Új privát üzeneted érkezett!

Connie,
már ezer éve meg szerettem volna kérdezni, hogy igaz az, hogy ha anyatejes baba zöldeset kakil, az azért van, mert vagy keveset eszik, vagy mert túlette magát? Beni kb.3 hete kakilt zöldet, akkor mondta nekem valaki.

Kép
Kép
Kép
ilba

Vuka, és többiek, már fel is tettem egy 26. hetes pocis fotót magamról a profilomba. Kép
Mi apával megyünk az előadásra (nagyon aktív Kép ), de azért ha megismertek, gyertek oda! Kép

Eszti
Vendég

Eszti Neked is szép pocid van!!!
Az én férjem is nagyon aktív, mindenhova elkísér, de sajna ma nem biztos, hogy ráér.
Üdv: Vuka

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Itt van Beni új játéka, ami már tök rég megvan, csak tegnap este szereltük, ragasztgattuk. Nagyon félénk volt az elején, csak nézelődött. Véletlenül beleakadt a keze az egyik lógóba, odasandított, de haláli aranyos volt, hogy most mi van, de egyre jobban élvezi. Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Évi,
mi pedig az A/I/24 vagyunk. Tényleg kicsi a világ! A szomszéd lépcsőházban lakunk és itt futunk össze. Kép Megyek éhes az uraság, most jöttünk haza egy hatalmas sétából.
Orsi

Kép

Kép
szorsi

Hát, a hatalmas séta nálunk is megvolt.Kép
Igaz, hogy háromszor kellett felöltöztetni Livit, mert lebüfizte a pulcsiját miután ráküzdöttem, de valahogy csak elindultunk.
Leadtuk a cuccokat a védőnőnél, sajnos nem a mi védőnőnk volt ott, ez a másik meg tök mogorva volt. A ruhavásárlás csak részben sikerült (Centrum), bodykat vettem jó sokat, de rugit csak kettőt, nagyon randák voltak. Holnap elmegyünk máshová is körülnézni.
A spenót bejött Livinek, csak az a baj, hogy úgy eszik (Apának persze nem, akkor egy kisangyal), hogy az első falatoknál még vigyorog, tátja a száját, a felénél meg már hisztiskedik és mászna ki a székből. A kaját lenyeli,amit a szájához tartok, de közben valami baja van, csak nem jöttem még rá, hogy mi. Gondoltam arra, hogy esetleg gyorsan lapátolom a kaját neki, vagy kihül, mire a feléhez érünk, de a Férjem esetében is kihül addigra, neki mégsem csinálja a műsort a kis kuka. Végülis a lényeg, hogy eszik. Viszont nem maszatolta össze magát, pedig akartam csinálni olyan Ákos féle spenótos képet, de nem kente magát össze a kedvemért.

Hűha, micsoda pestlőrinci egymásra találás történt itt.!KépKépKép
Szerencsére Kispest sincs messze, úgyhogy majd becsatlakozom hozzátok a jó idő beálltával, meg gondolom Timi is (Novum).

Ilba,
nagyon szupi az új játék! Biztosan szereti is Beni. Olyan szépen kikerekedett a kis pofija, tényleg, megvan már az 5 kiló?Kép

Évi,
a teremburáját, még nem voltál a kismamitornán? Tessék menni, mert odacsapok!Kép

Elillanok enni, mert leenged a rizsfelfújt.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok Csajok!

Új vagyok köztetek. Úgy néz ki, én is a Szt. István kórházban fogok szülni.
Nagyon édesek a babócáitok, gyönyörűek. Nagyon jó a hangulat köztetek, ezért ha nem bánjátok - és bevesztek -, én is szívesen csatlakoznék a beszélgetésekhez.
Február 23.-március 2. közé tippelik a szülés időpontját. Szülésznőt még mi sem választottuk, a legközelebbi alkalommal, ha a dokihoz megyünk, megkérdezzük először, hogy ő kivel dolgozik szívesen együtt. A dokink felajánlotta, hogy megmutatja a szülőszobát, meg a szülészetet. Most nemrég jártunk nála, és meg is néztük a szülőszobát, meg az alapítványi szobát, jól néznek ki, modern az egész, remélem nekem is sikerül elcsípni az alapítványit, arra pályázok.
Azt már én is hallottam, hogy a Szt. Istvánban igen támogatják a gátvédelmet. Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehet kapni gátmasszázs olajat? Lassan el kell kezdeni az "edzéseket".
Üdv
Lona
lona

Szia Lona!

