Sziasztok!
Képzeljétek, legeslegeslegeslegkésőbb szombaton szülünk

:):):):):)
Tegnap a dokinál: először UH-zott, de a fejét már szinte alig bírta bemérni, annyira kifelé kukucskál. De az UH szerint minden ok, lepény remekül bírja, 1-2-es érettség, semmi egyéb. Magzatvíz rendben, áramlás ok. Szóval ez pipa. Aztán jön a vizsgálat..... Közel két ujjnyira nyitva vagyunk, küldő méhszáj teljesen eltűnt és nyílunk mindenhol.

Aztán közli a doki, hogy ugye érzem, hogy most bekeményedtem?! Mondom neeeem......... Kiderült, hogy amikor a hasam teteje betonná változik, akkor az a jósló. Persze nem fáj, csak érzem, hogy olyan beton. De én azt hittem, akkor a gyerek a popóját nyomja oda............ Szóval folyamatosan jóslóim vannak, most is. És mondjuk a tegnapi vizsgálat óta az egész medence csontom széthullik, ez volt a legszarabb éjszakám, mindenhogy fájt az alhasam. Most is, pedig azt hittem, ha felkelek, elmúlik... De nem, csak mivel a keményedések, jóslók nem fájnak, én sem tudom hogyan veszem észre, ha itt már kórházra van szükség...... Egyedül a magzatvíz jelentene biztosat.
Doki azt mondta, azon se csodálkozna, ha szombatig sem bírnám ki. Ha pedig kibírom, akkor szombat reggel irány a kórház!!!! WOWOW!!!
Na, Bibi, Veled mi van? Kibírod ezt a pár napot, vagy a végén meleg-váltásban leszünk ahelyett, hogy egy kórtermet töltenénk meg gyereksírással?????
Szami, megnyugtatásképpen: az NST 0 fájást jelez nálam... Semmit. Gyerek ugrál, mondta is a doki, hogy nagyon szép az NST, ettől függetlenül fájdalommentesen vajúdok itthon.
Dokim javaslatára terheljen is magam, lépcsőzzek, csináljak amit akarok, hátha magától kipottyan. Mert most konkrétan csak egy kis rásegítés kell és csusszan is ki a Kisasszony

Ja, és bár nem így, nyitott méhszájjal, de a sexet is javasolta, az is beindítja a dolgokat.... Ugorj rá Apára
Én BAROMI izgatott és boldog vagyok, Apa meg betojt

Első gyerek az életünkben, szóval nem csodálom, de én ráérek majd ott fosni, nem?!