Sziasztok!
Hűűűű... képzeljétek, mik történnek most velem!!!
Most csak gyorsan írok, mert éhes is vagyok, de nem is bírok enni, mert jár az agyam, mint a motolla. Ugyanis most egy kissé felgyorsultak nálam az események. Ma voltam benn NST-n a kórházban, és ott volt velem a szülésznőm, számolgatta, hogy mikorra vagyok pontosan kiírva, és az a kolléganő is kiszámolta, aki az NST-t csinálja, és kiderült, hogy 6 nappal korábban kell világra jönnie a kislányomnak.
Úgyhogy ezek szerint nem is március 18-ra, hanem márc. 12-re vagyok kiírva. Már a vonalzómat is átjavítottam.
Aztán utána megnéztek uh-n, ott meg kiderült, hogy az átlagosnál kevesebb a magzatvíz, de állítólag az nem baj már ilyenkor. A fejecskénél már szinte nincs is víz, és még a lábainál van valamennyire.
Ott is ott volt velem a szülésznőm, és azt kérdezte, hogy: "...Nnna.. a végén még jóval hamarabb meglesz a baba?..."
Szóval akkor ezek szerint már bármikor számíthatok rá, hogy beindul a szülés.
Na ez az egyik dolog. A másik, meg hogy faros még mindig, és holnap megyek "babafordításra" az István kórházba. Vagyis először még csak megvizsgálnak, és ha minden optimális, akkor megfordítják kívülről a babát. Na de mondom, ez még nem biztos. Úgyhogy holnap reggel 8-ra megyek a kórházi cuccaimmal az Istvánba, mert ha minden pozitívan alakul, és sikerül a fordítás, utána 24 óráig benn kell maradnom. Na de ez még mondom, egyáltalán nem biztos, és még dönthetek úgyis, hogy inkább ne fordítsák meg.
Szóval ma nagy döntés előtt állok, ezért jár az agyam.
Csak gondoltam, tudjatok róla ti is, hogy ha pár napig nem jelentkezem, akkor már lehet, hogy megszültem.
Aztán még az is lehet, hogy az Istvánban.
Elvileg előfordulhat a fordítás után, hogy beindul a szülés.
Hexina!
Mindenképp jelentkezem!!! Köszi az érdeklődést.
Bocs, hogy ilyen hosszúra sikerültem.
Puszi:
Évi