Új privát üzeneted érkezett!

:cry:
Kia! Részvétem!
jucuss3

Köszönöm!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia, őszinte részvétem a nagyapád miatt! Ölelés!

Csajok, többre nincs időm, puszi.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Többet nem tudtam visszaolvasni, csak az utolsó hsz-eken akadt meg a szemem: Kia, fogadd őszinte részvétemet!
Eltűntem egy ideje (hihetetlen, hogy csak közel egy hét volt, nekem hónapoknak tűnt :shock: ). Röviden annyi történt velünk, hogy az oltás utáni megváltozott széklet (szúrós szagú, zöld, nyálkás, véres) miatt orvosról orvosra jártunk. Bár mindenki csak nyugtatott, hogy nincs ennek a gyereknek semmi baja, én addig akartam menni, amíg valaki biztosat nem mond. Holnap megkapjuk a széklettenyésztés+vérvétel (életem legnehezebb pár perce volt amíg levették :cry: ) eredményét. Három verzió van: bakteriális eredet (már nem valószínű), oltás mellékhatása - infanrix (a gasztroenterológus szerint esélyes), vagy tejallergia (erre részemről egy két hetes diéta után fény derülhet). Szóval nincs nagy baj szerencsére, csak megtapasztaltam, hogy mire képes az ember, ha nem érzi egészségesnek a csemetéjét. Eddig 3 ősz hajszál és álmatlanság a mérleg :D
Remélem mindenki jól van, sok-sok puszi minden mamának és babának!!!
Krisztának pedig nyilvános 1000 hála és köszönet a tejallergiával kapcsolatos felbecsülhetetlen infóiért!
Vigyázzatok magatokra, nemsokára jelentkezem!

KépKép
Kép
szecs

Kia, részvétem a nagypapád miatt :cry: ...

Szecs, hát ez nem semmi :( . Jó, hogy így utánajártál a dolognak. Remélem nem lesz semmi vészes. Blanka azért jól van? Azóta is olyan a kakija?

Hogy vagytok, pocakosok?
És a többi babázó?

Kép

Kép
ripley

Sziasztok!

Kia, először is neked: őszinte részvétem a nagypapád miatt!
Örülök, hogy újra sűrűbben látlak itt!

Szecs, hát kitartás, reméljük semmi gond nem lesz. Nekem is jön 2 hét múlva az első oltás. Te már jártas leszel, kérdezlek.
Kriszta egy csúcs csaj egyébként!
Kriszta hasfájásra nincs ötleted?

Nálunk tegnap már a csúcsok-csúcsa volt. Szegény Lillám hajnaltól este 9-ig folyamatosan sírt, görcsösen.
Felhívtam a dokit 3/4 12-kor, közölte délben lejár a rendelése, így holnap (azaz ma) vigyem 4-6 között megnézi.
Na én kiakadtam, már a szomszédasszony is átjött és segített a vigasztalásban, de vigasztalhatatlan volt és nagyon görcsös.
Elvittem a napközbeni ügyeletre, ott egy idős doktornéni volt, aki felírt egy görcsoldót (papaverin). Ma lesz kész a gyógyszertárban, de nem tudom, hogy adjam-e neki, mert állítólag erős fájdalomcsillapító is van benne és könnyen hozzászokhatnak.

Este 9-kor elaludt, éjjel 1-ig, úgy hogy köztünk aludt és folyamatosan felsírt. Utána most délután 1-kor aludt el, 3-kor kelt, 4-kor újra elaludt. Volt most is sírás, de nem olyan mint tegnap.

Tápszert váltottunk tegnap reggeltől Milupa Pepti 1-re (előtte Milupa Milumil optima start volt). Már nem tudtam, hogy most az új tápszertől sír, vagy mitől? Lehet, hogy tegnap még csak ürült a gyomra, majd ma meglátom, hogy ez az új tápszer jobb-e, talán ma már használ. Lehet, hogy attól is nyugodtabb egy picit, de lehet, hogy már annyira fáradt szegény.
Most már én is érzem magamon. 3 hetes kora óta jött ki a hasfájás és egyre durvult. (adom az Infacolt folyamatosan neki minden étkezés előtt).

