Sziasztok!
Kriszta, nagyon édi a csajszi, szupi kép! Örülök, hogy minden rendben volt. Minden rendben lesz ezután is!
Kia, jobbulást nektek. Most nagyon sokan betegek. Mi már lábalunk ki belőle. Lilla szerencsére nem kapta el tőlünk, csak egy kicsit szörcsög.
Ripley milyen volt a mozi?
Timi, szóval ti a hétvégén csavarogtatok?
Voltunk pénteken a csípő uh-n, azt mondták, hogy mindent rendben látnak, tornáztassuk, ill. az ortopéd doki aki küldött minket 1 hónapig javasolta a terpesz pelust, de a doktornő mondta, hogy nem is lenne az olyan fontos, de ha a doki mondta, akkor adjuk rá 1 hónapig.
Most volt itt a védőnő, szegény Lilla megint nagyon sírt (minden evés után). Kérdeztem, hogy nem lehetne-e tápszert váltani, most mondta, hogy írat fel olyat ami hasfájós babáknak van, holnap bedobja a postaládába.
Azért az jó, ha nem kérdezek rá, akkor meg sem próbáljuk ezt a variációt?
Mondta, hogy látja, hogy nagyon görcsöl szegényke. Látja, hogy nagyon fáradt vagyok. Hát, persze mert sírok vele, hogy nem tudok segíteni rajta. Evés után másfél-2 órát sír, utána elfárad szegény és alszik 1 órát, azután kezdődik minden elölről, mert újra etetés van és újra fájni fog a pocija, mert ki kell egészítenem tápszerrel a kajcsit.
Megnyugtatott, hogy 3-4 hónapos kora után megszűnik.
Hát ez van, ezért sem voltam mostanában fent, mindig vigasztalom szegényt. Olyan rossz látni, ahogy szenved a görcsöktől.
Én meg már vártam, hogy mikor jön el az az idő, hogy nézelődik, mosolyog egy picit. Ehelyett, csak sírás-sírás. Kicsi bogaram