Új privát üzeneted érkezett!

Szia Tibo!

Én már épp hiányoltalak benneteket! Szerencsére nem lett nagyobb baj! MInden rendben lesz, ne idegeskedj, azzal nem leszel előrébb!
Kihez jártok?
Mint már írtam, szeretnélek benneteket felvenni a táblázatba, és ha jól olvasom újvárosiak vagytok. Előrébb van egy táblázat, a hiányzó adatokat ha gondolod írd meg, és már töltök is fel újat!
Kitartás, minden rendben lesz!Szorítunk értetek!
Vendég

Sziasztok köszi a bíztatást! A dokink dr. Szűcs. Engem Tibornak hívnak, a nejemet Anikónak, 39 és 35 évesek vagyunk. Már lassan három éve kapott el minket a nagybetűs szerelem és hamarosan remélem már hármasban ünnepeljük a kétéves házassági évfordulónkat. Július 12-én megyünk kontrollra és reméljük jó hírekkel térünk haza. Addig marad nálam az idegeskedés, Anikónál a hasfájás és a hányinger. Hol rengeteget tudna enni, hol nem tud lenyelni semmit. Optimisták vagyunk.
tibo

Kép Kép
Vendég

Kriszti
aranyos vagy, a próféta szóljon belőled!!!!! :D
De utánnam te jössz!!!!!! :lol:

Tibo
Semmi gond nem lesz, sőt valahol azt olvastam hogy sokkal nagyobb az esély arra hogy valaki egy beültetett embrióval terhes legyen.
Szorítok nektek!!!! :wink:
minyuu

minyuu

Sziasztok :)

Nem tüntem el, sikerült leszerveznem Londont, repcsizünk jővőhét pénteken :) Csajok majd megfogdosom Brad Pitt fencijét a Tussaudban, és rakok fel képet róla :D
Ma voltam vérvételen, holnap meg cukorterhelés. Még mindig hason alszom :D és jól birjuk a meleget :)

Tibo sok sikert, nem lesz baj, csak nyugiban legyen a párod, és semmi para, sikerülni fog :)

Kriszti drága hogy vagy? :) Szerintem az ikresek mellé tehetnél két szivecskét had büszkélkedhessenek a kismamik :) meg úgy az igazi, mert ott két szivecsake dobog odabent :)

Húú kivel mik tröténtek, mindenkinek sok sikert, kismamik meg sok folyadék, és csak óvatosan a melegben :D

puszi mindenkinek :)
chesti

Szia Chesti! :lol:

Örülök neki, hogy jól vagytok!
Húúú, én soha nem ülnék repülőre! Annál jobban félek!
De minden jót kívánok az útra, érezzétek nagyon jól magatokat!

Én is írtam már, hogy 2 szivecske illetné azokat, akik ikreket várnak, csak még a megvalósítás szintjére nem jutottam el, de a következő táblázatban már így lesz! :lol:

Velem semmi új, a régieket meg nem írom le, valamint emailban már megírtam.

Vigyázz nagyon magadra!
Vendég

Brigii,

remélem nézted a meccset!!!

Csodálatos 2 gólt rúgtak az olaszok.....:)
Jó éjt
Vendég

Elég jó meccs volt:)
Sztem megérdemelték az olaszok a győzelmet.
minyuu

Jó reggelt mindenkinek!! :D

Naná, hogy néztem a meccset,itt csak az olaszok nyerhettek.
[color=blue]FORZA ITALIA!!![/color]De majd vasárnap izgulhatunk.
Szép napot mindenkinek!!
Brigi :D
brigii

Na tudtam, hogy a rosszat küdi el.

FORZA ITALIA !!!!!!
Így már jó!
Pusza!
brigii

Jó reggelt Mindenkinek!

Holnap után péntek!!! :)
mot

Szia Mot!

