Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mindenkinek Üdv.akit még nem üdvözöltem volna :D
Judit70 nagyon édes a kicsi Lilla.
Sunflow gratula neked! Örülök hogy túl vagy a beavatkozáson.
Kérdésem lenne most vagyok a 14.hét végén ,a 12hetes Uh-t meg kellett csináltatnom az Istenhegyen,mert G.I nagyon magas NT értéket mért.
Mindent rendben tálált az Uh-ot végző Dr. :)
Mégis kicsit aggódom ,és nem tudom hogy csináltassam meg az amniot vagy sem,hogy teljesen nyugodt legyek a baba egészsége felől.

Jucus :-)

Kép

Kép
jucuss3

:( :? csak nem jelenik meg a vonalzóm :x :roll:

Kép

Kép
jucuss3

Sziasztok!

Babaim, nagyon sajnalom a mutetet. Remelem hamar meggyogyulsz!!

Timi, Judit, pihenek, de ez tolem eleg nagy kivansag :)
Nem birok a fenekemen megulni tul sokaig. Es mivel Anna itthon van a Minimax az idegeimre megy :) :)

Szecs, az oltasok minket anyukakat sokkal jobban megviselnek mint a bebiket. De a legfontosabb ha nyugodt maradsz mert Blanka abbol meriti az erot es a bizalmat. Lattam elore hisztizo kisgyereket mert a szulei azzal vittek be hogy: huuu hogy ez hogy fog fajni.... Persze ezzel nem celozgatni akarok, csak arra probaltam eleg esetlenul celozgatni, hogy te vagy a tamasza a babanak es bar nem erti mi a szosz van erzi ha valami nem stimmel. A kisgyerekeknek nagyon fejlett antennaik vannak az ilyesmihez :) Annanak en mindig azt mondom, hogy fajni fog, de ott leszek vele es szabad sirni. Persze mikor kisbaba volt akkor ugy ereztem hogy elarultam ot :) amikor a dokineni megszurta :) A 4231. otlet pedig valoszinuleg igaz es a homeopatias bogyok nyomjak el picit. De en a mai napig eskuszom rajuk es igy 6 ev utan Anna mindig elobb azt kap mar a legaprobb natha tuneteire. Es eddig bevallt. Sot sokszor magamnak is azt adom.

No most hogy a szoaradat elapad visszaterek a Minimaxhoz... :)

KépKép
sunflow

Jucuss,

ha ketsegeid vannak tovabbra is akkor csinaltasd meg. Nem kellemes, de ahogy a lanyok is irtak kibirhato. Olyasmi mint amikor vert vesznek, vagy infuzios kanult tesznek fel csak a hasonfalon keresztul. Vegig mondjak, hogy mi tortenik es ezzel el is terelik a figyelmed a dolog kellemetlen reszetol. Mindenki nagyon kedves es ugraszra keszek ha valami lenne :) A babat folyamatosan figyelik UH-n. Nehany perc az egesz csak az elotte levo varakozas sok. A lanyok elottem mar leirtak hogy 11-re kell odamenni UH-ra, genetikai tanacsadasra es aztan 2-re vissza. Onnan mar nagyon gyors az egesz. A szuri utan 15 perc pihenest javasolnak kint a padon aztan en el is jottem haza. Taxiztam biztos ami biztos.

Bar meg nem kaptam eredmenyt, sokkal nyugodtabb vagyok, hogy igy dontottem. Es nem bantam meg. Meg igy sem, hogy par napot pihenni kell.

KépKép
sunflow

Jucuss,

meg azt elfeljetettem, hogy a genetikai tanacsadason a doktor ur mindent elmagyaraz es persze az alapjan meg meg is valtozhat a velemenyed es eldontheted, hogy akarod-e vagy sem..... itt nem ok dontenek hanem te :)
sunflow

Babaim...gyógyulj meg hamar! És ha gondolod, tényleg gyere és mond el mi bánt...hátha megkönnyebbülsz tőle.

Szecs...ha már eddig nem lázasodott be Blanka, nem is fog :)
Mi ez az oltás-kivezetés? Én Zsoltinak nem adtam egyik oltásnál se semmit...de szerencsére jól viselte mindegyiket. A következőtől 15 hósan persze ugyanúgy félek, mint az eddigiektől :)

Jucuss...látom, sikerültek a vonalzók, gratulálok!
Tényleg rajtad múlik a döntés. Engem nagyon megnyugtatott.

