Új privát üzeneted érkezett!

Bubek,
Nálunk apának van szabadalmaztatott módszere a d-vitamin szájba cseppentésére. Fürdetés után szokta, mikor ordít a ded, lévén hogy utálja az öltözködést, olyankor könnyebb a szájába találni.Kép És a bőrápolás is megvan egyúttal a mellément olajjal.Kép

KépKép
connie

Jól beindultatokKép
nem győzöm visszaolvasniKépKép

Bubek, ha jól látom Marcin az overált akkor a Zsófinak is ugyanaz vanKép
Sőt pajesza is voltKépKép
de már eltűntKép
Amikor megszületett a homloka is pelyhes volt egy kicsitKép

Ilba, Zsófi már 16 naposan megtartotta a fejét.
Persze nem stabilan. Olyan volt mint a bólogatós kutyus a kocsik hátsóablakábanKép
Ma már megtartja stabilan. Fogdossa a játékokat azon a félkör izén amit rá lehet tenni a babakocsira, hordozóra, pihenőszékre.
Hangosan kacag, néz, követi a szemével a dolgokat.
De megfordulni még nem tud mint Benedek.

A D vitamint a reggeli öltöztetésnél adom be mikor nyitva van a szája. Ha nincs akkor két oldalt megnyomom a pofiját.
Nekem is azt mondta a doki néni ha 1-2 nap kimarad nincs semmi gond.
Ma megkapta a szurit. Kicsit nyűgös volt este.
Most alszik 9 óra óta. Kérdés, hogy meddig?Kép

Novum köszi a drukkotKép

Apa nagyon jól vezet, de azért fogom a biztonsági övet, biztos ami biztosKép

Kép

Szorsi, ez meg az én takaróm voltKép
Kép

Kép

Kép
sajtine

Hűha lányok jó sokat irtatok!!!!!

Örülök.hogy egyre több a pocakos kismama közöttünk,igy lehet megint izgatottan várni a kis jövevényeket!!!Na és persze nosztalgiázni!!!Kép

Csuklás:
Régen bizony citrom levet mondtak a csillapitására.Szegény Fannim jó sokszor kapott is,de szerencsére nem lett baja!Amikor terhes voltam Szilvivel már olvastam ,hogy nem szabad adni.Ennyit változott a világ!

Gabi:
A hasmenés már jobb valamivel,most naponta 4x kakil,gyógytápszert kap és még igy is.
Szilvi se eszik valami sokat a főzelékből!Livi még kap tápit a főzi után?
Mi van Livi inyével?Csak nem jön a foga?

Mi még itt virrasztunk Szilvivel,11 óra óta nem bir elaludni!

Kép

Kép
novum

Kép

Sajtine,
Zsófi nagyon ügyi akkor, ha már ennyi mindent meg tud csinálni, elképzeltem, mint bólogatós kutyust, édi lehetett. Kép Kép Kép
Milyen volt az éjszaka a szuri után?
Jól látom, Zsófié már a nagy fotel? Kép

Novum,
elaludt végül Szilvi? Mit mond az orvos, mitől van ilyen sokáig hasmenése?

Gabi,
tényleg mi van Livi inyével? Csak nem az első fog(ak)??!! Kép

Kép

El tudjátok még olvasni? Csak kisebbre vettem, hogy minden látszódjon. Vagy most már semmi sem látszik jól?????

Kép
Kép
Kép
ilba

Bubek,
ha egy nap kimarad a D vitamin, másnap lehet adni két cseppet.

Timi,
közvetlen utána nem kap (csak akkor, ha egy-két kanállal eszik), csak vizet vagy teát, bár nem sokat iszik belőle. Úgy csináljuk, hogy reggel tápszer, ebédre főzi, utána megint tápszer du. és este.
Jobbulást a kis kakatündérnek!Kép Livi ma hajnali fél ötkor küldte ki az adagot, eddig mindig délben és/vagy délután kakilt.

Sajtine,
Zsófi nől, mint a gomba! És egyre édesebb!

Zitti,
neked már van egy csemetéd?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Ilba azt hiszem, te kérdezted tegnap, hogy álomkórosak-e a babák? Tegnap Benedek is nagyon sokat aludt. Ma viszont... az előbb egy fél órás síráson vagyunk túl. Kép Nem tudtam kitalálni, mi a baja. Potyogtak a könnyei. (Valószínűleg a hasa fájhatott, mert tegnap nem volt kaki.) Úgy sírt, hogy nekem is kipottyant néhány könnycsepp, annyira sajnáltam. Mamám mondta, hogy valami front van már megint...

