Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Úgy néz ki, lehet ma megszületik talán a mi kis Picurkánk, már tegnap és éjjel is nagyon fájtam, hánytam, megy a hasam, reggel óta pedig 5 perceseim vannak. Elég erősek, de még kicsit várunk vele, hiszen közel lakunk. Szorítsatok lányok!

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

Manka!
Nagyon gondolunk Rátok! ÉS természetesen várjuk majd a beszámolót! :D
Ildi

KépKép

KépKép
beneildi

Kriszta és Ildi, természetesen rátok is gondolunk!

Erika!
Én is Fazekas Zsuzsinál szültem, csak jót mondhatok róla!

Ildi

KépKép

KépKép
beneildi

Manka - hajrá!!! :) Minden nap a kórház előtt megyek el reggel és este. Ma reggel gondoltam Rád, hogy lehet már bent vagytok :)

Ildi és Kriszta! Természetesen Nektek is drukkolok!!!!

Betty- hogy álltok a rugdosással? Apa érzi már? Régen írtál róla.

Szalamandra, remélem már nem fáj a fogad!!!

Szép napot mindenkinek!!!!

dytke

Manka-nagy-nagy drukk Nektek, sokat gondolunk Rátok, kitartás!

Kép
marcsi0503

Lányok! Mindenkinek, akinek aktuális...
Legyen szép és gyors szülésetek. Ha valaki kimaradt, nem szándékosan, mindenkinek egyformán megy a drukk.

Én tegnap megnéztem az Élet az anyaméhben filmet, fura volt, mert tavaly ilyenkorra emlékeztetett, és akkor tudtam meg, hogy babánk lesz, most meg már itt van. :)

Nézte valaki közületek?

Kép
Kép
susytunder

Manka,
Drukkolunk!! Ügyes legyél!!

Susy,
Én még pocakosan néztem meg, nagyon jó.
Vendég

Sziasztok!

Jaj, Manka, Nagyon izgulok és drukkolok NEKTEK!!!
Esetleg, egy tali a szülészeti osztályon?

Tegnap este ittam fél deci vörösbort, mert már mindenem fájt.
Sokat nem segített, de pár órát aludtam. :(
Ez a terhesség már terhes-ség!
Minden mozdulata fáj! lehet, hogy alig van vize?
Semmi jele, hogy elfojt volna....
Jönnek a fájások, de inkább csak a mozgások "gerjesztik".
Én már tényleg nemtom mi van velem.
(ha nem lenne itthon velem Dávid, már tuti bementem volna a koriba)

Susy
Én néztem :wink:
Mindig rácsodálkozom, mire képes pár "magocska".

Na, ledölök, számolom a fájásokat. :roll:

Nem akartam ám tegnap megbántani senkit... :cry: :wink:
Vendég

Susytunder - mi néztük. Még egyszer köszi, hogy szóltál, mert amúgy nem tudtam volna :) Én más többször láttam korábban, de olyan jó volt most is megnézni :)

Kriszta - kitartás! Számold a fájásokat, remélem egyenletesek, és egyre gyakoribbak :) Hajrá!!! :)

dytke

Bocsi, Kriszta! Nem akartalak kihagyni, csak azt hittem, neked még kicsit odébb lesz. :( Természetesen mindenkinek szurkolok a finisben, és legyetek ügyesek! :wink:

Kép
Kép
szfgabi

Hogy felpörögtek az események! :)

Manka, emlékeim szerint ez rózsaágnál is így kezdődött: reggel szólt, hogy lehet, aztán pár nap beszédes csend :) a legjobbakat nektek, és ha nem nagy teher, kérlek kérd meg Apát, hogy számoljon be rólatok.

Kriszta, szegény! a dokit vagy szülésznőt nem akarod felhívni? vagy ez ilyenkor így a természetes?

Kép
Kép
szalamandra

dytke, köszönöm az érdeklődést, beállt egy enyhe nyomással, de már kinéztünk egy rendelőt a Móricznál, ami most még útba esik (hamarosan költözünk), és van kismama fogászat. Ez ugyan nem tudom, mit jelent :), de talán jobban képben vannak az átlagnál h mit lehet és mit nem...

Kép
Kép
szalamandra

Szalamandra

A doki és szül.nő épp el vannak foglalva Mankával. :wink:
Azért lehet, hogy felhívom.....
Vendég

Dytke
Örülök, hogy meg tudtad nézni, máskor is szólok, ha látok ilyesmit. :wink:

Húúú, de jó mennyi kisbaba fog születni itt pár héten belül, mi meg majd csak győzzünk gyönyörködni bennük :P

Kép
Kép
susytunder

Szalamandra - én sem tudom mit jelent a kismama fogászat, majd számolj be róla :)

Mi is költözünk hónap végén :) Alig várom, hogy túllegyünk rajta, és akkor már megvehetjük Ambruskának a szükséges dolgokat. Most még nem tudjuk hová tenni. De azért nem bírtam ki és tegnap elkezdtem megvarrni az első takaróját :)

dytke

Felhívtam F. Zsuzsit.
Bemegyünk.Apa már hazafalé tart.
De miért félek???