Sunflow...jó tévézést! Mindegy hogyan, de pihenj sokat!

Timi
Kép
vt72

Köszi Sunflow!
A MÁV-ban van a vizsgálat? A korábbi eredményeid indokolták a vizsgálatot?
Előtte állok a dolgoknak ,és persze még G.I vel is meg kell ezt beszélnem. A korom alapján még nem indokolt a vizsgálat ,de szülés előtt töltöm a (35)
Remélem a 16.hetes Uh-n minden rendben lesz ,és nem kell paráznom. :)

Kép

Kép
jucuss3

Szia Timi!
Sikerült!! ,de ilyen kis csinit akartam,mint a "picibababás" de azt nem rakja be :oops:

Kép

Kép
jucuss3

Sziasztok csajszik,

először is üdv Jucusnak!!!

Babaim: sajnálom , jobbulást!!!

Judit70: de hívtalak, csak ki voltál kapcsolva, nagyon be voltam sz...va....

sajnos nincs jó hírem, tegnap késő este nagyon erős görcseim voltak, konkrétan tolófájások, az autóig nem tudtam lemenni,.... jó adag magnézium után és meleg víz után kezdtek szűnni.... reggel hívtam GI-it...majd irány a kórház...hála istennek nem nyílt tovább a méhszáj...de kaptam újabb bogyót, hogy ne görcsöljek, GI szerint minimum 4-5 hétig mindenképp bent kell tartani Petrát....(na ezt magamtól is gondoltam :-))
Furcsa volt újra a szülészeten lenni... :-)....semmi sem változott....
Szigorúan feküdnöm kell, de azért néha bekukkantok...

Puszi Nektek

Kriszta

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Kriszta, nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!

Jucus,
A MÁV-ban van, igen. Nekem a korom miatt is kellett, mert a szülés idején leszek negyven és a kombinált teszt eredménye bár negativ lett, a genetikai UH-n a doktornő valamiért nem volt elragadtatva tőle és kétségeim lettek. Aztán egyébként kiderült, hogy amikor mérte a combcsont hosszát, 31 mm lett. A fej körtérfogata pedig 47mm. Olyan furán mondta ezt a 31mm-t, most rákérdeztem és azt mondta, hogy 3Omm feletti értéket 5Omm feletti fejkörtérfogat felett szoktak mérni. Tehát csak elcsodálkozott, hogy milyen hosszú a baba. Valószínüleg ha múlt héten észnél vagyok és rákérdezek akkor nyugodtabb lettem volna..... De most már megnyugodtam. :)

KépKép
sunflow

Kriszta...vigyázz magadra nagyon! Pihenj sokat!
Kényeztesd magad a nagy és kis pasikkal :)

Timi
Kép
vt72

Szia Kriszta Üdv.neked is! Vigyázz magadra,magatokra!!

Köszönöm az infót Sunflow!
A kombinált tesztem nekem is negatív,az UH szintén nagyon jó.A Dr.azt is megjegyezte hogy nem is érti miért küldtek.De az Uh azért is volt jó ,mert kiderült hogy nem Márc.közepe a szülés ideje ,hanem a vége a baba méretei alapján.
Valami kérdésem lesz ,érdeklődhetem? mert te vagy terhességi időben hozzám a legközelebb.
:D :)

Kép

Kép
jucuss3

Jucuss...a kislányodnak utólag boldog születésnapot :)
Hogy fogadta a kistestvér hírét?

Timi
Kép
vt72

Kedves vagy Timi!! Nagyon Köszönöm !!
Már nagyon várta,már akkor is mondta mindenkinek mikor még nem is voltam terhes :lol: :oops:
Most is mindenkinek dicsekszik ,igaz most kicsit hanyagoltuk a témát előtte míg nem volt biztos a negatív UH eredmény.
Anna Peti Gergőt olvasunk , úgy hogy most Ő is ügyes nagy testvér lesz! :) :wink: ezt én is remélem. :D
Jó Éjt Mindenkinek!!!

Kép

Kép
jucuss3

Sziasztok!

