Új privát üzeneted érkezett!

Kispiskóta,
Úgy tudom, a kerületihez mindenképp kell járni. Teljesen más a feladata, mint Pálmának. Meg amúgy is neki kell majd kimennie hozzád szülés után.

Zsuzsi,
Akkor úgy látszik, ez itt a protokoll. Szerencsére túléltem, de akkor sem értem, hogy minek kellett.

Kép KépKép
lorca

Sziasztok.

Szült valaki Mohári Márta szülésznőnél ill. Molnárné Sajóvölgyi Beátánál?
Szeretnék több infót róluk!

Köszi :lol:

Kép
niki+baba

Sziasztok Lányok!

Én tavaly októberben szültem Dr Zacher-nál és csak is kizárólag szuperlativuszokban tudok róla beszélni. Mindenkinek nagyon ajánlom!!!
Szülésznő- egyértelműen Cser Kati- aki hezitálna.

Kedves Abalord!!
Írásodból Rád ismertem. Én voltam a szobatársad. Remélem jól vagytok. Ha gondolod privát értekezhetnénk. :)

Aki Anga-Kisről érdeklődött..nagyon aranyos!

Üdv,
Rolex
rolex

Rolex én voltam! Ez megnyugtató!

kispiskóta

sziasztok, köszi a válaszokat szülésznőkkel és járkálással kapcsolatban :) a múltkori volt az első előadás, amire elmentem a kórházba, hát nem nagyon tudtam, hogy sírjak-e vagy nevessek. egy idősebb védőnő tartotta, az első felében felolvasott egy tankönyvből a védőnők szerepéről, a második felében pedig a szoc juttatásokról beszélt, de egy csomó dologról fogalma sem volt (babakötvény, gyeden lévők második gyereknél számítandó juttatásai, stb...) utána viszont mákunk volt, mert mind a négy szülőszoba üres volt, és meg lehetett nézni. ott egy nagyon kedves szülésznő magyarázott nekünk, a nevét sajnos nem tudom, csak annyit, hogy ő nem vállal előre megbeszélt szüléseket. a gond az volt vele, hogy a járkálással kapcs. ő konkrétan azt mondta, hogy "nem áll rendelkezésre" olyan eda-gép, amivel sétálni lehet. nincs. másnap viszont a doki kigúvadt szemmel kérdezte, hogy ki mondta ezt a marhaságot, hát persze, hogy van sétálós eda. (most nem az a lényeeg, hogy lábra bír-e állni az ember, vagy hogy még mi van rákötve, hanem hgoy a szülésznő azt mondta, hogy nincs :)))) ezen azért kicsit csodálkoztam.
a legnagyobbik szülőszobában keztük a túrát, az őszintén szólva halál rémisztően nézett ki, zöld csempék, minden vasból, sehol egy szín, azt mondtam, jajanyám... aztán megmutatták a két kis szobát, azok azért jóval barátságosabban néztek ki, színes függönyök, képek a falon, viszont csak függöny van az ajtajukon, ez nem zavaró ilyenkor? vagy az, hogy az ember hallja a szomszédot szenvedni?
a szülésznő azt is mondta, hoyg rutinból mindenkinek lefolyatnak egy zacskónyi sóoldatot infúzióban. ez igaz? de minek, ha lehet közben iszogatni? és tapasztalataitok szerint az antibiotikumos infúzió mennyire rutin?
pacsuli

Sziasztok!

Pacsuli!

Én a kisebbik zöld szobában születm és azt kell mondjam, alapvetően mindegy volt nekem,h ogy hol vagyok, csak jöjjön már ki Hanna. :D:D Nehezen, de sikerült neki. Biztos más érzés lett volna a rózsasznben lenni, de gy utólag nem igazán gondolok erre. :D A nagy zöld szobában viszont van labda, szék, bordáfal stb... szóval az se árt. :D

Engem nem zavart, hogy hallottam másokat szülni. Csak számoltam, hogy kb 5 baba megszületett, mire Hanna is kijött. Kicsit furi volt, de egyben jó is. :D

Eda mellé jár a sóoldat. :D Antibiotikumot meg csak akkor kap az ember, ha baja van az ember lányának.