Manka írt-Ők is indulnak a kórházba!
Vendég

Kriszti! Minden jót Nektek!!!! Ne félj (könnyen beszélek mi?? :) ) Nagyon drukkolunk Neked és Mankának is!!!!!

dytke

Kriszti: Drukkolunk, ügyesek lesztek, kitartás! :D
Vendég

Kriszta, Manka
Mindkettőtöknek egy nagy kalappal!!!
Ha nem hallunk ma rólatok, akkor már biztos gyönyörködtök a babátokban! :)

Kép
Kép
susytunder

Szentpyr? Bonca? Iroko?
Tud valaki róluk valamit? Nagyon régen nem hallottunk felőlük. :roll:

Kép
Kép
susytunder

Hú, Lányok,ezek a Manka-és Kriszta bébik nagyon összebeszéltek! Ha már úgyis u.az a csapat vezényli le a 2 szülést, remélem, legalább 2 egymás melletti szülőszobában lesznek! :lol: Na, kiváncsi vagyok, melyik bébi lesz a gyorsabb, persze nem mintha ez verseny lenne!
Vannak ilyen érdekes dolgok! Amikor a 2. kisfiamat vártam, a férjem unokatesójának feleségével egymástól 2 hét különbséggel voltunk kiírva, ehhez képest a 2 baba között 10 perc a különbség! Az meg csak a hab a tortán, hogy még a névnapjuk is egymás utáni napon van! :lol:

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Úgy nézki, szimultán szülés van? De jó lenne este valamelyik apukától jó híreket (netalán képekkel) olvasni! :) De nem akarok telhetetlen lenni.

És akkor már Kincsesi jön!

mtunde

Sziasztok!

Én még nem írtam ide, csak figyelgettem. De most, hogy már nincs olyan sok idő hátra (35. hétben járok) tőletek tapasztaltabaktól remélek támaszt. Ahogy elnézem majdnem mindenkinek van választott orvosa és szülésznője és nekem egyik sincs a mi kicsit bizonytalaná tesz (ennek fő oka a pénzhiány), de bízom az ügyeletesekben. És fogalmam sincs mire számíthatok majd... Nem nagyon segítőkész senki a környezetemben a védőnőn kivül... Na mind 1.
Szurkolok én is a lányoknak!

Üdv: Kinga
KépKép
KépKép[/ur]l]
[url=https://lilypie.com]KépKép
KépKép
eBizsu képviselõ lettem így ha valakinek kell valami csak szóljon minden alkalomra van! http://www.ebizsu.hu/katalogus/online-katalogusok.html
liliommanó
Budapest IV. kerület (Káp 1.)

Kinga!
Biztatásképpen: nekem van olyan barátnőm, aki ebben a kórházban ügyeletesnél szült és nem csalódott. Remélem neked is jól alakul a dolog.
Üdv, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi

Kinga - szerintem se keseredj el. Elvileg minden orvos és szülésznő egyenértékű. Csak mindenkinek más ember szimpatikus, valakinek szüksége van arra, hogy már ismerje azt az orvost/szülésznőt, aki vele lesz. Remélem nem fogsz csalódni!!!!

Ha gondolod és még nem voltatok, menjetek el a szülők iskolájába. Minden szerdán 1-kor van (nem vagyok biztos az időpontban, de a szülészetet ha felhívod, meg fogják mondani), illetve minden hónap 2. szerdáján van este hattól. Ezeken a szülőszobát is megmutatják. Ha el tudtok menni, akkor legalább a hely nem lesz már ismeretlen, és talán nem fogod annyira idegennek érezni a környezetet és az ügyeletest.

Drukkolok :)

dytke

Húha, egy kicsit nem figyelek, és máris ketten mennek szülni! Drukkolok én is, és a következőknek is! Ha jól számolom, akkor Kincsesi után pepitanna, szalamandra és Marcsi, dytke vannak a legközelebb a 'tűzhöz' :-)
Illetve Kinga, te beelőzöl majdnem mindenkit :-) Szerintem se izgulj, dokiról különösen rosszat senki sem írt, szóval valószínűleg jó lesz az ügyeletes is! Igazából szülésznő is csak egy van, aki többeknek nem jött be, szóval abból is valószínűleg jót fogsz majd ki! Próbálj meg tényleg bemenni valamelyik előadásra, sokat segít, ha már láttad a helyet és láttál pár arcot!
danann

Livi ne is mondd. Néha bevillan, hogy Te jó ég, már csak ennyi van hátra. De még ez is nagyon távolinak tűnik. Pdig tudom, hogy észre se veszem magam, és már a kezemben lesz :) Alig várom :)

dytke

Sziasztok!

