Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztop! Szép napot mindenkinek!! :lol: :lol:

Lucia!A HCG szintem nem volt túl magas(36,6) De ezt a 10-ik napon nézték(nem a 14-nél szokták?) így ez napról napra nő még!!Ezért is kapom még támogatásokat(szúri+kúp).Gyorsan én is utána kérdeztem a laborosokat, hogy ez jó-e?Persze,hogyjÓ mondták hiszen 20-tól már terhesség áll fenn.Egy lánynak a BMC-ben 9,5- ös HCG vel megmaradt a baba.Egy normál nőnek 1 alatt van ez a hormon szint ha nem terhes.Ha ma néznék már megint más lenne az adat.
Szóval megnyugodtam.1 baba tutti ott van.
Mindenkinek ajánlom a méhpempőt, én méhésztől vettem és naponta 1 kávéskanállal ettem belőle reggel.Elősegíti a terhességet!!! :lol:
Köszönöm mindenkinek a drukkolást, még megyünk tovább.Következő dátum.Júli 18!! :D

MOt! gyönyörű a babátok!!! :lol: :lol: Szép nagy már!!!

Ez a nyár nagyon termékeny lesz, készüljetek fel!! :lol:
Minyuu!A Zekénél most elég sok kismama lett tegnap 3, előtte meg nekem is egy barátnőmek sikerült nála a lombikTud valamit!!
Jó, mindegyik a BMC-ben!!!Na meg a lányok is nagyon profik mind! :lol:

Üdv .Brigi :D
brigii

Tibo,

akkor majd a kép alapján megismerünk benneteket!
Már nem sok van hátra, és tényleg nagyon szorítunk, sok pozitív energiát küldünk azért, hogy Ti is pozitív erdeménnyel gyertek 5 nap múlva! :)

Brigii,

nagyon örülök a Te sikereidnek is, remélem én is, hogy most beindul a babaeső!

Mot,

nagyon aranyos babátok van! Igazi fotogén alkat ő is!
Kívánok minden jót az elkövetkezendő 28 hétre!
Hamarosan mi is követünk benneteket!
Vendég

Kriszti :)

Aranyosak vagytok, Köszönjük!!!

:)

Jó hétvégét Mindenkinek!

Sok folyadék!!!!!
mot

Lányok!
Jövő héten további 2 eredményünk is lesz!
Anikó, és Share!

Mennek a drukkok!

Kép Kép
Vendég

Sziasztok! :)

Bocs, hogy ilyen ritkán jelentkezem, de azért olvasgatlak titeket.

Mot Drága! :D

Neked a 12. heti UH már hasi volt, vagy még hüvelyi?
Mi 17-én megyünk a Söfibe, igaz az még a 12. hét eleje lesz, de így adtak időpontot és ezt elfelejtettem megkérdezni, pedig nagyon izgat.

Brigii! :D

Nagy-nyagy gratula! Kicsit úgy érzem én is részese vagyok a sikerenek, csak egész pirinyót, de a tudat...
Szóval vigyázz nagyon magatokra, pihenj amennyit lehet, mert az felbecsülhetetlen, innentől kezdve úgyis csak aludnál egész nap :lol:

Tényleg jól megszaporodtak a szívecskék a táblában, ez nagyon ígéretes, szerintem az összes babaváró fórumon mi vagyunk a legjobbak, na jó kicsit elfogult vagyok és igaziból ne m is nagyon olvasok más fórumot, de mindenképp szép az eredményünk.

Én egyébként most itthon vagyok jövőhét szerdáig, ugyanis sikerült egy kicsit megfáznom és a háziorvosom azt mondta, pihenjek csak az ágyban, mézes tea zöldség, gyümölcs, most ugye nem gyógyszerezhetek, de egyébként sem veszek be semmit, csak ha nagyon muszáj.
Bízom benne, hogy Tökmag mindezzel mit sem törődve vígan fickándozik odabenn.
Remélem nem lesz baj!

Na most megyek is vissza az ágyba, de puszilok mindekit.
Kriszti neked külön köszi a táblát, olyan jó leírva látni, hogy hú, már itt tartunk... :P
zuzmó

Zuzmo :)

vigyázz nagyon magadra! Az a fránya megfázás kívánom, minél előbb felejtsen el.....
Én nem feltételes módban írom, hogy remélem nem lesz baj, hanem kijelentem, hogy NEM LESZ BAJ!
Nagyon sokat vártatok"tökmagra", ez nem szabad hogy elrontsa örömötöket!