Nem úgy van ám az, hogy csak úgy becsatlakozol, először jól kifaggatlak!Kép
1. Fiú vagy lány a babó?
2. Hogy fogják hívni?
3. Ki a dokid?
4. Mióta olvasol minket?
Bónuszkérdés: a Lona Ilonát takar?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Lona,
Először is légy üdvözölve köztünk!
Aztán a kérdésed:

Többféle van. Az én szülésznőm a mandulaolajat pártolta (azzal csináltam a gátmasszázst én is). Azt a Dm-ben vettem. Orbáncfű olajatr gyógyszertárban, vagy gyógynövényboltban kaphatsz. Pl. az Árkádban van egy a -1 szinten, de nincs mindig. Vigyázz! Nehogy rábeszéljenek orbáncvirág olajra! Az erre nem jó!
Ki a dokid?
Orsi

Kép

Kép
szorsi

Na megjöttem.
Beninek elég kicsi a sapija, gondoltam veszünk egy újat és épp itt az ideje, hogy megismerkedjen a BKV-val. Kép
Persze jó sokat vártunk a buszra, de gondoltam minket semmi nem tántorít el, szép, új buszok járnak, könnyű le és felszállni, stb.
Na, erre jött egy régi. Kép Segíteni persze senkinek nem jutott eszébe, nem baj, kiborulás nélkül nagyon ügyin felszálltam. Leszálláskor megkértem valakit, hogy segítsen.
A kezdődő szélvihar még jobban megerősített abban, hogy nagyon jó, hogy veszünk egy sapit, ami jó meleg és szép és divatos. Kép
Odaérünk a Kenguruhoz, erre - LELTÁR. ........ ezt inkább nem írom le, amit mondtam. Kép
Szóval holnap újra túra. Kép

Gabi,
legalább Te félig sikerrel jártál. Kép Mekkora rucikat veszel Livinek?
Mi holnap méreckedünk, holnap lesz 8 hetes! KépKépKép

Én is akarok egy istvános kismamit a közelbe!!!!

Lona,
helló, ha visszakeresel egy táblát, látod milyen adatokat írunk bele. Várom! Kép
Akkor se légy szomorú, ha nem kapsz alapítványit, én is szerettem volna, de mikor mondtam a szülőszobán, akkor a szülésznőm aranyosan visszamosolygott, hogy egyenlőre még ágyam sincsen, nem hogy saját szobám! Kép

És hogy még egy kicsit panaszkodjak: Beni katasztrófálisan eszik mostanában. 5 percig mint a kisangyal, 70-90ml meg is van neki, és aztán kész. Nem kér többet. Persze van, hogy 1 óra múlva éhes. De hát így mindig csak a híg előtejet issza, nem is csoda, ha enni kér. Lehet, hogy a tejcsi másmilyen, nem tudom, mert most is van valami menzi féleség. Kép
Most a túra miatt 3 óra telt el két szopi között, most mondjuk nagy erőfeszítések árán evett 150et. Kép

Képzeljétek a férjem most ment az OEP-be és az Államkincstárba, drukkoljatok, hogy minden jól legyen kitöltve és ne hiányozzon semmi!

Na, megyek játszom az Úrral egy kicsit.

Kép
Kép
Kép
ilba

Kedves Gabuska!
Szóval kifaggatsz? Na jó, egye manóKép
Úgy néz ki, hogy lányzó lesz a kis pocaklakó, bár eleinte nemigazán akarta megmutatni magát, mára több összehangzó vélemény szerint, ő biza lány.
A nevére vonatkozóan sajnos még apával nincs egyértelmű megállapodás, amennyiben sikerül megállapodni, megírom.
A dokim Németh Miklós, a fiatalabb korosztályhoz tartozik, eddig "jó fej" voltKép Bár, hozzá nem olyan régóta járunk, azt hiszem most voltunk nála harmadszor, de az első perctől kedvesen fogadott. Előtte egy másik dokihoz jártunk, egy másik kórházban, de abban sajnos nagyot csalódtunk, ezért mindenképpen váltani akartunk...Kép
Igazából csak ma olvastam el a januári archivumban talált beszélgetéseket, de nagyon megragadott a jókedv és a jó hangulat.Ez mostanában rám is fér, mert az idő sem túl jó, meg igazából egyre jobban félek a szüléstől.
Igen valóban a Lona Ilonát takar, de én a Lonát jobban szeretem.