Irénnel én is találkoztam, Fazekas Zsuzsi irányított hozzá, hogy ha azon a hétvégén szülnék, amikor ő nincs, akkor Irén vállalna el. Így beajánlva egészen más volt, kedves, szimpatikus. Még viccelődött is. Volt olyan lány, aki esküdött rá, hogy vele érdemes szülni, ezért biztos, hogy inkább alkati kérdés, kinek jön be, de tény, hogy Fazekas Zsuzsi pont az ellentéte. :)

mtunde

Sziasztok!

Hé, lányok, beelőztök? :) Azt hittem, én megyek legelőször... De remélem, találkozunk bent! Holnap kell bemennem és szerdán műtenek. Majd kérdezősködök a szobában, ki netezik! ;)

ildi

Kép
Kép
kincsesi

Hát köszönöm a bíztatást és a hasznos infokat mindenkinek. :D

[url][url=http://babafalva.hu]Kép[/url][/url]

Üdv: Kinga
KépKép
KépKép[/ur]l]
[url=https://lilypie.com]KépKép
KépKép
eBizsu képviselõ lettem így ha valakinek kell valami csak szóljon minden alkalomra van! http://www.ebizsu.hu/katalogus/online-katalogusok.html
liliommanó
Budapest IV. kerület (Káp 1.)

Sziasztok!

Susy- Jól esik a figyelmességed-köszönöm- itt vagyok,de csak olvasgatok. Igazság szerint a friss babás témák kicsit távol állnak most tőlem. :(
De természetesen lelkesen olvasom a híreket és ámulok, hogy milyen ügyes kis csapat van ezen a fórumon. :D

Manka- Kriszta- Óriási drukk!!!
[b]Ildi
- Még csatlakozhatsz hozzájuk! :wink: De ha mégsem akkor nagyon fogok gondolni rád 4-én![/b]

Utólag Szívből gratulálok a Szülinaposoknak és persze
Marcsinak az esküvőhöz! Nem szeretnél vonalzót tenni róla? :)

Költözők- Csak óvatosan! Majd amíg Apa cuccol, Ti ülve dirigáljatok! :wink:

Susy-Mi van Kristóffal? Kértél beutalót?
Nóri- Szintén- mikor lesz a vizsgálat?

Edina- Na....... kismami vagy nem :?: :?:

Utóbbi kérdéskör engem is izgat- Valamiért halogattam,de most már azért elárulom-mégiscsak belekezdtünk "a nagy tervbe"!
Elvileg sikerült megállapítanom a peteérésemet is, úgyhogy van esély! Végigbújtam a neten szinte az összes cikket,ezek szerint jövő hét pénteken(13.-a) már kimutatható lenne a tesztekkel!
Drukkoljatok, hogy sikerüljön légyszives- annyira szeretném!

Az már csak hab a tortán, hogy péntek 13.-án derülne ki- a lányom 13.-án született és ami megdöbbentő számomra, hogy aznapra lennék kiírva, amelyik nap a Marci meghalt. Kicsit megzuhantam tőle, de most azt gondolom, hogy jel lehet.
Mit gondoltok? Sok hülyeséget hordtam össze?

Mégegyszer SOK-SOK DRUKK!!!!

Ági

Kép
iroko

Ildi - milyen jó lenne, ha pont egy szobába kerülnéket mind a hárman :lol:

dytke

Ági - nagyon-nagyon drukkolok Nektek!!!!!!!!!!!! Még annál is jobban!!

dytke

Iroko,
Nagyon drukkolok nektek!! Szerintem is egy jel lenne :wink:
Vendég

Ha már egészség-

Bedike- - Hogy van a csemetéd? Teljesen felépült?

