Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kriszta.. Szorítok hogy még maradjon ügyes Petrácska,legyen még odabent :lol:
Vigyázz magatokra! és ha lehet pihenj.
Mit mondd G.I mitől lehet ilyenkor méhösszehúzódás?

Csütörtökön megyek Gabihoz,AFP-re .Remélem jól szúr mert katasztrófa a vénaállományom. :(

Jucus :-)

Kép

Kép
jucuss3

Timi,

én is az vagyok!!!!! Amikor babát szerettünk volna, a férjem azt mondta,hogy úgy csináljuk,hogy skorpió nem lehet !!! :-) Főleg,hogy lány :-)))) hi-hi

És igen, sokkal nehezebb így,hogy van már két fiam.... de szerencsére jó fejek, megértőek, ... már amennyire lehet egy 5 és egy 7 éves gyerek!

Kriszta

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Jucus,

Azt GI sem tudja,hogy mitől van, csak azt, hogy nagyon nem kellene! 35. hétig nem szeretné,ha szülnénk...na én min. 37.ig nem szeretnék!!!!

Gabi tőlem nem vett vért, de ha úgy szúr mint amilyen kedves és jó fej, akkor tuti nem lesz gond!

ÜDv

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Kriszta...érdekes, mert én 4-5 évvel ezelőtt egyszer egy "mikor szülsz már gyereket?" kérdésre mondtam, hogy évet nem tudok, de a születésnapom környékén lesz :)
Én 11.13-ai vagyok, Zsolti 15-re volt kiírva, de 17-én született :)

Jucuss...szerintem abszolút jól szúr Gabi :) Elég nagy gyakorlata van benne :D

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Sajnos tegnap délután óta ugyanaz a helyzet mint előtte. Nagyon erős görcsök és sok-sok sírás. Tegnap délután 3-tól este 9-ig. Utána is nagyon nehezen aludt el.
Éjszaka jó volt nagyjából. A reggeli első evés óta újra sír szegényke.
Most várom a védőnő visszahívását, megkonzultálja az orvossal. Beakartam vinni, de mondta, hogy visszahív.
Hát, én már kezdem feladni. Annyira sajnálom és nem tudok mit csinálni. Szegény tiszta görcs.
Holnap lesz 7 hetes, szegénykém amióta megszületett annyit szenved. Én meg csak sírok vele, pedig tudom, hogy megérzi ha én is szomorú vagyok, de már kezdek kimerülni.
Remélem már végre rájönnek, hogy nem ki kellene vizsgálni.
Én nem tudom, hogy milyen a hasfájós baba és mennyi a normális sírás, de szerintem ez már sok, hogy folyamatosan. Evés után elkezdi, vagy még közben és amíg el nem alszik addig sír.
Azt hittem, hogy a tápszerváltás segített, jobb volt a helyzet 4 napig.

Szecs, köszi a párna ötletet, megpróbáljuk!

Kép
judit70

Kriszta, nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen és a kiscsajszi még maradjon bent!!!!!!!! :-)
Vigyázz magadra!

Kép
judit70

Judit...nagyon jó lenne, ha mindenképpen kivizsgáltatnád Lillácskát!
Nagyon rossz lehet neki is ez a sok sírás és Neked is felőrli az energiádat, pedig nagy szükséged van rá.
A cseresznyemag párnáról én is sokat hallottam és most már kaphatja a Gripe Watert is. Nálunk az vált be a legjobban.

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Judit,
annyira sajnalom, hogy nem valik be semmi. Remelem hamar kiderul mi lehet a baj.

Kriszta,
en is szoritok neked. Jo erosen zard ossze a labad :)

Jucuss,
nekem is Gabi vett vert APF-hez es egyaltalan nem volt veszes. Nagyon kedves, ugyes.

Ripley,
egesz pontosan 3 :) Anna juli 29-en szuletett. Mar kb ket eve jarunk moziba. Az ok igen egyszeru.... en szeretek moziba menni :) Az elso nehany alkalommal az volt a gond, hogy ezek a multiplexek nagyon hangosak de egy-egy darab papirzsepivel a fulebe megoldodott a dolog. Az ocsemekkel is szoktunk menni ott 4 es 7 eves a ket nagyobb. Nincs veluk semmi problema nagyon elvezik.
Most az Orzok legendajat neztuk meg, ami 12 karikas. De nagyon tetszett mindkettonknek. Rengeteg gyerekfilm lesz megint karacsony elott.