Kriszta, én is nagyon szorítok nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pihenj és csak a pozitív gondolatokra koncentrálj. Minden rendben lesz!
Sunflow, persze, én sem akartam ráijeszteni Blankára. Már hétfőn reggel elmagyaráztam neki, hogy mi az a védőoltás, miért van rá szükség és hogyan fogja megkapni. Mondtam, hogy kicsit csípni fog, de hamar túl lesz rajta és anya+apa ott lesz vele végig. Este még apájával is elmeséltettem, hogy mi várható másnap, de én akkor már kimentem a konyhába, mert éreztem, hogy azonnal bőgni kezdenék... Nem vagyok rá büszke, de az oltás után, amikor sírni kezdett, én is sírtam vele együtt. Pedig így tényleg nem olyan megnyugtató és hatásos a a "nincs semmi baj" mantra ismételgetése :D Legközelebb én is ügyesebb leszek!
Jucus, van már ötletetek a pici nevét illetően?

KépKép
Kép
szecs

Timi, ezt a homeopátiás módszert a dokinénink ajánlotta. Ha érdekel, szívesen elküldöm a szerek neveit a hígításokkal és az adagolást.

KépKép
Kép
szecs

Lányok,

köszönöm,hogy gondoltok rám!!! Most indulok Hajdu Krisztihez UH-ra , du. jelentkezek!!

Puszi

Kriszta

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Sziasztok!

Babaim, nagyon sajnálom, jobbulást és kitartást kívánok!

Szecs, nagyon ügyik voltatok. Ne izgulj én is vele fogok sírni, ez szerintem csak úgy jön.
Tegnap írtad, hogy volt kis hasfájás, de ez ritkulni fog. Mikor???????
Te az Infacolt adtad Blankának?

Tegnap nagyon cccccccaaaaaaar délutánunk és esténk volt. Délután 1/2 4-től folyamatos sírás, de egyfolytában és nagyon keservesen. Volt kb. 1 óra szünet, akkor szundikált, de nem aludt. Utána fürdi, evés és megint keserves sírás. Közben nagyon nyugtalan volt. 1/2 11-kor aludt el szegényke. Poci fájás is volt, de még hozzá olyan nyugtalan. Vele sírtam én is, hogy nem tudom, hogy mi van és nem tudok segíteni. Maszírozgattam, tornáztattam. Éjszaka evett, aludt. Most is nagyon nyűgöske volt reggel. Nem tudom, hogy mi a túró lehet. Apjával felváltva rohangáltunk vele.

Kriszta, nagyon sajnálom, vigyázz magadra és tényleg pihenj sokat. Tegnap kikapcsolt a telcsim, nem vettem észre, utána felraktam tölteni.
G.I mit mondott, mikor kell menned megint hozzá?

Jucus tőlünk is kérdezhetsz nyugodtan, vagyunk itt páran, akik nem rég szültünk.

Kép
judit70

Sziasztok!

Elnézést mindenkitől,nyugodtan kérdezek majd :lol: :)
Szecs még a nemét sem tudjuk igazából,a Istenhegyen azt mondta a Dr. az ő véleménye szerint kislány. :lol:
A 16hetes Uh-án talán jobban látszik.
Babaim gyógyulást!!

Kép

Kép
jucuss3

Helló!!
Kriszta Du.-án várjuk az infót! Sok Sikert!
jucuss3

Sziasztok!

Jucuss, csatlakozom a többiekhez. Természetesen kérdezhetsz bármit. Nagyon bölcseket tudok mondani :D Anna, Peti és Gergőt mi is nagyon szeretjük. Bár Anna már kinőtt belöle, de annak idejen a Bogyó és Babócával kezdtük.

Szecs, én akkor bőgtem amikor szoktattam Annát vissza a kiságyba kb egy évesen. Követtem az alvós könyveket és a konyhában ültem az órát lesve hogy mikor telik le a 3-5-7-stb perc és mehetek be hozzá.... :) Aztán mikor néhány hónap leforgása után előlről eljátszottam kétszer háromszor akkor rájöttem hogy tulajdonképpen 2-3 nap alatt visszaszoktatható egyébként is :) De ez nálatok még odébb van :)

Babaim, remélem jobban vagy!!!

Kriszta, remélem nálad is minden rendben lesz!!

Mindenkinek szép napos időt kívánok. Nem sokára kiküldöm Annát sétáltassa meg a Nagyit :)

KépKép
sunflow

Sziasztok!