Susy- Épp most hallottam, hogy nincs Maglódon bölcsi, a barátnőm költözött oda és fel is van háborodva. Bár még messze vagy tőle, nem gondolkodtál rajta? Nálunk fél évesen fel kell íratni a listára különben 2 évesen nem kerül be! :evil:

Ági

Kép
iroko

Dytke, Pandácska

Köszi, köszi, köszi! Remélem nem fogok 2 hét múlva itt bőgni Nektek,mert sajnos most túúúl lelkes vagyok. :roll:

Kép
iroko

Ági: szerintem is jel :wink:

Én is kifigyeltem a peteérésemet, és nekem 9-én ki is mutatná a teszt elvileg, de nem élem bele magam, mert hát nemrég hagytam abba a szoptatást, meglepődnék, ha elsőre sikerülne. Persze tök jó lenne együtt pocakosodni ;)
Vendég

Ági - remélem örömödben fogsz sírni :wink:

Panndi - akkor Neked is szorítunk :)

dytke

Iroko
Én is nagyon drukkolok nektek! Ez szerintem is egy jel lehet, hiszen ennyi összefüggés nem lehet véletlen. A dolgok rossz oldalát, rossz emlékeket ne nézd. Tudom, hogy nehéz lehet, de ahogy írod legyél lelkes, hiszen a remény hal meg utoljára. Nagyon jó, hogy optimista vagy! Várjuk a híreket majd! :)

Tudom, hogy nincs bölcsi Maglódon. Bevallom még nem gondolkodtam ezen, nem tudom, hogy akarom e, hogy Kristóf bölcsis legyen, apával sem beszéltünk még róla. :roll:
Lehet akkorra már nem is itt lakunk majd, apának nagy tervei vannak, de majd meglátjuk. Én most azon gondolkodom, hogy mikorra ütemezzük a kistesót. De ne lepődj meg, csak gondolkodom rajta, nem tudom mennyi az ideális korkülönbség.

Kép
Kép
susytunder

Köszi dytke ;)
Vendég

Panndi,
Akkor neked is drukkolunk!! Simán sikerülhet elsőre is, hiszen valakinek aktív szopi mellett is sikerül.

Iroko,
Szerintem az nem baj, ha lelkes vagy, ez segít a babásodásban is. Hinni kell benne, és ott lesz a pociban :wink:
Vendég

pandácska, köszi :) Hova költöztök?
Vendég

Susy,
Én is ezen gondolkozom :wink: Mondjuk nálunk lehet nem lesz olyan egyszerű, de én reménykedem, hogy most könnyebben fog jönni. Azt mondjuk megvárjuk, amíg Dóri menni fog, mert pocakosan nem akarom emelgetni.
Vendég

Ja! Beutaló.
Végülis nem mentünk sehová, mert nem nagyon vettem azóta észre Kristóf " kék bajszát", de azért figyelek.

Ma tök váratlanul beállított a védőnő, meglepődtem, de örülök neki, mert egy csomó kérdésemre választ adott.
Azt mondja, hogy már kaphatna Kristóf tejpépet, amibe gyümölcsöt turmixolhatnék, elsősorban most a meggyet. Hát nem tudom... :roll:
Kicsit bátortalan vagyok bármivel is.
Mások már 2-3 hónaposan gyümilevet és gyümit adnak a gyereknek, én meg semmit nem merek.
Vajon mi a jó. Ha adok, vagy ha nem :roll:

Kép
Kép
susytunder

Panndi,
Maradunk a 18. kerületben, csak erdő mellé megyünk, ahol jobb a levegő, meg lesz kertünk is végre :D
Vendég

Susy,
Én nem adok semmit Dórinak. Tudatosan nem, majd ha betölti a 6. hónapot.
Vendég

Pandácska
Már én is akartam kérdezni, hogy hová költöztök, de mindíg elfelejtettem. :)
Én is szeretném, ha már Kristóf járna, és ugye az is kérdés, hogy mennyire sikerül majd könnyen ,mert nekünk sem jött ám egykönnyen a legényke, ahogy apa hívja. :) Kemény 10 hónap próbálkozás után, hihetetlennek tartottam amikor pozitív lett a teszt.

Lányok! Szoptatás alatt a hajfestés ugye nem ajánlatos?

Kép
Kép
susytunder

pandácska, az tök jó lesz Nektek :)

Kistesót mi a hathetes kontroll óta szeretnénk, mióta újra szerethetjük egymást :wink: De úgy látszik, nálam a szoptatás jó fogamzásgátló volt :)
Vendég

Panndi!

Na.én vagyok az, akinek napi 3-4 szoptatás mellett most 1-re összejött a bébi! :lol: Én se hittem volna, de ha egy gyerek jönni akar... Amúgy meg,amennyiben tényleg lányka, akkor gyakorlatilag a saját névnapján fogant! Jó mi?

dytke!

A szerda 13h-sira én is mennék! Ugyanoda kell, ahol az esti ea. van havonta vagy a szülőszobához?

Márti
borossné becz márta

Márti
Bár titok a lánykád neve, adtál nekünk némi támpontot... :wink: Ha jól emlékszem karácsony körül fogant, szóval decemberben van a névnapja :wink:

Kép
Kép
susytunder

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?