Eszti!
Hát mikor kibújt Beni, egyből rámtették, nálunk Apás szülés volt, így a férjem is ott volt. Nem tudom meddig volt rajtam, aztán elvitték megfürdetni, felöltöztetni, megmérni, ment vele a férjem is, sőt, addigra az egész családom (5fő!) bejött a szülőszobára és nézték a baba fürdetését. Hogy hogyan nem dobták őket ki, a mai napig nem értem!
Ez idő alatt megszültem a méhlepényt. Aztán rögtön visszahozták, kb. 5 perc volt, és onnantól kezdve velem volt Beni is és a férjem is. Még összevarrtak picit (mert csak picit kellett
) aztán 3an voltunk 2 órán keresztül. Utána jött valaki, nem tudom, talán szülésznő volt, de nem ismertem, hogy menjünk pisilni, elvitték Benit már az osztályra, aztán már én is vettem a köntöst és mentünk le. Bugyi nélkül, hatalmas betétekkel a lábam között
Megmutatták az ágyamat (végül csak jutott egy 3 ágyasban
), aztán már jött is vissza Beni, ez kb. 10-15 perc volt nélküle. Én le szerettem volna tusolni, de nagyon megszédültem (ez kb. 5kor volt és én előző este vacsiztam a nagy izgalmak miatt), így inkább maradtam büdi.
Egyébként alig volt összekenve a hálóingem, alul meg lemostak még a szülőszobán. A férjem jó sokáig bent volt, csak este ment haza. Én éjjel tusoltam végül, mert mindent összevéreztem, belőlem nagyon jött 2 napig.
Én nem kaptam semmilyen fájdalomcsillapítót, szerencsére 2 óra alatt megvolt Beni, tudtam menni, nem tudom, hogy aki EDA-t kap, akkor ez az egész hogyan zajlik.
Az egész szülés nagyon csodálatos, majd meglátod, én a mai napig sokszor visszaemlékszem, hihetetlen, ehhez fogható élmény soha nem történt előtte velem.