Üdv Jucuss, tőlem is kérdezhetsz, bár az enyém már nem friss infó :lol: :lol: És nem is kellett semmilyen külön vizsgálat, de csatlakozom a bölcsekhez :lol:

Babaim. jobbulást, remélem rohamosan enyhülnek a fájdalmaid! Nagy ölelés!!

Kriszta, vigyázz magadra, sok-sok pihenés!!

Vivikém egyedül öltözik :D Igaz a bugyi fordítva, feneke elől, hátul tangásra sikeredett, póló címkéje elől, de próbálkozik :lol:

Ma kissé beverte a hátát, lejött a bőre. Bekentem betadinnal, szegénykém sírt, biztos fájhatott. Megyek vissza a szobába, Vivi kezében a betadinos üveg. Tiszta ideg lettem, kérdezgettem, hogy ittál belőle? Rázta a fejét, hogy nem, csak a kupakot akarta visszatenni rá. Tiszta hülye vagyok, baj is lehetet volna belőle.

Judit, kitartás, állítólag a 6. héttől jobb lesz!

Mindenkinek puszi, majd jövök még!!

KépKép
b_judyt

Sziasztok!

Judyt, édes lehet Vivi a fordított bugyiban :lol: ! Győző kis korában a Fenistil cseppes üvegcse felét itta ki :? , én is megijedtem akkor, de nem lett semmi.

Jucus, üdv!Mi is Anna, Peti, Gergőt olvasunk minden este. Ez most a nagy kedvenc.
Mennem is kell, mert Győző már szeretné hallani a mesét.

Kép

Kép
ripley

Csajok, mennyit eszik egy 7 hetes baba? Fannikám nagy étvágyú 130-140-150. Tegnapelőtt volt 180 is. Ma eddig 120 és 200, de a 200 után még tömködi a kezét.

babaimádó
Kép
babaimado

Babaim........ nekem nem csak tömködni, hanem olyankor még sírni és ordítani is szokott.
Azt olvastam, hogy így tudod kiszámolni, hogy mennyit kell adni neki:
? kg x 150 = ? : ahány étkezés van egy nap
Azt ne kérdezd, hogy mi az a 150, de ezt írják mindenhol.
Itt nekem 90 jött ki egy étkezésre, de általában 100-130 között eszik. Akkor a védőnő és az orvos azt mondta, hogy 60-nál többet ne adjak, na pont jött a védőnő és megkérdeztem, hogy most miért sír ennyire??? Nem éhes? Erre Ő: de, persze még éhes, na akkor 100-at evett. Tehát az sem fedi a valóságot, amit ők mondanak.
Úgyhogy, passz. Amennyi jól esik neki, annyit adjál. Timi azt mondta, hogy Ő sose mérte, mindig adott neki, ha éhes volt.
Én ha nem adok neki amikor még tömködi a kezét, nagyon-nagyon sír, így mindig kap még.

Kép
judit70

Judit, ezt a kiszámolást ismerem, így is sok ez a mennyiség..
persze sír, ordít, ha nem elég

babaimádó
Kép
babaimado

Babaim. adjál neki annyit, amennyit kér!
A lényeg, hogy a kaja minőségét mi, a mennyiségét a babák határozzák meg!
Egy baba tudja, mennyi kell neki!
Én is csak az elején mértem, mennyit eszik, utána már nem érdekelt, ahogy kért cicit, kapott!

KépKép
b_judyt

Sunflow, ha így megnyugtatott az amnio, akkor jó, hogy megcsináltattad! A "Minimax" jó volt :lol: !

Kriszta, vigyázz magatokra! Tényleg sok pihenés és pozítiv gondolatok (küldése a babának is) és meglátod kihúzod a 40. hétig is :) .

"Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta" :lol: (Woody Allen) - ez a baba-evés mennyiség-mérésről jutott eszembe - bocsi :oops: , tudom, én már könnyen beszélek...

Kép

Kép
ripley

Vivi most kelt és el van tévedve, azt hiszi reggel van, kérte a reggeli mézes-tejét :lol:
Kép Kép

KépKép
b_judyt

Sziasztok!

Judyt Nálunk is van ilyen! :lol:
Nagyon Édes Vivi!