Jovo heten megyek terheleses-cukor-ver-vetelre. Mar elore elvezem :)

Mindenkinek tovabbi szep napot.

KépKép
sunflow

Judit,
Ezt talaltam neked:

Ez egy fajta Schussler so (en olyat hasznaltam ami hanyingerek ellen segit es hasznalt)

Nr.7 - Magnesium phosphoricum krémzselé alkalmazási területei : Hasgörcs - kisgyermekek kólikás panaszai (pocakfájós baba): naponta két-három alkalommal az óra járásával megegyező irányban gyengéden masszírozzuk be a krémzselét.

Nem olcso, de tobb oldalt is talaltam ahol ajanljak. Artani nem art ha tudunk rola.
sunflow

Sunflow: :-) szorítom :-)

Judit70: nagyon sajnálom szegény Lillát, ezt már szerintem sem normális, legyél erőszakos a dokiknál!!!!!

Kriszta

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Kriszta! Tán furcsán hangzik, de a korai görcseimnél én szépen kértem a méhemet (meg persze Zalán babát is), hogy minél tovább tartson ki, illetve bent :wink: a babát. És úgy is lett :) .

Judit, együttérzek veled és elhiszem, hogy a kimerültség határán vagy :( . Kár, hogy a tápszerváltás nem vált be. Alapos kivizsgáláshoz Lillán szerintem is ragaszkodj! Próbálok én is kigondolni valami jót :? amivel segíthetek.

Timi, remélem ma szép, napsütéses időben ereszthetjük össze ezeket a kis "örömforrásokat" :D !

Sunflow, én is szeretek moziba járni, csak finnyás vagyok filmek terén. Majd figyelem az előzeteseket, hogy mire üljünk be. Győző a Verdák 2-t várja!

Kép

Kép
ripley

Sziasztok!

Kriszta, nagyon drukkolok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Amit Ripley írt, működik: nekem volt egy relaxációs cd-m és én arra "kértem" a méhszájamat, hogy kezdjen el nyílni és engedje beilleszkedni Blankát. Nagyon nem szerettem volna megindított szülést. 2 nappal az indítás előtt érkezett :wink:
Ripley, gratulálok Zalán mutatványához! Alig várom, hogy lássam a fiúkat!!!
Judit, nagyon sajnálom :( Várom a híreket, hogy mit mondott a doki.
Jucus, ne aggódj, Gabi nagyon jól szúr és egy angyal!

KépKép
Kép
szecs

Sziasztok

elhiszem, hogy működik az agykontroll!!! Én is ezzel próbálkozom!

Szecs: kaki ügyben mi hír? Jobban vagytok?

Kriszta

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Kriszta, tényleg, nem is meséltem gyógyulásunk történetét, pedig mások számára is hasznos lehet:
Mindenhol azt a választ kaptam, hogy a véres széklet normális, ha nem találnak egyéb eltérést/nincs más tünet. Majd elmúlik, ne foglalkozzak vele, legtöbbször nem derül ki az ok.
Na én ezt nem bírtam ki és mivel addig a neten sem találtam semmit, rájöttem, hogy talán külföldi oldalakon több szerencsém lesz. Egy napot rászántam, bújtam az angol/francia cikkeket és rátaláltam a megoldásra. Az egész egy öngerjesztő folyamat, ami akkor kezdődik, amikor a gyerkőc nyűgösködik. Nálunk, főleg este, előfordul, hogy a pocakban összegyűlő buborékok miatt nem tudott szopizni. Ilyenkor persze sírt is, mert már evett volna, én meg úgy voltam vele, hogy két ringatás között azt a mellemet adom neki, amelyiket elfogadja. Így többször is előfordult, hogy szinte jóllakott az előtejjel, mivel a hátsó tejért jobban meg kellett volna dolgoznia és ahhoz már fáradt volt. A zsírosabb hátsó tej nem csupán jobban táplál, de az emésztést is lelassítja, szemben az előtejjel, amelyik végigmegy a gyereken, mint a gyorsvonat. A gyors emésztés miatt megemésztetlen tejcukor kerül a belekbe, ami irritálja a bélrendszert és újabb görcsöket okoz... És jön a nyűgösködés....
Az oltás annyira rásegített erre a folyamatra, hogy az irritáció vérzést váltott ki. Csütörtökön állt össze a kép a "kutatások" alapján. Onnantól kezdve csak 2-3 óránként, vagy akkor váltunk mellet, ha jelez, hogy kiürült (ezt is meg kellett tanulnom félreérthetetlenül felismerni). Pénteken reggeltől nincs vérzés, nincs nyák, nincs szúrós szag. Előbb is rájöhettem volna :roll:

KépKép
Kép
szecs

Sziasztok!