Sajtiné, Tök jók, hogy megőriztek a szüleink ilyen dolgokat. Nagymamámnál abban az ágyban aludt Beni, amiben még anno én.
A megfordulást Benedek is csak kétszer csinálta. Egymás után, mert kíváncsi voltam, hogy véletlenül volt-e.Kép Szerintem azért sikerült, mert akkor napokig hason esett neki jól a fekvés és ráérzett az ízére. Azóta lázadás van, ha a hasára teszem, ezért nem fordul azóta.

Akik vizsgáznak: Sok sikert és kitartást! A terhesség alatt jelentkeztem egy posztgraduális képzésre a Kodolányira angol szakra. fel is vettek, de halasztottam, mivel Benit október elejére vártuk. Szeptemberben kezdem majd el, kíváncsi leszek, hogy megy majd. Addigra már mászni fog valószínűleg.
Kép

Szép napot mindenkinek!
Orsi

Kép

Kép
szorsi

D vitamin téma:
Nekünk eleve 2 cseppet kell adni naponta, mert állítólag nagyobb a kutacsa, mint a hasonló korú babáknak.
O

Kép

Kép
szorsi

Ja, igen, már emlékszem, egy kisfiad van!

Vuka,
nagyon kedves vagy, még bele is pirultam! A példakép egyébként most pont visít, mintha azt akarná mondani, hogy hé, figyelj már ide anya!

Az ínye eléggé fájhat neki, tegnap még sírdogált is miatta, de bekentem Dentinox géllel, attól jobb lett. Valószínűleg már nyomják a fogacskák az ínyét. Emlékszem, amikor a bölcsesség fogam jött, nekem is nagyon fájt hetekig, hát még akkor egy pici babának milyen rossz lehet. Dehát ez már csak ilyen. Fog csak kb. két hónap úlva lesz belőle, ha hinni lehet a statisztikáknak.

Megyek rendet csinálni, 11-re jön az Anyukám, a férje meg a hugom.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Szorsi,
tényleg tök jó érzés a csemetén viszont látni a mi egykori cuccainkat. Anyósoméknál a Férjem és a Nővére kiságya van beüzemelve Livinek, a Férjem takarójával, a nagymamám meg nemrég hozta el azt a babát, amivel náluk játszottam.
Ja, meg a tologatós mérleg is a Férjemé és a tesójáé volt.

Szegény kis Benedek! most már jól van? Elaludt a fárasztó sírásban?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Szorsi,
Beninek is azt mondta a doktornéni, hogy szép nagy kutacsa van, de azt nem mondta, hogy 2 csepp D vitamin kéne neki. De majd rákérdezek, jó hogy írtad ezt.

Gabi,
sok puszi a kis példakép ínyére!!!

Kép
Kép
Kép
ilba

Jó napot mindenkinek!

Bubek!
Képzeld a hétfőnk egész elviselhető volt, szopizások után már aludt 2 órákat. Igaz a szopi eltart vagy 50 percig, de így is egész jó volt. viszont az éjjel katatsztrofálisra sikeredett. szegénykém nagyon megszenvedett a pocijával. A dokinénink lemondta a hétfőt, úgyhogy ma jön. Továbbra is valami homeopátiás szerben bízom.
Egyébként az én Gergőm is nagy szőrmók. Van kérlekszépen pajesz, szőr a füleken, valamint a szemöldök és a homlok között túl sok átmenet nincs. A párom nem, de sajnos én a majomabb formához tartozom. Örültem is, amikor megtudtam fiú lesz, legalább nem lesz komplexusa a szőrikék miatt :-)
Vendég

Elaludt a sírásban, de csak fél órára. Most újra alszik, de szintén egy kis sírás előzte meg. Úgy tudtam lenyugtatni, hogy ómoztam neki (jógán tanultuk, hogy ez nagyon jó a szervezetnek, meg a babát is lenyugtatja.) Hát képzeljétek, pár perc után megnyugodott és nézett rám és zümmögött, mintha utánozni akarná. Mondta a jóga tanár, hogy meg fogja ismerni a baba, ha csinálom.
Tényleg úgy tűnik megismeri. A legmegdöbbentőbb az volt, hogy még a pocimban volt sokszor felhúztam a kis ágyra szerelhető forgót, hogy zenéljen. Mior hazahoztuk a kórházból beraktuk az ágyába, kicsit nyűgös volt. Felhúztam neki a fordót és elmosolyodott egy pillnatra. Minden nap énekeltem is neki, de az nem volt ilyen látványos, hogy megismerné a dalt (Bóbita). Megyek megfőzöm, amit reggel a Kovács Lázár kotyvasztott az RTL-en.
OKép