Kép

Kép
jucuss3

Sziasztok Lányok,

bocsi,hogy tegnap nem jelentkeztem,de nagyon elfáradtam mire hazaértünk.

Hajdu Kriszti szerint a lepény teljesen jól működik, Petrussal is minden ok, jó a keringés, magzatvíz, szívhang stb....most 1400 gramm a lelkem.

Rakok föl fotót csak le kellene kicsinyíteni

Puszi

Kriszta

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Timi, Judit

átküldtem nektek a képet, segítenétek lekicsinyíteni?

Puszi Kriszta

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Kriszti kicsi lánya :D
Kép

KépKép
b_judyt

Kriszta...visszaküldtem :)

Jövök még...legkésőbb holnap :) Most két zsúfolt napunk volt...de élveztük Zsoltival :)

Timi
Kép
vt72

Judit: nagyon köszönöm!!!

Timi: sajnos neked át sem tudtam küldeni, vacakol a freemail-em

Puszi: Kriszta

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Nahát :-) :-) :-) úgy látszik Timinek is átment!!!

Puszi Nektek :roll:

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Sziasztok!

Kriszta: örülök ,hogy minden rendben veletek.Nagyon jó a kép a kicsi lányodról.
jucuss3

Kriszta, de jó portrékép :D !

Képzeljétek, a mi házunkban még mindig nincs fűtés, és nem is akarják elindítani okt. 15-ig :x ! Pedig hideg van a lakásban.
Holnap kimenőt kaptunk a férjemmel :D , alig várom, hogy kiruccanjunk kettesben moziba!!

Kép

Kép
ripley

Szecs…igen, kíváncsi vagyok erre a homeós oltáskivezetésre :) Igaz, még 4,5 hónap, mire legközelebb oltást kapunk. Szerencsére :D

Sunflow…most már biztos jól kipihented magad! Bár még a hétvégét light-osra veheted, ha tudod :)

Judyt…édes lehet Vivi, ahogy öltözködik:) Zsolti még most is nagyon útálja az öltözködést-vetkőztetést…van, mikor kész közelharcot kell vívnom vele egy-egy alkalommal :)
Nagyon édes Vivi a képeken :)

Babaim…én tényleg soha nem mértem Zsoltit, nálunk akkor evett és eszik ma is, amikor akar. A hozzátáplált étkezések vannak viszonylag kötött időpontban, de cicizni még mindig bármikor tud. Vannak napok, amikor csak kétszer kér nappal, de van amikor 5-6 szopi is van.

Kriszta…örülök a jó eredménynek! Pihenj sokat!

Ripley…Mi már fűtünk :) A közös séta helyett egy közös játék a fiúknak nálunk a jövő héten? :)
Jó mozizást!

Mi szombaton nagyiztunk és csak későn értünk haza. Tegnap pedig délelőtt elmentünk a Városligetbe volt kolléganőimmel és a gyerekeikkel egyet sétálni, délután meg védőnénihez kellett visszamenni recepttért. Persze mindezt gyalog…úgyhogy kicsit lemerültünk estére :)
Bár Zsolti mostanában 2-2,5 óránként ébred éjjel…már egész megszoktam. Nem gondoltam, hogy meg lehet, de igen :)

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Jucuss
Utólag is Boldog Szülinapot a lányodnak!

Édesek a csajok : Lilla, Vivi és a kis Petra!

Babai
Nagyon sajnálom a műtétet!
Jobbulást!
..mennyit eszik a baba?
Én soha nem számoltam... csak kiváncsiságből 1-2 szopi után, amikor már untam a védőnő szövegét... de akkor sem néztem egész nap...
Amikor kért enni , kapott.... Nem volt sovány fiúcska.

Kriszta DRUKKK++
Remélem a kicsi Petra kép bent marad egy ideig!

Levivel betegen vagyok a héten - fáj a torka... (a doki szerint vírus és baktérium is) 39 fok volt a láza 2 napig.. :roll:
..de már egy kicsit az enyém is...
Majd csak szerdán megy bölcsibe... és én is dolgozni..

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia...jobbulást Levinek! És Neked is!
Nemsokára 3 éves lesz! :) Nem olyan régen még a vonalzó elején volt a fényképe :)

Timi
Kép
vt72

Bizony, Timi.. rohan az idő...