Szecs : Nagyon Ügyes vagy!! :wink: A kutatásod tanulságos! Örülök ,hogy minden rendben a kicsi Blankával. :lol:

Judit : Nagyon Nagyon sajnállak titeket ,nem csodálkozom a kimerültségeden.Főleg hogy a tápszer után sem javult a helyzet.

Köszönöm a biztatásokat ,csüt.megírom milyen volt a vérvétel.
Nem parázom maga vérvételtől,de az Istenhegyen is csak legprofibban szúró, csaj tudott megszúrni. :?
Ma lesz életem Első Szülői Értekezlete! :lol: Izgatottan várom. :lol:
Mindenkinek További Kellemes Napot!! :D
jucuss3

Kép ŐK !! A KINCSEIM!
jucuss3

Jucuss...nagyon jó a kép a kincseidről :)

Végre megvolt ma délután az első hármas randi :) Blanka-Zalán-Zsolti sétáltak egy nagyot. Zsolti végig aludt, Zalán éberen figyelt, Blankából nem sokat láttunk, de a szeme és az orra nagyon cuki :D

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Köszi Timi!
Örülök hogy jól sikerült a randi, :wink: 2fiú 1kislány jó arány :lol:
Nagyon jó idő volt ma is!

Szülőit letudtam,amit elmondtak nagyon szívderítő volt .Izám teljesen beilleszkedet,beszokott.Szuper csaj!! 8)
Nagyon féltem,aggódtam ,mert nem volt bölcsis és ugymondd itthonról mentünk a nagy közösségbe.
Apával és velem volt csak ,még kis időre sem tudtam hagyni senkire,mert nem is volt kire.
Megnyugodtam ,nagyon féltem hogy sérülni fog a kicsi lelke,de ügyesen vette az akadályokat. :lol:

Kép

Kép
jucuss3

Judit,
Mi van veletek? Lilla baba?

Agykontrol nalam is mukodne ha meg lenne mi mukodjon.... ma nagyon dekoncentralt vagyok (de szep magyar szo) :) Viszont vettem egy uloparnat a szekemre. Olyan felfujhatos harant parnat amin pici puklik vannak. Ha ez sem valik be akkor semmi....

Jucus,
Az ovitol/bolcsitol csak a mamik pici lelke serul a gyerekeke nem nagyon :) Hala istennek!! Anna 20 honapos volt mikor bolcsibe ment, az oviba mar nem is szoktattuk olyan jol vette az akadalyokat. En meg a telefonom ultem egesz nap, hogy mikor hivnak hogy rohanjak erte mert baj van :) Persze hivtak nehanyszor amikor belazasodott, de lekopogom, eleg ritkan. Jovore majd az iskola miatt aggodhatok.... :cry:

KépKép
sunflow

Jaaa, a legfontosabbat el is felejtettem. Tegnap kaptam meg az amnio eredmenyet. Semmit nem talaltak, csak azt tamasztottak ala, hogy kislany a bebi :) Nem aggodtam es mar total el is feledkeztem rola :)
sunflow

Sziasztok!

Sunflow: GRATULÁLOK a jó eredményhez és a kislányhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jucus, neked pedig az első szülőihez!
Bizony, tegnap hármas randi volt! Egyelőre talán mi élveztük jobban egymás társaságát, mint a picik, de szerintem nekik is nagy élmény volt! Viszont jó nagy feltűnést keltettünk a három babakocsival :lol:

KépKép
Kép
szecs

Sziasztok!

Bocsi, nem sok időm van!

Szecs, nagyon ügyi vagy és kitartó!

