél, kaphatsz tőlünk karácsonyra :lol: .

Judit, Zalánnál is volt ilyen 2-3 hónapos korában, hogy evés közben megijedt a hirtelen torkára szaladt sok tejcitől, és sírva fakadt. Utána nem akart enni egy darabig, csak sírt. Én meg nem tudtak szabályozni a cicit :? . Aztán elmúlt ez az időszak is.

Kép

Kép
ripley

[quote="ripley"]T írta:ripleyimi, ha ilyen dömpert szeretnél, kaphatsz tőlünk karácsonyra :lol: .

Remélem Zsolti megengedi majd, hogy játsszak az övével :)
De nagyon szépen köszönöm a felajánlást :)

Torta ügyben én is répa- vagy túrótortában gondolkodom...persze az ő lehetőségeikhez mérten. De még nem született ebben döntés...igaz, még két hetünk van rá :)

Timi
Kép
vt72

Drága Ripley!
Az édes kicsi Zalánnak boldog születésnapot kívánok és küldök egy nagy puszit :-)
Nem felejtettem el a köszöntést, csak tegnap egész nap vásároltunk és csavarogtunk apával. Végre itthon volt Ő is és élvezte a kislánya társaságát.

Örülök, hogy megírtad, hogy nálatok is volt ilyen félrenyelés és majd elmúlik. Most 2 napig jobb volt, de úgy veszem észre, hogy akkor van inkább amikor fáradt szegény.

Jucuss Izának jobbulást!

Timi, nagyon jók a játékok, biztos élvezni fogja Zsolti! Majd írd meg, hogy milyen volt a fogadtatása a játékoknak.

Kép
judit70

Blanka nagyon édes... látszik, hogy nagyon érdelki a játék...

Izának Jobbulást!

Levi is beteg...
Antibiotikum, köhögéscsillapító, stb :roll:

Zalánnak BOLDOG SZÜLINAPOT kívánunk!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia...jobbulást Levinek!
Te hogy vagy?

Timi
Kép
vt72

Zalánnak én is Boldog Szülinapot kívánok!!

Szecs,
Nem rossz ötlet, de nem nagyon lenne miből letiltatni a gyerektartást. :) Majd meglátjuk hogyan alakulnak a dolgok. Mindenesetre előbb szeretnék már elválni. Nagyon édes ez a kép Blankáról. Olyan helyes azon a kis virágon :D

Timi,
a játékok nagyon jópofák. Annának annak idején én is vettem kézügyesség fejlesztő játékokat de soha nem játszott velük. Egy-egy darab fa vagy műanyag palack sokkal érdekesebbnek bizonyult :) Gizinek nem veszek semmit mert összeszedtem Anna régi bébijátékait és így nem nagyon van szükség semmire.
Mellesleg ha valaki még egy plüssállattal gazdagítja a parkot én isten bizony kihajítom. :)

Remélem a kis betegek is gyógyulgatnak.

Képzeljétek, Anna előtt beszélgettem az öcsémmel, hogy gondoltunk az oviváltásra de hogy nem szeretném Annát kirángatni a jól megszokott környezetből, mire Anna felujjongott, hogy : másik oviba megyek, DE JÓ!! Ugyhogy asszem ez is megoldódni látszik. A héten megnézzük az ovit és beszélek az igazgatónővel, hogy tudják-e fogadni februártól. Végülis ezekkel a gyerekekkel fog iskolába is járni....

Mindenkinek további kellemes hétvégét!

KépKép
sunflow

Jóreggelt!

Judit...örülök, hogy jól telt az apás napotok! Kellenek az ilyenek. Nekem most 3 nap jutott apjával...így teljesen feltöltődhetek. Sokat Zsoltizik ő is, meg sétál velünk...és így olyan "család" hangulatom van :)

Az óraátállítást igazán megszüntethetnék. Tegnap sikerült "élőben" látnom a digitális dekódert, ahogy 3-ról 2-re visszavált :D
Ma viszont csak egyszer kelt Zsolti...igaz utána 5kor már ébresztőt fújt. Tudom, hogy az 6nak számít még...de azért tudtunk volna még aludni :D

Ma megyünk kirándulni a Normafához. Találtam egy honlapot http://kirandulababa.turistautak.hu/turak/bh_normafa_korut.html ahol nagyon jó babakocsis kirándulóhelyek vannak. Ajánlom mindenkinek :)

Sunflow...az nagyon jó, ha Anna ilyen pozitívan áll az óvodaváltáshoz.