Én már mondogatja, hogy milyen tortát és milyen ajándékokat akar :lol:

Ismét Thomas kell neki.... (hátha jobban sikerül, mint tavaly :oops: :P )

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia...akkor nekünk még jobb a helyzetünk. Mi még apjával tanakodunk, hogy milyen autót kapjon az egy éves szülinapjára. Dömpert vagy markolót? :)

Jövőre már Zsolti is biztos határozottabb lesz :D

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Kriszta, nagyon édi a csajszi, szupi kép! Örülök, hogy minden rendben volt. Minden rendben lesz ezután is! :-)

Kia, jobbulást nektek. Most nagyon sokan betegek. Mi már lábalunk ki belőle. Lilla szerencsére nem kapta el tőlünk, csak egy kicsit szörcsög.

Ripley milyen volt a mozi?

Timi, szóval ti a hétvégén csavarogtatok?

Voltunk pénteken a csípő uh-n, azt mondták, hogy mindent rendben látnak, tornáztassuk, ill. az ortopéd doki aki küldött minket 1 hónapig javasolta a terpesz pelust, de a doktornő mondta, hogy nem is lenne az olyan fontos, de ha a doki mondta, akkor adjuk rá 1 hónapig.

Most volt itt a védőnő, szegény Lilla megint nagyon sírt (minden evés után). Kérdeztem, hogy nem lehetne-e tápszert váltani, most mondta, hogy írat fel olyat ami hasfájós babáknak van, holnap bedobja a postaládába.
Azért az jó, ha nem kérdezek rá, akkor meg sem próbáljuk ezt a variációt?
Mondta, hogy látja, hogy nagyon görcsöl szegényke. Látja, hogy nagyon fáradt vagyok. Hát, persze mert sírok vele, hogy nem tudok segíteni rajta. Evés után másfél-2 órát sír, utána elfárad szegény és alszik 1 órát, azután kezdődik minden elölről, mert újra etetés van és újra fájni fog a pocija, mert ki kell egészítenem tápszerrel a kajcsit.
Megnyugtatott, hogy 3-4 hónapos kora után megszűnik.

Hát ez van, ezért sem voltam mostanában fent, mindig vigasztalom szegényt. Olyan rossz látni, ahogy szenved a görcsöktől.

Én meg már vártam, hogy mikor jön el az az idő, hogy nézelődik, mosolyog egy picit. Ehelyett, csak sírás-sírás. Kicsi bogaram :-(

Kép
judit70

Lemaradt: Judyt, nagyon cuki a Vivike. Mlyen huncut szemei vannak :-)

Kép
judit70

Ooh, szegény Lillácska :( , megszenved a pocakjával. És persze szegény Judt...egy hős vagy! Mindenképpen próbáljatok ki másik tápszert mihamarabb. És a tornásztatás is sokat segít a pocakfájáson + a csipőjének is jót tesz. Finom kis körözések a lábaival, emel-leenged, biciklizik, stb.

Kia, tényleg Levi mindjárt 3 éves lesz! Gyorsan nőnek ezek a gyerekek! Mielőbbi gyógyulást kívánok neki! Thomas nálunk is sokáig volt sláger, de tortát én nem sütöttem :roll: .

Timi, benne vagyok. Megbeszéljük valamelyik napot. Beindították a fűtést végre a mi házunkban is!

Kép

Kép
ripley

Judit...kitartás!! Sok más mindent nem tehetsz...de tényleg el fog múlni a hasfájás Lillácskánál és lesz egy nagyon boldog és nevetős babád.

Egész jól bírjuk a mai trutymák időt...már volt egy délelőtti 1 órás alvás. Most próbálkozunk a délutánival, de még nem álmos annyira, hogy el is aludjon :)

Szerencsére csak a mai nap lesz ilyen, holnaptól már úgy néz ki, hogy lehet menni sétálni :)

Timi
Kép
vt72

Judit
Kitartás Nektek!
Nem használ semmi a kicsinél?

Néhány kép szeptemberről:
Kép Kép Kép Kép Kép

Holnap nem lesz bölcsi és meló sem... ma meghalt a nagyapám... :cry:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia részvétem!

Timi
Kép
vt72

Kia! Részvétem a nagyapád halála miatt!!
:cry: :cry: :cry:

KépKép
b_judyt

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?