Sunflow köszi, megnézem majd amit találtál!
Örülök, hogy jó lett az amnio :-)

Velünk: Tegnap gyerekorvos, kaptunk beutalót hasi ultrahangra a Bethesdába sürgősre, felhívtam őket, azt mondták, hogy csak időpontra és az is leghamarabb január eleje.
Megkértem délután a szomszéd fiút, hogy vigyen be, ott a belgyógyászaton fogadtak a beutalóval, megnézték, semmi különöset nem látnak (hasfájós), jövőhét kedden menjek kontrollra és akkor csinálnak egy hasi uh-t. Abból a vizsgálatból nem csodálom, hogy semmit sem találtak.
A gyerekorvos adott még fül-orr-gégére is, hátha ott van valami, de oda még nem jutottunk el. Nincs rendelés ahova tartozunk.
Ami érdekes, hogy evés után nagyon sír, pedig a szelek folyamatosan mennek, annyi puki van, hogy ihaj. Büfiztetem, és ha utána a babakocsiba berakom egy idő után megnyugszik és alszik.
Itt a lakásban bent csak sír a kezemben és csak egy pár percre szunyókál el, pedig nagyon álmos.
Azt hittem, hogy most 7 hetes már, hogy lesz olyan amikor nézelődik, mosolyog, el van a kiságyban. Sajnos ahogy leteszem még jobban sír, de a kezemben is amikor görcsöl. Ma vettem espumisant, a gripe water-ra azt mondták, hogy egyenlőre ne, mert lehet, hogy még nagyobb görcsöket okozna.
Lehet, hogy már el is kapattam? Dehát nem bírom hallgatni ahogy sír, felveszem.
Este nagyon nehezem elalszik és az éjszakai etetés után nincs sírás, visszaalszik. Tehát én már nem értek semmit sem. ??!!????

Szecs gondolom nálatok már jó ideje van nézelődös időszak. Kb. mennyi idős korától van el a kiságyban és nézelődik? Mikortól normális?

Majd, jövök, puszi nektek és köszi a sok-sok segítséget.

Kép
judit70

A hátam úgy fáj már, hogy állandóan a kezemben van.

Kép
judit70

A legközelebbi hármasrandinál viszek fényképezőgépet, mert olyan édesek Blanka-Zsolti-Zalán :D !

Sunflow, felfújható-puklis ülőpárnán ülni jó a gerincnek, nekem is van, a munkahelyemen használtam.
Megnyugtató a negatív amnio :) .

Jucus, Izád tényleg ügyes, hogy ilyen szépen beilleszkedik az oviba minden "előzmény" nélkül. A kicsi pedig szépen pózol az UH képen :D !

Szecs, aranyos az új kisképed Blankáról. A tekintete hasonlít a tiedre - minő véletlen :wink: .

Kép

Kép
ripley

Judit,
Ez lehet az ordogi kor. Ha felveszed megszokja, ha leteszed sir. Olyan nehez eldonteni hol a kozeput. Viszont ha a vizsgalatokon kiderul hogy semmi szervi baja nincs, akkor nyugodt lehetsz, hogy annal tobbet mint hogy nyugtatod nem tudsz tenni. Az is valami. Kitartas addig is!!

Szecs,
koszi :)

Ripley,
kenyelmesnek igerkezik :) Nehezen allok fel belole mert sokkal kenyelmesebb mint allni. A pukik direkt jok, mert masziroznak. Jon velem haza ha mar nem jovok dolgozni.

Jo lenne mar ha en is tudnek veletek setalgatni, mert az azt jelentene, hogy kint a bebi. Majd tavasszal.

KépKép
sunflow

Sziasztok!

Judit, szerintem nem fejlődésbeli kérdés, hogy mikor nézelődik el egyedül is, mert ha fáj szegénykének valamije, akkor egy-két-három évesen sem fog nyugiban elüldögélni. Neki a sírás az egyetlen kommunikációs eszköze, ezt használja, hogy elmondja ha nincs rendben valami. Persze van a hiszti - mert az nálunk is van ha kézben akar lenni és leteszem - de az nem keserves, és ami a legfontosabb, éneklésre/simogatásra/mosolygásra/beszélgetésre abbahagyja. Nálunk inkább nyüszítés ez, mint egy cuki kismacska hangja és általában nevetek rajta, mire Blanka is elmosolyodik és elfelejti. Ha nem erről van szó, akkor szerintem nem hiszti, bár én amúgy is azon a véleményen vagyok, hogy őket még nem lehet elkényeztetni. járjatok utána, hogy mi és miért fáj.
Ripley, jó ötlet a fényképezőgép! Örülök, hogy látsz hasonlóságot Blankával, mert mindenki szerint tiszta apja - szerintem is :lol:
Sunflow, van lehetséges név?