Holnap pedig csütörtök! :lol: De, te péntekig dolgozol gondolom, ezért fontos neked.Üdv.Brigi :D
brigii

Brigii,

Én is nagyon várom már a holnapot, és remélem jó hírekkel szolgálsz!

Írtam privit Neked, van még pár tisztázatlan kérdésem.....
Vendég

Brigii :)

Pénteken megyünk a 12. heti UH-ra, és tarkóredő nézőbe. Ezért vagyunk besózva!!!

:)
mot

Sziasztok!

Tényleg jó volt a meccs!

Minyouu köszi a cikket! Azért még nem sikerült megnyugtatnod. Az a baj, hogy rohadt lassan múlik az idő! Sosem lesz 12.-e!
tibo

MOT!Így már értem, én is be lennék indulva!Sok sikert!! :D
Kriszti! Most írom a választ.
Brigi
brigii

Tibo!

Nyugi! Hidd el minden rendben lesz..... :)
Írtam Nektek privit!

Brigii, elöre is köszike!
Vendég

Chesti!Jó nyaralást Londonban, és várjuk a képeket.Hogy tudsz hason feküdni?Nem félsz, hogy összenyomod a lányod??:lol: :lol:

Jó pihenést!!!

Brigi :D
brigii

Tibo
Nincs mit. A lényeg a pozitív hozzáállás.
És sok folyadék, pihi meg fehérje.
Nyugi.....szorítok.;)
minyuu

Brigii,

a válaszod még nem érkezett meg. :wink:
Pedig várom! :lol: Elküldted?
Időnk van, ráérek, úgyis meccset nézek!
Puszi
Vendég

Sziasztok!

Csak búcsuzni jöttem, kicsit szüneteltetjük a lombikos dolgot, lehet, hogy végleg, de lehet, hogy ideiglenesen, még nem tudom.
Más úton megyünk tovább.

Mindenkinek sok-sok sikert és örömöt kívánok férjem (aki ismeri Karcsi) nevében is, mihamarabbi babásodást és boldog kismamis hónapokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi!
Manda
manda

Kriszti :)

Törölj kérlek a táblából bennünket! Köszi szépen!
manda

Manda!

Sajnálom, hogy így döntöttetek, de megértem, és remélem hamarosan "találkozunk " itt újra, újjult erővel, lelkileg teljesen rendben....
Kívánom, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy elterveztétek, és ne feledd, itt mindig szeretettel várunk!
Kép
Vendég

Manda... :(

Hűűű hát elszomoritottál, ilyet ne is mondj hogy véglegesen szüneteltetitek a dolgot. AZt kivánom veled is olyan csoda történjen, mint Zuzmóval. Pihenjetek, és én is csak azt tudom kivánni nektek, hogy minden sikerüljön, amit elterveztetek.
Vigyázzatok magatokra.

Brigii :) nem félek, hogy összenyomorgatom :) hidd el jelzi ha valami nem tetszik neki. Nem olyan kemény az ágyunk igy bele is süpped egy picit, meg a lábam mindig a nyakamig felhúzom. Most még tökéletesen működik. :)
Szoritok ma érted :)

Zsókuci drága, ne tessék annyit dolgozni, és nagyon remélem a fogdoki legalább már megvolt.

Mindenkinek további szép napot :)
chesti

Jó reggelt Mindenkinek! :)

Drága Manda :)

Legyetek jók és vigyázzatok Magatokra!! És szereténénk hallani néha felőletek!!! Tessék néha jelentkezni!!

Chesti :)

Jó hallani a hangodat!!!

Brigii :)

Szorítok!!!!! Jelentkezzzzzz majd!!!
mot

Brigii :lol:
Drukkolok neked nagyon-nagyon-nagyon!!!!!!!

Chesti :)
Régebben csak hason tudtam aludni, mostmár tudok oldalt meg háton is. Van mikor éjszaka arra ébredek, hogy hason fekszem, ekkor megijedek, hogy összelapítom őket és gyorsan fordulok egyet. :lol: Nekem ez a lábfelhúzós nem működik :lol:
Nagyon nagy már a pocakod?