Valamelyikőtök hallott erről a papaverinről?

Kép
judit70

Sziasztok!

A Papaverin jó gyógyszer, ha ennyire sír a baba, akkor biztos kell neki. Mert valamennyi sírás egészséges, de amit te írsz, már nekem is sok. Vivi is sírt, de nem ennyit.
Ha nem csillapítjuk a fájdalmat, annak is lehet szövődménye, úgyhogy adj neki nyugodtan annyit, amennyit a doki ajánl.

És ha úgy gondolod, irreálisan sokat sír, menj vele orvoshoz, és ragaszkodj egy kivizsgáláshoz! Inkább nézzenek túlaggódóanyukának!

KépKép
b_judyt

Szecs, Blanka hogy van? Van még hasmenése??

Babaim? Te jobban vagy már?

Puszi a többieknek is, most többre nekem sem jutott időm :D

KépKép
b_judyt

Sziasztok!

Judit...remélem hat a gyógyszer Lillácskának és kicsit nyugodtabb időszak jön Rátok! Nagyon sok erőt és kitartást kívánok Neked! Ahogy BJudyt írta, tegyél mindent aszerint, ahogy az anyai ösztöneid diktálják.
Én is hívtam fel ügyeletet anno azzal, hogy Zsolti lázas...37,2 volt a hője popsiban mérve és levonva a 0,5 fokot :D

Szecs...Nagyon ügyes voltál Te is, hogy így lemenedzselted a dolgokat. Remélem semmi komoly baja nincs Blankának!!

Nálunk beköszöntött a szinte 100% figyelmet igénylő időszak...így egyre kevesebb időt tudok gép előtt lenni. Pedig be van kapcsolva szinte egész nap...kivéve, mikor Zsolti megtalálja a kikapcsológombot :D

Timi
Kép
vt72

Judit, nagyon-nagyon sajnálom Lillácskát :( . Valami tényleg nem stimmel, ahogy Judyt is írta, ha ennyit sír. Ennek járj utána alaposan szerintem. Érdemes lenne több dokinak megmutatni Lillát, ha kell, akár alternatív megoldásokat is nézz meg (természetgyógyász, gasztroenerológus).
Olyan rossz érzés, hogy ha egy baba sokat szenved; szegény nem erre számíthatott, mikor még pocakban volt, hanem hogy sok örömteli megtapasztalásban lesz része itt a kinti világban...
A Papaverint nem ismerem sajna.

Timi, mi leragasztottuk a computer kikapcs. gombot :) .
Jó nagymamázást nektek mára!

Kép

Kép
ripley

Lányok köszi a segítséget!

Judyt a papaverint még nem adtam, most váltottunk 2 napja tápszert, várom a hatását, hátha jobb lesz, ha nem akkor adom, csak az a baj, hogy a keverésnél a gyógyszertárban azt mondták, hogy van benne nyugtató is a görcsoldó mellett, nem szeretném, ha rászokna.

Remélem, hogy jobb lesz, most éjszaka aludt legalább szegényke. Igaz, ma már evés után volt sírás. :-(

Kép
judit70

Sziasztok Lányok,

Judit: nagyon sajnálom Lillácskát!!! Mi nem voltunk ennyire hasfájósak, elég volt a masszázs..... szerintem is próbáld ki a papaverint, sok babánál használják... és csatlakozom Judithoz, ragaszkodj hozzá, hogy vizsgálják ki a pociját, kérj UH-ot!!! Attól legalább megnyugszol, ha nincs semmi gond és Te is nyugodtabban kezeled majd Lillácskát. Nekem annak idején azt mondta egy szoptatási tanácsadó, hogy ha a mama feszült, ideges, akkor az az anyatejen keresztül átjut a babába is, és attól is fájhat a pocija...ha tudod,hogy nincs semmi gond Lillácskával, Te is nyugodtabb leszel és ezt picurkád is érezni fogja.
Vigyázzatok magatokra,
Puszi Kriszta