Én is nagyon örülök, hogy így beindultunk!

Visszanézem a Mot-ék képeit, és engem is az a határtalan boldogág fogott el, hogy annyira boldogok, a szavai csak úgy sugároznak, és ez nekem is pozitív energiát ad, egyre biztosabb vagyok benne, hogy nekünk is sikerül!
Mindenki sikerének nagyon örülök, reményt ad!
csak így tovább!
Vendég

Szia Zuzmó!!! :D

Jobbulást kívánok, és köszi a segítséget meg a biztatást!! :lol:
Tényleg nagyon jó a táblázatunk és még alakul!!!

Üdv mindenkinek!!
Brigi :D

Kriszti! Megint elment a privi!!
brigii

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés:
Mindenkinek gratula mégegyszer, és csak így tovább! Mindenkinek szíveket kívánok! :D
esperanza

Brigii, most megérkezett a privi....

Köszönöm!
Vendég

Szép szombati napot mindenkinek!

Látom mindenki a napon tölti ezt a napot!
Nincs nagy forgalom!

Én sajnos dolgozom, még csak most van egy kis szusszanásnyi időnk, de 1 óra múlva megint indul a bolondokháza!

További szép napot mindenkinek!
Vendég

Hát én dolgozok. :(
esperanza

Esperanza,,
ne búsulj, mindjárt vége! Már csak 2.5 óra Neked, nekem 3.5!

Kitartás!
Vendég

Brigii:
Átküldhetnéd a telefonszámodat, hátha szükség lesz rá!
Köszi
esperanzas@citromail.hu
esperanza

Sziasztok!
Úgy látom, megint mindenki pihizik....

Esperanza, Chesti,

Küldtem Nektek myvipes meghívót...hasonló mint az iwiw, csak még nem olyan elterjedt....Jó szörfözést
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Nagyon aranyosak vagytok!!!! :)

Kedvesem is millió puszit küld mindenkinek!!!

Pénteken már volt egy kis bevásárlás. Melltartó, naci, egy-két felső!!!! :) Nagyon édes bennük....:)
mot

Zuzmó :)

hasi UH volt!! :)
mot

Sziasztok!

Elég ritkán van lehetőségem idejönni és olvasni Titeket, de most igen és boldogan látom az eredményt! Nagyon gratulálok mindenkinek!

Képzeljétek, azóta nekem is elkezdődött a kezelés. Tegnap adtam be az első Decapeptil injekciót. És pénteken megyek első UH-ra, hogy elindult-e a tüszők fejlődése.

Most egy kicsit visszaolvasgatok, hogy megtudjak részleteket!
juc81

Sziasztok!Szép napot mindenkinek!! :D :D

Nyertek az OLASZOK!!! :lol:
Na, jó a lényeg:Még mindig utrot keresek, illetve ismét!!
Ki tud segíteni??

Tibo!
Ti hol találtatok végül??
Minden információ érdekel!!!S.O.S!!

Üdv.Brigi :D
brigii

Brigii :)

Kis(ebb) gyógyszertárakat hívjatok fel!!! Mi Martonvásáron találtunk, tőlünk kb 15 km!! Volt még egy doboz!!!

Hajrá!!! :)
mot

Mot!! :lol:
El sem hiszed mennyit hívtam fel már a beültetés után!De most ismét megpróbálom!!!
Köszi!! :D

brigii

Brigii :lol:

Ezt próbáld meg:
Albatros Patika
1203 Budapest, Kossuth L. u. 55.
Tel: 283-1194

Kolléganőm csütörtökön ott még kapott utrót.
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok! :D

Köszönöm mindenkinek, képzeljétek a városunkban a mi gyógyszertárunkban ismét van utro, állítólag már simán lehet rendelni ismét.Hurrá!!! :D

Üdv.Brigi :D
brigii

Sziasztok

Na megvolt a bmc, reggel mentem 9 re 3: 10 re végeztem
Na jó nem voltam ott végig mert csaviztam is közben, de elkéne oda egy légkondi. Mivel 2 doki szabin volt a maradék végezte a melót
Tömegnyomor, még 3 után is voltak. De a Zeke bácsi kedves volt És huh megdícsért mert szépen nől a mnyh - m. Szerdán megyek megint uhra. Pénteken leszívás, hétfőn beü.