KépKép
Kép
szecs

Sziasztok!

Ma folytatjuk délután a kivizsgálást, majd megírom, hogy mi volt.

Tegnap délután óta jobb a helyzet, szerintem nem is volt olyan görcsös, illetve kezdek rájönni, hogy mi miért van. Többek között azért is volt az evés utáni sírás, mert még volt, hogy éhes volt, na én most "elfelejtettem" a doki bácsi és a védőnő szavait és adtam még neki, 3 órán belül is, és próbálom teával itatni 2 étkezés között. Így nyugodtabb és ma délelőtt már volt, hogy az ágyban elrugizott és nézelődött. :-)
Csak akkor volt nyűgös, amikor már álmos volt. Igaz, hogy csak cicin ment az elalvás. :-)
Most nem is volt folyamatos sírás azóta!!!!
Timi írta, hogy akkor adott enni, ha éhes volt Zsolti :-)

Remélem, hogy még jobban rájövök dolgokra és a görcsöket jobban átvészeljük. Lehet, hogy nem is a hasa fájt olyan sokszor. Bár amikor úgy görcsberándult azok biztos görcsök voltak.

Szecs, én is próbáltam jáccizni és bohóckodni vele, így ha görbült is a szája abbahagyta :-) Még apája is énekelt este neki :-) :-)

Kép
judit70

Szecs,
volt nev, de mar elmult :) Pillanatnyilag a Dorottyanal tartunk.... Annaval annyival egyszerubb volt. Egyik reggel azzal ebredtem, hogy Annanak fogjak hivni es nem volt vita. Most is ezt varom. Amennyiben nem kovetkezik be akkor a szuloagyon mikor megkerdezik fogom mondani az elso nevet ami eszembe jut. TOBIAS!! :)

Judit,
annak idejen Annat en is igeny szerint szoptattam es a doktorneni csak akkor szolt hogy most mar jo lesz anyuka amikor kb 3 honapos volt es ugy nezett ki mint egy szafalade :) Azert orulok, hogy javulnak a dolgok.

Jaj, ma nagyon nem vagyok formaban. Leallt az a keves agyam is ami volt....

KépKép
sunflow

Sunflow, :lol:

Kép

Kép
ripley

Sunflow, lehet, hogy az agyad leállt, de a humorod nem!

:lol: :lol:

Kép
judit70

Timi hol vagy? Ennyire kifárasztott a hármas séta? :-)

Kép
judit70

De örülök Judit!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D Én sem vagyok egy három óránként etető, de erről már nyilvánítottam véleményt a kórház kapcsán. Előre rosszul érzem magam a holnap miatt, mert hasi uh előtt 3 órával nem lehet enni :( Ráadásul bébivizet tanácsos adni, mert szerencsés, ha telt hólyaggal érkezünk (ki tudja ezt kiszámítani?). Majd apája cumiztatja, én annak sem vagyok nagy barátja :( :(
Sunflow, nem kérted a véleményem, de kikívánkozik: a Dorottya nagyon szép név! Annának nincs valami tuti ötlete?

KépKép
Kép
szecs

Sunflow, mondjuk lehetne Szaffi - a rajzfilm után és utalva leendő "szafaládé" kinézetére :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
szecs

Kriszta, hogy vagy???

KépKép
Kép
szecs

Sziasztok!