Manda,Karcsi :D
Remélem még találkozunk itt a fórumon!
Ne adjátok fel!!!!
Hali
Viki
nviki
Budapest III. kerület

Szia Viki :)

Hogy vagytok???
mot

Na sziasztok!!!

Jó hírem van...SIKERÜLT!!! :lol: :lol:
1 babánk van,kapom még az erősítő szúrikat meg az utrot is, és 18-án megyünk UH-ra!!!!

Most még jobban izgulok mint eddig,pihiznem kell, még mindig sokat, meg folyadél fehérjék stb...

Nagyon boldog vagyok!! :D
:D Üdv.Brigi :D
brigii

Brigiiii
Nagyon gratulálok, pihi és semmi izgulás :D
sok gyümi meg zöldség, meg egyebek :) :)
BMC nagyon beindult, hozza a statisztikát :D
chesti

Brigi, ez szuper!!!!!!!!!!!!!!!! Gratulálok!!!!!! :) :) :) :)

Ne izgulj, minden rendben lesz!!! Mennyi lett a hcg-d?

Lucia
lucia1

Brigii gratulálok :D
Ügyes vagy :lol:

üdv. minyuu
minyuu

Brigii,

NAGYON NAGYON NANGY GRATULA!!!!!!!!!!!!Annyira boldog vagyok hogy sikerült!!!!!

Pihenj nagyon sokat! De azért ha van egy kis időd, várom a képeket, éa a válaszod! :lol:

Puszi, és nagyon vigyázz magatokra!
Vendég

Brigii, olyan izgatott lettem, hogy egyfolytában félreütök!
Vendég

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, hétvégén jelentkezem hosszabb távra :)

Brigii,
gratulálok!!!!!! :):):):):):)
Neked is, és mindenkinek küldöm babanövesztőket:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Beindult a babaeső - azt hiszem, nemsokára folyamatosan mehetnek majd a drukkok a szülésre is, lesznek itt még izgalmak :lol:

Millió puszi mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Tibo!
Köszönöm a választ, elég kemény lehetett Nektek is míg idáíg eljutottatok!

Nem voltatok ma reggel Rácalmás határában kedveseddel?
Ha igen, akkor ismerlek Titeket, de csak látásból!

Kitartás, már Nektek sem sok van hátra"az eredményhírdetésíg"!
És látod, másnak is sikerült, Nektek is fog!Csak bízni kell benne!
Vendég

Szia Brigii:
Ez tök jóó, egész nap gondoltam rád, nagyon örülök. :D :D :D
esperanza

Kép Kép

Remélem akinek kellett,minden adatát helyesen javítottam!
Nagyon szeretek ám szivecskéket rajzolgatni! Főleg 2-őt!
Úgyhogy lányok hajrá, mindent bele!
Vendég

Brigii
jaj de jó, látom a Zekéhez jársz, végre megint Zekés kismama:)
feküdtél végig? vagy mi a recepted???? lécci.lécci
köszi

üdv. minyuu
minyuu

Chesti drága!

Nem tudom honnan szedted ezt az iwiwes videót, de sokkolt a látvány, alig bírtam elaludni. Én még ilyet sosem láttam, ez valami iszonyú volt. Ilyet kérlek ne küldj többet! Köszönöm
:(
esperanza

Jó reggelt Mindenkinek!

Ma reggel voltunk UH!!!!! :)

CLR 48 mm, tarkóredő: 1,8 mm

Mindjárt rakok fel képet!!!!

Nagyon boldogok vagyunk!!!

Fickándozott a magzatvízben!!!! :)
mot

Szia Kriszti!

Semmi képpen sem szerettelek volna megriasztani. Nincs két egyforma beültetés.