Jó éjszakát:)

üdv. minyuu
minyuu

Sziasztok!

Brigi, gratulálok! :lol: Ennyi előnye van a lombiknak. Már 10. napon tudja az ember az eredmény. :) Mikor lehet menni szívhangot nézni.

Minyuu, csak így tovább!!!! :)

Lányok, Fiúk, gyönyörűek az uh-képek. Mennyi csodaszép pocaklakó!

Csak így tovább mindenkinek!! Azt hiszem, én is javítom a statisztikát. :)

Utorgestant nálunk is lehet már kapni. Remélem, most már így is marad, nem fogják az őrületbe kergetni a leendő kismamákat, kispapákat.

Most ennyi tellett tőlem. Pénteken megyek BMC-be. Zeke mellett ugye Szűcs doki van még bent????????

Kitartás mindenkinek!!!
share

És ez az, amivel javítom a statisztikát. Remélem, nemcsak ideiglenesen. Valami megváltozott bennem az évek alatt. Nem érzem azt az eufórikus boldogságot, mint korábbi + tesztnél. Inkább ijedtség, aggódás, "mi lesz velünk" érzések. Várom, hogy pénteken megerősítsék a BMC-ben.

Kép
share

Share!

Muy bien, muy bien!!! :D
esperanza

Share!
Hányadik inszemed volt ez? És mekkora tüsző(id) volt, és mennyi? És hányadik napon csinálták? És milyen szurit kaptál?....MINDEN ÉRDEKEL!!! :D
Graciás
esperanza

Share :lol:
Az nagyon keményen két csík!
GRATULA!!!!!!
Ja, és engem is érdekelne amiket Esperanza kérdez, mert van egy kolléganőm, akinek múlt csütörtökön volt az első inszeme és nagyon kételkedik a sikerben. :(

Minyuu :lol: :lol: :lol:
Drukkok mennek, ügyes legyél!!!
nviki
Budapest III. kerület

Elég keményen javítjuk a BMC-s statisztikát!
Nem gondoljátok?????? :lol:
nviki
Budapest III. kerület

Jó reggelt Mindenkinek!

Viki :)

Hogy vagytok???
mot

Share nagyon nagy gratula :) Igy is marad, és ne aggódj, meg félj, csak élvezd :)

Juc81 akkor már Te is finishben vagy. Ahogy látod a lányok hozzák a formájukat, remélem ez neked is pozitiv energiákat ad :)

Mot édes a babátok, kedvesed, hogy van?

Brigii, Zuzmó , Lucia, Nviki , hogy vagytok? Élvezitek a pocakosodást? :) Meleggel hogy álltok? :)

Mi köszönjük jól vagyunk, megvolt a cukorterhelés bbbrrr :) Már vagy 1 hónapja nem láttam Nikit, viszont folyamatosan érzem :) Legközelebb jővőhéten megyek UH-ra nagyon kiváncsi vagyok mennyit változott :)
Pénteken utazunk Londonba!!! Nagyon várjuk már :)

Puszi mindnekinek, további szép, és nyugodt napot :)
chesti

Chesti :)

Jó hallani a hangodat!

Velünk minden rendben! Pénteken már néhány ruci beszerzése megtörtént.. (kényelmes papucs, melltartó stb...)
mot

Hát csajok, nem semmi már a táblázatunk, úgy látszik valami NAGYON JÓ babatapis időszak van a BMC-ben, remélem sikerrel jár mindenki!
És Share részletes beszámolóját várom(várjuk).
esperanza

Chesti :lol:
Örülök, hogy írsz!
Én jól bírom a meleget, mert klima van az irodában, de te hogy bírod nagy pocakkal?

Hányadik héten tudtad meg, hogy kislány?

Londonba repcsivel mentek?

Mot :lol:
Pénteken megyünk tarkóredő vizsgálatra :lol: , aztán jövő pénteken újra megyek, de az Istenhegyi úti Klinkára mindenféle genetikai vizsgálatra egy valag pénzért. No, de már a pénz a legkevesebb, minden értelemben... :lol:
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok lányok!

Share :) :) :) Gratulálunk!!! Ez szuper! Az a csík nagyon erős!!!