Kép

Kép
szorsi

Tücsökmami,
Nekem is csak az első négy hétben volt segítségem, anyukám három hetet, férjem egyet volt itt ill. szabin. A háztartás azóta is kifogásolható, kaját is rendelni akartam, de azt aztán nem tudtam, mert Ákos tejérzékeny volt, így főznöm kellett. Most a Norbi féle konyhával szemezek, úgyis még le kell adnom - ne tudjátok meg hány kilót.Kép
Férjem azért sokat segít, de Ákos megint sokat nyüzsög, most szinte semmit nem tudok csinálni mellette. Csak olyat, amit ki tudok ejteni a kezemből, ha rohanni kell menteni.Kép

KépKép
connie

Sziasztok!
Tyű, kizárt, hogy visszaolvassam mindazt ami történt még nem voltam.
Bubek, még nem is gratuláltam! Gratula! Nagyon szépek vagytok!
El is felejtettem, hogy holnap felkészítő. Múltkor betegség miatt volt egy kis kavarodás azóta nem tudom, hogy mikor mi a témaKép
Köhöm, én úgy tudom, hogy a csuklás méhen belül és újszülötten természetes folyamat melyet az is kivált, hogy fejlődik a rekeszizom. Olvastam már azt is, hogy ha erőset eszel akkor csuklik a baba, de személy szerint én ebben nem hiszek, mert én eszem erőset és akkor soha nem csuklik. OK, nem olyat ami kétszer csíp.
Minden elismerésem azoknak, akik babavárás alatt vagy baba mellett tanulnak. Én dec-ben szigorlatoztam és alig tudtam koncentrálni. A gyerek meg direkt tudta, hogy mikor kell rugdosniKép)))) Aztána vizsgán olyan ideges voltam, hogy szegény alig mozgott előtte.
Szorsi, te is főzőcskézős vagy? Én a multkor Stahl receptet próbáltam ki. Apropó, őt is láttam az Istvánban amikor Uh-ra mentem.
Connie, meglestem a honlapodon a kelengyét. Lassan pakolom össze a kórházi pakkot!
N

Kép Kép
natasa1975

Jaj, lányok, szerintetek mit csináljak?
Már megint olyan, mintha megjönne. Kép
(A múlt héten végül mégsem lett belőle semmi Kép) És pont ma este kell mennem a 6 hetes kontrollra (ami már majdnem 8 hetes lesz) és mi van ha addig rendesen megjön? Az tök ciki. Mondjuk még csak akkor van valami, ha wc-re megyek, de hát akkor is. És a doktornőt sem tudom már felhívni, mert rendel, a Barbarával meg most mit beszéljek? De attól meg félek, hogy kérek új időpontot, aztán megint nem lesz semmi. ÁÁÁÁÁÁÁ.

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
szerintem nyugodtan menj el akkor is, ha megjön (de nem fog!Kép). A doktornő előtt nincs mit szégyenkezni, tapasztalatból tudom. A gyerekelőállítás alatt nekem is kellett uh-ra járni menzi alatt, egyáltalán nem olyan szörnyű, mint ahogy én is gondoltam. A "cuccot" otthagyod a vetkőző izében, megtörölközöl, lehet, hogy a fél perces vizsgálat alatt nem is lesz semmi, de ha igen, a doktornő már látott ilyet.Kép Szóval ne izgulj, menj el.

Szorsi,
mi az az ómozás?
Gyógypuszi Benedeknek!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska,

Nagy levegő, aztán azt mondom: óóóóóóóóóóómmmmmmmmmmmmmm
Halkan. tetszett neki, próbálta utánozni.
Ezt egyébként a jógagyakorlatok előtt és az óra végén csináltuk. Sajnos most nem járok jógára, de venni karok egy dvd-t, az is jobb, mint a semmi.

Kép

Kép
szorsi

Hát ezt ki fogom próbálni! Köszi!

Vettem Bánfit a tanácsotokra, csak elég körülményes (két hajmosás a samponnal, aztán a hajszesz 20 percig, aztán megint hajmosás), de ha nem akarok kopasz lenni... Még szerencse, hogy jó nagy bozontom van(volt), amit egyébként utálok, de egy átlag hajmennyiség mellett már rég kopasz lennék.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok

Ilba, a nagy fotelban benne van a pihenő szék csak nem látszik jól, mert sötét a kép.