Judit, azzal nem fogod elkapatni, ha felveszed, amikor sír. De azt elhiszem, hogy fáj a karod. Vivi ugyan ilyen volt, állandóan kézben. Mikor már 12 kg volt, akkor is hordozó kendőztem. És van, hogy most is felkéri magát, de megbeszéljük, hogy pl a kék autóig viszem, mert nehéz, 18kg.
Vivi is állandóan sírt. Mikor a kórházban voltunk, sutyiban kellett etetnem, és kissé hazudtam a mennyiséggel, hogy ne basztassanak állandóan, hogy szigorúan 3 óránként egyen. Mindig akkor evett, amikor akart. Volt olyan napunk is, hogy egész nap az ágyban feküdtünk, ha felébredtünk, adtam neki a cicit, majd alvás tovább. :D

Ma voltunk sétálni Vivi kis barátnőjével..., hát kiakasztott rendesen, állandóan sírt a másik kislány. Semmi nem volt jó, így akarja, úgy akarja. Ezt akar-azt akar. Hát ő tényleg el van kényeztetve.
Ha az én gyerekem csinálná ezt, kapna egy nyaklevest, az tuti!
Vivi ha már csúnyán nézek rá, vagy emelem a hangom, jön oda: bocsika anyuka! Tiszta édes :lol:

KépKép
b_judyt

Sziasztok!

beqqcs

Szépek a lányok! Szecs, Jucus

Sun
Gratula a kicsi lányhoz!

Kriszta - remélem még együtt maradtok egy darabig!!!
DRUKKKK++++++

Megyek Leviért a bölcsibe...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok,

itt vagyok 2 in 1 :-), de tegnap megint a Máv-ban töltöttem a napot, éjszaka görcsöltem, reggel pedig úgy ébredtem,mintha bepisiltem volna... úgyhogy magzatvíz szivárgás gyanújával irány a kórház... GI nem volt bent, telefonon beszéltünk...eleinte rossz volt a CTG. Petrusnak nagyon magas volt a pulzusa....majd miután megittam 8 dl vizet, javult a helyzet...pedig egyébként is sokat iszom!!! Föl akartak venni, hogy figyeljék a magzatvizet, de végül hazajöttünk, hogy majd itthon lepedőre fekszem bugyi nélkül és,ha jelentkezik a szivárgás, akkor cuccostól irány vissza és adják a tüdőérlelőt+antibiotikumot. Hála istennek erre nem került sor. Egy tuti, ez a kiscsaj már most túltesz a fiukon!!! :-))))) Mondtam is apának,hogy többet nem szülök :-)
Jövök még és visszaolvasok, most megyek pihizni.

Puszi Nektek

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Judit,
a humorom a regi :) Szerencsere ritkan hagy el. Bar neha rendkivul faraszto (masoknak persze) :)

Szecs,
Bar tenyleg nem kertem a velemenyed, valoszinuleg ha nem erdekelne nem irnek ide :) Ez olyan mint a mobiltelefon. Ha valaki a buszon telefonal en felhatalmazva erzem magam, hogy beleszoljak hisz velem is megosztja legbennsobb titkait a mukormosrol es a plazazasrol :)
A Szaffival csak az a problemam, hogy egy nagyon kedves baratomnak ugy hivjak a kislanyat es nem akarnek koppintani, bar olyat ugysem fogok talalni amilyet senki nem viselt eddig... bar a Szafalade nem rossz :) Annanak vannak tuti otletei, de azok tunderorszagbol szarmaznak :)

Judy,
:) a nyakleves mindig jo megoldas :) en is azt szoktam :) Nehez megallni ilyenkor, hogy az ember beszoljon anyukanak, hogy "bocsika de nem lehetne hogy...." De valoszinuleg ok ezt eszre sem veszik.

Kia,
koszi!

Menek dolgozom egy cseppet. Ma mar PENTEK! Ja es felfedeztem a MagneB6 jotekony hatasat. Nyugodtabban alszom es nem feszul a hordo a hasam helyen.

KépKép
sunflow

Kriszta,
ez nagyon ijeszto lehetett. Vigyazz magatokra!
sunflow

Sziasztok!

Túl vagyok a tagnapi szúráson,igazatok volt profi Gabika.
Azt szeretném kérdezni ,ha megvan a AFP eredményem Gen.Uh-ra kérjem az időpontot a Hajdú Dr.nőhöz ,vagy ahol éppen lesz hely.
Gabika sajnos ebben nem tudott segíteni.
Valaki van kérem írjon,mert már most el kell kezdjem hívogatni őket,hogy időben legyek.
Előre is Köszönöm!!
Most nincs sajnos időm,de jövök és visszaolvasok :lol:
jucuss3

Judit…biztos, hogy idővel egymásra hangolódtok Lillácskával. Csak most ez egy hosszú és nem túl könnyű folyamat. A kivizsgálások abszolút nem ártanak…így Te is nyugodtabb leszel
Tegnap nagyiztunk…ilyenkor felmentésem van a gép elől 

Szecs…a babakutatásban volt most a 9 hós vizsgálatnál, hogy előtte 1 órával nem szabadott enni se Zsoltinak, se nekem…nem volt könnyű.
Bár szerencsére nálunk már csőrös pohárból van az ivás…így a cumisüveges időszakot átléptük. Tényleg, mi nem is használtunk cumisüveget.