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Sziasztok!
Judit:
Nagyon sajnálom a kicsi Lillácskát.Ragaszkodj a kivizsgáláshoz!!
Főleg a Hasi UH-hoz ,és a Gasztroenterológushoz!!Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Az Anyai ösztönök úgyis mindent diktálnak. :)
A papaverin jó görcsoldó! Felnőtteknél is !Mindent az utasításoknak megfelelően használj ,és semmi gond nem lesz. :wink:
Nekem is ajánlották az Infakolt ,hogy nagyon szuper ,persze meg is vettem ,de sajnos nálunk nem váltotta ki a megfelelő hatást ,sőt jobban fajt a hasa a kislányomnak ,és még a kakilni sem kakilt minden nap (előtte igen).Ugy hogy én nem is adtam neki tovább.
Ezt csak azért írom neked ,mert látom hogy most már rendszeresen adod.Nem szokott már hozzá,és esetleg az a gond?
Szecs:
Nagyon Profin csináltad a dolgokat!! :D Gratula !! :lol:
Timi:
Egyre Ügyesebb a Legényke! 8)
Mindenkinek További Szép Napot!! :D [/b]
jucuss3

Judit,
Nem akarok butasagot irni, de ezek a Milupa tapszerek nem tejalapuak? Nem lehet, hogy esetleg hipoallergen tapszert kellene kiprobalni amiben nincsen tejfeherje?
Csak kerdezem. Nem ismerem az osszes tapszer fajtat csak egy otlet volt. Anna annak idejen Beba HA-t kapott mert eleg koran kiderult hogy hajlamos az allergiara. Egy eves koraig nem is kapott semmi olyasmit aminek koze lenne a tejhez.
Remelem Lilla hamar rendbe jon es nem lesz tobb siras.

KépKép
sunflow

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a támogatást!
Ripley, azóta sokat javult a helyzet, már vannak sárgás kakik és csak némelyikben van vér, de az is egyre kevesebb. És, ami a legfontosabb, Blanka gyarapszik, mosolygós és láztalan, csak nem érti, hogy minek húzgáljuk minden nap valahová :-)
Judyt, hasmenés szerencsére nem volt, sem a mennyiség, sem a gyakoriság nem változott. Nem is folyós volt, inkább nyákos.
Megvannak az eredmények, bakteriális széklettenyésztés negatív - még jó, hogy nem maradtunk bent a kórházban! Vérkép jó, ételallergia nem tesztelhető, mert túl sűrű volt a vérminta. A májfunkciónál volt egy minimális eltérés, így sajnos ismét vért kellett venni :cry: :cry: :cry: + csinálnak újabb vérképet és hepatitis szűrést (mert nem volt nálam a terhes kiskönyvem a negatív eredménnyel :evil: ). Megismétlik az allergiatesztet is, de annál csak a pozitív eredmény az eredmény, negatív esetben nem jelent biztosat :shock:
A májfunkció nagy valószínűséggel az oltás miatt volt rosszabb, de ezt ez a doktornő nem ismerte el, szerinte túl zsíros a tejem és túletetem Blankát :shock: :shock: :shock: Teáztatást javasolt és háromóránkénti, max. 20 perces etetéseket, hogy idézem: "több ideje legyen pihenni és a ház körüli munkákat ellátni anyuka" "ja, és ez jó lesz a babának is, mert megszokja, hogy mikor vannak az étkezések és nem csak nyalakodik, vagy figyelmet akar" :P
Fogadom a tippeket dokinéni korát illetően a hozzáállása és a nézetei alapján... :lol:
A férjem szerint mindegy neki, hogy csecsemőt vizsgál, vagy egy darab téglát :D
Holnap meglesz a májfunkció eredmény, hétfőn a vérkép, kedden az allergia, csütörtök körül pedig a vírus teszt :roll:
Judit, én is gasztroenterológust javaslok, tudok ajánlani egy jót ha gondolod (a hölgy belgyógyász is és kifejezetten csecsemőkkel és gyerekekkel foglalkozik).
Puszi mindenkinek!