Viki, látom ti is rászánjátok magatokat. Szerintem mi is elmegyünk majd genetikai vizsgálatra az Istenhegyi útra. Nem tudod, mennyire megbízható ikrek esetén?? Ha valakinek szerencséje van, már a 18. héten látszik a bébik neme, ha nem, akkor szégyenlős, és később mutatja meg. Mit szeretnétek? Csináltam statisztikát szigorúan tudományos alapon, 50% a vegyespáros, és 25-25% a fiú-fiú, lány-lány páros. Nálatok ICSI volt? Az ICSI babák állítólag nagyobb arányban fiúk.

Ha gondoljátok elmondom mindenkivel kapcsolatban a megérzéseimet, egész jól bejönnek.

Minnyuu, hajrá, a hétfő mindjárt itt van!!! Lányok tényleg beindult a BMC! Bár az leeje eléggé döcögős volt. Chesti sokáig árválkodott, aztán Moték indították el a szériát. Reméljük ilyen is marad egy darabig.

Chesti, aztán vigyázz magatokra!! Mekkora Niki?

Brigikém, jó az a 36,6-os hcg. Ne aggódj, minden rendben lesz!! A BMC-ben a punkció után két héttel néznek hcg-t, így kiküszöbölhetők azok a különbségek, hogy hány napos embriókat ültettek vissza. Szóval azt akartam írni, hogy a punkciótól, és nem a transzfertől számolják ki a vérvétel időpontját. Mikor lesz UH?

Na hirtelen ennyi, megyek vissza pihenni, meleget nehezen bírom, a hányingert még rosszabbul. Remélem odabenn minden rendben van, az UH közeledtével mindig kicsit aggódom.

Jók legyetek!!

Lucia
lucia1

Nviki!
Mi a 19. héten tudtuk meg ha jól emlékszem. A nagy AFP vizsgálaton, de már a 17. héten 4D-n ha nem aludt volna akkor is megmondta volna, akkor ugye csak 60%ra mondta hogy lány.
A meleget köszönjük jól birjuk még, és még mindig van, hogy elfeledkezem arról pocaklakóm is van :)
Igen repcsivel megyünk, hát ezt kocsival nem vállaltam volna be.

Lucia! A megérzésid tényleg bejönnek, anno is mondtad nekem kislány lesz :) Magaddal kapcsolatban mit érzel? Vigyázok ám magunkra, semmi hajtás, meg pörgés, séták, tornák, nyugiság, és élvezem a nyarat :) Niki nem tudom mekkora lehet majd kiderül jővőhét szerdán :) Azt irja amugy hogy 35cm és 850g. Na majd meglátjuk :)

Mot a rucik beszerzése nagyon fontos :) Mindig vegyetek valami kis apróságot :) és mindennap mond el a kedvesednek milyen szép kis mama :)
chesti

Chesti, :) magammal kapcsolatban nincsenek megérzéseim. Majdnem mindegy, csak szülessen(ek) meg nagyjából időben, egészségesen. Igen, nálad bejött... :) :) :) Vannak emberek, akiknél biztosan érzem, és ott nagy eséllyel be is jön.

Brigiéknél :) szerintem kislány, Vikinek :) vegyespáros, Zuzmónak :) egyértelműen fiú. Mot :) veletek bajban vagyok, talál egy leheletnyivel inkább fiú mint lány, de ez nagyon bizonytalan. Dedináról, Szusziról nem tudom, túl ritkán jönnek. Share, :) egyelőre nálad sem tudom. És hát Chesti tudjuk hogy Nikit vár.
lucia1

Azért lányok, valójában 50% hogy eltalálom!!! Volt egy ilyen történet is... Egyszer volt hol nem volt, volt egy javasasszony, aki 1000 Ft-ért megmondta, hogy a születendő gyermek neme fiú, vagy lány lesz-e. Még garanciát is vállalt, amennyiben nem válik valóra jóslata, visszafizeti a pénzt! Tódultak hát hozzá az emberek, kértéek, jósoljon nekik. Az esetek 50%-ában nem jött be a jóslat, ezek az emberek később visszamentek a pénzükért. A maradék 50% pénzéből pedig a javasasszony vígan megélt...
lucia1

Szép napot mindenkinek!!!! :D

Lucia! :D
Legyen igazad, nagyon szeretném ha kislányom lenne!!!
Az UH július 18-án lesz, vagyis pont 1 hét múlva.
Chesti drága!! :D
Mi még így az elején elég jól vagyok, csak izzadok nagyon,melegem van.
Share!!! :D
GRATULÁLOK!!!!!!HURRÁ!!!! :lol: :lol: :lol:
ÉN meg mondtam csajok ,hogy a nyáron babaeső lesz!!!
Aki nem hiszi nézzen utána!! :lol:
Anikó!! :D
Mennek a drukkok!!!