Kedves Orsi!
Köszi az üdvözlést és a választ is. Ezt a mandulaolajat akkor lehet, hogy én is kipróbálom. Vajon mi a különbség hatásilag a mandulaolaj és az orbáncfűolaj között?

Üdv mindenkinek!
Lona
lona

Kedves Ilba!

Amíg az előző hozzászólásomat írtam, te addig megelőztél.
Nem tudom, hogy hogyan szokás emailba, vagy így hozzászolásként elküldeni az adatokat?
Azért bízom az alapítványiba, de szerintem ez a február vége március eleje elég húzos időszak, sok front szokott lenni, úgyhogy lehet, hogy úgy járok ahogy te.
Na mindegy, azért én bizakodom.Kép
Üdv.
Lona
lona

Sziasztok Kép

Szia LonaKép
képet is küldjél ha tudszKép

Esztipeszti nagyon csinos kismama vagyKép

Ilba
Te hol laksz?
nagyon szupi az új játékotokKép
ahogy Novum mondta ne haragudj, de mi is megnéztük a popsitKép nagyon cuki
nézd itt mienkKép(nem véletlenül a harisnyában lett lefényképezveKép)
Kép

hova mentetek BKV-val vásárolni? Babakocsival?
Sokszor át kellett szállni?

Gabuska, Szorsi voltatok ilyen időben sétálni?
Én nem mertem kimenni. Most olyan lelkiismeret furdalásom van, hogy nem voltunk.
Igaz az eső nem esett kimehettem volna.
Gabuska engem hogy csapkodtál volna egyszer sem voltam kismama tornánKép
Igaz megvan Rubint Réka kismama DVD-je, de az túl sok volt nekemKép

Kép

Kép
sajtine

Lona,
ahogy Neked jobb, de nekem egyszerűbb, ha ide küldöd hozzászólásként. Kép

Sajtine,
a miénk is ilyen csak kékben, nem? Most a szennyesben van, lusta vagyok kimenni megnézni. Kép
Az új játékot még szeptember környékén vettük, kuponra adták a Brendonban 10 helyett 4ezerért. Szerintem megérte. Még zenél is középen a csörgő, ez is a hull a pelyhest (áááááááá) és picit rekedt is, de mit akarjak ennyi pénzért, nem? Kép
Óbudán lakom, az Amfiteátrum utcájában és a 60as busszal mentem a Stop Shop-ba, ami 3 megálló, tehát nem kell átszállni, haza mi is sétáltunk.
Ja igen és a 3 kerekű csodajárgánnyal voltunk.

Képzeljétek most hívott szegény férjem, hogy az Államkincstárban 36 (!)an vannak előtte. KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sajtiné,

Voltunk sétálni. Több, mint 2 órát! Hazajöttünk 5 perc szopi, aztán akkora kaki, hogy át kellett öltözni. Aztán nem kért többet (Ilba nálunk napok óta ugyanaz a helyzet, mint nálatok!). Rá egy órára viszont úgy sírt, hogy sikított. Jó, mi? Nem hagytam magam. Addig nyomogattam a szájába a cicim, amíg jól ki nem szívta. Mert állandóan lejött és sírt közben. (Peóbáltam közben büfiztetni is, de az sem segített)A végére jóllakott és elaludt. Már majdnem 3 órája alszik! Nem tudom, mi lesz este.
Ilba,
Tanácstalan vagyok én is az ügyben.
KépHajnalban viszont úgy szopizik 20 percen át, hogy akkor meg szinte sokallom. Nap közben meg ímmel-ámmal. Remélem, megoldódik az ügy.

Lona,
Nekem azt mondta a szülésznőm, hogy a mandulaolajjal jobb a tapasztalata, de hozzátette más kolléganője a másik olajra esküszik. Nekem bejött. Nem volt gátmetszésem, lehet, hogy ez is hozzájárult.
Orsi

Kép

Kép
szorsi

Sziasztok!
No, mégis sikerült elmennem a felkészítőre. A doki tényleg nagyon poénos volt.
Esztipeszti, kár hogy nem láttam előbb a fotód. Szerintem melletetek ülltem ha a te párodnak van narancs-szürke-fehér kabátja Kép
Lona, nekünk jógán is a mandulát vagy orbáncfüvet ajánlották. Ez utóbbi jobban oldja a feszültséget, de a szülésnél a mandula a jobb ha jól emlékszem. Én mandulát vettem, mert az ha marad alapolaj is. Egyébként sem kell belőle sok. Nem kell, hogy tocsogj az olajban. A lényeg,hogy tiszta legyen, semmi adalék! Lassan én is kezdem az "edzéseket".
Nagyon élveztem a babák "popsis" párbeszédét Kép
N