Az oxitocinnak van oylan gépe, amit tuti nem tudsz magaddal vinni, de kinek jutna eszébe azzal sétálni??? Az edát azt a hátadba adják és fecskendővel, szóval, ha nem zsibbad le a láb, akkor lehet vele sétálni. Egyébként kiáll belőled a kanül, amit beszúrnak.

Én azt mondom, hogy nem szülnék eda nélkül. Nekem bejött. Igaz, lassabb lett tőle a szülés, mert legyengitette a fájásokat.

Ha a következő gyermekem 2 órán belül megszületik, tuti eda nélkül próbálom majd megszülni... :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Pacsuli,
Én is megnéztem a szülőszobákat, de nekem inkább az jutott eszembe, hogy igaz, hogy barátságos a két kis színes szoba, de oda még egy apuci se nagyon fér be, nem hogy én, esetleg járkálás közben egy infúziót huzigálva magam után.
Infúzió lehet, hogy azért jobb, mint az iszogatás, mert elképzelhető, hogy nincs "közben".
Nekem fel sem tűnt, hogy nincs ajtó. De az előző szülésemből ítélve, nem fog zavarni. Igencsak le volt foglalva a figyelmem :wink:

Vok,
Nekem eszembe jutott oxitocinnal sétálni :D Igaz, hogy csak a zárójelentésből tudtam meg, hogy kaptam, de nem hiszem, hogy változtatott volna vmit, ha tudom. Pl nem szólt senki, hogy nem wc-re kell mennem, hanem így jelez a baba, hogy jön, úgyhogy szép lassan kitotyogtam. Pedig abban az állapotban nem nézhettem ki valami értelmesnek :lol:

Kép KépKép
lorca

Szia Pacsuli,

igaza van Voknak, akkor már tök mindegy, melyik szobába kísérnek be...ugyis csak magadra fogsz figyelni (max. a párodra, ha ott lesz). én csak a labdát használtam, a szülésznő hozta át a másik szobából azt is...szóval szerintem kár ezen aggódni...csak előre töröd a fejed olyasmin, ami "fölötted" fog történni...

abalord02

Ó, most olvasom, hogy van sétálós EDA? gyerekek, ez komoly? én feküdtem végig...nem is mondták, hogy felkelhetek...

nekem nem lassította le a szülést...sőt, a kitolás kb 5 nyomás volt...(max. 20 perc)

abalord02

Sziasztok!

Zsuzsi78! Honnan töltötted le a cicát? (Ugye ő a Csizmás Kandúr a Shrekből?) Régóta keresem ezt a képet, mert olyan édes!

Pacsuli: Én is voltam a múltkori előadáson. A védőnő tényleg egy katasztrófa volt! De a következő a szülésről biztos hogy érdekesebb lesz. A szülőszobákba is bekukkantottam, de nem maradtam végig, mert a levegő hiányában kicsit rosszul lettem. Volt még a végén valami érdekes?

Puszi!
Vendég

"Köszi" Abalord, hogy reagáltál az írásomra és az sms-emre.. Csodálkozom.
rolex

Lorca!
A placenta megszületésénél is szoktak adni oxitocint. Azt simán szurival. Ha kap az ember szülés alatt, akkor azt észre veszed, mert kapsz mellé sóoldatot, meg egy készülékkel szabályozzák. azzal nem hiszem, hogy tudtál volna wc-re menni... :D Meg nekem el is mondták, hogy most rákötnek az oxitoconra...

Abalord!
ahha. :D Az előadáson is elomndják, hogy van. :D Az egyik barátnőmnek sikerült is oylanra szúrni. Én nem is akartam felkelni, az oxitocin miatt meg nem is ment volna. :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Régóta olvasgatom a fórumot, de eddig még csak egyedül... Már akkor meggyőzödtem arról, hogy a Péterfyben szeretnék szülni. Végre ketten vagyunk:) , így szeretnék egy kis segítséget kérni.

