Sziasztok!
Bocsi, nem sok időm van!
Szecs, nagyon ügyi vagy és kitartó!
Sunflow köszi, megnézem majd amit találtál!
Örülök, hogy jó lett az amnio
Velünk: Tegnap gyerekorvos, kaptunk beutalót hasi ultrahangra a Bethesdába sürgősre, felhívtam őket, azt mondták, hogy csak időpontra és az is leghamarabb január eleje.
Megkértem délután a szomszéd fiút, hogy vigyen be, ott a belgyógyászaton fogadtak a beutalóval, megnézték, semmi különöset nem látnak (hasfájós), jövőhét kedden menjek kontrollra és akkor csinálnak egy hasi uh-t. Abból a vizsgálatból nem csodálom, hogy semmit sem találtak.
A gyerekorvos adott még fül-orr-gégére is, hátha ott van valami, de oda még nem jutottunk el. Nincs rendelés ahova tartozunk.
Ami érdekes, hogy evés után nagyon sír, pedig a szelek folyamatosan mennek, annyi puki van, hogy ihaj. Büfiztetem, és ha utána a babakocsiba berakom egy idő után megnyugszik és alszik.
Itt a lakásban bent csak sír a kezemben és csak egy pár percre szunyókál el, pedig nagyon álmos.
Azt hittem, hogy most 7 hetes már, hogy lesz olyan amikor nézelődik, mosolyog, el van a kiságyban. Sajnos ahogy leteszem még jobban sír, de a kezemben is amikor görcsöl. Ma vettem espumisant, a gripe water-ra azt mondták, hogy egyenlőre ne, mert lehet, hogy még nagyobb görcsöket okozna.
Lehet, hogy már el is kapattam? Dehát nem bírom hallgatni ahogy sír, felveszem.
Este nagyon nehezem elalszik és az éjszakai etetés után nincs sírás, visszaalszik. Tehát én már nem értek semmit sem. ??!!????
Szecs gondolom nálatok már jó ideje van nézelődös időszak. Kb. mennyi idős korától van el a kiságyban és nézelődik? Mikortól normális?
Majd, jövök, puszi nektek és köszi a sok-sok segítséget.