KépKép
Kép
szecs

Szecs,
elso tipp 60 :)
Teglat tudok adni kolcson, van otthon, azon gyakorlom a pelenkazast :) Mar ugy kijottem a gyakorlatbol.... :)
Ti is szegenyek, hogy ennyi helyre kell hurcibalni azt a csoppseget.
sunflow

És Judit, ne hagyd magad!!!
Mi a következőt jártuk be: háziorvos - ügyelet - ügyelet - László kórház ügyelet - László kh. ambulancia - gasztroenterológus - L. kh. ambulancia. Csak a Lászlóban kezdtek érdemben foglalkozni velünk, bár ott bent akartak tartani, mert bakteriális fertőzés gyanúja is felmerült. Onnan saját felelősségemre hoztam el a lányomat, mert nem támogatták az igény szerinti szoptatást, pedig korábban azt hallottam, hogy ilyenkor az anyatejben lévő probiotikumokra van a legnagyobb szüksége. Olyanokat vágtak a fejemhez, amit inkább le sem írok és a legvégén azzal engedtek el, hogy így úgyis elapad majd a tejem, ha nem hagyom 3 óránként újratermelődni… Botrány az egész, de inkább nyeltem egy nagyot és az ösztöneimre hallgattam.

KépKép
Kép
szecs

Sunflow, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Közel jársz, tényleg Hatvan-Miskolc a néni, ahogy mondani szokták :D Nyertél egy szelet sütit, ha egyszer összehozunk egy személyes Babanet-talit, át is veheted!
Tényleg lányok, összefuthatnánk egyszer mind, hm? Mondjuk, ha a legutoljára világra jött Gulyás-féle csöppség köztünk betölti a 3 hónapot?

KépKép
Kép
szecs

Szecs: örülök a javulásnak, ha mégis úgy döntesz,hogy kellenek a receptek szólj és a pasijaink majd összefutnak :-) De tudod amit ez a h...e dokinő mondott, na ettől kinyílik a bicska a zsebemben!!!!!! Én pont ilyen hozzáállású dokinőt hagytam faképnél anno. Okos csajszi vagy, szerintem tök jól csinálod!!!! reméljük megszűnik az a kevés vér is. Ha Blanka szépen gyarapszik nem lehet nagy gáz, szorítok!!!

P! Kriszta

ui: [/quote] ....???? tavasszal jobb a randi :-) és akkor már mi is csatlakozhatunk :-)

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Köszi Kriszta!!!
Nélkületek nincs tali, az tuti!!!

KépKép
Kép
szecs

Szecs, ki mondta ezt az őrületes baromságot, hogy újratermelődik a tej???
Akkor termelődik, és abban a pillanatban, amikor a baba cicizik, nem utána és nem előtte. A ti korotokban már beállt a kereset-kínálat, annyi termelődik, amennyit a baba kiszív.
Mindig sírva akarok fakadni, amikor ilyen baromságot mondanak :evil:

Egy 2 hónapos baba minden kívánságát lesni kell és ugrani, ha hív. Ebben a korban még nem lehet elkényeztetni.
Na Vivi már vár, ha éppen dolgom van és ellent is mondok neki. DE egy ilyen pici babát egész nap szeretgetni, babusgatni, ringatni, énekelni, stb kell neki, és cicire rakni, amikor csak kéri.
Majd mikor elkezded a hozzátáplálást, akkor kezdheted kialakítani a napirendjét, addig tök fölösleges, úgysem fog menni.

Na megyek is, mert fVivikém nem alszik, pakolászik, menni akar vásárolni :lol:
Örülök, hogy jobban van Blanka!

KépKép
b_judyt

Kicsit hülyén írtam, de értitek a lényeget. Minél többet teszed cicre, annál több termelődik. Ha csökkented a számát, a tej lassan elapad.
DE ezt úgyis tudjátok :lol:

KépKép
b_judyt

Egyetértek Judyt, ezért is nem hagytam magam :wink:

KépKép
Kép
szecs

Kép Blanka
Kis tokás :D

KépKép
Kép
szecs

Szecs, ez egy "kemény vonalas" doktornéni :lol: . Kész röhej. A kórházi álláspont ugyancsak. A László kórházból 1x én is elhoztam a Győzőt saját felelősségre, annyira elegem volt :evil: belőlük.
Mindenesetre a "kis tokás" jól néz ki :D !