Anga-Kis doktor urat ajánlották nekem, de sajnos az elérhetőségét nem tudták megadni.

Tudna ebben nekem segíteni valaki?? Telefonszámra, magánrendelő címére ( esetleg rendelések időpontjára) lennék kíváncsi.
Szeretetttel üdvözlök mindenkit: Mirr-múr
mirr-múr

Sziasztok!

Mirr-múr: gratulálok a pocaklakóhoz!

Edi5: http://www.sfonditalia.it/images/Carton ... 2_1024.jpg
Nekem is ez a kedvencem a Shrekből!

Pacsuli: én az utolsó szobában születem, mindegyik szobába voltak, de én nem hallottam semmit.
Én is kaptam infúziót, de nem tudom, hogy miért. Nekem eszembe se jutott, hogy megkérdezem. :lol: :wink:

Vok: nálam pont fordítva volt, én már rég megszültem, amikor a többiek még mindig vajúdtak.
Nekem se lassította le a szülést az EDA.
Hannának utólag boldog hófordulót!

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78

Sziasztok!
Én is a Péterfyben fogok szülni Dr. Zachernél. Járok a magánrendelésére is, de eddig még nem tettük fel a 'költői kérdést', h mennyiért vállalja a szülést.

Tudtok segíteni, h mennyit szokott kérni a normális szülésért? Ha esetleg császárral kellene szülnöm akkor más a tarifa? Ha választok szülésznőt, neki mennnyit javasolt adni?

Válaszotokat előre is köszönöm
Bridget
Vendég

Sziasztok!
Én is a Péterfyben fogok szülni Dr. Zachernél. Járok a magánrendelésére is, de eddig még nem tettük fel a 'költői kérdést', h mennyiért vállalja a szülést.

Tudtok segíteni, h mennyit szokott kérni a normális szülésért? Ha esetleg császárral kellene szülnöm akkor más a tarifa? Ha választok szülésznőt, neki mennnyit javasolt adni?

Bridget
bridget

köszi a válaszokat! hát, igazából csak amiatt parázok, amit valaki írt is, hogy a dolog "fölöttem" fog történni. hogy úgy érzem magam, mint egy darab hús a hentesnél, akit összevissza szúrkálnak, vagdalnak, feszegetnek, fogalmam sincs, miért, meg hogy kell-e egyáltalán, vagy csak nekik így gyorsabb, ellenben kizökkentenek az egész folyamatból az állandó macerálással. aztán persze lehet, hogy tényleg az ember ilyenkor az sem zökkenti ki, ha elevenen boncolni kezdik, és úgyse érdekli, miért teszik, nem tudom. majd beszámolok :)))
de egyébként fizikailag nem segít a dolgon, ha az ember függőleges helyzetben van? tehát hgoy a sétálás elvileg a gravitáció miatt nem gyorsítaná meg a folyamatot?

edi5: a következőre én is szeretnék menni mindenképpen! a levegőtlenség miatt mi egy másik lánnyal elég hamar hátramentünk a kis szülőszobákhoz, ahol egy másik szülésznővel beszélgettünk. ő is nagyon kedves volt. és a végén megnéztük a kórtermeket is, hogy érdemes-e alapítványit kérni, vagy sem. hát, a sima kétágyas, ahova bekukkantottunk, elképesztően pici, egy hosszúkás szoba, két oldalon a két ágy, közte egy méter távolság, a lábánál a kiságyak, és van egy kis hűtő, kb ennyi a szoba. a kétágyas alapítványi annyival jobb, hogy tágasabb, és van saját fürdő. többiek, szerintetek érdemes a fizetőst kérni?
pacsuli

Zsuzsi: Nagyon köszi! :D
Vendég

Szia Pacsuli!