Kép Kép
natasa1975

Ilba, Szorsi,
Azt lehet ilyenkor, hogy ha egy-másfél órán belül kér enni a manó, ugyanazt a cicit kapja, amit előzőleg, vagyis két szopi megy ugyanabból egymás után.
Ezek a korszakok jönnek-mennek, minidg kitalálnak valami újat ezek a babák.Kép

Ilba,
zöld kaki pl. a sok előtejtől lehet, de attól nem, amiket írtál.Kép Vagy pl. ha te gyógynövényes teát iszol. De ha nem habos, túrós, akkor nem gáz, mindenféle színű kakijuk van még, a sárgától a zöldig.Kép

Kenguruval én is így jártam tegnap, csak az Árkádban.Kép és amilyen hülye vagyok, nem vettem észre tegnap, hogy rövidujjú bodykat vettem, csak mikor pakoltam már be a mosógépbe. Pedig előtte férjemnek is mutattam. Kezdek leépülni. Még jó, hogy úgyis itthonra meg aludni vettem, arra el tudjuk használni.

Lona,
Üdv a topikban. Anyukám is Ilona. Sőt, nagymamám is az volt.

KépKép
connie

No, én is tettem fel képet magamról.
A hasam azóta sokkal nagyobbKép
N

Kép Kép
natasa1975

Árkád!?
Van közületek zuglói?????
Connie, te erre laksz?
N

Kép Kép
natasa1975

Connie,

Beni kakija néha túrós (nem az egész, csak darabok), de narancssárgás barna. Szerinted?Kép
Az ilyen villámszopik után ugyanazt a cicit szoktam kínálni neki. De pl most 4 óra után kért enni. Megint 5 perc alatt elintézte, aztán még vissza is jött egy kicsi. Vigyorog meg gagyog, szóval gondolom, egyre erősebben szív.

A C&A-s bodyk (a 3 db-os) szinte mindig rövid ujjú. Egyszer láttam hosszút, de nem vettem, mert zt hittem az lesz majd egész télen... Én ráadok egy kis hosszú ujjú pólót is még.
O

Kép

Kép
szorsi

Sziasztok!

Natasa, igen, neki van ilyen kabcija. Merre ültél tőlem? Kép Én újfent megnyugodtam, hogy jó dokit választottunk és ez mindig megnyugtat. Kép
Szerintem is jó volt az előadás, hasznos. Meg megnéztük a szülőszobát, tényleg szépek nagyon. Egyáltalán nem kórházasak, barátságosak.
Sajtine, köszi a bókot, de azért ez a 26. hét már lassan két hónapja volt, azóta már azért pocakosabb vagyok. És egyre jobban úgy érzem magam, mint egy matrioska baba.....Kép A bébiről teszel fel majd olyan képet, amin látszik elölről is???? Kép
Szorsi, ti a szülésznővel szülés alatt csináltátok a mandulaolajas masszázst? Mikortól kezdtek használni? Ahogy tudom, dokink gátvédő párti, szóval akkor ha ő is így áll hozzá, a szülésznő is, akkor csak meg kéne próbálni...Kép
Ilba, édes a kisfiad! Kép
Vendég

Lona,
köszi a válaszokat (jól lerohantalak, ugye?Kép), és azt elfelejtettem az előbb, hogy üdvözlet a topikban!!!!Kép

Ilba,
a bűvös szám: 68.
Boldog szülinapot a cukipopós Benikének!!!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Lona örülök,hogy jöttél!Kép

Gabi:
A Centrumba mi is szoktunk vásárolni,a rugik elég gyatrák szoktak lenni!
A Lőrinciekhez persze,hogy csatlakozom!
Mi mikor talizunk?

Ilba:
Beni játéka nagyon klassz!Ha nagyobb lesz jól tud majd bele kapaszkodni!

Képzeljétek ma úgy aludt el Szilvi,hogy mellettem játszogatott az ágyon és én közben egy szörme állatot ütögettem az ágyhoz.Egyszer csak arra lettem figyelmes,hogy csend van és alszik is.Remélem érthető voltam.Igy visszaolvasva kicsit kusza amit irtamde mennem kell,mert Szilvi sir!