Judyt, Vivi nem hazutolja meg, hogy fogyasztói társadalomban nő fel: vásárolni akar menni :lol: !!

Babanet/Gulyás csoport tali jó ötlet! Szívesen segítek szervezni, amikor gondoljátok :) .

Kép

Kép
ripley

Sziasztok!
Szecs:
Gyönyörűség a kicsi Blanka! Örülök ,hogy minden rendben.
Judit70:
A gyerekorvosom anno a kislányomnak hypoallergén tápszert írt csak fel amiben nincs tejfehérje BEBE H.A-t ( Van persze más hypoallergén is),közel 1,5éves koráig felírta nekünk, és csak azt adtam.Sajnos 1hét után már nekem is pótolnom kellett a szopizások mellé,főleg éjszakára.
Nagyon bevált ,és nem volt semmi problémánk. :wink:
Mindenkinek Üdv!! :)

Jucus :-)

Kép

Kép
jucuss3

Nem bírok ennyit visszaolvasni:((((((((((((((((.
JUDIT, NAGYON SJANÁLOM LILLÁCSKÁT!!REMÉLEM, HASZNÁL A GYÓGYI! ÉN MÉG MINDIG POCSÉKUL ÉS VALAMIÉRT NEM GYÓGYUL A DOLOG...

babaimádó
Kép
babaimado

Na, kivégeztem ezt az oldalt!

Szecs: 60-asra tippeltem én is a dr.nőt..agyrém..no comment...
Blanka szupiédes. Többiek:képek a babákról, pocakokról? AZ én pocim óta nem is látok pocakképet!

Majd én is fotózok, ha lesz egy pici időm és dobok képet az én gyönyörű Kincsemről!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a bíztatást és infókat. Nem fogom magam hagyni, ha így marad, de talán most az új tápszer jobbnak tűnik. Enni kér 3 óránként, tehát az étvágya megvan. Most mintha nyugodtabb is lenne. Nincsenek azok a kegyetlen erős görcsök.

Sunflow, jucus először a Milupa Milumil HA Start Optima volt. Ez hypoallergén.
Most a Milupa Pepti1 Allergia kezelésére (tehéntej allergiás csecsemők részére). Ez is hypoallergén, csak + még a tehéntej allergiára is jó.)

Kedden amikor voltunk az ügyeleten az idős doktornéni felírta a BEBA HA Sensitiv-et, de ezt nem váltottam ki, mert akkor kezdtük el a másikat (Pepti 1), amit a saját orvosunk írt fel.

Szecs, nagyon édi Blanka. Tényleg tokás, már Lilla is tokásodik. :-)

Jajj én már előre félek az első oltástól is.

Kép
judit70

Judit,
Orulok, hogy Lilla jobban van. Azert az megnyugtato, hogy enni ker.

Babaim,
Remelem te is gyogyulsz hamar. Rolam pocakos kep nem keszult. Pont a minap gondolkodtam, hogy megnezem Annaval mikent alakult a pocak, mert most nagyon feszul fent es ugy erzem, hogy kezdek egy orias balnahoz hasonlitani.

Nem tudom mar ki vetette fel a talalkozo otletet, de en is benne vagyok. Sajnos mivel en dolgozom nekem csak a hetvege jo.

Szecs,
cuki ez a kis tokas tojas :) Felidezi, hogy Anna az elso honapban 1100 grammot hizott es a dokineni azt kerdezte: anyuka, akkor irhatom, hogy a baba jol fejlodik :D

Menjetek setalni, olyan szep az ido. En meg itt poshadok az irodaban. :)

KépKép
sunflow

Megjöttünk a 2 órás sétából, nagyon szép idő van.

Sunflow köszi, reméljük jobb lesz.

Szecs, hát nem semmik az orvosok, elég szomorú, hogy neked kellett erőszakosnak lenned, hogy foglalkozzanak Blankával. Szegényke sajnálom, hogy meg kellett szúrni :-(

Babaim, köszi Lilla nevében is, neked is jobbulást kívánok! Gyógyulj minél hamarabb.

A találkozó tényleg nagyon jó ötlet :-)
Egy jó időben nagyszerű dolog lenne.