Én két hete szültem második bébimet a Péterfyben. Mind a kétszer fizetős szobában voltam, és nem bántam meg. (Ráadásul most is ugyanabban a szobában voltam, mint elsőre). Nekem nagyon jó volt, hogy nem kellett elvánszororgni a folyosó végére, ha wc-re akartam menni, vagy zuhanyozni akartam. Főleg így második szülés után annyira véreztem, hogy még így sem sikerült időben bevánszorognom a wc-re, kétszer takaríthatott utánam az éjszakás nővér.

Eszter
hisztike

Sziasztok!

Kedves Zsuzsi78! Köszönöm a gratulációt!

Pannati: Neked is köszönöm a választ, privibe ment vissza az üzi.

Bridget! Ez a dolog engem is érdekelne, mert most én is Anga-Kis doktor úr és Zacher doktor úr között gondolkozom. Mindkettőről csak jót hallottam! Ha megtudsz valamit, tájékoztatnál engem is?? Köszönöm!

Valaki tud valamit a szüléselőkészítő tanfolyamról? Sajnos az interneteről nem lehet letölteni, telefonon meg nem lehet őket elérni! Van most egyáltalán?

Szép napot mindenkinek!!

mirr-múr
mirr-múr

Sziasztok!

Én Bokor dokinál szülök majd a közeljövőben...
Az alapítványi szobába szeretnék kerülni,szerintem megéri a napi 3-4 ezret(asszem ennyi...) az,hogy van fürdőszoba és WC,amin másodmagaddal osztozkodsz,nem egy folyosónyi emberrel...

Mirr-múr!
Ha a kórház által szervezett előadásokra gondolsz,mint szüléselőkészítő tanfolyam,akkor a legközelebbi márc. 5-én lesz 17.30tól a 4. emeleti előadóban! A címe: a szülés.(na legalább eddig szeretném kihúzni egyben!!!)

Egyébként lehet,hogy egyedül vagyok,de én a legnagyobb,leginkább kórházi hangulatú szülőszobába szeretnék kerülni,valahogy a többi annyira szűk,hogy fullasztónak éreztem benézni is...

A sétáló EDA-ról annyit,hogy én voltam az EDA-s előadáson novemberben(?), és a doki azt mondta,hogy nem igazán lehet tudni,hogy mekkora az az adag,amitől még működnek a motoros funkciók,tehát amitől még lábra tudsz állni. Mázli kérdése az egész...
Én ezért állok úgy hozzá,hogy nem szeretnék EDA-t. Na,aztán lehet,hogy egy órán belül könyörögni fogok érte,ha ott leszek...

Kép
babzsák

Sziasztok :)

Pacsuli :) én is javaslom Neked és mindenkinek nagyon melegen ajánlom hogyha lehet válassza az alapítványi szobát. Én bele sem merek gondolni, mi lett volna friss csaszis sebbel a folyosó (vagyis az épület) túlsó felébe átvánszorogni. Nekem az ágyam mellett volt a fürdő de első éjszaka még odáig is nehéz volt kimenni :? nem tudom sima szülés után milyen de sosem lehet előre tudni, nem leszel-e végül császáros.

Egyébként teljesen megértelek hogy a fölötted lévő dolgoktól parázol, amit nem tudsz befolyásolni , én is előre aggódtam hogy biztos tök gáz lesz ahogy ott kínlódok, meg milyen már hogy ott premierben látnak, meg esetleg milyen lesz ha becsúszik ott valami. Ne aggódj, ők ezt tök természetesnek veszik és mindenki nagyon kedves lesz Veled, a teljes személyzet hidd el ott értetek van.

Nekem a sétáló edára annak idején azt mondták még ha azt is kapod, nem úgy kell elképzelni, hogy mondjuk a füldszintig leengednek vele a büféig - pedig akkor van értelme ha mondjuk tudsz mellette aktívan ténylegesen sétálni, lépcsőzni, mert akkor gyorsul be a tágulás..