Minyuu!!! :D
Neked is szúrkolok nagyon!!! :D

Üdv mindenkinek!!! :lol:

brigii

Sziasztok!
Gracias! Köszi-köszi!!! Nagyon aranyosak vagytok! Most jön az, amit közhelynek gondolok, de igaz: nem tudom elhinni. :P 4 éve várunk erre.

Gyorsan írok, mert munkahelyről rizikós. Kértetek beszámolót:
50NE puregon, nagyon jól reagáltam. A 8. napon már 17 mm-es tüszőm volt, és 9mm a méhnyálkahártya. Ne kérdezzétek melyik oldalon, mert, amikor Szűcs doki közölte velem a méretét azt hittem leugrok az asztalról. :) Nem jegyeztem meg hol tanyázott. Még 2 napig puregon (amik nem voltak meg 50NE-k, mert nem akartam felbontani egy új patront), Ovitrelle volt repesztőnek.
A 12. c.napon inszem. Nem tartottuk be előtte az 4-5 nap szünetet. Inszem kedden, de még szombat v. vasárnap együtt voltunk. Amiben ez különbözött az elsőtől, hogy nem fájt, és sikerült lazítanom. Inszem utáni naptól 3x2 utrogestan. Nem voltam most táppénzen, csak inszem után kb. 1 hétig otthon. Ma az inszem utáni 14. napon vagyok, és a fentieket produkáltam. Fáj a cicim, és a hasam is érzem. Azt hiszem kiszaladok a gyógyszertárba magnéziumért. És már azt a pillanatot várom, hogy lássam a dobogó szívecskét.

Ne haragudjatok, de most mennem kell. Próbálok még este benézni.

Szép napot!
share

Kriszti:
Hol vagy?
Brigii:
Képet mikor raksz fel?
Aniko:
Veled mizu? Teszteltél már? Jelentkezz ám mi van veletek! Ja, és a fotókat tőletek is várjuk! :)
Én is dolgozom ma, de azért van most még kis időm.
Share:
Köszi az infókat!
Ügyi vagy, és Szűcs is! :D
esperanza

Sziasztok Lányok!

egy kicsit eltüntem,sajnos tegnap egész nap dolgoztam, és annyi időm sem volt, hogy bekukkantsak, mire hazaértem, meg olyan fáradt voltam, hogy már nem ültem gép elé...

És persze nemrég keltem fel!
Érdemes volt benézni!
Nagyon örülök a Share eredményének, ez tényleg két jó erős csíkocska!
A táblázatban megelőlegezem Neked a szivecskét! Bízunk nagyon a sikeredben!

Esperanza,
látod ne tüntem el, csak nagyon soka betegünk, és egyre rosszabbak, így szó szerint enni nem volt tegnap időm, ma meg megyek éjszakára :cry:
Sajnos ezzel a munkahely megszűnéssel még a finisben jól meg dolgoztatnak bennünket!
Eredmény ügyben telefonáltál már?
Én még nem, de remélem nincs "semmink" :lol:
Majd holnap felhívom őket.
Te jól vagy? 21-én megyünk?

Minyuu,
nagyon örülök annak, hogy már hétfőn lesz a beültetés! Hamar eljön az a nap, mostmár nyugi, a cél előtted van!
Szorítunk érted!

Anikó & Tibo!
Remélem Ti is jó hírekkel szolgáltok! Nagyon várjuk az eredményt!

Brigii,

én is néztem a meccset, és gondoltam Rád, hisz Te nagy olasz rajongó vagy!
Megérdemelték az olaszok, szépen játszottak, és szerintem ők voltak a jobbak!
Jól vagytok? Hogy birod a meleget?

Lucia,

Te jósnő is vagy?? Majd ha én is odajutok, akkor érdeklődöm....hátha bejön.
Ti jól vagytok? Dolgozol már, vagy még?
Vigyázz nagyon magatokra!