BJudyt…ilyen összefekszünk és pihizünk napjaink nekünk is voltak Zsoltival. Főleg a növekedési ugrások idején.

Kriszta…jól megijedtem, mikor olvastam a soraidat, de örülök, hogy minden rendben lett a végén! Sok-sok pihenésidőt kívánok Neked!

Jucuss…örülök, hogy jó volt a szuri. Szerintem a Hajdú dr-nőhöz kérjél időpontot, itt szinte mindenki nála volt genetikai uh-n és nagyon profi. Úgyis kb akkorra kapsz, mire meglesz az ÁFP eredménye.

Nekünk tegnap a nagyinál jó volt nagyon, sétáltunk nagyot, játszótereztünk. Majd egy Zsoltiért hajolás közben jól kiakasztottam a derekamat, így az éjszakánkat nem minősítem. Zsolti velünk aludt a nagyágyban, mert a kiságyba nem tudtam este betenni meg kivenni, ha éjjel ébred. Így persze se ő, se mi nem aludtunk túl jól…de ő már pótolt egy nagyot délelőtt. Azóta már anyukám átjött és jó átmasszírozott, meg reggel-este egy-egy Algopyrin…így most egész jól vagyok .
Viszont a nap pozitív csalódása, hogy voltunk a postán a Róbert K. krt-on, ami forgóajtós és be tudtam menni a tankunkkal. Még külön lassító gomb is van a forgóajtóhoz, így könnyebb babakocsival navigálni benne.
Most várjuk a UPC-t, hoz valami digitalizáló dobozt a tévéhez. Remélem jön hamarosan.

Timi
Kép
vt72

Jucuss,
mindenkeppen kell idopont. Hajdu doktokno keddenkent van. Ha nem kersz akkor lehet hogy potyara varakozol. Meg most kerj mert mint Timi is irja nagyjabol ket het mulvara fogsz kapni.
Gabikanak egyebkent kulon szoltam, hogy szoljon az APF-s mamiknak. :) Mert en potyara mentem oda egyszer....
sunflow

Kriszta, szorítok, hogy minden rendben legyen!

Begyulladt a jobb mellem és belázasodtam :( . Olyan erőtlennek éreztem magam, és fáj minden tagom. Zalán jól van, viszont néhány napja megharapja a mellbimbómat a szopi vége felé, ami pokolian fáj, főleg így gyulladva.
Háziorvos tök sügér a témához (kaptam anitbiotikumat, de ez átmegy a babába), inkább a neten keresek infót.

Babai, ha benézel, van valami javaslatod a szoptatást illetően gyulladt cicivel :roll: ? Vagy valamelyőtöknek?

Kép

Kép
ripley

Ripley...jobbulást!
Sajnos javaslatom nincsen...nekem még nem volt ilyen gondom.
De ha gondolod, megadom a mi doktor nénink telefonszámát, ő homeopata is. Hátha van valami javaslata.

Timi
Kép
vt72

Ripley: Jobbulást! Van javaslatom: Rózsa Ibolya szoptatási tanácsadó LLL: 30-583-48-77 vagy 30-482-83-42. 5 éve beszéltem vele, nem tudom,hogy jó e a szám, de Ibolya egy igazi angyal, tuti ellát tanácsokkal, ami segíteni fog!!!

Rólunk annyit, hogy minden nap vannak fájásaim, a bogyó egyelőre segít amit GI fölírt... tartok tőle,hogy egyszer csak nem fog :-(
Győzködöm Petrust, hogy még maradjon nyugodtan. Ha addig nincs panasz, akkor csütörtökön megyek GI-hez, ha valami gáz van, akkor már nincs könyörület, befektetnek :-(

Judit70, szecs: Minden ok?

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Sziasztok!