Nekem eda nélküli vajúdáskor volt olyan hogy fölültem az ágyon és mivel a szoba közepén volt majdnem lefordultam róla a túloldalon, szóval a jövés-menés az a wcr-ig menésben jobbára ki is merült...
Vendég

Kedves Mindenki!

Köszönöm mindenkinek a privát és az itt leírt segítséget!

Babzsák! Köszi az infot! Ez hanyadik előadás lesz? Érdemes egyáltalán elmenni? Én igazából csak a szülőszobát-(kat) szeretném megnézni, gondolom erre van egy külön alkalom. Ilyen volt már?

A másik kérdésem, hogy meg tudnád adni Bokor Attila telefonszámát? Egyáltalán milyen? Azért kérdezem, mert Zacher doktor úr már nem vállalt el. Ő Bokor Attilát ajánlotta, de róla semmit nem hallottam. Az igazság az, hogy előtte azért megpróbálom még Anga-Kis doktor urat is megkérdezni, de ha nem sikerül, nem tudom mi lesz.:( Totál le vagyok törve...

Esetleg meg tudná mondani vki. Anga-Kis doktor úr mennyit kér egy szülésért?

Köszi a segítséget!

mirr-múr
mirr-múr

Sziasztok!

Én nem alapítványi szobában voltam. Pacsuli, talán pont abba a szobába néztél be,a hol én voltam. Nekem nagyon bejött. Jó, szupi szobatársam volt. :D Nagyon jókat beszélgettünk. Ő szülés után alapítványiba került és inkább visszamnet volna velem a simába... :D Szerintem sokat számít,h ogy kivel vagy együtt. Nekem pl nagyon jót tett, hogy sétáltam a gátsebbel (a császárnál nagy valószínűséggelnem örültem volna ennyire). A wc nem épp szívdöglesztő, de mindig vittem magammal fertőtlenítős lötyit, azt ennyi. A zuhiban fincsi meleg a víz :D Az nagyon bejött! :D
De ugye ez is ízlés dolga.

Zsuzsi! :D
Köszi! :D:D

Na, akkor csak az én testem szívózott... várható volt egyébként. :D:D MOndták,hogy néhány embernél lassítja a szülést... Beleesetem a kisebbségbe. :D:D

Pacsuli!
Én egy percig nem éreztem az,h ogy egy darab húsként kezelnének, vagy hogy a fejem fölött döntenének bármiről. Sőt! Mindent elmagyaráztak, megbeszéltek velem... Nem oylan szörnyű ám, mint ahogy azt az ember elképzeli. :D:D (Tudom, utólag könnyű nagyszájúnak lenni). :D:D:D

Mir-Mur!
Nagy gartu neked és jó babavárást! :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Mirr-Múr!
Én tudom neked még Kia dokit ajánlani. Nagyon szeretem! :D Angát is sokan dícsérik. :D És még nem vagy elkésve semmivel! :D Jaaa, meg van egy dokinő, akit szintén sokan dícsérnek... csak most nem jut eszembe a neve. Szóval keresgélj, mert sok jó doki van ám! :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok,
Szurit nem kaptam a szülés alatt. Az EDAval kötötték be az infúziót és az oxitocint legjobb tudomásom szerint. A kitolás után nagyon hamar jött a placenta is, semmi beavatkozás nem volt közben. Mivel kaptam oxitocint a kórlap szerint, az infúziós izében kellett lennie, nem? Ott szabályozgatták, csak három után levették. Vagy valamit félreértek?

Kép KépKép
lorca

Lorca!

Az EDAval nem jár automatikusan az oxitocin.
Gépen nyomkodták az adagot, vagy az infúziós beállitáson?

Az oxitocint én külön zsacsiból katam, igy 2 zsacsiból folyt nekem a lé.... :D

A kanülbe adta be a doki az oxitocint a palcenta megszületése előtt. Ha épp véletlen nem nézek oda, fel se tünik. :D Tehát külön szurival adják, hanem fecskendős megoldással, csak nem jól fogalmaztam.