Teszek ma föl egy táblázatot, ha megtudjuk Anikóék eredményét is!

Addig is puszi mindenkinek, és további szép napot!
Vendég

Lucia :lol:
Köszi a jóslatot! Amúgy az elejétől fogva én is úgy gondolom, hogy 1 fiú -1 lány. :lol:, de ha nem így lesz akkor is nagyon boldogok leszünk :lol: :lol: :lol:
Nekünk is ICSI volt, pont ezért javasolta a doki a genetikai vizsgálatot, no persze nem a vér és UH-s megoldást, hanem a magzatvízvizsgálatosat. Azt nem nagyon szeretném, így elmegyek az összes többire, jövő pénteken lesz az első, majd beszámolok, hogy milyen volt. Összesen 3 alkalom lesz és 67.000.-, de inkább ez mint bármi más ami veszélyezteti a babákat. Állítólag 95%-os pontossággal dolgoznak :)

Hali
Viki
nviki
Budapest III. kerület

Szia Kriszti!

Még nem tudom melyik nap megyek fel Pestre a jövőhéten, ez attól függ mikor jön meg, elvileg a hétvégén kellene, tehát kedd, szerda, csüt. péntek, bármelyik nap számításba jöhet nálam. Brigi is megy fel, jó lenne valamelyikőtökkel felmenni, hogy ne menjek egyedül. :D
esperanza

Hali! :D

Csak bekukkantottam, még mindíg ágyra vagyok ítélve, de a meleg miatt nincs is kedvem máshoz. 8)
Szerencsére már jól vagyok, csak így gyógyi nélkül kicsit lasabban gyógyultam mint egyébként.

Lucia! :D

Remélem a próféta beszél belőled és tényleg kukis baba van a hasamban. Ha nem az sem baj, de egy hajszállal fiút szeretnék jobban. De ezt csak csendben írom, mert ha mégsem kukis lakik odabenn, még megharagszik. :wink:
Nálam egyébként már alig van hányinger, inkább étvágytalan vagyok, de az lehet, hogy a meleg miatt van.
Ciciben nem tudom kinek mi a tapasztalata, nekem reggelente fájnak leginkább és esete alig várom, hogy levehessem a melltartót, pedig lassan egy hónapja csak kismamamelltartót tudok hordani, mert azon nincs varrás elől és borzaztóan érzékenyek a mellbimbóim. :?

Tegnap elkezdtük a 11. hetet, jövőhét hétfőn UH. Már alig várom. Remélem minden rendben lesz. Kicsit aggódom is, de nagyon várom. :)

Ja, azt el is felejtettem mondani, 28-án megyünk nyaralni Horvátországba, persze én csak lájtosan. Két hét pihenés az árnyékban. Elmegyünk majd a Plitvicei tavakhoz is. Tudja valaki, hogy az pontosan hol va? Mintha Chesti anno tett volna fel egy képet arról a vízesésről ami ott van? :shock:

Mára ennyi, jók legyetek, sok-sok puszi mindenkinek :lol:
zuzmó

Viki! :)

Ezen a genetikain mi is filózunk!! Majd hétfőn kifaggatjuk a dokinkat, hogy mit mond!!!

Lucia :)

Köszi a tippet!!!
mot

Viki!

Nem filózunk! Hétfőn elmegyünk az Istenhegyibe egy kombinált tesztre (28eft) legalább lesz dvd a babuciról. A négyes tesztet meg majd meglátjuk!! :)
mot

Mot :lol:
Akkor majd írjál, hogy mi volt, mert én meg jövő pénteken megyek ugyanarra. :)
Most mi az a négyes tesz :?:
nviki
Budapest III. kerület

Esperanza,

nekem adott a péntek. Szivesen látunk, kocsival megyünk, de 6.45 előtt nem tudunk indulni, mert kaptam csütörtökre egy éjszakát.... :cry:
Remélem nem lesznek sokan mire felérünk. :lol:
Vendég

Kriszti:
Én már most úgy érzem, mintha meg akarna jönni, de még csak a 25.napon vagyok. Én ezt nem értem, még mindig van az a barnás-véres folyásom is, már azt se fogom tudni melyik az első nap. És már most megjönne a 25-26.napon??? Ez gáááz, én nekem még ilyen soha nem volt. Valami itt nincs rendben. :(
esperanza

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?