Sziasztok!
Kissé kimerítő volt a mai nap, bár Marcus csak estefelé vált hiper-szuper nyűgössé.... nem is evett vacsira rendesen, bár azt hozzá kell tennem, hogy apukám vacsoráját előtte rendesen lemeózta és bulátát is evett. Tehát igazából nem aggódom, de lehet, hogy éjjel megint kelés lesz. Tegnap elaludt este 7-kor és kelt fél 10-kor, negyed 3 körül, fél 5-kor és háromnegyed hétkor. A fél 10-esnél alig tudtuk megvigasztalni, még a tea, tápi és a cumi sem kellett, csak sírt. Aztán végül megnyugodott, de már akkor szipogott rendesen.
Reggel 37,8-at mértem popsijában, de levittem sétálni, meg igényelte (nyügi volt itthon). Be is aludt és aludt kb 1 órát. Utána sem volt semmi hőemi sem, csak max 37,2. Délután levittem dokihoz, de kb. 14-en lettek volna előttünk, így holnapra kértem időpontot, fél 4-re megyünk.
Manó,
Tök jó, hogy így haladtok a bölcsivel
És igenis használj ki minden szabad percet, hisz az a tiéd és legalább feltölt energiával
Szemészet: nekünk a gasztrós is ajánlotta a szemvizsgálatot, ő mondta alapból, hogy örökölhető. Főleg, hogy mi mindketten rövidlátók vagyunk. Hát majd kiderül.
Marycus,
Hát arra én is kíváncsi leszek, hogy ha gond van, hogyan lehet orvosolni. Mert az én fiamnál, ahogy mondtad, a szemüveg tényleg kész életveszély. Meg hogy nézne ki
Bár ki tudja?
Egyébként az én szemem is középiskolás koromban lett hirtelen rossz, bár nem vészes. -1-gyel kezdtem mindkét szemre, aztán lett a balban fél cilinder. Arra nagyon emlékszem, hogy már dolgoztam, mikor cilinderes lett a szemem, a közelben csináltattam meg a szemüveget és ebédszünetben mentem érte. Hát, mikor feltettem, úgy mentem, mint egy részeg! A barátnőm segített, még vissza is vittem a szemüveget este, hogy elszúrták. De nem, aztán hozzászokott a szemem. Viszont a dioptria meg csökkent mindkét szememben - vagyis számítógépes vizsgálat szerint sokkal kevesebb dioptria is elég. Azt hordom most, kb. 2 éve (és való igaz, pl. pénteken a másikat tettem fel, mert a jól lecsésből csak 1 szemügém van és a másikat az előadás alatt le kellett vennem, annyira fájt tőle a szemem).
Tök jó, hogy Vikó ilyen ügyes
És az nem baj, hogy kevesebb kiló, nekem is beletelt jó pár évbe, míg behoztam a különbséget (bár nekem a pajzsmirigy is bejátszott). És szerintem jobb egy vékonyka gyerkőc, mint egy kövérkés. Nálunk Sári a mérce, ő most lesz 11 hetes vasárnap és már 6 kg. Marcus kb. 5-6 hósan volt tán annyi
Szirom,
Tök jó, hogy MIksa már jól van és sajnálom, hogy megint nem jött össze a tali
Pedig úúúúúúúgy vártam... remélem, hogy hamarosan pótolható!
Krisz,
Kösz a zacsikat még egyszer! Mátéhaver bealudt végül? Nálunk nem sikerült a sétáltatós hadművelet...
Szalámik: én Marcusnak adtam már tarját és vmi tarjaszerű szalámit. Imádja mindkettőt. Párizsit még nem próbáltam, mert van olyan, amiben van tejfehérje (hogy ne legyen annyira vacak íze tán). És a virslit sem próbáltuk még. Bár megjegyzem, hogy manapság már a márka sem jelent semmit. Anyósom Pick-et vesz, régebben jó volt, most meg az is megdagad ezerrel és törik, mikor kiszedném. Ráadásul nem is finom most
Húú és Marycus, ne is mondd a prosciutto-t
Imádtam kint!!!!! Állandóan azt ettem reggelire, vacsira 2 hétig a barátnőméknél, sőt még hazaútra is vettem 10 dekányit. Nagyon hiányzik ám, mert az itthoni tényleg nem olyan
Pedig van, amelyiket kintről hozzák... Ők csinálnak belőle ám rakott sonkát is, hideg ételként. Az valami isteni! Van rajta olivaolaj, citromlé meg vmi fűszer, arra már nem emlékszem
Foltok nálunk is vannak ezerrel, már szerintem van, aki azt hiszi, hogy verem a gyerekem. A homlokára szerzi a legtöbbet. Először a kiságy élét fejelte le, aztán anyuéknál az éjjeliszekrényt, tegnap meg én tettem rá egy jó nagy csíkot
Kint volt az erkélyen anyuéknál, behoztam, ajtótól nem messze letettem és azzal a lendülettel be is akartam csukni az ajtót. De ő gyorsabb volt és pont az arca, homloka jobb felét találtam el az ajtó élével
Volt nagy sírás.... nekem meg jó ki lelkiismeret-furdalás
Kenyér: hajrá, Szirom! Majd jól leadom az igénylistát!
Egyébként más is panaszkodott már a kenyerére, hogy nem lesz olyan a héja, mint a boltinak.
Na, elég a szófosásból, megyek tanulni!
H.