Eszter
Kép
Kép
vok

A SOTEn elég automatice nyomják az oxitocint. Megnéztem a szülészeti kórlapomat, oda EDA-oxytocin fájástámogatás van írva. Nem mintha kellett volna támogatni a fájásaima :shock: A vajúdás vége egy kicsit ködös előttem, de mintha csak egy zacsiból csorgott volan a lé, nagyon sokminden törlődött. A szülés végén magamhoz tértem, nem volt gond felállni és pár óra múlva átbattyogni az ágyikóba. Nem emlékszem, hogy a doki odajött volna hozzám, végig a lábaim között pisloghattam rá :wink:
De már kezdek elbizonytalanodni :roll:

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a segítséget!

Vok!

Köszönöm a gratulációt és a doki ajánlást! Azért vagyok kétségbe esve, mert Zacher doktor úr asszisztensnője szinte elküldött a fenébe, mert 14 hetesen(!) mertem " csak" jelentkezni. Úgy el volt hűlve, mintha legalábbis azt mondtam volna, hogy 2 hét múlva szülök...

Ráadásul most jól megfáztam, elég beteg vagyok, és jó lenne ha lenne minél előbb egy doki, akit pl. ilyenkor felhívhatok, hogy mit tegyek...

Nem a Móricz(?) Katalinra gondoltál véletlenül?

Lorca! Te az I.-es klinikán szültél?? ( Csak azért kérdezem, mert ha a Péterfyben senki nem vállalni, ott ismerek egy nagyon aranyos dokit, csak nem tudom, ott mennyire bevált az EDA)

Jó hétvégét mindenkinek!

mirr-múr
mirr-múr

Mirr-múr,
Nem hinném, hogy gond lenne a Péterfyben orvost találni. Nem lehet, hogy csak az asszisztens volt túlságosan tudatában a "fontosságának"? A dokival beszéltél?
Szerintem nincs gond az EDAval az I.es klinikán. Csak nekem volt pechem. Elég sokmindent utáltam ott, azért sem megyek vissza. De ez is szubjektív.
A 14. hét nem oly borzalom, van egy csomó időd, én a 8. hónapban kértem fel a dokim.

Kép KépKép
lorca

Köszi Rolex, jól vagyunk.

abalord02

Pacsuli,

ha természetes úton fogsz szülni, végig tökéletesen magadnál leszel. már pusztán emiatt sem történhet veled olyan, amit nem akarsz...és mivel kiváló orvosok dolgoznak a Péterfyben, nem kell félned semmitől! komolyan. nem görcsölni és előre parázni! úgysem fogod tudni, hogy a te szülésed milyen lesz, ésúgyis minden rendben lesz!

abalord02

Mirr-múr,

a Zacher doki magánrendelésén az asszisztnsnője a saját felesége...furcsa stílusa van a nőnek, elég határozott, de semmiképpen sem rosszindulatú. a szívén viseli a férje pacienseinek az ügyét...szerintem azért lett kiakadva, mert elvileg a hatodik héttől figyelemmel kíséri a férje a terhességet, így te a második vizit után mentél csak. és addig már vizsgálatok is vannak...

abalord02

Kedves Lorca, Abalord02 és többiek!

Köszönöm az infokat! A dokival ( Zacher) személyesen nem tudtam beszélni, mert az asszisztensnője nem engedte... Amúgy tudom, hogy van egy csomó vizsgálat a 14. hétig, és nekem mindent meg is csináltak! Ugyanis eddig egy másik kórházban, egy másik dokihoz jártam, csak váltani szeretnék. Ezt amúgy az asszisztens hölgynek is elmagyaráztam. Én is úgy gondoltam, hogy a 14.hét még nem gond a váltásnál, de ezek szerint rosszul gondoltam...

Lorca! Nem tudod véletlenül az I-esen vannak alapítványi szobák?
Ha igen, hány ágyasok?