Nekem sajnos csak ez az egy takaró maradt meg.
Ez is azért, mert 13 éves koromig ezzel aludtam.

Tegnap a szuri után kicsit nyűgös volt.
Mondta a doki néni adjunk kúpot este.
Meg is kapta és este 9-től reggel fél 8-ig aludt.
Mosolyogva ébredt. Szopi aztán később visszaaludtunk megint.

Tegnap mikor a doki néni vizsgálta a csípőjét hangosan kacagott. Mondta neki most kap egy kis szurit, azon is nevetett. Persze utána már nemKép

Ezzel az oltás mizériával már tele a hócipőm.
Most megveszem az újat a 4. és 5. hónapost. Ez azt jelenti, hogy a két combja helyett csak az egyikbe kap.

Novum, Szilvinek még mindíg hasmenése van?
Mondjuk inkább jöjjön ki minthogy bent maradjon.
Zsófinak most napi egyszer van hasmenése, de át is kell öltöztetni utánaKép

Gabuska, Te honnan rendeled az ebédet?
Én is ezen gondolkozom, hogy rendelnem kéne, mert a főzőcskéhez semmi hangulatom, meg idő se mindig van.
Livinek gyorsan nőjjön ki a fogacskája és ne fájjon!!!!

Natasa Te mikorra vagy kiírva?
Kép

Kép

Kép
sajtine

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy én mindig csak kérdezni jövök (kérdésből van millió!!!), de most megint elbizonytalanodtam. Egy másik fórumon olvastam, hogy az Istvánban kórházi hálóingben szülünk, ez igaz? És állítólag a babákat szülés után saját ruhácskákba öltöztetik, amit mi viszünk be. Pólyát adnak rájuk? És otthon nekem még kell pólyázni, vagy ez fölösleges? Állítólag van, ahol haza se adják a babát, csak ha viszünk be neki pólyát. Hát hogy legyen így okos a kezdő anyukajelölt?Kép
Köszi! Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Ilba,
jó a táblázat, most mintha élesebb lenneKép

nagyon ügyi vagy
Kép

Kép

Kép
sajtine

Sajtine,
most épp a City Food-tól rendelünk, de próbáltuk már a Food Express-t és a Gastroyal-t is, de az vagy finom volt, de kevés vagy rossz. Ez a City Food-os elég jó.
Ha nem lenne tök messze a konyha a szobáktól simán tudnék főzni, de így nem.Kép A Törpit nem vihetem ki oda, mert kicsi a hely, egyedül meg ugye nem lehet hagyni.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Évi,
saját hálóing kell
a babának saját ruhát kell bevinni, de ha nem viszel azért nem marad meztelen.
Pólyát adnak a csecsemősök. Úgy hozzák ki Hozzád a gyerekágyas osztályra.

Hazamenetelkor mi saját magunk öltöztettük fel amibe gondoltuk és ránk se nézett senki mikor eljöttünk.

Kép

Kép
sajtine

Gabuska, én is a FODD expresst néztem ki.
Az kevés vagy rossz?
City Food-nak van WEB oldala?

Kép

Kép
sajtine

Gabuska: megjöttem Kép

Sziasztok! Én is kérdeznék, d eúgy látom pont ez a téma... azért bemásolom ide is a kérdésem a másik Istvános topikból, ha nem gond...

Még nem írtam ebbe a topikba, most 35 hetes kismama vagyok, és lenne egy pár kérdésem, ha valaki esetleg segítene...
A szülőszobán és utána a gyerekágyon adnak kórházi hálóinget, baba ruhát, pelust, popsitörlőt, stb, vagy sajátot kell vinni? Mi a szokás náluk? A lányomat anno (6 éve) a Nyírőben szültem, ott mindent kaptunk...nem tudom itt mi a szokás.

Előre is köszi a segítséget!