Nem jártunk Rácalmás felé reggel. Bár járunk arra sokat mivel az én szüleim ott vannak eltemetve, és Kulcson Anikó családjának van egy kis nyaralója. Sajnos munkahelyről netezek így elég kevés időm van rá, de már régóta szeretnék egy képet feltenni magunkról. Egyszer csak lesz rá időm és nem felejtem el. Majd talán az örömhírrel együtt!

Tibo
tibo

Brigiiii:)

Most olvasom soraidat!!!!

Nagyon nagyon gratulálok!!!!
mot

Kép
mot

Brigii :lol: :lol: :lol: :lol:

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!

Csak úgy szaporodnak a szivecskék a mi kis táblázatunkban!
Ez tök jóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Mot :lol:
Nagyon szép a babátok!
A CLR a hossza? Ugye?
Ti fogtok menni még más genetikai vizsgálatra is?

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Viki :)

Kedvesem tudja a menetrendet!! :)
Én el vagyok/voltam szállva!

Igen a CLR az ülőmagasság, popsi-fejtető!
mot

Esperanza a videót nem néztem, de akkor az üzenet lényegét nem értetted. Itt pont arról van szó, hogy a nevedet be kellene irnod a sorba, és tovább küldeni. 500 névnél a peticiót benyújtják, hogy ilyeneket megakadályozzanak. Nem kellett megnéznem ahhoz a videót, hogy tudjam milyen brutálisak az emberek az állatokkal szemben. Azt hiszem ez egy jó ügyet szolgál, azért küldtem el minden ismerősömnek. Segitsünk az állatokon. Nem szedtem sehhonan, nekem is küldték, be is irtam a nevem a sorba.

Mot :) Nagyon édes a babátok :) Milyen volt látni? Látom Ő is a kis hátát mutatta :)

Zsókuci drága, ne dolgozz annyit :)

Mindenkinek kellemes napot, és jó hétvégét :)
chesti

Jó reggelt!

Mot :) :) , édes a bébi! És már a méhlepény is látszik! Az a fehér az, alul! Találtam CRL-terhességi hét táblázatot, ha érdekel, a cím: http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 Eléggé nagy egyéni kilengések lehetnek. Nálatok ICSI volt? És mentek genetikára? Ha nem akartok pocakszúrást, az Istenhegyi úton van egy Géndiagnosztikai Centrum, ha érdekel, megkeresem a telefonszámát. Kétszer vesznek vért a mamától, a 12. és a 16. héten, és Down-kór, nyitott gerinc, és egyéb kromoszóma rendellenességek kockázatot számolnak belőle + az UH felvételt is el kell vinni, kell nekik a tarkóredő vastagság is. Szerintem megéri, mert a babát egyáltalán nem veszélyezteti, és mégis egész jó. Kb. 30 E Ft. A lombikhoz képest semmi... Sajnos ikreknél nem tudom mennyire megbízható.

Zsókuci :) ne tűnj el nagyon!!! Fogorvos???

Chesti :) Hogy vagy? Nem fér a fejembe hogy bírsz hason aludni, nekem már most sem megy... Te voltál már 4D ultrahangon?

Viki, :) hogy vagytok?

Esperanza, Kriszti, Minyuu nektek minden mennyiségben mennek a pozitív gondolatok! Sok-sok szivecskét szeretnék látni!!

Üdv
Lucia
lucia1

Mot, a centrum címe: Istenhegyi Géndiagnosztikai Centrum, Bp., Istenhegyi út 29-31, tel.: 224-5442, www.gendiagnosztika.hu
lucia1

chesi :)
lucia :)

Tündérek vagytok! :) Én még mindig a hatása alatt vagyok. A szívdübörgést is hallhattuk!!!! Hétfőn megyünk a nőgyógyászhoz!!! Érdekel ez a vérvételes dolog majd elmondom neki!!!! Kép

Ez a másik fotó!!! :)
mot

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?