Üdv mindenkinek!

mirr-múr
mirr-múr

mirr-múr: hát mondd azt a nőnek, hogy most jöttök haza külföldről,pont. aztán a dokival úgyis tisztázod a helyzetet, megmutatod neki a papírjaidat, de nehogy már a felesége torlaszolja el az ajtaját!

köszi mindenkinek a megnyugtatást, igyexem nem parázni! egyébként a zöld csempés nagy szülőszobán láttam szülőszéket is, azt használt valaki? mennyire hajlandók vajon erre a dokik, ha én kipróbálnám? mert ugye nekik ez marhára nem kényelmes, szinte alá kellene gondolom feküdniük, a térdük magasságában jön a baba.
pacsuli

Kedves Pacsuli!

Sajnos ez már egy lefutott menet! Most másnál próbálkozom, végső esetben pedig átmegyek az I-esre...
mirr-múr

Sziasztok!
tapasztalatok a Péterfyhez: 2005 májusában született meg a kisfiunk, Áron ebben a kórházban. én azért mentem oda, mert be tudtam sétálni otthonról a kórházba, és ez megnyugtatott. Előtte, a 36. hét körül,megnéztem a szülőszobákat Kovácsné Margit szülésznővel - AKIT MINDENKINEK AJÁNLANI TUDOK-rengeteget segített, diszkrét, gondos, megnyugtató volt a jelenléte. Móricz Katalin volt az orvosom, vele sajnos nem alakult ki különösebb bizalom, kicsit kemény nő, nehezen találtam meg vele a hangot. Sajnos, mivel frontkor indult be a szülés, mi a nagy szobába kerültünk be, ahonnan a műtő nyílik. ez szörnyű volt: átjáróház, borzasztóan zavart, nem tudtam ellazulni, magunk lenni...Most, a második szülés előtt azt gondolom a legfontosabb a nyugalom! bárhol, csak ne zavarjanak idegenek. A z újszülött osztályon zavart, h. a wc-ben nincs kapaszkodó, akasztók, és hogy azon a huzatos folyosón kell várni, ha foglalt. A fizetős szobába szerintemnem érdemes menni, mert ha már ketten vagy vkivel, az lehet éppoly zavaró, mint ha négyen. Az én szobatársam bömböltette a TV-t! pl. És a zuhanyzóban nem ment le a víz, aígy ugyanúgy ki kellett járni a folyosó végér...most ennyi
szil
szilandron

Mirr-murr!

Én Anga- Kisnél fogok szülni. A magán adatait nem tudom, de minden hétfőn rendel a Péterfyben 8-11-ig. Akkor szerintem mindent meg tudsz beszélni vele! Én nagyon ajánlom őt, nagyon kedves!

Ha van még kérdésed, szívesen válaszolok!

kispiskóta

Kedves kispiskóta!

Köszönöm az ajánlást! Annyi kérdésem lenne még, hogy mennyit kér egy szülésért? Egyáltalán megmondja, hogy mennyit akar, vagy rádbízza a döntést? Ha nem mondja meg, tudsz róla valamit, mennyit szoktak neki adni? Ha esetleg kényesek a kérdések, nyugodtan válaszolj priviben!

Nagyon köszönöm!!

Kép
mirr-múr

hello Szilandron!

én alapítványi szobában voltam, múlt év októberében. őszintén szólva, én is egy kicsit jobbra számítottam, ha már annyit kell fizetni érte (4000 Ft/nap). este már nem volt melegvíz, a tusfürdőt nem lehetett hova tenni, nehezen ment le a víz, átkozott meleg volt (még a babák igényén felül is). persze, ennél biztos van sokkal rosszabb, de szerencsére csak a kötelező 4 napot voltunk bent...azt meg aztán fél lábon is...

abalord02

ja és a másodiknál szeretnék egyágyasba menni...sajna, csak egy ilyen szoba van...

abalord02

Hali!

jön valaki a Bababörzére vasárnap?

abalord02

[quote="rolex"]S írta:rolexziasztok Lányok!