Titati 35+6
titati

Évi,
pólyát csak hosszas könyörgés után kapott az egyik anyuka, mikor én szültem.
Hálóinget inkább vigyél sajátot (többet is), a babára is a saját ruháját adják.
Szerintem a pólya jó dolog az első hetekben, ha a babóca is megmarad benne.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

hú köszi, Gabi, picit megnyugtattál. Akkor megyek. Sőt megyünk. Kép

Évi,
a kórház első percétől kezdve az utolsóig sajátba van a baba és a mama is!
Tehát szülni is sajátba szülünk, bár szerintem ha bárki kérne, adnának kórházit. De azért a saját az jobb.
Tényleg pólyába tették az osztályon, úgy hozták ki, de ennek akkor csak örül az ember szerintem, mert sokkal jobban meg tudod fogni.
Az, hogy mibe hozod haza, senkit nem érdekel, előtte megkapod a papírokat, aztán már nem érdekelsz senkit. Pólya nem kötelező.
Egyébként én 1 napig használtam bent is csak, azt mondják, hogy a pólya csak akadályozza a mozgásfejlődésben (persze nem az első 3 napban Kép).
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Szia Titati!
Itt tutira válszt kapsz minden kérdésedre.Kép

Sajtine,
a Food E. nekünk rossz volt. Rágós hús, nyers krimpli stb.
vévévé.cityfood.hu
Most látom, hogy az előbb nem a Kép jelet szúrtam be.
Jé, nekünk senkinek sem hozták pólyában a picúrt.
Évi, most jól összezavartunk!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Titati,

nekünk mindent vinni kellett.
babaruha, popsi törlő, textil pelenka, takaró, fürdő lepedő, sapi,
saját hálóing.

Liberot kaptunk napi 4-5-öt, de az elég is volt.
De azért volt nálunk otthonról hozott pelus is.

Mikor szülsz vigyenek be Neked 3-4 L vizet, mert a szülés után kell a folyadék és szomjas is leszel.

Kép

Kép
sajtine

Hű, most mindenki a gép előtt csücsül??? Kép Kép Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

igenKépKép
Kép

Kép

Kép
sajtine

Ilba,
enyém kiscsaj beebédelt és bealudt (ma eddig még nem fájt az ínyeKép).
Örülök, hogy halált megvető bátorsággal mégis elmész a kontrollra!Kép Képzeld, én írtam dokinéninek a telefonjára búékos sms-t, szerinted nem volt egy kicsit merész húzás? Remélem, azért örült neki.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Ilba:
Köszi a kérdést,hát Szilvi csak 3 felé aludt el egy kis cicizés segitségével,amit nagy nehezen elfogadott.Úgy tűnik a hasa fájhatott,mert reggelre lett termés a gatyába.De ma is elég nyügike.A dokihoz 17.-én megyünk,lehet hogy széklet vizsgálat fog kelleni.

Szorsi:
Remélem Beni már jobban van!Nagyon rossz amikor a picurik szenvednek és nem tudsz rajta segiteni!
Most Szilvit az éneklésem nyugtatta meg!
Mit főzött Lázár?

Connie:
Hát a háztartás nálunk se tökéletes!Vasalni egyszerüen nincs is időm,csak amit nagyon szükséges!
Milyenek a Norbi féle kaják?Könnyen elkészithetők?

Gabi:
Gyógypuszi Livinek!Kép
Jól sikerült a vendégség?

Kép

Kép
novum

Köszi Kép
Akkor kell még hálóinget beszereznem egy pár darabot.
És a babákat éjszakára elviszik, vagy sem?
titati

pont tegnap mondtam a férjemnek kéne egy bejáró nő

mondjuk úgysem engedném, hogy nálunk más takarítsonKépKépKép

Kép

Kép
sajtine

Titati,
a babákat már nem viszik el többé.
Ott lesz Veled éjje-nappal

Kép

Kép
sajtine

Szoktátok nézni a született feleségeket?
Annak a nőnek milyen kemény akinek az ikrei vannak

Kép

Kép
sajtine

Sziasztok!
Évi77,
Én saját hálóingben szültem ott tavaly előtt, mondta is a doktornőm vigyek be egy olyat amit nem sajnállok a szülésre. A babának én nem vittem ruhát, mert a védőnőm azt mondta nem kell, és elég furán néztek ott rám emiatt. Szóval a babának vigyél rucit. Pólyát adnak, mikor haza jössz akkor kell csak leadni. Bárhogy haza viheted a pindúrt, nem muszáj pólyát bevinned. Remélem tudtam hasznos infókat adniKép
Mikorra várjátok a babát?

Szorsi,
Nagyon jól hangzik az a jógás dolog, biztosan jó a babának. Sajnos én még nem jutottam el jógázni, de úgy szeretnék..ha mást nem baba-mama jógára járni

Lányok,
olyan jó, hogy nektek ennyi minden megvan ami a tietek volt pici korban... Nekem egy babám van meg anyuéknál amit eddig nem nagyon használtunk, mert a kisfiam az autókat jobban kedveliKép Talán a kislányunk majd játszani fog vele.