Jó hétvégét nektek és sok puszi mindenkinek.

Kép
judit70

Sziasztok!

Judit, Lilla kb 6 hetes, innen már reméljük csak jobb lesz!

De édes a kis Blanka! Jól meg lehet gyömöszölni :lol:

3 hét és kezdjük a bölcsit. Viv már várja, haza nem akar jönni, mindig a gyerekeket nézi. Voltunk állatkertben, mindig csapódott a gyerekcsoporthoz :lol:

Sunflow, meddig dolgozol még? Anna iskolás, vagy még ovis? Lehet már írtad...

KépKép
b_judyt

Judy,
Anna evvesztes ezert iden meg maradt az oviban. Januar vegeig szeretnek meg dolgozni, mert Anna oda jar oviba ahol dolgozom es ugyis be kellene jonnom miatta. Azt meg nem tudom ki fogja hozni amikor meglesz a baba..... Meg nem tudom hogyan alakulnak a dolgaink. De nem aggodom, majd megoldodik szep sorjaban minden.
A helyezetunk azert bonyolult, mert Anna apukaja kulfoldon dolgozik, a baba apukajaval pedig pillanatnyilag nem elunk egyutt.... ennyi diohejban. Nem vagyok veszett feminista, csak igy alakult :)

KépKép
sunflow

Tényleg, az évvesztés, el is felejtettem.
És az az ovi nem veszi át, ahol laktok?

KépKép
b_judyt

Judit…remélem most már jobban van Lillácska és az új tápszer nem okoz olyan nagy sírásokat, mint az előző.
Hogy viselte Lilla a hosszú sétát? Mi is nagy sétások voltunk, amíg a „csak feküdt és aludt” korszak volt a babakocsiban. Bár ma is kibírt Zsolti egy majdnem 2 órás sétát…de közben megevett egy kiflit. Különben már hiszti volt, hogy unatkozik :)

Szecs…én is kb. ilyen korúnak tippeltem a doktornőt és nagy-nagy dicséret, hogy nem hagytad magad :)
Nagyon édes Blanka…már úgy szeretném élőben is látni :)

Sunflow…én ma hittem azt, hogy nem fogom tudni bepelenkázni Zsoltit. Elképesztő, hogy néha szinte már közelharcot vívok vele egy-egy peluscserénél és persze hiszti a vége :)
Nagyon tetszik az optimizmusod.

Találkozóban mi is benne vagyunk ám :d

Én is azt hallottam anno, hogy nem lehet elkényeztetni a gyereket azzal, ha vele foglalkozom egész nap. Nálunk ez még máig igaz, bár azért egy kevés időt fordítok a háztartásra és a főzésre is, de akkor sem rakom be a kiságyába, hanem figyelek rá közben. Ha nem, akkor jön és kiköveteli :)

Napirendünk nekünk ténylegesen nincsen…az étkezések amik viszonylag állandóak, de ezek sincsenek röghöz kötve. Az alvás az teljesen rendszertelen. A fürdés ami viszonylag fix este 7-8 óra között van.

Babaim…tőled is várjuk képet Fanniról :)

BJudyt…biztos nehéz időszak lesz ez most. Lehet, hogy Neked nehezebb, mint Vivinek. De azért ő is izgul biztosan.

Timi
Kép
vt72

Judy,
az igazsag az, hogy ezen meg nem gondolkodtam. Marmint az ovicseren. Otletnek nem rossz. Meglatom Anna mit szol hozza. Lesz nyiltnap a suliban akkor ugyis talalkozik a kozeli ovisokkal is.

Timi,
nem mindig vagyok optimista :) Bak vagyok, nem is lehetek mas mint pesszimista :D De eddig minden nehez helyzetbol kievickeltem. Meg persze masok kedvessegevel es tamogatasaval :)

Egyebkent az amniorol meg nem kaptam eredmenyt. Az integralt teszt eredmenye 1:6900-hoz lett ami a Down kort illeti. Lassan kell mennem vercukor szuresre is. Mar kaptam beutalot. A labor utan mar GI-t is meglatogatom. Irogasson a kiskonyvbe.