Kép

Kép
novum

Szia Esztipeszti
Zsófi vagyokKép
Kép

Kép

Kép
sajtine

Szia te drága Zsófibaba! Nagyon cuki vagy!

Timi, mikor szoktatok sétálni? Mi 11 és 13h között, attól függ, hánykor keltünk és reggeliztünk. Válasszunk egy találkahelyet, ami mindkettőnktől ugyanolyan távra van és akkor sétafikálhatunk együtt (juj de jó!Kép).

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ja és tök jó, hogy teljesülni látszik az újévi kívánságom, hogy sok új baba legyen idén a topikban! Vuka, Évi, Esztipeszti, Titati, Luna, Natasa, Zitti hajrá!!!! Remélem, nem hagytam ki senkit.

Jucus megint eltűnt.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi: Mi is valahogy igy szoktunk sétálni menni!!!!
Nekem mindegy hogy hol talizunk!!Kép Hol vannak a legjobb sétáló helyek? És melyik nap lesz a tali???

Sajtiné: Nagyon cuki Zsófi baba!!! Szép a mosolyaKépKépKép

Kép

Kép
novum

Igazság szerint egyetlen jó sétálóhelyet sem ismerek, csak a lakótelepen szoktam rallyzni össze-vissza. Mondjuk a piaci vilimegállónál, a BKV pénztárnál találkozzunk, akár már holnap is. Én reggeltől figyelem a babanetet, írd meg, ha már tudod, hogy mikor fogtok elindulni, én is megírom reggel és ha egyezik az időpont, akkor kalandra fel!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

A különleges ismertetőjel a bazinagy kék babakocsi!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Nekünk meg a bazinagy szűrke babakocsi!!!KépKép
És melyik nap? Hol? Ez a nagy kérdésKép

Kép

Kép
novum

Sajtine, Zsófi nagyon aranyos! Gratulálok! Kép
Valaki itt a topicban lakik a XIII. kerületben (Újlipótváros). Én is szívesen tologatnám majd ismerőssel együtt a babácskát. Kép
Gabi, köszi az üdvözlést! Kép
Vendég

Na van egy ötletem ha neked is jó!!!!!
A spár előtt a Hunyadi mozival szembe!?

Kép

Kép
novum

Gabi!Bocsi most látom,hogy már irtál egy tali helyet!Nekem az is jó!Eddig fanni irt helyettem és nem látta az üzidet!

Kép

Kép
novum

Nem akarom bonyolítani, de nekem a Spar is jó, mert ott lakom. De a piac is, válassz Te!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Natasa, megnéztelek, és már tudom, hogy hol ültél. Kép
Vendég

Esztipeszti,
hol laksz? nekem az nincs messze. Szt.István park, Sziget innen 15-20 perc. Én Óbuda.

Zsófi,
naggggyon édes vagy! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Connie,
lehet a Laktoherbtől? Mondjuk azt állandóan iszom, szerencsére bírja Beni és nekem kimondottan ízlik.
És nagy gáz ha túrós, habos? Mert néha Beninek is túrós.
Ja, és most is zöldült a kaki. Láttam, az eleje sárga volt és zöld lett.
Bocsi lányok a támáért. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Új pocakosok, nem küldtök adatokat? Annyian lettünk már, alig bírom követni. Kép
Vagy én is kezdek leépülni.Kép Connie Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
Lívia hányása folyamatos téma, úgyhogy Beni kakája simán megfér mellette.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kösssz! Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Igazán nincs mit!!!KépKépKépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba, milyen adatok szeretnél? Én szívesen küldök bármit (azért a +kilókról nem szívesen...Kép ).
Egyébként nem messze a Szent I. parktól, Lehel térhez is közel, Cézár ház - ha esetleg így tudod. És szoktál errefelé jönni?

Ha már témánál vagyunk. Kórházunkban van beöntés? És ha nincs, akkor nem gáz szülésnél? Mostanában ilyen dolgok érdekelnek...Kép
Vendég

Megjöttem az előadásról meg a tornáról, állat jó volt mind a kettő. Ez az Újvári doki tényleg jó fej. És bibibíííí, találkoztam Vukával is (ő ismert meg engem, én ehhez béna vagyok). Nagyon csini kismama ám!
Natasa, azt hiszem téged is láttalak, nem rajtad volt rózsaszín sapi?
Jövő szerdán az előadást kihagyom, de a tornán tuti ott leszek, sőt, ha már nem dolgozom, akkor beiktatom a gátizom tornát is. Jól tele vagyok tervekkel, remélem sikerül kivitelezni is őket.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Esztipeszti,
alapjáraton nincs, de lehet kérni. Én "úgy" jártam szülés közben, de baromira nem érdekelt, lekötött más.Kép Azt azért láttam, hogy a szülésznő rögtön lepedőt cserélt alattam, és amikor a dolgok végeztével elnézést kértem, azt mondta, hogy ugyan már, ez természetes.