Timi
Kép
vt72

Timi, köszi, megvagyok...
Már nem olyan vészes a "rosszullét"...

Csak már nagyon szeretnék elköltözni..
Anyós most nincs itt 3 napig, hazament a tesójához... Após pedig... :(
Soha többé nem költözök össze a szülőkkel...

Sun
Drukk az oviváltáshoz... nagyon jól fogadta a nagylány.
A válás... nem tudm miért húzzák ennyire az idő... :roll:
A sógornőméknek most volt az első tárgyalás, a bíró azt mondta, majd nyáron találkoznak és folytatják... de ők adtak be kérelmet, így télen lesz a 2. :roll:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!
Kia ...Jobbulást nektek is!!
Örülök hogy jobban érzed magad.
Én nagyon jól viselem kezdetektől,Izával is ugyan ez volt a helyzet.Néha megfordul a fejembe ,hogy biztos lakik a pociban vki. :lol:
A költözést nem csodálom hogy várod,voltam hasonló helyzetben. :cry:

Sun...Ügyes, okos Anna ha így fogadja a váltást .
Jobb lesz neked is a közelség.
Mi is nagyon gondolkozunk hogy mit csináljunk,ha érkezik a tesó egy ideig azért nem biztos hogy fogom(juk) tudni hordani. Főleg hogy 1ker-el odébb járunk. :?

Timi... Kirándulós napok! Nagyon jóóó! Az idő is szuper volt hozzá!!
Mi a múlthéten voltunk szomb.-vasárnap, nagyon jó idő volt akkor is.
A kilátóhoz is felmásztunk,libegőztünk ,és a gy.vasútat is beszorítottuk.( Mert Anna Peti óta ,mindenhova szeretne Iza is menni) 8)
A játékok nagyon jók,megkukkoltam :wink:

Szecs... Édes Kicsi Hercegnő!! nagyon jól elvan valóban a pihiben.
FP a pihenőszéketek?

Magunkról ...Holnap Uh ,nagyon izgi,nagyon várom. :)
Szerencsére Iza is jól van,csak szerdán lesz ovijuk.Reménykedem hogy nem esik vissza.
jucuss3

Kép
Zalán 1. születésnapi (répa)tortája

Kép
Cuki fiúk

Kép

Kép
ripley

Ripley...tényleg nagyon cukik a fiúk!
És már 1 éves kis barátunk van :) :)
Mit szólt Zalán a tortához?
A héten gondolom itthon van Győző is...nem tudom, hogy így hogy alakul a sétatervetek :)

Nekünk kicsit felborult a "rendünk", hogy apja itthon volt egy hétig. Így Zsolti ismét korán kelő lett...ma is 1/2 6-kor keltünk. Most tízóraizunk aztán sétálunk egyet.
Az óraátállítást is megérezzük még pár napig szerintem :(

Timi
Kép
vt72

Ripley,
Nagyon helyesek ezek a gyerkocok :)

Jucuss, ... Timi, Kia
Iza meg nem nagycsoportos (ha jol emlekszem az alairasodra). Szerintem nem lesz problema ha nem megy. Nalunk az a gond, hogy Anna nagycsoportos es most mar ket hetnel tobb hianyzast nem fogadnak el mert ot eves kortol az ovoda kotelezo..... Nekem ezert fejfajas ez. De jovo heten hetfon megyunk az "uj" oviba (azert irtam idezojelbe mert meg en is odajartam), beszeltem a vezetovel es nagyon kedves volt. Nem lesz problema szerintem az atiratassal.

Kia,
a valast azert huzzak mert kulfoldi a leendo-volt ferjem. Es ott is el. Ilyenkor kipostazzak a papirokat es van valamennyi turelmi ido amig o reagalhat. Nem baj, kivarom. Nem rohanok sehova. Aztan majd utana kezdem intezni hogy Gizi az apukaja nevere keruljon. Mar lenyugodtam. Majd szep lassan minden elrendezodik.

