Reggelente nekem is van olyan, hogy amikor készítem az egyik cicit hamira (műcicizés...... bimbóvédő), addig a másik el kezd csöpögni. Múltkor egy poharat tettem alá, ne vesszen kárba

Persze lejött vagy 20 csepp, de örültem

Amúgy létezik valami bimbó kagyló vagy mi. Erre van kitalálva, hogy gyűjti a közben csöpögő cseppeket.
A melltartóbetét jó dolog, pl éjszakára. Nekem nagyon fájnak még mindig a bimbóim, ez pl megnyugtatja, mert nem a melltartó dörzsöli. De tény, ez csak azoknak kell, akiknek folyik a teje annyi van........
Igen, én vagyok a fehér gatyás

Persze csalóka a kép, mert pocikám van, de mondjuk szerintem kisebb, mint terhesség előtt volt..... Van rajtam még 3 kiló, az a combin. De majd lemegy, ha a kerületben tologatom a gyereket....Dombra fel, dombról le.............
Most kipróbálom a more milk kapszulát 4x2-es adagban. Mert persze ez sem hozott átütő sikert tej terén. A gyerek meg hízik rendületlenül (ollé

), de a tejmennyiségnek is lassan gyarapodnia kéne............. Drukkoljatok, hátha ez bejön!
Fülpiszkáló, mi is csak a normált használjuk, védőnő szerint a babáknak kitalált nem jó, nem is lehet értelmesen használni.
Köldökcsonk, nekünk pikk pakk leesett. Azt hiszem 6 nappal a születés után. Pont ma állapítottam meg, hogy már nem jön semmi a köldökből (vérrögöcskék), így mehet a pancsi rendesen