Kriszta....Olvastam mi történt veletek,remélem még bent tudod tartani Petra babát.Győzd meg ,hogy maradjon még odabent a kényelemben :lol:

Ripley... nagyon sajnállak ,tudom mennyire fájdalmas.Átéltem én is Izával.
Anno én bimbóvédőt használtam,és GARMASTAN kenőcsöt (nem kell lemosni sem) vagy gyógynövényes MOTHERLOVE mellbimbókrémet. Pár nap múlva sokkal jobb volt,igaz nekem a mellb.volt csak gyulladt ,nem az egész mellem.

Timi Sunflow.... köszönöm az infót ,tegnap már nem értem el Uh-ot.
Mindenképpen Dr.Hajduhoz szeretnék menni,jó hogy írtátok hogy ő keddi napokon van.
Szecs....nagyon édes Blanka :wink:

Kép

Kép
jucuss3

Ripley,
Sikerult elerned azt a szoptatasi tanacsadot akit Kriszti ajanlott? Irjal mi ujsag veled.

Judit,
Mi van veletek? Lilla baba?

Jucuss,
Folyamatosan telefonalj, a delelotti orakban. Eleg nehez oket elerni de legy kitarto.

Nalunk semmi extra. Delutanra nagyon kemenyedik a hasam felul igy elkezdtem elfogyasztani az itthon talalhato osszes magneziumot. Pillanatnyilag a pezsgotablettaknal tartok.
Tegnap voltunk megint moziban Annaval es a Sammy Kalandjait neztuk meg. Nagyon kis aranyos film. 3D-ben meg meg jobb. Ma itthon pihentunk.

Majd jelentkezzetek mamik. Addig is meg jo vasarnap delutant.

KépKép
sunflow

Sziasztok!

Köszönöm az érdeklődést, minden rendben van velünk! Voltunk a hasi uh-n és legnagyobb meglepetésemre dolgoznak emberséges orvosok is a Lászlóban, akik ráadásul jó szakemberek! Ez a pozitív csalódás a röntgen osztályon ért, ahol soron kívül hívtak be az uh-ra és kiemelt figyelmet fordítottak Blankára.
Az összes szerv jól látszott, nem volt tele a pocak, ellentétben a hólyaggal, ami ilyenkor szerencse kérdése :) Nyolcra mentünk, és mivel a legtöbbet nyolckor eszik a kisasszony és előtte legalább 2-3 óráig nem szabadott szopizni, ezért apájával elcsúsztattuk a napot és a szokásos hat órai kelés helyett hajnali négykor tettünk úgy, mintha reggel lenne. Felkelés, villany felkapcsolás, kv készítés stb. Bejött, mert hétkor már durmolt, így megúsztuk a hisztit és a bébivizes cumisüveget :D
Kriszta, nagyon drukkolok nektek, sokat gondolok rátok! hányra mész csütörtökön?
Ripley, nagyon sajnálom, hogy nem vagy jól :( Tanácsot nem tudok adni, nekem is csak kisebesedett mellbimbóval kellett megküzdenem eddig. Teljesen azt hittem. hogy a mellgyulladás csak az első hetekben fordulhat elő :shock: Az itteni háziorvosok mindenhez sügérek
:(
Timi, jobban van a derekad? Nem csodálom, hogy ez történt, jó húsban van a fiatalúr :D
Jucus, kaptál időpontot?
Sunflow, irigykedem a mozi miatt, én ezer éve nem voltam, nem mertem bevállalni terhesen sem a h1n1 őrület és a gyakori pisilés miatt :lol:

KépKép
Kép
szecs

Sziasztok!

En mar az irodaban.

Szecs,
Nekem a mozi a legkedvesebb idotoltesem es nagy mazli, hogy Annaval eleg koran el lehetett mar menni. Szerencsere szeretem a gyerekfilmeket is :) Azt a masfel orat igazan ki lehet birni pisiles nelkul is. Nalunk a H1N1 orulet miatt elmaradt tavaly a telapounnepely. Ami azert volt erthetetlen mert egyebkent meg kb 200-an dolgozunk egy helyen es ennek kb a fele mindig utazik :)

Mindenkinek kellemes esonapot kivanok! Mazlistak, hogy nem kell kitolnotok az orrotokat :)

KépKép
sunflow

szecs: 5-re megyek csütörtökön

P Kriszta

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?