A heten megyek GI-hez is es vedonenihez is. Holnap gazszerelo jon hozzank a konvektorokat tisztitani. Olyan sok dolgom van .... :) Es telanyo nem keszul mert Anna apukaja meg 20-ig nem jon haza.... mi lesz igy velem. Kenytelen leszek megvarni mig elalszik. Bar tegnap en aludtam el elobb.... aztan keltett, hogy vege az asterixnek :)

KépKép
sunflow

Timi, a betegeskedés folytatódik nálunk a héten. Pont most jöttünk vissza a dr.nénitől.
Talán a péntek már Zalánbabás-sétálós lesz :roll: .
Jó lenne, mert jövő héten "vidékiek" leszünk a gyerekekkel.

Kép

Kép
ripley

Ripley...jobbulást a betegeknek!

Ma estére Zsolti is belázasodott valamitől. 38,1 volt a hője. Ez már a leszámított :(
Kapott kúpot, remélem alszik éjszaka.

Holnap meg veszünk Panadolt és Nurofent, mert a kúpot háromszor lehet egy nap csak.

Timi
Kép
vt72

Kép Kép Kép

babaimádó
Kép
babaimado

Babaim...nagyon cuki Fanika! Mennyit nőtt már!

Zsolti reggel óta lázas....14.40-re van időpontunk a doktor nénihez :(
Nem tudom mi lehet. Nem köhög, nem szörcsög, csak olyan bágyadt a kincsem és szinte egész nap szopizik.

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Bocsi, gyors leszek, nem nagyon jutok géphez, mert itt van az őszi szünetben a férjem kis-nagy fia (15 éves) és msn-n lóg a barátnőjével :-)

Most alszik Lilla gyorsan lecsaptam a gépre.

Nálunk minden rendeződni látszik szép lassan. 8 hetes korától napról-napra jobb a helyzet. Tegnap volt 10 hetes és már múlt hét péntektől nem adom a Espumisant sem. Vannak még görcsik, de ritkábban és nem olyan vészesek mint amilyenek 2 hónapig voltak.
Múlt héten 5080 grammot mért a védőnéni a 2 hónapos vizsgálaton + szuri is volt.

Timi remélem javul Zsoltika, jobbulást. Mi lehet a baja?

Babaim nagyon édes Fannika.

Felébredtünk, majd jövök még!

Akinek nem írtam, puszi és várom a híreket mindenkiről.

Kép
judit70

Sziasztok!

Timi, klasszak a játékok, biztosan telitalálat lesz!!! A kirándulós oldal is szuper, el is mentettem. Amit nagyon tudok ajánlani egy kellemes sétához, az a megújult Kopaszi gát, mi nagyon szeretjük :D Mit mondott a doktornő? És hogy van Zsolti?
Kia, remélem Levi már gyógyulgat és Te kimaradsz a bacikból! Pocakosként emlékszem mennyire aggódtam, nehogy elkapjak valamit. Most gondoltam bele, hogy egy kisgyerkőc mellett ez mennyire nem egyszerű...
Jucus, jó szemed van, tényleg FP a pihenőszék :) Mesélj, mi volt az uh-n?
Ripley, jobbulást nektek! Naaagyon cukik a képek!!! :D
Babaimado, meg vagy dicsérve, amiért ilyen szép képekkel jelentkeztél végre :lol: Gyönyörű a kislányotok!!! Nekünk is ugyanilyen fürdetőhálónk van és még mindig ragaszkodik hozzá Blanka, pedig igencsak megnyúlik már, mikor belefekszik :lol: :lol: :lol:
Judit, örülök, hogy jól mennek a dolgok!
Sunflow, tud még neked újat mondani a védőnéni? Én sokszor már így első gyerekes szülőként is időpocsékolásnak éreztem :?
Na igen, gyakoriak a válások manapság :( De nekünk most öröm az ürömben, hogy az egyik ismerős házaspár válása kapcsán talán összejön egy lakáscsere... Most ezen ügyködünk Apával, így Blankának is jutna egy saját kuckó és nekünk sem kellene a fürdőszobában beszélgetni esténként :D Drukkoljatok!!!

KépKép
Kép
szecs

[quote="szecs"]
írta:
szecs a fürdőszobában beszélgetni esténként :D

Beszélgetni?? Ja, persze... :lol: :lol: :lol:

KépKép
b_judyt

Mi tegnap kezdtük a bölcsit...
Tiszta ideg vagyok reggelente, már 3 kávét iszok..., innék én többet is...

KépKép
b_judyt

Babaim. gyönyörű a kicsi lány, nagyon édes, micsoda pocija van!! :lol:

KépKép
b_judyt

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?