Ilba,
Szerintem is menj el, ne halogasd tovább a kontrolt. Ha bele gondolsz a szülés után pár nappal, mielőtt haza engednek is megvizsgál az orvos, és akkor még rendesen vérzik az ember.

Mindenkinek jó babázást kívánok, olyan jó emlékeim vannak azon időkről amikor a Csabika is csak pár hetes, hónapos volt. Most meg rángatja a ruhámat ha netezek egy kicsit, mert Õ unatkozik. na megyek is elfoglalniKép
zitti
Kerepes

meredt a nyelvemKép
illetve a billentyűzetemKépKépKép

Kép

Kép
sajtine

Timi,
köszi szépen, ideért a puszi!
Jól sikerült!Kép Sajnos a hugicám nem hagyta magát fényképezni, de Anyukámról megint teszek fel (nem unjátok még?Kép)

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Titati, Évi,

Amit adnak: a pelenkázáshoz krém, alkohol a köldökáőpoláshoz, géz, szintén ehhez, pelenka Napi 4-5 db. A hazamenetel napján csak 1-2 db!).
A nővéreknél ki van téve betét, nem kell kérni, csak érte menni (az sem egyszerű). Én azt használtam, mert az majdnem olyan mint egy pelenka és hát nagyon sok kellett. De vigyél saját betétet is, lehet, hogy az lesz jó neked. Minden mást vinni kell. A szobai csap mellett volt kórházi kézfertőtlenítő, de azért én vittem szappant. Minden egyebet vinni kell. A pakolásnál én úgy csináltam, hogy ami nem égetően szükséges azt itthon hagytam és a férjem behozta ha mégis kellett. Ja és popsitörlő kendőt is vigyél. Igaz, az ajándékcsomagban van, azt is használhatod.
Orsi

Kép

Kép
szorsi

Sajtine:
A bejárónő nem rossz ötlet!Nálunk a főzést szivesen átadnám.
Most dobtak be hozzánk egy szoró lapot kaja rendelésről!
Itt az internet cime:www.anyucika.hu
Elég sok fajta kaja van,de hogy milyenek nem tudom!

Kép

Kép
novum

Novum,

Lázár almás lencsesalátát csinált. Fincsi volt. Szerencsére minden volt itthon:
http://www.online.rtlklub.hu/eletmodi/receptklub/receptek/?id=0512214501
Orsi

Kép

Kép
szorsi

Köszi Novum, majd megnézem.

Gabuska, dehogy unjuk. Épp hiányoltam már.

Kép

Kép
sajtine

Titati,
ha valami miatt nem tudsz figyelni a babára (zuhany, vagy nagyon kimerültél és aludnál 1-2 órát), akkor be lehet vinni a csecsemőosztályra. De ha megoldható, akkor menj zuhanyozni, amikor bent van családtag és ő figyel addig a picúrra.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Szorsi,
csak győzzél szellőztetni, olyan jókat fog Benedek eregetni a lencse után!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska, anyukádnak is milyen szép haja vanKép

Remélem Zsófi nem az enyémet örökli

Kép

Kép
sajtine

Köszi Orsi!

Sajtine:
Én is birom a született feleségeket!Hát az ikrek tényleg szörnyűek!

Gabi:
Nagyon aranyos képek!Látszik,hogy anyukád odavan Liviért!Õ az első unoka?

Kép

Kép
novum

Gabuska,
Vöröslencséből készül a kaja. Nincs rajta a lencse héje, ezért nincsenek kellemetlen mellékhatásai. Ja és nem kell beáztatni, mint ahogy a recept írja. 10-15 perc alatt megfő. Én már hagyományos lencsét nem is veszek.
O

Kép

Kép
szorsi

Aha, ő az első. És Anyu amúgy is meg van őrülve a gyerekekért, ha unoka, ha nem.Kép Nagyon féltett annak idején, hogy kicsi is vagyok, meg pálcika is, egy kis gond a szívemmel is van, hogy fogok majd kihordani meg megszülni egy gyereket, és amikor megszületett Lívia, annyira megkönnyebbült, azóta méterekkel a föld fölött jár.
A haja inkább sok mint szép. Lehet, hogy a képeken nem látszik, de nagyon furán van neki levágva. Én mindig noszogatom, hogy fessük be (őszül is), vágasson valami tuti kis fazont, de nem motiválja. Pedig egy 10-est fiatalodna. Habár amúgy sem öreg, 50 éves. Apu meg 49. Jó korán családot alapítottak! Kép
Hát ennyit az életem történetéről!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?