Meg mindig van olyan hogy csak akkor kapunk anyasagit meg egyebet ha van 4 bejegyzes a terheskonyvben?

Holnap moziba viszem Annat a baglyos filmre. Azt mondjak 6 evesnek lehet kicsit komoly, de majd max kijovunk.

KépKép
sunflow

Sunflow...tavaly még volt ilyen kívánalom az anyaságihoz. De erről külön papírt ad a kórházban GI. amikor a hazaengedés van. Magát a terheskönyvet senki nem fogja megnézni :)

Az jó hír, ha nem jött hír :) Akkor semmi gond nincsen :)
Már hívtak volna telefonon, ha bármi gond lenne.

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Judit : Örülök hogy jobban van a kicsi Lillácska. :)
babaim: Jobbulást kívánok!

Mindenkinek Szép napot!
Megyünk mi is sétálni a ligetbe ebben a csodaszép időben! :lol:
jucuss3

Sunflow, hát le a kalappal előtted, fantasztikus erős, kitartó csaj vagy.
Amnio: rendben lesz minden, ha nem jött értesítés telcsin eddig.
Anyaságihoz a kórházban kaptam papírt, hogy megjelentem 4 terhesgondozáson.

Timi, nem lehet Zsoltit pelenkázni ilyenkor már. Látom én is a rokon kisrácokon. Az egyik tegnap volt 1 éves, a másik 13-án lesz 1 éves.
Anyukák ott is harcolnak velük.

Timi, most a héten, hogy ilyen szép idő volt minden nap mentünk kb. 2 órát sétálni, nagyon jól bírta. Alukált. A tápszerváltás előtt azért volt sírás a kocsiban is.
Most is van időnként, de nem az a reggeltől-estig. Biztos fájdogál így is, de nem úgy mint a másik tápszertől.
Most jó hideg lett, de szép az idő. Vajon tudunk ma is sétálni menni?

Judyt, igen Lilla kedden volt 6 hetes, így bízom benne én is, hogy innen már csak jobb lehet.
Van aki a 6 hetet emlegeti, van aki a 3 hónapot. ?!?

Kép
judit70

Judit, 3 hónaptól növekedési ugrás van :)

KépKép
b_judyt

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a kedves hozzászólásokat a képünkhöz!
Akkor a találkozóban mindenki benne van? Tavaszra már az összes baba kibújik és jó idő is lesz, nem?
A tüneteink elmúltak és tegnap a háziorvos is megerősítette a leleteink alapján, hogy minden rendben :D Még egy hasi uh-ra elmegyünk, mert már megvan a beutaló, utána vége :D :D :D
Egy kis nyugtalanító hír a D vitaminról, most kaptam:
http://www.ogyi.hu/a_vigantol_20_000_ne ... _kivonasa/

KépKép
Kép
szecs

Szecs...ezt a D-vitamin dolgot én is olvastam már a hét elején. Én úgy oldottam meg, hogy kicseréltem a cseppentő részét egy Béres-cseppes üveg cseppentőjével. Így most olyan van rajta, mint a Cebion cseppen.
Én felhívtam a védőnénit és szerinte adható ami itthon van.
Több anyuka ismerősöm is utánaérdeklődött, ha nincs rossz illata és íze, akkor adható. Ha van, a babák nem fogadják el.
Én ezen nem aggódom túlságosan.

Judit...örülök, hogy szeret Lillácska sétálni. Szerintem ma is menjetek nyugodtan :)

Jucuss...jó ligetezést Nektek!

Timi
Kép
vt72

Köszi Timi, lehet, hogy én is lecserélem a cseppentőt.
Ami Blanka személyes szemrevételezését illeti, a jövő utáni héten megbeszélhetünk egy sétát, addigra túl leszünk a hasi uh-n is.

KépKép
Kép
szecs

Sziasztok!

Koszi a babakonyv/anyasagi infokat :)

Orulok, hogy alakulnak a dolgok a babaknal es Lilla baba is jobban van.

Jo lenne ha mar tavasz lenne. :) Pont ma futottem be mindket szobaban, mert annyira faztam. Ma a muskatlikat is behozom a teraszrol. Ez mar az osz sajnos. A tavaszi talalkozo egyebkent tenyleg jobb mert akkor mar en is ra fogok erni hetkozben :)

Mindenkinek szep hetveget, meg ami maradt belole.