Na, én elteszem magam holnapra, TIMI reggel várom a jelentkezésedet!!!Kép (Szia Te zugíró Fanni!Kép)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kép

Hát ide várom az adatokat! Kép

Beöntés nincsen, ne izgulj, nem gáz a baleset, én is be voltam e miatt tojva (vissza lehet keresni), nekem egy diszkrét törléssel elintézték, észre sem vettem volna, csak a férjem mondta. Csak hogy nyugtasson ... Kép

Évi,
tök jó terveid vannak Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, akkor küldök neked adatokat: Kép
Esztipeszti
Eszti
29
Bp.-XIII. kerület
Bence
dr. Ujvári Attila
Spiesz Anna

A többi adat még ugye nincs. Kép
Köszi a válaszokat. Valahogy ezt még így nem tudom elképzelni, hogy ez akkor ne érdekeljen, de ha ezt mondjátok, biztosan így lesz....Kép
Vendég

Halihó Mindenkinek!
Úgy látom igencsak szaporodunk, üdvözlet minden új társnak. Eddig pihengettem, mert nagyon kimerített ez a torna Kép, de azért jól esett. Jó volt személyesen is megismerkedni a druszámmal. A többiektől bocsi, én nézelődtem, de csak Évit sikerült felismernem. Egy napra egy leszóllítás elég volt. Az előadás tényleg jó volt. Kár, hogy a jövő héten filmvetítés lesz és nem babaápolás (a francba a cseréért). Pont az érdekelt volna a legjobban, de sajnos a következő alkalommal szerintem én már a gyakorlatban fogom csinálni. Úgyhogy csajok bennetek bízom és majd kérem a tanácsokat. Bárcsak előbb el tudtam volna járni az előadásokra. Úgyhogy mindenkinek drukkolok, hogy a terveit végre tudja hajtani még mielőtt a baba megérkezik.
Üdv: Vuka

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Kép

Na, elaludt Benedek.
Ma az éjszakát leszámítva (mert akkor nem mérem) csak 590ml-t evett. Ugye ez nem baj? Tudom, hogy nem, de nyugtassatok meg!!!! A súlya alapján a napi adagja már 720-750ml körül lenne. Korábban ez csak nappal simán megvolt. Úgyhogy nagyon kíváncsi leszek mennyit hízott 1 hét alatt, holnap mérjük.

Bővítettem a táblázatot, most látom, hogy Csenge ma 1 hónapos! Kép
Jól vagytok, Bori?
És Jucus, ti?

Kép

Megyek tusolni. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

köszönjük a bókokatKépKépKép

Zsófi elaludt, remélem már reggeligKép
Tegnap nagyon rossz éjszaka volt, mert éjfélkor felébredt és kettőig fent volt. Aztán picit bealudt, felébredt végül 4-kor tettem be az ágyába.

Gabuska de jó nektek,hogy taliztok
Kép
11-kor már sétáltok?? Mi akkor szoktunk magunkhoz térniKép

Egyébként Zsófinak is szokott fehér darabkás lenni a kakija, csakhogy témánál maradjunk
Kép

Már jó sokan vagyunkKépKépremélem nyáron lesz nagy Istvános babás-mamás-papás találkozó
Kép

Kép

Kép
sajtine

Timi,
10-kor indulunk sétálni. Remélem, Nektek is jó, ha mégsem, akkor legközelebb.Kép

Este megint küszködtünk az ínyével, vagyis Õ küszködött szegénykém.Kép De ez a dentinox gél tud valamit, eddig ahányszor bevetettem, csemete 10 perc múlva aludt. Addig viszont olyan erővel rágta az ujjamat, azt hittem, kiugrik az állkapcsa.

Képzeljétek, azt álmodtam, hogy a Gajdos dr.-nál vagyok vizsgálaton, aztán a 6-os villamoson jönnek az ellenőrök, megmutatom a bérletem, ők meg elveszik és eltűnnek vele. Ugye micsoda horror?!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?