Én tavaly októberben szültem Dr Zacher-nál és csak is kizárólag szuperlativuszokban tudok róla beszélni. Mindenkinek nagyon ajánlom!!!
Szülésznő- egyértelműen Cser Kati- aki hezitálna.

Kedves Abalord!!
Írásodból Rád ismertem. Én voltam a szobatársad. Remélem jól vagytok. Ha gondolod privát értekezhetnénk. :)

Aki Anga-Kisről érdeklődött..nagyon aranyos!

Üdv,
Rolex

Kedves Rolex!

Meg tudnád adni Zacher doktor úr elérhetőségét?
Nem tudom írtam-e már erre a topikra :oops: , sajnos bezárják a szülészetet ahol szülnék (Margit), ezért 1,5 hónapon belül találnom kell egy megbízható, jó dokit. :cry:

Előre is köszi a segítséget!
Edit
majamamma

Persze ha más tud segíteni, azt is megköszönöm!
Edit
majamamma

Sziasztok!
Nem pont a Péterfy kórház topic-hoz kapcsolódik a kérdésem, de úgy tűnik, itt vannak a legkedvesebb és legsegítőkészebb felhasználók, úgyhogy bepróbálokozom:
Mi a véleményetek a homeopátiás készítményekről? A 39.hét közepén vagyok és az egyik barátnőm Caulophylium thalict C30 golyókat adott, h kezdjem el szedni, mert segíti a tágulást. Még soha nem szedtem ilyesmit, valóban hatásos?

Bridget
Kép
Kép
bridget

Sziasztok,

érdeklődnék,hogy a Péterfy kórházban van-e nő
szülész-nőgyógyász?

köszi

barbi
barbi76

Sziasztok!

Mirr-múr: találtál már orvost? Kiát megpróbáltad, róla én is csak csupa jót hallottam.

Bridget: én ugyan nem szedtem szülés előtt semmit, de azt hallottam, hogy tényleg nagyon jó.
Ártani biztos nem árt.
Én sem szerettem volna megvárni, hogy beindítsák a szülést ezért a régi praktikákhoz folyamodtam. Sok-sok séta, lépcsőzés (azon kívül, hogy marhára elfáradtam semmi eredménye nem volt) Viszont, ajánlom a házaséletet :wink: (ha a baba elég érett ez tuti beindítja), mi szombaton éjjel voltunk együtt és vasárnap este már meg is volt a kiscsaj! :lol:

Barbi: van női doki, de a nevét sajna nem tudom. Olvas vissza, hátha valaki írt már róla.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78

Sziasztok!

Mirr-múr: találtál már orvost? Kiát megpróbáltad, róla én is csak csupa jót hallottam.

Bridget: én ugyan nem szedtem szülés előtt semmit, de azt hallottam, hogy tényleg nagyon jó.
Ártani biztos nem árt.
Én sem szerettem volna megvárni, hogy beindítsák a szülést ezért a régi praktikákhoz folyamodtam. Sok-sok séta, lépcsőzés (azon kívül, hogy marhára elfáradtam semmi eredménye nem volt) Viszont, ajánlom a házaséletet :wink: (ha a baba elég érett ez tuti beindítja), mi szombaton éjjel voltunk együtt és vasárnap este már meg is volt a kiscsaj! :lol:

Barbi: van női doki, de a nevét sajna nem tudom. Olvas vissza, hátha valaki írt már róla.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78

bocsi 2x ment el.

Barbi még ezt találtam:
http://www.peterfyszuleszet.hu/

Név: Dr. Móricz Katalin

Szakmai profil:

Szülészet-nőgyógyászat
Aneszteziológia

Magánrendelés:
1071 Budapest, Bethlen Gábor tér 3. IV. emelet 7.

Kedd: 15.00-18.00

Bejelentkezés: 342-14-41, rendelési idő alatt

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78

Móricz doktornőt csak ajánlani tudom!!!!!!!!!!!!!!! :)
bukcsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?