KépKép
sunflow

Sziasztok!

Judit, már régóta akartam mondani, hogy nagyon jókat hallottam a DM-ben kapható cseresznyemag párnáról. Mikróban kell felmelegíteni és a pici pocakjára tenni. Súlyánál fogva segít a pukizásban, a meleg pedig megnyugtatja. Sokkal tovább megtartja a meleget, mint a meleg vizes palack. Néhány bababoltban van szőlőmagos is, ugyanaz a hatás, de valamivel drágább, mert csini plüssállatot formáz, így kellemesebb tapintású a bőrnek. Én még nem próbáltam, csak jókat hallottam/olvastam róla. Egy próbát megérhet...

KépKép
Kép
szecs

Sziasztok!

Babai, ha benézel, szívesen látnánk fotó Fanniról!

Sunflow, szerintem az uccsó évben ovit váltani nem annyira szerencsés. Jövőre már ugyis suliba megy Anna. Ahogy nálunk is Győző.
Úgy látom csak pár nap van köztük :) ! . Milyen volt a mozi? Én még nem vittem moziba Győzőt, de hamarosan kipróbáljuk szerintem.

Szecs, Timi! Csatlakozom a közös sétához, ha lesz. Még mindig várom ám :) !

Zalán ma reggel körbement az asztal körül kapaszkodva :D ! A távirányítót akarta elérni. Ha pedig kinyitom az ajtót valakinek, akkor integet és mondja: pá-pá. Olyan jó látni, ahogy fejlődik az értelme és a mozgása, ez tényleg egy ÖRÖMFORRÁS.

Kép

Kép
ripley

Sziasztok

sajnos szombaton este megint jelentkeztek a fájások, eleinte folytonosan, majd 4 percenként. MagneB6 és a GI által felírt bogyó után kb. 1,5 órával kezdett csak szűnni. GI-t egyelőre nem érem el. :-(
Szorítsatok légyszi, hogy Petrus még bent maradjon egy darabig!!!!!!!

Puszi Kriszta

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Ripley...nagyon ügyes Zalán! Tényleg egy örömforrás őket figyelni, teljesen fel tud Zsolti is tölteni energiával egy-egy mosollyal vagy kacagással. Még akkor is, ha éjszakánként mostanában valamiért szinte folyamatosan nyöszörög. Sejtem,hogy a két szemfoga bántja, 1-1 rész már áttört belőlük, érezni milyen éles :(

Kriszta...mennek a drukkok, hogy Petrácska még pocaklakó maradjon jó pár hétig!!!
Remélem mostanra sikerült GI-t elérned! Gabit próbáltad esetleg? Ő biztos tudja, hogyha nem elérhető valamiért a doki.

Timi
Kép
vt72

szia Timi,

igen, beszéltem GI-vel. Nem volt földobva a hírtől, mondta,hogy ezeket a görcsöket meg kell szüntetni! Na hiszen!!! ezt magamtól is tudom!!!! Duplájára emelte a bogyót, ami megszünteti a méhösszehúzódásokat. Most nem kellett bemennem, azt mondta,hogy akkor kellene mennem, amikor a görcsök jelentkeznek. Elvileg jövő héten megyek hozzá.
Mondtam is neki,hogy úgy érzem magam,mint egy rutintalan kismama, hiába szültem már kettőt....ilyen gondom egyikkel sem volt....nade ez egy kiscsaj! :-) szóval győzködöm Petrát,hogy nem kell kapkodni, jobb ott bent még neki!!!!!

üdv: Kriszta

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Kriszta...Még jó pár hétig maradjon csak Petra odabent :)
Legyen csak egy jó kis skorpió kislány...nincs annál jobb :D
Én is az vagyok és Zsolti is...úgyhogy tanúsíthatom, hogy már most vívunk harcokat :)

Pihenj sokat! Már amennyit azért tudsz a fiúktól, hiszen azért velük is van mit foglalkozni, ha jól sejtem :)

Timi
Kép
vt72

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?